Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 pasinak (166 db)

Mi van akkor ha egy 20 éves pasinak feláll de nem sexel a párjával csak nagyon ritkán?

és nem megcsalás a gond. irjatok

Legjobb válasz: Oké miután elolvastam amit írtál rájöttem:) De nem tudod vele megbeszélni? Vagy nem próbáltál te kezdeményezni? Hogy lássa, neked több szexre lenne szükséged, vagyis többet kívánsz. Egyébként szerintem a pasik ennyi idõsen gyakrabban szeretik. Legalábbis az én pasim 20 éves, és minden nap szexelünk.

Oké miután elolvastam amit írtál rájöttem:) De nem tudod vele megbeszélni? Vagy nem próbáltál te kezdeményezni? Hogy lássa, neked több szexre lenne szükséged, vagyis többet kívánsz. Egyébként szerintem a pasik ennyi idõsen gyakrabban szeretik. Legalábbis az én pasim 20 éves, és minden nap szexelünk.
Caps Lockot nyomva felejtetted.
Addig értem, hogy feláll, de nem történik meg az aktus. A megcsalás nem tudom hogy jön ide. De mindegy. Amúgy nincs semmi különös. Esetleg neked lesz rossz, hogy mindig fel vagy izgatva a semmiért...
HÁT KEZDEMÉNYEZZ TE LEHET ERRE VÁR NE MINDIG A PASI LEGYEN FELÜL LEHET NEKI JOBBAN BEJÖNNEK A RÁMENÖS NÖK MINT AKIK CSAK SZÉTTESZIK A LÁBUKAT
Tessék? Nem értem. Ennek így nincs értelme.
21:47-es válaszoló! Már az sem elég a pasiknak ha a nõk szétteszik a lábukat? Egy kicsit telhetetetlenek... jóhogy már azt nem mondják, hogy mi csináljunk mindent még a védekezést is, mert még gumit sem képesek a farkukra húzni, és még elvárják, hogy a nõk meg tegyék oda ebben is magukat? õk meg csak élvezkedjenek... hát perrssszzze még mit nem. Õk meg még a csúcsra sem képesek a barátnõiket eljuttatni! /Tisztelet a kivételnek!!!!!/ A kérdésre pedig: Ha már régóta együtt vagytok, akkor lehet csak unalmassá vált a szex, vagy nagyon fáradt. Barátomnak pl. alvás közben is feláll vagy ha csak megpihen akkor is, még sem akar mindig szexelni. Beszéld meg vele, hogy több kell neked, vagy vonjatok be valami új dolgot!
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: de próbáltam. és azt mondta aludni akar hagyjam. szoval ijenek voltak. én nekem se volt még ijen pasim sose. ez olyan fura. de majd "nekiesek" megkérdem mi van...mer már sokat türtem
A kérdező hozzászólása: azért jött ide a megcsalás mert elõször arra gondoltam hogy mással csinálja és velem azért nem akarja. :)
A kérdező hozzászólása: ez teljesen érthetõ igy ahogy mondom!!!!! ott alszol nála meg találkozgattok közbe meg semmi sex. 2-3 hetente csak. ez olyan furi egy pasitól. írj
Az én barátomank is feláll alvás közben, és ha háton alszik idõnként meg szoktam pöcögtetni, nagyon kemény ilyenkor, és néha volt hogy meghúzogattam a bõrt rajta, és csak ágaskodott felfelé, de nem ébredt fel. Ha nem tudok aludni szoktam nézegetni az égnek meredezõ fütykösét. Izgató nagyon.

40 év körüli nők szoktak azon gondolkodni, de jó lenne dugni egy 20 éves pasival?

Legjobb válasz: Gondolom te egy 20 éves pasi vagy, és szeretnél dugni egy 40 év körüli nõvel, nem?

Gondolom te egy 20 éves pasi vagy, és szeretnél dugni egy 40 év körüli nõvel, nem?
Én 34 vagyok, és szerintem 6 év múlva sem fog ledobni ez az oldal... A 40 még nem olyan öreg:) És igen, én szoktam erre gondolni, és 6 év múlva méginkább fogok;)
Szerintem nem sok 40 körüli nõ nézegeti ezt az oldalt.
én nem szoktam. 20F MrME
Én szoktam dugni 20 éves pasival. Csak hát én nem vagyok 40-es nõ ugye.
én 20 éves vagyok, jó lenne kipróbálni egy 30-40 év közöttivel a dolgot, mindig is érdekelt a téma :)
Én 20 éves nõ vagyok, de most rohadtul nem jön be a saját korosztályom. 40 évesen lehet, hogy ez változni fog, de nem hiszem...

Az emberek miért botránkoznak meg azon, hogy én egy 20 évvel öregebb pasival élek?

Legjobb válasz: Azért mert egy 20 évvel öregebb pasival élsz. Ha szereted ne foglalkozz mások véleményével.

Azért mert egy 20 évvel öregebb pasival élsz. Ha szereted ne foglalkozz mások véleményével.
Ugyan már... miért törõdsz mások véleményével??? Mit számít? Amúgy hány éves vagy? Én egyébként 18 éves voltam, amikor megismerkedtünk a férjemmel, õ akkor 30 volt.... Szerinted izgatott, ki mit gondol? Nem is kaptam megjegyzéseket, vagy lehet, hogy nem vettem észre, mert nem érdekelt...!!! Szerintem ha ennyire izgat, hogy "megbotránkoznak", akkor a szíved mélyén te is "megbotránkozol".....
Mert ez már generációs különbség. Más az életfelfogás, más dolgokat vártok az élettõl, más élmények kellenek még mindkettõtöknek.
pont azért amit leírtál. elõbb-utóbb mindig kiütköznek a korkülönbséggel járó problémák. egyébként hány éves vagy?
Ma már nem szabadna ilyeneken kiakadni, mert végül is világhírû sztárok sem különbek nálunk halandóknál. Vegyük Madonnát. 20 évvel fiatalabb pasassal él. Vagy ott van Amanda Lear. 73 éves de az élettársa 35 éves.. De sok férfi sztár is van akik 20-30-40 évvel idõsebb nõket vesznek feleségül. Ha ezeken a híreken nem botránkozunk meg, akkor egy halandó ember esetében sem lenne szabad.. (csak megjegyzem: Az én férjem 8 évvel fiatalabb nálam. 12 éve élünk boldog házasságban.)
Nem öregebb, idõsebb. Azért botránkoznak meg, mert nem ez az általános. Viszont a korkülönbség elõbb utóbb kiütközik. Viszont ez a sorsod, ezért ez kell élned.
"20 évvel öregebb pasival?" Talán ezért.
Mert sok köztetek a korkülönbség. Ha te 20 éves vagy párod 40, neki már igencsak aktuális a gyerekkérdés, valószínûleg nálad még nem az. Te még 10 év múlva sem leszel "öreg", de õ akkor már 50 lesz. Egyébként nem hiszem, hogy megbotránkoznak, max. nem értik.
Pöszö... Minden második 30-35 éves nõ azt hiszi hogy 25-nek néz ki. Oszt' mégsem.
Nõ vagyok, 30-tól 40-ig voltam a legjobb formámban, ekkor volt a legtöbb kapcsolatom ugyanúgy idõsebb, mint fiatalabb férfiakkal. 30 alatt csak csak kislányka voltam. Nem kéne leírni a 30-as nõket..
nem kell elhinned, elég ha én tudom, hogy 25 körülinek néznek. ma is meglepõdtek, hogy 2 gyerekem van, mert azt hiszik, hogy olyan korán kezdtem a "dolgot"-pedig 26 voltam az elsõ terhességemkor. anyukámat mindig a nõvéremnek hiszik, ugyhogy valószínû jó géneket örököltem
Idõpont ma 16:44 Én 41 éves vagyok, és még ma is üdének, fiatalnak tartom magam. Nem vagyok ráncos, és nem petyhüdt a testem.. Rendszeresen járok konditerembe, figyelek magamra, szóval egy nõ ha ad magára akár 50 évesen is fiatalos tud maradni. Mondjuk ez igaz a férfiakra is. De itt nem a külsõ a gond. Hanem az hogy idõvel mindkét ember mást akar majd. Míg egy fiatal 30-40 éves nõ szívesebben járna koncertekre, táncolni vagy akár moziba menni, addig 50-60 éves ember már szívesebben üldögélne otthon vagy csak a kis kertbe menne ki. Neki már nem a pörgés hanem a nyugalom kell..
ma 15:45 Ez komoly?? Azért végig gondoltam a helyzetedet. Ha 19 éves a fiad akkor 1-3 év különbséggel mondjuk 20 évesen szülted és a férjed akkor lehetett 63 éves. Most te lehetsz 39-40 éves, a férjed meg 83-84 éves. Ez nagyon durva..Ez kábé annyira beteges mint amikor Fanni hozzáment Faludy Györgyhöz..
#21: Akkor te valami ûrlény vagy. Mindenkirõl meg tudom mondani ránézésre + - 2 év tûréshatárral, hogy mennyi idõs. Attól függetlenül hogy õ mit gondol mennyinek néz ki. Az, hogy egyeseket ennyivel fiatalabbnak néznek, csak azt bizonyítja, hogy sok rossz látású ember van. Nem írja le senki a 30+ nõket. Csak az emberi biológiát nem lehet meghazudtolni. Maximum hazudni. De az ember már csak ilyen. Hazudik még saját magának is, hogy jobban érezze magát. Az, hogy lepontoztok csak azt bizonyítja, hogy az igazság fáj. Mert az ember nem szereti hallani az igazságot. Ez szánalmas.
Hát ugye az sem mindegy, hogy te hány éves vagy. Mert ha 15 éves vagy, akkor a 20 év különbség sok. Van egy kor, ami felett már inkább elfogadottabb ha az egyik fél sokkal idõsebb.
a 21-es csak azt írta, hogy 30-40 éves kora között volt a legjobb formában.egyátalán nem írta mennyivel nézik fiatalabbnak..! és mivel volt aki leírta a 30asokat, azért reagálta ezt. Ja, amúgy te is egy ûrlény lehetsz ha mindenkirõl megtudod mondani a pontos korát. anyukám 50 lesz, de aki nem ismeri-azt hiszi, hogy nem több 42-43 nál.
na nehogy már már 30-35 éves nõ ne legyen fiatal..? én 32 vagyok, és sokan max 25-nek néznek
#12: Egy nõ 30-35 évesen minden, csak nem üde és fiatal. Még van jó 5-10 éve, 40 éves korára már gyõzedelmeskedik a gravitáció, elmélyülnek a ráncok. A férfi meg ha különben egészséges akkor is 60 éves kora után impotens lesz. De mindenre van megoldás. A nõnek a plasztikai sebész és a kenceficék, a férfinek meg egy kék pirula. Éljen az örök fiatalság ! :-)
A kérdező hozzászólása: Dehogy zavar. Sõt kifejezzen szeretem, hogy csodálkoznak rajta az emberek.
A kérdező hozzászólása: Ugyan miért ütközne ki?
Mert te még valószínûleg nem élted ki magad, nem szép szó, de meg fogod unni. Egy idõ után másik, veled egy korú partnert fogsz keresni, akaratlanul is. A szüleim esetében ez az orrom elõtt játszódott le. Apukám 20 évvel idõsebb anyámtól. Kb. 10 év házasság után anyám megcsalta apumat, nem egy kellemes dolog. Ettõl függetlenül ez nem minden esetben így van. Csak arra kérlek, hogy akármi történik, ne csald meg a párod. Inkább hagyd el, aztán keress mást... fõleg akkor, ha már gyerekeitek vannak. Az ilyen helyzeteket nagyon meg tudja sínyleni az összes családtag.
miért ütközne ki..? ezt most tényleg nem érted? már írták a gyerekkérdést. és pl.: amikor te 30-35 leszel még mindig üde és fiatal, õ meg már 50-55 éves nagypapa korú, és mindketten mást akartok az élettõl. a nagynéném is 20 évvel idõsebb férfivel él. õ most 44, a férfi meg 64. háát már nem valami szép pár..
Szerintük ez nagyon fura, esetleg még rossz is(?), de nem kell foglalkozni mások véleményével, ha te szereted azt az embert és szeretsz vele élni és a szokásos satöbbi (:D), addig semmi gond, másoknak nincs beleszólása ebbe.
Lehet, hogy fura, de akkor mi van?
Itt mindenki tudja a tutit....Menjetek már...43 évvel idõsebb a férjem...És, kinek kinek mi köze is van hozzá?????? "Vedd fel a cipõmet, járd végig az életemet, utána ítélkezz!!!" Ja, 20 év boldogság, egy közös(!)19 éves gyerek után nyilatkozom így!
jesszus!én nem tudnék vonzódni egy 80 éves férfihez
20.-válaszoló , simán le merem irni , hogy engem sem néz senki egy nappal sem idõsebbnek 24-25 évesnél , pedig én is 32 éves vagyok . Nem teszek semmit érte , genetika az egész és örülök neki .;) Viszont azt már nem lehet a genetikára fogni , miért néz ki sok fiatalabb 18.-tól ... koravénnek és kiégettnek ... :S , sok fiatal lány egy bõ 10 évvel idõsebbnek néz ki tényleges koránál ... Mi lesz velük késõbb ?!Nagyon gázosak !!!!

Szerintetek egy 20 éves lánynak mennyi az ideális szexuális kapcsolata? Valamint ti elmondanátok a barátotoknak azt, hogy összesen hány pasival voltatok együtt? Kamuztatok már ez ügyben?

Legjobb válasz: Nincs ilyen, hogy ideális mennyiség. Mindenki más, van aki a hosszú és tartalmas kapcsolatokat szereti, van aki havonta más pasit akar. Van aki 20 évesen szûz és nem volt még senkije. Egyébként egy hosszabb kapcsolatban elõbb-utóbb kiderül, hogy kinek hány exe volt.

Nincs ilyen, hogy ideális mennyiség. Mindenki más, van aki a hosszú és tartalmas kapcsolatokat szereti, van aki havonta más pasit akar. Van aki 20 évesen szûz és nem volt még senkije. Egyébként egy hosszabb kapcsolatban elõbb-utóbb kiderül, hogy kinek hány exe volt.
Ez tenyleg egyenfuggo, de a pasik elitelik azokat a lanyokat akik tobb fiuval voltak, de ha ok voltak tobb lannyal az mar nem gond...szoval nehez ugy ezt igy megitelni Nekem 4 szexualis kapcsolatom volt amibol 3komoly kapcsolatban volt es 21eves L vagyok, de lehet vannak olyanok akiknek tenyleg meg nem volt szexualis kapcsolatunk ebben a korban, ezert mondom hogy nem lehet altalanositani, esetleg leirjak a lanyok h kinek mennyi volt
Nem gondoltál néha arra h azért nem tudnak normláisan hozzszólni egy kérdéshez, mert a kérdés se normális? Tudod sokan azt mondják, hogy amilyen a kérdés olyan a válasz :) Én is ugyanezt gondolom és ez a kérdés se normális szerntem... Nincs olyan h hány pasi s most miért legyen ideális és ciki...tiszta hülyeség az egész... Inkább az a kérédés h ez most KIT IZGAT ÉS KIT ÉRDEKEL?
Azért, kedves, mert normálisan csak normális kérdéshez lehet hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: Ha nem izgat és nem érdekel akkor miért szóltál hozzá? Nem kötelezõ, sõt ha jól tudom korlátozva vannak a kommentek is egy napra! Miért nem írtál olyan kérdéshez ami izgat!!?? Istenem! Emberek kicsit több komolyságot!!!!!!
Mindenkinek más az ideális. Az elsõ 21 éves barátnõmnek (én 19 voltam) az elsõk voltunk egymásnak, de pár évvel késõbb egy 20 éves lánnyal is voltam, õ azt mondta, már 10 fölött van. De igazából még ez sem sok. És ez is csak relatív, és az én véleményem, hogy ez sem sok.
Nincs olyan hogy ideális. Mindenki máshogy itéli meg. Nekem pl 22 évesen 15 férfival volt dolgom. Nem érzem úgy hogy ezt szégyellnem kellene. A barátomnak is elmondtam, és egyáltalán nem itélt el emiatt, és szerinte sem sok ez. Sõt még örült is neki hogy nem csak 1-2 férfival voltam, mert nagyon sok ilyen nõ késõbb jön rá, hogy vágyik más férfiakra is.
Kedves kérdezõ nem azért irtam h elmondjham h engem nem érdekel....hanem azt h másokat se érdekel és nem tudom h téged is hol izgat h mi az ideális...elvégre gondolkozz el azon h vanideális? Most ha ezen gondolkozol h mennyi szex az ideális 20 éves korra... Akkor gondolkoztál azon is h hány oldalt vagy hány könyvet elolvasása az ideális 20 éves korig? Vagy hány óra kapálás az ideális 20 éves korban?? Vagy hány kiló kaja fogyasztása az ideális naponta 20 éves korban? Ezek tiszat hülye kérdések és azért is tartom a te kérdésed is annak mert kb ebbe kaategóriába teszem a te kérdésed is...

Mit gondoltok arról ha egy 14 éves csaj egy 20 éves pasival jár? Nem túl nagy a korkülönbség?

Legjobb válasz: de. fiatal vagy még, nem vesz komolyan. tudja egyáltalán, h 14 vagy? lehet, idõsebbnek nézel ki...20 éves pasiknak vannak már sexuális igényei, nem fogom szépíteni a dolgot. a te korosztályod inkább a 15 max 16 éves srácok.

de. fiatal vagy még, nem vesz komolyan. tudja egyáltalán, h 14 vagy? lehet, idõsebbnek nézel ki...20 éves pasiknak vannak már sexuális igényei, nem fogom szépíteni a dolgot. a te korosztályod inkább a 15 max 16 éves srácok.
Nem minden esetben nagy. A feleségem 16 volt, én 22. A lényeg a kölcsönös szerelem. Ja! Ez 1962-ben indult, és ma is szeretjük egymást.
A kérdező hozzászólása: :) )
27/L voltam
Tudom, hiába írunk mi itt bármit, TE SZERELMES VAGY , és ez ellen mi kevesek vagyunk :) Ekhiszem, hogy halálosan odavagy érte, s még azt is, hogy õ sem kihasználni akar - épp a saját példám miatt: 15 évesen egy 24 éves srácba voltam halálosan szerelmes, ott kezdõdött, hogy én 20nak néztem, õ pedig 17-nem, éshát mire ez kiderûlt, már túlzottan felkeltettük egymás érdeklõdését - csókig eljutottunk, de fõleg õ érezte, hogy ez túl nagy korkülönbség, végül pár hét után szakítottunk, de megygõzõdésem, hogy õ is szerelmes volt, csak a környezet, az elvárások, a józan ész... akkor nagyon nehéz volt ezt elfogadni, de ma már tökéletesen megértem, és látom, nem lett volna jó folytatni. Ennek ellenére mai napig gyönyörû emlék, az elsõ igazi nagy szerelem :)
16 voltam, õ 22, 4 éve együtt vagyunk. :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat megy a zöld kéz.:) )
Sok lesz, hidd el. Az én barátom 18 volt amikor én 14. Ki is derült, hogy hülyeség volt. Plusz elvesztettem vele a szüzességemet, és iszonyúan megbántam.
Hát, igen, a szerelem az szerelem! 14 vagy sok hormonnal megspékelve, rajta ülsz a tízévig közlekedõ hormonhullámvasúton, még csak kiszállni sem nagyon lehet. Nem csodálkozom, ha szerelmes vagy, tök mindegy hány éves a hímnemû. Nem az az érdekes, hogy hány éves, hanem mi történik a kapcsolatban? Arra ügyelj, ha minden héten megbántódsz valamin vagy meg kell bocsátanod valamit, ha valami hiba van benned, amit korrigálnod kellene, másnak kellene lenned, mint, aki vagy, akkor alapvetõ gáz van a kapcsolattal, akármenyire szerelmes vagy. Szép érzéseket!
azt hogy a pasi egy suttyó seg*fej aki csak a fiatalokat tudja bolonditani mert a korabelieknél esélye se lenne -.-"te meg legyél rá büszke..
A kérdező hozzászólása: tudja, õszinte vagyok vele :) de nagyon szeretjük egymást :) ) csak a szüleimnek nem tudom , hogy elmondani...
nagy de ez van. Osztálytársam húga 14 pasija 23
Szerintem is sok... Egy 20 éves srác az esetek 90%-ában még kislányként tekint az illetõre, és úgy is kezeli akár tudatosan, akár nem... Neki már nagyobbak az igényei, szüksége van a szexre, míg egy 14 éves leányzó éppen csak kezd megérni rá!
Most még nagyon sok a 6 év! - õ már egy férfi, ennek megfelelõ igényekkel, te pedig egy álltalános iskolából elballagott(vagy csak 8. osztályos jövõre) lányzó vagy, nem mûködik ez így hidd el!
Hát nem feltétlen...énis 14 évesen jártam egy 22/23 évessel..már nem emlékszek mennyi volt.De az biztos hogy a kettõ közül valamelyi.Szerintem ebbe nincs semmi.Sokan mondják, hogy a pasi már mennyivel érettebb, de nem minden esetbe. Egynémelyik még akkor is 16-17 évesen gondolkodik...:/

Egy 20 éves pasinak általában hány éves csajok jönnek be?

tudom, h nem lehet általánosítani, de azér légszi....:S:D

Legjobb válasz: Az én pasim 20 éves volt, amikor összejöttük, én akkor 19 voltam. Szerintem vagy velül egykorúakkal ismerkednek, de van aki fiatalabbakkal - olyan 16-19 éves lányokkal -, és van aki idõsebbekkel - szerintem itt nincs korhatár, de ebben a kategóriában a többség 40 éves korig, idõsebbel csak a nagymamakomplexusban szenvedõk. És látod, tényleg nem lehet általánosítani...

Az én pasim 20 éves volt, amikor összejöttük, én akkor 19 voltam. Szerintem vagy velül egykorúakkal ismerkednek, de van aki fiatalabbakkal - olyan 16-19 éves lányokkal -, és van aki idõsebbekkel - szerintem itt nincs korhatár, de ebben a kategóriában a többség 40 éves korig, idõsebbel csak a nagymamakomplexusban szenvedõk. És látod, tényleg nem lehet általánosítani...
Én már nem vagyok 20-on éves, de van jópár 20-25 közötti ismerösöm, akiknek pl a 4-5-6 évvel idõsebb csajok jönnek be, mert azok már komolyabbak stb.De ez sem általános, mindenkinél más ez is.
Én 16 vagyok és mi 3 éve vagyunk már együtt!
A kérdésedre válaszolva te is tudhatod a választ! Figyeld meg melyik korosztállyal barátkozik és milyen korú lányokkal lóg! Persze lehet hogy ez nem be de egy tipp!
Ez sztem mindenkinél más. Én 20 vagyok nekem egy lánynál sok minden számít de pl a kor az nem annyira csak h õt szeressem! Amúgy nem tom hány éves vagy de próbáld meg a fiúval baj nem lehet!
Nekem 14-35 között mivel 14 alatt büntethetik, 35 fölött meg már annyira nem jönnek be, de mindenkinek más...
Nemtudom honnan szeded ezeket az egetrengetõ fasságokat kedves elõzõ hozzászóló. Valami faluvégi boszorkány vagy? Szemem színe sötét, 45ös lábam van és télen születtem mégis a fiatal csajok jönnek be (14-18)
Ha egy csaj fiatal és kapatós a szexre akkor egyértelmû, hogy fiatal csajokkal. 14 év fölött amikor már szinte nõ egy nõ...KÜLSÕRE..a belsõ érés még nagyon messze van a csajoknál.
Ez nagyon sokmindentõl függ, ha tavaszi hónapban születtet akkor 4-6évvel fiatalabbak, ha nyáriban akkor 2 évvel fiatalabbak, ha õsszel akkor hosnlókoruak 1év +-, ha télen akkor 2-3 évvel idõsebbek, a lábméretétõl is függ, ha 40es alatti a lába akkor fiatalabbak ha 40feletti, akkor idõsebbek, a szemszín is árulkodik ezen a téren, minnél sötéttebb a szemszíne, annál inkább az idõsebb lányok felé vonzódik, valamint azis számít hogy tud-e számolni;) remélem segítettem, ezek alapján kitudod logikázni hogy hogy van-e eséjed
nos, most 22 vagyok, de az ízlésem azóta sem változott, akit már nem büntetnek és még nem ráncos, az jöhet :)

Van itt olyan idősebb pasi 30+, aki összejönne egy 20 éves lánnyal?

Legjobb válasz: Én 40 vagyok, 20 éves lányok már nem izgatnak. Ott, ahol dolgozom, vannak huszonéves lányok, sokat beszélgetek velük, hülyéskedünk, de ég és föld az életszemlélet. Hosszútávon idegesítene. Sokszor lövésem sincs, mirõl beszélnek, a szlengjeiket, a külföldi sztárok neveit nem is ismerem. A 30+ nõkkel már lehet beszélgetni értelmesen, vagyis számomra közelebb áll a gondolkodásuk. Persze vannak értelmes 20 évesek is, de nekem azok még lányok és nem igazi nõk. Szexuális réren is jobban izgat egy 30 feletti, nem vágyom egy hibátlan, modell alkatu csajra, én sem vagyok tökéletes, csak majdnem.

Én 40 vagyok, 20 éves lányok már nem izgatnak. Ott, ahol dolgozom, vannak huszonéves lányok, sokat beszélgetek velük, hülyéskedünk, de ég és föld az életszemlélet. Hosszútávon idegesítene. Sokszor lövésem sincs, mirõl beszélnek, a szlengjeiket, a külföldi sztárok neveit nem is ismerem. A 30+ nõkkel már lehet beszélgetni értelmesen, vagyis számomra közelebb áll a gondolkodásuk. Persze vannak értelmes 20 évesek is, de nekem azok még lányok és nem igazi nõk. Szexuális réren is jobban izgat egy 30 feletti, nem vágyom egy hibátlan, modell alkatu csajra, én sem vagyok tökéletes, csak majdnem.
kellene a pénz mi? :D
Szia én szívesen megismerkednék veled. Jövö héten leszek 31.
Képet!
Sok van , csak tagadják, mert nem mernék felvállalni:)
kedves kérdezö menj az apródra a többi fajtársad közé keressé támogatót
Én 11 év múlva :D F19
A 27 nem jó? :)
Biztosan akad... Vannak 30+ fatökûek is, akik inkább eltartanak egy pénzéhes kis @><$£> -t mert a korukhoz illõ nõk kiröhögik õket.
És az miért lenne jó neked?
en 32 leszek oktoberben igy mar megfelelek vagy ez neked nem jo es mer erdekel teged 30 feleti srac mar 25 evesnek is van munkaja na de mindegy ha akarsz valamit akor irsz privatot pezem az van bosegel meg az sem erdekelne ha ugy alakul hogy megcsalnal ha osszejonenk max csak kivagnalak ruhastol az utcara

Párommal már az esküvőt tervezzük de kb három hónapja tetszik nekem egy 20 évvel idősebb pasi. Úgy érzem én is tetszem neki. Mit tennétek a helyemben? 24/L

Legjobb válasz: Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)

ha normális vagy akkor maradsz a pároddal és elfelejted azt a másikat. de ha nem akkor össze jössz egy 40 éves öreggel akinek egy vasa sincs. gondolkozzál már azért... de ha azt se tudsz akkor hajrá b*zd el az életed nyugodtan...
Két eset lehet: - A párod A PÁROD, csak a megszokott körülmények között vágysz a romantikára, izgalomra vágysz, esetleg kicsit bepánikoltál a gondolattól, hogy az esküvõvel végleg lekötöd magad. Ez esetben csak próbálj meg a jelenlegi boldogságodra koncentrálni a pároddal, a másik pasit meg zárd ki az életedbõl. - A párod nem az igazi, és a történtek azt üzenik, ne menj hozz, még attól is függetlenül, hogy ez a másik pasi valójában kell-e neked, vagy sem. Ha ez a helyzet, ne hülyítsd a võlegényedet, hiszen a kapcsolatotok az elsõ nehézségen megbukhat, és mindketten csak az idõt pazaroljátok a másikra. Neked kell végiggondolnod, melyik a valós helyzet, és annak megfelelõen lépni. Mi innen ennyit segíthetünk, a többit neked kell tudni. :)
2.válaszolóval értek egyet.Nem kell esküvõ és ne cseszd el a párod életét.Ha már most másfele kacsintgatsz és döntésképtelen vagy akkor nincs mirõl beszélni! Legyél a pároddal õszinte..
Na te is jól meghülyültél!:) :) Az idõsebb pasinak van családja, vagy elvált?
Azt, hogy egy hülye p.csa vagy, aki akár az esküvõje elõtt is képes lenne félrelépni....mi a frásznak tervezel esküvõt, ha már most másfelé kacsingatsz?? Úgyis válás lenne belõle, hajrá.. :)
Hát ha az tetszik /az idõsebb/menj hozzá ahhoz. Talán jobban áll anyagilag is! De ha ilyen érzések gyötörnek, a mostani pároddal semmiképpen ne házasodj vele.
Azonnal elfelejteném azt a 20 évvel idõsebb embert.
Szerintem felejtsd el a 20 évvel idõsebbet. Nem is biztos hogy megélné hogy legyen unokája, ha veled lenne..
Csináltasd meg magad a vínemberrel, azt' majd rájössz.
Ebbõl is látszik, hogy még véletlenül sem állsz készen a házasságra. Nem is meglepõ, hisz csak 24 vagy.
Sztem ez ismét egy provokatív kérdés... Amúgy meg kit érdekel, menj csak, lépj félre. Az átlag gyökér magyar úgyis szellemileg, érzelmileg, erkölcsileg retardált.. Szóval belefér!!!
a legjobb ha elfelejted az eskuvot es kicsit vartok vele kb egy ket evet amig tisztazodik benned mit is akarsz az elettol. A ferjhez mesz meg fogod banni de nagyon
Ha a párodnak lennék repitenélek, mint annak a rendje!
Szerintem még nem állsz rá készen, hogy férjhez menj. Amúgy is, ha igazán szeretnéd a párodat, nem érdekelne ennyire a másik pasi.
Gondold át, hogy miért tetszik neked. Nekem volt egy korszakom, mikor elég "szétcsúszott" voltam, semmire sem volt idõm, nem jártam el ide-oda stb. Na és akkor megtetszett egy pasas. Egyre jobban. Aztán józan ésszel ésszel belegondoltam, hogy atya ég, én alapból ügyet sem vetnék rá, de már ennyire "mélyen" vagyok, hogy már ez is megfelelne, csak azért, mert ügyet vetett rám, meg kéznél lenne? Hát ez után a gondolat sor után rögtön nem érdekelt annyira, inkább azzal kezdtem el foglalkozni, hogy hogyan szedhetném össze magam megint? Meg rábeszéltem a páromra, hogy menjünk ide-oda, szánjon már rám kicsit több idõt, mert nehéz idõszakomat élem. Aztán mindig mikor feltûnt egy alak, aki valamiért épp megtetszett, akkor megint elõvettem a nagyítót mi is van még a mögött, ami tetszik, milyen ember. És mindig megállapítottam, hogy ha objektíven, elsõ látásra jó parti is, fõleg ugye az újdonság miatt, de nekem magamnak nem lenne jó és miért nem. Mindig újra és újra megállapítottam, hogy nekem az én párom a legjobb pár, mert mellette lehetek én is olyan, ami a legjobb nekem, és mellette lehet olyan életem, ami nekem a legjobb. Nem vagyok álszent, vannak férfiak, akik valamilyen tekintetben egy objektív mércét felállítva jobbak nála. Ahogy nõk is vannak, akik meg nálam jobbak. Viszont mi ketten egymásnak a legjobbak vagyunk, mert esetleg hiányzó, vagy nem olyan jól teljesítõ tulajdonságai mellett vannak olyanok, amik ott vannak, vagy kifejezetten jellemzõi és nekem a boldogságomhoz többet számítanak, mint az, ami mondjuk a másikban meglenne és kívülrõl vonzónak tûnik. Nekem ez a gondolkodás jobban bejött, mint egyszerûen hajtogatni, hogy jaj nem szabad, nem szabad. Így mindig eljutottam oda, hogy nem nem szabad, nem is kell, mert minek? Számomra jobb úgysincsen.
Kedves utolsó! Tetszik ez a felfogás, ha legközelebb elõfordul velem ilyen, ezt fogom követni! Kérdezõ! Mi lett Veletek?
Akkor tedd alá magad az esküvõt meg felejtsd el!
Õszintén? Talán közhelyes mondás de úgy szól ha két embert szeretsz akkor válaszd a másodikat. Ha az elsõt igazán szeretnéd, nem vetnél szemet másra. Össze ne házasodj vele amíg így állsz, mert csak a válási statisztikát fogjátok rontani ha már az esküvõd elõtt is más pasi jár az eszedben.
A kérdező hozzászólása: Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem.
A kérdező hozzászólása: Õ már régen elvált.
Ha boldog vagy szereted a párod és az esküvõt tervezitek, szerintem ne hagyd el a párod azért, aki csak tetszik és nem biztos, késõbb bánnád, hogy elhagytad.
Ismered vagy plátói?
Válaszd az idõsebbet, mert ha igazán szeretted volna a párodat, akkor nem tetszett volna meg egy másik férfi.
"Az idõsebb pasinak nincs egy vasa sem és még engem is meglep, hogy ennek ellenére tetszik nekem." Itt majdnem hangosan felröhögtem. Most vagy kamu a kérdés, vagy a kérdezõ büszke arra, hogy prostituáltnak gondolja saját magát. Mi az, hogy ANNAK ELLENÉRE, hogy szegény, tetszik valaki? Azt tartanád normálisnak, ha a pénzes pasik tetszenének? Undorító...
Gondolkozz már!!! 20 évvel idõsebb mint te vagy, ami azt jelenti , h 44 éves.Lehet h most tetszik, de 10 év múlva nem fog már tetszeni.Én nem hagynám ott a biztosan a bizonytalanért.
Én a võlegényed helyében nem házasodnék össze veled...
Még nem élted ki magad te rbanc, minek akarsz házasodni? :S pf

Egy 20 éves pasinak mekkora lehet a pénisze? Kb.

Legjobb válasz: Pasi farokmérete = a pasi éveinek számával. Ez köztudott. Várom már, hogy végre ötven éves legyek.

Pasi farokmérete = a pasi éveinek számával. Ez köztudott. Várom már, hogy végre ötven éves legyek.
nagy
lehet akkora mint egy 14 évesnek vagy mint 1 60 évesnek-.- buta vagy kérdezõ.. nagyon buta
jobbaknak olyan 40-50, akik ratyik, azoknak csak 30.
Ahány éves, kb. annyi cm.
Átlag olyan 15-20 cm, de lehet neki épp 10 cm vagy 30 cm van.
10-30 cm. Kb.
A kérdező hozzászólása: Köszii.
Pontosan akkora, mint akár egy 18, vagy 24 évesnek. Milyen kérdés már ez?
en 22 vagyok de nem sokat valtozott 20 eves korom ota :P
Basszus, kifejlett. Egy 20 éves pasinak már általában elérte a maximális méretét, nagyon ritka, hogy tovább nõjön. Az átlagot meg, gondolom, tudod.
A tini fiatalos testét.Neki még olyan makulátlan
azt, hogy még tudatlan, így a 32 éves azt csinál vele, amit akar
Könnyebb kihasználni, és a teste is hamvas.
még elhiszi hogy a 32-es az isten
Õszintébben sikít.
5 Ma már nem sok 16 éves sikít õszintén.
Egy 16 évesnek kevesebb a viszonyítási alapja és nem érzékeli milyen béna az ágyban a 32 éves fickó. Ráadásul a 16 éves kiscsaj elájul attól hogy a pasasnak van autója és azzal hozza-viszi. Egy idõsebb nõ tudja hogy ez 32 évesnél nem olyan szenzációs eredmény.
Egy 20 éves is éppoly feszes és hamvas sztem és kicsit többet tud nyújtani az ágyban...Szerintem is csak kihasználják a kis tiniket.Elég naivak tudnak lenni. tisztelet a kivételnek. 21L
Nincs kivétel. Ha mégis van, azok meg magányosak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!