Találatok a következő kifejezésre: Egy 17 lány akinek (162 db)

Van rá esély hogy összejövök egy olyan lánnyal akinek suliban az osztályfőnöke az anyukám? 17/F (a lány 16)

ha igen megpróbáljak összejönni vele?? Vagy ez rossz ötlet?? :S Õ nagyon tetszik nekem.. anyukámnak ezt még nem mondtam..

Legjobb válasz: Hidd el, nyugodtan összejöhetsz vele, igazságszerint anyukád ismeri.. Szóval a bemutatkozással nem leszgond.. De ha problémás, akkor hagyd.. Vagy esetlek érdeklõdj anyudnál, h „Anyuu xy szerinted aranyos kiscsaj?” aztán kiderül minden.. Ha bírja no problem ^^,

Hidd el, nyugodtan összejöhetsz vele, igazságszerint anyukád ismeri.. Szóval a bemutatkozással nem leszgond.. De ha problémás, akkor hagyd.. Vagy esetlek érdeklõdj anyudnál, h „Anyuu xy szerinted aranyos kiscsaj?” aztán kiderül minden.. Ha bírja no problem ^^,
szerintem van rá esély :D
Mond anyukádnak hogy zárja le mindenbõl ötösre és mnd meg neki hogy ezt te elintézed neki tuti össze fog veled jönni xD
:D 15/L
A bordélyházakban találsz ilyeneket. Ezek nem utcalányok mivel nem a sarkon állnak hanem te mész hozzá.
Manapság ez már nem gáz, elvégre is te tudod mennyire vagány dolog az :S Az a születési dátumod a felhasználónevedben? mert ez esetben még nem vagy 17 éves.
A kérdező hozzászólása: 3. kommentelõ az az öcsém születési dátuma:D én pont egy évvel vagyok idõsebb mint õ
Én is ezt mondanám. :)
Általában feljönnek GYK-re, és rinyálnak, hogy szakított velük a pasijuk.
Erre mindenki másképpen reagál...
Igaza van az elsõnek. De pár hét múlva úgyis szakítanak, ahogy a mai fiatalokat ismerek, bár vannak kivételek. És ha pár hét múlva szakítanak, akkor veled is szakíthat, pár hét alatt, ..
Ez ember függõ. De én amikor láttam, hogy a barátom teszi a szépet egy másik lánynak is, én közben küzdöttem. Ha összejöttek volna, akkor hagytam volna. Nem akarok senkinek sem a párkapcsolatába beleszólni. De most már 3 hónapja vagyunk együtt. Na meg ha tetszel a srácnak és összejön közben a másik lánnyal neki a kapcsi, de utána szétmennek majd veled akar lenni, az szerintem bunkóság a pasi részérõl. Mi az, hogy ha nincs ló akkor jó a szamár is? 16/L
Ha csak tetszik, akkor lemondok róla, úgy is mindig akad más aki tetszik majd. De ha szerelmes vagyok xy-ba aki összejön valakivel, akkor nem biztos hogy olyan könnyen túl lépek a dolgon de mindenképpen lelomboz. Helyzettõl függ.
Szerintem érdemes várni még egy kicsit:)
Igen, ha csak tetszik, akkor én se foglalkozom vele. Ha megtudom, hogy van csaja, akkor úgy vagyok vele, hogy "hát, ez kár!", de ennyi. Ha viszont szerelmes vagyok belé, akkor kikészülök tõle és nem tudom csak úgy túltenni magam rajta. Akkor én még egy évig is képes vagyok szenvedni. Sõt.... Pl. elsõ szerelmemmel is ez volt. Már kb. 3 és fél éve szerettem belé és azóta ki voltam, hogy van valakije, és csak a 3 és fél év után tudtam kiheverni. De hát õ volt az elsõ. Egyébként olyan 4-5 hónap szerintem, és utána már nem is álmodozom arról, hogy szakítanak és velem jön össze. De ezt tényleg embere válogatja. Amúgy, Kérdezõ, miért érdekel Téged? :D
Reménykedek, persze. De azért nem sajnálom annyira, kicsit kiábrándultam belõle, mivel a csajt akivel összejött, féléve még elmondta nekem riban.cnak. Szóval, kell a halálnak egy ilyen kétszínû. Ne reménykedj nagyon, mert nem éri meg. 14 (bocs nem vagyok benne a 15-17-es kategóriába, de remélem számít azért)
Remélem hogy boldog a barátnõjével, ha már velem nem tudott volna az lenni.
Lehet, de egy kicsit a megfogalmazás nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: :/ kérdezzetek ha valamit nem értetek
vigyél barátot, ha nem akarol romantikus kapcsolatot létesíteni a másik fiúval
1 fiú 3 lány> kiderült hogy te vagy lány egyedül> 1 lány 3 fiú. Akkor a három közül melyik akar valamit? Vagy van kettõ bu.zi?
A kérdező hozzászólása: :D szóval ezt értettétek félre " kiderült hogy csak egyedül megyek lány. " szóval csak 2en leszünk mert a másik 2 lány nem jön
ha tetszik a fiú akkor mindenképp menj el és egyedül. ha nem jön be akkor vigyél egy barátot még magad mellé. ja meg miért kötelezõ dvd-t nézni?
A kérdező hozzászólása: nem kötelezõ, csak nagyon nagyon unatkozok már itthon.

Ha egy tanár lefekszik egy 17 évessel, akkor kirúghatják? Akkor is ha a lány nem oda jár, ahol a tanár tanít?

Legjobb válasz: dinnyét lopni Jóska bácsitól bûn, Marika nénitõl nem.

dinnyét lopni Jóska bácsitól bûn, Marika nénitõl nem.
Szakadok az elsõ kommentelõn! XDDD
Engem nem
Nem.
Attól függ miben tudja. Pl. hogy ha azt tudja hogy mit akar dolgozni és foglalkozni az életében akkor egyáltalán nem. Ha csak azt tudja mit akar venni magának a párja pénzébõl meg hogy hogyan manipulálja akkor megijeszt.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõseim szerint ez a baj velem.. :)
Én annak örülök, ha tudja mit akar. sokan nem tudják sajnos:S 17/F
Nem, ez egy jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Például igen a munkában, vagy egy párkapcsolatban.... nincs kifejezett ideálom férfiakat illetõen de igenis meg van hogy mit várok el egy pasitól, mit nem bocsájtok meg és mit nem tehet velem...
Egyáltalán nem. Ellenkezõleg!
az én leendö bnöm meg önbizalom hiányos ne tudd meg hogy mien idegesitö!

Üdv! Budapesti, 30+ srác vagyok. Neten megismerkedtem egy lánnyal, aki 17 éves. Komolyan meg szeretnék vele ismerkedni. Lehet egy ilyen korú lányt komolyan venni? Bízhatok benne? Kössz előre is a válaszokat.

Randizás, komoly kapcsolat, szerelem

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy azt fogod észrevenni, hogy te keresed, érdeklõdsz, õ pedig már rég nem foglalkozik veled. Egy 17 éves lány még önmagát se nagyon veszi komolyan, nemhogy mást, nálam ez tapasztalat. Én találkozás nélkül egyáltalán nem bíznék benne. 22/F

Te komolyan egy minimun 17évvel fiatalabb lánnyal szeretnél járni? Azért ezen gondolkodj el, õ meg szinte gyerek...
Szerintem ebbõl elõbb utóbb az lesz, hogy azt fogod észrevenni, hogy te keresed, érdeklõdsz, õ pedig már rég nem foglalkozik veled. Egy 17 éves lány még önmagát se nagyon veszi komolyan, nemhogy mást, nálam ez tapasztalat. Én találkozás nélkül egyáltalán nem bíznék benne. 22/F
Na, ezért nem kell az intelligens, 30 év körüli nõknek egy 30 éves férfi...mert õk a 17 évesekre ugranak! :) Legfeljebb, a szalagavatóján ott lehetsz, meg segíthetsz neki az érettségire felkészülni! :)
Ez akkora gyökérség! Úgy beszéltek a 17-9 évesekrõl mintha valami nem is tudom csicska 1sejtû élõlények lennének. Mert szerinted ha 22 vagy 26 éves, akkor nem basz.hat át a fenébe? Vagy épp nem döngettetheti meg magát minden 2. korabelivel?! Nem olyan lányra kell ráutazni aki naponta jár a Dokkolóba megbaszatni az agyát, nem a kívül belül riba.ncokat kell keresni és tádámm. 18 évesen furcsa mód idõsebb srácokat keresek, mert azoknak talán van annyi eszük, hogy nem basznak át 1 másik csaj miatt. Még nem fordult meg a fejedben, hogy pont azért veled kavar mert abban bízik, hogy te nem bas.zod át a fejét?! Valószínûleg ha könnyû kalandokra vágyna nem egy 32-5 éves emberrel flörtölgetne. Aki normális esetben már családra vágyna.
Ne foglalkozz ilyen fiatallal, mert nem lesz jó vége. Még nem értékeli a kapcsolatot, az elsõ 18 éves is el tudja csábítani.
A kérdező hozzászólása: Elég komoly gondolkodásúnak tûnik, bár nem ismerem még annyira. Ráadásul ilyen fiatal lánnyal még nem volt dolgom. Milyenek a fiatal lányok?
Attól függ milyen a lány. A gondolkodásán múlik az egész. De egyszerûbb lenne ha tõle kérdeznéd meg. Ha komolyan gondolod, akkor bíznod kell benne és a válaszában is.
A kérdező hozzászólása: Igazából én sem bízom abban, hogy egyáltalán fogunk-e találkozni. Viszont néha én keresem, néha pedig õ engem. Kb. 1 hete "ismerjük" egymást.
Szerintem igen:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon gáz, hogy ilyen fiatallal akarok randizni?
A kérdező hozzászólása: Igazából magam sem tudom, hogy hogyan szedtem fel. Személyesen még nem találkoztunk, csak neten chatelünk. Most épp nyaral, ezért nem ér rá.
addig fog idegesíteni amíg meg nem õrülsz
Hogy a jó istenbe tudtál felszedni, egy 17 éves csajt neten?
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy õ vidéki, kb. 50km-re lakik. Lehet ez komoly?
17 éves lány vagyok, koromhoz képest érettebb. Egy 30 év feletti férfit ismertem meg a neten. Nemsokára lesz az elsõ találkozás. Sokat csalódtam már a pasikban, de 30 évessel még nem volt dolgom. Sokat beszélgettünk és eléggé megkedveltem. Õszintén szólva, én szeretném még jobban megismerni és szeretném, ha komolyra fordulna a dolog. A kérdésedre válaszolva: Ha esetleg kedveled azt a lányt, ismerd meg minél jobban. Annyit mondhatok, hogy vannak olyan lányok akik komolyan gondolják a korkülönbség ellenére is a dolgot. Ha látod a lányon, hogy õ is õszintén érdeklõdik irántad, nyugodtan megbízhatsz benne. Üdvözlettel: Kitti

Egy 17 éves lányt, akinek még nem volt kapcsolata, és valamiért nem is szeretne, hogyan lehet elcsábítani?

Nem rossz csaj, csak szefós :D

Legjobb válasz: ha nem is szeretne, akkor nehezen de amúgy pont úgy, ahogy a többi lányt csak kicsit nehezebb 17/l (akinek szintén nem volt még barátja :D)

ha nem is szeretne, akkor nehezen de amúgy pont úgy, ahogy a többi lányt csak kicsit nehezebb 17/l (akinek szintén nem volt még barátja :D)
Ha nem szeretne akkor sehogy, vagy megismer majd egyszer valakit aki miatt meggondolja magát - de nem te leszel az valószínûleg -, vagy nem és egyedül marad.
Mit jelent az, hogy szefós?
Mi az, hogy szefós? Bolond? Akkor rólam van szó. Borsodból írsz? :O
A kérdező hozzászólása: nem borsodból.:)
Pedig teljesen rám illik a leírás.
budapest? és tényleg mi az h szefós?
A kérdező hozzászólása: fogyatékos, de csak is a jó értelemben.:)
Gyere össze egy olyan korú lánnyal. :)
remelem viccelsz. Esetleg ha 30 lennel nem kellenel, de most oszinten mi az az 5 ev??? Ugy pont jo, ennek igy is kell lennie. Ez termeszetes...en nem ertem, hogy egyesek mit filoznak annyit ilyeneken. 10-15 ev az mar sok, de 5 az nem
Muszáj ugyanezt minden egyes nap megkérdezni?
örülj neki most ugyis ez a divat h 14 éves lányok ilyen korú pasikat akarnak
Nem lehetne már kitiltani innen? Qrva unalmas, ma legalább a 4. kérdése.....

Egy 17 éves lány akinek nincsenek barátnői az mégis hogyan vészeli át ezt a problémákkal teli időszakot? (szerelem leginkább)

Legjobb válasz: Hogy lehet, hogy egy 17 éves lánynak nincsenek barátnõi vagy egyáltalán barátai? Itt a legfõbb ideje, hogy szerezz barátokat. Amúgy pedig ilyen fórumokon leírhatod a pasikkal kapcsolatos problémáidat, ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor velük is megbeszélheted. Vagy esetleg írhatsz naplót, így ki tudod magadból írni a gondokat, viszont tanácsokat nem tud adni a papír.

Hogy lehet, hogy egy 17 éves lánynak nincsenek barátnõi vagy egyáltalán barátai? Itt a legfõbb ideje, hogy szerezz barátokat. Amúgy pedig ilyen fórumokon leírhatod a pasikkal kapcsolatos problémáidat, ha jó a kapcsolatod a szüleiddel, akkor velük is megbeszélheted. Vagy esetleg írhatsz naplót, így ki tudod magadból írni a gondokat, viszont tanácsokat nem tud adni a papír.
Keress egy hobbit, amit szeretsz. A hobbiknál nincs jobb, ami segít abban, hogy barátnõt találhass hosszútávra. Mert akkor már van valami közös érdeklõdés, ami összeköt benneteket.
A kérdező hozzászólása: Bocsika de tiszta vak vagyok, nem láttam, hogy a 2. oldalra tette az én kommentjeimet ezért leírtam 3szor mire rájöttem, hogy a másik oldalon van:D :D :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Bp-tõl 13 km-re lakom. Szívesen ismerkednék és az még jobb lenne ha közös nevezõt is találnánk.Van barátom de jól jönne egy lány társasága is.És igen a kor különbség miatt nem szeretem vele megbezsélni a dolgaimat. Egy korombelivel azthiszem könyebb lenne.
A kérdező hozzászólása: Én Bp-tõl 13 km-re de ez a távolság nudli.Persze ha te nem pesttõl ezer km-re élsz.:) Nah és hogy gondoltad az ismerkedésnek a formáját? Van barátom de vele sem olyan kibeszélni a dolgokat de természetesen rá számíthatok de azért jó lenne ha lenne lány is a társaságomban akivel azért elmehetnék 1-2 helyre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Igen volt egy úgymond "legjobb barátnõm" de vele lassan 2 éve, hogy a kapcsolatunk megromlott. Lett barátja és most úgy érzi õ itt a nagy sztár és õ a legtutibb és a legértékesebb. Pofája is akkora lett, hogy néha meglepõdök, hogy mit mûvel. Barátom az van nekem is de azért meg kell hagyni neki is szabadságot és szívesen járkálnék el sétálgatni én a nem létezõ barátnõimmel. Mert sokkal kiegyensúlyozotabb lennék, hiszen sose voltam ilyen egyedül és ilyen "búskomor" mindenki életvidám lánynak ismer.
Én pasi vagyok, és nincsenek fiú barátaim. Barátaim akik igaz barátok, mind lányok. Írj nyugodtan privibe, szívesen beszélgetek talán ki tudjuk beszélni egymás féltett titkait. És ne feledd: Minden tetõrõl látni a napot!:)
Én pasi vagyok. Megmondom õszintén, nekem nincsenek fiú barátaim. A barátaim akik szerintem igazi barátok azok lányok. De sose feledd, barátja az embernek csak 1-2 van. Írj privibe, szívesen dumálnék veled:) És ne feledd: Isten nem ér rá, váltsd meg magad!
Tizenhét évesen én is ugyanígy éreztem, mint te. Nem voltak barátaim, a szüleimmel katasztrofális volt a viszonyunk, az öcsém meg nagyon kicsi volt még (3 éves), ráadásul mindig kiidegelt a vonyításával. A "barátnõim" cserbenhagytak, pont mikor a legdurvább korszakomat éltem, és egyetlen barátom a naplóm volt, azaz "Kedves Jövõbeli Önmagam". Ha õszinte akarok lenni, a mai napig is az én egykori önmagam a legjobb barátom. Aztán jött az egyetem, koli, szobatársak, csoporttársak, bulik, és rájöttem, hogy vannak még emberek, akikben meg lehet bízni. Úgynevezett "legjobb barátnõm" a mai napig nincs, de itt van a leendõ férjem, aki nemcsak a párom, hanem a barátom is. Így érzem kereknek az életem. Meg itt vannak a közösségi oldalak, pl. ez is. Itt aztán lehet dumálni! :) A lényeg, hogy szerintem nem nagyon kell erõltetni a barát nõ témát, a kapcsolatok mindig változnak, elmennek emberek, jönnek mások. Így szép az élet... :)
talán ha elméssz ide-oda és nyitott vagy akkor szerezhetsz !!(bár tudom ezt könnyû mondani de más megoldás nagyon nincs vagy marad a net!)
NEKEM IS KEVÉS BARÁTNÕM VAN, AZ IS MESSSZE VAN ....:s sokszor ugy érzem megbolondulok mert nincs kivel beszélni meg elmenni ide oda!
Itt nyugodtan írhatsz. Csak fogalmazd meg rendesen, mi a gondod... és laza mozdulattal legyints majd arra a pár hülyére, aki különbözõ poénos válaszokat ad.
egyidõs vagyok, nekem sincsenek barátnõim, fiúkkal jobban kijövök, de velük megbeszélni ezeket pont nem a legjobb... de azok közül a lányok közül, akiket ismerek, nem is nagyon akarok barátkozni, mert szegények hát eléggé fogalmazzunk úgy hogy egyszerûek, meg magamat ismerve úgyis csak sértõdés meg veszekedés lenne a dologból.
Nehezen, nekem sem voltak barátnõim, még most 24 évesen sincsenek. Neten szoktam ismerkedni, ahol kibeszélhetem magamból a dolgokat, ez valamennyit segít.
Hol laksz? Olyan idõs lány vagyok, mint te. Ismerkedhetnénk.
Egyáltalán nem vagy sorskivetett! Erre ne is gondolj! Nekem sincsenek barátaim, egy darab sem, pedig én már 29 vagyok. Néha hiányzik, néha úgy érzem csak púp lenne a hátamra. Nem vagyok ugyanis jó 'kapcsolat-fenntartó'. Azt írod nõvéreddel nem tudod megbeszélni a dolgaid. Miért? A kora miatt? Vagy mert a nõvéred? Annyi idõs vagyok, mint õ, hidd el, abszolút megértene téged és tudna segíteni. Nem öreg még õ sem. :) Szerintem próbálj meg nyitni felé. Meglátod, jól fog esni.
A kérdező hozzászólása: Én nem szeretem a szüleimmel megbeszélni a dolgaimat. Van egy nõvérem de 12 évvel idõsebb és velem sem az igazi pedig lehetnénk barátnõk.Mindig mondja h mondjam el a gondjaimat de az nem az igazi. Hát hogy -h lehet h nincsenek barátnõim nemtudom egyszerûen nincsenek. Én már csak ilyen sorskivetett vagyok.
Barátkozás, olvasás, fórumozás, de fõleg barátkozás. Tapsztalat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!