Találatok a következő kifejezésre: Egy 18 kislány (23 db)

Egy 18 éves lány, nem kislány egy 21, 5 éves fiúhoz?

Legjobb válasz: nem kislány 18 évesen egy 22 éves fiúhoz

nem kislány 18 évesen egy 22 éves fiúhoz
Ha nem kislányos a gondolkodásmódja, akkor pont jó.
szerintem egyáltalán nem :)
nekem egy 14 éves se az xD f19
nem az ha elmultál 14 már tõrvényesen járhatsz bármijen idõsel. vele akasrsz leni a tõbi nem számit
16 évesen 22 éves volt a párom. Azóta is együtt vagyunk, szóval nem voltam kislányos. Ha õ sem az, akkor hajrá. 23/L
Teljesen tökéletes szerintem.!
Nem.
Ez nem korkülönbség ha erre gondolsz. Talán ha már dolgozik egy ideje a fiú akkor esetleg lehet hogy másabb a gondolkodása mint a tiéd, de inkább késõbb olyan 25 évesen kezd el egy felnõtt komolyabban gondolkodni elõre tervezni(már aki).
Kor alapján nem, de hogy mennyire érett szellemileg és egyéb tereken a lány a fiúhoz képest...vagy hogy a fiú mennyire érett...az már más kérdés.

Egyedülálloként, jelenleg gyed-en egy 18 hos kislánnyal lakást, házat szeretnék vásárolni. Van rá lehetöségem, hogy hitelt vegyek fel?

Legjobb válasz: Mennyit szeretnél felvenni? Mennyi önerõvel rendelkezel? Milyen értékû házat szeretnél venni? Biztosan tudnád fizetni? Ezek mind fontos információk. Nagyon meggondolandó a mai világban, a Te esetedben különösen hiszen ott a 18 hónapos kislányod. Egyébként albérletben éltek vagy lakhatatlan a jelenlegi otthonotok vagy miért szeretnél házat venni? Már ha nem vagyok túl indiszkrét.... :)

Mennyit szeretnél felvenni? Mennyi önerõvel rendelkezel? Milyen értékû házat szeretnél venni? Biztosan tudnád fizetni? Ezek mind fontos információk. Nagyon meggondolandó a mai világban, a Te esetedben különösen hiszen ott a 18 hónapos kislányod. Egyébként albérletben éltek vagy lakhatatlan a jelenlegi otthonotok vagy miért szeretnél házat venni? Már ha nem vagyok túl indiszkrét.... :)
GYED-del csak adóstárs lehetsz, adós nem.

Milyen laptopot érdemes venni egy 18 hónapos kislánynak? Olyan kellene, ami hangokat is ad ki.

Legjobb válasz: Te nem tudsz hangot kiadni? Vagy többre értékeled a idegbeteg gépi vinnyogást, mint egy jó kis mondókázást, énekelgetést? Soha nem vennék a gyerekeimnek ilyen butító vackokat! Egy másfél évesnek pláne! Vegyél egy puha testû csecsemõbabát + babakocsit vagy kiságyat! Az való neki, nem ilyen idiótaság.

Te nem tudsz hangot kiadni? Vagy többre értékeled a idegbeteg gépi vinnyogást, mint egy jó kis mondókázást, énekelgetést? Soha nem vennék a gyerekeimnek ilyen butító vackokat! Egy másfél évesnek pláne! Vegyél egy puha testû csecsemõbabát + babakocsit vagy kiságyat! Az való neki, nem ilyen idiótaság.
Szerintem õ még kicsi hozzá. Lányom 21 hós, még nem vennék neki, reklámoznak a minimaxon micimackós meg verdás beszélõ laptopot, de szerintem ezek nagyobb gyerekeknek valók.
Szerintem ahhoz még kicsi, inkább vegyél neki zongorát. Barátnõm kisfiának van, 3 éves korában kapta, most négy éves, de még mindig nem érdekli. Vagy vegyél neki ilyen lapozgatós könyvet: http://media.hazipatika.com/csevego/5/8/9104585_dalolo_mesek..
én a 2 évesnek sem veszek még kicsi még hozzá majd talán jövõre kap
A kérdező hozzászólása: Olyan lapozgatós zenélõ könyve már van, de azért köszönöm az ajánlást.
Nem, de szexre tökéletes.
Mindkét féltõl függ.
Ha érez is iránta valamit, akkor igen is tud. Ha semmit nem érez csak tetszik neki a lány, akkor csak szûk lyukat lát benne :)
Utolsó, de az más.
Még az 50 éves csávók is csorgatják a nyálukat mikor középiskolás lányokat látnak. Ezt hallom ilyenkor: Ha most lennék 20 éves...
ha nem kislányos, plázacicás gondolkozású, értelmes, lehet vele beszélgetni, sok közös érdeklõdési pontjuk van, akkor szerintem igen.
Amennyiben a 18 éves lány kivételes olyan szempontból, hogy felér egy 25 éves érett gondolkodású nõ szellemi szintjével, akkor egy 40 éves férfi nõként tud tekinteni a 18 éves nõre. Máskülönben mitugrász pisis tinipuni.
Remélhetõleg nem.
Ha nõként nem is, szeretõként és dugható csajként biztosan, nem véletlen, hogy fiatal csajokat keresnek az érettebb férfiak. Viszont kizárt, hogy egy nõ, feleség, anya, társ státusz kivívna egy 18 éves a szemükben. Szexen kívül nemigen akarnak mást a fiatal pipiktõl.
Nem. Járni vele tudna, de nõként tekkiteni rá soha.
Ne haragudjatok, de jó, hogy nem az anyjának néziXD Egy 40 éves egy 18 éveset?? Soha.

Tud-e egy 40éves pasi nőként nézni egy 18 éves hozzá képest kislányra?

Legjobb válasz: Olyan értelemben természetesen igen.

Ha most az epés énem engedném kibontakozni, akkor azt írnám:csak úgy tud:-) Amúgy meg persze, hogy, hiszen sok 18 éves leány sokkal idõsebbnek néz ki a koránál. Nyilván most csak a külsõségekre értem.
Olyan értelemben természetesen igen.
Miért ne tudna?
tud
Önámítás a kérdezõtõl, ha ebben hisz. Maximum dugópajtásként tekint rád. F25
ez a felállás szexre jó, ennyi N
Én már tapasztaltam olyat, hogy megpróbált úgy nézni rá, de természetesen a végén kudarcba fulladt a dolog.Hozzáteszem, a pasi elég gyerekes.
TuD!
Egy 18 éves nem csak a 40 éveshez képest kislány, hanem mindenkihez képest kislány.
Sok itt a lúzer gondolkodású válasz! Ugyanis nem a 40 évessel van itt a gond, õ tud szerelmes lenni, a szívét-lelkét beleadni, tapasztalata mint a tenger. Ezzel szemben ritka az olyan 18 éves akire lehetne alapozni!!!!!!
tud persze buta a kérdés
Igen, tud.:)
Anyukam es apukam kozott 24 ev korkulonbseg van ..amikor anya 22 volt akkor talalkoztak apuval..akkor volt o 46. Most 16 eve hazasok esnagyon boldogok(bar ehhez hozzatartozik az hogy apa nagon jol tartja magat...ennyi ido alatt is ugy nez ki mintha 40 lenne.)
Én tudok..
a 18 jogilag felnõtt. Bárki meg tudja kefélni.Egy hetven éves is megdöntene, csak neki elöbb gyógyszer kell. ÚGyyhogy nem komoly kapcsolatra persze hogy lehet. Komolyra egyértelmûen nem.
Szerintem csak úgy tud. Bár ez valószínûleg elsõ sorban szexet jelent. Nem hiszem hogy benne van egy komoly kapcsolat. 34N
A probléma az nem az, hanem az, hogy a 18 éves kislány nem tud nõként tekinteni magára.
Tud. Jó vele szexelni, beszélgetni is lehet vele. De nyilván komoly kapcsolatra nem lenne jó, pedig sokkal érettebb a koránál. 40F
Kor és nem!
R U kidding? Ne általánosítsak? Mikor felteszel egy halál általános kérdést? És egyébként mit vártál? hogy egy 40 éves, sokat látott és tapasztalt ember - bármilyen fiatalos, netán gyerekes is - nõként tekint rád? Csak egy kislány vagy. Ha nem az lennél, nem itt próbálnád megoldani a párkapcsolati problémádat - hogy ne menjünk messzire. Inkább fogadd el, hogy fiatal vagy, éld az életed.
A kérdező hozzászólása: Légyszíves írjatok kort és nemet !
mindketten nemileg érett felnõttek..persze h tud.
A kérdező hozzászólása: Ne általánosítsunk, kérlek!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem hosszútávú kapcsolatban gondolkodik egyikük sem.
"andy vajna esküvõk " Bizonyítják a határ a bankszámla !!!!!

Van egy 18.hos kislanyom, terhesseg alatt nem voltak rosszulleteim, teherbeeses utan kimaradt a menses..Lehetseges, hogy terhes vagyok?

Van egy 18.hos kislanyom, terhesseg alatt nem voltak rosszulleteim,teherbeeses utan kimaradt a menses... szules ota eleg erosse valt a mensim,orvosom szerint a szoptatastol,meg mai napig szoptatok. szules ota 7napig szokott meglenni,de most valtozas lett dec.14.en megjott,sokkal gyongebb lett es 5napig tartott,amikor elmult 1het hagyinger kovette,aztan megszunt a rosszullet. most jan.12.en ismet megjott,de csak gyengen volt meg 1napig,aztan 2napig csak pottyokbe es elis mult,de ismet hanyingerem van,szedulok. csinaltam 2tesztet az egyiken 1csik a masikon viszont 1nagyon eros csik es mellett nagyon nagyon halvanycsik,de tenylek alig latni,de megis ott van. szoval azt szeretnem kerdezni,neme volt valaki meg ilyen helyzetben. lehetseges,hogy terhes vagyok? 1het mulva van idopontom a dokihoz,de hat addig bekattanok.eloreis nagyon szepen koszonom a valaszokat,segitsegeket.

Legjobb válasz: Lehetséges.Van,aki végig menstruál terhesség alatt.Ha nem akarsz újabb babát,védekezni kell,akkor is,ha nemrég szültél.A szoptatás sem véd meg az újabb terhességtõl.

Lehetséges.Van, aki végig menstruál terhesség alatt.Ha nem akarsz újabb babát, védekezni kell, akkor is, ha nemrég szültél.A szoptatás sem véd meg az újabb terhességtõl.
Ja, és minden terhesség más.Attól, hogy az egyiknél nem voltál rosszul, a másiknál lehetsz.

Mekkora az esélye, ha én szemüveges vagyok, hogy a kislányom is az lesz? Egy 18 hetes kismama.

Legjobb válasz: Ja, azt elfelejtettem, hogy 3 éves korom óta, akkor jött ki a kancsalság nálam.

A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy 3 éves korom óta, akkor jött ki a kancsalság nálam.
Nekem a nagymamám a szemüveges a családban és én. Anyum látása még mindig tökéletes. Szóval 50-50% szerintem. De elvileg öröklõdik.
Nálam ugyanez a helyzet, csak én két éves korom óta hordom, és én 5 hetes vagyok. :) Remélem a kicsikéink nem fognak ettõl szenvedni...
A kérdező hozzászólása: 5 hetes kismaminak: legyünk optimisták!! ;) Boldog babavárást!
Ettõl én is rettegek. anyámnak 7-es a szeme. bátyámnak tökéletes a látása, az enyém pedig 8-as dioptriájú sajnos. Félek, nehogy a kislányom is ilyen rossz-szemû legyen..
Lányok! Pozitív hozzáállást! Én az elsõ hozzászóló vagyok, csak eszembe jutott valami: mire a mi csemetéink oda kerülnek, hogy szemüveg esetleg, már sokat fog fejlõdni az orvostudomány és remélem, hogy a lézeres szemmûtét is rutinmûtés lesz, és mindenki számára elérhetõvé teszik!

Egy 18 hónapos kislány hány kg?

Legjobb válasz: Az enyém 16 volt ennyi idõsen. Ihaz 4 kilósan született és azóta is jó az étvágya.

Az enyém 16 volt ennyi idõsen. Ihaz 4 kilósan született és azóta is jó az étvágya.
Az én kislányom hó végén volt 20 hónapos és még csak 10, 1kg! Egyébként minden rendben van nála, csak nem túl jó evõ.
11-15 között normális, anya-apa alkatától is függ.

Szeretnék elválni a férjemtől, nincs közös vagyon, de van egy 18 hónapos kislányunk. Azzal fenyeget, ha elválnék úgyis nála helyezné el a bíróság, mert nekem nincs lakásom, csak albérletbe mehetnénk. Gyesen vagyok. Ez tényleg lehetséges?

Legjobb válasz: Önmagában a lakás hiánya nem eredményezi azt, hogy máshol helyeznék el a gyermeket. Az albérletben biztosított életkörülmények és a gyermek érdeke az amit a bíróság mérlegel. Vagy megegyeztek abban, hogy hol helyezitek el a gyermeket vagy a bíróság fogja eldönteni.

Önmagában a lakás hiánya nem eredményezi azt, hogy máshol helyeznék el a gyermeket. Az albérletben biztosított életkörülmények és a gyermek érdeke az amit a bíróság mérlegel. Vagy megegyeztek abban, hogy hol helyezitek el a gyermeket vagy a bíróság fogja eldönteni.
Szia!Barátnõm s a barátom is most válnak.Kislányuk 19 hónapos.A gyermek kevesebb mint 3 éves és egy pici babát az anyának itéli a bíróság, mivel jobban anyára van szüksége.A vagyon nem számít, nem az alapján ítélik a gyermek elhelyezését.Inkább nézik a körülményeket, szülõk magaviseletét, pl iszik e a szülõ..., mibõl fog megélni a gyermekkel...Szóval semmi köze a vagyonhoz.A barátomnak nagy emeletes háza van, megfizetõ munkája, a barátnõmnek munkája nincs, kicsi háza-barátnõmnek ítélték a gyermeket!Hiába fenyegetõzik, majd a bíróság dönt!Ne idegeskedj!Sok sikert!
szia..az ilyen esetekben 95%-ban az anyának itélik a gyereket.csak akkor nem kaphatod meg ha iszol, drogozol, stb...de gondolom nem.tudom hogy hülyén hangzik de lehet hogy be kéne biztositanod magad egy 4 orás állással..bölcsibe beadnád délelött és már azt is feltudod hozni keresetnek..vagy esetleg nagyszülöi segitség..de nem kell aggodni.fejre kéne állnia ahhoz az eiffel torony tetején hogy megkapja a kicsit.sok sikert

Van egy 3 éves kislányom.18 éves vagyok. A kislányom nagyon hisztis, bármit mondok neki vagy csak rá szólok egyből síkít, földhöz veri magát. Mit tehetnék?

Igen fiatal vagyok még de rengeteg türelmem van hozzá! El lett kényeztetve, bármit kér meg kapja. Tudom hogy ez rossz, de már nem tudom hogy bírnám meg változtatni!

Legjobb válasz: Kedves 2. válaszoló! köszönöm és meg próbálom hátha össze jön. Az a baj hogy muszály vinnem magammal mert egyedül nevelem öt. Nincs kire hagynom:( Szoktam mondani neki hogy nem szabad mert az nem eladó vagy az neked nem jó. és kapsz helyette másikat . de neki az a gondja hogy mindent nem kaphat meg. ha nem veszem meg neki amit épp szeretne akkor jön a hiszti a bolt közepén, síkít , üvölt, rúg, harap. kedves 3. válaszoló.! És sikerül le szólnia? vagy enyhült a hiszti valamikor?

14.vagyok.Most akkor magasztaljam fel õket hogy milyen ügyesek voltak.Nem tudom akkor miért nem kértek tanácsot amikor 14 évesen megcsinálták a gyereket.Nem tudom a válaszolók közül kinek mekkora a gyereke, de nekem az egyik 18/L és igen-igen el tudom ítélni azokat a tizen éveseket akik nagy hassal tolatnak.A szüleikrõl meg ne is beszéljek...
14. válaszoló. abban igazad van, hogy most bulizniuk, tanulniuk kéne, de látod, elkövettek egy "hibát", vállalták a felelõsséget és lelkiismeretesen, szeretettel nevelik ilyen fiatalan a gyereküket :) majd buliznak ha a gyerekek nagyok lesznek, még akkor is bõven lesz idejük rá, nem kell kiakadni mindenen. ha azt lett volna a kérdés, hogy 15 évesen megszülje-e vagy elvetesse akkor meg azért puffognál, hogy megölné-e a gyerekét... bocs az offért, nem bírtam ki... :)
Ha az én 3, 5 évesem kivágja valamiért nagyon a hisztit, és már nem használ a figyelemelterelés, alternatíva felajánlás, akkor azt szoktam mondani: Tudod mit! Vegyünk egy elefántot. Ezen úgy ledöbben, hogy abbamarad a hiszti. Volt hogy azz mondta inkább kutyát, volt hogy megkérdezte, miért itt az is van? a lényeg, hogy elkezdtünk másról beszélgetni, azt meg elfelejtette miért állt le hisztizni.
Atya úr isten!!!18 évesen 3 éves gyereket neveltek!!!Nektek még tanulni, bulizni, barátnõkkel lógni kellene, vagy épp érettségizni, nem pedig GYESEN lenni.Hova halad ez a világ.Elszomorító.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! köszönöm és meg próbálom hátha össze jön. Az a baj hogy muszály vinnem magammal mert egyedül nevelem öt. Nincs kire hagynom:( Szoktam mondani neki hogy nem szabad mert az nem eladó vagy az neked nem jó. és kapsz helyette másikat . de neki az a gondja hogy mindent nem kaphat meg. ha nem veszem meg neki amit épp szeretne akkor jön a hiszti a bolt közepén, síkít , üvölt, rúg, harap. kedves 3. válaszoló.! És sikerül le szólnia? vagy enyhült a hiszti valamikor?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Remélem sikerrel járok:)
Szerintem a figyelemelterelés nagyon hatásos. Pl. Ordít a gyerek, s te tudomást sem veszel róla, hanem döbbenten mutatsz valamire, hogy nahát milyen érdekes, õ egybõl kizökken, mert minden gyermek kíváncsi. Vagy hátat fordítasz neki, s azt mondod, ha abbahagytad, beszélünk. Vagy: KÖVETKEZETESEN, ha ordít SEMMIT nem kap meg, de ha szépen kéri, akkor igen. Vagy mielõtt boltba mentek megbeszéled vele, hogy egy túró rudit kaphat, amelyiket kiválassza, mást nem, de ha csúnyán viselkedik, semmit nem kap. S tartsd is be amit ígérsz. Csak azt ígérd amit be is tudsz tartani, akkor hiteles személy leszel a szemében. A lényeg az, hogy ne jutalmazd az ordítását sem figyelemmel, sem tárgyakkal, s így egy idõ után rájön, hogy nem ér el semmit vele, s leszokik róla. Az a lényeg, hogy légy nagyon következetes, mert ha egyszer is engedsz, õ okos, s rájön, hogy nálad ezzel mindent elér.
Szia! Én is 18vagyok, és az én fiam is ilyen, õ is 3éves.Én is azt szoktam, hogy felajánlok valami kisebbet neki, ha tetszik megkapja, ha nem, igy járt, semmit nem kap.Iszonyat hisztis!!De mostanába már kicsit jobban hallgat rám!!Nekem soha nem volt szivem berakni a szobába, meg is lett az eredménye!!:/ :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Remélem sikerrel járok!
4. vagyok.Igen ez nem megy ám egyik napról a másikra, be fog próbálkozni, de egyre ritkábban, kitartás.A figyelem elterelés is jó lehet, sõt itt olvastam olyat, hogy úgy tett az anyuka mintha keresné, de nem látná.Én is kipróbáltam(Hol van a jó kisfiam?)és ez is mûködött.
Jól csinlátad, amit az utolsó kommentedben írtál. Ha egymás után minden hisztijénél ezt eljátszod, megcsinálod, vagyis nem éri el a célját, akkor abba fogja hagyni. 3, 5 éves a lányom, alapba nem hisztis, de mostanában elég rossz a kisasszony. Múltkor mentem velük (22 hósak az öccsei) szandit venni mindhármuknak, a fiúknak sikerült is, de a lány nem hagyta hogy felpróbáljak neki több szandit (3 félét), így hazajöttünk és nem kapott. Következõbe már nem csinálta, mert õ is akart szandit. :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves 4. válaszoló! Azt tudom hogy csak nagyobb gond lesz belõle... Amúgy nagyon okos, számol, verset tanul, bármit mondok neki õ meg teszi. csak a hiszti ne volna... Csináltam már olyat is hogy el kezdett hisztizni a bolt közepén fogtam a kezét és szépen ki sétáltam a boltból és nem vettem semmit haza vittem be ültettem a szobába, és ott ült magába. utána jött hogy szeret meg puszi :) jó minden de utána kezdõdik megint elõlröl...
Azért csinálja mert tudja tapasztalatból hogy akkor eléri a célját.3 éves gyerekkel már meg lehet beszélni mindent, magyarázd el neki hogy nem szereted ezt a viselkedést.Ha hisztizik és nem otthon vagytok azonnal fogd meg és vidd haza, ha otthon történik vidd a szobájába és nem jöhet ki amíg ezt csinálja.Ne törõdj vele akkor abbahagyja.Te vagy a fõnök ezt tudnia kell különben nagy bajok lesznek késõbb, nem tudsz majd hatni rá.Amit még szoktam hogy erõsen fogom meg a kezét, és kicsit felemelem a hangom.Pár perc és kiabál hogy abbahagyta.És ne kapjon meg bármit amit kér, hidd el ezzel többet ártasz mint használsz.Gondolj bele mert még fiatal vagy õ is lesz kamasz, mit szeretnél milyen legyen?Próbáld már most végig gondolni, mert kis gyerek kis baj, nagy meg nagyobb lesz.
Pofon hülyeség...attól max te nyugszol le õ nem fog. sztem hagy egy pár alkalommal hagy hiszizzen, é szép lassan rájön nem er el vele semmit és abbahagyja. tapasztalatból mondom 2 lányom van. Ök is voltak hiszis korban, de így elmaradtak lassan
A kérdező hozzászólása: Soha nem ütöm meg öt! Néha a seggére ütõk ( ami eddig 2 volt ) de nem használ .
egy ket pofon olyankor , aztan szep lassan leszokik rola

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!