Találatok a következő kifejezésre: Egy 19 fiu vagyok (68 db)

19 Fiú vagyok és vonzodom egy 33 éves nöhöz! Mit tegyek? Hogyan kezdemenyezek?

Hogy tudnál elérni h felkeltcsem az érdeklõdését???

Legjobb válasz: Nézz meg vele néhány részt még az eredeti Dallasból. Ám úgy ahogy egy korodbelivel. Ha érdekled akkor úgyis viszonozza. Beszélgess vele, hívd el randira.

Nézz meg vele néhány részt még az eredeti Dallasból. Ám úgy ahogy egy korodbelivel. Ha érdekled akkor úgyis viszonozza. Beszélgess vele, hívd el randira.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h családja van...
#2 - Akkor mit akarsz, te pelyhes állú ? :-) Megakarsz szerezni egy családos nõt és nem tudod hogyan, szóval nem csak erkölcstelen, de buta is vagy. Iratkozz be inkább egy egyetemre vagy keress magadnak állást ahelyett, hogy hülyeségen járna az eszed ( legjobb esetben nem lesz belõle semmi, legrosszabb esetben a férje a Plútóig hajítja az állkapcsodat ).
A kérdező hozzászólása: 1 Kitanultam 2 van munkám és kocsim 3 gyerek korom óta kidboxolok és karatézom ugyhogy a plutós nem valószinû...
"gyerek korom óta kidboxolok" :'D
A kérdező hozzászólása: Csak tudnám mi olyan vicces ??

Bejönnek nektek azok a csajok, akiken van egy pici plusz (úgy értem, hogy nem az a mai "divatos" vékony, hanem annál egy picit több van rajta)? 19 fiú vagyok

Ma láttam egy ilyen lányt, és igaz viszonylag fiatal volt(14-16 körül), nagyon tetszett. Volt egy kis hasa(nem olyan, mintha már terhes lenne, hanem egy egyértelm? kis zsírréteg rajta, és a combja sem volt az a szálkás, de nem is sok plusz volt rajta)

Legjobb válasz: magyarán teltebb alak.. és igen a válasz.

magyarán teltebb alak.. és igen a válasz.
Nálam nagyon bejövös az ilyen alkat. :D Az összes eddigi barátnõm ilyen típus volt.
nekem személy szerint sokkal jobban tetszik. legalább van mit fogni rajta:) a picikém is ilyen, és az õrületbe kerget, mikor fogyni akar. ez így szerintem sokkal jobb.
Én is a töltöttgalambokra szavazok.
A kérdező hozzászólása: Pedig reméltem, hogy mindenkinek a divatcsajok jönnek be, és így nem lesz nagy a konkurencia;)
A kérdező hozzászólása: Kár érte....;) Akkor le lehet azt szûrni, hogy az úgymond divatcsajok, illetve bombanõk egy jó része nem is jön be a férfiak nagy részének? Pl gondolnék itt a bal oldalt található "természetes mellnagyobbításos nõre", aki kinézetre nem rossz, de ezek szerint nem az igazi?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:12 Egyem a szívét a válaszolónak, olyan aranyosan fogalmazta meg a mondanivalóját! :) Tök jó, hogy vannak ennyire kedves férfiak is! :)
Mint már egy párszor meg lett írva, az az igazán nõies alkat!!!
Akkor a legszebb egy lány, ha kidomborodik picit a pocija.

19-24 közötti srácok, szerintetek soknak számít ha egy 19 éves lány eddig 2* volt fiúval? Tehát hogy összesen 2* szeretkezett, és egy fiúval? Vagy ez inkább hátrány?

Legjobb válasz: Szerintem magánügy :) Én nem szoktam kérdezgetni a barátnõmet, hogy kivel hányszor feküdt le, és magamnak se számolgatom, hogy hányszor szeretkeztem :)

Szerintem magánügy :) Én nem szoktam kérdezgetni a barátnõmet, hogy kivel hányszor feküdt le, és magamnak se számolgatom, hogy hányszor szeretkeztem :)
Szerintem kifejezetten kevés! Nekem van 14 éves ismerõsöm is aki már ennek a töbszörösénél tart? Szerinted milyen lesz 30 éves korára. Szerintem ez nem hátrány. Sõt!4 Erény! 21F
A mai világban, ez soknak számítana? Szerintem abszolút nem sok, szóval ez ABSZOLÚT elõnynek számít :)
szerintem ez kifejezetten plusszpontnak számít:) 19F
Attól függ, hogy mit nézünk... Én személy szerint jobban örülnék, ha lenne egy kis tapasztalata. Persze, ha nincs, akkor sem hagynám ott, de jobban örülnék neki. Persze nem azt mondom, hogy a fél város menjen át rajta... 19/f
Ez nagyon korrekt. Megkímélted magad egy csomó szar tapasztalattól. Én pl. egyátalán nem akarok tudni róla, hogy akivel éppen vagyok hány faszival volt már(csak lehúzna úgyis), de a 2 az teljesen baráti ;)
Keress normális srácokat (elég 1 is)! Arról könnyû felismerni õket, hogy nem rib'ncot keresnek maguk mellé.
A kérdező hozzászólása: ajj minek ez?.. talán azért mert eddig csak 4 utasítottak el emiatt srácok...szóval nem értem..
ajj, nemár... minek ez? én 18, 5 évesen veszítettem el, és a mai napig csak azzal az egy sráccal szexelek, aki mellesleg a barátom... és büszke vagyok rá hogy csak egy, és remélem nem is lesz több, nem szeretnék mással szexelni, csak vele, és élni is :) 19/l
mindenféleképpen elõny :) ) én örülnék neki ha a barátnõm azt mondaná h eddig csak 2x volt fiúval :) ) 19/F

21 éves fiú vagyok, nemrég összejöttem egy lánnyal (19) akivel nagyon jól érzem magam. Azonban kiderült, hogy az előző barátjával aki 8 évvel idősebb nála, anális szexben volt része. Emiatt teljesen kiábrándultam belőle, mi tévő legyek?

Állandóan ez a kép lebeg a szemem előtt. Nem tudok már úgy tekinteni rá mint azelőtt. Azt mondja szeret, én pedig nem akarom elveszíteni de nem vagyok képes eggyüttélni ezzel a gondolattal.

Legjobb válasz: Nekem is kb. 19 éves koromban volt részem anális szexben, egy tartós, stabil kapcsolatban (együtt éltünk) a huszonéves partneremmel. Ha ez bárkit is zavarna, akkor valószínûleg nem egyezik a szexuális kultúránk (nem mintha análisszex-párti lennék, ugyanis az az egy próbálkozás nem esett jól, plusz azóta egészségügyi problémák miatt hanyagolnom kellett a témát). De én a szexben mindent szeretek kipróbálni, ami mindkét fél számára kellemes, és ha az aktuális partnerem ilyen prûd lenne, akkor garantáltan nem való hozzám.

Nekem is kb. 19 éves koromban volt részem anális szexben, egy tartós, stabil kapcsolatban (együtt éltünk) a huszonéves partneremmel. Ha ez bárkit is zavarna, akkor valószínûleg nem egyezik a szexuális kultúránk (nem mintha análisszex-párti lennék, ugyanis az az egy próbálkozás nem esett jól, plusz azóta egészségügyi problémák miatt hanyagolnom kellett a témát). De én a szexben mindent szeretek kipróbálni, ami mindkét fél számára kellemes, és ha az aktuális partnerem ilyen prûd lenne, akkor garantáltan nem való hozzám.
Jó hülye vagy.
Engem akkor készítene ki ez, ha nem lehetne részem vele anális szexben. Ha már így bevallotta. De emiatt nem kell eldobni a lányt.
Akkor szakíts vele, és ha kiborul, akkor majd megvigasztalom.
ilyenen kiakadni... :D én megtolnék egy 14 évest is és mindjárt 20 leszek. Gonosz vagyok?
?? nem is gondolnád, hány embernek volt anális szexben része.nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne, hogy kiábrándulj belõle:")
Nagyon éretlen vagy!
Ha ezért képes vagy kiábrándulni valakibõl akkor te a jobb kezeden kívül más partnert nem érdemelsz. Amúgy is ahogy mostanában hallom a segg az új pina szóval ez nem egy meglepõ dolog. Sokan örülnének neki.
sajnálom a lányt, hogy ekkora szerencsétlennel hozta össze a sors
14/14 folytatása. Az orális szex ellen nem volt kifogásod?? :) )
Nézd, ha téged ez undorít, akkor kár lenne erõltetned a dolgot! Úgysem lenne belõle semmi jó....
Hát haver barátnõm ma mondta el nekem hogy õ is kipróbálta régen, mert velem is kiakarja... Hát én sem tekintek rá úgy mint az elõtt. Kell egy kis idõ még feldolgozom.
Te ezek szerint nyilván valami modern világtól elzárt prûd nevelést kaptál. Nem mondom hogy mindenkinek szeretnie kell az anális szexet, de ez igenis egy létezõ dolog, és ha jól csinálják egyáltalán nem kellemetlen, sõt. És az is tény hogy nagyon sok szempontból elég szomorú irányba halad a világ. DE! Ha te emiatt képes vagy kevesebbre becsülni egy lányt, egy embert! akkor nálad van a probléma és nem pedig nála! Keress valami lányt inkább a hitgyüliben aki házasság elõtt nem szexel, ott legalább nem okoznak neked ilyen téren meglepetéseket.
Én 21 évesen próbáltam ki. Nem lettem fan, de egy hosszú és tartós kapcsolatban jött az ötlet (még mindig együtt vagyunk), megbíztam a srácban és megtettem, ennyi. Ha egyszer új férfi jönne az életembe és lenézne emiatt, azt csak sajnálni tudom és ha tudomásomra jutna lehet én dobnám elõbb õt, mint õ engem. :) Egyrészt, szerintem a múltamhoz ilyen téren a jelenlegi páromnak semmi köze. Ha nem bírja elviselni a választ, akkor ne kérdezzen ilyen témába bele, vagy állítson le, ha én kezdenék bele! Másrészt, ami volt az elmúlt, nem értem miért kell valakit ennyi alapján elítélni!? 23/L
A kérdező hozzászólása: Komolyan csak én gondolom, hogy ha egy 19 éves lányt seggbe/%!+"+" egy 27 éves pasi az nem éppen egy helyes dolog? Lehet, hogy túlságosan maximalista vagyok és hiú de ez nekem akkor se tetszik.Szörnyû ez a világ..
Ostoba vagy és éretlen....
Fülbevaló van a fején?
nem
Járni nem biztos :) Sima barátja igen :) 17L
Nem ezek alapján döntök, de jó nagy önbizalomhiányod lehet/ van, ha ilyet kérdezel.
A kérdező hozzászólása: az arcán van piercing. pl:.szemöldök, száj, vagy orr tetején, vagy az or lyukon
Miért lenne mindez szempont a barátságban vagy szerelemben? Ezek tények, mint ember, nem értéktelenebb vagy kevesebb ettõl. :)
nem a külsõ és egyéb betegségei alapján választok barátokat.
Hát ha nagyon rottyon van a szive, akkor necces mert nem lenne egész estés kufirc. Meg ha tele van piercingel, akkor még mellé kompenzál is, ugy hogy a kérdés az, hogy Te akarsz-e egy depis pincsit?

19 eves vagyok es van egy fiu aki 33 eves, vagyis 34 lesz januarban. Most o pedofil ha egyutt szeretne lenni velem?

mindig is az idosebbekre buktam. volt mar 32eves fium es nem volt a korral semmi gond, csak annyi hogy latszott hogy idosebb tolem.el lehet fogadni ha egy 34eves fium lenne? mert neki mar volt egy majdnem ilyen idos baratnoje mint en.

Legjobb válasz: Nem, õ nem pedofil. Nálad pedig nem probléma, hogy idõsebb fiúval jársz, többen vannak így. Ne törõdj vele, hogy más mit mond, ha jól érzed magad vele, akkor járjatok csak bátran. 8-10 év korkülönbség teljesen átlagos és ami nálatok van még az is belefér.

Nem, õ nem pedofil. Nálad pedig nem probléma, hogy idõsebb fiúval jársz, többen vannak így. Ne törõdj vele, hogy más mit mond, ha jól érzed magad vele, akkor járjatok csak bátran. 8-10 év korkülönbség teljesen átlagos és ami nálatok van még az is belefér.
Nem, nem az. Egy ismerösnöm is épp igy volt és most boldogok nagyon. Ugy mondta Ha a szeretetett nem centikben mérik akkor korban sem. Legyetek boldgok.
Mi a rákért lenne pedofil mikor te is már nagykorú vagy????
Nem gáz. Én 21 vagyok, és 3 éve együtt vagyok a pasimmal, aki 34 éves. Tök jól megvagyunk.
Azzal van a gond, hogy valószínû totál mást akartok, õ vagy scak kalandot, vagy nemsokára gyerekeket, családot. Másik, hogy amire Te az õ korában leszel, valószínû, hogy õt már temetheted.
már hogy lenne pedofil? hisz már nagykorú és õ is az úgy élitek az életetek ahogy ti akarjátok

19 éves fiú vagyok és nagyon sok miteszeren van járok rendszeresen kozmetikushoz de nem akarnak eltûnni szeretnék elmenni egy olyan kozmetikushoz ahol gépekkel dolgoznak. Miskolcon van rá lehetõség? Vagy egyáltalán hogy hívják ezeket

Édes életbe láttam Mc Zsolti :D

Legjobb válasz:
sajnos az, hogy nem múlik el a mitesszerképzõdés, nem feltétlen a kozmetikus hibája. a faggyútermelés az egy állandó folyamat, természetes, hogy újratelítõdnek. az már önmagában siker, ha nincsenek az arcodon gyulladások. ez azt jelenti, hogy alaposan és szakszerûen járt el, amikor kitisztította az arcodat. éppen mondjuk az lehet, hogy nem megfelelõ termékekkel dolgozik, amelyek nem befolyásolják kellõképpen a faggyútermelõdést. használsz otthonra általa ajánlott termékeket? az utókezelés legalább annyira fontos, mint maga a kezelés. milyen termékekkel dolgozik egyébként? amúgy meg, fiatal vagy, egész egyszerûen ez ezzel jár. idõvel csillapodik. én 20 éves vagyok, kozmetikus tanuló, és olyan az arcom kérlek szépen, hogy bár nem látszik, mert nem fekete fejûek, de minden egyes pórusom tele van. és ha ki vannak nyomkodva, 2-3 nap alatt újratelítõdnek. pedig elhiheted, hogy én aztán minden tudásomat és a legprofesszionálisabb termékeket használom rá, ha már ezt tanulom. de ez van. amúgy milyen gépi kezelésre gondolsz? nem nagyon ismerek olyan gépet, ami csökkentené a faggyútermelést/komedoképzõdést. vagy csak még nem jutottam el odáig a könyvemben:)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); sajnos az, hogy nem múlik el a mitesszerképzõdés, nem feltétlen a kozmetikus hibája. a faggyútermelés az egy állandó folyamat, természetes, hogy újratelítõdnek. az már önmagában siker, ha nincsenek az arcodon gyulladások. ez azt jelenti, hogy alaposan és szakszerûen járt el, amikor kitisztította az arcodat. éppen mondjuk az lehet, hogy nem megfelelõ termékekkel dolgozik, amelyek nem befolyásolják kellõképpen a faggyútermelõdést. használsz otthonra általa ajánlott termékeket? az utókezelés legalább annyira fontos, mint maga a kezelés. milyen termékekkel dolgozik egyébként? amúgy meg, fiatal vagy, egész egyszerûen ez ezzel jár. idõvel csillapodik. én 20 éves vagyok, kozmetikus tanuló, és olyan az arcom kérlek szépen, hogy bár nem látszik, mert nem fekete fejûek, de minden egyes pórusom tele van. és ha ki vannak nyomkodva, 2-3 nap alatt újratelítõdnek. pedig elhiheted, hogy én aztán minden tudásomat és a legprofesszionálisabb termékeket használom rá, ha már ezt tanulom. de ez van. amúgy milyen gépi kezelésre gondolsz? nem nagyon ismerek olyan gépet, ami csökkentené a faggyútermelést/komedoképzõdést. vagy csak még nem jutottam el odáig a könyvemben:)
Van ilyen kezelés a vió, fertõtleníti a bõrt az ultrahang pedig a hatóanyagokat segít mélyebbre juttatja.
A kérdező hozzászólása: fuu köszönöm ezt a hosszú választ pontosan a krém nevét nem tudom de talán G betûvel kezdõdik hát a kezelést nem tudom csak néztem a tv-n az édes életet és Gyõzike elvitte Zsoltit és ahogy csinálták Zsolti arcán már csak tv-n keresztül látszott a változás
GIGI?
A kérdező hozzászólása: igeen az

Keresek egy rendes, odaadó jó pasit, aki nem bánt meg és szeretne. Én 19 éves lány vagyok és vágyom hogy szeressenek, vágyom egy normális fiúra! Van ilyen?

Legjobb válasz: Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f

Van, én ilyen srác vagyok, kicsit félénk, nem szoktam csajozni, én is vágyom a szeretetre, hogy átölelhessek valakit akivel szeretjük egymást. Az ilyen kapcsolatok úgy alakulnak ki lassacskán, leginkább szerencse kell hozzá. 20f
Túlságosan ráerõlteted a pasikra magadat, ez nem jó, mert a pasi elõbb-utóbb megunja..a pasinak az a jó, ha mindig újat mutatsz, és nem kell túlságosan szeretni(úgyis tudod, mit akarnak a legtöbbször..), nekik nem a világ az, hogyha szereted õket..:S:( erre már én is rájöttem, ne aggódj..egybe se bízok meg.XD hála az expasimnak.
Van. De ha már itt keresel párt ott gondok vannak...
Szia! én pont egy ilyen lányt keresek aki tud szeretni mert az elõzõ kapcsolatomban nem sokat kaptam belõle.ha fehérvári vagy környéki vagy megismerkedhetnénk:) .
vagy írj a 20f-nek:) õ aranyos, nekem elhiheted:;)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vok:S Nem akarom görcsösen, csak eddig azt hittem megtaláltam amit kerestem, erre megkapom h unalmas velem lenni :S Holott én mondtam mindig h menjünk vhova. Ma is mondtam, hát a gép fontosabb volt. Mestere a megbántásnak:S
minden kommentedben ottvan a "megbánt" szó. Nem túl nagyok a kisasszony igényei?
Akkor várj egy olyan pasira, akitõl nem csak bántást kapsz. Ha nem szegedi lennék, most azt mondanám, hogy szívesen taliznék veled :$
Van, pontosan ugyanez a bajom mint neked, csak túl idõs vagy hozzám =/ 15/F
Lehet, hogy akkor kicsit pihentetned kéne a dolgot. Ne akar már görcsösen pasit! 19 éves vagy, ha most egy fél évet lazítasz, nem azon gyötröd magad, hogy hol találsz pasit, azzal még semmi nincs veszve, nem leszel egy vénség. És mint írtam, legalább kicsit kipihened magad. Lazíts, és figyeljd meg, akkor fog rádtalálni a szerelem, amikor a legkevésbé számítasz rá.
A kérdező hozzászólása: De már nagyon belefáradtam. Örökké bõgök, vhogy mindig meg tudnak bántnai. Nem járok discóba, útálom az olyanokat. Volt 1 1 éves kapcsolatom, de annyira bunkó volt velem :S Nagyon sokat tûrtem, és mégtöbbet kaptam :S Elegem van ebbõl, de normálisat nem találok
Hamar ráunnál egy ilyen srácra...
Nincs veled gond, csak egyszerûen nehéz találni egy rendes, megértõ, odaadó pasit, aki nem birtokolni akar, aki tényleg a társad, és akinek nem csak egy menetre kellesz. De ha ez megnyugtat, egy rendes, megértõ, normális csajt ugyanilyen nehéz találni. De ettõl még ne add fel!
Nagy fába vágtad a fejszét
Van, csak nem a discoban kéne keresni. Meg nem éjjel az utcán amint részegen énekelgetve lõdörögnek.
A kérdező hozzászólása: Olyan rossz h inkább már lemondok a pasikról, úgyis mind1ik megbánt, és annyira szeretem h a végén már le se szar:S Bennem van a hiba? Lassan jégkirálynõ vok, nem engedek magamhoz közel senkit, jobb 1edül :S Igen, bajok vannak:S
Én is ebben a cipõben járok, csak pasi vagyok, egy tizessel idõsebb kivitelben.
Én is ugyanilyen bajokkal küzdök 18/F szerintem osszeillunk irj ram privatban ;)

19 éves fiú vagyok és még szűz, a baráti társaságomban egyre többen élnek szexuális életet, nekem eddig ez nem sikerült. És kezdek kétségbe esni! Mit tegyek?

Igaz, van barátn?m, de ? nem áll még erre készen, megcsalni meg nem szeretném! Vagy jobb lenne??

Legjobb válasz: van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok

van aki még 22 évesen sem volt lánnyal és nem esett kétségbe amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben ha igazán szeretnéd a barátnõdet nem görcsölnél ilyeneken és várnál ameddig csak kell és nem hallgatnál másokra te is olyan vagy mint a többi pasi nem vagy kivétel, fõleg nem egyéniség, ha az lennél nem érdekelne, hogy ki mit mond a kérdésre válaszolva pedig: mit érdekelnek mások téged? ez egy annyira gyerekes dolog, ne foglalkozz másokkal csak azzal amit te akarsz és ami neked jó, szóval legyél türelmes és várj ameddig csak kell ha pedig a barátaid nem értenek meg nem igazi barátok
neked fontosabb az, hogy te is villoghass a többiek elõtt, hogy igen én szexelek, mint az, hogy a barátnõddel veszítsd el, akit állítólag szeretsz?!...milyen szerelem az ilyen? ha igazán szeretnéd meg sem fordulna a fejedben egy éjszakára összeszedni egy idegen lányt és megdugni...
Csatlakoznék az elsö véleményhez.Próbáld meg rávezetni a bnödet. Nem kell durván, inkább simogasd ott ahol tudod hogy neki jól esik. Nem kell rögtön sexelnetek. Okozz örömet neki. És akkor majd ö is ráérez a dolgokra. Mutasd meg neki hogy jó dolog. Ha keresel magadnak egy ribancot akk sem lesz jobb. Az amugy is csak puszta sex lenne. A b.nöddel viszont ha egymásra figyeltek akk az még gyönyörübb érzés lesz mint ha csak dugnád a csajt. Sok sikert;)
Ha azért akarsz szexelni, mert ciki szûznek lenni, az már rég rossz. Inkább annak örülj, hogy van egy aranyos kedves barátnõd, akiben megbízhatsz és mindig számíthatsz. Majd a szexnek is eljön az ideje.
Figyelj azt hiszem ha szereted a barátnõdet akkor kitudod várni hogy õ is akarja! Egyébként mennyi idõs a barátnõd? H a már van 16 akkor semmi vész nem sokkára õ is akarni fogja! Egyébként a lányoknak kell az ösztönzés, de csak módjával semmi erõltetés! Hidd el ezt tapasztalatból mondom!
Sztem is azt becsüld meg, hogy van már ennyi idõsen sikerült kialakítanod egy szép, harmonikus kapcsolatot. ilyenre szert tenni ugyanis sokkal de sokkal nehezebb, mint kósza dugásokhoz partnert keresni. ezzel azt akarom csak mondani, hogy a haverjaid lehet, hogy rendszeresen szexelnek, de melyikük mondhatja el magáról, hogy komoly párkapcsolata van? 23 L
"amikor megláttam ezt a kérdést az jutott az eszembe, hogy te jó ég már megint egy ... több aztán pedig röhögtem, merts zerintem vicces és szánalmas is egyben" Vicces és szánalmas, de ha belegondolsz, hasznos is, mert a világ ettõl mûködik. Ha nem lenne annyi ember, aki folyton másokhoz méri magát és nem akar "lemaradni", akkor a gazdaság sokkal kevésbé pörögne, mert az emberek nem akarnának mindig új autót/telefont/szgépet/házat.
az elsõnek igaza van. de ha mégis úgy érzed h.ez neked szorongást okoz, a 2.válaszoló megoldása is elfogadható.ezért le fognak pontozni, de nem baj... az örömlánynál szorongásmentesen, kötelezettség+bizonyítási vágy nélkül, túlesel a tûzkeresztségen, tanulhatsz is 1-2 dolgot.persze a barátnõdnek nem kell megtudnia.ez csak neked egy jó tapasztalat. 20/L vagyok, lehet magam ellen is beszélek, de én ezt nem tartom olyan szörnyû dolognak.persze csak akkor tedd meg, ha ez megnyiugtat, feloldja a benned levõ gátlást.így a barátnõddel való 1.alkalomtól se kell rettegned. amúgy tényleg nem kéne ezen izgulnod, ne parázz attól h.te még nem vagy túl rajta.a fenti megoldást csak végsõ esetben használd. várom a kötekedõs kommenteket.
elmész egy örömlányhoz
A kérdező hozzászólása: Szeretem nagyon, eddig õ az akibe szerelmes is vagyok! Szóval, megcsalni nem szeretni, szexért fizetni elvi alapból nem fizetek. Amúgy, igen most lett 17 éves! Akkor, ezek szerint nincs baj, és nem kell még aggódnom!:) Köszönöm a válaszokat! Aki szeretne még hozzá fûzni szívesen elolvasom!
Ne hülyülj meg :D Szeresd a barátnõdet és várj rá , ha igazán szereted megvárod :)
:/Hmmm...talán azért mert 18 évesen már nem vagy egy gyermek.
Azért, mert nem várhatod el a szüleidtõl, hogy életed végéig pelenkázzanak és etessenek, mivel õk sem játsszák el a gyereket, mert önmaguk és érted felelõsek. Talán ezért.
A kérdező hozzászólása: én nem bánom azt sem ha csak 25 évesen lesz nõm
Én 28 éves vagyok, én is nagy gyerek, pedig van menyasszonyom, házam, autóm, sok iskolám, és jó felelõsségteljes munkám! De nyomom ezerrel a ps-t, PC gameket, görkorizok, õrültködök mint egy tini.... Szóval jó így élni, attól még hogy felnõ az ember nem muszály minden dologról lemondani amit szeretett!
Ez baj. 10 évesen is kevesebbnek érezted magad, mondjuk 5-nek? VAlamilyen oka csak van annak, hogy nem sikerült felnõnöd. Esetleg olyan szülõk, akik elkényeztettek és semmilyen elvárásuk nem volt veled szemben. Ha eltartanak és nem is kell dolgoznod és még tanulnod sem kell, akkor még nehezebben fogsz felnõni. Jó ez neked amúgy, vagy élvezed, hogy nem vállalsz semmilyen felelõsséget? Mindig minden problémádért másokat hibáztatsz? És mi a helyzet a párkapcsolati kérdésekkel? Szûz vagy még és nem is volt eddig semmilyen kapcsolatod? Vagy a szexualitás az más téma? Nagyon várom a válaszaidat. Üdv
Gondolom a szellemi képességeiddel azért nincs gond...
Általában azok menekülnek a gyerekkorba, akik félnek és nem is tudnak megfelelni, vagy a szülei nem tanították meg õket, hogyan is kell helyt állni fiatal felnõttként. Lehet, hogy ez mások számára marha vicces, viszont neked ebbõl késõbb sok problémád lehet.
amíg úgy csináljuk ezeket hogy senki sem lát addig nincs gond, nem msuzáj errõl tudnia senkinek otthon indiánszögdelésbe nevetgélve közlekedek pucéron addig az irodába komoly vagyok, ennyi a titok. néha azt kell csinálni amit elvár a társadalom be kell illeszekdni
Azért, mert már 6 éves gyerektõl is elvárható, hogy legyen kötelességtudata, iskolában jól tanuljon, maga körül rendet tartson. Ennyi idõs embertõl pedi már az, hogy minden cselekedetéért saját maga viselje a felelõsséget. A jogokkal együtt mindig kötelezettségek is járnak.
én is ugyanígy vagyok vele :) nevetgélek ugrálok, szórakozok
Ha másért nem, azért jó volt régen a sorkatonaság, hogy önállóságra nevelte fiúkat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!