Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 lány lehet (49 db)

#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg.
esélytelen h itt megtaláld:D ez volt a "tanulópénz". legközelebb oda kell menni ;)
Ilyenkor oda kell menni, mivelhogy szinte nulla az esélye hogy újra látod. Így simán odamehetsz, mert nem veszthetsz semmit, mert ha nem jössz be neki, és elküld a csába, akkor sincs gáz, mert úgysem látod többet. Ha meg bejössz neki, megismerkedtek, az meg jó, mert ha nem teszed meg úgysem látnád többet.
Hát rajtad kívül szerintem még páran xD
Tegnap, júl 20, én is láttam egy srácot a 3as metrón, aki nagyon tetszett(nem Te voltál, mert õ egyedül utazott).Én a Ferencieken szálltam le. Szerintem jobb, ha odamész, engem legalábbis zavart, hogy láttam, hogy tetszem neki, de nem jött oda. Legyél már talpraesett! Az a baj, hogy sok férfi azt gondolja, ha egy nõ jól néz ki, akkor esélytelen, ezért az ilyen nõkhöz senki nem megy oda. :-)
Istenemm nyom követõt nagy bocsi xD
A kérdező hozzászólása: Igen, eltûntem, mert vonaton voltam és átkellett szállnom. Hamarosan csatlakozok.
A kérdező hozzászólása: Jól eltaláltátok. Nem nagyon mertem volna oda menni. Meg mondjuk anyukám is ott volt, így kellemetlen lett volna. De milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá? Úgy érzem, hogy a külsõmmel nincs probléma, de és még is határozatlan vagyok. Mindenesetre memorizáltam az arcát, hátha egyszer össze futok vele.
Mi lett végül? Megtaláltad?:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként megtörténhet, hogy találkozok egyszer vele még egyszer. Pl.: tegnap láttam a Nyugatinál az aluljáróban azt a lányt, akit a Csillag Születik stúdiójában (velem ült szemben). De nem hiszem, hogy megint összejönne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásod! De neme merek, pedig nem vagyok csúnya. :P Igen, õ tovább ment.
Legközelebb kérd el a számát, mert így tényleg esélytelen. Én is láttam a héten egy jó csaj egy hipermarketben, de hiába járok azóta oda ugyanabban az idõben nem találom
A kérdező hozzászólása: És szerinted nem furcsálna engem, hogy csak úgy megszólítom a metrón? Te hogy csinálnád?
GPS -t raktak egymásra
"Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-" "#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg." most TÉNYLEG. ebbõl a válaszból abszolút nem érzed az iróniát?:D
A kérdezõ úgy eltûnt elment meg keresni a csajszit vagy már megtalálta .
Ez kicsit lehetetlen vállalkozás. Láttam már itt hasonló kérdéseket, amiben azt tanácsolták, hogy keresd ugyan ott kb. ugyan abban az idõben hátha összefutsz vele :)
Majd pont itt olvasgat a csaj nem?..:'D
A kérdező hozzászólása: Ja, ez a baj. :D Az a gond, hogy akit egyszer látok a metrón és szimpatikus, többet soha... Csak gondoltam szerencsét próbálok itt. :D
Nem mindegy? Ha akkor nem mertél odamenni, akkor most se mernél.
Egyébként az egyszer sem biztos, hogy nem látod többet.. :DD Errõl van egy jó sztorim is.. :DD Az egyik évben nyaralni mentem a barátnõimmel, és ahol megszálltunk, kiszúrtam egy helyes srácot és õ is épp ott nyaralt.. Következõ évben, ismét ott nyaralt a haverjaival, ahol mi..:'))
Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem...
9-es: látom nem vágod ha valaki oltogat...:D
"Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem..." légyszi mond azt h csak valami értelmetlen viccbõl írtad D:
Héé 9-es vagyok..:'D Nem nagyon érdekel, hogy mit hisztek..:D Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem találtam meg. :( Ez szinte lehetetlen.

Kinek lehet könnyebb párt találni? Egy 20 éves lánynak vagy egy 40-es férfinak?

Legjobb válasz: Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.

Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.
Erre így nem lehet válaszolni.A párkeresés nem kor, hanem személyfüggõ.Szerintem minden zsák megtalálja a maga foltját, ha elég kitartóan keresi:)
Szerintem sem lehet ezt így megmondani kor és nem alapján. De úgy látom, egy 20 éves lánynak több esélye van valamivel.
Egy dagadt, idegbeteg 20 éves, stöpszli, dongalábú lánynak vagy egy ereje teljében lévõ, tapasztalt, jóképû 40-es férfinek?
alkalmira bármelyik kapható.
20 éves lány vagyok...... ...nehéz...nagyon nehéz.40 éves férfi még sosem voltam, nem tudom nekik mennyire nehéz.
Vagy egy szép, mûvelt, élettel teli 20 éves lánynak vagy egy impotens, kövér, szõrös, sört böfögõ 40 éves férfinak?

Miért vagyok lelkileg ilyen érzékeny? 20 éves lány vagyok és úgy érzem hogy egyre érzékenyebb vagyok lehet ezen segíteni?

mindenen elsírom magam.pl:ha n?vérem azt mondja nekem hogy szeretlek vagy ha ? sír én is sírok, ha látok egy kóbor kutyát akkor azért sírok ha visszagondolok valami régi dologra akkor meg azért,és már nagyon zavar.mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 és lány szintén. Néha én is érzem magamon, bár nálam inkább hullámzó. és eléggé zavar. Eddig azt szerettem magamban (tudod, hülyén hangzik) h erõs voltam lelkileg. de most néha én is sírva fakadok, és néha nagyon nem kéne. egyébkén számolni kell magadban :) mmint ha olyan a szitu h tudod h mindjárt elbõgöd magad, és nem kéne...

20 és lány szintén. Néha én is érzem magamon, bár nálam inkább hullámzó. és eléggé zavar. Eddig azt szerettem magamban (tudod, hülyén hangzik) h erõs voltam lelkileg. de most néha én is sírva fakadok, és néha nagyon nem kéne. egyébkén számolni kell magadban :) mmint ha olyan a szitu h tudod h mindjárt elbõgöd magad, és nem kéne...
Szedjetek magnéziumot, kiegyensúlyozottabbak lesztek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) én nagyon jól érzem magam társaságokban nincs ellenségem tudom szerint aki bántana a családommal is jó a kapcsolatom és mégis...:( most is elérzékenyültem hogy meglepõ hogy vannak még itt olyan rendes emberek mint ti:)
Szió!Én is érzékeny vok ha szomorú film megy ha boldogság van benne!Meg azt se szeretem ha nem ugy szólnak hozzám vagy lehet nem is szólnak bunkón csak én vok érzékeny nem tudom!!De én sírós vok komolyan, és néha ha felidegesítem magam egyszerûen tétlen vok és elsírom magam, de aztán megnyugszom, szóval sokan vagyunk ezzel a dologgal és elöttem szólónak igaza van hogy inkább legyünk ilyenek mint kõszívüek, akkor több lenne az ellenség én azt meg nem szeretem!És én is kivámycsi lennék hogy ez ellen mit lehetne tenni!!!de tudok erõs is lenni, cupp, te is lágy erõs
Régebben nem voltál ilyen? Mikor kezdõdött? Nem szedsz fogamzásgátlót? Annak lehet ilyen hatása. Ha attól van, akkor egy idõ után elmúlik. Ha nem, akkor tabletta váltás segíthet. De az is lehet, hogy csak simán változol. Régen simán megnéztem minden darabolós trancsírozós horrorfilmet, még szerettem is õket, de már nem tudom végignézni. Minden filmen bõgök kb:D Szerintem azért, mert idõsebb vagyok, és már másképp látom a dolgokat. ("jobban felfogom"):)
nyugi el fog mullni, en most vagyok 28, velem is volt anno ilyen, es a magnezium tenyleg jo otlet foleg calciummal, sok c vitamin es mas vitamin, az kicsit osszeszedi az idegeket, foleg ha becsuletesen szeded es fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: de szedek fog.gátlót de már 3 éve.mondjuk már régóta ilyen vagyok.
Ha egy megható filmen sírunk, az nem baj.Nagyobb lenne a baj, ha nem tudnánk meghatódni.Az ember néha sír örömében is, bánatában is, ez vele jár az emberi léttel.
A kérdező hozzászólása: kibírtam a ballagásom sírás nélkül! csoda

Van egy 20 éves lány, akit szeretek, és hát én is bejövök neki. De én még csak 15 vagyok. Lehet ebből valami?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.

Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.
:D
Lehet persze. Bár nem hiszem, hogy a lány járna veled. :) Túl fiatal vagy hozzá. Hosszú távon biztos nem mûködne a dolog.
Persze. Élvezd ki az egészet, de ésszel. Sok sikert!
Szerintem csak megakar rontani.xD Biztos leakar veled feküdni max.Komolyat semmiképpen. az én öcsém 15 éves, és vh nem tudom elképzelni h az õ korabeli haverjaival bmit csináljak.Túl éretlenek... 18/L
Persze, hogy lehet.
Szia.Szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor a kor nem számít.Vagy van még más dolog ami miatt nem lehettek együtt?
Amúgy énis ugyanebben a cipõben járok, énis egy 20 éves lány vagyok és nekem is tetszik egy 15-16éves körüli srác, csak az én gondom az hogy nem tudom hogy én tetszek-e neki....
Hát ebbõl a kérdésbõl is látszik, hogy mennyi esélyed van. Ha már így megkérdezted, akkor már semmi. Rég meg kellett volna dugnod Te balfék !! De 15 évesen kérdezgetned kell még, hogy betedd végre neki ?

Lehet ebbõl boldog és hosszú házasság, ha egy sikeres 35-36 éves pasi elvesz feleségül egy 20-21 éves lányt?

Legjobb válasz: Lehet, bár kicsi eséllyel. A lány meg fogja unni, még fiatal lesz akkor is, kiütközik a korkülönbség, és félre fog kefélni. És vagy kiderül, vagy nem. Ha a megcsalás titokban marad, és a férfi pénzes, akkor igen, lehet (látszólag) boldog és hosszú házasság.

Lehet igen
A kérdésedre a válasz:mûködne-e a dolog ilyen korkülönbség mellett, arra azt mondom mûködhet, de azon múlik sok, hogy a két fél mennyire szereti egymást, mennyire ragaszkodóak, mennyire hûségesek, mennyire érzik egymást.
Mindenki megerdemel egy masodik eselyt! ;)
azt hiszed, hogy a korkulonbseg akadaly?hat nem attol mukodhet kettotoknek kell dolgozni a kapcsolaton csiszolodni egymashoz, de ez kisebb korkulonbseg eseten is igy van.....
osszehazasodtatok vegul?
el kéne felejteni ezt a sok régi félresiklott dolgot, és tiszta lappal kezdi mint férfi és nõ.
ha szereted a not, keresd meg!! s ne a pletykaval foglalkozz az mindenhol van egy darabig aztan felhagynak vele, tudod minden csoda 3napig tart!!!! kettotokkel foglalkozz.
"Szerelem csak bátorság kérdése" (nézd meg a szerelmi kém címû filmet)
nalunk mukodik 5eve! mar babat varunk.
lehet igen!!
sikeres lehet, ha a ferfi is szerelmes!
ha szerelmes vagy a lanyban akkor harcolj, kuzdj erte! visszonzott szerelmet nehez talalni, ha nem beszelsz vele es szerelmes vagy egy eleten at banni fogod. keresd meg es beszelje vele oszinten!igy tudni fogod hanyadan is alltok!!!!az oszinte beszedet mindenki erteli es biztos, hogy nem fog kiabalni veled, ha netan ettol tartasz! Ha oszinten vagy minden jol alakul majd! Csak batran hamarosan valenrin.nap ;) 40N
Mukodokepes lehet, ennel nagyobb korkulonbseges kapcsolatok is vannak.Minden csak kettotokon mulik.
szerelemben nem számít sem a kor, sem a nem, sem a faji hovatartozás. nem ezen múlik. miért? hasonló korúak házassága mindig örök és nincs válás sem? - íme itt az ellenpélda. ha sosem mûködne a korkülönbség miatt - akkor mindig mûködnie kellene hasonló korral
az ész ilyen ügyekben nem jò tanácsadò.
Nincs szabaly semmire, nagyon keves a tartos parkapcsolat azonos koru embereknel is nem a kor a donto, hanem az hogy ti tudtok e alkalmazkodni egymashoz! ;)
Szabi gyere ide es beszeljunk!!!
Gyere ide kerlek, es beszeljunk.
lehet
Miert nem vagy kepes megbeszelni velem a dolgokat, mikor tudod , hogy pont ezert vagyunk kulon mert nem akarsz beszelni s nem azert mert nem mukodne, mert mukodne te is tudod! Csak hagyod befolyasolni magad
Valoban elakarod cseszni az eletunket?.. mert csak a bosszu hajt, holott nem lettel megcsalva. Ket kezzel szorod el a boldogsagot az onfejuseged miatt! Ebredj mar fel, hogy mi folyik itt!!
lehet boldog igen!!
A házasság egyik alappillére a vágy és a szerelem nálatok ez megvan?szeretitek egymást? ha IGEN a válasz akkor lehet boldog igen!
lehet, ez rajtatok múlik egyedül.
Tenyleg nem szeretnel mar beszelni?
Most jol erzed magad , hogy ezt csinalod igy akarsz bosszut allni??? Milyen szerelem ez megis, hogy a sertodottsegedet helyezed eloterbe?
Ma reggel mikor "találkoztunk" azért nem intetem mert meglepett, hogy látlak váratlanul ért.Jò lett volna ha tudunk.beszélni. Keress meg, hogy beszéljünk!!
Hajdú Péter - Sarka Kata
ha nem beszéltél velem még akkor beszélj vele! keress alkalmat rá!
* nem csak akart lenni!
A kérdező hozzászólása: hát 12-es szerintem az nem normális, aki látatlanba csak úgy ilyet mond valakinek ;) (ne vedd zokon)
Igen 10-es de te se lettél normális :D (ne vedd zokon)
*apukámmal
Anyukám 21 éves volt mikor összejött a 24 évvel idõsebb apukámnál és itt van 3 gyerek.
A kérdező hozzászólása: Noydra: örülnél ha így "[email protected]$zná" el valaki a te életed ;) fiatalos, jóképû, naponta sportoló (nem fog elhízni) egészségesen élõ, aktív és nagyon magas szintû jólétet garantáló férj hidd el nem egy rossz dolog
A pasinak biztos jó leszel amíg jól nézel ki aztán ha megun vagy eldeformálódsz elhízol akkor el is dobhat.
Hiaba allítjak gyakorin az ellenkezõjet a legtöbb embernek kell egy kis szabad élet. A lany csak most lépett ki a csaladi kötöttségekbõl de azonnal átesett egy masikba. Ezt sokan nem bírjàk.
Látom téged úgysem lehet majd meggyõzni. Menj hozzá és ba.s.zd el az életedet.:D
Ne áltasd magad kérdezõ.
Lehet igen, ez nem olyan nagy korkülönbség, de én inkább várnék 2-3 évet.
A kérdező hozzászólása: és ha a férfi fiatalos életet él és változatos szexuális élettel elégíti ki a feleségét a 40es éveiben is?
a történet bukásra van ítélve.
Magyarul nem nézel rajt semmit, csak hogy mit csinál, hogy néz ki, meg milyen jólétet tudna nyújtani. Mást nem említettel, hogy mennyitre szeretne, te mennyire imádod õt... csak hogy mennyire jó lenne neked. Ezt hívják úgy, hogy eltartott k.u rva. Ja és nem nõ vagyok, akármilyen meglepõ.
Persze, h lehet. Nem tudom, h sokakat miért botránkoztat ez meg. Ha 50 éves lennél, azt mondom, h tényleg lehetnek gondok, minden téren, de 15 év korkülönbségtõl még nem kell hasra esni. (az én barátom is egy lelkében fiatal 35 évvel idõsebb férfi, de neki esze ágában sincs elvenni, szóval nekem pozitív, h hosszú boldog házasságot tervezel - feltételezem nem azért, h magadhoz láncold, és kisajátítsd) Szerintem a boldog házasság alapja, h a felek megértsék, szeressék egymást, és egymás hibáit elfogadják, és erõsítsék egymást. Na meg a közös célok... Ha ezek nálatok meg vannak, akkor sok esélyetek van a boldogságra. (Bár nem vagyok házasság párti)
te vagy a történetben a férfi?
a CSAK koron múlik ez összetett, sok múlik azon, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, tudtok-e kommunikálni ha igen akkor lehet ebbõl igen boldog házasság! mióta vagytok együtt?
nem tudom együtt vagytok-e vagy csak fontolgatod a dolgot, hogy mi lenne...(mert ezt nem írtad le)de azt tanácsolom, ha nem vagytok együtt keresd fel, minnél hamarabb(már csak azért is nehogy mással bonyolodjon bele kapcsolatba a habozásod miatt pl:) , és állj oda elé szemtõl szembe, és mond a szemébe, hogy mit érzel, mik a szándékaid!Tudom, hogy nagyon nehéz egy ilyet megtenni, de másképp nem oldható meg, hogy tisztán lás! Ha egyenesen, õszintén beszélsz vele, hidd el értékelni fogja(mindenki értékeli az egyenes beszédet) Nekem ez a tanácsom! beszélni-beszélni! :)
mukodokepes lehet, le kell ulni es megbeszelni elmondani a gondolatokat, erzeseket és , hogy ki, hogy gondolja , mit var a kapcsolattol, nyiltan beszelni.kulcselem a kapcsolatokban a kommunikacio. tisztan kell latni. hat majd, ha beszeltetek leirhatnad, hogy mi volt. :D
ez nem olyan nagy korkülönbség, mükõdhet!beszélj a lánnyal állj elé és mond el neki az érzéseidet, nyíltan, õszintén!tudod egy kapcsoalt is az õszinteség, kommunikéción alapul!beszélni kell! HAJRÁ!
történt valami fejlemény?
Ha tényleg érdekel téged a nõ meg kell probálni, nem kell félni belevágni és meglátjátok, hogy boldogultok együtt!Mond mivel jobb, hogy ezen rágodsz, hogy mi lenne ha?nem jobb megprobálni és megtapasztalni? és az életed további részében nem kell rágodnod azon, hogy mi történhetett volna?!nos? (a legtöbb ember rosszindulatu, valószínû fogtok kapni hideget-meleget, de ha ezt kibirja a kapcsolat(és miért ne bírná ki ha szeretitek egymást?!) akkor a többi nehézségen is túlfogtok majd jutni együtt!!
persze hogy mukodhet. hallgass.a szivedre ne foglalkoz a rosszinfulatu hozzaszolokkal
ha nem reagalsz hogy kerdezunk hogy segitsunk minek irtad ki a kerdest?
miota vagytok egyutt?
lehet boldog hazassag.nem az evek szamitanak hanem h mrnnyire paszoltok ossze emberileg hogy kijottok e. meger egy probat mindenkepp .....
mukodhet keresd meg a not! HAJRA!!!
mukodhet a kapcsolat!hajra
Lehet, bár kicsi eséllyel. A lány meg fogja unni, még fiatal lesz akkor is, kiütközik a korkülönbség, és félre fog kefélni. És vagy kiderül, vagy nem. Ha a megcsalás titokban marad, és a férfi pénzes, akkor igen, lehet (látszólag) boldog és hosszú házasság.

Egy 20 éves lány is lehet izmos"kigyúrt"? Vagy a lányok nem lehetnek? Nekünk is kell ch hozzá vagy fehérje és zöldség?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.

Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.
Ha nem ch, fehérje, és zöldség, akkor mégis mire gondoltál?? S miért ne lehetne izmos egy akármilyen korú lány? Kicsit lassabban megy, meg nem akkora a max potenciál, de szép eredményeket el lehet érni naturálban (értsd: szteroid, koksz nélkül, amiket amúgyis csak a profik meg a hülye amatõrök használnak, de mégis azt hiszi mindenki, hogy úgy néz majd ki minden súlyzóra ránézõ csaj, mint a világbajnokok)

Lehet igazi barátság egy 20 és egy 24 éves lány között?

20 éves lány vagyok, alig van barátom, de most nyári munkán összeismerkedtem egy 24 éves lánnyal. Sokat beszélgettünk, egyszer fagyizni is elmentünk. Úgy érzem, ő is kedvel, nekem nagyon szimpi és jókat beszélgettünk. Jövő héten vége a nyári munkának, de én szeretném vele tartani a kapcsolatot. Szerintetek nem vagyok hozzá túl fiatal? Lehetünk így komolyan barátok? Vagy ő túl komolytalannak tarthat engem ehhez? Amúgy mindketten egyetemre járunk.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehettek, 4 év egyáltalán nem nagy korkülönbség. Nekem is van 20-21 éves barátnõm és nagyon jól megvagyunk. :)

Persze, hogy lehettek, 4 év egyáltalán nem nagy korkülönbség. Nekem is van 20-21 éves barátnõm és nagyon jól megvagyunk. :)
Nem számít a kor ...én 18 vagyok és a legjobb barátnõm 15 éves....hozzáteszem h már 6 éve vagyunk a legjobb barátok...:)
Persze hogy lehet:) nem a kor szamit, es lehetetlen nincs. De amugy ez nem nagy korkulonbseh.
Cicuka. A kor, mint olyan, egy hülye találmány, hogy be tudjanak skatulyázni a gonosz társadalmi rendszerben. Én 24 vagyok, de van 12 éves barátom is, és nagyon jól elvagyunk. Sõt, még öregebb is van, mint én, jó pár évvel. :)
Az én legjobb barátném 9 évvel fiatalabb nálam... Õ 26, én 35. Az anyukája is jó barátnõm, akivel szintén 9 év van köztünk, õ 44 :)
Lehettek! És még talán jobb ez a korkülönbség mert jobban meg tudsz beszélni vele dolgokat :)
Miért ne lehetne? Utoljára általánosban számít kb. ennyi korkülönbség.
Simán lehettek a legjobb barátnõk!
Elõzõ vagyok, azt nem írtam, hogy 25 éves vagyok.
A barátság nem kórkülönbség függõ! :)

Írna nekem egy 20 év fölötti, egyedülálló, nagy lábú (40 és +) lány? (Nyugi, nem csak lábakról lehet velem beszélni, de van egy ilyen testi prioritásom, és kész. )

Legjobb válasz: én nem értem, hogy lett mostanában olyan sok nagylábú lány, szinte az összes ismerõsömnek óriási nagy lába van, én meg bújhatok el a 36-37es méretemmel... te meg furcsa vagy...furcsán perverz. negatívan.

én nem értem, hogy lett mostanában olyan sok nagylábú lány, szinte az összes ismerõsömnek óriási nagy lába van, én meg bújhatok el a 36-37es méretemmel... te meg furcsa vagy...furcsán perverz. negatívan.
Szia! nekem van gyerekem is. Megfelelek? Itt felvettem a picit ahogy sétálunk. http://www.youtube.com/watch?v=wseVtJcmTfE
A kérdező hozzászólása: nem, mer randa vagy

Lányok! Szerintetek egy 20 éves lány lehet szerelmes 1 17 éves fiúba?

Nemtudom h szórakozik velem vagy tényleg szeret :(

Legjobb válasz: 117 éves?! Nem sok egy kicsit a korkülönbség? Vagy csak örökölni akarsz?

117 éves?! Nem sok egy kicsit a korkülönbség? Vagy csak örökölni akarsz?
Persze, de ha szinte megõrül érted, akkor biztosan szeret
Remélem, h ez lehetséges. Különben feltenném magamnak a kérdést, hogy hogy vagyok már együtt több, mint két éve a 21 éves barátnõmmel. 18/F
Elvileg miért ne lehetne. Gyakorlatilag majd meglátod. Szerintem menj bele a játékba, mert lehet, hogy nem is játék lesz végül és ráadásul semmit nem veszíthetsz, te csak nyerhetsz, ha egy idõsebb csajjal is szerzel tapasztalatot.
Manapság egyre 'divatosabb' fiatalabb fiúval járni
A kérdező hozzászólása: nem 117 éves -_- 17
A kérdező hozzászólása: jó megpróbálom :D
Ha ép ésszel végiggondolod, normális lányok nem hajtanak fiatalabb fiúkra. Vagy szórakozik veled vagy kattant. Mindenképpen te fogod megszopni.
Találsz ilyet adidasban, illetve kínaikban. Mondjuk én fel nem venném... 18/L
Szerintem Vaterán van.http://divat-ruha.vatera.hu/uniszex_ruhazat/labbeli/tobb_mer.. Vagy:http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/labbeli_papucs/37_38..
Ja, én nem hordom. Fel nem venném, még otthonra sem. 24/L
A kérdező hozzászólása: Miért nem szeretitek aezt a bõrpapucsot???
Mert ósdi.
Vótmá. Csíkos papucs perverz vagy és pasi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!