Találatok a következő kifejezésre: Egy 16-17 fiúnak (39 db)

Szerintetek érdemes egy 16 éves fiúval járni? Én 17 éves vagyok.

Van egy fiú aki tetszik nekem, de (sajnos)1évvel fiatalabb nálam. Egy ilyen fiú nagyon éretlen hozzám vagy hagyjam inkább békén? Azt ne tudom, hogy én is tetszem neki, de remélem a legjobbakat.

Legjobb válasz: lol barátnõm 17 volt amikor én 16 és már egy éve együtt vagyunk és mindenki happy. ha beszélsz vele és tetszel neki akkor miért ne?

lol barátnõm 17 volt amikor én 16 és már egy éve együtt vagyunk és mindenki happy. ha beszélsz vele és tetszel neki akkor miért ne?
éretlen hozzád? Barátnõmmel 16 évesen jöttem össze úgy, hogy õ 17 volt. Ne mondd már hogy az az 1 év akkor különbség. Gondolom ha beszélnél vele vagy valami, azért adna olyan jelzéseket amirõl lejön neked hogy bejössz neki. De te nem tudod hogy bejössz neki, nem is beszélsz vele, akkor mibõl gondolod hogy éretlen? Szerintem alapjáraton te azt szégyelnéd, hogy fiatalabb nálad a pasid, pedig abban nincs semmi. Ha tetszik, akkor járj vele, és szeresd azért, amilyen. 18F
nálunk ugyanez a felállás :D nagyon jól megvagyunk és sokkal érettebb a vele egykorúakhoz képest (még tõlem is, sõõt....) :P Szerintem nem nagyon számít.. ez az egy év ide vagy oda Ha elég érett semmi probléma :D Sok sikert!! :D
ne viccelj....hulyeseg. En is egy evvel fiatalabb fiuval jarok es egyaltalan nem zavar. Eszre se lehet venni.
Namost szerinted õ éretlen hozzád, vagy te vagy túl idõs õ hozzá? Baromság a kérdés, 3-4 év múlva az az egy év a nullához fog konvergálni. Vicc ilyen ügyekbõl kérdést csinálni. Röhej, hogy egyesek eddig elmennek, ott lehet életük párja, de egy évvel idõsebb...És akkor?
A kérdező hozzászólása: köszönöm Laci :)
Te beteg vagy. És így az alapján nem lehet megmondani hogy összeilletek e. De ha ez alapján döntesz hogy hány éves akkor ne is legyél senkivel mert akkor nem látod a lényegét egy kapcsolatnak.
Laci(41) Régebben én is ódzkodtam attól, hogy egy idõsebb nõvel legyek együtt. Voltaképp miért is ??? Mert a társadalomban az a megszokott, hogy a pasi idõsebb. 33 éves koromig én is a fiatalabbakat kerestem, de csak jöttek mentek. Aztán egyszer csak megtört a jég.... 4 évvel idõsebb a hölgyemény nálam és mondhatom, hogy ritka jól összeillünk. Még az sem akadály, hogy a magam 100 KG-ja mögött elveszik a törékeny 40 Kg-jával. Õ az igazi és ezt senki nem veheti el tõlem. Most 41 vagyok és néha úgy szólít, hogy a fiatal fiúcska. Persze én meg rögtön le-mamikázom... :) Kedves kérdezõ, javaslom neked is, soha de soha ne engedj a társadalom elvárásainak, csak a saját kedvedre tegyél. Lehet, hogy nem Õ lesz a végleges párod, de ha most elutasítod akkor ezt sosem fogod megtudni. 10-15 év múlva is emlékezni fogsz rá és talán bánni fogod nagyon. Én drukkolok nektek, nagyon ! :)
Az érettséget nem feltétlenül a kor határozza meg, hanem a személyiség. A volt barátom 1 évvel volt fiatalabb nálam, most 24 évesen ugyan olyan éretlen, mint 16 évesen. De most egy 23 éves fiúval járok és õ elég érett és rendes velem. De függ attól is, hogy a fiú mit érez irántad.
A kérdező hozzászólása: igen, a mentális érettségre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: :)
Nem tudom miért mániája a lányoknak az "érettség" mikor még tisztázva sincs hogy mit is értenek ez alatt. Fizikai érettség? A legtöbben már legalább 13- 14 éves korunk óta nemzõképesek vagyunk. Mentális érettség? Annak köze nincs az életkorhoz (tapasztalataim szerint). Nem kötekedni akarok veled, csak zavar hogy mindenhol ezt hallom. Amúgy ha tetszik a srác akkor hajrá. 1 év korkülönbség az semmi.
na és egy 15 éves egy 17 éves lánnyal?
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van. Ma akarok vele beszélni errõl.
Szerintem simán mûködhet!:) Én egy 16 éves fiú vagyok és most nagyon nézegettem magamnak egy 17 éves lányt, de már nem merek kezdeményezni, mert már annyit csalódtam a sok próbálkozással és nekem így mindig viszonzatlan szerelemben volt részem, de valószínû, hogy ez is az lesz.:'( 16F

Szerintetek van olyan 14-16 év körüli lány, akit nem zavarna, ha a fiúja huszonévesen kb. úgy nézne ki, mint egy 16-17 éves fiú?

Legjobb válasz: 14-15 éves lányoknál sztem elõny ha fiatalabbnak nézel ki :D bár nemtom

14-15 éves lányoknál sztem elõny ha fiatalabbnak nézel ki :D bár nemtom
Szerinte a korodbeliek nem örülnek neki, de a kismacskák, akik neked kellenek, azok igen. Ja, huszonévesen elég tré ilyen lányokat felszedni. Én is huszonéveim elején vagyok, én meg pont hogy 30nak látszom.És kifejezetten férfias is vagyok. Nekem több esélyem van a korombelieknél és a nálam valamivel idõsebbeknél.Mondjuk a kismacskákat ez nem zavarja, hogy rám akarjanak cuppanni...
Huszonéves mi a fenét akar egy 14-16 évessel? Barbizni?
3. D*gni De nem mondom eléggé gáz ha huszonévesen ~15 évesekkel jársz... Live in Peace.
Harmadik, te barbiztál 14-16 éves korodban? Gondolkozz, mielõtt marhaságot írsz szerintem. Amúgy nyilatkozom 15 éves csajként, én inkább a korosztályomban szeretnék ismerkedni. Egy 20 feletti pasi már tudja, mit akar, és én erre még nem vagyok felkészülve. Nem azt mondom, hogy egy kislány vagyok, aki nem mer semmit, de nem fogok 2-3 hónap múlva lefeküdni a 20 feletti pasimmal... Szerintem ha 16-17 évesnek nézel ki, attól még belsõleg sokkal érettebb vagy, és te is elvárnál komolyabb dolgokat egy kapcsolattól.

Mennyi esélye van átlagosan egy 16 éves fiúnak egy 17-18 éves csajnál?

Legjobb válasz: >az elsõ válaszadó volnék< igen, 20 évesen nyilván nagyobb sansszal rúgna lasztiba egy 22 éves csajnál, viszont nagyon nagy részt a 17-18éves lánykák még az idõsebb pasikra buknak.

>az elsõ válaszadó volnék< igen, 20 évesen nyilván nagyobb sansszal rúgna lasztiba egy 22 éves csajnál, viszont nagyon nagy részt a 17-18éves lánykák még az idõsebb pasikra buknak.
lim x->0 ...kb :-?
Sok(!) 18 éves lány nem jönne össze vele egykorúval, fõleg nem fiatalabbal, ugyanis a fiúk éretlenebbek és jóval késõbb "érik el" ugyanazt az érzelmi szintet mint õk...Én nagyon sok ilyennel találkoztam már. Természetesen vannak kivételek.:)
ez nagy mint lonak a hátuszáshoz
A kérdező hozzászólása: Annyit már tok h több az esélyem, mint itt normális választ kapni...:S:) Utolsó elõttinek: Köszönöm a korrekt és bíztató hasznos válaszodat:)
hát ez lány függõ!én 20 éves vagyok a barátom meg 17 éves és nagyon boldogok vagyunk együtt, õ is érettebb a koránál talán ezért is vagyunk meg ilyen jól!
kábé mint a lottó ötösre.
Sajna nem sok, én 20 éves vagyok de rám is azt mondják a 18 körüli csajok, hogy túl fiatal vagyok hozzájuk, ki érti ezt, mind egy én már aszexuális leszek. 20f
sztem 50% a jelenlegi barátom 1 és fél évvel fiatalabb mint én és komolyabb a korosztályánál jóval...nem érzem mellette azt hogy ha elmegyünk valahova hogy lehoztam az öcsém a játszótérre (17/l)
annyira szánalmas amikor 16/17/18 éves lányok azt mondják h csak 25 év feletti pasival járnak, mert 25 év alatt nem elég érettek hozzájuk a fiúk. uhhh elég hülye világban élünk, de ez azért elég erõs általánosítás-.-"
nyilván egy 17-18 éves lánynak még nem annyira fontos az egzisztencia, inkább az számít (ami persze késõbb is fontos marad), h tudjon dicsekedni a barátnõi elõtt, h ennyi, meg annyi idõs a pasija. Na most, ha csak ezt nézzük mindenképpen hátrányból indulsz a tõled idõsebbekhez képest, de ez sem feltétlenül igaz, ha meg tudod fogni valamivel. Lánytól függ, h mi jön be neki. Lehetsz 25 éves is, attól még lehet, h egy vele egykorút fog választani. Így szerény számításaim szerint 40-60 %-ban az idõsebbek javára ítélem a nagyobb esélyt!
Hát figyelj, általában azért nem szoktak a lányok fiatalabb srácokkal összejönni, mert ugye mi férfiak késõbb érünk. Viszont ha Te tényleg érettebb vagy, akkor egy normális csajnál nem hiszem, hogy akadály lenne a korod. Elvégre az csak egy szám. Próbálj úgy összebarátkozni Vele, hogy ne érezze, hogy Te most úgy tekintesz rá... Aztán ha megismer és látja, hogy érett vagy, akkor már nem fog számítani semmit sem az a -2 év. :) Sok szerencsét. 19/F
hát mivel az euró-forint árfolyam elég magas ráadásul még esik is az esõ így én ugyan integrálszámítások nélkül mondom de sztem kb 17, 98724812% esélye lehet
Sok(!) 18 éves lány nem jönne össze vele egykorúval, fõleg nem fiatalabbal, ugyanis a lányok azt hiszik magukról hogy érettebbek és még azt is képzelik hogy jóval késõbb "érik el" a fiúk ugyanazt az érzelmi szintet mint õk...Én nagyon sok ilyennel találkoztam már. Természetesen vannak kivételek.:)
A kérdező hozzászólása: Általába mindenki azt mondja h érettebb vok az átlagnál, ezért is szoktam általábba többet haverkodni az idõsebbekkel mint a velem egy idõsekkel
Az egyik osztálytársam 18 éves és egy nála 2 évvel fiatalabb fiúval jár, aki ráadásként ugyanabban az iskolában van.
sztem van. nekem 19 évesen 30éves b.nõm volt
Van neki... sajnos... igaz, csak a K katnál.
Mint lónak a hátúszáshoz.
Azért annál több. Sosem tudhatod mikor kinek jönnél be.. 22/L
most lettem 18(lány vagyok) és szerelmes vagyok egy fiúba aki most lett 17. tökéletes.

18-19 éves lányok ti összejönnétek egy 16-17 éves fiúval?

Ha nem akkor miért?

Legjobb válasz: Igen. Miért ne? Vannak is ilyen ismerõseim, a fiú pár évvel fiatalabb.

Igen. Miért ne? Vannak is ilyen ismerõseim, a fiú pár évvel fiatalabb.
Ha elég érett, akkor igen. Mondjuk nekem volt egy ilyen... Érettnek tûnt, aztán idõvel elõjött a gyerekes énje, rájöttem, hogy mégiscsak van igazság abban a "pasik késõbb érnek" dologban. :S
nem, mert frusztrálna a korkülönbség. és meg mert valahogy a velem egykorú fiúk sosem vonzottak, nekem valahogy mindig olyan gyerekesnek tûntek, hát még a fiatalabbak. jobban támogatom, ha a pasi javára van az a pár év különbség.
A kérdező hozzászólása: Én még nem fedeztem fel magamban ezt a gyerekes ént... van amikor elõbújik belõlem a kisgyerek, de az még a 18-19 éves fiú és lány ismerõseimbõl is elõjön, egy kis játék, kacagás, de egyébként nem vagyok egy szinten a korosztályommal... (szükségem van egy kis megerõsítésre az a helyzet... :) :/)
én jelenleg egy 19 éves eléggé érett lányt szeretnék elcsábítani. 17f
szerintem nem igazán vagy tisztában a gyerekesség fogalmával. nem a játékkal és a kacagással van a baj, nem fapofával kell ülni egész nap és könyvet olvasni. egyszerûen az idõsebbek jobban tudnak elõre tervezni, jobb a konfliktuskezelésük, sokkal több témáról és többet lehet velük beszélni, komolyabbak, nem hülyéskednek el mindig mindent, jobban megértik a mindennapi bajokat, más az értékrendszerük (pl nem azért kell nekik barátnõ, hogy megerõsítést kapjanak, hogy milyen fasza csávók) és erre szerintem egy fiatalabb fiú nem képes.
azt meg manapság nagyon szereti mindenki hangoztatni, hogy "érettebb vagyok a korosztályomnál", így én ennek pl hitelt nem adok.
Lehet, ha mondjuk egy évvel fiatalabb nálam és úgy érzem, hogy jól kijövünk egymással.. Így is vannak nálam fiatalabb fiú ismerõseim/barátaim, akikkel jól kijövök, de igazság szerint azért nem járok velük, mert mégiscsak komolytalanok..Meg tudom, hogy úgyse lenne hosszú éltû kapcsolat, mert, ha azt nézzük, hogy egy 19 éves lány, mondjuk 6 év múlva összeakarna házasodni, nem vagyok benne biztos, hogy egy 22 éves pasi képes lenne elkötelezni magát:D de ez csak egy feltételezés, hogy miért nem szokás ..
Az én barátnõimnek azért tetszenek, mert jobban néznek ki, vonzóbbak mint az idõsebbek (30 fele, vagy 35 éves).

Egy 19 éves fiú mit vár a kapcsolatuktól, amikor összejön egy 16-17 éves lánnyal?

Legjobb válasz: miért hány évessel kéne járnia, 25-el?

miért hány évessel kéne járnia, 25-el?
sexet
Ugyanazt, mint mondjuk amit egy 18 éves egy 17 évestõl...
ez nem nagy korkülönbség!:) azt amit a 16-17 éves lány tõle!:D
Szerelmet, normális párkapcsolatot, ha a lány felkészült, akkor szexet. Nem értem a fennakadást :D
Azt, hogy minden nap leszopja.

Szerintetek egy 16-17 éves fiúnak mi az álma karácsonyra? :-)

Ti mit vennétek egy hasonló korú fiúnak?

Legjobb válasz: egy családnak

Igen, egy családnak aki együtt van apám meghalt anyám dolgozik az ünnepek alatt.
egy családnak
Egy nagyon jó dugááááás : D 16-17évesek nem álmodoznak ajándékról:D
1. és 2. kicsit elgondolkodhatnátok hogy mi az a karácsony és mit ünneplünk olyankor. ennyire mûveletlenek vagytok? ennyire nem vagytok alapvetõ dolgokkal tisztában? nagyon nem azért van a karácsony h egy 16-17 éves fiú szexszel "ünnepelje" meg. ha már ennyire fogalmatok sincs h valójában mit is ünneplünk karácsonykor és azt miért kell(ene) megünnepelni, ne ünnepeljétek ezt az ünnepet. kérdezõ: ez a fiútól függ. aki ismeri, tudja, mi érdekli, stb., az tudhatja, mit érdemes adni neki.
Egy normális 16-17 éves srácnak a szex a legjobb ajándék, amit egy csajtól kaphat. Aki mást mond, az álszent.
Ha váratlanul megjelenne a bnõm az ajtóm elõtt és egész karácsonyt velem töltené az ágyban összebújva :)
A kérdező hozzászólása: én is valami r*bancnak örülnék a legjobban:) tõlem egy ismerõs kérdezte.. ezt mondtam neki:DD
A kérdező hozzászólása: sajnos nem értelek kedves utolsó, kifejtenéd? Vagy úgy érted hogy egy családnak örülne?
egy jó csaj masnival átkötve :)
A kérdező hozzászólása: Szegény.. Igazán sajnálom!:( Az sem rossz :)

Milyen logikai játékot ajjánlotok egy 16-17 éves fiúnak?

osztálykarácsony, és nem szeretnék vacakot venni...kb. olyan 1500-2500 Ft között. nem igazán is merem, de ilyenekkel tuti játszik, mint a Perudo vagy a Quatro. ilyesmire gondoltam, lehet társas vagy 'egyéni' is. a Rubik-kockát nem tudja kirakni...:) )

Egy 16-17 éves fiú tényleg "nyálas szájú kölyök"?

Sziasztok! Anyukám azt mondja ne kezdjek ilyen korú srácokkal, mert "nyálas szájú kölykök", és nem is tudják mi a szerelem. De most szerelmes vagyok egy nálam 4 hónappal fiatalabb srácba (én 17 vagyok, ő még 16), és járunk is. Nem gondolom azt, hogy ez egy örök életemre tartó kapcsolat lesz, de most miért ne lehetnék vele?De anyukám csak húzza a száját...

Legjobb válasz: Anyukád hülye már bocs hogy megsértem, de az emberfüggõ hogy valaki nyálas szájú. 18/F

Anyukád hülye már bocs hogy megsértem, de az emberfüggõ hogy valaki nyálas szájú. 18/F
1.válaszoló vagyok, már nemazért de 16-18 éves korig minden fiú és LÁNY is éretlen valamilyen szinten.
igen, azok még nagyon éretlenek. sõt, 19-20éves korban is.:(
jó, hát nekem nyolc h kivel kavarsz, akkor legyen éretlen a pasi, neked lesz rosszabb:D
A kérdező hozzászólása: Drága utolsó: Képzeld nem, nem "viszket a lábam köze" :D Semmit nem tudsz anyámról. Amúgy ez egy vicces kis megjegyzés akart lenni, nem kell vér komolyan venni. 1 napot bírnál ki vele megtudnád milyen jó, mikor minden lépésedet árgus szemekkel figyeli. ÉS nem igazán látom át a magánéletembe, és a döntéseimbe miért kellene beleszólnia. Meghallgatom a véleményét, figyelembe veszem, de amúgy... élni szeretnék kicsit. Sosem volt velem probléma, nem esik túl jól, hogy ennyire nem bízik bennem, és pont ezért írtam, hogy "Nem komplett", de nyugodtan vedd a szívedre ;)
A kérdező hozzászólása: NEm tudom mi lenne neki a jó. :/
Az nagyon durva kifejezés az anyádról, hogy nem komplet. Most mikor kezd viszketni a lábad köze és õ ebbe beleszól, ehez joga van, mivel felelõs érted. 10-15 év múltán majd másképp fogod látni.
ezek szerint anyukád is éretlen valamilyen szinten. kíváncsi vagyok mellesleg, mit szólna, ha egy 28évessel járnál.. -.- fiatalok vagytok, jól érzitek magatokat együtt. nem értem, miért fáj ez neki.
A kérdező hozzászólása: :DD Amúgy nem vagyok csitri, de köszi a bizalmat :D Nem volt még barátom, õ lenne az elsõ, csak anyukám szeret ebbe beleszólni.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, mert szerintem sem éppen komplett :D De nem érti :D Nem érti mit akarok a sráctól.
Valamilyen szinten egyetértek anyukáddal, annak ellenére, hogy én is 17 éves fiú vagyok.:D Nincs még sok élettapasztalatom, nem értek a lányokhoz annyira mint egy 20-on éves. Viszont normális vagyok, sportolok, tanulok, tudok szeretni. Ha ez alapján nyálas szájú kölyök vagyok, hàt ez van, ennyit tudok nyújtani. Bár nem azért, de mit gondol, keked milyen alapon jár egy szuperpasi? Mert nálunk a lányok kis csitrik többségükben, abszolút hozzánk illenek.. 17/F
A kérdező hozzászólása: És ha éretlen? Egy kicsit lehetnék boldog, és a hibáimból meg csak tanulnék.
A kérdező hozzászólása: Mit meséljek róla? Apámmal házasságban él, nem elvált, 3-an vagyunk testvérek, én vagyok a legkisebb.
Kíváncsi vagyok... Mesélnél anyukádról? Boldog?
Ha jól nézem az utolsó pénzre és korra megy, vannak ilyenek.....

Csajok ti mit gondoltok ha egy 16 eves fiu farka 17 cm nagy vagy kicsi?

Legjobb válasz: Azt hogy told fel magadnak ..

Azt hogy told fel magadnak ..
átlagos
fésûvel megtalálod?
Én ugyan nem lány vagyok, de azért adhatok neked egy jó tanácsot: írd be a google-ba, hogy átlagos pénisz méret, és egy csomó oldalon utána tudsz nézni. Rengeteg tudományos cikket találsz és megtalálod, hogy az átlagos kb 13-15cm minden ami ennél kisebb az átlagosnál kisebb, minden ami ennél nagyobb az átlagosnál nagyobb. A tied átlagon felüli, úgyhogy örülhetsz mint majom a farkának!
ne cibald sokat mer elkopik

Milyen vastag egy 16-17 éves fiú pénisze?

nem azért kell hogy megfelel? leszek e és nem az önbizalmam miatt mert barátn?m nem panaszkodott még... csak szimplán kíváncsi vagyok hogy mi az átlag

Legjobb válasz: 1-10.attól függ ló volt-e az apád

1-10.attól függ ló volt-e az apád
A kérdező hozzászólása: lol:D:D:D
a pénisz mérete arányosan nõ az IQ szinttel!
A kérdező hozzászólása: oh fasza akk mire elvégzem a sulit 2méteres faszom lesz?XD
Es ki mondta, h egyenes aranyossag van a farokmeret meg az IQ szint kozott? :D Bar ha az lenne, sztem akkor se lennel veszelyeztetve attol, h 2 meteres himbilimbid legyen xD
A kérdező hozzászólása: ha 2 méter nem is lenne... akkor se szégyellhetném magam:D
mint egy nõi cigi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!