Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 srácnak (200 db)

35-45 éves közötti Nőknek nem megalázó, ha egy 20 Srác gyakorlatilag széjjel D. gja?

vagy a korra nem is figyelnek olyankor, csak élvezik ?

Legjobb válasz: Miért lenne megalázó? Akadnak jócskán középkorú nõk, akik a fiatal fiúkat szeretik. Mi ezzel a probléma?

Miért lenne megalázó? Akadnak jócskán középkorú nõk, akik a fiatal fiúkat szeretik. Mi ezzel a probléma?
Na jólvan, mára elég lesz a pornóból, menj aludni, Jancsikám.
37 éves vagyok és alapból nem foglalkozom 20 évesekkel, bár már több is bepróbálkozott. Az odáig legyezgeti a hiúságom, hogy bepróbálkozik, de hogy le is feküdjek velük, az nekem már nem pálya...
egy szexuális kapcsolatban a kor nem számít normális embereknél
Nem, fõleg egy szexéhes nõnek nem. Lehet, hogy épp erre várt.
Miért lenne nekik megalázó? Én is feküdtem már le 20 éves kissráccal, pedig már 28 vagyok. Én mindennek éreztem, csak megalázónak nem.
21:37 majd ha egy 60 éves [email protected] dugja a 17 éves lányodat akkor is mondd ezt.
8-as: 45 felettiek 6-os voltam
6-os: a gerontofil nálad mit jelent? Hány évesek érdekelnek?
Ha neked nem megalázó hogy nem birod szuflával....
Hízelgõ, szerintem. Én 21 vagyok, gerontofil nõ. És a férfiak mindig hízelgõnek érzik a közeledésemet.
Én nem tudom ezen mégis mi lenne megalázó. Több ilyen korú nõvel volt dolgom, egyik se érezte annak, persze okuk sem volt rá. Szerinted ez miért megalázó? 23f
#3 -37 éves vagy, de írni még nem tudsz, vagy már elfelejtettél?

Mit vennétek egy éves srácnak a 20. szülinapjára?

Illatszert nem szeretnék, sok van neki.

Legjobb válasz: Hát ha egy éves a srác, akkor még egy kis idõ van hátra a 20. szülinapjáig.

Hát ha egy éves a srác, akkor még egy kis idõ van hátra a 20. szülinapjáig.
Ráérsz majd 19 év múlva ezen gondolkozni...
egy 37 éves srác 20. szülinapjára
Ez vicces volt... Ugorj neki újra!
pénztárcát hord? gravíroztasd bele a nevét vagy csináltass naptárt a közös képeitekbõl
szerezz neki egy jó csajt !
A kérdező hozzászólása: Jóó bocsánat, siettem. :D Mert kezdek parázni, hogy még mindig nem vettem neki semmit, mert semmi ötletem, tehát 20 éves lesz a srác. Nem pedig egy éves :D
csináltass neki egy pólót. nálunk egy ezresért bármilyen mintát rányomnak egy pólóra..valami olyat, ami illik hozzá

Van esélye egy 20 éves srácnak nála 10-20 évvel idõsebb nõkkel összejönni úgy hogy nem is titkolja hogy csak szexet akar?

Úgy gondolom az a korrekt ha elején tisztázódnak ki mit akar, na nem azt mondom hogy odamész és "szia, dugunk"

Legjobb válasz: van de ahhoz ennek a 20 évesnek nem 10 éves szinten kell elõadnia magát

van de ahhoz ennek a 20 évesnek nem 10 éves szinten kell elõadnia magát
De van ám. Az idõsebb nõk is szeretik a fiatalokat. De ne udvaroljál túl sokat, hamar térj a lényegre, mert mész a "levesbe".
Szerintem nincs.
Nem hiszem. Gondolom senki nem olyan kétségbeesett, nhogy a vaginájából fiatal srácok gyakorlópályája legyen. Nem nagy élvezet egy kezdõt tanítgatni, pláne ha kifejezetten szexkapcsolatról van szó.
Igen, van. Mi "idõsebb" nõk is szeretjük a "friss húst" :)
Van, mivel a 30-on felüli nõknek már nem nagyon jut normális pasi, csak a kiscserkészek.
Nálam nem, azért mert én nem csak szexet akarok.
Nekem volt szerencsém, és azóta is van. Meg kell próbálni. Te ismered, te érzed, hogy a választottad hogyan reagálna. Nekem is zakatolt a szívem mikor ráhajtottam, de megérte, mert isteni volt a puncija.

16 éves srác vagyok, hogy tudnék jobb lenni egy 20 évesnél, hogy engem válasszanak a 16-17 év körüli lányok, és ne az idősebbet?

Legjobb válasz: A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)

A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)
Egy drága autóval
Szerintem csak ad önmagad, nem kell megjátszani semmit ! Abban van valami hogy a lányok gyorsabban érnek , mert nekem sok ismerõsömnek mindig idõsebb pasija volt
Tényleg nem a kortól függ... én pl. 17 vagyok, és korombeliekkel jönnék össze inkább, mint egy 20on évessel... Egy 16 évessel pl. simán összejönnék (ha kölcsönös az érdeklõdés). Személytõl függ, attól te milyen vagy, és attól, hogy a 16-17 éves csajok akikkel össze akarsz jönni milyenek. :) 17/l
4-es.te se lehetsz valami népszerü a fiuk körében ha 19 évesen egy 16 évessel vagy együtt.
Én 18 vagyok, a 20-21 éves fiúk jönnek be a leginkább, de ismerek olyan 17 évest is, akivel összejönnék, nem ez lenne az akadálya! Nem kor, hanem személy függõ.
ügyesen;) 19 vagyok barátom 16 :D és együtt vagyunk..nem árt ha jól hódítsz, romantikus vagy:p
én pl. soha nem is figyeltem a velem egykorú fiúkat, nem tudom miért, de az idõsebbek folyamatosan jobban vonzottak és ezzel szerintem a legtöbb lány így van és szerintem nem kell jobbnak lenned, ha egy lány beléd szeret, akkor ne azt szeresse aki lenni akarsz, hanem azt aki vagy. szerintem ne megváltozni akarj, hanem ismerkedj, legyél figyelmes, kedves és akkor majd téged fognak választani!
Sehogy. Várnod kell.
nem kell menoskodni.. onmagad legyel, be egy20 eves srac:)

Elengednétek a 20 éves lányotokat egyedül külföldre egy ismeretlen sráchoz?

Helyzet az, hogy már fél éve beszélgetek msn-en egy belga sráccal és nagyon megkedveltük egymást. ( szó sincs szerelemr?l meg stb csak barátként...) S tervezzük, hogy nyáron találkozunk, de félek, h a szüleim nem engednének ki... Jöv? nyárra betöltöm a 20-at de akkor is... Mondjuk elég bevállalós vagyok, nem kell félteni, éjszakai is vonatoztam már egyedül külföldr?l haza ( mondjuk apu fél óránként telózott h minden okés-e ), de azért mégis, külföld, fiatal lány egyedül.. :S Szóval mit tanácsoltok? ne is álmodozzak? vagy ti mit gondoltok? inkább jöjjön a srác??:D:D

Legjobb válasz: En is voltam igy egy sraccal kb 1 eve. O hozzam jott eloszor, aztan en is mentem hozza, en nem csalodtam benne, szerelem lett a vege :)

En is voltam igy egy sraccal kb 1 eve. O hozzam jott eloszor, aztan en is mentem hozza, en nem csalodtam benne, szerelem lett a vege :)
Nem engedély kell, hanem jótanács, egyetértõ szeretet. Biztos úgy érted, hogy nem akarsz a szüleiddel ellenkezni ebben. Meg hát van benne rizikó. Ki az illetõ valójában, milyen valójában, stb. Mindenképpen jobb, ha õ jön elõször. Ha megvan a bizalom, csak akkor mennék el hozzá.
Jöjjön a srác, szerintem ez egyértelmû...h eljön és szimptikus neked, bemutatod a szüleidnek, és legközelebb már nyugodt szívvel fognk kiengedni hozzá.... Én nem várnám el a helyedben a szüleidtõl, hogy elengedjenek, megértheted az õ helyzetünket is.... 22F
Mindenkepp jojjon a srac, ha tenyleg akartok talalkozni. a helyzet hogy neten olyan jol nem tudsz vele megismerkedni. es azt ir, mond magarol amit szeretnel hallani, sajnos tobb esetben teljesen masok. a szuleid sem fognak orvendeni neki, biztosan nyugodtabbak lennenek ha ismernek ot. en felnek elengedni a lanyom, de minden szulo mas. de a tanacsom, hogy egyszer inkabb o jojjon hozzad
helyzet az hogy húszévesen már rég azt csinálsz amit akarsz. nem engedés kérdése. Igen ki is küldeném mert ebben az országban semmi esély jó munkát találni. Miközbe külföldön egy wc pucoló is miliomos a magyar emberekhez képest. Viszont egyedül kicsit húzós lehet. De arra nem megoldás az hogy jöjjön a srác mert õ is egyedül jönne a nagy külföldre meg hát én mindenképp kimennék. Csak nehogy valami kamus gyerek legyen.
Én is mentem már ki külföldre egy sráchoz akit neten ismertem meg. Ráadásul ismeretlenek voltak azok is akik kivittek kocsival. De nem volt semmi gond, tök jó nyaralás lett belõle. Szülõ meg azt mond amit akar, felnõtt vagy, ha menni akarsz akkor menj. Ja még annyi hogyha szerelmet semmiképp nem szeretnél akkor inkább ne menj ki hozzá. A pasik mindig többet akarnak barátságnál..:)
Én csak azt nem értem, hogy egy 20 éves lánynak miért kell engedély?
Bár nem én írtam, és én is kicsit túlzásnak tartom, azért az ilyenekre is gondolni kell, mivel csak internetrõl ismeri a srácot. Ha találkoztak, beszélgettek volna már személyesen, akkor én is CSAK egy kis nyaralásról beszélnék, de sosem tudhatja, hogy az rendes, aranyos srác, akivel most cseveg milyen is valójában, milyen ismerõsei vannak, miben mozog... Nem azért próbáljuk legtöbben inkább lebeszélni az utazásról, mert irigyek vagyunk rá, hanem mert sosem tudhatja hova érkezik. Nagyobb biztonságban van, ha itthon találkoznak, saját anyanyelv, még is csak egy fiatal, és felteszem csinos lányról beszélünk. Persze lehet elmegy, szerelmes lesz és örökre ott is ragad. De az is lehet, hogy elmegy, megerõszakolják, és tönkre megy az egész élete...
Úristen ennyi erõvel bárkibõl szexrabszolga lesz, aki elmegy nyaralni külföldre! Ki se tegyük a lábunkat, mert jaj úristen eladnak? Eléggé félre vagytok informálva, nézzétek már meg, hogy kikbõl lesz szexrabszolga! Nem abból, aki utazik egyet, aztán közben találkozik is valakivel, hanem azokból az ostoba kis libákból, akik beveszik, hogy 1000 euró hetente csak semmi szex, gyere dolgozzál szivi, stb stb. Semmi bajod se lesz, ha kimégy.
Megtiltani nem igen tilthassák meg mert felnõtt nõ vagy, de inkább ne menj ki mert hát sose tudni, inkább elõbb jöjjön a fiú. Gondolom nem akarsz te is szexrabszolga lenni vagy valami hasonló. Az ilyenekkel van tele a Tv meg a rádió meg az újság. Nagyon vigyázz magadra ne légy naív az életed is rámehet!
Ha a szüleid keresetébõl élsz, akkor természetesen engedélyt kell kérned. Én egy ilyen lehetõséggel megpróbálnék élni, mert imádok utazni, így egy idegen országba is eljuthatok. Esetleg ami még felmerül bennem. Mi lenne, ha egy ismerõsöddel, barátoddal mennél ki? Amolyan kis utazgatás. És ebbe belefér, hogy találkozol ezzel az emberrel, mégsem vagy egyedül, és ha a fiú mégiscsak becsap, nem jön össze, ott van az ismerõsöd, meg tudjátok együtt nézni az országot, nem kell egyedül laknod, ilyesmik. És szerintem a szüleid is könnyebb szívvel engednének. Egyébként meg tényleg, jöjjön a fiú, mutasd meg neki Mo.-t az is nagyon szép:) Megismeritek, és legközelebb már tudod, hogy mire számíts, és mehetsz te is ki.
Én ugyanolyan idõs vagyok mint te. Éppen hogy betöltöttem a 18-at rögtön egy svéd önkéntes táborba indultam. Ismeretlenbe, nem tudtam hogy kamu lesz-e vagy sem, sosem jártam elõtte egyedül külföldön, sosem repültem elõtte egyedül, sosem intéztem magamnak szállást angolul, egyedül, de 3 hétig tele voltam adrenalinnal és ez felpörgetett! Azt amit akkor láttam apu arcán, amikor kisétáltam a csomagjaimmal a repülõtérrõl, mindennel felér. Lerítt róla, hogy mennyire büszke rám, teljesen könnybe lábadt a szeme, hogy így megoldottam, és nem vesztem teljesen el (lelkileg és testileg sem). Azóta sokkal felnõttebb emberként kezelnek, már nem szólnak bele mindenbe. Tavaly elmentem ugyanígy, máshova... Én szeretem az ilyen kalandokat, nagyon! De azt kell hogy mondjam, csak egy srácért nem mennék ki. Én most hasonlóan állok egy török sráccal, ami éppen nem lenne baj, mert Isztambulban van egy török barátnõm is, akit személyesen is ismerek és azt mondta az év 365 napján szívesen lát, mégsem megyek csak azért ki, hogy a sráccal találkozhassak. Õ jön februárban, és nem nálunk fog lakni! Szerintem ez így helyes, így meg van egy olyan távolság, aminek lennie kell, ahhoz hogy "biztonságban" legyél a találka alatt, illetve jobb ha elõször, mondjuk egy forgalmas kávézóban "randiztok", nem egy eldugott sikátorban. Az én szüleim sok mindent engednek, de ezt meg sem kérdezném, mert tudom mi lenne a válaszuk. Akkor sem laknék vele egy fedél alatt ha jönne, és akkor sem ha te mész. Egy kérdést megérhet a szüleid felé, de szerintem ne éld bele annyira magad :S Teljesen igazad van abban, hogy engedélyt kell kérned a szüleidtõl ha õk tartanak el!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! de csak úgy tisztázásképpen: több, mint egy éve nem a szüleimmel élek, magamra mosok, fõzök, takarítok és mégis mivel egyetemista vagyok a szüleim fizetnek mindent, így szerintem joggal dönthetik el õk, h mire "herdálhatom" el... így 100%-ig egyetértek a 09:23-as kommentelõvel!
Én 19 évesen mentem így ki, és életem egyik legjobb élménye volt :) )) Én mindenképp belevágnék!
Nem mennék ki senkihez , még nõhöz vagy családhoz sem, ha nem ismerem õket. Az pedig, hogy egy 20 éves lánynak kell-e szülõi engedély, attól függ, hogy saját leresetébõl él vagy a szülei tartják el. Ha saját magát tartja el, akkor arra költi a pénzét, amire akarja, a szülei legfeljebb tanácsot adhatnak neki. Ha viszont a szülei pénzébõl élk, akkor még 25 évesen is KELL a szülõk engedélye.Szép az önnállóság, de engedtessék meg, hogy a szülõ döntse el, hogy mire akarja költeni a keresetét.Ha feleslegesnek tartja, vagy éppen nincs pénze a gyerek kívánságainak teljesítésére, akkor joga van azt nem teljesíteni, akár hány éves a gyerek.Nem csak a gyereknek vannak jogai, hanem a szülõknek is.A sok követelõzõ fiatalnak nem ártana ezt is megérteni.
Ha húsz éves lány lennék, fognám magam és mennék, nem kérném a szüleim engedélyét. Ha húsz éves lányom lenne, megpróbálnám lebeszélni errõl az õrültségrõl. Jöjjön a fiú, ha van rá lehetõség!
Nem nem lesz mindenkibõl szex rabszolga de mindenki tudja hogy ez a mai világba sajnos nagyon gyakori. Föleg ha valaki olyan naív mint a kedves kérdezõ. Jöjjön csak elõbb a barátod ide magyarországra mutasd be a szüleidnek barátaidna. S ha személyesen is jobban megismerted akkor menj csak ki vele. Hidd el akik itt azt írják ne menj csak úgy ki egy idegenhez nem akarnak rosszat.

30-40 feletti nők! Ti lefeküdnétek egy 20 év körüli sráccal, vagy kezdeményeznétek vele valami kapcsolatot akár nyíltan akár titokban?

Legjobb válasz: Én 20 év körüli vagyok és állítom, hogy igen. Ha nem is vágynak egy fiatalabbra, végül képesek találni bennünk valamit ami megfogja õket, ha mást nem egy éjszaka erejéig biztosan.

Én 20 év körüli vagyok és állítom, hogy igen. Ha nem is vágynak egy fiatalabbra, végül képesek találni bennünk valamit ami megfogja õket, ha mást nem egy éjszaka erejéig biztosan.
"A nyomornak van olyan fickója, akirõl álmodik. ;)" Na ja, errõl beszéltem én is. Van neked, és nem van veled. Hiába álmodsz róla. Ez egy marha nagy önámítás. Egzisztencia? Az senkinek sincs. Bármely nap bármely pillanatában egy mozdulattal kiránthatják alólad a talajt. És akkor mit teszel? A "fickód" megcsalt/elhagyott/meghalt, te mit kezdesz magaddal? Nem attól lesz férfi valaki, hogy van egzisztenciája, és nem attól lesz nõ, hogy van "fickója". Ez mind csak státusz, önámítás, magamutogatás.
"Bocsi, hogy privátot írok, de én írtam ki a kérdést. Mennyi idõs vagy ha szabad tudnom?" Maradjunk annyiban, hogy a kérdésben említett korosztályba tartozom. Miért írtál emiatt privátot és miért érdekes?
A nyomornak van olyan fickója, akirõl álmodik. ;)
"Nem, én max magamnál 5 évvel fiatalabb pasit tudnék kívánni, õt is csak akkor, ha nagyon férfias. Alapból az idõsebb, erõs férfiak tetszenek. És fontos, hogy legyen egzisztenciájuk, még akkor is, ha csak szex van, valahogy attól férfiasabb a férfi." Jézus! A nyomor hangosan álmodik!
Hogy hányszor hallottam ezeket a szövegeket:)
Nem, én max magamnál 5 évvel fiatalabb pasit tudnék kívánni, õt is csak akkor, ha nagyon férfias. Alapból az idõsebb, erõs férfiak tetszenek. És fontos, hogy legyen egzisztenciájuk, még akkor is, ha csak szex van, valahogy attól férfiasabb a férfi.
nem, én csak szerelem mellett tudom elképzelni a szexet és egy nálam tizessel fiatalabb fiúba tuti nem tudnék beleszeretni.
Vannak ilyenek, de nem vallják be !
Neked aztán optimista a hozzáállásod. :)

16-17 éves srácok! Ti járnátok egy 20 éves szexi lánnyal vagy a kor nálatok kizáró ok?

Legjobb válasz: amelyik srác visszalép egy ilyen lehetõség elõl, az meleg :S

amelyik srác visszalép egy ilyen lehetõség elõl, az meleg :S
nem kizáró, sõt örültem volna, ha akkor felkérnek...
Nállam pl nem :D De a mostani barátnõmet nem hagynám ott egy 22 évesért :D
Én járnék, ilyen lányt is keresek de nem találok sehol. 17/f
20:08! Te nem Iván vagy? Mert akkor én az exbarátnõd :D
járnék bizony :D 17/f
18 éves srác még belefér? amúgy én is minimum 20 éves barátnõt szeretnék...az idõsebbeket szeretem :) Talán azért, mert a fiatalabbak meg a velem egykorúak még olyan kiszámíthatatlanok, és nem lehet velük komolyan tervezni... 18/F
Mivel minden csaj érettebbnek hiszi magát és már az is zavarja õket, ha a barátjuk akár egy hónappal is fiatalabb nála, így ezt a kérdést olyan csaj tette fel, aki nem is annyira szexi.
Nagyon sok Férfi idösebb Nöröl ábrándozik, csak sajnos nagyon kevés százalékban valósul meg.
Nehogy már bazz ez milyen kérdés:O Sokkal szívesebben járnék egy 20 évessel mint egy átlagos 16 évessel. 17F
Én simán. Jártam már egy nálam 3 évvel idõsebb sõt 10 cm-el magasabb lánnyal is. És semmi nem volt sokáig voltunk együtt sõt vele volt eddig a leghosszabb kapcsolatom 2, 5 év. A szakításunk is az õ elköltözése miatt volt mivel 250 km távolság volt köztünk és persze meg is csalt valami idiótával akivel 2 hónapig járt. Az eddigi kapcsolataim többnyire idõsebb barátnõim voltak legtöbbször 1 évvel idõsebb lányokkal jártam és hogy miért, azért mert komolyabbak voltak mint a nálam fiatalabbak. A jelenlegi barátnõm 2 nappal fiatalabb nálam de 2 évvel idõsebbnek néz ki és a gondolkodása is nagyon érett. Szóval nem baj ha idõsebb lánnyal jársz nem szégyen az szerelem az elsõ ha szeretitek egymást akkor szeressétek is ne számítson a mások véleménye ezt sose feledd!!!
bazz kisfiukra izgulsz????18 éves vagyok de eszembe se jutna 16-17 évesekkel össze jönni.

Mekkora egy 20-25 év közötti srác pénisze?

a barátom nincs túlságosan elengedve, nem is tud mindig kielégíteni rendesen.. kiváncsi lettem erre a kérdésre, a hosszúság és a vastagság is érdekelne, lányok fiúk írjatok ;)

Legjobb válasz: változó... pl. van olyan 10 éves akinek már 10évesen sokkal nagyobb,mint egy 25éves srácé. amúgy az átlag hossz.: 14-16 cm

változó... pl. van olyan 10 éves akinek már 10évesen sokkal nagyobb, mint egy 25éves srácé. amúgy az átlag hossz.: 14-16 cm
He-he... "a barátom"... :D
20-25 cm XD
14-17
20 vagyok, nekem 18cm
az én barátom 24 és olyan 16-17 körûl lehet :) nekem teljesen megfelel:)
Hat sajnos en kis farokkal szulettem:D Nekem 16 cm. 17/F

Mit ajándékozzak egy 20 éves srácnak?

A barátomat szeretném meglepni valami ajándékkal,neki könny? dolga volt,nekem már megvette.De én mit vegyek neki? tudom az ízlését,de nem tudom minek örülne.

Legjobb válasz: Az én elsõ ajándékom a Páromnak egy kép volt rólunk szép keretben. Nagyon örült neki. Vagy fényképes maci, kirakó (Õ az elsõ közös képünket megcsináltatta puzzle-nek) Szív alakú valami, aminek az egyik fele a tied, másik az övé. Lehet medál is (ha nem ciki neki ilyesmit hordani) Ilyenekkel én is bajban vagyok, nem tudom, mit vehetnék 20. szülinapjára. Már mindent vettünk egymásnak :)

Az én elsõ ajándékom a Páromnak egy kép volt rólunk szép keretben. Nagyon örült neki. Vagy fényképes maci, kirakó (Õ az elsõ közös képünket megcsináltatta puzzle-nek) Szív alakú valami, aminek az egyik fele a tied, másik az övé. Lehet medál is (ha nem ciki neki ilyesmit hordani) Ilyenekkel én is bajban vagyok, nem tudom, mit vehetnék 20. szülinapjára. Már mindent vettünk egymásnak :)
Te ismered az ízlését, de nekünk nem mondtál róla semmit, úgyhogy mi nehezebb helyzetben vagyunk mint te. :P Mondjuk jó lett volna tudni, hogy milyen alkalomra lesz. Hónap- vagy évforduló? Csak úgy? Évfordulókra valami "nagyobb volumenû" ajándékot szoktak adni, általában saját képeket felhasználva trükkös dolgokra pl. naptár, párna, bögre stb. Mások a praktikára hajtanak... Megint mások a plüss cukiságokat szeretik (mondjuk én fiúnak nem vennék plüsst, párral már beszélgettem errõl és õk nem igazán díjazzák...) Ha "csak úgy" lesz, akkor esetleg vehetnél két ugyanolyan karkötõt -ne giccseset, olyat, amit õ is felvállal a stílusának megfelelõen- mondván ez összeköt titeket... Igazából ha õszintén szeret mindennek örül, mert tõled kapta, te fogsz róla az eszébe jutni és ezáltal kellemes emélkek jutnak majd eszébe.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm X) egyem a szívét az én édes szerelmemnek^^ Már sejtem mit fog kapni X) Köszönöm a válaszokat :)
Nézz itt körül: http://www.egyedimeglepi.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!