Találatok a következő kifejezésre: Egy 20 lány (691 db)

Van itt olyan idősebb pasi 30+, aki összejönne egy 20 éves lánnyal?

Legjobb válasz: Én 40 vagyok, 20 éves lányok már nem izgatnak. Ott, ahol dolgozom, vannak huszonéves lányok, sokat beszélgetek velük, hülyéskedünk, de ég és föld az életszemlélet. Hosszútávon idegesítene. Sokszor lövésem sincs, mirõl beszélnek, a szlengjeiket, a külföldi sztárok neveit nem is ismerem. A 30+ nõkkel már lehet beszélgetni értelmesen, vagyis számomra közelebb áll a gondolkodásuk. Persze vannak értelmes 20 évesek is, de nekem azok még lányok és nem igazi nõk. Szexuális réren is jobban izgat egy 30 feletti, nem vágyom egy hibátlan, modell alkatu csajra, én sem vagyok tökéletes, csak majdnem.

Én 40 vagyok, 20 éves lányok már nem izgatnak. Ott, ahol dolgozom, vannak huszonéves lányok, sokat beszélgetek velük, hülyéskedünk, de ég és föld az életszemlélet. Hosszútávon idegesítene. Sokszor lövésem sincs, mirõl beszélnek, a szlengjeiket, a külföldi sztárok neveit nem is ismerem. A 30+ nõkkel már lehet beszélgetni értelmesen, vagyis számomra közelebb áll a gondolkodásuk. Persze vannak értelmes 20 évesek is, de nekem azok még lányok és nem igazi nõk. Szexuális réren is jobban izgat egy 30 feletti, nem vágyom egy hibátlan, modell alkatu csajra, én sem vagyok tökéletes, csak majdnem.
kellene a pénz mi? :D
Szia én szívesen megismerkednék veled. Jövö héten leszek 31.
Képet!
Sok van , csak tagadják, mert nem mernék felvállalni:)
kedves kérdezö menj az apródra a többi fajtársad közé keressé támogatót
Én 11 év múlva :D F19
A 27 nem jó? :)
Biztosan akad... Vannak 30+ fatökûek is, akik inkább eltartanak egy pénzéhes kis @><$£> -t mert a korukhoz illõ nõk kiröhögik õket.
És az miért lenne jó neked?
en 32 leszek oktoberben igy mar megfelelek vagy ez neked nem jo es mer erdekel teged 30 feleti srac mar 25 evesnek is van munkaja na de mindegy ha akarsz valamit akor irsz privatot pezem az van bosegel meg az sem erdekelne ha ugy alakul hogy megcsalnal ha osszejonenk max csak kivagnalak ruhastol az utcara

Kinek lehet könnyebb párt találni? Egy 20 éves lánynak vagy egy 40-es férfinak?

Legjobb válasz: Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.

Általában egy 20 éves lánynak, de nem lehet általánosítani. Ha van egy nagyon csúnya és buta 20 éves lány, akkor lehet, hogy késõbb talál párt mint egy sportos és gazdag 40-es férfi.
Erre így nem lehet válaszolni.A párkeresés nem kor, hanem személyfüggõ.Szerintem minden zsák megtalálja a maga foltját, ha elég kitartóan keresi:)
Szerintem sem lehet ezt így megmondani kor és nem alapján. De úgy látom, egy 20 éves lánynak több esélye van valamivel.
Egy dagadt, idegbeteg 20 éves, stöpszli, dongalábú lánynak vagy egy ereje teljében lévõ, tapasztalt, jóképû 40-es férfinek?
alkalmira bármelyik kapható.
20 éves lány vagyok...... ...nehéz...nagyon nehéz.40 éves férfi még sosem voltam, nem tudom nekik mennyire nehéz.
Vagy egy szép, mûvelt, élettel teli 20 éves lánynak vagy egy impotens, kövér, szõrös, sört böfögõ 40 éves férfinak?

Mit tartalmaz egy 20 éven aluli lány neszesszere?

Az ilyenekre gondolok, mint szempillaspirál vagy szájfény... Csak kíváncsi vagyok. Segítenétek?:)

Legjobb válasz: A 20 éven aluli mit takar?Nem mindegy hogy egy 17-18 éves lányt vagy egy 12-13 éveset.Szempillaspirál,korrektor,tus/ceruza,szájfény,Bár én elvagyok már 20 de alapozót nem használok csak bb-krémet.

A 20 éven aluli mit takar?Nem mindegy hogy egy 17-18 éves lányt vagy egy 12-13 éveset.Szempillaspirál, korrektor, tus/ceruza, szájfény, Bár én elvagyok már 20 de alapozót nem használok csak bb-krémet.
Azt amire szüksége van. Nekem az 1 db fekete szemceruza.
Hát, én épp nemrég kaptam egy egész nagy sminktáskányi cuccot, jelenlegi felszerelésem: -2 alapozó(folyékony) -2 korrektor -7féle szempillaspirál -2 szemhéjtus(filces és ecsetes) -szempillagöndörítõ -szemöldökkihúzó -nagyon sok szemceruza :D (különbözõ színûek) -5 db szemhéjfesték paletta(6 részes) -3 púder -4 rúzs, plusz filc szájra, és szájceruzák a rúzsokhoz illõen -3-4 szájbalzsam -2 paletta színes szájbalzsam(szintén 6 részes, ugyanaz a márka) -hajkefe -tupírfésû(utóbbiakra már nincs sok szükségem a rasztám miatt) -pár vattakorong -hajgumi -hajpánt -szükséges tablettáim és nagyjából ennyi :) Egyébként senki ne féljen, nem szoktam mindent használni, vagyis nem minden napos zsinten, csak ha valami különleges eset van. 17/L
-korrektor -3 szempillaspirál (barna, kék és fekete) -labello (vagyis moat balea...:) ) -csillogós szájfény -pár fültisztító pálcika -egykét elkallódott vattapamacs -szemhéjpùder (6 szín van benne de csak 3at szoktam és persze nem egyszerre :D) Ezek közül csak a labellot és a korrektort használom minden nap :) szemillaspirállt csak ha kedvem van...alapozót meg csak ha tragikus az arcom :D nem is hordom magamnál...otthon van a szobámban :) szájfényt is ritkán..:) 16L
alapozó, pirosító, bronzosító, szempillaspirál, tus, szemhéj festék paletta, ecsetek, rúzs, szájfény, szemöldökceruza/szemöldökpor, szemceruza. 19/L
Szia, hát egyéntõl függ, ki mennyi "vakolatot" rak magára :) Nekem jelenleg: - 3 db szempillaspirál 3 mind más és amelyikhez kedvem van :D - 3 db szemceruza: kék, fekete, fekete csillogós - alapozó (nem szeretem, de jó ha van) - mivel meg tudok õrülni ha körmöm letörik -> körömreszelõ - egy kisebb tükör - és egy tus Hát jelenleg ennyi de jó ha több van mindenbõl válogatni tudok, és elfér nálam ha kell. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)
nekem is? én voltam az #5-ös, de mindenki lenullázott ;(
nekem most épp: 2 alapozó 2 púder 2 korrektor 4 szempillaspirál (abból 1 vízálló) 2 szemhéjtus (1 filces, 1 rendes) 3 szemceruza (fekete, barna, arany-barna csillogós) 1 pirosító (3 árnyalat) 1 bronzosító amit nem tartok számon, hogy mennyi van: szemhéjpúderek rúzsok szájfények labellók ajakbalzsamok sminkecsetek 16L
Pont ma nézegette egy fiú osztálytársam, mennyi cucc van benne, és elborzadt, hogy én ezt magamra kenem. Ami mindig nálam van, az 2féle korrektor, rúzs, szájfény, fehér szemcerka, fehér és barna szemhéjpúder, szempillaspirál. Amit használok még, csak nem hordom magammal legtöbbször, az az alapozó, még vagy 10 szemcerka, fehér csillámpúder, még 3féle rúzs, 12 szájfény, és töménytelen szemhéjpúder. (Persze nem egyszerre mindet, csak van választékom.) 17l
Nekem két sminkes táskám van. Az egyiket mindig hordom magammal (az van benne, amit minden nap használok), a másikat amiben a többi kozmetikumom van, otthon tartom. Sminktasi (1): 1 Szempillaspirál 2 Korrektor 1 Púder 1 Színtelen Ajakápoló A hétköznapokon ezt használom. Meg színezett hidratálót használok, de azt nem hordom magammal. Sminktasi (2): 1 Púder 2 Szájfény (egy lila és egy natúr rózsaszín) 3 Rúzs (két piros, egy rózsaszín) 1 Szemceruza (fekete csilámos) Ezen kívül van még egy szempillaspirálom, egy szájfényem (lila) meg egy szemceruzám, csak azok még mindig a karácsonyi ajándékdobozban vannak. 19/L
szemfestéjket vörösrúzst, feketét, telefont , kispasisnaptárt, Vibrátort, bugyit innivalót....Szivesen!!
A kérdező hozzászólása: Hû, köszönöm szépen a hasznos válaszokat!:)
rúzs, óvszer, vibrátor 18L
A kérdező hozzászólása: Elnézést, 15-20 között.:D Amúgy köszi a választ!:)
A kérdező hozzászólása: Hát, ha a tiedben ez van, akkor ez van.:) Köszi Neked is!:)

16 éves srác vagyok, hogy tudnék jobb lenni egy 20 évesnél, hogy engem válasszanak a 16-17 év körüli lányok, és ne az idősebbet?

Legjobb válasz: A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)

A lányok azért választják az idõsebb fiúkat mert õk velük egy szinten vannak. Például: 18 éves lány egy 20 éves fiú szintjén van általában. Mert a fiúk késõbb érnek... Próbálj meg egy kicsit komolyabb és érettebb lenni hátha segít! :)
Egy drága autóval
Szerintem csak ad önmagad, nem kell megjátszani semmit ! Abban van valami hogy a lányok gyorsabban érnek , mert nekem sok ismerõsömnek mindig idõsebb pasija volt
Tényleg nem a kortól függ... én pl. 17 vagyok, és korombeliekkel jönnék össze inkább, mint egy 20on évessel... Egy 16 évessel pl. simán összejönnék (ha kölcsönös az érdeklõdés). Személytõl függ, attól te milyen vagy, és attól, hogy a 16-17 éves csajok akikkel össze akarsz jönni milyenek. :) 17/l
4-es.te se lehetsz valami népszerü a fiuk körében ha 19 évesen egy 16 évessel vagy együtt.
Én 18 vagyok, a 20-21 éves fiúk jönnek be a leginkább, de ismerek olyan 17 évest is, akivel összejönnék, nem ez lenne az akadálya! Nem kor, hanem személy függõ.
ügyesen;) 19 vagyok barátom 16 :D és együtt vagyunk..nem árt ha jól hódítsz, romantikus vagy:p
én pl. soha nem is figyeltem a velem egykorú fiúkat, nem tudom miért, de az idõsebbek folyamatosan jobban vonzottak és ezzel szerintem a legtöbb lány így van és szerintem nem kell jobbnak lenned, ha egy lány beléd szeret, akkor ne azt szeresse aki lenni akarsz, hanem azt aki vagy. szerintem ne megváltozni akarj, hanem ismerkedj, legyél figyelmes, kedves és akkor majd téged fognak választani!
Sehogy. Várnod kell.
nem kell menoskodni.. onmagad legyel, be egy20 eves srac:)

Vannak még 20 év feletti szűz lányok is? Egy 20 feletti szűz fiú

Legjobb válasz: Nekem is van egy 20 éves lány ismerõsöm, aki még szûz.

Nekem is van egy 20 éves lány ismerõsöm, aki még szûz.
csak rondák
vannak 21L
Még én is szûz vagyok, pedig elég jól nézek ki, de leszarom, majd eljön az ideje! :) F/21
Én most vesztettem el 2 hónapja. És érdemes volt idáig várni, mert erre biztos életem végéig emlékezni fogok. Elõször azt hittem ciki, mert manapság már mindenki 15-6 évesen túlesik rajta. Aztán rájöttem, hogy ezen nincs mit szégyellni. Megtörténik amikor meg kell történnie. 24F
én 25 voltam amikor végre.....
Aki 20 év felett még szûz, az vagy nagyon csúnya, vagy nagyon félõs, és nem te kellenél nekik. Elenyészõ hányaduk van csak, akik szépek és úgy szüzek. Általában õk már kívánják a szexet 17-18 éves korban (ami szerintem a normális intervallum)
Kedves 17/17! Az állításod egyáltalán nem helytálló, mert sok olyan lányt és srácot ismerek, akik a kinézetükre nem panaszkodhatnak és nem is félõsek, párkapcsolatuk is volt, csak egyszerûen nem jött nekik össze, én is közéjük tartozom! :) Az meg, hogy csúnya valaki, meg félõs, igen ez is elõfordul, mert ugye ilyenkor elõtör az önbizalomhiány és a nem kellek senkinek, ezen okok miatt, meg kocka vagyok stb, sorolhatnám még... Vannak olyanok is, akiket a Jó Isten nem áldott meg kiemelkedõ szépséggel és rátermettséggel, viszont belsõ értékekkel igen, azokat a lányok is JOBBAN értékelni fogják idõsebb korban, mint a díszb*zikat!!! És ez megcáfolhatatlan, mert így van, legalábbis akinek nem a külsõ a legfontosabb, hanem a belsõ, mert sokakat az fog meg! Jó persze itt is lehet mérlegelni, hogy azért nézzen is ki valahogy!... A másik véglet, hiába vagy egy Adonisz, ha belül egy tahó, meg egy [email protected] vagy, akkor a kutyának nem fogsz kelleni, max. az ostoba "csak autóval jöhetsz szóba" és pénzéhes r*banc piócáknak, mert azoknak sincs semmi az agyuk helyén, nekik meg csak az a fontos! :D Az a baj, hogy ez egy olyan téma, amirõl a végtelenségig lehetne írni, de én itt most befejezem! :) Üdv.: 15/17
Van 21/f
Van. Ismertem egy 20 éves lányt, akit én is szívesen megraktam vna, mert annyira jól nézett ki, de szûz volt. Viszont az igaz, hogy a lány elég félénk volt, nem volt túl kommunikatív. Meg már annyira hiányzott a szex az életébõl, hogy egy 16 évessel is lefeküst vna, csak talált végül egy 19 éves srácot, aki szintén ugyanilyen problémákkal küzd és hát , , segítettek egymáson". + én magamról is tudom, hogy elég félénk és önbizalom hiányos vagyok 17/F
Én 23 voltam amikor elõsször lefeküdtem egy lánnyal, most 25 vagyok és azóta is ez volt az egyetlen szexuális élményem, de nem volt olyan maradandó sajnos mert bevoltam baszva, a csaj is, aznap ismertük meg egymást, õ 17 volt és tapasztaltabb. Másnap mikor felhívtam mondta hogy õ nem akar tõlem igazából semmit, de ha gondolom összejárhatunk így... Lehet hogy most hülyének néztek de nekem ez nem adta... Akkor már inkább senki mint egy riherongy, inkább vártam arra aki többet érez. Azóta se találtam meg... Majd eljön ha elkell jönnie, ne eröltetek semmit. Valahogy elkerült ez a dolog engem, nem vagyok egy alfahím akihez ugranak a nõk, s a magabiztonságom sincs mindig a toppon, lehet ezért. Szívesen ismerkednék hozzám hasonló szûz lányokkal, kiváncsi lennék õket hogy kerülte el ez a dolog, vag nem hiányzik-e nekük 25/F
Ugyanúgy vannak 20+ szûz lányok, ahogyan vannak 20+ szûz fiúk is. Egy baj van, hogy ezek az emberek talán soha nem találnak egymásra. 21/F, Szûz
Ez amolyan "hasonló a hasonlóban oldódik"?
akad
Akkor jöhetnek hozzám, ha nem néznek ki rosszul. (mondjuk én nem vagyok az)
Vannak. :) Azt, hogy ezt 10 év múlva is el lehet-e mondani, már nem tudom.. XD
22 éves szûz fiú vagyok.
A legjobb barátnõm 20 és fél éves, és még szûz. Én 19 és fél vagyok, és szintén (bár, ha a mostani kapcsolatom ilyen marad, amilyen most, akkor mág nem sokáig:) )).
25 vagyok, szûz vagyok és ez 10 év múlva is így lesz.Az hülyeség, hogy a szûz lányok rondák, van akit csak nem érdekel a szex.Ez vagyok én. 25/N
Én sem vagyok ronda, nagyon is adok magamra és mégis szûz vagyok még. Aki szép, vagy legalábbis nem bányarém, az már össze-vissza kefél azt hiszitek? Sosem feküdnék le valakivel, akivel nem komoly a kapcsolatom. Nekem csak egy olyan emberrel mûködne a szex, akibe nagyon szerelmes is lennék. 24/L
Vannak. 21L
Szerintem sokan azért maradnak szüzek fiatal felnõtt korukban is, mert várnak egy komoly kapcsolatra, ahol érzelmektõl vezérelve kezdhetik el a szexuális életüket a partnerükkel. Véleményem szerint ez önámítás. Nem kell egy éjszakás kalandokba belemenni, de a testiség, a szex egy olyan játék, amit gyakorolni kell. Meg kell tanulni feloldódni, a gátlásoktól megszabadulni, nagyon jó terápia is. És sokszor nem az "érzelmeken", hanem csak az adott emberen múlik. Meg persze, hogy mennyire vonzó a partner, mennyire tapasztalt és mennyire passzoltok össze e tekintetben. Kár vele várni ilyen sokáig, mert valami nagyon jó dologtól fosztja meg magát az illetõ...

Mindenki azt mondja hogy 15 évesen ritka az hogy vki megtalálja az igazit, általában kb 20 évesen csak kapjuk meg. Ha egy 20 éves fiú és egy 15 éves lány jön össze akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*

Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*
Szia! 16 éves vagyok, a barátom 22 és egy éve jöttünk össze. Az elején mindenki féltett tõle, mondták, hogy vigyázzak, csak ki fog használni. Aztán szerencsére nem lett igazuk. Azóta is úgyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Szerintem általában kell is pár év korkülönbség.
Én , mint õsöreg a témában.Saját tapasztalat:16 voltam, amikor megismertem, Õ 18 volt akkor.6 év után házasság 8 év házasság alatt 2 gyerek.Szerelmes lett a legjobbnak hitt barátnõmbe, amibe én belerokkantam, azóta sír-rí, hogy õ csak engem szeret és az csak egy meggondolatlan mondat volt a részérõl, soha nem csaltuk még meg egymást, viszont én az ominózus eset óta másképp nézek rá, nem bízom meg benne, nem tudok rá felnézni.Tehát jelenleg válság van. Én válni akartam õ nem.Idõközben becsúszott a 3. gyerek (teljes védekezés mellett)Õ boldogan várja én kétségek közt gyötrõdöm.Nagyon nagyot csalódtam, mert nekem sosem fért bele az igaziról alkotott imidzsembe, hogy szerelmet vall egy másik nõnek, ezért életem hátralévõ részét lelki sérültként fogom leélni.Ja, és a legfontosabb:Úgy 5-6 év házasság után, amikoris már 11-12 éve együtt voltunk Õ elkezdett azon vacilálni, hogy lehetséges, hogy túl korán állapodott meg nem gyûjtótt elég tapasztalatot, mert állandó jellegû szexuális problémáink voltak, amit én jobban toleráltam, mint Õ aki kezelni tudta volna.Mégis Õ volt az ezek után aki kifelé tekingetett.Ez fáj a legjobban.Ha segíteni nem is tudtam, hátha elgondolkodsz rajta.
Nem lesz semmi:) Néha jó a korkülömbség. Ritkának ritka hogy 15évesen kitartanak az emberek egymás mellett, de tapasztalatból mondom, hogy nem lehetetlen! Sok sikert. De azért vigyázz ezzel a 20éves sráccal ne hagyd magad kihasználni:)
Hát véleményem szerint nagyon vigyázz, sokszor sokmindent megtesznek az idõsebbek egy kóbor kalandért, neked kell eldönteni, hogy megbízol-e benne vagy sem. De ne aggódj, az is elképzelhetõ, hogy tényleg szeret, én csak óvatosságra akarlak inteni!
tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz (azaz én már inkább tizenhétnek számítok, õ pedig huszonegynek : D), és sosem volt gond a korkülönbség, két és fél éve vagyunk együtt.
Én is 15 voltam amikor megismertem a szerelmemet. Õ az igazi, ez biztos. 6 éve tart a kapcsolat, most 21 vagyok, és a barátom is annyi. 9 hónappal idõsebb nálam. Úgyhogy a szerelemnek semmi nem lehetetlen. nincs olyan, hogy valakik "túl korán" találkoznak.
Fiú vagyok, tehát ugy mondom mint aki "általában kihasználja a fiatal csajokat" :) . 22 éves vagyok barátnõm 17, 5 év van köztünk, igaz nem járunk régóta (4hónapja), de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, szerencsére barátnõm érett gondolkodással rendelkezik, és néha gyerekes vagyok, igy pont oylan mintha mind a ketten ugyanannyi idõsek lennénk :) ! Soha nem gondoltam arra hogy csak kihasználjam, és jelenleg természetesen ugy gondoljuk, hogy egyutt is akarunk megöregedni, mert nagyon egymásra találtunk :) ! Szerintem ha a csaj és a fiu is normális akkor nem számít a korkülönbség, de mint fiu mondom, hogy azért nemar ovatosan kezdeni, mert én is tudom, hogy az idõsebb srácok elég gyakran átverik a fiatal (még naiv) csajokat. Sok sikert amugy :) !

20 feletti férfiak! Egy 20 éves jó alakú lányon milyen nyári ruhák tetszenek?

1. Dögös miniszoknya/forrónadrág toppal

Legjobb válasz: Na, most errol a kerdesrol eszembejutott, hogy par hete lattam egy lanyt, akin ilyen lenge, terdig ero, talan viragmintas, egyszinu ruha volt es valami elkepesztoen aranyos jelenseg volt... kar, hogy nem mertem megszolatni (hisz mint tudjuk, nem egy, nem ketto fiu alatt nyilt mar meg a fold a talpa alatt es tunt el nyomtalanul ilyen leszolitos szituacioban...:D). Egyertelmuen a 2. a nyero nalam! 26/F

Na, most errol a kerdesrol eszembejutott, hogy par hete lattam egy lanyt, akin ilyen lenge, terdig ero, talan viragmintas, egyszinu ruha volt es valami elkepesztoen aranyos jelenseg volt... kar, hogy nem mertem megszolatni (hisz mint tudjuk, nem egy, nem ketto fiu alatt nyilt mar meg a fold a talpa alatt es tunt el nyomtalanul ilyen leszolitos szituacioban...:D). Egyertelmuen a 2. a nyero nalam! 26/F
Nálam is a második a nyerõ, de én már öreg vagyok :) 40/F
2., mert kevésbé r!bancos. 26F
A halállistából szigorúan csak a második, ezzel kiegészítve: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=347459975376661&set=a.. (36)
Tangás bikini!
Ha szeretnélek bármibe lehetnél :)
A második, és velem lenne. Az elsõ csak csinálja a mûsort...
Szerintem a menõ Számodra Sztreccs miniruha melltartó nélkül.
Elég kevés választási opciót adtál meg...így a 2. 44/VP
Mert minden nõ így mászkál nem? Normális hosszúságú rövidnadrág + póló nem is létezik mint opció ugye?
vannak olyan nõk akik szinte tökmindegy mit vesznek fel akkor is szexik :) tõlem jöhet minden, de azért az a miniszoknya olyan legyen h séta közben ne látszódjon azért ki a tanga...
Na legyen egy elsõ is. :) De am télleg alkalomtól függ, meg fontos a változatosság is. 23/F
Nem csípem és sosem tetszettek ezek a térdig érõ egyrészes megoldások. (Bár a koktélruha a nagy gyengém) A miniszoknya pedig alkalomszerû. Vannak helyek ahova nem illik szerintem ilyen lengén öltözni, de javarészt azért mégis. A farmernél illetve a hosszúnadrágnál nyáron minden jobb. A farmernél meg úgy alapból minden évszakban csak jobb opció lehetséges. Szerintem. 23/f
+ a térdig érõ az a föld felõl értendõ.

Arra keresem a válaszomat hogy a 12-15 éves lányok miért jönnek össze egy 20-on felüli férfival?

Kérek minden lányt hogy adjon rá értelmes válasz! A kérdés egyértelmű a válasz ami érdekel! Köszönöm előre is a válaszokat.

Legjobb válasz: Engem inkább az érdekelne, hogy egy huszonéves srác minek jönne össze egy 12-15 éves kislánnyal? Ismerek egy-két kiskamasz csajszit, aranyosak, úgy a maguk formájában, nem p.icsák, de annyira gyerekek még, szeleburdik és kis bolondosok. Olyan tipikus kis tizenévesek. Nem tudom minek vágyna komoly kapcsolatra, ilyen lányra egy 20-21 éves srác. 21L

Engem inkább az érdekelne, hogy egy huszonéves srác minek jönne össze egy 12-15 éves kislánnyal? Ismerek egy-két kiskamasz csajszit, aranyosak, úgy a maguk formájában, nem p.icsák, de annyira gyerekek még, szeleburdik és kis bolondosok. Olyan tipikus kis tizenévesek. Nem tudom minek vágyna komoly kapcsolatra, ilyen lányra egy 20-21 éves srác. 21L
Bennem is inkább az a kérdés merült fel, hogy egy húszon felüli mit vár ezektõl a lányoktól. Egy tini mit lát egy nála idõsebbõl? Hogy független, tapasztalt, azok a dolgok amiket mond az illetõ fiú egytõl-egyig az újdonság varázsával hatnak. Több mint valószínû, hogy érettebben gondolkoznak kortársaiknál, de ahhoz még nem elég éretten, hogy belássák, igen csekély az esély arra, hogy egy ilyen kapcsolat mûködjön. A másik dolog, hogy ezek a lányok egytõl-egyig komoly kapcsolatot szeretnének. Felmerül a kérdés, hogy minek? Mert mindenhol azt látják, hogy egy ember csak akkor lehet igazán boldog, ha van valaki mellette. A tény, hogy az egyik legértékesebb dolog az életben, ha szeretnek, és te viszontszeretsz, de kétlem, hogy erre feltétlen szüksége van egy éppen kamaszodó kislánynak.
Fogalmam sincs... Szerintem ez nincs belénk táplálva... Én most 15 vagyok, és egy 24 éves fiúba vagyok szerelmes. Azért, mert õ a legkedvesebb ember a világon, és õ már tényleg úgy néz ki, mint egy férfi... :D
Minden bizonnyal, mert érettebbek mint a korunkbeli fiúk. Más az értékrendjük, komolyabbak, és felelõsségteljesebbek. A lányok nem a 12-15 éves kis komolytalan fiúkákat szeretik, akik csak arra várnak, hogy legyen egy csajuk és menõk legyenek tõle. Persze van átfedés, nem minden 20onéves komoly, és nem minden 10enéves komolytalan. 14l
nem tudom felfogni hogy egy 20-as srácnak hogy jöhetnek be az ilyen kis csitrik... a lányok meg csak így akarnak különlegesnek tûnni. mindegyik nõ/lány különlegesnek akar látszani, és azt gondolják hogy ha összejönnek egy ennyivel idõsebb sráccal akkor az elég bizonyíték arra hogy õk különlegesek, no meg persze érett gondolkodásúak. szörnyû...
Az a vicc, hogy ezek a fiatal lányok épp olyan huszonéves fiúkkal jönnek össze, akik csak kihasználják õket. Ellenben akik valóban szeretni is tudnák õket és nem csak arra hajtanak meg egybõl le vannak koptatva. Tapasztalatból beszélek. 22 éves fiú vagyok és sorban elutasítanak a 14-15 éves lányok, amikor megtudják a koromat. Ellenben a sok bunkónak meg szétteszik a lábukat. Én ezt nem értem. Miért nem kellenek senkinek sem a rendes fiúk, akik igazán tudnak szeretni, hûségesek és kedvesek?
Hát ennek sok oka lehet. Személy szerint valahogy jobban érdekelnek az idõsebb fiúk, de nem ennyivel! Végül is az átlag csak találgatni tud, többé kevésbé magából kiindulva. Pl.: 14 évesen elfogadnék egy 24 éves férfit, ha az okos lenne, velem kedves, és õ is szeretne, persze a külsõ megjelenéséhez is fûznék pár szót, de ha leírnám az hosszú lenne! De ha valaki nagyon felül van azon a húszon, talán már alulról veri a harmincat, akk az szerintem elég apakomplekszus. Ott meg rá lehet keresni a google találatokra, hogy az mitõl alakul ki. De mondom: esetenként eltérõ!
15 öves lányok, szóval meséljétek el, hogy mennyire érettek vagytok... :P
A kérdező hozzászólása: a kérdés adott volt ez nem válasz de azért köszönöm szépen !! aki elöttem írt az gondolkozzon el hogy bármi lehetséges csak akarni kell ;)
Nekem egy 15 éves lány írogat. Nem lehet lerázni. :D
Én 17 évesen jöttem össze egy 25 éves pasival (még mindig tart a kapcsolat) Annyi eszem volt, hogy nem rakom szét a lábam azonnal. Tetszett, hogy nem gugi agyú, komolyabb mint a korombeli pasik. És kinõtte a minden puncit meg akarok kapni korszakát. De szerencsém is volt vele!
A kérdező hozzászólása: ismerek olyan lányt aki 13 évesen szerelmes volt egy 21 éves srácba és magyarán mondja jól megszívta mivel a csávó már az elsõ randin a mellét fogdosta és utána pár napra rá nála aludt és megtörtént a dolog.. utána a csávó rögtön ki*aszta mint macskát szarni... utána 1 hónapra rá kereste h megakarja beszélni a csaj hiszékeny volt és megint jól meg... ta magát és megint ugyan ott volt.. LÁNYOK GONDOLKOZZATOK EL HOGY MIT AKARTOK ÉS KITÕL!!!!!!
Mert azt hiszik, hogy mellettük boldogok lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a saját véleményét és vagy válaszát !! :)

Szerintetek ciki ha egy 20 éves fiú lány palotapincsi kutyust sétáltat?

Legjobb válasz: Ez kortünet. Konkrét esetre nem tudom a választ, mert lehet hogy bérsétáltat. De mint kortünet nagyon gáz. De az is, ha egy 20 éves lány teszi ugyanezt. Hogy miért gáz? Mert a gyerek iránti vágyukat/felelõsségüket degradálják le egy közönséges kutya szintjére. Na ez a gáz.

Ez kortünet. Konkrét esetre nem tudom a választ, mert lehet hogy bérsétáltat. De mint kortünet nagyon gáz. De az is, ha egy 20 éves lány teszi ugyanezt. Hogy miért gáz? Mert a gyerek iránti vágyukat/felelõsségüket degradálják le egy közönséges kutya szintjére. Na ez a gáz.
Akkor nem lenne gáz ha a pincsi sétáltatna téged.
nem, de ha ezt a szex rovatba írod, már felvet kételyeket
nem ciki. Sõt ha meleg vagy kifejezetten elõnyös is. Odavonzod rengeteg pasi figyelmét. és szívesen barátkoznék is veled, de csak ha meleg vagy. Ha heteró vagy, akkor tárgytalan! 21/L
akkor is ciki lenne ha fiú palotapincsit sétáltatnál!
aha
A házat megveszem.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?start=75&hl=hu&gbv=2&addh=36&tbm..
Az is normális válasz csillagom, ha azt mondjuk hogy ciki.
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat várok!!! Lányokhoz vonzódok!!!!!!
szerintem meg nem az, sõt ha valami kis cuki kutyád van, sok lány odamegy, és kérdezget róla, meg megmondja h milyen aranyos.
Rohadtul ciki :D
Szerintem is más jellegû válaszokat kapnál, ha mondjuk az állatos rovatba írnád! Egyébként nem ciki!
leckéd készen van holnapra? ha igen, akkor ismételj!

Felveheti egy 20 éves lány egy 26 éves lánnyal a harcot?

Egy srácért, aki 26 éves?

Legjobb válasz: "és a srác sem kell igazán, csak szeretném visszaadni azt amit kaptam" Idióta... Hogyhogy 20 éves korodra sem sikerült kinõnöd az ovit?

"és a srác sem kell igazán, csak szeretném visszaadni azt amit kaptam" Idióta... Hogyhogy 20 éves korodra sem sikerült kinõnöd az ovit?
Simán!
ha csak a kort nézzük sztem elõnybe is vagy :D Szerintem :) F18
egy tipikus [email protected]ázi nõstényördög vagy, ha van esze a gyereknek észreveszi a balhét és kioszt a fejednek egy pár sallert és elküld a csába.
Jaj már! Ti nem voltatok fiatalok, õrûltek? Ha a srác kapcsol, akkor úgyis bukta. A lány meg lebvonja a konklúziót. Amúgy az pasitól függ, mennyire vagy versenyképes. Ha õ az idõsebbeket szereti akkor esélytelen. Ha zsengéket, akkor nyert ügyed van. Ha meg sejti, hogy mire megy ki a játék szintén csatát vesztett vagy. Szóval ez sok dologtól függ.
Most miért vagytok úgy oda? Szinte az összes mai fiatal lány ilyen. Elborította az agyukat a szex és new york, a cosmo, meg a született feleségek, meg ki tudja még mi. Aztán ha meg pofánvágják õket, akkor rínak.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h sejtené... már több hónapja nem beszéltünk, semmit nem tud rólam. tudom, h kétesélyes a dolog és tudom h bukhatok és tudom, h tanulhatok a hibámból, de nyerhetek is. egyszer már magamba bolondítottam a srácot, másodjára sem lesz akadály. jha és bocs, nem nézek tv-t és újságot sem veszek nagyon, max keresztrejtvényt ha utazok xD
Ja értem, akkor magadtól vagy ilyen böszme.
A kérdező hozzászólása: Úristen :) "böszme" ? köszönöm Tõled bóknak veszem :)
A kérdező hozzászólása: Persze, lehet, h hónapok, évek múlva én is hülyeségnek találom majd, de amit meg kell tapasztalni, azt meg kell... én a saját káromon tanulok csak szerelmi ügyekben, nem gondolom, h itt akárki is tudna tanácsot adni, mert minden kapcsolat más. a kérdésem nem is erre vonatkozott, hanem:Felveheti egy 20 éves lány egy 26 éves lánnyal a harcot? Sima eldöntendõ kérdés, ergo a válasz igen/nem. Tanácsokat nem kértem...
Mit csinált?
Én nem is állok utadba. Csak én már rájöttem a saját a káromon, hogy hülye voltam. Ezért buzdítalak! Valaki csak a saját hülyeségébõl tanul. Legalább tanulsz is belõle. Meg én is voltam 20 éves. Igaz még csak 2 éve. De voltam. :D
A kérdező hozzászólása: Igen, hirtelen mindenki milyen becsületes, érett ember lett. Én legalább nem verem át magam és igen nekem jobb lesz, ha csak a felét visszakapja tõlem a srác. Utána pedig koncentrálok magamra, a jövõmre, új kapcsolatokra... Nha, de nem hagyom, h csak simán megússza a dolgokat. Lehet ti hagynátok, lehet nem meritek bevallani magatoknak, lehet , h tudat alatt ti is tettetek már ilyet. és igen kinõttem az óvodát, bár szép idõk voltak még azok.... :D
aha, értelmes kislány. Az évek alatt jöttem rá, hogy a legnagyobb bosszú az életben , ha többre viszed mint õk ketten és boldog leszel. De hagylak, hadd vívd meg a saját csatád! Harcra fel!
A kérdező hozzászólása: jha, azt nem tudják, h én benne vagyok a harcban :D és a srác sem kell igazán, csak szeretném visszaadni azt amit kaptam.
Pasiért harcolni? Nem háborúban vagyunk, h harcolni kéne. Felveheti a versenyt, de érdemes?
Ahol harcolni kell a srácért... az már régen rossz. :D
A kérdező hozzászólása: De ez az :D csak nem tudod a körítést.
Pihenj, közlegény (leány)! Ez nem a háború. :) Majd a srác eldönti, nem korfüggõ.
Attól függ miben akarsz harcolni? Azért mert 20vagy lehetnek jobb "dobásaid" is. Vagy lehet a 26éves már csitulna, míg te féktelenül buliznál a sráccal... Ez a felvenni a harcot, de minek. Maholnap én is 26leszek, de eszembe sincs harcolni senkivel, nincs okom. Anno én is inkább tovább léptem, és hagytam a francba az egészet. Nem a múlt után kéne harcolni, hanem a jelenben a srác oldalán együtt "dolgozni". Az, hogy lecserélt esetleg egy számára jobbra, te meg lettél ex, vagy csak hitegetett, már nem számít. Így csak kicsinyes és szánalmasnak tûnõ leszel. Ám ha neked ettõl jobb, ám tessék:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!