Találatok a következő kifejezésre: Egy 17 csaj de még (7 db)

Egy 17 éves csaj de még szüz vagyok! Tecik egy pasi, aki 20 évvel idösebb nálam, de én nagyon beleszeretem! És ö csak a sexet akarja tölem és bevalom hogy énis kiváncsi lennék hogy, hogy sexel! Menjek bele?

Legjobb válasz: Szerintem ne menj bele csak a szexbe! Ha mindketten õrülten szerelmesek lennétek egymásba, más lenne a helyzet, de tudnod kell, hogy 20 év korkülönbség áthidalásához tényleg nagyon-nagyon nagy szerelem kell - hosszabb távon persze. Tapasztalat..

Szerintem ne menj bele csak a szexbe! Ha mindketten õrülten szerelmesek lennétek egymásba, más lenne a helyzet, de tudnod kell, hogy 20 év korkülönbség áthidalásához tényleg nagyon-nagyon nagy szerelem kell - hosszabb távon persze. Tapasztalat..
Ne menj bele.Egyáltalán nem biztos, hogy olyan nagyon jó dolog lenne így elkezdeni, hogy a másik 20 évvel idõsebb tõled és ráadásul õ csak azt akarja.Arról meg nem beszélve, hogy kölcsönös szerelem sincs nálatok.
Ne ne menj bele a szexben hiszen érzelmek nélkül szinte semmit sem ér. Nekem van egy másfél éves kapcsolatom és nem kicsi a korkülönbség nálunk 18 év. Nagyon szeretjük egymást és együtt mindent leküzdöttünk már az életben. Persze még nem mondhattuk el a világnak hiszen baj lenne belõle mert ezt az emberek nem értenék meg :( De ha jobban belegondolok akkor így még édesebbek az együttléteink hogy nem minden nap vagyunk együtt, hiszen ilyenkor van mire várni ;) Mindenkinek azt ajánlom hogy ne a kort nézzék elsõsorban a szerelemben (igaz ez elég döntõ lehet) de ha egyszer valaki szerelembe esik utána már nem számít semmi csak az hogy együtt lehessenek. Szóval szerintem ne menj bele nagyon meg fogod bánni. Én ezt tudom tanácsolni...
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, de viszont ha szeretnéd hogy lefeküdjön veled aztán meg eldobjon akkor menj bele bátran, én kétlem hogy a szex után beléd szeretne...

Szerintetek gáz? 17 éves vagyok és még olyan komolyan nem csókólóztam de meg szeretném várni azt akibe igazán szerelmes leszek. Az tényleg sokkal jobb mint ha egy buliba lekapsz egy csajt?

am 17/F voltam

Legjobb válasz: Azt tedd, amire vágysz. Ha kétségeid vannak afelõl, hogy egy vadidegen lánnyal csókolózni akarsz, akkor ne tedd és kész.

Azt tedd, amire vágysz. Ha kétségeid vannak afelõl, hogy egy vadidegen lánnyal csókolózni akarsz, akkor ne tedd és kész.
Minél több élményt szerzel annál nagyobb valószínûséggel lesznek benne felejthetetlenek. Lehet épp az elsõ lesz az, lehet a tizedik amire aztmondod " ez igen, ezért érdemes volt Tenni ". De hogy egy férfi várja a vakszerencsét az nem túl jó ómen.
Jobb, én vártam vele még két évet és nem bántam meg, felejthetetlen, csodálatos élmény volt. Persze a csaj már nincs meg, de semmiért nem cserélném el az élményt. Max. arra, hogy a mostani barátnõm tudna úgy csókolni, mint a régi.
Az a gáz, hogy ebben a kérdésben kikéred mások véleményét.
A kérdező hozzászólása: hát azért kérem ki mert még nem volt benne részem:) :) és csak kiváncsi vagyok:) :)
elõttem lévõvel egyetértek. szerezz tapasztalatokat minél többet, h ne egy komoly kapcsolatban jöjjön elõ a tapasztalatlanságod
már bocs de ha szerelmes lenne nem félne veled találkozni -.-
Hogy a viharba lehet valakibe beleszeretni, ha megcsak nem s talalkoztal vele????? Ez hulyeseg! Mit tegyel? Letesits materialis emberi kapcsolatokat, es ne elj alomvilagban!
Az is lehet, hogy valojaban pasi es csak hulyit.
hogy mit tegyél? lépj ki a virtuális világból. kezdj el emberekkel kapcsolatot létesiteni, ne csak a billentyûzetet püföld
ez nem szerelem, csak gyermekkori kiváncsiság. legtöbbünk átesik rajta 5-6 éves korában, de vannak akik késõbb érnek... :D
Én is hasonlóan jártam, volt camsex is, aztán pár héttel késõbb közölte, hogy terhes. :( Pedig védekeztünk...szóval csak óvatosan!
gyereket is lassan már fog lehetni virtuálisan sztem :D a japánok arra is találnak ki vmit :D
Vedd feleségül weben keresztül, és ha majd gyereket terveztek ráértek találkozni.
Ha olyan messze lakik, akkor szerintem keress 1 másik csajt. Tudom, hogy ezt könnyû leírni, de nehéz megtenni, de így egy csomó szenvedéstõl megóvod majd magad... Dönts, ahogy jónak látod!
A kérdező hozzászólása: 165km-re lakik tõlem.És nagyon jól elvagyunk MSN-en meg webcamerázunk.csak ö fél még talizni velem pedig én már mentem volna hozzá.
Találkozz vele, aztán jön a többi.
menj át hozzá pl?
Közelebb lakik 100kmnél akkor megéri folytatni.
miért nem találkoztok? több értelme lenne:D
Olyan szemetek vagytok:D Neki ez tényleg komoly... Figyelj, a csaj csak szivat. Ha annyira beléd lenne esve, akarna veled találkozni, nem keresgetné a kifogásokat, hogy miért nem. Hízeleg neki, hogy valaki fut utána, de nem akar tõled semmit. Szerintem. 17/L


Ezt vele beszéld meg. :) A többi meg jön ösztönbõl.
majd adja magát a helyzet. ne tervezd el, mert akkor tuti minden máshogy fog elsûlni.
hány éves a lány és mennyi partnere volt? milyen volt amúgy, ha megtörtént? hogy csináltad, ki irányított? használtatok gumit?
Ez már olyan gáz, hogy plazma. Sõt ez még annál is gázabb, ez már Plazma.
Hát az gáz, ha 24évesen 15-17 évesnek nézel ki, vagy úgy viselkedsz. Elég nagy gáz...
Miért gondolnak kevesebbnek? Képet küldhetsz :DD
A kérdező hozzászólása: Egyik 15 éves kislánnyla még össze is vesztem fészbukkon, mert nem hitte el a koromat, erre megsértõdött. Gondolom fájt neki, hogy nem korabeli vagyok, így már nem járhatunk. :D
Elsõ, most arról mit tehet, hogy hogyan néz ki? Gondolom korának megfelelõ öltözékben jár a Kérdezõ, mi mást csináljon még? Véssen ráncokat a szeme alá, hogy öregebbenek nézzen ki, vagy mi? Azért kaptam fel a vizet, mert én is hasonló cipõben járok. 26 évesen már az is sikerélmény, ha nem kérik el a boltban a személyimet cigivásárláskor:D Mondjuk most, hogy növesztettem egy pici szakállat, meg változtattam a hajamon, már nem nagyon kérik el, szóval legalább 18-nak kinézek:D A 26-on viszont mindenki le van döbbenve:)

Mindjárt 17 leszek és még szűz vagyok és most van egy olyan csaj aki leakarna velem feküdni . De nem tudom hogy várjam -e az igazit vagy lefeküdjek inkább vele? 16/F

Legjobb válasz: Szerintem a férfiak másképp vannak összerakva ebbõl a szempontból. Én kihasználnám az alkalmat.

Szerintem a férfiak másképp vannak összerakva ebbõl a szempontból. Én kihasználnám az alkalmat.
jo neked :P
Naná h tedd meg, ki nem szabad hagyni egy ilyen lehetõséget!!!
várjad-e az igazit? várjad, mint a sült galambot. inkább ismerd meg ezt a lányt, és ha tetszik, akkor csináljátok.
Várd az igazit, kivéve ha olyan érzéketlen vagy, mint a legtöbb férfi általában...
szerintem még õbelõle is lehet az igazi. Nem kell sietni, de tartsd a közeledben, kóstolgasd!
Nehogy kihagyd, nekem sikerült kihagynom egy ilyen alkalmat, hát bántam is utána...
Használd ki! Tapasztalatból beszélek, én is így voltam vele, de én inkább kihasználtam az alkalmat és nem vártam tovább. Csak ne hogy abba a hibába ess hogy beleszeretsz! Mondjuk talán ez sem lenne rossz dolog, ki tudja idõ közben lehet kiderülne hogy õ az akit igazinak gondolsz:) de ezen ne gondolkozz, menj és csináljátok a dolgot, ha pedig ez a lány nem az igazi akkor legalább lesz egy kis tapasztalatod ha oda kerülsz hogy az igazi lesz soron ;) csak légy nyugodt ne görcsölj inkább élvezd a pillanatot;)
Attól még, hogy máshogy vannak összerakva, nem muszáj belemenni. Szerintem ne menj bele, de döntsd el te. Nem vagy elkésve semmirõl.
Használd ki!!
Kívánod õt? Szereted õt? :) Akkor hajrá.
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!