Találatok a következő kifejezésre: Egy 17 lány (827 db)

Van joguk beleszólni a tanároknak abba, hogy egy 17 lány divatosan öltözködik?

mármint konkrétan az a helyzet h én és a bn?m kicsit tehet?sebb családból származunk,és próbáljuk követni a divatot,igaz még mind2en 17 évesek vagyunk,és gimibe járunk,de az oszink állandóan beszólogat,h nem divatbemutató az iskola....de most könyörgöm....ssztem semmi köze hozzá,h h öltözködünk.nincs kipakolva a cicnk,mert nem közönségesk vagyunk csak divatosak....ugye nem tehet semmit?

Legjobb válasz: Magad adtad meg a választ. 100-ból 1 ember az aki elviseli a plázapics.kat. Na ezért közösítenek ki titeket. Gondolom az ofõ csak szeretné csírájában elfojtani, hogy olyan emberek legyetek ami nem válna hasznára a társadalomnak..

Magad adtad meg a választ. 100-ból 1 ember az aki elviseli a plázapics.kat. Na ezért közösítenek ki titeket. Gondolom az ofõ csak szeretné csírájában elfojtani, hogy olyan emberek legyetek ami nem válna hasznára a társadalomnak..
Divatosan? Definiálom neked a divat fogalmát. A divat egy olyan jelenség, amit unatkozó, magukat kreatívnak tartó, de valójában általában nem kreatív emberek találnak ki és sugározzák a buta kis agyakba, amik nem képesek önálló gondolkodásra, döntéshozásra, mint például a tiéd és a barátnõdé. Összefoglalom a te nyelveden is, hogy megértsd: "Múú". A legegyszerûbb példa, amit a divatjelenségre tudnék ráhúzni, az a marhacsorda. Ti vagytok a marhacsorda és valahol elõl kolompol az egyik marha a többi meg követi.
Mivel egy pedagógus feladata az életre nevelés, nem csak a matematika, magyar és hasonló tárgyak "megtanítása", így igenis KELLENE, hogy legyen beleszólása abba, hogy ki mibe, hogyan megy. Ugyanis valószínûleg látja, hogy ez demoralizálja a közösséget, márpedig egy iskola a közösségrõl szól. Pont ezért szükségszerûnek kellene lenni, hogy a pedagógus igenis segítsen a nebulónak abban, hogy be tudjon illeszkedni, alkalmazkodni tudjon stb. De ma már nem ez a pedagógus munkája. Ma már megszégyenülten van negyvenöt perc matekja, magyarja stb. A többit meg majd a szülõk és majd az élet megoldja. Hozzáteszem én szülõként sem engedném azt, hogy valaki közösséget rombolóan viselkedjen, akár öltözetében, akár stílusában. De ez megint más kérdés.
Beleszólni van joguk, de mit tehetnének?Semmit.Egyébként és általánosba járok, és az o. társaimra gyakran szólnak rá a tanárok h hogyan öltözködnek, de mondjuk õk aztán ki is pakolják rendesen a berendezést.
az ilyen lányok általában tipikus plázap icsák, akárhogy is magyarázod. :D az ofõd persze nem tehet semmit.
Igen, van. Ugyanis az iskola valóban nem divatbemutató színtere, hanem az oktatásé. Amikor én középiskolás voltam, (nem volt olyan régen) még kötelezõ volt köpenyt hordani. Egyébként is, attól jobban érzitek magatokat, hogy a többieknek nem telik ilyen ruhákra? Nem csodálom, hogy kiközösítettek.
Sok hülye ember van...Féltékenyek keveset, valószínüleg.Ha nem úgy nézel ki mint vmi rúdtáncos vagy strip-es akkor nincs semmi baj :) Nem nagyon van beleszólása az ilyenbe.Öltözz csak nyugodtan, ahogy akarsz.
Szerintem nem csinálhat semmit...max pikkelni fog, ami lehet nem jó, de hát ez van.A többiek meg biztos irigyek.De hát ez van, szerintem nem gáz, ha igényesen, csinosan jártok suliba:)
Abban az esetben ha nincs meghatározott formaruha amit viselnetek kell, nincs joguk beszólni! Szóljatok apunak hogy beszélgessen el kicsit az igazgatóval! Mindenképpen szükség van erre mert az osztályfönökötök lejárat titeket az osztály elött Ezáltal tullépi a hatáskörét és visszaél a tanári tekintélyével és ti nem vagytok vele egyszinten hogy felvegyétek a kesztyüt és visszaszóljatok mert az akkor fegyelemsértés amit a tanár szankcionálni büntetni fog hisz megteheti! Ugyhogy beszéljetek apátokkal és irány a tanár felettese!
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsi voltam..:)
szia. lány vagyok. miért kérdezted? (én voltam akitõl kérdezted. xd )
A kérdező hozzászólása: jólvan értem...és megpróbálok változni szeptembertõl...:)
Én is tehetõs családból származom, és mikor gimibe jártam bizony voltak jó cuccaim.De soha, soha nem vágtam föl velük!Nem voltam nagy képû, de tényleg, erre nagyon oda figyeltem pont azért mert nem akartam fölöslegesen irigységet gerjeszteni.Volt olyan, hogy kaptam valami jó cuccot, ékszert és nem is vettem föl suliba pont e miatt.És mégis úgy kiutáltak, hogy még mindig, így 6 év távlatából, a legfájdalmasabb emlékeim közé tartozik a gimi utolsó éve!!Az össze oszt társam utált, egy fiú és egy lány kivételével!A többi 28 ember jó formán hozzám sem szólt!SÕT volt olyan, hogy mikor nem voltam, mert beteg voltam, és mindenki kidumált, és az az egy szem barátnõm megvédett, akkor megkérdezték, hogy apukám mennyit fizetett neki, hogy megvédjen!Szóval ezzel most csak azt akarom mondani, hogy nem szabad nagyképûnek, fellengzõsnek és lenézõnek lenni azokkal szemben, akik nincsenek olyan jó körülmények között, és hálásnak kell lenni Istennek az áldásokért, de sajnos az ember az irigységgel nem tud mit kezdeni.Higgyétek el én sem csináltam semmit, csak sajnos tudták hol lakunk(kívülrõl látták a házat), meg hogy van egy medencénk is...na ennyi pont elég volt...
Nem is csöves cuccokról van itt szó, de ha te megjelensz egy olyan ruhában ami a másik apjának a havi fizujából jön ki az nem fog veled barátkozni. Az ész illetve okosság dologra pedig azért került sor, mert lehettek még ti is bajban anyagilag, ne adj isten egy tragédia miatt és ha legalább húznál egy limitet, h pl.: 10 000-nél drágább cuccot nem veszel meg, vagy ami még jó de tavalyi ruha azt még nyugodtan hordhatod , akkor lehet , h tudnál spórolni egy kicsit. Gondolj bele az emberek többsége itt alig tud kijönni a fizujából , mit vártál milyen reakciók lesznek majd? Az ofõ meg nem igaz , h nem tehet semmit, ha tanít nektek valamilyen tárgyat abból úgy meg tud titeket szívatni , mint a huzat. És semmi kivetni való nem lesz abban, ha nehéz kérdéseket kapsz és 2 hónapig mindennap felelsz. Azzal semmit nem lehet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: de komolyan gondolom, csak gondolj már bele, h abban tényleg igaza van, h most azért h más jólérezze magát azért én nem fogok csöves cuccokban járni, de abban viszont meg neked van igazad vagy nektek, h attól h megtehetem, attól még nem kellene arcoskodni meg lenézni a másikat....érted?:)
16:24 Akkor menjél vissza a jurtába lakni és hordjál kecskebör zekét bazzzdmeg!!
"Mivel egy pedagógus feladata az életre nevelés, nem csak a matematika, magyar és hasonló tárgyak "megtanítása", így igenis KELLENE, hogy legyen beleszólása" TÉVEDSZ!!! A Pedagógus feladata a Matematika meg a többi az életre nevelés pedig a SZÜLÕ feladata!! Az emberek nem azért csinálnak gyereket hogy az ISKOLA meg a PEDAGOGUSOK neveljék fel!!
A kérdezötöl kérdezném!! Ha tehetösebb családból származtok nem gondoljátok hogy az iskola eléggé rangon aluli nektek?? Én a helyetekben átiratkoznék egy oylan helyre ahol nem számít extrának az ha valaki nem a turkálóból öltözik és nem bkv- val jár be a suliba hanem saját verdával!!! Nem a ti kasztotok ez a suli !!
Alternatív megoldás: Szóljatok apunak hogy vegye mega sulit, és rugja ki a tanárt plusz mindenkit akinek még gondja van az öltözéketekkel!! ;)
A pedagógus feladata a NEVELÉS , oktatás. Ebbe a nevelés is benne van. Érdekes , h az a szülõ aki neveletlenül , magatartászavarral küldi a gyerekét az iskolába vagy úgy gondolja, h a pedagógusnak kuss van a gyerektõl p tanítsa megszámolni meg írni és kész, ( csak használati utasítást nem mellékel a rendetlen csemetéjéhez, mert dolgozni azt nem lehet vele), vagy a másik verzió , h nem csinál vele semmit, gyakorlatilag csak eteti és altatja, mert a pedagógus azért van, h tanítsa meg megnevelje a drága kölykét. Hát döntsétek már el akkor , h mi is a dolga a pedagógusnak.
A kérdező hozzászólása: most egy ilyen kis "semmiség" miatt nemfogok sulitváltani, hisz ittvannak a barátaim, és ez az utolsó évem az osztályommal, úgyhogy nem nagyon izgat a dolog.... mármint h osztályon belül utálnak...:) nagyonköszi a válaszokat...:)
Kultúrált ruhák közt is lehet jókat találni. Nem muszáj azt majmolni, amit olvasgatsz mindenféle hülye újságban, vagy ami a VIVATVn van.
Én egy anyuka vagyok, nekem egy 13 éves lányom van. Annyiban "hasonlítunk", hogy mi is szintén jó körülmények között élünk. Talán ezért jobban elgondolkodsz azon amit írok Neked. A lányom osztályában is vannak ilyen problémák és elég súlyosak. Hozzáteszem ezek a csajok éreztetik is, hogy õk bármit megkapnak. Mi a férjemmel homlokegyenest másképp neveljük a lányunkat. Pont õ az egyetlen kivétel.Egy gyerek nem tehet róla, hogy hova született maximum mázlista ha jó helyre! Tudom, hogy nehéz de képzeld el azokat akik csak álmodoznak a szép ruhákról, a továbbtanulásról és a "jó életrõl"!
/folytatom/. Az, hogy te így élhetsz azt csakis a szüleidnek köszönheted, te nem tettél érte semmit. Nézd! Valamit le kell tenned az asztalra ha azt akarod, hogy a többiek ne utáljanak. Hozzáteszem ez késõbb is így lesz veled a fõiskolán, a munkahelyeden vagy bárhol. A nagy átlag nagyon nehezen él manapság és ez nem lesz jobb mostanában. Lehet divatosan öltözni persze, de tudd hol a határ.
Én úgy gondolom, hogy az utolsó hozzászólásod (köszipuszi:D:D) bizonyítja, hogy semmit nem gondolsz komolyan, és csak írsz, írsz, írsz, de ez írás is marad. És akkor ilyenkor ki is a felszínes?
A kérdező hozzászólása: köszipuszi..:D:D
Én nem értem miért kell piszkálni, és azt sem, miért gondoljátok, hogy ha valaki igényesebben, csinosan öltözködik az már pláza cicás.A húgom is már 17 évesen magassarkúba járt suliba, meg csinos ruhákba, persze õt is nézték, de hát akkor mi van??tényleg az a lényeg, hogy ne legyen az illetõ k*rvás, de ebben az esetben a kérdezõ szerint nem errõl van szó.És különben is, ez már gimi, ennyire nem kell régimódinak lenni.Arról meg, hogy valaki nem teheti meg nem a kérdezõ tehet.Persze, nem szabad hivalkodónak meg beképzeltnek lenni és kész.
én örülnék ha lenne ennyi felesleges pénzem hogy minden nap más ruhába járjak suliba... :( (persze, a pénzt inkább más dolgokra költeném. )
A kérdező hozzászólása: hát nagyon megoszlanak a vélemények és a MÚÚ-snak üzenném, h attól h valaki öltözködésében eltér a többiekõl vagy a mi esetünkben megteheti, h márkás esetleg limitált szériás darabokat vásároljon magának-a szülei jóvoltából-attól még nem biztos hogy az illetõ egyben buta is...legalábbis szerintem...az utolsó hozzászólonak pedig üzenem, h nagyon szívesen ajándékozok neki ruhákat, hiszen h jön az õsz átválogatom a ruhatáram, és ha érdekli postai úton szívesen küldök neki egy pár darabot....ezzel nem megsérteni akarlak vagy vmi, hanem mert nekem már úgy sincs rá szükségem, miért végezné a szemétben, ha vkinek még szüksége van rá...:) írj privátban, és megbeszéljük...:) :)
A kérdező hozzászólása: 16:26 nak nagyon köszi...:) :)
Az ofõ azért korlátozza a "divatbemutatótokat", mert ez a rosszabb szociális körülmények közt élõ társaitokban frusztráltságot okozhat, hozzátok képest csökkent értékûnek érezhetik magukat. lehet divatosan öltöznködni, de ti minden bizonnyal túllõttök a célon. a nagyon trendi ruhákat hordjátok délután, vagy hétvégén a buliba. nem fogtok belehalni.
" nagyon szívesen ajándékozok neki ruhákat, hiszen h jön az õsz átválogatom a ruhatáram, és ha érdekli postai úton szívesen küldök neki egy pár darabot....ezzel nem megsérteni akarlak vagy vmi, hanem mert nekem már úgy sincs rá szükségem, miért végezné a szemétben, ha vkinek még szüksége van rá" Húúú, most boruljunk le mindannyian a nagyságod elõtt? Annyira szánalmas vagy... fel sem fogod, miért, igaz? Gondolkodj rajta, ... izé... ha van mivel.
1 dugásra jó vagy:)
A kérdező hozzászólása: bocsi utolsó elõttihez szólt....:D:)
Szekálás, ha valaki megmondja neked a véleményét? Ha így érzed, sok pofont fogsz te még kapni az élettõl. Inkább tudomásul kellene venned, hogy az egy vélemény, és kész.
A kérdező hozzászólása: tudomásul vettem....
Nem azért szekálnak, mert sok pénzed van, hanem azért, mert itt kérkedsz vele. Örülj neki, és fogd be a szádat leginkább. Ha pedig nem érted, hogy miért nem volt "jótékonykodás", amit írtál, akkor tényleg meg kéne próbálni elgondolkozni. Egyébként érdekes módon nekem se voltak épp gondjaim, én is elég jó cuccokban mászkáltam, és volt, hogy olyan telefonnal jártam iskolába, ami egy tanárnak kb másfél havi fizetésébe került, és mégse szólt be senki, mert nem hordtam fent az orrom, és nem tartottam magam felsõbbrendûnek amiatt, hogy nem voltak gondjaink
A kérdező hozzászólása: most h így elolvastam a válaszaitokat végigondoltamés igazatok van...lehet elszaladt velem egy kicsit a ló....sajnálom, és szeretnék bocsánatot kérni mindenkitõl akit most itt megbántottam vagy bunkóztam vele....csakhát annyira felháborít, h ilyen felszínes a világ...és próbálkoztam barátkozni velük és már eleve undokok vtak velem....így hát egy idõután énis felvettem egy bizonyos burkot ami alól nem voltam hajlandó kimászni, és mindenkit megaláztam és bántottam, mert úgy gondoltam a pénz miatt nekem ez jár, és én ezt megtehetem...de a válaszaitok miatt átgondoltam ezt az egészet, és úgy érzem, h változnom kell, hisz akármilyen közhely a pénz nem boldogít...:) köszönöm nektek..:) jah és senkit nem pontoztam le...:)
utolsó válaszoló vagyok. remélem tényleg így gondolod, és nem csak mondod. mindjárt itt a suli, remélem lesznek barátaitok az osztályban. csak tényleg ne vágjatok fel semmivel.. :)
A kérdező hozzászólása: igen tényleg..és énis remélem...:) köszönöm mégegyszer..:) barátaink azok vannak, csak nem az osztályból...:) :) am fiú vagy vagy lány?:)
Szerintem semmi köze, ahhoz, hogy miben jársz. Nehogy már azért ne öltözködj drága ruhákba, hogy már ne érezze magát rosszul, mert neki nem telik rá. A többiek meg csak irigyek, ne törödj velük.
A kérdező hozzászólása: és ha pláza p*csák vagyunk akkor mivan? ^^ nem úgy nézünk ki mint egy rúdtáncos....:) :) köszi a válaszokat...:) fõleg az elsõnek és a 3.nak...:)

Az normális, ha egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal jár?

Már egy hónapja ismerkedünk, egy busszal megyünk suliba, és tetszünk egymásnak. nem tudom, hogy kezdjek-e el vele valamit a korkülömbség miatt, vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.

Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.
én fiú vagyok és igaz egy évvel fiatalabb is és hát rám is furcsán néztek hogy milyen fiatal a barátnõm de beletörõdtek ÉS NEM minden lány egyforma például akivel én együtt vagyok igen is komolyan gondolkodik érettebb a koránál ilyen lány is van szóval ha a tied is ilyen összejöhettek simán... szerintem :) Sok Sikert!
Az ucso válaszoloval értek egyet. Sztem ha a csj érettgondolkodású akkor nem gond. És mivel te ezt így megkérdezted(ebbõl azt látom h komolyan veszed a csajt) így gondolom h nem fektetnéd le csak ugy. Sztem probáljátok meg, ne álljon a boldogságotok utjába az a 4év. Sok boldogságot, és hosszú kapcsot nektek:)
Szerintem még akár lehet is belõle valami, ha a lány érettebb gondolkodású. Csak szex terén nem kell semmit elkapkodni. Nem olyan vészes azért, mintha húszonévessel akarna...
hm...:) én 14 vagyok barátom most 17. mi tökéletesen megvagyunk már egy jó ideje... sok sikert;) és amúgy is ha úgy érzed neked menni fog, akkor miért zavarna a korkülömbség??
13 éves lányban már lehet, hogy ébredeznek a hormonok. Akár úgy is érezheti, hogy szerelmes. De az is lehet, hogy csak a vonzerejét akarja kipróbálni. Nagyon-nagyon kicsi annak az esélye, hogy ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel összeillõ pár legyenek.
Legyen eszed! 13 éves! Egy kislány!!!!
Általános iskolás kislány... Mi történt a Világgal??????
egyáltalán nem normális dolog...keress inkább hozzádvalót!!õ még é áéltalános iskolás kislány..teeeeee!!
Szerintem is meg lehet próbálni. Lehet hogy a lány komoly gondolkodású. A lényeg hogy a szexet szerintem ne siessétek el, mert azért 13 évesen elkezdeni egy kicsit korai. (szerintem) Sok sikert! :)
én 16 és fél éves vagyok, 22 éves barátom van. 15 és fél voltam, amikor összejöttünk, tehát már egy éve együtt vagyunk. mindent meg tudunk beszélni, és jól megvagyunk. ugyanakkor szerintem te pont a szexmániás korszakodba nõsz bele éppen, a lány pedig ha normálisabb fajtából van, akkor csak érdeklõdik, de nem akarja. szóval nem tudom... szerintem ez annyira nem jó párosítás, de ha tényleg érettebb az átlagnál, meg lehet próbálni.
17 éves srác vagyok, a barátnõm 13, nagyon szeretjük egymást, elég felnõttesen gondolkodik, vaank saját gondolatai, persze õ is tud lenni "vihogoós kiscsaj", de nagyon szeretem, mert nagyon jól tudunk beszélgetni :) ) engem pedonak csúfoltak egy ideig, de beletörõdtek, és még "azzal" is várunk minimum 3 évet :) )
mi történt azóta?

Egy 17 éves fiú és egy 14 éves lány közötti korkülönbség még rendben van?

Ez még határeset, vagy elfogadható, vagy a 14 éves lány túl fiatal a 17 éves fiú számára párkapcsolat szempontjából? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ez a két fél érettségétõl függ. Láttam már 17 éves pasit ,aki egy 13 éves szintjén állt és láttam már 14 éves lányt is aki vígan 17 éves érettséggel rendelkezett. Például barátnõm is 14 éves én meg 18 vagyok :) 18/F

Ez a két fél érettségétõl függ. Láttam már 17 éves pasit , aki egy 13 éves szintjén állt és láttam már 14 éves lányt is aki vígan 17 éves érettséggel rendelkezett. Például barátnõm is 14 éves én meg 18 vagyok :) 18/F
20-22 ig még belefér.
Ha nincs szex akkor sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Még kiegészíteném azzal, hogy nem lenne szex.
Simán belefér :) ) Egyébként ha Te úgy érzed rendben van akkor ne foglalkozz mások véleményével! :)
Szerintem jó az úgy.
Ha úgy érzed, rendben van a dolog és a szülõk is elfogadják, akkor semmi gond. Persze kérdés az, hogy a fiúnak mennyire fontos a szex, mennyire tudja elfogadni, ha a lány nem akar még szexelni. Mert akárhogy is nézzük egy 17 éves fiú részérõl normális, ha vágyik a szexre, tombolnak a hormonok stb., míg egy 14 éves lány még sok esetben lelkileg nincs felkészülve a szexre.
A kérdező hozzászólása: Persze, vágyok a szexre, mert ez természetes ennyi idõsen, fõleg úgy, hogy nem volt még barátnõm, de nekem nem az a legeslegfontosabb egy kapcsolatban. Sokkal nagyobb becsben tartom azt, hogy szeretjük egymást. A szexnek meg majd eljön a maga ideje.

Barátnőm most lesz 17 éves! Tanácstalan vagyok mit vehetnék neki születésnapjára! Mi illene egy 17 éves lánynak?

Legjobb válasz: Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.

Vannak sablonos dolgok, mint például a parfüm, plüssfigura, könyv, ékszer, stb... de te gondolom valami különlegeset szeretnél. Meg hát ez attól is függ, hogy a lány milyen beállítottságú. Én például 17. szülinapomra egy nagyon szép karkötõt kaptam a barátomtól, de ha interneten beírod egy keresõbe hogy egyedi ajándékok, akkor válogathatsz bõven az ötletek közül.
A kérdező hozzászólása: NAmármost csak az a baj az ékszerrel, hogy majdnem mind1ik ujján gyûrû van két kezén karláncok 3-4 nyaklánc így ékszer kilõve... Könyv.. hehe nem szeret olvasni tehát nempálya..Plüssállat túl snassz Parfüme van 1000 nem akarok 1001.-et ezeket én is végig gondoltam. De köszönöm megsasolom a Különleges ajándékok oldalon :)
a farkad.
szerintem vegyél neki egy szexi háloinget:D én azt kaptam a barátomtol 17. szülinapomra:D vagy lehet csináltatni ojjan polot vagyakármilyen ruhanemöt ( akár BUGYIT is ) amin egy közös képetek van:D válassz ki rolatok egy jo szexis képet és vasaltasd rá egy sima fehér bugyira :D szerintem ennek is örülne
Szerintem örülne egy olyan szép ékszertartó dobozkának, amibe több ékszer is belefér. Valamilyen ékszertisztító dolgot is vehetnél.

13 éves lány összejöhet egy 17 éves fiúval?

Holnap töltöm a 14-et a fiú nemrég töltötte a 17 -et.3 éve együtt járunk táborba , és 2 és fél éve járunk.Már ? is aludt nálunk , én is aludtam náluk , de nem volt semmi.Már j pár alkalommal hozott magával óvszert (anyum találta meg :/) és már sokszor említette hogy mi lenne ha...De mindig "visszautasítottam".Hétvégén megyek hozzájuk , ott aludni , és már célzott rá hogy majd most.Nagyon várom már , de valahol félek is.Mit és hogy csináljak? Leginkább 13-16 éves LÁNYOK válaszát várom. Nem kérek a ribancozásból!

Legjobb válasz: Hova fajultunk.. Édes istenem... Nem akarlak leribancozni, félreértés ne essék.. Én várnék vele ha a helyedben lennék... Várd ki a 17-18 éves korod.. Ne akarj még nagy lány lenni.. Élvezd ki az élet gyönyöreit... 14 évesen nem hiszem el hogy lelkileg (is) fel vagy rá készülve... Tudom nem hiszed el nekem, és úgy is meg fogod tenni, de akkor meg azt mondom hogy legalább VÉDEKEZZ ha már nem hallgatsz a másikra.. mert sok bajtól óvod meg magad egyetlen vékony szál gumival... Emlékezz rá hogy mit mondtam!! Dönts belátásod szerint, és helyesen! 17!F

2 és fél éve jártok? az igen, mikor kezdted te 11 évesen pasizol? szép vagy lányom, a hajad hulljon ki
Ne szapuljátok/basztassátok, nem éri meg... Döntse el õ... De azt azért lássa be hogy ilyen idõsen én még csak gondolni tudtam az ilyenekre... Megtenni hááát.... Szégyen/nem szégyen, de ma is szûz vagyok még... (S még csillagjegy alapján is :D ) Viccet félretéve, s az eredeti kérdésre válaszolva.. NEM szabad...!! Fogadd meg a tanácsomat kérdezõ! Jobban jársz hidd el! 17/F
Hova fajultunk.. Édes istenem... Nem akarlak leribancozni, félreértés ne essék.. Én várnék vele ha a helyedben lennék... Várd ki a 17-18 éves korod.. Ne akarj még nagy lány lenni.. Élvezd ki az élet gyönyöreit... 14 évesen nem hiszem el hogy lelkileg (is) fel vagy rá készülve... Tudom nem hiszed el nekem, és úgy is meg fogod tenni, de akkor meg azt mondom hogy legalább VÉDEKEZZ ha már nem hallgatsz a másikra.. mert sok bajtól óvod meg magad egyetlen vékony szál gumival... Emlékezz rá hogy mit mondtam!! Dönts belátásod szerint, és helyesen! 17!F
korán kezded ribikém
2, 5 éve jártok???? na ne már... hidd el kicsi lány, hogy még ráérsz...megfogod bánni...viszont a srác észjárását sem tudom megérteni... ha anyukádék meg engedik hogy náluk aludj, csak megtapsolni tudom õket...minta szülõk puff... de nekem azért sántít a sztori...de ha mégis igaz, akkor csak elkeseredni tudok a dolgon... N22
hagyjátok, majd õ eldönti, remélem te is kapsz egy büdös nagy pofont majd a sorstól, 13 évesen bazzeg, az eszem megáll, csak így tovább, az isten szakítaná meg az összes ilyen "kislánynak" nevezett valamit
szerintem ne menj még bele! vagyis pettingeljetek (MAXIMUM ORÁLIS SZEX), de ne hatoljon másképp beléd. szerintem várjátok ki, míg 15-16 éves nem leszel. 14/L
Lehet leribizni a kérdezõt, de annyit lehetne benne becsülni, hogy 2, 5 éve járnak, és mindig visszautasította eddig a pasiját. A másik meg, hogy jó ideje ismeri, nem 1-2 randi után bújna ágyba vele. Kérdezõ ha úgy érzed belemehetsz, de jól fontold meg, mert lehet "lelkileg megvisel".
ez egy nagy esély ne halaszd el..
*mit, s miért akar*
én még mindig tartom magam ahhoz hogy kacsa az egész...11 évesen összejönni....ááááá
A kérdező hozzászólása: 26.-.-"
Pls, várj még vele 3 évet. 20-as voltam.
26-os vagyok kérdezõ ne tagadd...ez az egész képtelenség amit leírtál...
Bocs az OFFért, de szörnyen kiváncsi vagyok, hogy anyukád mit szólt az óvszerekhez, amiket talált?!
22-es vagyok Vedd elö kislàny! pfff...Egyébként böven ràérnél még vàrni, magad is gyerek vagy!Cukifiu te...ffujjj kis kötsög....
én ezt nem is értem 11 évesen kezdtetek járni !? én 12, 5/L vagyok de még mindig nem volt fium 11 évesen még nem is járt az eszembe ilyen ráadásul a sex , igen volt hogy tetszett valaki az osztalybol vagy valami dehát az csak gyerekszerelem , most 12 évesen mar tetszenek a fiuk dehogy még járjak velük hát inkább nem én ugy tervezem hogy majd 14 évesen kezdek járni valakivel és 17 évesen jon majd a sex , és legalább egy olyan fiuval aki max 3 évvel öregebb nálam , nem is értem hogy járhat a GYEREK eszed ilyen hülyeségen :/ , nekem teljesen mindegy hogy mit csinálsz de szerintem azért szégyen ilyen hama elveszíteni a szüzességed ...
ha tõlem 11 éves koromban egy 15 éves fiú megkérdezte volna, hogy lefeküdnék-e vele, én úgy rugtam volna tökön...!!!
engem még ha már 13 lettem volna és megkérdi egy 17 fiu hogy lefekudnék e vele tökön rugnam (mint az elõzõ mondta ) és megpofoznám :D na de visszaterve a kérdésre , ha lesz eszed nem teszed ha meg nem akkor igen csak ennyit tudok mondani na csá :)
ja és 14/L voltam és SZûZ vagyok és nagyon BüSZKE vagyok rá (és nem is tervezem még elveszíteni majd 17-18 évesen :)
Kérlek, lányok, ne rugjatok ti tökön senkit se, MER AZ ROHADTÚL FÁJ. Kivéve akkor ha az illetõ "oda" nyúl. Ja és azért büszke vagyok rátok, hogy nem gyerekként akarjátok elveszteni;). Kérdezõ, ha már megtörtént a dolog, és véletlenül kiment volna a folyadék az óvszerbõl, akkor ne vegyél be 72 órásit, inkább válald a következményeket.
Meg fogod bánni de rohadtul. Nem akarlak befolyásolni nekem mindegy hogy teszed tönkre az életed. Nem sokkal vagyok nálad idõsebb de azt már tudom hogy óriási hiba ennyi idõsen szexelni és te is látni fogod pár év múva csak épp még nem nõtt be a fejed lágya:/ az ilyen fiúk csak kihasználnak ha szeretne megértené mért nem akarod, sõt ehhez még szeretet sem kell h megértse h egy 14éves kislány mért nem akarja megtenni csak egy pici ész. Én azt tanácsolom várjál még pár évet és azzal tedd meg akit SZERETSZ! 14/L
szó, 2 és fél éve jártok vagyis: akkor volál te 11, és õ 15/14..és már ahhoz is gratu, hogy ez összejött! de szerintem, te csins kiscsaj lehecc, és figyelj, mert nem biztos, hogy tudod, hogy mit akar, és miért!
A kérdező hozzászólása: 22.egyébként bekaphatod...
A kérdező hozzászólása: Szerintem odaírtam hogy ilyeneket nem kérek... ;D Nem te vagy az apám és az anyám...Majd eldöntöm ÉN! Segítséget kértem , nem azt hogy dönts helyettem...
A kérdező hozzászólása: Szerintem leírtam hogy ribancozást nem kérek ;D
még jó hogy visszautasította cukifiú, az isten szerelmére 11-12 évesen már büszkének kell lenni hogy nem dugatta meg magát?
Hát kérdezõ, ha rám hallgatsz, akkor ezt korai lenne elkezdeni. Nem jó dolog, és gondolj bele, ha neked egy napon gyereked lesz és megkérdezi: Anya te mikor vesztetted el? Te mit fogsz majd mondani? Ráadásul korai még, mert ugyan, ha testileg fel vagy készülve, az egy dolog, de belülrõl nem, hisz ott van a leírásodban: " de valahol félek is " Félni nem kell! Vagy akarod, vagy nem. Ez a kettõ lehetõség van. A védekezésre gondolni kell. Az én tanácsom az, hogy NE kezd még el! De magad szerint dönts és ne legyél felelõtlen!!!
Ha leribancoználak, akkor azzal sem lennél elõrébb. Én a helyedben nem mennék benne. Legyen már egy csepp kis eszed és erkölcsi tartásod! Ráérsz még, és ha annyira szeret téged az a fiú, akkor meg fog várni.
A kérdező hozzászólása: 1.Köszi cukifiú :D 2.Köszi a válaszokat és a ribancozásokat is..(mindenki magából indul ki) 3.még 1x köszi a NORMÁLIS válaszokat
szerintem meg kamu, mert azon kívül "ribancozásból nem kérek :D" válaszaiból csak az derül ki hogy jót röhög a sok hiszékeny emberen akik itt megbotránkoznak ezen...remélem élvezed kérdezõ...inkább fejezd be a kötelezõ olvasmányt, mindjárt itt a suli...
A kérdező hozzászólása: 16-os:Ha jót nevetnék rajta , akkor minek raktam volna ki? Azért mert nem szeretném hogy ribancozzanak azért mit kell [email protected]? Szerintem odaírtam hogy LÁNYOK!!! Ha nem tetszik , nem kell írni...
16-os vagyok..."Ha jót nevetnék rajta , akkor minek raktam volna ki? " és ezt kifejtettem hogy miért... ja és lány vagyok ;) méghozzá 22 éves ;)
Esetleg popiba a kukit.XD
Dezsavû, MIÉRT KELL 18-17 ÉVES KOR ALATT KEFÉLNI?! He?! Meg "nem kérek a ri.bancozásból" hát kicsi muff, rád jobb szót nem tudok. 10 év múlva mi lesz? Már az óvodában is ez fog menni? Meg már 11 éves korod óta jársz egy nálad 4 évvel idõssebb gyerekkel? Meg jött már neked egyáltalán? Mármint az eszed, de mért kell ilyen fiatalon elveszíteni? Kortársad vagyok és fiú, de úgy látom, hogy itt sokkal okossabb vagyok nálad. Hmm talán ha a kotton kiszakadnak megtanúlnád mi az a FELELÕSSÉG. Én ebben nem támogatlak és sajnálom de aki ilyen hamar elkezdi arra a r¡bancnál jobb szót nem tudok. Lelehet pontozni, de az csak arra utal, hogy igazam van! Kamu szöveget nem kérek!!! 14/F
Figyi. 16-17 es srácok azért keresnek fiatalabb nõket, mert: a csajnak jó az, hogy öregebb a pasija, felvágás lehet (láttam már ilyet), és a legfontosabb mi fiúk szeretjük a friss anyagot. a 3 éves különbség akkor nem probléma ha 21+18 vagy idõsebb. De gondolj bele. 13+16? Mindenesetre érdekes. Dönts belátásod szerint...
gratulàlok, jo koràn kezded....egyébként ez korhatàros oldal, lépj ki...
A kérdező hozzászólása: Fail volt qq bocsi nem bírtam ki xd 16 éves fiú vagyok , a ahaverokkal hlyültünk egyet.. BOCSI xdxdxd

Négy hölgy megerőszakolt egy 17 éves fiút, lányok, hölgyek, asszonyok, Ti gondoltatok már ilyenre, vagy ha úgy adódna a lehetőség megtennétek? (cikk lent)

Négy n? er?szakolt meg egy 17 éves fiút

Legjobb válasz: 17:06-os vagyok... Tudjátok, amikor az ember azt hiszi h már túl van rajta, akkor jön egy olyan momentum, ami felidézi a régmúltat, és magamat is meglepve reagálok. Pl bnõmmel voltunk egy szórakozóhelyen, elkezdte egy hapsi molesztálni, addig nem reagáltam míg le nem fogta mind2 kezét...mintha magamat láttam volna 16 évesen és gondolkodás nélkül nekiugrottam a hapsinak...egyszerûen elszakadt a cérna. A párkapcsolatomban a párom tisztában van olyan dolgokkal, hogy mit nem szabad ...pl a mai napig nem bírom ha mind2 kezem lefogja, vagy ha szex közben a fejemre ráteszi a kezét. Ezek olyan dolgok amikbõl tudom h 100%osan még nem vagyok túl rajt és talán nem is leszek soha. Van 3 lányom, de a szexet csak az utóbbi 5 évben élvezem, addig csak "asszisztáltam" hozzá. Engem ez nem zavart, mert tudtam az okát. Lehet h egy erõszakért börtön jár vagy akármi, de ez engem nem kárpótol, mert míg élek viselem a nyomait...

17:06-os vagyok... Tudjátok, amikor az ember azt hiszi h már túl van rajta, akkor jön egy olyan momentum, ami felidézi a régmúltat, és magamat is meglepve reagálok. Pl bnõmmel voltunk egy szórakozóhelyen, elkezdte egy hapsi molesztálni, addig nem reagáltam míg le nem fogta mind2 kezét...mintha magamat láttam volna 16 évesen és gondolkodás nélkül nekiugrottam a hapsinak...egyszerûen elszakadt a cérna. A párkapcsolatomban a párom tisztában van olyan dolgokkal, hogy mit nem szabad ...pl a mai napig nem bírom ha mind2 kezem lefogja, vagy ha szex közben a fejemre ráteszi a kezét. Ezek olyan dolgok amikbõl tudom h 100%osan még nem vagyok túl rajt és talán nem is leszek soha. Van 3 lányom, de a szexet csak az utóbbi 5 évben élvezem, addig csak "asszisztáltam" hozzá. Engem ez nem zavart, mert tudtam az okát. Lehet h egy erõszakért börtön jár vagy akármi, de ez engem nem kárpótol, mert míg élek viselem a nyomait...
Engem 16 évesen erõszakoltak meg. A lelki trauma már elmúlt, de szexuális életemre a mai napig kihat. Pedig már régen volt. 20 éve....
engem nem sok nõnek kéne megerõszakolnia megkúrnám én õket mind :D:D mondjuk ha AIDS-es akkor szopás van ez már gáz nagyon!
Undorodom az erõszaktól, soha nem tennék ilyet!
ezek nem hölgyek
Engem is megeröszakolhatna 4 de akar több orosz szöke:) )
ma 17:06! Õszintén sajnállak! :(
Sajnálom, ami az utolsó hozzászólóval történt:( Bennem fel sem merül a gondolat ilyen eröszakkal kapcsolatban, egyik oldalról sem, de mélyen elitélem és nem börtönnel büntetném az elkövetöket, hanem lelkileg tönkretenném öket egy életre. A börtön a verést ki lehet heverni, de a lelki sérülést nagyon nehezen és a nyoma örökre ott marad.
Olvastam a cikk alatti hozzászólásokat, ott írta valaki, hogy utána olvasott és egy gyanúsított sincs, csak a srác elmondása eddig..

Mûködhet-e egy kapcsolat egy 17 éves lány és egy 30 éves férfi között?

Nagyon hasonló az érdeklõdésük és a nézeteik de alapvetõen habár vannak közös tulajdonságaik nagyon különböznek! Kölcsönös a szimpátia és az érdeklõdés, a kezdetleges érzelmek..de a rendkívüli korkülönbség miatt nem mernek belevágni? (hosszabb kifejtetteb véleményeket azivesrn veszek)

Legjobb válasz: Tehát te vagy az a 17 éves lány....

Tehát te vagy az a 17 éves lány....
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam érettebbnek, viszont nagyon jól elvagyunk..
Biztos nem csak töcskölni akar és érettebb vagy a korodnál. (Csak vicc volt)
jah, az a lány is megbízik benne, és elhisz neki sok mindent, pedig a pasi hazudik neki mint a vízfolyás. ezért vagyok bizalmatlan, több ilyet láttam már.. de rátok visszatérve..hát nem tudom, ha tényleg vannak kölcsönös érzések stb..akkor azt azért nem szabad veszni hagyni. (bár én még mindig szkeptikus vagyok a hosszútávot illetõen)
A kérdező hozzászólása: Megbízok benne, ez inkább egy olyan helyzet hogy régen látott (család ismerõse) és kb fél éve megint találkoztunk valami kapcsán és gondolom feltünõen felnõttem azóta..
csak mert van egy ismerõsöm, kb hasonló korban õ is, a csaj is. kedveli a csajt, de mellette azért dugna mást is, a csaj is elsõsorban arra kell neki.és mint mondta, úgyis túl fiatal a csaj hozzá..de azért keresi, fûzi, bolondítja a kiscsajt. szóval szerintem hosszútávon ritkán mûködik az ilyen. persze biztos akadtak már kivételek..de ritka.(meg nyilván nem ismerem a te 30évesedet, és nem mindenki olyan, mint akit én ismerek..) de azért na, én nem nagyon hiszek az ilyenben a tapasztalatok miatt, bocsi
A kérdező hozzászólása: a keresztnevem kezdõ betûje B, miért?
A kérdező hozzászólása: *hosszabb kifejtettebb véleményeket szívesen veszek
elárulod a keresztneved? vagy akár az elsõ betûje is elég.:D utána válaszolok
Nekem 30 éves koromba volt egy 18 éves barátnõm.A korkülonbség nem zavarta egyikünket sem, viszont amikor észrevettem, hogy a hiányzó apai szeretetett próbálja pótolni általam, gyorsan lezártam a kapcsolatot.Ha nincsenek ilyesmi elfojtott-tudatalatti érzéseid, szerintem kár csak a kor miatt hagyni.De ha még egy évet gondolkodol rajta, az sem árt.

Mit gondoltok arról hogyha egy 17 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Legjobb válasz: Én egy 14 éves lány vagyok...fél évig jártam egy 17 évessel és nagyon, de nagyon szerelmesek voltunk :) sajna 1 hónapja szakítottunk, remélem még lesz közte és köztem valami :)

Én egy 14 éves lány vagyok...fél évig jártam egy 17 évessel és nagyon, de nagyon szerelmesek voltunk :) sajna 1 hónapja szakítottunk, remélem még lesz közte és köztem valami :)
Van ilyen ismerõs párom. Õk egy évig titkolták a többiek elõl (a lány 13 volt, mikor összejöttek), hogy ne legyen közfelháborodás, fõleg, hogy ha nem mûködik. De asszem, már 2-3 éve együtt vannak. Nagyon szeretik egymást, és sokkal érettebben viselkednek egymással, mint az én korosztályom nagy része. De egyébként meg nem ugyanannyi a korkülönbség egy 12 és egy 16 éves közt, mint egy 18 és egy 22 közt, és ez a 14-18ra is igaz. 20 fölött nincs lépcsõ, de alatta nem mindegy.
Xddd Mégis elhagyott....
A kérdező hozzászólása: Azta:D biztos tuti csaj lehetsz :DDDDDD
Elsõ vagyok...hát az én barátaim azok azt mondták, hogy sokkal helyesebb és jobb pasit érdemlek pedig nagyon szerettem és még most is szeretem....az õ haverjai meg elfogadtak, mert lehet, hogy 14 éves vagyok, de kinézetre 19 :D
A kérdező hozzászólása: Csak azért mert én fiú vagyok, és látom sok 17-18 éves csajnak már ilyen 20-21 évesek kellenek..ebbõl gondolom hogy a fiatalabb lányoknak meg a 17-18 éves fiúk jönnek be jobban.
Pipihúsra vágyik.
Korban teljesen összeillö pár.
A kérdező hozzászólása: A többieknek mi volt a véleményük rólatok?A barátaitoknak!
és lefeküdtetek akkor egymással?

Egy 17 éves versíró lánynak lehet jövője egy ilyen világban?

Jelentkeztem egy vers-és rajz pályázatra az iskolánkban. Nem túl sokan, kb 20-an jelentkeztek talán a 943 f?b?l. Három hétig dolgoztam a rajzaimon, mire elkészültek, (összesen három darabot küldtem be.) A verseim közül pedig a Szakítás c. versemet küldtem be, ami egy egész oldalas, 11 versszakos. Mindenki megdicsér hogy szépen rajzolok, és hogy jók a verseim. A barátn?m is mondta hogy nagyon jók. Mellesleg az anyja fest?, és ? is az.. Na, a lényeg: Ma volt a kiállítás, és az én rajzaimat, mind legalulra rakták. Na, mindegy gondoltam...ez csak mellékes. Aztán az eredményhirdetés volt a nagy csalódás. Semelyik helyezésbe nem kerültem bele. Akkor mosolyogtam, aztán kirohantam a wc-be és nagyon sírtam. :( Megnéztem annak a lánynak a rajzait, verseit aki els? lett...Hát mondanom se kell, összesen 2 versszakos a verse, és ilyen szavakat használ hogy: idióta, barom.stb EZ LENNE A M?VÉSZET?? EZT KELL DÍJAZNI?? Mi értelme az er?feszítéseknek, ha sehol sem érdeklik az embereket a szép érzések, gondolatok?? Kérlek adjatok valami reményt! :( Próbálok valamit kezdeni az életemmel. Próbálok ember lenni, embernek maradni... Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Ilyen válaszokat nem kéne adni egy 17 éves lánynak, mert teljesen elveszitek az önbizalmát! Én is voltam ilyen helyzetben jól szavaltam, de hadd ne mondjam nem vagyok az a tipikus cica baba és mielõtt bárki valami ronda kifejezést használna rám az se vagyok csupán nem kenek magamra 5 kiló púdert nem festettem magam SOHA kivéve (szalagavató) meg rocker voltam állandóan feketében jártam és ez se tetszett sokaknak a lényeg, h iskolai ünnepségeken olyan ember mondta el a verseket, bevezetõket, akik még jó formán olvasni se tudtak én meg, aki jól és ezt mások is dicsérték nem! Fájt, de leszartam!De 2 vers szakos verssel is olyat szólt az elõadásom, h azt mindenki emlegette és itt most nem voltam beképzelt tehát nem a hossz a lényeg! Aki tehetséges az kitûnik ezt hidd el Az élet már csak ilyen tudni kell veszteni is neked is ezt tanácsolom! Mindig vannak és lesznek az életben kivételezések csak nem biztos, h pont te leszel a kivételezett! Ehhez hozzá kell szokni, de SOSE ADD FEL ÉS HARCOLJ! HIDD EL MEGÉRI!

Ilyen válaszokat nem kéne adni egy 17 éves lánynak, mert teljesen elveszitek az önbizalmát! Én is voltam ilyen helyzetben jól szavaltam, de hadd ne mondjam nem vagyok az a tipikus cica baba és mielõtt bárki valami ronda kifejezést használna rám az se vagyok csupán nem kenek magamra 5 kiló púdert nem festettem magam SOHA kivéve (szalagavató) meg rocker voltam állandóan feketében jártam és ez se tetszett sokaknak a lényeg, h iskolai ünnepségeken olyan ember mondta el a verseket, bevezetõket, akik még jó formán olvasni se tudtak én meg, aki jól és ezt mások is dicsérték nem! Fájt, de leszartam!De 2 vers szakos verssel is olyat szólt az elõadásom, h azt mindenki emlegette és itt most nem voltam beképzelt tehát nem a hossz a lényeg! Aki tehetséges az kitûnik ezt hidd el Az élet már csak ilyen tudni kell veszteni is neked is ezt tanácsolom! Mindig vannak és lesznek az életben kivételezések csak nem biztos, h pont te leszel a kivételezett! Ehhez hozzá kell szokni, de SOSE ADD FEL ÉS HARCOLJ! HIDD EL MEGÉRI!
El kel döntened hogy kinek akarsz megfelelni. A tömegnek a zsûrinek vagy magadnak. Õszinte és hiteles szerintem csak az utóbbi esetben lehetsz. Ehhez csak egy idézetet a kedvenceim közül: "A siker csak akkor meghatárózó számodra, ha vesztes vagy." /Osho/
Nem hosszra mérik a mûvészetet, így annak semmi alapja, hogy te verssszakszámra hasonlítod össze az alkotásaitokat. És igen, ez a mai mûvészet, ha esetleg hallottad volna azt a fogalmat, hogy posztmodern, akkor nem kérdeznél ilyeneket!
"és ilyen szavakat használ hogy: idióta, barom.stb EZ LENNE A MÛVÉSZET?? " -na ebbõl látszik, hogy nem túl sokat értesz a mûvészethez... Attól, hogy összeírsz 11 versszakot, attól az még lehet baromi unalmas, amit egy 2 versszakos versecske lealáz minden értelemben.
Az a nagy igazság, hogy az összes mûvészeti dolog megítélése nagyon is szubjektív. Tehát kiértékeléskor nagyon benne van az értékelõ személye és ízlése.Vannak objektív szempontok is (pl ecsetkezelés, rímfaragás stb) de sajnos ez egy ilyen ágazat, ahol nincs jobb vagy rosszabb csak más. Szerintem egy versíró lánynak simán van jövõje és létjogosultsága a mai világban, csak ne add feé az elsõ kudarcnál. Keress meg egy kisebb kiadót, aki esetleg segítségedre lehet egy kötet kisebb példányszámú megjelentetésében és el lehet indulni az ismertség felé. Minél több emberrel ismerteted meg az alkotásaidat (mindegyik mûfajt) annál hitelesebb képet kapsz visszajelzés ügyileg. Személy szerint én már segédkeztem "amatõr" költõnek, írónak a megjelenéshez és volt, hogy egész jóra sikeredett. Csak mondom: az elsõ kudarcnál nem szabad feladni. Különösen, ha hiszel is abban, amit csinálsz.
Én már nyertem egy országos versenyt a témában, szívesen elolvasnám amit írtál.
A kérdező hozzászólása: a a barátnõm persze nem velem egykorú, hanem 26 éves
Másold ide a versedet és megmondom jó-e !
A kérdező hozzászólása: egy szóval sem mondtam hogy én a mennyiségre megyek rá! ÉN ennyi versszakba tudok minden érzést belevinni...Az sem zavar, ha egy vers rövid, csak ezeket az "idióta" meg "barom", meg ilyen szavakat hagynák ki a versekbõl. Végigolvastam a verset, és nem mondott sok újat...
Hadd lássam én is a versedet! :)

13 éves lány vagyok, és egy 17 éves fiú tetszik, nagyon durva ez a korkülönbség?

Legjobb válasz: csak 4 év, de nekem valahogy mégis soknak tûnik mert egy 17 éves srác nem arra vágyik amit egy 13 éves lány megtudni neki adni...

csak 4 év, de nekem valahogy mégis soknak tûnik mert egy 17 éves srác nem arra vágyik amit egy 13 éves lány megtudni neki adni...
Minek kell egy kis 13 évesnek egy 17 évessel kavarni?Keress valakit a saját korosztályodban max 1 évvel legyen idõsebb nálad.Ha összeálltok és mondjuk 2 évig együtt lesztek(amire kicsi az esély)lehet 1-2 rosszindulatú rokon és még gyámhatósági ügy lesz belõle.
Nem durva amíg nem lép át bizonyos határt. A volt barátnõm 17 volt amikor én 22 A volt barátnõm 12 éves húga pedig és nem vicc egy 25 évessel kavart. A szüleit nem zavarta a kisebbik lányuk mondjuk úgy "románca", mert vadász volt a pasi és hozta a családnak a jó kis vadhúst. Vad húst friss "csibehúsért" Na az a durva...nem a te eseted
Beveri 1-2 alkalommal a lompit és megy Isten hírével. Ennyi a mai színvonal.
Nekem 16 éves koromba volt elõször barátnõm, aki 13 éves volt. Szerintem egyátalán nem számít 3-4 de esetleg 5 év sem.
dehogynem egy érett 13-14 éves is megtudja adni ;] de ahhoz érett gondolkozás kell, h. együtt maradjatok mi is így vagyunk :] már régóta na meg persze olyan fiút kell kifogni
Nem, nem durva, õsömék közt 10 év van :D
14 voltam a párom 19, 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok, 2 gyerekünk van. Sohasem használt ki, 1 hónap után feküdtünk le egymással, mégsem hagyott ott. attól, hogy 4 év a korkülömbség, még nem biztos, hogy csak ki akar használni. De résen kell lenni. Külömben meg azt írod, hogy neked tetszik, nem is biztos, hogy leállna veled.
Attól függ, milyen a fiú..ha megbízható, nem túl csajozós, akkor talán mûködhet. Bár a 17 éves srácok már inkább 17-18 éves lányokat nézegetnek, akikkel mást is tudnak csinálni..mert õk már érettebbek. Nem igazán állnak le 13 éves lányokkal. Tapasztalatból mondom.
egyetértés.
nem mindennapi, de egyáltalán nem durva... de csak ha kölcsönös a vonzalom!! azért vigyázz, mert hallottam már pár esetet, ahol 16-17 éves fiúknak addig kellett egy 13-14 éves lány, hogy lefektessék, aztán kész... de sok szerencsét! :)
A kérdező hozzászólása: Hát már elég régi a kérdés, szóval már 14 vagyok, úgyhogy gyámhatóság biztos nem jön szóba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!