Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 lány lehet (46 db)

#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg.
esélytelen h itt megtaláld:D ez volt a "tanulópénz". legközelebb oda kell menni ;)
Ilyenkor oda kell menni, mivelhogy szinte nulla az esélye hogy újra látod. Így simán odamehetsz, mert nem veszthetsz semmit, mert ha nem jössz be neki, és elküld a csába, akkor sincs gáz, mert úgysem látod többet. Ha meg bejössz neki, megismerkedtek, az meg jó, mert ha nem teszed meg úgysem látnád többet.
Hát rajtad kívül szerintem még páran xD
Tegnap, júl 20, én is láttam egy srácot a 3as metrón, aki nagyon tetszett(nem Te voltál, mert õ egyedül utazott).Én a Ferencieken szálltam le. Szerintem jobb, ha odamész, engem legalábbis zavart, hogy láttam, hogy tetszem neki, de nem jött oda. Legyél már talpraesett! Az a baj, hogy sok férfi azt gondolja, ha egy nõ jól néz ki, akkor esélytelen, ezért az ilyen nõkhöz senki nem megy oda. :-)
Istenemm nyom követõt nagy bocsi xD
A kérdező hozzászólása: Igen, eltûntem, mert vonaton voltam és átkellett szállnom. Hamarosan csatlakozok.
A kérdező hozzászólása: Jól eltaláltátok. Nem nagyon mertem volna oda menni. Meg mondjuk anyukám is ott volt, így kellemetlen lett volna. De milyen ürüggyel mehetnék oda hozzá? Úgy érzem, hogy a külsõmmel nincs probléma, de és még is határozatlan vagyok. Mindenesetre memorizáltam az arcát, hátha egyszer össze futok vele.
Mi lett végül? Megtaláltad?:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként megtörténhet, hogy találkozok egyszer vele még egyszer. Pl.: tegnap láttam a Nyugatinál az aluljáróban azt a lányt, akit a Csillag Születik stúdiójában (velem ült szemben). De nem hiszem, hogy megint összejönne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatásod! De neme merek, pedig nem vagyok csúnya. :P Igen, õ tovább ment.
Legközelebb kérd el a számát, mert így tényleg esélytelen. Én is láttam a héten egy jó csaj egy hipermarketben, de hiába járok azóta oda ugyanabban az idõben nem találom
A kérdező hozzászólása: És szerinted nem furcsálna engem, hogy csak úgy megszólítom a metrón? Te hogy csinálnád?
GPS -t raktak egymásra
"Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-" "#7: ez aztán a hihetetlen sztori. Tényleg ugyanott nyaralt mint egy évvel korábban? Hazudsz bzmg." most TÉNYLEG. ebbõl a válaszból abszolút nem érzed az iróniát?:D
A kérdezõ úgy eltûnt elment meg keresni a csajszit vagy már megtalálta .
Ez kicsit lehetetlen vállalkozás. Láttam már itt hasonló kérdéseket, amiben azt tanácsolták, hogy keresd ugyan ott kb. ugyan abban az idõben hátha összefutsz vele :)
Majd pont itt olvasgat a csaj nem?..:'D
A kérdező hozzászólása: Ja, ez a baj. :D Az a gond, hogy akit egyszer látok a metrón és szimpatikus, többet soha... Csak gondoltam szerencsét próbálok itt. :D
Nem mindegy? Ha akkor nem mertél odamenni, akkor most se mernél.
Egyébként az egyszer sem biztos, hogy nem látod többet.. :DD Errõl van egy jó sztorim is.. :DD Az egyik évben nyaralni mentem a barátnõimmel, és ahol megszálltunk, kiszúrtam egy helyes srácot és õ is épp ott nyaralt.. Következõ évben, ismét ott nyaralt a haverjaival, ahol mi..:'))
Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem...
9-es: látom nem vágod ha valaki oltogat...:D
"Nem hazudok..:D Tényleg így volt... Mit számít h elhiszed vagy sem..." légyszi mond azt h csak valami értelmetlen viccbõl írtad D:
Héé 9-es vagyok..:'D Nem nagyon érdekel, hogy mit hisztek..:D Lenne értelme, hogy itt most hazudok? gondoljatok már bele istenem..-.-
A kérdező hozzászólása: Nem, sajnos nem találtam meg. :( Ez szinte lehetetlen.

Kinek lehet könnyebb párt találni? Egy 20 éves lánynak vagy egy 40-es férfinak?

Legjobb válasz: Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.

Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.
Erre így nem lehet válaszolni.A párkeresés nem kor, hanem személyfüggõ.Szerintem minden zsák megtalálja a maga foltját, ha elég kitartóan keresi:)
Szerintem sem lehet ezt így megmondani kor és nem alapján. De úgy látom, egy 20 éves lánynak több esélye van valamivel.
Egy dagadt, idegbeteg 20 éves, stöpszli, dongalábú lánynak vagy egy ereje teljében lévõ, tapasztalt, jóképû 40-es férfinek?
alkalmira bármelyik kapható.
20 éves lány vagyok...... ...nehéz...nagyon nehéz.40 éves férfi még sosem voltam, nem tudom nekik mennyire nehéz.
Vagy egy szép, mûvelt, élettel teli 20 éves lánynak vagy egy impotens, kövér, szõrös, sört böfögõ 40 éves férfinak?

Miért vagyok lelkileg ilyen érzékeny? 20 éves lány vagyok és úgy érzem hogy egyre érzékenyebb vagyok lehet ezen segíteni?

mindenen elsírom magam.pl:ha n?vérem azt mondja nekem hogy szeretlek vagy ha ? sír én is sírok, ha látok egy kóbor kutyát akkor azért sírok ha visszagondolok valami régi dologra akkor meg azért,és már nagyon zavar.mit tegyek?

Legjobb válasz: 20 és lány szintén. Néha én is érzem magamon, bár nálam inkább hullámzó. és eléggé zavar. Eddig azt szerettem magamban (tudod, hülyén hangzik) h erõs voltam lelkileg. de most néha én is sírva fakadok, és néha nagyon nem kéne. egyébkén számolni kell magadban :) mmint ha olyan a szitu h tudod h mindjárt elbõgöd magad, és nem kéne...

20 és lány szintén. Néha én is érzem magamon, bár nálam inkább hullámzó. és eléggé zavar. Eddig azt szerettem magamban (tudod, hülyén hangzik) h erõs voltam lelkileg. de most néha én is sírva fakadok, és néha nagyon nem kéne. egyébkén számolni kell magadban :) mmint ha olyan a szitu h tudod h mindjárt elbõgöd magad, és nem kéne...
Szedjetek magnéziumot, kiegyensúlyozottabbak lesztek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) én nagyon jól érzem magam társaságokban nincs ellenségem tudom szerint aki bántana a családommal is jó a kapcsolatom és mégis...:( most is elérzékenyültem hogy meglepõ hogy vannak még itt olyan rendes emberek mint ti:)
Szió!Én is érzékeny vok ha szomorú film megy ha boldogság van benne!Meg azt se szeretem ha nem ugy szólnak hozzám vagy lehet nem is szólnak bunkón csak én vok érzékeny nem tudom!!De én sírós vok komolyan, és néha ha felidegesítem magam egyszerûen tétlen vok és elsírom magam, de aztán megnyugszom, szóval sokan vagyunk ezzel a dologgal és elöttem szólónak igaza van hogy inkább legyünk ilyenek mint kõszívüek, akkor több lenne az ellenség én azt meg nem szeretem!És én is kivámycsi lennék hogy ez ellen mit lehetne tenni!!!de tudok erõs is lenni, cupp, te is lágy erõs
Régebben nem voltál ilyen? Mikor kezdõdött? Nem szedsz fogamzásgátlót? Annak lehet ilyen hatása. Ha attól van, akkor egy idõ után elmúlik. Ha nem, akkor tabletta váltás segíthet. De az is lehet, hogy csak simán változol. Régen simán megnéztem minden darabolós trancsírozós horrorfilmet, még szerettem is õket, de már nem tudom végignézni. Minden filmen bõgök kb:D Szerintem azért, mert idõsebb vagyok, és már másképp látom a dolgokat. ("jobban felfogom"):)
nyugi el fog mullni, en most vagyok 28, velem is volt anno ilyen, es a magnezium tenyleg jo otlet foleg calciummal, sok c vitamin es mas vitamin, az kicsit osszeszedi az idegeket, foleg ha becsuletesen szeded es fel a fejjel
A kérdező hozzászólása: de szedek fog.gátlót de már 3 éve.mondjuk már régóta ilyen vagyok.
Ha egy megható filmen sírunk, az nem baj.Nagyobb lenne a baj, ha nem tudnánk meghatódni.Az ember néha sír örömében is, bánatában is, ez vele jár az emberi léttel.
A kérdező hozzászólása: kibírtam a ballagásom sírás nélkül! csoda

Van egy 20 éves lány, akit szeretek, és hát én is bejövök neki. De én még csak 15 vagyok. Lehet ebből valami?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.

Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.
:D
Lehet persze. Bár nem hiszem, hogy a lány járna veled. :) Túl fiatal vagy hozzá. Hosszú távon biztos nem mûködne a dolog.
Persze. Élvezd ki az egészet, de ésszel. Sok sikert!
Szerintem csak megakar rontani.xD Biztos leakar veled feküdni max.Komolyat semmiképpen. az én öcsém 15 éves, és vh nem tudom elképzelni h az õ korabeli haverjaival bmit csináljak.Túl éretlenek... 18/L
Persze, hogy lehet.
Szia.Szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor a kor nem számít.Vagy van még más dolog ami miatt nem lehettek együtt?
Amúgy énis ugyanebben a cipõben járok, énis egy 20 éves lány vagyok és nekem is tetszik egy 15-16éves körüli srác, csak az én gondom az hogy nem tudom hogy én tetszek-e neki....
Hát ebbõl a kérdésbõl is látszik, hogy mennyi esélyed van. Ha már így megkérdezted, akkor már semmi. Rég meg kellett volna dugnod Te balfék !! De 15 évesen kérdezgetned kell még, hogy betedd végre neki ?

Egy 20 éves lány is lehet izmos"kigyúrt"? Vagy a lányok nem lehetnek? Nekünk is kell ch hozzá vagy fehérje és zöldség?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.

Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.
Ha nem ch, fehérje, és zöldség, akkor mégis mire gondoltál?? S miért ne lehetne izmos egy akármilyen korú lány? Kicsit lassabban megy, meg nem akkora a max potenciál, de szép eredményeket el lehet érni naturálban (értsd: szteroid, koksz nélkül, amiket amúgyis csak a profik meg a hülye amatõrök használnak, de mégis azt hiszi mindenki, hogy úgy néz majd ki minden súlyzóra ránézõ csaj, mint a világbajnokok)

Lehet igazi barátság egy 20 és egy 24 éves lány között?

20 éves lány vagyok, alig van barátom, de most nyári munkán összeismerkedtem egy 24 éves lánnyal. Sokat beszélgettünk, egyszer fagyizni is elmentünk. Úgy érzem, ő is kedvel, nekem nagyon szimpi és jókat beszélgettünk. Jövő héten vége a nyári munkának, de én szeretném vele tartani a kapcsolatot. Szerintetek nem vagyok hozzá túl fiatal? Lehetünk így komolyan barátok? Vagy ő túl komolytalannak tarthat engem ehhez? Amúgy mindketten egyetemre járunk.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehettek, 4 év egyáltalán nem nagy korkülönbség. Nekem is van 20-21 éves barátnõm és nagyon jól megvagyunk. :)

Persze, hogy lehettek, 4 év egyáltalán nem nagy korkülönbség. Nekem is van 20-21 éves barátnõm és nagyon jól megvagyunk. :)
Nem számít a kor ...én 18 vagyok és a legjobb barátnõm 15 éves....hozzáteszem h már 6 éve vagyunk a legjobb barátok...:)
Persze hogy lehet:) nem a kor szamit, es lehetetlen nincs. De amugy ez nem nagy korkulonbseh.
Cicuka. A kor, mint olyan, egy hülye találmány, hogy be tudjanak skatulyázni a gonosz társadalmi rendszerben. Én 24 vagyok, de van 12 éves barátom is, és nagyon jól elvagyunk. Sõt, még öregebb is van, mint én, jó pár évvel. :)
Az én legjobb barátném 9 évvel fiatalabb nálam... Õ 26, én 35. Az anyukája is jó barátnõm, akivel szintén 9 év van köztünk, õ 44 :)
Lehettek! És még talán jobb ez a korkülönbség mert jobban meg tudsz beszélni vele dolgokat :)
Miért ne lehetne? Utoljára általánosban számít kb. ennyi korkülönbség.
Simán lehettek a legjobb barátnõk!
Elõzõ vagyok, azt nem írtam, hogy 25 éves vagyok.
A barátság nem kórkülönbség függõ! :)

Írna nekem egy 20 év fölötti, egyedülálló, nagy lábú (40 és +) lány? (Nyugi, nem csak lábakról lehet velem beszélni, de van egy ilyen testi prioritásom, és kész. )

Legjobb válasz: én nem értem, hogy lett mostanában olyan sok nagylábú lány, szinte az összes ismerõsömnek óriási nagy lába van, én meg bújhatok el a 36-37es méretemmel... te meg furcsa vagy...furcsán perverz. negatívan.

én nem értem, hogy lett mostanában olyan sok nagylábú lány, szinte az összes ismerõsömnek óriási nagy lába van, én meg bújhatok el a 36-37es méretemmel... te meg furcsa vagy...furcsán perverz. negatívan.
Szia! nekem van gyerekem is. Megfelelek? Itt felvettem a picit ahogy sétálunk. http://www.youtube.com/watch?v=wseVtJcmTfE
A kérdező hozzászólása: nem, mer randa vagy

Lányok! Szerintetek egy 20 éves lány lehet szerelmes 1 17 éves fiúba?

Nemtudom h szórakozik velem vagy tényleg szeret :(

Legjobb válasz: 117 éves?! Nem sok egy kicsit a korkülönbség? Vagy csak örökölni akarsz?

117 éves?! Nem sok egy kicsit a korkülönbség? Vagy csak örökölni akarsz?
Persze, de ha szinte megõrül érted, akkor biztosan szeret
Remélem, h ez lehetséges. Különben feltenném magamnak a kérdést, hogy hogy vagyok már együtt több, mint két éve a 21 éves barátnõmmel. 18/F
Elvileg miért ne lehetne. Gyakorlatilag majd meglátod. Szerintem menj bele a játékba, mert lehet, hogy nem is játék lesz végül és ráadásul semmit nem veszíthetsz, te csak nyerhetsz, ha egy idõsebb csajjal is szerzel tapasztalatot.
Manapság egyre 'divatosabb' fiatalabb fiúval járni
A kérdező hozzászólása: nem 117 éves -_- 17
A kérdező hozzászólása: jó megpróbálom :D
Ha ép ésszel végiggondolod, normális lányok nem hajtanak fiatalabb fiúkra. Vagy szórakozik veled vagy kattant. Mindenképpen te fogod megszopni.
Találsz ilyet adidasban, illetve kínaikban. Mondjuk én fel nem venném... 18/L
Szerintem Vaterán van.http://divat-ruha.vatera.hu/uniszex_ruhazat/labbeli/tobb_mer.. Vagy:http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/labbeli_papucs/37_38..
Ja, én nem hordom. Fel nem venném, még otthonra sem. 24/L
A kérdező hozzászólása: Miért nem szeretitek aezt a bõrpapucsot???
Mert ósdi.
Vótmá. Csíkos papucs perverz vagy és pasi.

Mit gondoltok egy 20 éves nő/lány lehet jó anyuka?

Legjobb válasz: igen, ugyanúgy, ahogy egy 30 éves is lehet rossz :)

igen, ugyanúgy, ahogy egy 30 éves is lehet rossz :)
Szia! Szombaton töltöm a 19-et, és terhes vagyok!!!!!!:) És 100%-ig biztos vagyok abban, h. jó anya leszek. Már alig várok mindent ami vele kapcsolatos!
Nem kortól függ. Sajnos több 30 feletti anyukát is ismerek, akik borzasztóan nevelik a gyereküket. Ez nem kor kérdése.
ha vki 40 évesen lehet jó anya, akkor 20 évesen is!!
Szia!Persze, hogy lehet ez nem kortól függ!Én 17 évesen lettem anyuka és nagyon sokan dícsértek, hogy fiatal létemre jobb anya vagyok , mint sok más 30 éves!Nem biztos, hogy 30 évesen már lesz türelmed egy picihez!Most 24 éves vagyok és 30 hetes kismama+6 éves a kislányom!!:)
Igen lehet! A barátnõm is 20 évesen szült és nagyon jó anyuka! Régen sokat jártunk bulizni, meg hülyéskedtünk, de mióta megszületett a kisfia, nagyon megkomolyodott, és felelõsségteljes családanya lett! Szóval lehet, csak elszántság kell hozzá, és persze akarni a kis jövevényt!
igen, persze. :)
Szerintem se korfüggõ. De én például 20 éves vagyok és egyáltalán nem szeretnék gyereket.A Párom viszont igen.Csak én is azt vallom, hogy amíg a házam ki nincs fizetve( fele ki van már, csak a másik felét is kellene, hitelbõl) addig a bizonytalanra nem szülnék.Meg mostanában szeretnék munkakört is váltani, mert amiben most dolgozok, az nem állapot. Meg a fizetés se mindegy, mert azt a gyereket el is kell tartani ám... Egy két ellenpélda: anyukám engem 17 évesen szült, jó anya.Õt az édesanyja 18 évesen.Rá se volt panasz! És persze nekem is van ismerõsöm, akit azért "tanácsoltak el" egy egyházi iskolából mert 16 évesen terhes lett és megtartotta a babát.(azóta már a gyerkõc 4 éves)jó anyuka lett õ is a fiatal kora ellenére!!
20 évesen szültem (most 23 vagyok), és eddig leginkább azt hallottam vissza, hogy jó anyának tartanak (leszámítva pár embert, akik korábban sem kedveltek, és lesik, hogy mibe köthetnek bele). Én sem tartom magam rossz anyának, nagyjából meg vagyok magammal elégedve, bár van pár dolog, amiben lenne mit javulnom (ezek fõleg szervezési kérdések).
természetesen lehet jó anya, nem korfüggõ az biztos, de én személy szerint inkább annak a híve vagyok, hogy 25 után talán jobb, kibulizta magát az ember, tanult is, talán lakás is összejöhet addigra... de minden elismerésem a komolyan gondolkodó fiatalságnak:) !!!
Én 19éves leszek mikor a babám még csak két hetes lesz(ha minden rendben fog menni)Párom is ennyi idõs és 5 éve vagyunk együtt, mindenki azt mondta h elfogjuk rontani az életünket, és hogy gyerek fog nevelni gyereket.De én páromon már most látom hogy mennyit komolyodott és felelõsségteljesebb , vigyáz ránk, pedig õ nem szerette volna megtartani a babát.Úgyhogy szerintem se kor függõ, ha valaki fiatalon lesz anyuka , annak is és fordítva is meg vannak a maga elõnyei és hátrányai. 30hetes kismama
Szia.22éves vagyok 20 évesen szültem a fiamat és mostvagyok 30 hetes terhes megint és imádok anya lenni.Nem korfüggö szerintem.Én viszont ugy vállaltam gyereket, hogy a nagyfiammal 7 hónapos pocakos voltam amikor a párommal össze is házasodtunk és van egy szép nagy házunk is.A szüleimhez biztos nem szültem volna egy kis szobába és komolytalan kapcsolatra sem, mert akkor inkább vártam volna még.Minden jót neked.
Igen, lehet.A barátnõm is 20 évesen szült.Ennek már 13 éve.Nagyon jó anyuka lett belõle, és a lánya imádnivaló, talpraesett csajszi.
szerintem, ha egy nõben - kortól függetlenül - megfogalmazódik a gondolat, hogy kisbabát szeretne, és sikerül teherbe esnie és szülnie egy csodálatos kis emberkét- abból nem lehet rossz anya. akivel meg csakúgy megtörténik... hát nem tudom, vannak ilyen és olyan példák mindenki ismeretségi körében. Bennem kb 28-30évesen fogalmazódott meg, hogy mostmár érett vagyok, hogy anya legyek. 31 évesen lettem az, és két hónap múlva ismét anya leszek. Nagyon boldog vagyok - és jó anyának tart az egész környezetem. 10-14 éve én biztos, hogy nem lettem volna az! :-) De Te kedves kérdezõ, fiatal korod ellenére is, ha ilyen gondolatokkal élsz szerintem belõled csodás anyuka lesz! :-) sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Ja és én szeptemberben töltöm a 19-et:)
A kérdező hozzászólása: elírtam *hogy ez nem kortól függ*
A kérdező hozzászólása: Hûû gratulálok!!!! Sok sikert hozzá és kívánom hogy egészséges legyen! Én is úgy gondolom ez kortól függ. De akinek szóbahoztam mind azt mondták hogy dehogyis és tönkreteszem vele az életem. Pedig csak megszépíteném:) És a párom is szeretne lassan, már 2 éve élünk együtt és állandóan babával álmodok:) Meg néha õ is:P
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen. Már gondolkodom rajta :)
18:10es vagyok: még annyit, nem tudom azt írtam-e, hogy nõ vagyok;szóval nálunk kicsit fordítva van ez a gyerek-kérdés, mint általában szokott lenni. Ha akarod a gyereket, jó anya leszel! Ez biztos!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!