Találatok a következő kifejezésre: Egy 16 lány vagyok. Nagyon (57 db)

Egy 16 éves lány vagyok. Nagyon szép és okos. Szeretnék egy fiút, mert eddig még nem volt. Hogyan kezdjek hozzá?

körülöttem mindenkinek van barátja csak nekem nem,pedig én vagyok ott a f?nök,mindenki azthiszi van barátom,de tévednek.

Legjobb válasz: ezeket te mondod magadra vagy masok is nagyon szepnek okosnak es fonoknek gondolnak?ha kisebb lenne az arcod talan lenne olyan pasi akinek tetszenel,hamar te ilyen tokeletes vagy.

ezeket te mondod magadra vagy masok is nagyon szepnek okosnak es fonoknek gondolnak?ha kisebb lenne az arcod talan lenne olyan pasi akinek tetszenel, hamar te ilyen tokeletes vagy.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy te vagy a fõnök, elég nagy önbizalommal. Esetleg ez elijeszti a fiúkat. Kicsit próbálj meg szerényebben viselkedni, fõleg a fiúkkal, hátha ettõl észrevesz a nagy Õ.
Önbizalomban nincs hiány!Ez nem is baj, lényeg hogy ne siettesd erõszakkal! Ha nincs olyan fiú a közeledben aki érdekelne, akkor ki kell várni mig találkozol vele valahol, valamikor. A véletlenre kell bizni ehez nem lehet csak úgy "hozzákezdeni"mint a leckéhez!
A kérdező hozzászólása: a dinka hugom beírt az oldalra a nevembe...megyek a palacsintasütõvel...XD
Addig örülj amíg nincs barátod.
szia... ha gondolod összejöhetünk :) msnem: [email protected] vegyél fel ha akarsz ...

14éves lány (nem sokára 15) vagyok, a barátom 16, lassan egy éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, petting volt (már kitapasztaltuk egymás igényeit). Szerintetek korai vele lefeküdnöm?

Rövid megjegyzés. A kérdés nem azért tettem fel, mert nem vagyok biztos abban, hogy le akarok vele feküdni,hanem mert tudni szeretném, hogy ezt a társadalom mennyire fogadná el. Persze nem fogom reklámozni! Aki pedig kötözködni jön forduljon vissza!

Legjobb válasz: Még ne.

Még ne.
Ki nem szarja le mit gondol a társadalom?
A kérdező hozzászólása: Gumival meg fogamzás gátlóval esetleg?! És igen tisztába vagyok vele mi jön utána. Én se azért akarok szexelni, mert annyira unom magam, hanem mert kívánom..
Ezt neked kell tudnod, érezned:-) Ha te úgy érzed, hogy már elég komoly a saját felfogásod+a kapcsolatotok is, akkor már inkább a gyakorlati tényeken kell gondolkozni. Beszéltetek a védekezésrõl? (legyen nálad is gumi! és ha elszakad, akkor feltétlenül menjetek el esemény utániért) Lesz lehetõségetek nyugalomban szexelni?(értsd: nem nyit rátok szülõ, nem is egy wc-ben csináljátok, stb:-D) Társadalom: 14 évesen még korai, de ha nem reklámozzátok, akkor nem jönnek rá. Mindenki maga érzi, hogy mikor jött el az ideális idõpont, én még lassan 17 évesen is gyerekesnek érzem magam+sok ilyet ismerek, de elõfordulhat, hogy te már készen állsz.
Am utolsó vagyok: fogamzásgátlót nem szoktak 16 éves kor alatt felírni, inkább használjatok spermicidet a gumi mellé (nem helyett)
en 14 eves vagyok, a nodokim felirt fogamzasgatlot, mert 3 eve menstrualok, nem attol fugg h hany eves az ember, hanem h hany eve van meg. amugy ha szeretned tedd meg, de vedekezzetek! :)
Szia! Ha szeretitek és ismeritek egymást, akkor szerintem ezzel nincs gond. A lényeg hogy bízz meg benne és ne legyenek fenntartásaid. Csak akkor csináld, ha tényleg 100%-ig ezt akarod. Kedves mindenki más! Az érettség nincs korhoz kötve, a kérdezõ a kérdése, a leírása és a válaszai alapján sokkal érettebbnek tûnik mint egyes 23 éves "nem merek óvszer venni", "terhes leszek a vibrimtõl? csak õ van nekem" kérdezõk. Nincs ilyen hogy 15 évesen még éretlen hozzá, 16 évesen már nem. 18/l
Bármennyire tagadod, de te is tudod, hogy még korai. Lehet kívánod, már szívesen dugnál, oké, de korai. Hogy a társadalom mennyire fogadná el? Szerintem erre te is tudod a választ, különben nem kérdezted volna meg, ergo kételkedsz abban, hogy nem fognak késõbb, esetleg 18-20 évesen egy kiégett nõszemélynek tartani, és elítélni. Ebbõl pedig azt szûröm le, hogy ennek a kérdésnek se füle, se farka, mert akkor is lefogsz vele feküdni. Akkor meg nem tök mindegy, mit szól a társadalom, ha ennyi idõsen elveszíted a szüzességed? Mindenesetre nem vagyok egy begyepesedett gondolkodású ember, de én kissé hülyét kapnék, ha a lányom 14 évesen már dugni akarna, meg a fogamzásgátló járna az eszében, meg hasonlók. 14 évesen még egy gyerek, egy kislány, elõször járja már ki a 8 általánost, bhaszki, vagy a középiskola elsõ felét, legalább. Nekem anyám nem engedte meg a fogamzásgátlót 18 éves koromig, pedig õ sem egy hú de szûk látókörû, vagy csõlátású ember.
#18 na nehogy már, hogy pár sor alapján döntsd el, hogy egy 14 éves lány érett-e vagy sem. Ez kész vicc... kíváncsi lennék, ha komplett, alapvetõ pár kérdést feltennénk neki a szexualitással kapcsolatban, tudna-e rá válaszolni helyesen minden segítség, pl a google nélkül. hagyjuk már.
Szerintem nem gáz, de csak akkor tedd meg, ha tényleg igazán szereted és bízol benne. A társadalom meg soha sem fogja elfogadni, mert ha fiatalon fekszel le valakivel, akkor r*bancnak bélyegeznek, még akkor is, ha nem vagy az. Sajnálom ez van, én tudom én is 16 évesen feküdtem le elõször, még is r*banc voltam, pedig azóta is együtt vagyok a barátommal :( Szard le a társadalmat és érezzétek jól magatokat :)
És hogyan tervezel védekezni? Mit teszel, ha "baleset" történik? Tisztában vagy vele, hogy onnantól évente nõgyógyászhoz is kell járni? Igen a középkorban például amellett hogy 14 évesen már gyerekük is volt meghaltak 30 évesen, és pl.: nem volt rendes tisztálkodási lehetõség sem, mégse mondjuk, hogy nah nem fürdök egy hétig, végülis a középkorban is megvoltak nélküle... Azt meg kihagytad, hogy akkor gyermeknemzés céljából szexeltek a férjükkel a 14 éves lányok, nem azért, mert már annyira unták magukat, hogy nem bírtak jó dolgukba mást kitalálni a szexen kívül...
A kérdező hozzászólása: A barátom nem szûz, amúgy nagyon szerencsések vagytok akkor!
"tudni szeretném, hogy ezt a társadalom mennyire fogadná el" Fuck the society! Kit érdekel? Mert majd minden egyes társadalomban résztvevõ tagnak el fogod mondani? És várod majd a jó véleményeket? Kit érdekel? Meg aztán itt az oldalon egész társadalmi véleményt kapsz, ugye? Azt csináltok amit akartok.
Miért is ne? 1 éve együtt vannak, szeretik egymást, akkor miért is ne lehetne??
bazki régen a 14 éves lányok még babáztak és az eszükben sem volt, hogy lefeküdjenek valakivel. Mára meg már az a menõ, ha ilyen fiatalon keféltek?
Korai, még kislány vagy.Testileg nyilván alkalmas vagy rá, de lelkileg aligha.
Én, a társadalom hivatalos szóvivõje, nem fogadom el. Térjünk vissza a kérdésre 4 év múlva.
A kérdező hozzászólása: Régen is "keféltek" (ahogy te fogalmaztál) a velünk egy korúak, csak nem volt ilyen nagy szerepe a médiának, hogy még a csapból is a szex folyt, és nem verték nagydobra... Most belemehetnénk, hogy a középkorba pl. Már 14évesen volt aki a 2. gyerekét szülte, szóval nem nem ez a menõ, csak szeretem, és kívánjuk egymást. Egyébként szidhattok, de csak szerelmes vagyok nem tehetek róla.
16 evesen is boven raersz.. Inkabb tanulj... A szexet meg hanyagold.. Minnel kesobb annal jobb... Tovabb elvezed majd.
A kérdező hozzászólása: Ja és a "házasságig nincs nemi aktus"-osak kíméljenek.
Egy barátnõm fél éve járt már a barátjával (elsõ szerelem, mind a ketten szüzek voltak) és 14, 5 évesen odáig jutottak, hogy lefeküdtek egymással...mindenki a baráti társaságban fogta a fejét, hogy milyen korai volt, és hogy mekkora hülyeséget csináltak...azóta eltelt 7 év, és már együtt élnek külföldön, és az általam ismert legõszintébb, legboldogabb párnak mondhatom õket...de tudok olyat is mondani, aki 1, 5 éve járt már a barátjával, és miután megtörtént a szex, rá 2 hónapra elhagyta a srác...erre nincs garancia...te érzed, te tudod, hogy mi van köztetek, én azt mondom, hogy ha bírjátok még, várjátok meg a 15. szülinapodat, de ez tényleg rátok tartozik...nekem 15 évesen volt elõször barátom, hónapokig jártunk, és egyszerûen éreztem, hogy nem akarom vele a szexet, korainak is éreztem, és szerelmes se lettem, szakítottunk, és azzal a fiúval, akivel 2 évvel késõbb összejöttem 3 hét után lefeküdtem, és boldogan adtam oda neki a szüzességemet, vele nem éreztem korainak...az idõ minket is igazolt 5 évig jártunk, és teljesen más dolog miatt lett vége. :) 26/L
A cigányok kúrnak 10-14 évesen hogy aztán munkanélküli segélyekbõl élõ undorító szarok legyenek.

16 éves lány vagyok. Nagyon tetszik egy 20 éves fiú. Lehet nála esélyem?

Minden választ szivesen fogadok, de leginkább a 20 év körüli fiúk véleményére lennék kíváncsi :) köszi :)

Legjobb válasz: Aki olyan intelligens, hogy a kategóriát nem tudja elolvasni, ahová ír, annak szerintem nem lehet esélye.

Aki olyan intelligens, hogy a kategóriát nem tudja elolvasni, ahová ír, annak szerintem nem lehet esélye.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek :) ) már azóta beszéltünk pár szót, meg nevettünk is egy jót :D egyébként kocsija nincs is, tehát emiatt hiába nyomulnék rá :D csak valami nagyon megfogott benne. nem tehetek róla. úgy tûnik hogy a baráti viszony anélkül is kialakul hogy nyomulnék rá, a többit meg majd meglátjuk :P
én is egy 16 éves lány vagyok :) Szerintem próbáld meg :) ne is halgass az olyanokra akik azt mondják, hogy értettlen vagy hozzá meg, hogy majd csak a szex kell neki.... Az igaz, hogy minden pasit a farka vezérl, de vannak akik el tudják ezt nyomni... Meg a 4 év az nem korkülöbség... A lányok ugyis vagy 5 évvel érettebbek mint a fiúk :) nekem nem egy olyan 20 éves fiú barátom van akik simán el tudják nyomni a késztetés... Én szurkolok neked! :)
16 évesen már lehetsz olyan érett, mint egy 20 éves fiú, tehát ha úgy érzed, szerinted összeillenétek, akkor igen, simán lehet nála esélyed :)
Elõzõ hsz. van benne annyi igazság, hogy mint írtam nekem is barátommal pont ennyi idõsek voltunk, mikor megismerkedtünk és tényleg nem fog egyenrangú félként tekinteni rád. Még ma is küzdök ezért. És rengeteget fogsz szenvedni miatta. De elérheted, amúgy , hogy beléd szeressen csak nagy ára lesz.. És igen elõzõ hsz-es a velünk egy idõs fiúk gyerkesek.És nem az hogy nincs kocsi kit érdekel..
am beleférne a 4 év...
talán a randizáshoz...
Szerintem nem a kor számit.. én 15 éves vagyok a barátom meg 19. és imádjuk egymást! :) Ugyhogy ha megtaláljátok a közöshangot akkor mindegy hogy hányéves.. :) üdv
Persze, hogy lehet esélyed. Arra, hogy megdugjon párszor. Na de nem így fogja mondani, hanem úgyhogy mennyire szeret stb. Arról ne is álmodj, hogy egyenrangú félként vagy barátnõként kezeljen. Te csak egy éretlen kis lány leszel, akik könnyû manipulálni. Miért nem maradsz a saját korosztályodnál? Ja persze, tudom, túl gyerekesek, nem érzed magad biztonságban mellettük, nincs kocsijuk, te sokkal érettebb vagy náluk stb.
Hát, Pedofilitás közbe nem szólhat. ráadásul 4 év az nem olyan sok. lehet hogy õ egy kicsit kellemetlenül fogja felfogni hogy *16 éves lány hajt rám? de ha belegondol, most még lehet hogy furcsa, de késõbb *jól fogja érezni magát, mondjuk 24 évesen, hogy fiatalabb a barátnõje. Próbálkozz be nála, hátha. ;)
Persze, hogy lehet, ez a korkülönbség még nem durva! :)
A kérdező hozzászólása: amúgy köszi a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: miért, hova kellett volna írnom? a fogamzásgátláshoz??:D
Nálam lehetne esélye egy 16 éves lánynak ;)
Mostani barátom és én ugyanez volt az életkor:) én 16 õ 20:) arra figyelj hogy mindenképpen legyél elég érett és intelligens hozzá!
simán lehet esélyed nálla...:)
ezt most mibõl találjuk ki?
"16 évesen már lehetsz olyan érett, mint egy 20 éves fiú, tehát ha úgy érzed, szerinted összeillenétek, akkor igen, simán lehet nála esélyed :) " Testileg talán, de agyilag biztos, hogy nem.

Az lenne a problémám h. két éve együtt vagyok a barátommal. Volt már köztünk intim dolog több alkalommal is. De még a mellemet nem mertem neki megmutatni, mert nagyon szégyenlem hogy kicsi:S mit tehetnék ez ügy érdekében? Egy 16 éves lány

Legjobb válasz: Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.

Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.
szerintem még éretlen vagy a szexualitáshoz, ezért még várj egy kicsit a dologgal.ha nem fogadod el a tested, és évek múltán sem tudsz megnyílni a párodnak, akkor az egésznek semmi értelme. ezt miért a mûvészetek kategóriába írtad???
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást 14:25 :)
A kérdező hozzászólása: és a többieknek is ;)
Egy éve vagyok együtt a párommal, rengetegszer volt köztünk "intim dolog" ahogy te mondod. Kicsi a mellem de nem érdekli, nem ez a fontos ha az ember szeret valakit, hidd el. Ha a párod ezt nem így gondolja, nem érdemel meg.
szerintem nyugodtan mutasd meg neki, had érjen hozzá, had szeresse csak. régen én is ilyen voltam, mert kicsi a mellem, de mióta van egy párom, akinek nagyon nagyon bejön, azóta nem érdekel, hogy mekkora. pedig az elõtte levõ nõjének hatalmas nagy mellei voltak. de engem így fogadott el, így tetszem neki, így szeret. lehet, hogy titkon nagyobbra vágyik, de nem hiszem. ha szeret, akkor elfogad ilyennek és különben meg azt mondja sok pasi, hogy a kicsi sokszor jobb, mint a nagy lógós. szóval örülj, hogy a tiéd nem tõgy és nem lóg! :) 28/L
Növeszd meg. Sok sikert hozzá.

16 éves lány vagyok, és szerintem bejövök a matek tanáromnak. Mindig nagyon kedves velem, és feltűnően bámul a suliban. Ha egy dolgozatom nem annyira jó, végül mindig 5öst kapok. Már mások is észre vették a jeleket. Mit tegyek? Bejövök a tanáromnak?

Legjobb válasz: Hát az attól függ, hogy neked tetszik-e vagy sem...De ez nagyon veszélyes, tapasztalatból tudom...Mert én is 16 vagyok és általánosban szintén a matek tanárommal voltak ilyen dolgok..."eljavította" a dogáimat és ölelgetett mindig bókolt, stb...Aztán annyit beszélgettünk meg voltunk együtt, hogy beleszerettem, aztán kiderült, hogy csak játék volt az egész...Én azóta is bele vok esve, tehát mindenképpen vigyázz. Fõleg, ha nem tetsziki...Akkor még pici jelét se add annak hogy esetleg érdekel, mert ha õ viszont komolyan gondolná, te meg nem, akkor...

Hát az attól függ, hogy neked tetszik-e vagy sem...De ez nagyon veszélyes, tapasztalatból tudom...Mert én is 16 vagyok és általánosban szintén a matek tanárommal voltak ilyen dolgok..."eljavította" a dogáimat és ölelgetett mindig bókolt, stb...Aztán annyit beszélgettünk meg voltunk együtt, hogy beleszerettem, aztán kiderült, hogy csak játék volt az egész...Én azóta is bele vok esve, tehát mindenképpen vigyázz. Fõleg, ha nem tetsziki...Akkor még pici jelét se add annak hogy esetleg érdekel, mert ha õ viszont komolyan gondolná, te meg nem, akkor...
Nálam csak hasonló helyzet volt.Egy jóképü huszonvalamennyi éves tanárom azért szált rám mert a volt barátnõjére hasonlítok :S
hú, én az elsõ válazoló vagyok...Ha nem tetszik akkor viselkedj vele nagyon ridegen és tényleg el kellene mondanod valakinek, mondjuk az osztályfõnöködnek...Csak itt az lesz a gáz, hogyha a tanár marad, már pedig ez valószínû, akkor nagyon pikkelni fog rád :S Tehát szerintem csak akkor mondd el valakinek, ha a jelekbõl nem ért vagy komolyabban próbálkozna... Lora
Az én véleményem, hogy ne engedj neki mert ez elég kellemetlen szitu!!! Velem is kezdett már ki oktató és borzalom még most is rágondolni, meg látni ahogy bámul!! Ha nem tetszik szólj vkinek aki elõtt titok marad elõször, mert ebbõl nagy baj is lehet!!!
Ja és ha úgy mész oda valakihez, ezekkel a "vádakkal" hogy nem is igaz, akkor is kirugják a tanárt. Én is pedagógus leszek, pl nekünk jóformán tilos bemenni a wc-be, mert valamelyik kölök kitalál valamit és akkor pápá...
Miért pont nyáron teszed a kérdést? Am sztem meglehet ha jól nézel ki.
ez a tanár állására nézvi is nagyon veszélyes... kiderül, kirugják és valszeg máshova sem veszik föl. Ha mégis megtörténik ilyesmi, titokban kell tartani, és esetleg csak azután leleplezni, mikor már nem oda jársz.
Te mit érzel iránta?Mondjuk, az azért jobb lenne, ha korodbeli vagy kicsit idõsebb fiúkkal ismerkednél, a tanárt ki is rúghatják, ha kikezd a tanítvánnyal, fõleg, ha kiskorú (bár neki kellett volna gondolkozni, õ kezdeményezett). Ha zavar, akkor szólj valkinek (szülõk, pedagógus/pszichológus a suliban stb.)
Szerintem is nagyon vigyázz, mert legtöbb esetben inkább csak játszadoznak. Nekem tavaly az egyetemen volt egy tanárom, akit fel kellett kérnem, hogy a volt középsulimban tartson egy elõadást. Meg is tette, az elõadás nagyon szemléletes volt, és azután nagyon nyíltan megmondta, hogy szeretne elvinni vacsorázni, és ha én is benne lennék, akkor együtt is tölthetnénk az éjszakát. Furcsa volt, hogy teljesen nyugodt arccal, semmi idegeskedés nélkül ez közölte velem. Megmondta neki, hogy ez nekem nem fér bele. Õ nagyon normáisan tudomásul vette. Féltem, hogy majd a vizsgákon szivat, de semmi, inkább kedves velem, nagyon korrekt és soha több nem pórbálkozott. Az én esetem jól sült el, de a nagyvilágból hallottunk már elég durva történeteket. Petranova
A kérdező hozzászólása: Sztem olyan 20 évvel idõsebb nálam, és nekem nem tetszik. Azért tettem fel a kérdést nyáron, mert lassan itt a suli, és már most egy kicsit aggaszt a dolog. Petranova, nos én nagyon megijednék, ha csak ezt úgy konkrétan megkérdezné. Szerencséd volt.
Én a helyedben nem próbálkoznék ezzel, mert leginkább csak te égetheted meg magadat. A régi sulimban volt egy tanár, akinek a negyedik hasonló diáklányos esete volt és mind a négy végén az lett az eredmény, hogy mindenki megvetette azt a szemét kis fruskát aki elcsábítja a szegény tanárbácsit a feleségétõl és a négy gyerekétõl.

14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen lefekszem vele, nagyon korai? . Nagyon szeretem, és néha már érzem hogy akarom.

Legjobb válasz: 14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.

Hidd el nekem a hormonok tombolnak, de ez nem azt jelenti, hogy érett és felkészült vagy a szexhez, a tinik 99, 9 % 17-18 év alatt abszolút éretlen hozzá agyilag és érzelmileg, sõt sokan testileg is.Csak manapság divat, hogy 12-15-16 éves gyerekek szexelnek, ettõl még nem normális, és egy normális értékrendû lány akinek van tartása, nem fog a gyerekszerelmével lefeküdni.Korai, de úgy rontod el az életed, ahogy akarod, csak a te érdekedben mondom, hogy várj még 3-4 évet, amikor már nem a szüzesség elvesztéséért feküdnél le egy fiúval amikor , felelõsségteljes és érett leszel.
14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.
"14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen..." Szted 15 évesen, együtt lesztek még? Hajaj... ne tervezz ilyen elõre. 15 évesen is korai még a sex...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!bár néhányat nem értek...:|
már most várjuk a "terhes lettem?!" kérdésedet! :DD 15 évesen jellemzõ, hogy [email protected] már tud, de olvasni még nem... tisztelet a kivételnek :DDDDD
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. VÉDEKEZZ!! Fogynak a magyarok, de nem így kell lélekszámot növelni.
Azt csinálsz, amit akarsz. A te életed.
Te érzed, de megne bánd..tényleg oylannal feküdj le aki érdemes rá..komolyan. 24 vagyok, nem voltam annyira sok pasival..de egy párat, az elsõt is megbántam, visszapörgetném az idõt..akkor nem igy tenném attól nem leszel nagyobb, vagy menõbb, ha szexelsz de ha van érzelmi kapocs mindkettõtök között akkor ok..de te tudod..Tizenévesen még máshogy gondolkoznak az emberkék 24 l
Ehhez képest Angliában egy felmérés szerint 13-14 évesen veszítik el a szüzességüket a fiatalok. Nem biztos hogy természetes, de ez embertõl függ. Egy cigány lány sokkal korábban lesz érett mint egy nem cigány.
A kérdező hozzászólása: értem:D
Persze, mert fiatal vagy! Majd pár év múlva újra olvasva rá fogsz jönni! :)

Egy 16 éves lány vagyok, van egy fiú aki nagyon tetszik, egy suliba járunk, 19 éves, osztálytársamnak a testvére, szóval így nehéz a dolgom. Hogyan vágódjak be nála, hogyan keltsem fel a figyelmét irántam? Nem tudom hogy csináljam.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ha az osztálytársad lány, és persze jó a viszonyotok, akkor megkérheted õt is, hogy segítsen. Kérdezd meg tõle, hogy a fiú miket szeret, és így lesz témátok. De sokan persze egy hibába esnek: HAZUDNAK azért, hogy a srácnál bevágódjanak. Lényegében csak add önmagad, érezd jól magad és minden jön majd magától. Elõször kezdheted azzal, hogy elhívod mondjuk egy sütire. Maximum nemet mond, de akkor sem dõlt össze a világ! Hajrá csajszi! Szurkolok! :)

Kedves Kérdezõ! Ha az osztálytársad lány, és persze jó a viszonyotok, akkor megkérheted õt is, hogy segítsen. Kérdezd meg tõle, hogy a fiú miket szeret, és így lesz témátok. De sokan persze egy hibába esnek: HAZUDNAK azért, hogy a srácnál bevágódjanak. Lényegében csak add önmagad, érezd jól magad és minden jön majd magától. Elõször kezdheted azzal, hogy elhívod mondjuk egy sütire. Maximum nemet mond, de akkor sem dõlt össze a világ! Hajrá csajszi! Szurkolok! :)
Miért nehéz? :O Pont hogy segíteni tudna! :) Úgy, mint másoknál... szemezés, mosoly... ha meg nem veszi a lapot, akkor kezdeményezned kell! :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy osztálytársam fiú és mi jóba vagyunk és attól félek hogy kinevetne vagyis tudom hogy õ ilyen...sajnos! Aki tetszik nekem vele nem szoktunk sokat beszélni, köszön a suliba, mosolyog!:) Amúgy csak így spontán hívjam el mondjuk sütizni?
Emiatt szerintem ne félj! :) Hát azért egy kicsit beszélgess vele elõbb... Aztán elhívhatod randizni! ;)

Van egy 16 éves lány. Akinek tetszek. Nekem is nagyon tetszik csak az a bökkenő hogy én 14 éves vagyok. :// Mit tegyek?

És az a helyzet hogy nem tudom h járjak vele vagy ne mert id?sebb t?lem?S nem tudom h ciki e ha id?sebb a lány mint a fiú?Várom a válaszokat

Legjobb válasz: Ne legyél kretén. Ha 14 évesen 16 a csajod az nemhogy nem ciki, de még gizda is:) Anyád szemét viszont rettenetesen fogja szúrni

Ne legyél kretén. Ha 14 évesen 16 a csajod az nemhogy nem ciki, de még gizda is:) Anyád szemét viszont rettenetesen fogja szúrni
ha õt nem zavarja, hogy fiatalabb vagy, akkor meg miert ne ...szóval nyugodtan járj vele és nem ciki
Lehet villantani! Ne habozz! Fõleg ha jó a csaj! Taníts Cicám!:)
Max a lánynak lenne ciki...
Inkább a lánynak lehetne ciki, de neked nem az. Ha tetszetek egymásnak, akkor mi a problem?
Vágj bele (: próbáljátok meg aztán ha nem jön össze akkor sincs semmi, és egyáltalán nem gáz az a 2 év (:

Adva van egy 16 éves szerelmes lány és egy 35 éves nős férfi, szeretik egymást nagyon, de a férfi a gyerek miatt nem tud válni. A lány hagyja a családot és tűnjön el a képből, vagy maradjon a ffival és szenvedjen tovább?

Legjobb válasz: hagyd ott a pasit mert lassan bele fogol orulni a dologba ha nem így teszed.hidd el,ez egy mulo tiniszerelem,lehet,hogy édesapádat keresed benne...ami hulyén hangzik de lehet benne valami.magad miatt ajánlom,hogy felejsd el. nehéz lesz de egy ido mulva már mosolyogni is fogsz talán a dolgon,amikor elmeséled az akkori barátodnak.és rájossz,hogy az nem is szerelem volt hanem csak valkit kerestél benne.

hagyd ott a pasit mert lassan bele fogol orulni a dologba ha nem így teszed.hidd el, ez egy mulo tiniszerelem, lehet, hogy édesapádat keresed benne...ami hulyén hangzik de lehet benne valami.magad miatt ajánlom, hogy felejsd el. nehéz lesz de egy ido mulva már mosolyogni is fogsz talán a dolgon, amikor elmeséled az akkori barátodnak.és rájossz, hogy az nem is szerelem volt hanem csak valkit kerestél benne.
Igazábol az a baj az ilyen kapcsolatokkal h azok sosem öszinték. A férfi részérõl... Ez igy van csak akkor nem veszük észre amikor benne vagyunk (tapasztalatból mondom)A férfinak kell változatosság, a kaland a szenvedély és ez általában uj nõktõl.... Gonddolj bele még jo h azt mondja h szeret meg elfgja hagyni a feleségét... Hát ha azt mondta volna ami két sorra feljebb olvasható, akkor összejöttél volna vele??? Nagyon rafkosak a pasik, de az fix h szeretik az állandóságot és a biztonságot a családi hátteret, és hidd el azt is h nem te voltal az utolsó szeretõje! Szerintem a kérdést h ott hagyd nem kéne vitatni!
az a ferfi nemfogja elhagyni a csaladjat es a feleseget egy 16éves lány miatt az biztos!
Szia! Én is közelrõl ismerem a problémádat. Én azonban akkor 24 voltam szóval érettebb mint te. A pasi 33 éves, egy kisfiú a házasságában. Nem akartam belemenni egy ilyen kapcsolatba, mivel tisztába voltam vele, hogy én fogom megégetni magam és nem fogja otthagyni a családját. Viszont nem tudtam mégsem ellenállni folyamatos udvarlásának és végül beadtam a derekam. Kb. 2 hónapot voltunk együtt, amikor volt egy komoly beszélgetésünk és közölte velem, hogy nem tud nélkülem élni és szeret. A feleségével nem volt jó a kapcsolata már évek óta, viszont a kisfia miatt nem tudta mit tegyen. Végül fél éves hánykódás után döntött és otthagyta a feleségét. Azóta együtt élünk és kisfia rendszeresen nálunk van hetente 3szor. A fiát nem hagyta el, viszont kilépett egy rossz kapcsolatból. Nehéz volt, irtó nehéz, de megtette. Kb. 20 kilót fogyott ebben az idõben. Csak azt akartam illusztrálni, ha igazán szeret és nem lát lehetõséget a házassága javításában - vagy nem csak szórakozást keres egy másik kapcsolatban - akkor lépne. A gyerek nem kifogás, mivel azzal, hogy elválik nem a gyereket hagyja el. LEhet sokat foglalkozni a gyerekkel, annak ellenére, hogy nem velük lakik. Nem jó kifogás szerintem, úgyhogy hagyd ott és ne foglalkozz vele. Csak szórakozik az érzéseiddel és te fogsz benne tönkremenni. Ez a baj az ilyen kapcsolatokkal, hogy a nõ mindig szerelmes lesz. Én is ezért nem akartam belemenni anno, mivel tudtam, hogy bele fogok szeretni, mivel már akkor szerettem egy kicsit. Viszont nálunk másképp végzõdött, de ha konkrétan kijelenti neked, hogy nem fog válni LÉPJ TOVÁBB. Irtó nehéz lesz, de csak te fogod megbánni az elvesztegetett idõt.
Több okból sem egészséges az ilyen kapcsolat! Egyrészt gondolj csak bele mit szólnál hozzá, ha a te férjedet csábítaná el egy nálad 20 évvel fiatalabb csajszi, és magadra maradnál egy-két vagy több gyerekkel. Mennyi esélyt adnál magadnak? Másrészt ezek a férfiak sosem akarnak megválni a családjuktól, és itt nemcsak a gyerekekre gondolok. Mégiscsak leéltek együtt jópár évet, megszokták egymást, valószínüleg szeretik is egymást, amit neked sosem fog elárulni, de a férfi örök vadász, nem tud élni kalandok nélkül. Ha egész véletlenül mégis elveszti az eszét és elválik miattad, akkor egy idõ után már nem lesz olyan izgalmas a dolog, rájön, hogy Te is olyan büdöset sz..rsz, mint az exe( Bocsi a kifejeézésért), és egy idõ után majd Téged is lecserél egy még fiatalabbra. Másrészt elgondolkodtál már azon, hogy mit adhat egy 16 éves lány egy ilyen korú férfinak? A sexen kívül persze..Mert azzal is számolnotok kell, ha elhagyja a családját akkor gyerektartást kell fizetnie, el kell osztaniuk a közös vgayont, általában a lakás megmarad az asszonynak és a gyerekeknek. A hétvégéket a gyerekekkel fogja tölteni, ráadásul neked is el kell magad fogadtatni velük...Szerinted megéri kockáztatni és szétzilálni egy családot? És ezek után elhiszed, hogy veled akar élni? Használd ki, hogy még ilyen fiatal vagy, és a lábaid elõtt hever az egész világ!! Csak nyisd ki a szemed!
szerintem minél hamarabb lépj ki ebbõl a kapcsolatból!sajnos én is elég jól ismerem az ien szitukat és hidd el h.nem vezet jóra!nem fogja ott hagyni a családját!ez tuti!az lesz tényleg a legjobb ha ennek minél hamarabb vége lesz, hisz csak szenvedsz miatta!az elején biztos h.naon rossz lesz, de utánna nem fogod megbánni, hidd el nekem!még nagyon fiatal vagy, és ne enged h.kihasználjon!
Az a gyanúm, hogy Te most azt várod valakitõl, hogy azt írja, várd meg, míg rendezõdnek otthon a dolgai, aztán együtt lehettek. El kell, hogy keserítselek: én sem ezt tanácsolom. Hidd el, ismerem (egészen közelrõl) ezt a szituációt. Nem vezet jóra. Még ha elõbb utóbb el is hagyná a családját (amit nem hiszek), akkor sem. Fiatal vagy, ne tedd tönkre megad! Most lépj ki belõle, mert minél tovább húzod, annál nehezebb lesz! Nem jó módzser az sem (kipróbálva!), hogy vársz, amíg csillapodnak az érzelmeid, és kevésbé fáj kilépni. Nem kevésbé, hanem jobban fog fájni! Most legyél határozott, akárhogy is fáj! Magadnak is, és neki is ezzel teszed a legjobbat!
Belegondoltál?? Mi lesz ennek a vége?Ha megmaradsz mellette, saját magad teszed tönkre agy álom miatt.Sürgõsen szakíts meg minden kapcsolatot ezzel a ffival.Férfi?! Valószínû csak a hiúságát "legyezgeted"!Ne alázd meg magad!Nem vezet ez szerintem semmi jóra, ha vele maradsz!Szenvedni???!!! Inkább szenvedj utána és felejtsd el!!!Keress magadhoz illõt, és vele legyél BOLDOG!!
Ugye ezt nem gondolod komolyan?Fiatal vagy és naív....A pasi pedig -nincs rá megfelelõ szó..Lépj tovább, élvezd az életet egy korban hozzád illõ fiúval...
Számomra az a meglepõ hogy senki nem írta hogy pedofil. Mert ha ez kiderül bizony nagyon megütheti a bokáját. te még FIATALKORÚ vagy õ pedig 35 éves! Gondolkozz babám.. nem fog ott hagyni egy családot...házat egy fiatal kis csajért aki bármelyik pillanatban úgy gondolhatja hogy elég volt ebbõl a kapcsolatból. Keress egy hozzád való 20-22 évig elviselhetõ srácot és élj vele BOLDOGAN! Ne pedig egy ilyen bizonytalan szerelemre várj. Egyébként én úgy gondolom hogy mondhat bárki bármit a te döntésed hogy szenvedsz-e tovább vagy tovább lépsz. egy 14 hetes kismama:)
Már bocs de te BETEGVAGY!!!!
:
te kis köcsög
jézusom...óvoda... bérelj inkább [email protected]
Rádobsz valami nehéz dolgot a lábára és mi közbe fájlalja a lábát deep throat-ba vágod.Sok sikert :)
Õ is fiú? xD
álmodj királylány:D
Ma ez így megy??? Apám én rossz korba születtem. (35 vagyok) Bár... nem, mert ha ilyenek a csajok most, akkor szerencsém volt. Mert annak idején még biztosan tudtuk melyik csaj ribanc és melyik nem. Most úgy látom ez bizonytalan (a kérdésbõl ítélve). Kérdezõ: rázd tovább, s nincs dilemma.
Te nagyon hülye vagy.-_-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!