Találatok a következő kifejezésre: Egy 18 szűz (77 db)

Vannak :)
én 19 vagyok és szûz :) nem szégyenlem, bár az is igaz, hogy nem azért nem fekszem le senkivel, mert nem akarok, hanem mert nincs olyan srác a környéken akivel járnék :( de én inkább büszke vagyok erre és az a gáz, amikor 12-13 éves kislányok már nem azok
Én 20 vagyok, és szûz. Jah és lány. Én pon t így vagyok, hogy valahogy jobb, ha a fiú is szûz. De hát ez sajnos nem mindig jön ki így, mert az emberek többsége már rég elveszítette. És sajnos haladunk afelé, hogy a kis tinik is már 12 évesen szexelnek. És ez a durva:S
Vannak, vannak... 19/L
Én is 20 voltam és a barátom is, mindketten szüzek voltunk, mikor összejöttünk, szóval vannak ilyen lányok, ne aggódj emiatt...
Vannak... nem mindenki büdös lotyó... 18/L
18+-os lány és szûz akkor = ronda, vagy pszihiátriai eset
Egyáltalán nem szégyelni valo ha valaki 18-20 éves korábban még szüz inkább a meggondoltságra és a jozan észre utal.Várd meg az igazit aki megérdemli, hogy oda ad neki ami egy lánynak a legértékesebb.Hidd el ö is teljesen máskép fogg értékelni.
én a 19. szülinapom után pár nappal vesztettel el, mert olyan fiúval akartam, akire szívesen emlékezek majd vissza idõsebb koromban és nem bántam meg! :) de ismerek olyan lányt, aki 21 évesen vesztette el és õ is csinos, szép csaj
Az szerintem inkább jó, mint rossz. 18L
szerintem itt azzal van a gond hogy nem mindenki van tisztába azzal hogy mi a szép, tehát amikor amikor azt mondjuk hogy van olyan 19-20 éves csaj aki csini akkor lehet hogy valójában erõsen túlzunk, vagy csak én még nem ismerek ilyet.

Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?

Azt figyeltem meg, hogy sajnos a mai csajok többsége már 16 évesen nem sz?z, ezért elég hülyén érzem magam.

Legjobb válasz: én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)

én például joban csípem a szüz lányokat mert tudom hogy nem érhet meglepetés sok dologban :)
Utolsó, télleg nem attol lesz jó az ember ha elveszti a szüzességét.Van aki elsõre is jobb mint egy tapasztalt mások meg többedszerre is bénáznak.
Nem ciki! És ne érezd magad hülyén mert a szüzességnek nincs köze az intelligenciaszint(általában). Azért mert a fiatalok nagy része nem szûz attól neked még nem kell beállnod a sorba! Akkor veszítsd el és azzal akivel érzed, hogy jó lesz megéri megvárni(sztem) Ha az csak 20-on akárhány évesen jön el akkor-akkor. Sok sikert! 20/f
Én 20 évesen vesztettem el, mert akkor voltam elõször igazán szerelmes.Azóta is együtt vagyunk a párommal.Sosem érdekeltek a többiek, ez nem egy verseny.Különben meg attól senki sem lesz jó az ágyban, mert elveszíti a szüzességét, csak már nem lesz szûz, így szerintem megéri olyannal elveszíteni, akit szeretsz. 22L
Ne érezd hülyén magad, várj addig amíg nem jön el az akivel úgy érzed, hogy megéri elveszíteni.
Semennyire nem ciki! én férfi vagyok és tök rossz, hogy már pl. 23 évesen is alig vannak szûz lányok. én szívesebben járnék szûz lánnyal. õszintén szólva, ha nem muszáj, nem is járnék olyannal, akiben férfi megfordult már.
a szûzesség kincs :) 21f
9. voltam. az még az elõnye a lányok szüzességének férfi szemmel h a szûz lányokon érezni h jobban érdeklõdik a férfiak iránt. akinek meg már megtörtént, annak meg olyan mindegy, lát-e férfit vagy nem. ez a férfiak önbizalmát is aláássa, hogy a sok szétélvezett csaj már úgy tekint a férfira, mintha egy oszlop lenne csak.
A kérdező hozzászólása: nagyon jó ezt hallani (látni) :) nem arról van szó, hogy olyan csunya lennék vagy valami, több alkalmam is lett volna elveszteni, de egyszerûen hülyeségnek tartottam olyannal, akit nem szeretek. Most persze megtaláltam az úgymond tökéletes pasit, csak sajnos elég messze van tõlem, szóval 1 évet még kb várnom kell. Õ persze nagyon büszke rá hogy nem adtam oda magam akárkinek, de engem picit zavar, hogy amikor barátnõim beszélnek ilyenrõl, én nem tudok hozzászólni, mert nincs benne tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi kommenteket/ leveleket, jól esik elolvasni õket
Voltam már szûzzel is meg nem szûzzel is. Hát elmondom neked hogy akármennyire szûz volt a csaj, sokkal jobban csinálta a dolgokat mint a "tapasztalt" csaj. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Ráadásul én is jobban élveztem, mert sokkal élvezetesebb egy szûz szûk pu*nci, mint egy agyonra ..szott
Mondjuk én már voltam többel és nem vagyok rá büszke! listát is csináltam azokról akikel voltam!de mosmár nem vagyok büszke arra amit tettem!és ne is érzed magad rosszúl inkább legyél büszke magadra! Ojanak ajándékozd a szûzeséged akit ténleg szeretsz és megérdemli!azafontos h élvezétek nem az h szûz vagy e vagysem!
én kipróbálnám egy szûz csajjal Biztos aranyosak lehetnek ahogy tanulgatnak :P
Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC ! Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt
Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem, akik 18 év alatt már elvesztették. Természetesen én is nagyon gáznak tartom, ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol. Akkor tegye meg mindenki, amikor jónak érzi.Szíve joga, hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen, most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzõk.. ! Én nem bántam meg, hisz akkor éreztem jónak.És attól, hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK, már elnézést! Mellékesen, ha már megsértik a 'nemszûz' csajokat.. azt a kommentezõt, aki azt írta, jobb a szûk "pun*i", bizonyára fél, hogy elvesztõdne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.

Miért több valaki attól, hogy már nem szűz és vajon miért ér kevesebbet pl. : egy 18 évesen szűz ember?

Nem értem ezt. Valahogy nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak a szüzességről addig, míg ezt a kérdést megválaszolva nem látom.

Legjobb válasz: Média. Arra nevel, hogy hamarabb dugj, mert az a menõ.

Média. Arra nevel, hogy hamarabb dugj, mert az a menõ.
Bizony-bizony, minden a média hibája... Véletlenül sem lehet az a gond, hogy manapság az átlag fiatal olyan buta, mint egy faék és csak azt tartja jónak, helyesnek, esetleg "menõnek", amit a tévében lát. Ez nem a média hibája, hanem a felelõtlen nevelésé. Nem hinném, hogy értelmes emberek között a szüzesség alapján határoznák meg egy személy értékét.
Máris jobb. Igen. Ha gimnazista vagy, megnyugtatlak: az a korosztály nagyon ostoba. Sajnos még az egyetemista réteg sem bölcsebb. Meg az átlag ember sem sajnos. Ne akarj rájuk hasonlítani. Merj különbözni tõlük!
A kérdező hozzászólása: Nem akarok birka lenni. Egyébként én is elgondolkoztam azon, hogy engem hogy neveltek, talán ezért vagyok ilyen félénk. Az a baj, hogy én jó kislány akarok lenni és anya meg túlzott szigorban nevel.
A kérdező hozzászólása: Igen, középiskolába járok.
Ezzel nincs semmi gond szerintem. Ha találsz késõbb egy RENDES férfit, hidd el: nagyon sokra fogja értékelni. Én legalább is biztos sokra értékelném. Azok pedig akik ezért nem állnak "szóba" veled, nos pont õk azok, akik szóra sem érdemesek. Lehetnek jóképûek, helyesek, ha a fejükben fûrészpor van... De ezt jobban csak idõsebb korodban fogod látni szerintem.
Ez szerintem bonyolultabb dolog annál, mint hogy csak a médiára vagy a nevelésre "kenjük". A lényeget abban látom, hogy vannak dolgok, amiket társadalmilag "elfogadottnak" és "normálisnak" tartanak. Nos, a legtöbben azt tartják "normálisnak", hogy 18-20 körül az embernek már "illik" valamiféle tapasztalattal rendelkeznie. Akinél ez ilyen-olyan okból kimarad, azt gyakran nem tekintik normálisnak. (Mondjuk az már más kérdés, hogy szerencsétlen honnan szerezzen tapasztalatot, ha mindenki elutasítja, de ugye ezzel a "normálisak" nem törõdnek, hanem ide-oda dobálják a másikat, de azért leereszkedõ vállveregetéssel hozzáteszik, hogy "ne aggódj, neked is biztosan eljön.) Az valamilyen szinten talán érthetõ is, hogy társadalmilag "átlagosnak" tartják azt, hogy egy 18-20 éves embertõl számíthatunk már valamiféle (szexuális) tapasztalatra. A gond - szerintem - ott kezdõdik, hogy segítségnyújtás és elfogadás helyett megvetés és kiközösítés lesz azoknak az osztályrésze, akiknél ez valamiért kimaradt, így persze a szerencsétlen tovább görgeti maga elõtt a problémáit, sõt egyre többet gyûjthet be, egyre rosszabbul érezheti magát, hiszen õ senkinek se kell, senki se tudja õt elfogadni és szeretni. Nem tagadom, hogy a médiának és a nevelésnek is van szerepe mindebben, de szerintem annál sokkal bonyolultabb az egész. Mondjuk a 70-80 évvel ezelõtti világot prûdebbnek gondoljuk, pedig a frászt, talán sokkal könnyebb volt elveszteni a szüzességet, és most már a magánélet sem annyira magánélet, sokkal nagyobb a társadalmi nyomás a gyerekek között is, régebben valószínûleg kevesebbet beszéltek arról, hogy melyik fiú melyik lányt, meg nem nyalták-falták egymást az utcán, szóval sokkal több volt a "nyílt titok", ma meg már gyakorlatilag minden mások szeme elõtt zajlik. Arról nem is beszélve, hogy talán a mai társadalom még betegebb úgy en bloc, mint a korábbiak, talán ezért is van, hogy olyan sok a frusztrált gyerek (és felnõtt), olyan sokan érzik tehernek a szüzességet, és ezért is tudják azt nehezebben elveszíteni. Bocs, ha sok volt a szöveg, de talán érthetõ a mondókám lényege.
Én pont, hogy azt látom, hogy azokat istenítik, akik fiatalok, és még érintetlenek... Soha életemben nem hallottam még olyat, hogy valakit azért csúfolnának, mert szûz! Csak az interneten olvasni ezt az általánosítást lépten-nyomon!
Én azzal zárnám ezt be, hogy: Ez mindenkinek a szent magánügye végsõ soron. Sem a közösségnek, sem a rokonoknak, sem senkinek nem áll jogában megmondani, hogy NEKED mikor lehet/kell/érdemes/szabad/stb elveszíteni vagy megtartani. SOHA ne más véleményén múljon, hogy mihez kezdesz. Ez a TE életes és a te... szüzességed, vagy mi. Sem nem teher, sem nem ciki. Aki az ellenkezõjét állítja, az egy majom/tapír/idióta. Nem érdemes lesüllyedni a szintjére. Az én véleményem az, hogy én biztosan sokra értékelném, de nagyon, ha a feleségem szûzen jönne hozzám. De én vallásos vagyok, így kivétel. Errõl mindig is megoszlottak és fognak is a vélemények. Ilyen a világ. Csak drukkolni tudok, hogy helyesen dönts. 22/F
A kérdező hozzászólása: vagyis inkább felelõségteljesent akartam mondani az értelmesen helyett
Meglehetõsen. A hiba nem az Ön készülékében van. Hidd el, anyukádnak van igaza. Igaz, nem a korban. A 18 csak egy szám. Azzal veszítse el az ember akit arra méltónak talál és ne azért és akárkivel, mert ez a "nyomás" jön a többiek felõl. Ez csak ostoba csoportszellem. Te is birka akarsz lenni? Néha érdemes az idõsebbekre hallgatni.
Hol árultad magad, ahol nem fizettek volna annyit érted?
Nem tudom. Ki mondja ezt? Én biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Média? Engem mondjuk anyukám szélsõségesen arra nevelt, hogy 18 éves koromig nem szabad fiúzni. Ez jobb?
A kérdező hozzászólása: Nem árultam sehol magam, kedves második válaszoló. :D
Nem több attól senki. Sõt! Nem kell lealacsonyodni az ilyen emberek szintjére. Sõt, sokan akik fiatalon veszítik el nagyon, késõbb megbánják. Persze ezt nem reklámozzák. Meg a sok tini abortuszt, a nem kívánt terhességet, a sok tropára ment kapcsolatot. Csak szex-szex-szex. Nem éri meg lealacsonyodni erre a szintre, még egyszer mondom! 22/F
A kérdező hozzászólása: A harmadik válaszolónak üzenem, hogy nagyon sok fiúnak például azért nem kellek, mert még szûz vagyok. Egyébként ez fordítva is igaz, a csajoknak nem kellenek szûz pasik. De egyébként osztályközösségeken belül sok cikizésrõl hallottam még. Igenis sokan mondják ezt.
A kérdező hozzászólása: Oh. :O tehát engem értelmesen neveltek?
Ezt azért nem mondanám ki, hogy értelmes az a nevelés, ahol a lány csak 18 éves korában kezdhet ismerkedni fiúkkal, de ez csak az én véleményem. Viszont tény, hogy értelmesebb körökben nem az alapján fognak megítélni, hogy szûz vagy-e, de középiskolások körében azért gyakori még az ilyen. Ne foglalkozz velük, hidd el, hogy felesleges ezen aggódnod.
Szerintem egy lánynak 18 évesen egyáltalán nem kéne szégyellnie magát amiatt, hogy szûz.Légy rá büszke, hogy még az vagy :D

Egy 18 éves fiú vagyok és szűz, amikor áll a pélóm akkor a bőr nem húzódik teljesen fel, ez normális vagy valami betegség talán?

Legjobb válasz: Egy normális szülõ, a háziorvossal konzultálva nyomon követi kisgyermeke egészséges fejlõdését. Ebbe beletartozik hogy megtanítja neki, hogy mi az az intim higiénia. Figyelemmel kíséri továbbá, hogy ha fürdésnél a kisfiú nem tudja felhúzni a bõrt, ami szükséges az alapos tisztításhoz, és nem is próbálkozik, mert az fájdalommal jár neki, akkor két dolog: Bátorítani kell, hogy próbálja megmosni alatta és mindig egy kicsit jobban visszahúzza amikor fürdés van, vagy ha ez nem vezet eredményre, akkor a gyereknek fitymaszûkülete van, amivel pedig orvoshoz kell fordulni. Ha zsidó vallású vagy akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert õk egy ünnepség keretén belül egy éles fémtárggyal eltávolítják a kisfiúk fitymáját még egész fiatal korban. Ha igénytelen vagy akkor a legkönnyebb a szituáció: Egyszerûen menj ki a fészerhez/garázshoz, ahol fát szokott hasogatni az erre kijelölt hím nemû felsõ-ági rokonod. Vedd az ügyesebbik kezedbe a kis-baltát. Tedd a becsesebbik szerved a tuskóra és egy könnyed mégis elegáns mozdulattal tõbõl vágd le a f____dat te b*romarcú.

Egy normális szülõ, a háziorvossal konzultálva nyomon követi kisgyermeke egészséges fejlõdését. Ebbe beletartozik hogy megtanítja neki, hogy mi az az intim higiénia. Figyelemmel kíséri továbbá, hogy ha fürdésnél a kisfiú nem tudja felhúzni a bõrt, ami szükséges az alapos tisztításhoz, és nem is próbálkozik, mert az fájdalommal jár neki, akkor két dolog: Bátorítani kell, hogy próbálja megmosni alatta és mindig egy kicsit jobban visszahúzza amikor fürdés van, vagy ha ez nem vezet eredményre, akkor a gyereknek fitymaszûkülete van, amivel pedig orvoshoz kell fordulni. Ha zsidó vallású vagy akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert õk egy ünnepség keretén belül egy éles fémtárggyal eltávolítják a kisfiúk fitymáját még egész fiatal korban. Ha igénytelen vagy akkor a legkönnyebb a szituáció: Egyszerûen menj ki a fészerhez/garázshoz, ahol fát szokott hasogatni az erre kijelölt hím nemû felsõ-ági rokonod. Vedd az ügyesebbik kezedbe a kis-baltát. Tedd a becsesebbik szerved a tuskóra és egy könnyed mégis elegáns mozdulattal tõbõl vágd le a f____dat te b*romarcú.
Péló, AZ MI? Egyébkénz fáj?
nekem még kicsi koromban letapadt alatta a trutyi, és megis kellet müteni...alatta felvágták és igy tutták csak szétszedni...de már jó régen volt és már nem is vok szûz:)
Semmi köze a szüzességhez! Fitymaszûkület, menj el az urológiára. Ahogy olvasom, elég enyhe, így nem kell majd semmi drasztikusat csinálni. De majd a doki elmondja. A doki naponta lát 50 péniszt, nem lesz neki meglepetés, hogy neked is van olyan...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod :)
Régebben nekem is hasonló gondom volt, lankadt állapotban minden rendben, de mikor állt, a bõr még félig fedte a makkot... Megoldást végül a szüzességem elvesztése jelentette. Mikor használni kezdtem, tágult annyit, hogy mára simán hátramegy. Extrém esettõl eltekintve nem szûkület lesz. =P Ja és mostam rendesen...
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem hallottad még a péló kifejezést? :D
jah és amúgy a péló- kifejezést bele kéne rakni a szótárba :D
bakjátok meg!! Lehet nekem is szûkületem van, mert csak akkor húzódik fel ha ÁLL... ez mennyire befolyásolja a szexet (majd) F18
A kérdező hozzászólása: Ezt a problémát orvos nélkül nem lehet megoldani?
nekem is ilyen, de nekem amikor nagyon be vagyok indulva és kiverem olyankor semmit nem érzek teljesen hátrahúzom és úgy verem......csak utána mikor elsült rá 1 órára érzem, hogy basszus ez fáj. veled is ez van mert akkor szerintem nincs bejáratva eléggé a szerszámod.
Ezt hívják fitymaszûkületnem és nem normális.Fordulj orvoshoz vele.
A kérdező hozzászólása: Péló=pénisz :) És igen, amikor húzódik egy kicsit fáj, de ez betudható a szüzességnek?
Ha nem húzódik fel akkor lehet néha mosni is kéne.
fitymaszûkületre utalhat
Miért akarnátok kihagyni, az hozzátartozik az is nagyon jó
A szex nem Szent írás, úgy csináljátok, ahogy akarjátok...
miért kellene kihagyni? max ha egyik félnek se kellemes valamiért (pl disco wcben jöttök össze) szerintem a lányok nagy része kimondottan rajong érte, mármint a kapásáért, és már csak a viszonzás kedvéért se zárkózik el az adástól :-)

Mennyi az idő amire egy 22 éves fiú képes várni egy 18 éves szűz lánytól?

Lehetséges, hogy akár egy évet?

Legjobb válasz: Sajnos még nem jártam lánnyal de sztem egy évig bírnám ha közben petting és orál lenne.

Mi ez a sok "várjunk 1 évet" témájú kérdés? Ezt tanítják a suliban szexuális felvilágosításon, vagy mi? Ha szereted, TE nem fogsz tudni 1 évet várni...
Sajnos még nem jártam lánnyal de sztem egy évig bírnám ha közben petting és orál lenne.
igen, lehetséges az egy év. Ha szeret valaki egy másik embert , az a végtelenségig tud várni. Ha meg nem szereti, nem ajánlott elvenni a szüzességét... Egy év alatt sokmindent "egyedül" is meg lehet tanulni, és itt egy idézet: A türelem mindennél keserûbb, de a gyümölcse mindennél édesebb!
18 évesen ha szereted akkor feküdj le vele. Felesleges sokáig várni. Mondjuk 2 hónap még talán reális. A párkapcsolatba a szex is beletartozik. 22 éves fiúnak vannak igényei.
ez komoly?? 18 éves vagy van egy barátod és képes lennél még egy évig váratattni õt???
Itt az oldalon is már volt olyan, hogy 1 évig várt a fiú a lányra és utána meg a csaj lefeküdt mással. A saját pasijával nem feküdt le 1 évig de egy idegennel akit 1 napja ismert azzal igen.
lehetetlen. 20 évesként 2 hónapot nem tudnék várni.
10 perc...najó , 15...
* jha és nem volt szûz, sõt...a legyet is röptében típus volt...igazi "faszagyerek" de szerelmes lett és várt:) utolsó voltam
rám több mint 10 hónapot várt...:$ én 17-18, õ 19-20 volt:)
"De úgy gondolom, hogyha mégis szeret akkor nem sok az az 1 év. Szerintem annyi elõismeret kell, fõleg az elsõ elõtt, nem?" Ok, kínozd meg õt is, magadat is, aztán 1 év múlva, mikor végre beadod a derekad, kiderülhet, hogy összeilletek-e egyáltalán az ágyban. Remek ötlet, mindenkinek ezt kell tennie. Nincs olyan, hogy kötelezõ, de szerintem gondold meg. Ha kívánod, tedd meg, ne akard 1 évig ismergetni... Hahó, a szex teljesen normális velejárója egy komoly kapcsolatnak! És mellesleg jó dolog, ha megfelelõ a partner. Szorosabbra is fûzi kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: De úgy gondolom, hogyha mégis szeret akkor nem sok az az 1 év. Szerintem annyi elõismeret kell, fõleg az elsõ elõtt, nem?
A kérdező hozzászólása: Igaz még nem járunk, de el gondolkoztam rajta, hogy mennyi idõ után "kéne" lefeküdni vele. De majd ha szerelmes leszek, biztos jön magától:)
Császtok! Nem tom ki hogy van vele de az én barátom 21 volt mikor megismert és 5 hónapot várt rám! ha igazán szeret nme rest sokat várni!!!
én 18 éves voltam és szûz, a barátom 22.. 3 hónap után feküdtünk le egymással, de nagyon szeretem (L)
Az én pasim is a legyet röptében beállítottságú volt! 18 évesen vesztettem el vele, kb. 3 hét után, mikor elõtte 18 évig õrizgettem! Éreztem, hogy akkor kell megtörténnie! Már több, mint egy éve együtt vagyunk! Szerintem nem az idõn múlik. Ha szeret és szereted, akkor mindegy mikor, nem csak egy éjszakára fogsz kelleni neki!:)

Holtalálok egy olyan lányt aki szívesen bevezetne a szex világába egy 18 éves szűz srácot?

Legjobb válasz: Nem feltétlen fontos,hogy tudja hogy szûz vagy(már ha rólad van szó)Állítólag a lányok kerülik az olyan pasikat aki még szûz.Ne mond el neki,vagy ha már tudja akkor hagyd hogy minden menjen a maga útján.Ja és ne csak azért keress egy lányt, hogy"elvegye a szüzességed"Gondosan tervezd meg,készülj fel rá,mert nagyon szép emlék is lehet.Szerintem a környezetedben keresgélj,mert lehet hogy tartósabb kapcsolat is lehet belõle!Sok szerencsét!:-)

Nem feltétlen fontos, hogy tudja hogy szûz vagy(már ha rólad van szó)Állítólag a lányok kerülik az olyan pasikat aki még szûz.Ne mond el neki, vagy ha már tudja akkor hagyd hogy minden menjen a maga útján.Ja és ne csak azért keress egy lányt, hogy"elvegye a szüzességed"Gondosan tervezd meg, készülj fel rá, mert nagyon szép emlék is lehet.Szerintem a környezetedben keresgélj, mert lehet hogy tartósabb kapcsolat is lehet belõle!Sok szerencsét!:-)
Én pl szívesen bevállalnálak, ugyanis szeretek én irányítani=) Csak jelenleg van barátom, biztos találsz vkit=)
Egy lotyó kapható ilyesmire.
A kérdező hozzászólása: Kár:( Am köszi mindenkinek a válaszát!

15 éves vagyok, még szűz. Van egy 18 éves barátom. Amikor együtt vagyunk úgy érzem akarom, de még félek. Õ akarja, de már fél éve hogy vár rám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: jó kérdés. Azt szokták mondani, ha tényleg szeret, akkor megvár. Amire azt lehet mondani, hogy ha tényleg szereted megteszed neki. Igaza meg egyiknek sincsen. Azon gondolkodj inkább, hogy mitõl félsz. Jogos-e a félelmed? Ez egy nagy lépés, egy új világ kapuja, és csak egyszer van elsõ alkalom. Kincset ér és nem szabad eltékozolni. De mint a legtöbb kincs, ez is valójában értéktelen. Õrizgeted, vigyázol rá, talán még irigyelnek is érte, de igazi értéke csak attól lesz, ha megajándékozol vele valakit. Csak te tudhatod, hogy érdemes-e rá és, hogy mikor érdemes rá...

jó kérdés. Azt szokták mondani, ha tényleg szeret, akkor megvár. Amire azt lehet mondani, hogy ha tényleg szereted megteszed neki. Igaza meg egyiknek sincsen. Azon gondolkodj inkább, hogy mitõl félsz. Jogos-e a félelmed? Ez egy nagy lépés, egy új világ kapuja, és csak egyszer van elsõ alkalom. Kincset ér és nem szabad eltékozolni. De mint a legtöbb kincs, ez is valójában értéktelen. Õrizgeted, vigyázol rá, talán még irigyelnek is érte, de igazi értéke csak attól lesz, ha megajándékozol vele valakit. Csak te tudhatod, hogy érdemes-e rá és, hogy mikor érdemes rá...
Ha még nem vagy rá felkészülve akkor ne tedd meg, nem vagytok semmirõl lekésve.
Szia!Tisztára, mint az én esetem, nekem is 18 éves és én is 15 vagyok!:) Még mi se tettük meg, de ha nem vagy rá felkészült még várjatok, ha szeret akkor tud tovább várni. Ha majd tényleg eljön az ideje sztem érzed h na most teszem meg.:) Mi lassan megfogjuk, mert sokszor érzem, amikor vele vagyok. pusy
Amíg kétségeid vanna, ne tedd meg, mert megbánhatod. Ha szeret, kitart meletted és megérti, hogy még nem vagykész. A lényeg, hogy teljes magad add oda, ha itt az ideje, de elõtte úgyis csak gátlásos, szorongós lennél, és ezért lehet nem is sikerül. Addig pettingeljetek sokat, azt lehet.-)
Szia! Ha igazán szeret, akkor tud várni, az õ kedvéért ne tedd meg, csak ha már te is teljesen biztos vagy benne hogy szeretnéd. Egyébként a fél év nem olyan sok, tudom manapság már az a divat hogy 2 hónap után megtörténik az aktus, de szerintem ennek nem kellene így lennie. A párom annakidején rám is több mint félévet várt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget :) De még annyit fûznék hozzá, hogy néha úgy érzem elég érett vagyok rá, néha meg úgy érzem hogy egyáltalán nem. De szeretem a barátomat, nagyon. Majd kiderül mi lesz. Köszi szépen :) Puszi**
ha a baratod szeret akko meg tudvarni egy kicsit aprilis 25-en lex egy eve hogy a baratnomel vok es meg nem fekudtem le vele kituztuk h miko tortenik meg ti is mondjatok egy ido pontot pl:miko egy evesek lextek ha igazan szeret var anyit mint en

Egy 18 éves szűz fiu vagyok, az nem baj ha egy prostitol veszítem el?

Legjobb válasz: szerintem ha azt akrod h szép élmény legyen h ne bánd meg akor ne prostival tedd meg hanem keress egy lányt akit szeretsz inkább várj még vele

szerintem ha azt akrod h szép élmény legyen h ne bánd meg akor ne prostival tedd meg hanem keress egy lányt akit szeretsz inkább várj még vele
Hát szerintem elég gáz!!! Nem szégyen az, ha 18 évesen még szûz vagy, az viszont már annál inkább, hogy egy prosti vette el a szüzességedet!
hát... inkább kerüld el. engem egy szûz fiú kevésbé zavarna, mint az akinek egy olyan nõ vette el akiben ki tudja mi fordult már meg.
a prostival valo sexelés abba nincs semmi érzelem ugyhogy sztem az nem is joh meg azért még fizetned is kel! de ha nagyon sexelni akasrz akkor csináld de sztem nagy hülyeség lenne!
Ha szeretnél egy olyan nõvel lefeküdni aki ugy lehet elötted egy fél órával már 3 pasival volt akkor csináld, vagy ha szaratnéd az izadt tetét szagolni mig elveszíted szüzeséged akkor is csináld. De én várnék a helyedben. 18 évesen nem vagy lekésve semmirõl!!!
azért annyira csak nem lehetsz nyomorék h nem találsz ingyen egy lányt...
de gáááz... nem is járnék olyan pasival, aki prostival vesztette el.
De baj.
Ha másképp nem megy, miért lenne baj? Csak az nem az igazi. Semmi érzelem, stb. De ha csak a szex kell......
Szerintem sokkal jobb, mintha szép lassan becsavarodsz a nõhiánytól. A sok "széplélek" ezt nem fogja fel. Ez azért van, mert igazából tojnak rá, hogy mennyit kínlódsz, mire huszonéves korodban sikerül összeszedned valakit. Õket nem érdekli a te fájdalmad, csak az, hogy kurvázz. Õk hazudnak, neked pedig kurváznod kell. Igen. Kell. Menj csak el.
A hozzászólókat kérdezem: Mi van, ha nem talál olyan lányt, aki hajlandó vele foglalkozni? Hatalmas kamu, hogy majd jön egy lány, akivel.... Ilyen nem létezik.
Bocsi. nem olvastam végig az elõttem lévõket!! NEM BAJ!!! Én is prostival veszítettem el, most 21 vagyok, akkor voltam 17, most pedig hamarosan családot alapítok, feleségem van, hamarosan baba lesz, boldog életünk van. SZERETJÜK EGYMÁST!!! ha a szex dominál, akkor legyen prosti, de ha tartós barátnõ kell, akkor a szex az másodlagos, elsõ a szeretet-szerelem!!!!
Én 23 évesen prostinál vesztettem el. Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni. Nagyon sokat kínlódtam emiatt. Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés. Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát. Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet!
Megvolt 1 ku.va vagy találtál barátnõt??? tényleg érdekel
ne tedd=Sne azzal menõzz hogy te nem vagy szûz met szerintem egy prosti de ha akarjátok hívom"callgrilnek"azthiszed figyel rád de nemhiszem.tisztelet a kivételnek.egy lány szerinted lefeküdne veled utáma ha tudná hogy egy prostival vesztetted el?=S=S
hogy van embernek gusztusa hozzá...ennyi erõvel kinyalhatnám a déliben a nyilvános wct :S
az elöttem ironak teljesen igazat adok kinek irása igy kezdödött: Ennyi sok idiótát egy rakáson.. ott a pont.. mert én is igy vesztettem el, és tényleg óriási külömbségek vannak itt az utszéli csajok közt, meg a callgirl között, xal makk testvérem tom miröl beszélsz, legalább mi összetartunk..:) forever
de gyerekekek mindanyian az igaság bajnokát akarjuk játszani, csak más szemszögböl..a lányok között is van külömbség méghozzá óriási, nem mindegy hogy rip-rop vagy huspogácsa kerül a zsömlébe, itt óriási szakadékok vannak.. arra még nem is gondoltatok hogy ez a szegény 18 éves srác még nem talált magának egy olyan csajt aki figyelne is rá? ezért jogosan merül fel benne a kérdés hogy talán, egy k-k) de ez túl erös szó, mert ne az útszéli csajokhozz menjél, hanem inkább olyan callgirl féléhezz, sokan lenézik öket hol ott, még nincs is tapasztalatuk benne, mert bennük is sok az igénytelen, de szerencse kell hozzá és ki lehet fogni, amugy meg ha jársz egy csajjal, és közben meg mással kavar, és hozzád nem öszinte, akkor õ szerintetek nem 1 k-k?? mert egy k-k legalább öszinte, és megmondja mit miért mennyiért, az elöbbi lotyó meg még arra sem méltatott hogy öszinte legyen hozzád, és megmondja nem kellesz neki mert talált nállad sokkal jobbat vagányabbat, és mehetsz a gyikba, ezek után ugyan mi külömbség lenne a 2 lány között??? gyerekek nem meritek bevallani hogy ti is estetek már ilyen csábábába, és nem ertek öszinték lenni..sajnos én 30 éves koromig hittem egy mesében miszerint találok majd olyan lányt ki, Ki bajban is fogja kezem.. Ha szomorú vagyok együtt sír velem.. Ha boldog vagyok együtt nevet velem.. Olyan mintha Õ lenne a másik felem. Úgyhogy nélküle elsem tudom képzelni az ÉLETEM! de rájöttem hogy ez nem a valoság..és léptem, szerencsém volt egy olyan aranyos csajt találtam ki ilyen (callgirl) hogy nagyon figyelt rám, jobban mint bármelyk csajom eddigi éveim alatt, kik csak lehuztak még öszinték sem voltak hozzám, bánom már hogy rájuk vesztegettem az idömet..na és igazábol nem bántam meg, ápolt volt a csaj, igényes környezet, egyszóval jobb nem is lehetett volna.. xal én azt mondom neked srác hogy van még idöd, de ha úgy érzed bárki legyen is az hogy kedvességet megértést, figyelmességet kapol tölle, akár legyen ez egy callgirl akkor ne habozz, talán abban a pillanatban jobban értékel mint egy pillanatnyilag normális csaj kiröl késöbb kiderül hogy kár is volt vesztegetni rá az idöt, mert nem érdemli, meg hogy neki add a szüzességed, igenis fiuknál is fontos az elsö, nagyon is..am várom a beszólásokat szeretettel gyerekek..:)
Ennyi sok idiótát egy rakáson...hogy lehettek ilyen ostobák? Fogadjuk egyikõtök se látott még kurvát. Nem az útszéli ragyás 40éves aidsbunkerekrõl van itt szó. Vannak nagyon igényesek is akikrõl meg nem mondanád, hogy kurva. Minden kuncsaft elõtt/után fürdés és kötelezõ a vizsgálat is tehát semmi betegséget nem kapsz el...igaz fizetni kell érte meg talán 1 kicsit szégyen is de ki nem szarja le a más véleményét? Ha egy bomba, nagymellû, ápolt, igényes álomcsajjal veszíted el aminek annyi a hátránya hogy kb tízezer magyar forintba kerül akkor ez miért baj?
hát sztem elég gusztustalan...mert sztem ebbe épp az érzelmek alényeg....nem hogy jujjh siessünk hogy már ne legyek szûz ...sztem várd meg az igazittt..nem vesztesz sokat..és teis rájössz, hogy sokkal jobb..hidd el. és akkormég jobb is lesz....SOK SIKERT..és aztajánlom h semiképpen ne egy prostitol veszitsd el..
Ne tedd.Meg fogod bánni.Ha majd jön az igazi az életedben és megkérdezi, hogyan veszitetted el, azt mondod majd hogy egy prostival?Csak azért, hogy azzal henceghess, hogy már nem vagy szüz, NEM ÉRI MEG.
szerintem ne tedd!
én 21 évesen voltam elõször csajjal.de én nem is akartam elöbb nem arrol volt szo hogy nem találtam csajt. csajt bárhol lehet találni annyi beváalos lány van ráadásul, szerintem menj fel chatekre társkeresõkre és ugy is találni fogsz egy lányt, akivel sokkal nagyobb élmény lesz mint egy kurvával hidd el. nekem legalábbis sokkal jobb érzés hogy egy olyan lánnyal voltam elõször akit a mai napig is tiszta szivembõl szeretek és egyáltalán nem röhögött ki hogy én még szüz vagyok és tapasztalatlatlan.szerintem várj még egy pár évet és ha akkor sem találsz lányt és ugy érzed nincs más megoldás akkor menj el kurvához, de felesleges lenne feladnom és megfosztanod magad attol az érzéstõl mikor egy olyan lánynal vagy elöször akit szeretsz.
Nem a legjobb megoldás. De azért szerintem van benne valami. Az elsõn jó túl lenni csakúgy. Egy ilyen nõ meg aztán semmit nem szól. Csak aztán ne ez a tapasztalat legyen a minta a késõbbiekben. ÉS VÉDEKEZZ!!!
stex =szex(bocs)
Sztem nem kellene így kezdened.Miért nem keresed a szerelmet is a stex mellé?Hidd el nagyobb élmény, mint amikor egy kurva egy nap ki tudja hanyadiknak leszop, gondolj bele mennyi igénytelen nõ van.Egymás után jön nekik a "vendég", tisztálkodik közben? Ráadásul õ nem érez semmit , neki nem Te kellesz, csak a pénzed.Jól gondold meg.És ha végleg ez kell, gumi!!!!!!
Bocs, rosszul írtam... szóval: õket nem érdekli a te fájdalmad, csak az, hogy NE kurvázz.
Igen, mert szerencse nélkül eredmény sincs. Ha valakinek nincs szerencséje, akkor hiába tesz meg mindent. Én is akartam, meg tettem érte, mégse sikerült még mindig...

Egy 17 éves szűz lánynak okozhat fájdalmat egy 18 cm hosszúságú pénisz?

Legjobb válasz: Akár kisebb is, ha nem jól csináljátok.

Akár kisebb is, ha nem jól csináljátok.
akár akkor is, ha "jól" csinálják. ugyan is ha elszakad a szûzhártyád az fájdalom esélyes...
Kedves 24/F! A gátad nem kell ám hozzámérni...
18 centi? Mivagyte hangya? Nekem 10évesen volt ekkora! Szerintem csiklandozná alig érezné! Nekem 27cm!:) És nemrégiben volt szerencsém egy hasonló korú lánnyal és nem zavarta az sem. 24/F
Szia, tudod a hossz a szüzesség szempontjából lényegtelen, mert a körméret vagy átmérõ (ahogy tetszik) a kérdés. Mert ugye egy ujjad még simán beférhet, és hiába lenne olyan hosszú, mint a pénisz, akkor sem tudnád vele elvenni a szüzességét. :) A szûzhártya a bejáratnál van, nem beljebb.Nem kell oda "felérni". Ami kellemetlen lehet az a tágulás - ezért a vastagság a döntõ. Hosszirányban már nincs gond, mert kb 5-8 cm-re vannak csak benn idegvégzõdések. Azaz legbelül már szinte semmit nem érez szinte az nõ, különben senki nem használna tampont, mert folyton nyomná. A hosszal csak akkor van baj, ha túl hamar teszed túl mélyre, mert a méhszájba (a nuni végén az átjáró a méhbe) beleütközhetsz és az fájhat. A hossz matt ne aggódj annak késõbb csak örülni fog a leányzó.
nem ijesztgetni akarlak, de sztem akkor is fájhat, ha már nem szûz... légy vele nagyon gyengéd, sok elõjáték, és csak óvatosan! találjátok meg a jó pózokat... remélem segítettem.
Érdekes, akik velem voltak lányok azoknak még egynek sem fájt és én ezt csak a kicsi farkam tudom fogni.
Az, hogy mennyi ideig tart az elõjáték, ki irányít, mennyire lazultál el, stb
A kérdező hozzászólása: hanem?
Nem a hosszúság számít a fájdalom szempontjából.
Itt nem a méret a lényeg mert egy 5 centis is fájdalmat tud okozni hogy ha szûz!!!
18centi mi?
jézusom. mérd le a hüvelyed mélységét, és átmérõjét is, így nem lehet pontosan meghatározni.
Mindenképpen fájni fog neki mert még megvan a szüzhártyája ami közösüléskor szakad majd át javaslom hogy nagyon figyelj rá és csak lassan és finoman álljatok neki
A kérdező hozzászólása: XD 27 XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!