Találatok a következő kifejezésre: Egy 17 csaj de még szüz (3 db)

Egy 17 éves csaj de még szüz vagyok! Tecik egy pasi, aki 20 évvel idösebb nálam, de én nagyon beleszeretem! És ö csak a sexet akarja tölem és bevalom hogy énis kiváncsi lennék hogy, hogy sexel! Menjek bele?

Legjobb válasz: Szerintem ne menj bele csak a szexbe! Ha mindketten õrülten szerelmesek lennétek egymásba, más lenne a helyzet, de tudnod kell, hogy 20 év korkülönbség áthidalásához tényleg nagyon-nagyon nagy szerelem kell - hosszabb távon persze. Tapasztalat..

Szerintem ne menj bele csak a szexbe! Ha mindketten õrülten szerelmesek lennétek egymásba, más lenne a helyzet, de tudnod kell, hogy 20 év korkülönbség áthidalásához tényleg nagyon-nagyon nagy szerelem kell - hosszabb távon persze. Tapasztalat..
Ne menj bele.Egyáltalán nem biztos, hogy olyan nagyon jó dolog lenne így elkezdeni, hogy a másik 20 évvel idõsebb tõled és ráadásul õ csak azt akarja.Arról meg nem beszélve, hogy kölcsönös szerelem sincs nálatok.
Ne ne menj bele a szexben hiszen érzelmek nélkül szinte semmit sem ér. Nekem van egy másfél éves kapcsolatom és nem kicsi a korkülönbség nálunk 18 év. Nagyon szeretjük egymást és együtt mindent leküzdöttünk már az életben. Persze még nem mondhattuk el a világnak hiszen baj lenne belõle mert ezt az emberek nem értenék meg :( De ha jobban belegondolok akkor így még édesebbek az együttléteink hogy nem minden nap vagyunk együtt, hiszen ilyenkor van mire várni ;) Mindenkinek azt ajánlom hogy ne a kort nézzék elsõsorban a szerelemben (igaz ez elég döntõ lehet) de ha egyszer valaki szerelembe esik utána már nem számít semmi csak az hogy együtt lehessenek. Szóval szerintem ne menj bele nagyon meg fogod bánni. Én ezt tudom tanácsolni...
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, de viszont ha szeretnéd hogy lefeküdjön veled aztán meg eldobjon akkor menj bele bátran, én kétlem hogy a szex után beléd szeretne...

Mindjárt 17 leszek és még szűz vagyok és most van egy olyan csaj aki leakarna velem feküdni . De nem tudom hogy várjam -e az igazit vagy lefeküdjek inkább vele? 16/F

Legjobb válasz: Szerintem a férfiak másképp vannak összerakva ebbõl a szempontból. Én kihasználnám az alkalmat.

Szerintem a férfiak másképp vannak összerakva ebbõl a szempontból. Én kihasználnám az alkalmat.
jo neked :P
Naná h tedd meg, ki nem szabad hagyni egy ilyen lehetõséget!!!
várjad-e az igazit? várjad, mint a sült galambot. inkább ismerd meg ezt a lányt, és ha tetszik, akkor csináljátok.
Várd az igazit, kivéve ha olyan érzéketlen vagy, mint a legtöbb férfi általában...
szerintem még õbelõle is lehet az igazi. Nem kell sietni, de tartsd a közeledben, kóstolgasd!
Nehogy kihagyd, nekem sikerült kihagynom egy ilyen alkalmat, hát bántam is utána...
Használd ki! Tapasztalatból beszélek, én is így voltam vele, de én inkább kihasználtam az alkalmat és nem vártam tovább. Csak ne hogy abba a hibába ess hogy beleszeretsz! Mondjuk talán ez sem lenne rossz dolog, ki tudja idõ közben lehet kiderülne hogy õ az akit igazinak gondolsz:) de ezen ne gondolkozz, menj és csináljátok a dolgot, ha pedig ez a lány nem az igazi akkor legalább lesz egy kis tapasztalatod ha oda kerülsz hogy az igazi lesz soron ;) csak légy nyugodt ne görcsölj inkább élvezd a pillanatot;)
Attól még, hogy máshogy vannak összerakva, nem muszáj belemenni. Szerintem ne menj bele, de döntsd el te. Nem vagy elkésve semmirõl.
Használd ki!!
Kívánod õt? Szereted õt? :) Akkor hajrá.
Ezt vele beszéld meg. :) A többi meg jön ösztönbõl.
majd adja magát a helyzet. ne tervezd el, mert akkor tuti minden máshogy fog elsûlni.
hány éves a lány és mennyi partnere volt? milyen volt amúgy, ha megtörtént? hogy csináltad, ki irányított? használtatok gumit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!