Találatok a következő kifejezésre: Egy 16-17 fiúnak a (17 db)

Szerintetek van olyan 14-16 év körüli lány, akit nem zavarna, ha a fiúja huszonévesen kb. úgy nézne ki, mint egy 16-17 éves fiú?

Legjobb válasz: 14-15 éves lányoknál sztem elõny ha fiatalabbnak nézel ki :D bár nemtom

14-15 éves lányoknál sztem elõny ha fiatalabbnak nézel ki :D bár nemtom
Szerinte a korodbeliek nem örülnek neki, de a kismacskák, akik neked kellenek, azok igen. Ja, huszonévesen elég tré ilyen lányokat felszedni. Én is huszonéveim elején vagyok, én meg pont hogy 30nak látszom.És kifejezetten férfias is vagyok. Nekem több esélyem van a korombelieknél és a nálam valamivel idõsebbeknél.Mondjuk a kismacskákat ez nem zavarja, hogy rám akarjanak cuppanni...
Huszonéves mi a fenét akar egy 14-16 évessel? Barbizni?
3. D*gni De nem mondom eléggé gáz ha huszonévesen ~15 évesekkel jársz... Live in Peace.
Harmadik, te barbiztál 14-16 éves korodban? Gondolkozz, mielõtt marhaságot írsz szerintem. Amúgy nyilatkozom 15 éves csajként, én inkább a korosztályomban szeretnék ismerkedni. Egy 20 feletti pasi már tudja, mit akar, és én erre még nem vagyok felkészülve. Nem azt mondom, hogy egy kislány vagyok, aki nem mer semmit, de nem fogok 2-3 hónap múlva lefeküdni a 20 feletti pasimmal... Szerintem ha 16-17 évesnek nézel ki, attól még belsõleg sokkal érettebb vagy, és te is elvárnál komolyabb dolgokat egy kapcsolattól.

Egy 19 éves fiú mit vár a kapcsolatuktól, amikor összejön egy 16-17 éves lánnyal?

Legjobb válasz: miért hány évessel kéne járnia, 25-el?

miért hány évessel kéne járnia, 25-el?
sexet
Ugyanazt, mint mondjuk amit egy 18 éves egy 17 évestõl...
ez nem nagy korkülönbség!:) azt amit a 16-17 éves lány tõle!:D
Szerelmet, normális párkapcsolatot, ha a lány felkészült, akkor szexet. Nem értem a fennakadást :D
Azt, hogy minden nap leszopja.

Egy 16-17 éves fiúnak a pénisze nyugalmi állapotban mekkora?

Legjobb válasz: kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.

kinek mekkora. egyénfüggõ. egyébként sem a nyugalmi méret alapján szokás méregetni. és még valami: PASIK ÁLLJATOK MÁR LE A FOLYAMATOS MÉRETBELI KÉRDÉSEITEKKEL, mert ez már kezd iszonyú fárasztónak lenni, hogy azzal vagytok elfoglalva, hogy milyen hosszú és széles vagy. ha eléri a 12 centit, akkor kuss, ha annál kisebb, akkor ez van, de még ugyanúgy lehet nagyon jól használni.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok. csak egy átlagos kérdés volt
Akkor is ha lány vagy, nem tök mindegy? Ha kicsi nem lehet hozzáragasztani, ha nagy nem lehet levágni. Ez van...
most egy kérdés mért érdekel nyugalmi állapotban a 16-17 éves fiuk pénisze? nem az a lényeg hogy jól használja????
Nem kell leszedni egymás fejét de én se non értem szal...Am. ez embertõl függ és nem a méret a lényeg hanem h jol tudja használni!!!
Bocs a kifejezeésért, de vannak húsfa**úak és vér fa**úak.A , húsf. azt takarja h merevedésnél nemsokat nõ, a vérf. pedig azt h izgalmi állapotban hatalmasat ugrik a nyugalmi állapothoz képest.nos én a 2.ak csoportját képviselem, és hidd el ez igy van.a köcsögök akik beszologatnak ne foglalkozz velük.mottom:, , nem a méret a lényeg, hanem hogy milyen játékos" bye

Mit szeretnek a 16-17 éves lányok egy fiúban?

Legjobb válasz: Én 17 vagyok és amit általában egy fiúban szeretem ha megvan, az a humor.. legyen vicces, tudjon megnevettetni, legyen kedves hozzám, törõdjön velem, vagyis legyen figyelmes. Nem kell túl romantikusnak lennie, de azért néha egy-egy kedves gesztussal mutassa ki, hogy szeret/kedvel. És persze ne legyen buta, nekem fontos, hogy értelmes legyen és elmondhassak neki bármit. Külsõre pedig a léyneg, hogy törõdjön magával, legyen ápolt, de férfias. Legyen mindig jó illata, valami nem túl erõs és nézzen mindig a szemebe ha hozzám beszél.

Én 17 vagyok és amit általában egy fiúban szeretem ha megvan, az a humor.. legyen vicces, tudjon megnevettetni, legyen kedves hozzám, törõdjön velem, vagyis legyen figyelmes. Nem kell túl romantikusnak lennie, de azért néha egy-egy kedves gesztussal mutassa ki, hogy szeret/kedvel. És persze ne legyen buta, nekem fontos, hogy értelmes legyen és elmondhassak neki bármit. Külsõre pedig a léyneg, hogy törõdjön magával, legyen ápolt, de férfias. Legyen mindig jó illata, valami nem túl erõs és nézzen mindig a szemebe ha hozzám beszél.
Ha okos, talpraesett, megbízható és fantasztikus egyénisége van.
Én 16 éves vagyok, és nekem is nagyjából azok jönnek be amit az elsõ hozzászóló írt. Legyen kedves, humoros, ne legyen túl gyerekes, ne legyen az a fajta aki minden hétvégén a sárgaföldig issza magát + drogozik... Normális, talpraesett legyen és ápolt. külsõ az mind1, de ha választani kell nekem a barna zselézett tüsi haj és a barna szem jön be :) :$ Persze ez a mostani barátomtól tökre eltér (mármint a külsõ: szem, haj) Jaaaah és a legfontosabb h ne legyen egy unalmas tróger aki mindig otthon ül a gép elött, hanem szeressen sétálgatni, kirándulgatni vmerre, csavarogni stb :) Ennyi a lényeg nálam legalábbis.
Szerintem jók az elõzõ válaszok, a lényeget leírták, de egy nagon fontosat kihagytak: legyen HATÁROZOTT!! No, ne nyomulós, de engem megõrít, ha valaki olyan, hogy "hát, nem is tudom...", "nekem mindegy", "dönts te..." Szóval érted. És a humor nagyon fontos. Meg hogy legyen értelmes, ne csak otthon, számítógép elõtt ülõ. Én most nem azt mondom, hogy állandóan utazzon, meg csináljon programokat, csak legyen nyílt és tájékozott. 17 éves lány válaszát olvastad.
Ha aranyos.. és udvarias. És csábító :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat !
én 18 vagyok az még belefér?:) szerintem egyéniség legyen stílusod ami rád jellemzõ, kisugárzás, humor a jobbik fajta:) a lényeg hogy önmagadat add és ha így is tetszel vkinek. akkor minden oké:)
Sziasztok én egy 14 éves fiú vagyok szerintetek mit kéne tennem ha egy 15 éves lányt el kéne csábítanom és van egy barátja? Nem tudom mit tegyek!
Azt, hogy hagyd békén a csajt...nem véletlenül választotta a másik srácot. Na ja meg ha kiderül a srác lehet, hogy betöri az orrod. Keres magadnak olyan lányt akinek nincs barátja. (Elnézést tudom, hogy nem ide való...de az elõttem író annyira gyökér, hogy ide ír).

16-17 éves Lányok! Szerintetek miért jobb ha egy fiú, nagyfiúskodik? Miéert jobb? nyugodtan bevallhatjátok, hoggy nem a szótlan gyerekhez fogtok odamenni beszélni, hanem a beszédes kissé szemtelen fiúhoz.

Én 16 vagyok, cigizem, és hát néha eljátszom a nagyfiút de egy komoly kapcsolattól félek..

Legjobb válasz: nem megyek oda, jöjjön Õ, ha szeretne valamit viszont az, hogy csendes, nem zárja ki, hogy megszólítson, és beszélgessünk egyet az meg kizáró ok, ha valaki cigizik... bevallom, hogy ilyesmi az értékrendem :)

nem megyek oda, jöjjön Õ, ha szeretne valamit viszont az, hogy csendes, nem zárja ki, hogy megszólítson, és beszélgessünk egyet az meg kizáró ok, ha valaki cigizik... bevallom, hogy ilyesmi az értékrendem :)
Elárulok egy titkot: attól nem leszel ám "nagyfiú" ha cigizel.
Ezzel akarsz hódítani hogy cigizel? Ez minden amit fel tudsz mutatni egy nõnek? :D
#6 xd ez jò:D am meg tènyleg nem attol leszel nagymenõ hogy cigizel sok csaj utàlja a cigifüst illatàt...
Istenkém, de büdös lehetsz!
Ohh istenem... a világ sosem fogy ki a degenerált emberekbõl.. Attól, hogy cigizel még nem leszel nagy. Hidd el. Nem attól lesz valaki nagy, hogy leissza magát, hogy füvezik, vagy hogy dohányzik, esetleg mennyire szemtelen a másikkal szemben. Hanem, a gondolkodás és viselkedés mutatja meg, hogy ki mennyire érett. Látom te nem ide tartozol. Egyébként szerintem nem túl vonzó egy füstölgõ emberrel kapcsolatot kialakítani, személy szerint biztos nem kezdenék komoly kapcsolatot azzal, aki dohányzik, felesleges egy dolog. 16/L Gondold át...

Egy 16 éves lány mit szólna ahhoz ha 17 évesen ő vehetné el a fiú szüzességét?

Lehet hogy a csaj is sz?z, még nem beszéltünk err?l a témáról, de volt már barátja el?ttem...

Legjobb válasz: Rosszul irtam a kérdést, egy 17 éves srác szüzességét :)

A kérdező hozzászólása: Rosszul irtam a kérdést, egy 17 éves srác szüzességét :)
Valszeg megprófétálná a világ végét... Most komolyan...szerinted ki a francot zavar? Megesik, fõleg 16-17 évesen
/facepalm Legyen ez a legnagyobb gondod egész életedben!
Azt szólná hogy: bikicsunáj!
Általában a csajok örülnek neki ha a fiú a tapasztaltabb de 16-17 évesen ez abszolút nem ciki.:) Attól hogy volt barátja még nem biztos hogy lefeküdtek:)
Hé, Arnold! :)
azta azt hittem én vagyok az egyetlen ilyen problémával xD ne aggòdj nekem is ferde picit. illetve a fogorvos szerint a fogsorom rosszul zár és ha összeszorítom akk picit ferde. azt mondta a fogszabályzò segítene de nem akarok mert amùgy rendesen áll mindegyik elöl legalábbis. Szerintem nem gàz :) 19/L
csak nagyon kevés embernek teljesen szimmetrikus az arca, ne aggódj!
szerintem nem zavaró eleinte kicsit zavaró lehet de meg lehet szokni és akkor nem zavar senkit

Szerintetek hogyan lehet egy fiu kedveben jarni? Miket szeretnek a 16-17 éves srácok?

olyanokra gondolok, ami nem megalazo egy no szamara es amivel el is erhet valamit es ne tunjon felszinesnek

Legjobb válasz: Ne foglalkozz velük, akkor felkelted az érdeklõdésüket.

Ne foglalkozz velük, akkor felkelted az érdeklõdésüket.
Cumizd le annak biztos örül :D
ha én is, akkor õ is
"szerintem ez alap higiénia" Az alap higiénia inkább az, hogy megmosod. Hiába borotválod, ha ceszed mosni. Nem értem miért gondolják az emberek, hogy a szõr nem higiénikus. Szted mi a fenéért nõtt oda?...
Én nem várom el. Ha fiú lennék én se szedném le. Minek? Szerintem férfias. Amúgy az én barátomnak sosem izzadt és büdös a hónalja, kifejezetten jó illata van (dezodor).
Utolsó vagyok. Hogy választ is adjak: Nem várom el. Ha akarja szedje, ha nem akarja, akkor ne. Mossa, és használjon dezodort. Ha nem büdös, akkor engem nem érdekel, van-e szõre vagy nincs.
Én azt imádom, ha büdös, izzadt, dzsuvás és pókhálós!
szerintem ez alap higiénia minden embernél, mindegy hogy férfi, nõ vagy hermafrodita.undorító mikor fél méteres hónaljkutyák szaladgálnak ott tocsogó bûzben és sza*ban.
IGEN!
Dehogy mondok.Olvassátok csak el a kérdést.Én már elmúltam 15, 16, 17 éves ez pedig csak rájuk vonatkozik.Ja meg hát lányoktól várják a választ én meg ugye Gyuri vagyok :)
"Nem hiába nõtt az oda, megvan a funkciója.Lányoknál rendben ha lenyírják, de fiúknál szerintem abszolút homo dolog." Ellent mondasz saját magadnak.
Hát én apámat is mindig kicikizem azért mert hónaljszõre van : D Mindig le bodrizom :P Szerintem ha nem nagy akkor nem gáz de az a rendes az már kicsit igen :/ Ez nem gáz (bal oldali se) http://marvell.index.hu/imgfrm/5/9/7/1/THM_0005065971.jpg Ez már igen http://imagestore1.cotcot.hu/39_14_71044_ae5be6ebf0677a93bdd..
ha valaki azért mert nem borotválom hetente a hónaljam szakítana kiröhögném és elküldeném hogy borotválja sp golyóit
Én rövidre nyírom a párom a teljes testén a szõr. Van testszõrnyíróm. Bár én magamon, nem használom, mert teljesen csupasz vagyok.
attól függ: ) a mostani barátom még sose borotvárta le. kb 1 centi hosszu és világosbarna . egyáltalán nem zavar szerintem férfias:D
szerintem ez alap.egyáltalán nem lesz ettõl még férfiasabb senki. -.-"
500 söt 100 ével ezelött még nem volt...
gyuri megmondtaXD
ez alap hogy IGEN mert szerintem undorító ha nem meg igénytelenség is és alulis le kell borotválni mert az is igénylelenség
Drága gyárákáim szerintetek miért teremtett minket így a Jó Isten? Nem hiába nõtt az oda, megvan a funkciója.Lányoknál rendben ha lenyírják, de fiúknál szerintem abszolút homo dolog.
Én leszedem pár naponta még a borostát is.Ha van csajom akkor a brét, golyókat is beretválom.Nekem így jó meg szerintem a csajoknak is.Nincs is jobb két csupasz test egymásba fonódásánál. 23/F
de nekem nincs nagy XDXD szerencsérexD
16/F. ne hagyd hogy a seggedig érjen szóval azért igy havont nyirbáld ki.
hát engem nem kell kérni anélkül is lekapom a szõrt. értelmét nem látom a hónalj kutyának... mi haszna? azon kívül, hogy nagyobb felületet biztosít a baktériumoknak? 22/f
igen baj. milyenmár. elmész sétálni aztán közlöd anyuval hogy : hélóó muter megyek megsétáltatom a blökit meg a buksit. szerintem undorító a hónalj kutyus.:)
nah én nem borotvélom nincs is agy szörxD!!baj?:D
el 17L

Az normális ha egy 17 éves fiúnak 16 cm-s a pénisze?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? ha valaki igazán szeret úgyse azt fogja nézni mekkora:)

Miért ne lenne normális? ha valaki igazán szeret úgyse azt fogja nézni mekkora:)
A kérdező hozzászólása: ismerek 1 bélát, de az HOMI, sztem teis az lehetsz!LOL
Ne akarj nagyobbat. Tökéletes :D
A kérdező hozzászólása: akk megnyugodtam....:)
Mindig annyinak kell lennie mint ahány éves vagy! Neked már kissebb! Vágd le öcsém! 13-17 centiig normális! És hidd el öcsém lehet 10 centis brokesz is akkor is az a lényeg hogy hogyan bánsz vele a csajodnál.
Tuti hogy nem tud vele bánni :D mind1 majd rájössz hogy nem ez a lényeg...kisfiú :D
A kérdező hozzászólása: pff, lol, én nemtok vele bánni?xd ha en nemtok, akk senki se tud, eddig meg 1 lány se panaszkodott, szal...
Normális.:D
Te 17 éves vagy és 16 centi...Én 15 és 15-16 centis.az oké? :D
A kérdező hozzászólása: :) nem a hosz igazábol a lenyeg, a vastagsag, jah es szerintem azt igy akartad irni:15, 16, de meg igyis sokat mondtam
muhahahahahaaaa kicsii :D
A kérdező hozzászólása: sztem nem éri az el a végleges méretet..nõni fog az még..báris remélem
Szerintem az pont jó. =) 18/L
Pont jó. örülnék ha nekem is ekkora lenne xD
Nem normális. :S Le kell vágni...
A kérdező hozzászólása: hát nemtom, szerintem nagyobbnak kellene hogy legyen...vagy nem is tudom mar...
Ha rendszeresen megmossa, igen.
Nõni már nem fog, mielõtt megkérded. Erre a korra már eléri a végleges méretét.
Az pontosan ekkora /------/--
Persze. Normális. :D Nem értem miért ne lenne az?!
30centis kéne mi? terhetetlen...
Ha a csajok nem panaszkodtak akkor minek kérdezted meg itt h megfelelõ-e a méreted? Abszollt megfelelõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!