Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 srácnak mennyi (7 db)

17-20 éves lányok! Ha tetszik nektek egy srác, mennyi időt adtok neki, hogy lépjen? Hogyan flörtöltök a kiszemelt fiúval? Mennyire vagytok sikeresek a flörtölésben?

Bármit mesélhettek ebben a témában. Jómagam egy 18 éves lány vagyok, nem rendelkezem sok tapasztalattal e téren és eléggé bizonytalan vagyok. Tetszik egy srác, de még csak 1 hónapja ismerem. Próbálok vele szemezni, szoktunk beszélgetni, mosolygok rá. Sokszor nevetünk, hülyéskedünk, de segíteni is szoktunk egymásnak, ha kell. Szóval jól el vagyunk, de nem tudom, hogy ő mit gondol.Benne van a pakliban, hogy tetszem neki, de az is lehet, hogy csak barátként tekint rám. Nem merek kezdeményezni nála. Tippeket, tanácsokat és saját történeteteket is szívesen olvasok, de csak normális, kulturált válasz érdekel!

Legjobb válasz: Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.

Hát, ha jól nézel ki és intelligens is vagy, akkor 100% hogy nem barátként tekint rád, ha a fiú kicsit félénkebb, akkor biztos szeretne végre egy barátnõt. Remélem nem gond, ha nem lány vagyok, de mégis írtam ide.
A kérdező hozzászólása: Dehogy gond, sõt! Örülök is neki! Hogy mennyire vagyok szép, azt nem tudom, ez elég relatív dolog. Azt hiszem, az önértékelésem nagyjából jó, tehát tudom, hogy mi szép és mi kevésbé szép rajtam. E szerint próbálok öltözködni, sminkelni, frizurát választani stb. Az intelligencia meg megint jó kérdés.

Mennyire lehet komolyan venni egy 20 éves srác érdeklődését egy 10 évvel idősebb nő iránt? Miből veszed észre ha csak szédít?

Legjobb válasz: valószínûleg csak a szex érdekli. kis idõ után meg majd vagánykodik vele a haverjai elõtt...... bár ezt neked kell érezned.

valószínûleg csak a szex érdekli. kis idõ után meg majd vagánykodik vele a haverjai elõtt...... bár ezt neked kell érezned.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet

Egy 20 éves srácnak mennyi esélye van 16-17 éves lányoknál?

Legjobb válasz: 16 éves vagyok, 21 éves barátom van, és egy éve vagyunk együtt. szerintem ezzel semmi probléma nincsen. nemsértésnek mondom, de a fiúk késõbb érnek. lásd az én osztálytársaimat, õk még mindig krétával dobálósat játszanak szünetekben. a lányok általában szeretik az idõsebb fiúkat, mert azok elég komolyak hozzájuk.

Én 15 vagyok a pasim meg 24:D szerintem elég sok esélyel indulsz a 16 17 éveseknél mert minden csaj az idõsebb pasikra bukik szinte ien korban:)
16 éves vagyok, 21 éves barátom van, és egy éve vagyunk együtt. szerintem ezzel semmi probléma nincsen. nemsértésnek mondom, de a fiúk késõbb érnek. lásd az én osztálytársaimat, õk még mindig krétával dobálósat játszanak szünetekben. a lányok általában szeretik az idõsebb fiúkat, mert azok elég komolyak hozzájuk.
a kor az teljesen jo! attól is függ h kívül belül milyen vagy :)
Megcáfolnám az utolsó elõtti kommentet. Szerintem a csajok érnek késõb..vagyis testileg biztos õk érnek elõbb de szellemileg semmiképp. Nem tudják mit akarnak, érzelemben hullámvölgyesek, és képesek egy jó kapcsolatot elbaszni semmiségeken.
Nagyon sok:-))))
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ezek szerint a lányok többségének bejönnek az idõsebb pasik :)
szerintem is teljesen jó az igényed korban, hisz tény, h a lányok többsége örül ha idõsebb fiú bukik rá, hát még ha járhat is vele! :) az én barátom 20éves, én lassan 16. 3hónapja vagyunk együtt, és imádom. én azt szeretem az idõsebb pasikban, hogy tudják a mihez tartást, inteligensek és nem gyerekesek(bár ez sajna nem mindenkire vonatkozik), úgy mint pl.az én korosztályom beli legtöbb fiú. ja és azért is, mert 20éves korban már nincs ilyen hülye menõzés meg ilyesmi fárasztó és idióta dolog. És persze egy idõsebb valszeg h sokkal tapasztaltabb és fejlettebb, mint a kamasz 15éves fiúk, ami meg minden lánynál jó pont.:)
kívül-belülön azt értem h nem a mkor fog számítani hanem az h hogy nézel ki(kívül) és hogy milyen a természeted, kedves vagy e. stb.(belül)
17 éves vagyok, a barátom 20. Jól kijövünk egymással. azt mondják az ideális korkülönbség 3-4 év, úgyhogy hajrá. ;)
volt egy olyan komment hogy 15 éves a pasija meg 24 nah szépen mehetne azis a rendörségre kiskorú megrontásáért szóval erröl ennyit! Majd ha lecsuknak vigyoroghatnak
Szerintem igazuk van az elõbbi hozzászólóknak, a csajok hamarabb érnek, mint a fiúk:) jó, biztos van köztük is aki késõbben érik, de nagyrészüknél más a helyzet.
Én meg a jelenlegi utolsó elõttinek azt írnám mint 20 éves "nõ", hogy ez nem feltétlenül így van. Ne a saját sérelmeid leátalánosításaiból indulj ki.
Attól függ mire hajtassz..
A kérdező hozzászólása: kívül belül-ön mit értesz ? :)
hát szerintem sok esélyed van.én pl sokkaljobbanszeretem az idõsebb srácokat, mert érettebbek a velem egykoruaknál:)
A kérdező hozzászólása: barátnõként gondoltam... :)
Ugyanolyan esélye van, mint bárki másnak.
korban teljesen oké! :) de mi a célod velük?
hát!szerintem nagyon sok esélye wan!!! 16-17éves lényoknak nem egyidös pasi kell hanem idösebb!!!


semennyire.
A kérdező hozzászólása: pacsi tesó ugyan így nyomom:D
A 17 még hagyján. Én kb. 18-19nek nézek ki 24 évesen, mégis elegen néznek meg. Csak a hajadat lõdd be igényesen, és öltözködj elegánsan. Ha megszólalsz, akkor se nyekeregj, hanem beszélj minél férfiasabb hanglejtéssel. :D
A kérdező hozzászólása: akkor tényleg többen megnéznek ha kicsit borostás is vagyok:D
A kérdező hozzászólása: érdekes, nekem úgy tûnt hogy ez tetszik a lányoknak, bár nem mindegyiknek, lehet itt pont azok válaszoltak akik másképp vannak vele
Nem vagyok felszínes, de hát mit tagadjam, hogy a férfias férfiak tetszenek? Ki mondta, hogy nem számít a külsõ? Mindig is számított, csak helyén kell kezelni a dolgot és fel kell ismerni, hogy a külsõ nem minden. Ettõl még nem tartom vonzónak ha valaki kölyökképû. Ez van. Másnak meg pont õk tetszenek és utálják a szakállat, borostát, meg a szõrös mellkast. Hát én meg ezért vagyok oda. Persze nem jelenti, hogy nem tudna levenni a lábamról egy kölyökképû, de hamarabb észreveszem a férfias külsõt.
Nekem mindig is jobban tetszettek a férfiasabb pasik, mégis a 2 'nagy' szerelmem elég kis "kölyökképû" volt. Tehát még mindig nem csak a külsõségek számitanak!! :)
A kérdező hozzászólása: 17-nek tûnök
Hát igen, a felszínesség nagy úr:) Nem csalódtam bennetek lányok, csak így tovább:)
Csak ne úgy nézzen ki, mint egy 12 éves. Ha 18-19nek tûnsz, akkor az nem probléma.
A férfiakat szeretem, és nem a kisfiúkat.
Nekem nagyon bejon :)

Egy zsebszámológép árát előbb 30%-kal csökkentették, majd 20%-kal felemelték. Így 480 Ft-tal lett olcsóbb az eredeti áránál. Mennyibe került eredetileg a zsebszámológép? Részletezve, levezetve kellene srácok.

Legjobb válasz: Legyen a zsebszámológép eredeti ára z. Csökkentették 30%-kal, vagyis 70%-ra Ez z*0.7. Aztán felemelték 20%-kal vagyis 120%-ra. Ez z*0.7*1.2. Most 480Ft-tal olcsóbb, mint eredetileg (z-480): z*0.7*1.2=z-480 0,84z=z-480 480=0,16z z=480/0,16=3000Ft volt az eredeti ára. Wow.

Legyen a zsebszámológép eredeti ára z. Csökkentették 30%-kal, vagyis 70%-ra Ez z*0.7. Aztán felemelték 20%-kal vagyis 120%-ra. Ez z*0.7*1.2. Most 480Ft-tal olcsóbb, mint eredetileg (z-480): z*0.7*1.2=z-480 0, 84z=z-480 480=0, 16z z=480/0, 16=3000Ft volt az eredeti ára. Wow.
Tegyük fel, hogy 1000 Ft a számológép. Leviszik az árát 30%-al. Ekkor az ára 700 Ft lesz. Az áremelés 20%-os, ez 700 Ft-os alapból indulva 140 Ft emelés. Így a végsõ ára 840 Ft lesz. Vegyünk el egy-egy nullát. A 100%-os ár lett 70%, ezt 20%-al emelve 84% lesz a végsõ árszint. Mennyi az eredeti árhoz képest a különbség? 16%, ami esetünkben 480 Ft. Magyarul melyik az a szám, aminek a 16%-a 480? Na, ezt már számold ki te!
Azért elég szomorú, hogy a mai tanulók egy ilyen példát nem képesek megoldani. Mindez azt hiszem az oktatási rendszer gondjaira hívja fel a figyelmet.

165 cm magas srácnak körülbelül mennyi az ideális testsúlya? 20 éves vagyok, és szeretnék egy atletikus testet fenntartani hosszú távú életmódváltással, több sporttal.

Sajnos nem tudom bel?ni, hogy kb egészségesen, fitten és szálkásan hány kg testsúlyt érdemes tartanom. Nincsenek testépít?i ambícióim, mindössze a lányok szemében egy vonzóbb testet szeretnék, valamint jobban akarom érezni magam a b?römben.

Legjobb válasz: A BMI-n alapuló számítás szerint 50-68 kiló között kellene lenned. Ezek szélsõ értékek, tehát az alkatod és izomzatod miatt ez bárhol lehet közte, sõt ha izmosodsz akkor meg is haladhatod egy kicsit, de az nem baj. Szerintem elsõnek a 60-68 kilót célozd meg, aztán majd látod hogyan alakulsz. http://www.xn--kalriaguru-ibb.hu/kalkulator/bmi-kalkulator/b..

A BMI-n alapuló számítás szerint 50-68 kiló között kellene lenned. Ezek szélsõ értékek, tehát az alkatod és izomzatod miatt ez bárhol lehet közte, sõt ha izmosodsz akkor meg is haladhatod egy kicsit, de az nem baj. Szerintem elsõnek a 60-68 kilót célozd meg, aztán majd látod hogyan alakulsz. http://www.xn--kalriaguru-ibb.hu/kalkulator/bmi-kalkulator/b..

Elsosorban a 16-20 eves korosztaly velemenye erdekelne. Mennyire igaz az, hogy a lanyok megnezik azt, hogy milyen cipo van egy fiun? Es akik megnezik, azok milyen cipot latnak "szivesen" 1 sracon?

Persze hulyen hangzik a masodik kerdes, es fugg attol is, hogy kinek milyen stilusu sracok jonnek be, ettol fuggetlenul remelem hogy mindenkinek ertheto a kerdes.

Legjobb válasz: Szerintem igaz. Sokan pl. ezt nézik meg egy fiún elõsször. Nem a márka a lényeg.. Vagyis állatlában nem. Csak, hogy jól nézzen ki és rendezett legyen.. Pl ne legyen összehányva ilyesmi. : D 16/L

Szerintem igaz. Sokan pl. ezt nézik meg egy fiún elõsször. Nem a márka a lényeg.. Vagyis állatlában nem. Csak, hogy jól nézzen ki és rendezett legyen.. Pl ne legyen összehányva ilyesmi. : D 16/L
Én nem szoktam megnézni a fiúk cipõjét. Az egész fiú ha rendezett igényes, akkor már oké
Hát érdekes:D Én lány vagyok, de nem szokásom a cipõjét nézni, általában az arcát nézem meg elõször ugye, ha meg már tetszik az illetõ, akkor még azértis az arcát akarom látni továbbra is:) Nem túlzottan érdekel a cipõje:D 17/L
én személy szerint nem szoktam nézni. más érdekel rajta, ha megnézem: az arca, a mozgása, az alakja, a ruhája. 19/L
Hát én leszarom, hogy milyen cipõt látnának szívesen a lányok, elsõ szempont a funkcionalitás.. meg persze, hogy levegõzzön mert elég szar, hogy 100 méter után érzed, hogy a zoknid tiszta víz.. aztán rárohad a lábadra és feltöri... Persze nekem is "divatos" cipõm van..
egyik barátnõmnek is az elsõk között van, h megnézi a cipõjét egy srácnak. nekem eszembe sem jutott volna:D
sokadjára hallom ezt, de mikor elõször mondták, hülyének néztem az illetõt.hogy lehet ez alapján elítélni/magasztalni vkit hogy milyen cipõ van rajta?aztán rájöttem hogy én is ezt csinálom...fogalmam sincs miért...de pl ha egy srácon koszos vagy sötét sportcipõt látok, ne adj Isten makkos cipõt, nem tudom levenni a szemeimet a lábairól undoromban...kedvenc cipõm viszont nincs, csak igényes legyen és stílusos. 19/L
hát én nem mondanám hogy különösebben megnézem. legalábbis az biztos hogy nincs az elsõ dolgok között amiket megnézek rajta. hogy milyet látok szívesen, nos, olyat ami épp az alkalomnak/idõnek/helynek megfelelõ és persze illik az öltözékéhez. ha sétál a városban vagy valami ügyintézõs dolga van vagy csak vásárol, akkor legjobb egy egyszerû sportcipõ vagy akár még a tornacípõ is oké, nyáron lehet egy sportos szandál. szombatesti partin/koncerten mondjuk bakancs/platform/cowboy csizma. igazából amit nem csípek az a papucs, mármint kintre az utcára. én inkább a sportos szandálra szavazok helyette. és még a deszkás cipõk sem jönnek be. na szóval mindegy nagyjából, csak passzoljon az öltözékhez, szinte azt is mondhatnám hogy a legtöbb esetben az a legjobb ha fel sem tûnik a cipõ. 20/L
persze h érthetõ am ez így van én meg még néhány barátnõm is azt nézzük meg elsõnek én pl deszkás cípõt látnék rajta szívesen pl: vans dc etnis tisza....
A kérdező hozzászólása: 18:03 A sotet sportcipotol undorodsz?^^ Erdekes.
Szerintem igaz, én mindig megnézem. Tornacipõt szeretem látni meg bakancsot. :D Az edzõcipõk gusztustalanok.
18:03as vagyok igen, és fogalmam sincs miért.a világos cipõket szeretem :D
Okos kérdés amúgy. Lehet felszínesség, de én is megnézem a fiú cipõjét; szerintem nagyon fontos, nagyon sok mindent elmond a viselõjérõl. Õszintén szólva nekem is a deszkásféle cipõk jönnek be.
jah az a menõ aki nyáron bakancsba megy jó be gombásodik a lába és õ a fasza srác pfff
Megnézem, persze. Viszont én nem oylan szempontokat vizsgálok.amiket itt írtak elõttem páran.Az egy dolog ha más az ízlése cipõ téren, attól még nem ítélem el, ha csak szimplán nem tetszik a cipõje, persze néha az is sok mindent elmond, DE ami ennél is fontosabb, h tiszta-e az a cipõ?!Egy férfi is legyen igényes a cuccaira, ne járkáljon egy retkes cipõben.Szóval mindenképpen lényeges a cipõ milyensége, de nálam ez csak a kézfej milyensége után jön ;) 17/L
Én is megnézem a cipõt! Nekem fontos hogy tiszta legyen, számomra az összefüggésben van az ápoltsággal....
Ez azért elég diszkriminatív. Mi van ha hobbit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!