Találatok a következő kifejezésre: Egy 2.5 babának mennyit kell ennie (2 db)

Egy 2.5 hós babának mennyit kell ennie?

2880-al született, 50 cm, 2680-al hoztuk haza. Most 11 és fél hetesen 4610 és 60 cm. 6x eszik egy nap, 100-150-et, kb. 600-700 ml közt.Jó ez így? Csak anyatejet kap. Kaki ált. 2 naponta, pisi 6-8x.

Legjobb válasz: Úgy kell kiszámolni, hogy a baba súlyát be kell szorozni 150-nel és ami kijött, annyit kell ennie egy nap.

Úgy kell kiszámolni, hogy a baba súlyát be kell szorozni 150-nel és ami kijött, annyit kell ennie egy nap.
Mármint a kilóban mért súlyt, azaz a ti estetekben, 4, 61-et.

5 hos babának mennyi tápszert kell innia egy nap? Keveset gyarapodott ezért két fözeléket kell ennie 1 nap, ezért a tápszer mennyisége is lecsökkent napi 2-re reggel és este 180ml. Ez nem kevés?

Legjobb válasz: Szia!Nekem doki mondta,hogy minimum fél liter tápszernek kéne meglenni naponta.De ha 450 milli van,az sem tragédia:)

Szia!Nekem doki mondta, hogy minimum fél liter tápszernek kéne meglenni naponta.De ha 450 milli van, az sem tragédia:)
Fél liter kellene egy éves korág, tejalapú táplálékból, neki tápiból. Én nem tudom a többiek hogy látják, de egy öthósnak nem sok még a két fõzelék egy nap??? Miért nem tejpépet vagy sinlacot kap uzsira? Szerintem még jobban is hizlal mint a fõzi, legalább is én ezt tapasztaltam hathósomnál. Szóval egy öthóst ha kicsit fel akarnék hízlalni, igy tenném: reggel tápi, de gyümi+ tejpépben, ebéd fõzi, du sinlac- gyümi vagy csak tápi, este tápi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!