Találatok a következő kifejezésre: Egy 17 pasi (104 db)

én egy 17 éves csaj vagyok szerintetek ha el szeretnék csábítani egy 28 éves pasit elutasítana?

Legjobb válasz: nem biztos...én is 17 vagyok és randiztam mér 28 éves pasival...ha jól nézel ki és van valamia fejedben akkor lehet hogy nem.Persze eza pasitól is függ...

nem biztos...én is 17 vagyok és randiztam mér 28 éves pasival...ha jól nézel ki és van valamia fejedben akkor lehet hogy nem.Persze eza pasitól is függ...
Nem biztos, hogy elutasítana.. =)
Én is majdnem annyi vagyok. Én nem utasítanálak el.
Képet! Amúgy el lehet... =)
bocs 28, utsó voltam
már bocs de egy 27 éves felnõtthöz nem való egy 17 éves tini, nem tudom mit akarsz tõle de a 11 év körkülönbség kicsit sok, gondolj bele lehet õ már családot akar te meg még mindig gimis vagy, nem vagytok egy szinten, felejtsd el, fõleg ha csak a szexre kell
ha 1 éjszakára akarod elcsábítani akkor igen sikerülhet, de ha hosszútávra tervezel akkor 1 ribanc leszel tudd meg, és dobni fog hetek, hónapokon belül. és ez így van ha a fejed tetejére állsz akkor is.
hanyas* netán 75/B?
Ha egy csepp esze van a fazonnak el fog küldeni...17 éves csajhoz szerintem nem való egy 28 éves pasi. Én már csak ilyen maradi vagyok...
hanyad a melltartód?
Ha rövid távon kell neked, és leginkább az egód növelésére van szükség rá, akkor minden további nélkül kezdj a csábításhoz, sikeres leszel! Ilyen korban még ritka a kapuzárási pánik, hogy azonnal megragadják a kínálkozó-sohavisszanemtéró- alkalmat, hogy végre van valakije, akivel leélje az életét. Persze, ha nemcsak a testeddel , és fiatalságoddal tudod elkápráztatni, akkor akár hosszabb kapcsolatra is van esélyed!
háát...ha jól nézel ki és a pasi sem riad vissza ettõl a korkülönbségtõl, van esélyed-jópáran szeretik a friss husit...

A sulinkban van egy 17 éves srác nagyon aranyos kedves velem, de nekem most volt egy 11 hónapos kapcsolatom de már nem szeretem a pasim mit tegyek?

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben... Túl sok lehetõséged nincs. 1.: Szakítasz a régi pasiddal, és azonnal kezdesz a másikkal. 2.:Szakítasz a régi pasiddal, és vársz mondjuk egy hónapot, amíg kihevered a dolgot, és utána kezdesz a másikkal. 3.: Megpróbálod helyrehozni a régi kapcsolatodat, és elfelejted a másik srácot. Remélem tudtam segíteni. :)

Én is voltam hasonló helyzetben... Túl sok lehetõséged nincs. 1.: Szakítasz a régi pasiddal, és azonnal kezdesz a másikkal. 2.:Szakítasz a régi pasiddal, és vársz mondjuk egy hónapot, amíg kihevered a dolgot, és utána kezdesz a másikkal. 3.: Megpróbálod helyrehozni a régi kapcsolatodat, és elfelejted a másik srácot. Remélem tudtam segíteni. :)
dugjál ezzel is, kinem sza.ja le, hogy mit tegyél,
Csináld úgy, hogy ne tudja meg a régi pasid! Csak azért mert ebbõl is kiábrándulhatsz
ha nem szereted, dobd ki, aztán csinálj amit szeretnél
Van még egy olyan lehetõség is, hogy most azonnal kidobod a régit, és aztán összejössz az újjal :-) a szerelem nem fog visszajönni, fõleg nem ilyen fiatalon, és aztán csak az idõdet fogod sajnálni, amit a régi, sz.r kapcsolatban vesztegettél el!

Egy 17 éves lányhoz szerintetek hány éves pasi illik, hány éves pasik "állnak le vele"?

Legjobb válasz: Hany eves pasi? Nem korfuggo, de nem art ha meg all a cerka :)

Hany eves pasi? Nem korfuggo, de nem art ha meg all a cerka :)
max.20
16-22-23, de felõlem aztán lehet több is...
26 tuti :) Engem nem hajt el a te korosztályod, ha ismerkedni akarok úgyhogy...:D
Szerintem nagyon értelmes kell legyél ahhoz, hogy ne csak dugásra használjanak a 20 fölöttiek, ezért én a te helyedben 20 alatt keresgélnék.
30
nekem egyszer egy 24 éves is 'leállt' vagy hogy mondjam :D és nem is szexért, csak úgy tetszettem neki. mondjuk én 18 vagyok. szóval szerintem a 18-25 még belefér.
17-22 illik hozzá kb. de ha vonzó, akkor kb. bármilyen korosztály "leállna" vele, ha más nem egy romantikus kutyapóz erejéig.
17-20 Persze egy idõsebb is leáll vele szexért..
17-20 kb.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány évesek állnak le vele... A válasz akár három jegyû szám is lehet :D
Nincs ilyen, hogy illik. Ha kijössz egy idõsebb pasival, akkor abból miért csinálnál gondot? Legyen az akár 20, 25 vagy 30 éves.
Ácsi. Mi neked a jó pasi?Miket csinál? Erre csak annyit lehet mondani:Bárhol.
Szórakozóhelyek?
Átlagban 1 nap legalább 10 jó pasi megy el 2m-es körzeten belül az ember mellett. Namot, hogy ha ezt a statisztikát igaznak vesszük, akkor neked a lehetõségeid adottak, csak képtelen vagy kihasználni. A jó pasiknak nincs gyûjtõhelyük, elvegyülnek az átlagos emberek között. Így én azt javallom nyisd ki kis szemed, és skubizd a világot, mert akit keresel, bizony talán minden nap ott mászik el melletted.
Szakozóhelyek, plázák barátnõkkel (hátha belefuttok egy nagyobb társaságba) de legfõképp talán iskola..Ezen kívül neten is lehet, hogy rád csillan a szerencse :D Egyébként érdekesnek találom a kérdést..Biztos az a bajod, hogy nem találsz pasit? Mert véleményem szeirint tudod jól Te magad is azokat amiket leírtam, hogy hol tudnál "találni" egy "jó pasit" :D Egyébként ahogy GYIK-et ismerem, most kaptál vagy 100 privátot, tehát innentõl lehet nem lesz gondod :D 17F
Helyes, jó pasit csak akkor fogsz találni ha te is szép, jó csaj vagy
Akár itt is, de attól függ milyen pasik jönnek be neked?
helyes jó pasikat a diszkóban. Normálisakat az életben, mert azok nem járnak nemnormális helyre.

Nektek mi a véleményetek arról ha egy 17 éves csajnak egy tőle 10-12 évvel idősebb pasija van?

Legjobb válasz: Nincs véleményem.Ha 17 évesen megfelelõ komolysággal, értékrenddel és intelligenciával rendelkezik, és a párja, aki jóval idõsebb, az is ezekkel a tulajdonsággal rendelkezik, akkor semmi probléma, éljenek boldogan.

Nincs véleményem.Ha 17 évesen megfelelõ komolysággal, értékrenddel és intelligenciával rendelkezik, és a párja, aki jóval idõsebb, az is ezekkel a tulajdonsággal rendelkezik, akkor semmi probléma, éljenek boldogan.
20. századig normális volt, ma már nem nézik jó szemmel, de szerintem okés
Fanny Te vagy az? :D Amúgy engem nem zavar. Ebben a korban még soknak tûnhet, de késõbb ez kevésbé lesz feltûnõ. Nekem is volt már 8 évvel idõsebb barátom is. Nem a kor számít!!!
A kérdező hozzászólása: ki az aa Fanni ? :DD

Szerintetek nem gáz egy 17 éves lánynak egy 25 éves pasi? :S

myviprandin bejelölt aztán msnen beszélgettünk nagyon aranyos meg minden csak... nem tudom elég rossz el?élete van deh leállt minden hülyeségével... most meg órákat bezsélünk msnen és jó vele beszélgetni...nm tudom mit csináljak...17& 25???:S

Legjobb válasz: Hát ugy alapjáraton nemgond! Vagyis nemlenne gond ha már nagykorú lennél! Tudod az én párommal mikor összejöttem, én pont elmulottam 18 (2honappal) õ pedig 27volt. Azt mondta nekem ha még fiatalkorú lettem volna akkor nemjön össze velem! :D Már 2éve együtt vagyunk! Szoval én tuti nem itélnélek le, ha ezt õ is elfogadja, hogy te még csak 17 vagy! És azt mire érted, hogy rossz az elõélete? Mert akkor azért vigyázz vele...:)

Nekem volt egy drogos barátom. Amikor összejöttem vele akkor még benne volt a dolgokban, viszont én soha nem keveredtem ilyenbe bele. Egyet jó ha tudsz aki drogos volt az is marad, szerintem legalábbis, aki egyszer élt vele és utána ebbõl az egybõl lett több 100 az csak elnyomja a hiányát de nem hagy fel vele. Miattam leszokott a voltbarátom a drogokról, de nincs olyan amikor egy nagy bulin nem jutott volna eszébe hogy akkor milyen jó lenne szállni, miattam nem tette... De nehéz egy ilyet elfogadni megbízni benne hogy nem is teszi.
Hát ugy alapjáraton nemgond! Vagyis nemlenne gond ha már nagykorú lennél! Tudod az én párommal mikor összejöttem, én pont elmulottam 18 (2honappal) õ pedig 27volt. Azt mondta nekem ha még fiatalkorú lettem volna akkor nemjön össze velem! :D Már 2éve együtt vagyunk! Szoval én tuti nem itélnélek le, ha ezt õ is elfogadja, hogy te még csak 17 vagy! És azt mire érted, hogy rossz az elõélete? Mert akkor azért vigyázz vele...:)
szija 17 éves vagyok....nem mondanám azt hogy gáz. mi az hogy gáz divatból akarsz vele lenni vagy csak mert jó dumálni vele.szal errõl ennyit, ez egy elég "gáz" kérdés.Ha arra vagy kiváncsi, hogy furi e vagy vmi, hát igen 8 év van közöttetek ami nem kevés és biztos hogy sok mindenki rosszallóan nézne rátok és ne is beszéljünk szerintem a szüleidrõl..Ezzel én nem is nagyon foglalkoznék nem ez lenne amiért nem jönnék össze evvel a fiúval...én még ódzkodom ettõl a nagy korkülömbségtõl hiszen sokszor a 19 éves barátommal ne mengednek be a nagyobb bulikba mert még nem vagyok 18.Mit keresek én ott?.Oo.O 17 és 25 nem egy korosztály ezt beláthatod hisz feltetted a kérdést más helyekre jár szórakozni más az érdeklõdése õ már végigjárta egyszer azt amit te de nemtudom mennyire vagytok egy hullámhosszon ez csak késõbb kerül ki.Mindenesetre nem lenne egy akadály mentes kapcsolat....de aszerelem mindent legyõz?.??
Én a helyedben lennék hanyagolnám, egy ilyen emberrel csak a problémáid lesznek.. Keress inkább egy rendes becsületes fiút, aki megérdemel téged:)
Drogos (volt) + ennyivel idõsebb? Nagyon veszélyes dolog! Ha tényleg és igazán õ érdekel, akkor is nagyon kell vigyázni vele! Az meg, hogy szépen tud beszélni... most igen. Mit teszel, ha egyszer látod majd drogozni?
CSak emg akar dugni
ez inkább a pasinak gáz, hogy egy 17 évesre van rászorulva ahelyett hogy koraiblivel járna.
elõzõ vagyok.:) hát figyelj találkozz vele ismerd meg úgyis kiderül ha van vmi...de az is lehet hogy rájössz élõben nem olyan nemtudhatod lehet hogy nagyon sokáig együtt lesztek.Én már nagyon nehezen hinnék el vmit is egy másik fiúnak aki nem a barátom nemtudok már nagyon megbizni másban.én az elsõ csókomat is egy drogos fiútól kaptam , kicsi meredek :D azt mondta már nem drogozik mert tudta hogy nem tetszene de teljesen átvert, persze tudtam én ezt valahol ugrattam is sokszor vele hisz a drogot nem olyan könnyû letenni.mind1 nem akarok párhuzamot húzni a két fiú között, nem egy a kettõ csak azt szeretném mondani, hogy vigyázz mert mégis csak egy felnõtt ember , hidd el feltétel nélkül h nincs már benne semmiben de tartsd nyitva a szemed.H a nagyon bizonytalan vagy akkor ne menj bele , de ahogy érzed 1 próbát megér.
A kérdező hozzászólása: háát az roszz elõéletre a mai fiatalság problémája...(drog)am meg állítólag nem csinálja már!! amit õszintén elmondott...és éppen ezért a rossz elõélete miatt nem is volt ideje a acsajozásra meg semmmire .. leghosszabb kapcs 4 hónap.. nekem meg 2év..:S nem tom mit tegyek!
Neeeeeem olyan nagy baj, ha elég érett vagy.

Egy 25 éves pasi csak sexet akar egy 17 éves lánytól?

Legjobb válasz: nem feltétlenül, de ehhez ismerni kéne a kapcsolatotokat. meg persze, ezt csak te tudhatod, te ismered õt a legjobban. az én barátom 29 én 17 és nem csak sexet akar tõlem, tud várni:)

nem feltétlenül, de ehhez ismerni kéne a kapcsolatotokat. meg persze, ezt csak te tudhatod, te ismered õt a legjobban. az én barátom 29 én 17 és nem csak sexet akar tõlem, tud várni:)
nembiztos, a lány gondolkodásától is függ, mennyire érett... de nincs kizárva! (ugyanúgy az sincs, hogy a pasi szerelmes legyen a lányba..)
dehogyis nekem is 22 éves a barátom én 16 vagyok és nem azt akarja csak szeret és ennyi igazából ezt csak te tudhatod te ismered a személyt... ha érzed hogy elhanyagol vagy nem érzed magad jól a társaságában és ah együtt is vagytok valahol tapogat és simogat az nem jó jel... az a jó ha a kezedte fogja!!!!
hát azért ne csak a kezedet fogja... de legalábbis a többi testrészedet az engedélyeddel:)
Itt most nem az a kérdés, hogy akar-e egyáltalán szexelni veled, mert elõbb-utóbb természetesen igen és gondolom sor is kerül majd rá, ha minden jól alakul... Szerintem randiznotok kellene azon a bizonyos szórakozóhelyen kívül is valahol 1-2x, ahol csak egymásra tudtok koncentrálni, mielõtt sor kerülne a dologra, hogy jobban megismerd és eldöntsd magadban, hogy akarod-e! :)
Ha csak a szexre hajtana akkor nem randizgatna veled, hanem rögtön vinne az ágyába.25 éves fiú már komolyabb mint egy 20 éves, lehet komolyabb szándékai vannak.
Mi mást akarna egy 25 éves érett férfi egy 17 éves "kislánytól"?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat...puszi..
Igen, igaza van az elõttem szólónak, ha ugyanis tudná, hogy õ lesz (vagy nem :D) neked az elsõ, akkor másképp állna hozzá a dolgokhoz! :)
szerintem nyugodtan mondd el neki, hogy még szûz vagy, ezen nincs mit titkolni. lehet hogy azért állt így hozzád, mert azt hitte nem õ lesz neked az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, még szûz vagyok...de õ ezt nem tudja, szerinte már nem, de még nem szeretném elmondtani neki, ja és még annyi, hogy igen közel lakunk, 1 faluban, de ettõl függetlenül nem találkozunk mindennap, én suliba járok, õ dolgozni
17:57-es vagyok! Picit félreérthetõen írtam: nem hinném , hogy csak a szexre menne. :)
17:26. mi az hogy mi mást akarna? érzelmekrõl még nem hallottál? nem mindig számít a korkülönbség... és a 25 éves "érett" férfiak mindegyike se olyan érett... sõt, ismerek egy pár 17 éves lányt, akik érettebbek, komolyabbak náluk.
Én 17 voltam, párom akkor lett 24 mikor összejöttünk.. Ez pont most lesz egy éve.. Te szûz vagy? Ha tud várni a szexre, úgy hogy együtt vagytok, jártok, akkor nem csak szexet akar. És valóban együtt vagytok=bemutat barátainak, mint barátnõje, esetleg a szüleinek ha közel laknak (modnjuk ez nem feltétlen, ha külön él). De fent leírtak alapján nem hinném. Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Akkor leírom bõvebben..:D.1 éve ismerem a pasit(sokáig külföldön dolgozott).Tavaly Karácsonykor ismerkedtünk meg, már akkor mondta hogy tetszem neki, de mivel el kellet utaznia megszakadt a kapcsolat köztünk.Nemrég ismét hazajött és elkezdett hivogatni.Sokáig csak telefonon beszéltünk, aztán meg gyakrabban összefutottunk szórakozóhelyeken, itt persze már csók is volt.Egyszer felhívott a lakására, el is mentem, de nem volt köztünk semmi, csak petting...de õ már sexet is akart, de én mondtam neki hogy még nem..nem erõszakoskodott
A kérdező hozzászólása: ja és 2 hete, hogy voltam a lakásán..azóta 4-szer találkoztunk.Szerintetek csak arra kellenék neki??
Nem tudok sok újat hozzátenni a az elõttem szólókhoz:( :) Barátnõm 17 éves, én 24 vagyok és nagyon szeretjük egymást:D Örülök annak, hogy vannak mások is, akik ebben a cipõben járnak;) Pár hónapja ezért pontoztak le itt keményen, mert leírtam kb ugyanezt, és nem tetszett a közönségnek, h 7-8 évvel fiatalabb barátnõm van:S Úgyhogy sok sikert nektek;)

Ti mit szólnátok, ha egy fiatal lány (17) kezdeményez egy idősebb pasival (30)?

Az id?sebb pasinak sem közömbös a lány.Mindig mosolyog rá,flörtöl vele,annak ellenére,hogy barátn?je van.

Legjobb válasz: Azt hogy lánynak az erkölcsi értékrendje mélységesen mélyen van. Na nem a kor miatt, hanem mert nem képes tisztelni mások párkapcsolatát. De õ meg majd sírni fog, ha esetleg mellõle halásszák el a pasit. 22/L

Azt hogy lánynak az erkölcsi értékrendje mélységesen mélyen van. Na nem a kor miatt, hanem mert nem képes tisztelni mások párkapcsolatát. De õ meg majd sírni fog, ha esetleg mellõle halásszák el a pasit. 22/L
És mit akarsz elérni a kezdeményezéssel? Azt hiszed, ha megmondod neki, hogy bejön neked, akkor azon nyomban kivágja a barátnõjét? Kétlem. Egyszer-párszol megtol téged, miközben otthon azt füllenti, hogy túlórázik, aztán búcsút int neked. Ezt akarod?
Ha neked megfelel, hogy csak b.aszópajti vagy a barátnõje mellett, akkor hajrá. Gondolom, hogy 17 évesen azért lesz 1-2 dolog, amiben nem tudsz majd megfelelni neki: na nem az anális-orális szex, azokban a témákban biztos kimûvelted már magad, de ha megkér, hogy vasald ki az ingét, vagy délután ötkor hazaszól, hogy 8-ra érkezik 3 munkatársával együtt, addigra rittyents az asztalra egy háromfogásos vacsorát, akkor majd csak pislogsz, hogy micsoda aberrált dolgokat kér ez tõled... :DD
túlszaporodtak a pedomacik, tegyünk ki medvecsapdákat és csalinak 8.-os kiscsajokat :D
[email protected]! Ez mindig is így volt, csak ez az idióta mai társadalom próbálja mindenáron pedofilnak beállítani az idõsebb srácokat, akik fiatalabb lányokra buknak és ártatlnak liliomoknak a tini lányokat. Pedig én épp fordítva tapasztalom. A mai tinik már sokkal tapasztaltabbak szex terén, mint sok szûz kisfiú, aki 20-30 éves. Én vagyok az élõ példa rá. Én is valamiért a 14-17 év körüli lányoknak jövök be, de nekem is õk tetszenek legikább. Az evolúció ezt kódolta a férfiakba, hogy fiatalabb, egészségesebb lányokat termékenyítsenek meg, a tini lányokat meg arra, hogy idõsebb, gazdag, pénzes, biztos környezettel, élettel megáldott hapsikat.
utolsónak nagy respect!
vagy=van
Én 22 vagyok a párom 37. Nem tudom mi lesz 10év múlva, de 6éve vagyunk együtt vagy 1 gyerekünk és boldogok vagyunk. A társadalom elítéli, de nem másoknak kell megfelelni , hanem önmagunknak. Nincs garancia semmire!!
A kérdező hozzászólása: 5-ös egyetértek veled.Én is [email protected] a kor különbséget és nagyon unom már, hogy mindenki azzal van, hogy kis ribanc vagyok a pasi meg pedofil 8-as: tudok vasalni és fõzni is szóval ez nem lenne gond 11-es:gratulálok és remélem nekem is összejön majd.
Kedves elõzõ, amikor te 42 leszel és épp beleszakadsz a munkába, akkor a csajodat simán elhódítja majd az örökké tettrekész péniszével bármelyik 18 éves "férfi-kezdemény". Persze elhagyni nem fog, mert te vagy az a birka, aki eltartja a seggét, de amíg te dolgozol, addig a csajt rendesen rommá kúrják. :DD
Hát kedveseim el kell, hogy keserítselek bennetek.A tökéletes párkapcsolat alapja, hogy a férfi legyen idõsebb legalább 8-10-évvel.38-évesen egy gyönyörû 24-éves csaj az élettársam.Most már 5-éve, szeretem és õ szeret.Elõttem egy 19-éves férfi kezdeménnyel járt, igazából nem volt kihívás elhódítani.Szerintem azzal minden érettebb ember egyetért, hogy a fiúk 30-év alatt csak gyerekek.Nincs humor, szexuális tudás nulla.Ha mûködik a kémia, illetve a csaj érett akkor a legtöbb férfi azonnal lép.
Szerintem undorító dolog, és ilyenkor mindig azt kérdem... miért??? Miért kell egy 17 éves lánynak egy 30 éves "öreg".?? Ne mondja senki azt hogy mert: "nekem férfi kell". Ostobaság! Bár mondjuk én örülnék ha harminc éves koromra lenne egy 17 éves akár dugópajtim vagy akár érdeklõdöm :D ez mind nézõ pont kérdése.... viszont a lányok részérõl sztem ostobaság, hülyeség!
A pasik többsége ilyen... sok nõ meg házasodni akar, majd váláskor meg mélypontra kerülnek ne adja isten saját gyerekükkel az oldalukon...
Talán csak kedves. De nem akar pedofil lenni.
miért vagytok így ellene a dolognak? megint mindenki jön a pénzzel, a korkülönbséggel, hogy az egyik ribanc, a másik meg pedofil. és mi van, ha egymásba szeretnek úgy igazából? nem feltétlenül kell ide tündérmese...
ma 17:18 hapsikat válasszanak, fura lenne, ha õk is termékenyítenének. XD
Kedves 12.Az eddig leélt életem folyamán sem szakadtam bele a munkába.Mindig vállalkozóként tevékenykedtem, ezután is így teszek.Annyi különbséggel, hogy most a csajommal ketten csináljuk ezt a részét is.18-évesen mindig tettre kész?Értem, csak ezzel van egy kis bibi, a legtöbbnek jó ha a 16cm eléri a tettre kész kis farkincája, nem beszélve a gyorstüzelõ lepedõakrobatákról.12-év házasság után ami elõtt, közben közel 100-nõvel volt hosszabb rövidebb kapcsolatom, még nem érzem magam tapasztaltnak.De hidd el, a huszonéves csajok buknak az igazi férfiakra.Szerintem inkább a szex terén még kicsit sok is vagyok a páromnak.De ez így helyes.Soha nem vártam el a házimunkát még a feleségemtõl sem, tehát ez nem befolyásoló tényezõ, mindennap étteremben étkezünk a héten kétszer bejárónõt alkalmazok a házimunkákra.Mondhatom, hogy átlagos életet élünk, de érzésem szerint minden tökéletesen mûködik.

28 éves pasik összejönnétek egy 17 éves csajjal vagy inkább csak 1 éjszakás kalandra?

Legjobb válasz: szerintem meg akarhat. csak tisztázzák, hogy mit akarnak egymástól, konkrétan. a pasik sok ilyen esetben csak a fiatal husit látják a csajban, egy két kivételtõl eltekintve...

szerintem meg akarhat. csak tisztázzák, hogy mit akarnak egymástól, konkrétan. a pasik sok ilyen esetben csak a fiatal husit látják a csajban, egy két kivételtõl eltekintve...
Csak egy éjszakás. Túl fiatal, késõbb probléma lehet belõle, hogy te már 30-35 vagy, õ meg még csak 20-25 között van, ahol még sokan igencsak bulihangulatban élnek.
A bõre vagy csak a haja?
Ha ribanc a pasi akkor igen. Márpedig sok a selejtes kihasználós ribanc pasi (mint az elõzõ). Ha tisztességes férfi akkor nem akar vele semmilyen kapcsolatot.
Nem jól állsz hozzá a dologhoz. Ne úgy fogd fel, hogy egy éjszakás kaland, hanem úgy, hogy egész estés!
Többéjszakás. Amíg rá nem unok, vagy nem jön egy fiatalabb.
Akkor nem.
Vörös a csaj?
A kérdező hozzászólása: csak a haja
A kérdező hozzászólása: nem, barna
Bocs hogy írok csaj vagyok és 18 éves!A párom 27 éves és már több mint 4 éve vagyunk együtt!Ha szereted akkor miért ne jönnél össze vele?
Elõzõ, szerinted akkor normális, hogy egy huszonhárom éves férfi egy 14 éves kislánnyal kezd? Érdekes.
Nem normális. De felnött korban már más. Nálunk is van 8év. Én 23 vagyok. Öt éve vagyunk eggyütt.
34 vagyok de nem. Biztos van kivétel, de sok a bulihuligán. Kötelezõ szombat esti vonaglás valami klubszerû helyen meg italozás ezerrel. Nekem ennél nyugodtabb személy kellene. Tehát elsõsorban az életszakasz és nem az életkor az akadály. 34 ffi
hát, én 17 éves lány vagyok, és egy 28 évessel nekem se kellene más... egy olyan idõs férfinak már lassan család kell, egzisztencia, lakás, stb.. ilyesmik bennem 17 évesen még csak távoli elképzelésként fogalmazódnak meg:)

Mit csináljak, ha bejön egy lány (14), aki menőnek gondolja, hogy egy 17 éves pasival jár?

Tök jól elvagyunk... esély?

Legjobb válasz: Ha tényleg bejön a lány,érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD

Ha tényleg bejön a lány, érdemes megpróbálni.Mindent bele.A csajok csak kis ideig buknak a "nagymenõ"idõsebb pasikra.Hajrá XD
Hát az elõzõ válaszódóra rá tudnék cáfolni :S én ugyan 17 éves vagyok és fiú de az én korombeli lányok igencsak az idõsebb korosztályra buknak :S inkább járnak egy 20-22 éves sráccal, mintsem, hogy szétnézzenek a saját korosztályukban, sokszor próbáltam ilyen lánnyokkal összejönni és mind "éretlennek" tartott, csak mert nem vagyok 20 és az igazat megvallva talán éretteb a gondolkodásom pár 20 évesnél...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!