Találatok a következő kifejezésre: Egy 16 lány vagyok (296 db)

Egy 16 éves vagy egy 20 éves lány kitartóbb a beteljesületlen szerelem kapcsán?

például ha van egy fiú akibe nagyon belezúg a lány, de a fiút nem ismeri és a fiúnak se nem jön be a lány, akkor a 16 vagy a 20 éves lány felejti el hamarább a fiút?

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmûen a fiatalabb kitartóbb. Nekem szinte az egész tinédzserkorom sóvárgással telt. A leghosszabb és a legutolsó két egész éven árt tartott. Kb.16-18 éves korom között. Fú, de kész voltam... :-) Ma már nem tennék ilyet, igaz, azóta már boldog párkapcsolatban élek több, mint öt éve, és fogalmam sincs, hogy mit ettem azon a srácon akkor! A jelenlegivel nem említhetõ egy lapon. :-) Szóval az, hogy sóvárgunk valaki után, nem azt jeleni, hogy nem jön majd jobb. :-) 24/L

Szerintem egyértelmûen a fiatalabb kitartóbb. Nekem szinte az egész tinédzserkorom sóvárgással telt. A leghosszabb és a legutolsó két egész éven árt tartott. Kb.16-18 éves korom között. Fú, de kész voltam... :-) Ma már nem tennék ilyet, igaz, azóta már boldog párkapcsolatban élek több, mint öt éve, és fogalmam sincs, hogy mit ettem azon a srácon akkor! A jelenlegivel nem említhetõ egy lapon. :-) Szóval az, hogy sóvárgunk valaki után, nem azt jeleni, hogy nem jön majd jobb. :-) 24/L
hmm...én kemény 4 évig sóvárogtam vkiért :D dehát nem jött össze. találtam vki mást akivel boldog lehettem.:) (annak is vége...majd jön más)
16 kitartóbb.
Szerintem is a fiatalabb kitartóbb, a tapasztalatlanságából és álmodozásából kifolyólag... Nekem is vagy 4 évig sikerült áhítoznom valaki után, akivel egyáltalán nem is illettünk volna össze :)
Volt aki után 14 évesen vágyakoztam és csak több mit 10 év után lett meg.persze az nem volt az igazi, lehet ha nem tart olyan sokáig másképp alakult volna.
Sztem egy 16 éves lány. Mondjuk én még nem voltam 20 éves, de amennyire én kitartó vagyok ilyen téren... nem hiszem, hogy a 20 éveseknek ne sikerülne elõbb elfogadni, hogy sosem lesz semmi köztük.
Tizenhat évesen kitartóbb az ember, csak nem én, mert kicsit koravén vagyok. Aki húszéves, az már átesett az elsõ nagy szerelmen, tudja, hogy el fog múlni az érzés és hogy nem csak az az egy valaki létezik a világon. Ráadásul fiatalabb korban a hormonok is meg vannak bolondulva, az érzelmi állapotok is sokkal szélsõségesebbek. Aki isõsebb, könnyebben felejt, még azért is, mert kezd rájönni, hogy nem pazarolhatja fiatal éveit egy beteljesületlen szerelemre.

16 éves vagyok, és megkedveltem egy nálam idõsebb srácot. :S NEm tudom mit tehetnék, mert jóban vagyunk. õ 24 éves, egy sikeres ember, aki tömérdek csodaszép lánnyal találkozik. Megmondjam neki? vagy egyáltalán nem kéne kockáztatni?

Nagyon régóta ismerem, de kb 1.5 éve beszélgetünk. Nem sok mindent tudok róla, de mindig ad tanácsot és elvileg szépnek tart. Nagyon kedves és egy IGAZI FÉRFI. És tudni lehet, hogy belõlük igazán kevés van. Szerintek mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Mondd meg neki :P írni fogják, hogy a szex miatt lesz veled, de szerintem nem lesz veled, mert mire te is munkába állsz õ már évek óta dolgozik és így nehéz eltartani önmagunkat... de persze ha belegondolok nekem is izgató egy 16 éves lánnyal szexelni bármilyen korban.. fõleg 25 évesen

Mondd meg neki :P írni fogják, hogy a szex miatt lesz veled, de szerintem nem lesz veled, mert mire te is munkába állsz õ már évek óta dolgozik és így nehéz eltartani önmagunkat... de persze ha belegondolok nekem is izgató egy 16 éves lánnyal szexelni bármilyen korban.. fõleg 25 évesen
S mitõl olyan sikeres? :) Szülei alá raktak valami vállalkozást?
A kérdező hozzászólása: rengeteget tanult. angolul érettségizett. sportban is sikeres és a szüleinek nincs ehhez köze :)
A kérdező hozzászólása: biztos jó ötlet megmondani neki? Nem fogja azt gondolni, h kislány vagyok és h õ nem pedofil vagy ilyenek?
Ezzel most én is ugyanígy vagyok, de én sem merem neki elmondani, és nem is hiszem, hogy fogom, mert szerintem éretlennek tartana, meg hát amint az egyes írta...
Nyilván nem mer kikezdeni veled. Mondd meg neki.

Miért itélik el az emberek ha egy 25-29év közötti srác 16-18 éves lányra vágyik és most pont nem a szexre gondoltam ha közben ugy alakul akkor oké, de a fö szempont nem az? Akkor miért elitélendö?

Legjobb válasz: Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..

Szerintem az evvel a probléma, hogy az emberek nem ismerik a szándékaidat, és azt gondolhatják, hogy könnyû prédát akarsz egy kis naiv tinilány személyében, (szóval valóban csak a szexre hajtasz). Hiszen nehéz elhinni, hogy szellemi partnert keresel a 16-18 éves lányokban. Eleve annyira más világ a kettõ.. a tinédzserek problémái és annak, aki már egy jó ideje a "felnõtt világban" boldogul. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy a partneremmel arról beszélgessek, melyik a legmenõbb zenekar, vagy mit szólt be neki a Zsuzsi a hátsó padból, hányas lett a matek lecke..
Mi a fo szempont?
A kérdező hozzászólása: Az hogy én pl (elkurtam a fiatalságom) dolgoztam.És mostanra ébredtem rá hogy hiányzik és egyilyen fiatal lány társasága vonz maga a fiatalsága és igy én is fiatalabnak érzem magam.
Nem tudom! Szerintem ez a korkülönbség ebben az életkorban teljesen elfogadott. Az már más kérdés, hogy a 16-18 éves lány hogyan viszonyul a kérdéshez, mert ha õ nem akarja, és te mégis nyomulsz(!), akkor az már bûncselekmény is lehet.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nyomulok nem is vagyok az a tipus!Csak vágyok rá.
Nemhiszem, hogy elitelendo lenne. Csak nem annyira szokvanyos, mert egy 16-18 eves lany nem erett meg annyira szellemileg, hogy egy 28 eves pasival egyutt legyen tartosan. Arra nem gondoltam azonban, hogy mi van, ha a pasi van meg mindig 18 eves szinten. Amugy en azt gondolom, hogy sok ertelme azert nincs, mert egy 16-18 eves lanynak meg nem kellene "megallapodnia" egy pasinal, hanem ismerkedni minel tobbet (nem szexrol beszelek). Ha ilyen koran megtalalja a parjat, akkor kesobb neki lesz olyan erzese, hogy elmulasztott elni, es bulizni. De ezt csak en latom igy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzá szolásod, bizonyos értelemben igazad van. De én sem ugy gondoltam hogy egyböl full magamhoz láncolni csak barátkozni beszélgetni kirándulni szorakozni.És a végén meg majd ahogy alakul.
Nem elítélendõ, már ebben a korban már nem. Csak annyi a baj ezzel, hogy az ilyen fiúk csak a tõlük jóval fiatalabb lányokat tudják megfûzni, meg csak bennük látják a szépet és a jót. A többi nõt meg nem tudják megfûzni és megtartani sem, mert nem 16-18 éves.
Szerintem 16-17 évesnek kéne lennie minimum, és jobb ha szûsz.
*szûz

A kérdésem a következő lenne, és szeretném, ha nem csinálnátok belőle ügyet, és nem kerülne nyilvánosságra, én egy 16 éves Istenhíő budapesti lány vagyok. A kérdésem a következő, a szüzességem és a szűzhártyám velem születik, vafgy kialakul bennem?

Illetve ha megvolt a nemi aktusom, a sz?zhártyámat majd kipisilem darabokban vayg egyben?

Legjobb válasz: Szia! Hat ne haragudj de nagyon meglepo volt a kerdesed,mert 16 evesen mar gondolom tanulsz biologiat.De ezt nem roszbol mondom,tenyleg. Szoval:igen,te szuzkent szuletsz meg es a szuzhartyad se kozbe alakul ki.Ha egy fiuval egyutt voltal ugy h megtortent a nemi aktus akkor valoszinuleg kilyukasztotta a szuzhartyadat is.Nekem ez veres folyaskent tavozott.Nem pisiled ki hanem a huvelyedbol tavozik.A vizelet a hugycsobol jon ki.A ketto nem ossze tevesztendo! De elofordul h egy lanynak nincs szuzhartyaja,sok ilyen esetrol hallottam mar. Kerdesem:Erdekel a tema vagy mar tortent is valami? Mert szerintem jo lenne ha a temat jobban attanulmanyoznad. Minden jot. egy 7 honapos kisfiu anyukaja

Szia! Hat ne haragudj de nagyon meglepo volt a kerdesed, mert 16 evesen mar gondolom tanulsz biologiat.De ezt nem roszbol mondom, tenyleg. Szoval:igen, te szuzkent szuletsz meg es a szuzhartyad se kozbe alakul ki.Ha egy fiuval egyutt voltal ugy h megtortent a nemi aktus akkor valoszinuleg kilyukasztotta a szuzhartyadat is.Nekem ez veres folyaskent tavozott.Nem pisiled ki hanem a huvelyedbol tavozik.A vizelet a hugycsobol jon ki.A ketto nem ossze tevesztendo! De elofordul h egy lanynak nincs szuzhartyaja, sok ilyen esetrol hallottam mar. Kerdesem:Erdekel a tema vagy mar tortent is valami? Mert szerintem jo lenne ha a temat jobban attanulmanyoznad. Minden jot. egy 7 honapos kisfiu anyukaja
Szuzkent szuletsz es szuzhartyad is van mar akkor es nem kozbe alakul ki. Ezt akartam irni, bocsi. Elozo voltam.
Kamu.
Szia! én úgy tudom, hogy rengeteg õszibarackot kell ahhoz enni, hogy az embernek kialakuiljon a szûzhártyája, a cseresznye például nem jó.. ha elszakad a szûzhártyád, akkor pedig minél hamarabb össze kell varni tûvel és cérnával, ezt lehetõleg végezd el minden nemi aktus után, mert különben folyamatosan romlani fog a szemed..
Kedves 20:22-es 15 eves fiu! En vagyok az anyuka aki ugy tunik az egyetlen ertelmes valaszt adta ennek a leanyzonak. En is kereszteny vagyok de mint latod tisztaba vagyok a dolgokkal es mar 12 evesen is az voltam. Tehat ez nem keresztenysegtol fugg hanem utanajarastol meg valamennyire a szuloktol is. Nagy vallasos csaladokba valoban tabukent kezelik a dolgot, meg az en szuleimnek se volt szabad ilyenrol beszelni otthon.Viszont minket mar "felvilagositottak" a szuleink pont a nagyszulok peldajabol adodoan. Ez nem helyes h tabukent kezelik, en is elhataroztam h a gyerekeimet hamar "felvilagositom" a dolgokrol h nehogy igy jarjon mint ez a szegeny leanyzo aki gondolom az osztalytarsaitol hallott egy es mast. Viszont 16 evesen mar letezik a biosz ora is es ha az en idombe mar altalanos iskolaba volt felvilagosito ora akkor gondolom most is van.Ezert nem ertem igazan a kerdest. Viszont azt nagyon nem szeretnem h a keresztenyek belegyenek skatulyazva. Ez a kerdes nem azon mulik, lasd az en peldamat.
na ne már hogy én 13 évesen mindent tudok errõl(utánanéztem) : o
XD nah ezért nem vagyok keresztény:D Elõttem szólók megadták már a választ. Am légy önálló inkognitó módban keresgélj járj utána a dolgoknak (ha a szüleid nem használják a gépet akkor nem fontos rejtõzködni:D) F/15
En is Istenhivo de nem hulye...
Jahj, a szuzhartya nem a hugyholyagodban van igy nem tudod kipisilni...16 evesen mar lehetne egy kis onallosag, nem anyuval kell attanulmanyozni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szépen, ige, anyukááméknak is felvetettem már a kérdést, hogy mi lenne, ha... Õk az én koromban errõl még hallani sem akarnak, valahogy meg is értem, minden esetre anyukámmal át tanulmányozzuk majd.
Figyelj, nem a vallásosságod miatt feltételeztem, hogy kamu, hanem mert ez egy elég köztudott dolog, és akármelyik biológiakönyvbõl megtudhatod. (Elsõ vagyok.)
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem kamu, bárcsak az lenne, de nem tudok róla sokat ez itt a fõ probléma, továbbra is várom a válaszokat! Nem értem, mért is lenne kamu csak azért mert Istenhívõ? ez talán nem akkora baj... A nyilvánosságos dolgot pedíg azért írtam ki , mert van aki kérdése felkerült ilyen-olyan oldalakra, és én ezt végképp nem szeretném... :(
Veled születik, szûzhártyát szerintem nem lehet kipisilni, nem egy kõdarab.. Hol voltál te felvilágosítás órán?
oké hogy hívõ, de azért azoknak is ilyen témában felvilágosultnak kéne lenni nekik is volt biológia... de hogy ekkora ökörségeket kérdezz már bocsáss meg még nem is láttad a saját puncid...vagy nem is menstruálnak a hívõk?????? azt sem tudod hol pisilsz? az ember szûzen születik szûzhártyával, a szüzességed akkor veszíted el ha egy fiúval szexelsz majd...és akkor a szûzhártyád kilyukad, szóval kitágul sztem az nem fog darabokban kijönni!! még én is szûz vagyok.

Nyíregyházán milyen jó helyek vannak ahova ellehetne vinni táncolni egy lányt? Nem diszkóra gondolok, nem 16 évesek vagyunk.

Olyan lenne jó ahol élőzene megy,és ilyen mulatós,vagy 90-es évek slágereire lehet pörögni.van ilyen ott egyáltalán??

Legjobb válasz: A diszkót sem 16 éveseknek találták ki... ;) keress egy retró diszkót azt általában szokták szeretni a lányok. Bár, hogy ilyen van e arrafelé azt nem tudom. De az internet csodákra képes. Esetleg nézz körül még a város honlapján, hátha ott is írnak valami érdekeset...

A diszkót sem 16 éveseknek találták ki... ;) keress egy retró diszkót azt általában szokták szeretni a lányok. Bár, hogy ilyen van e arrafelé azt nem tudom. De az internet csodákra képes. Esetleg nézz körül még a város honlapján, hátha ott is írnak valami érdekeset...
vidd falunapra...
Élõzene idõnként van a Cholé New Yorkban (régen Rolling Rock volt), az éttermek szoktak hétvégére élõzenét biztosítani. Aztán van a Barbizon Sóstón, ott nem élõzene van, 90-es évek zenéi szólnak.

16 eves fiunak ciki hogy szuz meg? Elszeretnem veszteni csak nemtom hogy milyen modszerrel szerintetek egy parkapcsolatal vagy egy utcai lannyal?

Legjobb válasz: 16 évesen semmi gond sincs azzal, ha még szûz vagy. Ám, ha már a szexen töröd azt az kos fejed, én inkább azt tanácsolom, hogy egy barátnõt találj és vele feküdj le elõször! K*rvázni ráérsz késõbb is! :)

16 évesen semmi gond sincs azzal, ha még szûz vagy. Ám, ha már a szexen töröd azt az kos fejed, én inkább azt tanácsolom, hogy egy barátnõt találj és vele feküdj le elõször! K*rvázni ráérsz késõbb is! :)
21 évesen már az, de neked még nem
Majd ha 30 évesen még ugyanitt tartasz, akkor gondolkozz ilyesmiken....-.-
:D 16 évesen egyáltalán nem ciki szerintem
anyukáddal
Nem, nem ciki. Egyáltalán. Semmivel sem lennél elõrébb, ha lefizetnél egy prostit... Keress normális párkapcsolatot, és majd ha eljön az ideje, megteszitek.
Van egy ismerõsöm aki 26 éves korába vesztette el.Már azt hittük hogy a fiúkat szereti.Szóval még ráérsz.
elsõ lépésként javasolnám a közelebbi kapcsolatot egy nyelvtankönyvvel..

16 éves lány vagyok. Szeretnék egy méregtelenítést vagy testtisztítást megcsinálni. Tudtok küldeni? Olyat, amelyet tinik is csinálhatnak.

Legjobb válasz: napi 2L zöld tea és sok zöldség gyümölcs csak ezt edd egy napig nekem nagyon bevált szia( én is 16/L vagyok)

napi 2L zöld tea és sok zöldség gyümölcs csak ezt edd egy napig nekem nagyon bevált szia( én is 16/L vagyok)
miért eszel sok édeséget nincs othon mindenap fötétel, tt, zl.
gondolkoz szerinted ezelöt 50ével mijen méregtelenitést csináltak tinik kérdezdmeg nagymamád tulkorán kezded asztán jön a többi esetleg beteg vagy? tt.zl.
Egyél sok édes gyümölcsöt az valamelyest pótolja az édesség utánni vágyat...a szeretetet sajna nem.
ha ingyen adnák akkor-se fogyasztanák tic tac-ot .tt.zl.
A kérdező hozzászólása: köszi :) most megnyugodtam:)
Te egy életerõs, fiatal egészséges nõ vagy. Nincs szükséged méregtelenítésre. Az máj feladata a szervezetbe bejutó potenciálisan mérgezõ anyagok átalakítása, melyek ezután a széklettel, vizelettel távoznak. A testtisztításra pedig ajánlom a fürdést :) , egyedül vagy megfelelõ segítséggel... :) Na de viccet félretéve: a méregtelenítésnek, mint "bio" dolognak nincs sok értelme, lsd. Colonix kúra, colon-hydrotherapia, vagy SAVASODÁS (utalok itt elõzõ hozzászólóra)... Semmilyen tudományos alapja nincs. És még mielõtt a sok "bio" lehordana amiatt, hogy milyen korlátolt vagyok, stb. annyit mondanék, hogy nyitott vagyok az új dolgok felé, ahogy a tudomány is. Erre jó példa a penicillin, amit röviddel felfedezése után alkalmaztak. Ha egészségesen akarsz élni, akkor sportolj, ne hízz el, fogyassz magas glikémiás indexû ételeket, zöldséget, gyümölcsöt, és az édességet is, de csak MÉRTÉKKEL.
18 éves kor alatt nem ajánlott a mregtelenités.
A kérdező hozzászólása: sportolok, focizok heti 1×. és heti 2× ált. iskolás lányoknak tanítok focit.. de ezek mellet mindig van idõm gondolkozni ilyen dolgokon... de már kemény 3 napja nem ettem édességet. Csak pénteken egy tic-tac-ot :(
Örülök, hogy rájöttél az okra. Sajnálom, hogy így érzel. Addig is, amíg nem találod meg a szerelmedet, próbálj meg vmi olyan tevékenységet találni, amiben örömed leled (az lenne a legjobb, ha ez vmi sport lenne, rengeteg mozgási lehetõség van már). Foglald le Magad, ne legyen sok szabadidõd! Így könnyebb, mert nincs idõd felesleges dolgokon agyalnod, meg hát nasizni sem lesz idõd! :) Sok sikert! :)
nagyon sajnálom, hogy elveszítetted az édesapád fõleg, hogyha nagyszerû ember volt aszt fogalmam sincs hogy lehet megemészteni de hálaistennek anyukád ott van neked, tt.zl.
A kérdező hozzászólása: háát apum meghalt, anyumtól meg túl sokat kapok...
jaj te kis tini majcsak kapsz valakitöl szeretetet, külömben nekem is nagyon hiányzik a szeretet de az emberek sajnos olyan szegények hogy már arra se telik, a szüleidtöl nem kapsz elég szeretetet? tt.zl.
A kérdező hozzászólása: köszi :) kedvesek vagytok..:) azt hiszem szeretethiány miatt eszek annyi édességet..:S
A kérdező hozzászólása: nem. csak minden nap nagyon sok édességet eszek :(
Ha nagyon szükségét érzed, iktass be egy gyümölcs-zöldség napot és igyál sok vizet, hogy hamarabb ürüljön a cukrok maradéka. Ha odafigyelsz arra hogy minden étkezésben legyen zöldség-gyümölcs, nem lesz gond a méreganyagokkal. De ne hanyagolj se húst se halat, gabonafélét, hogy a vitaminkészleteid pótlódjanak. Nagyon nagy szükséged van a "nem finomított" szénhidrátokra, mert energiát adnak a mozgáshoz, az agyi mûködéshez.:) Egyébként ami a vizes közegeket legjobban tisztítja: C VITAMIN, teát, vizet ízesíts citromlével nyugodtan, a zsíros közegeket pedig az e vitamin pucolja ki.

Egy 16 éves lány lehet egy kocsmában pultos? Nem ütközik törvénybe az, hogy nem vagyok nagykorú és szeszesitallal foglalkozom?

HA lehetséges az erkölcsi részre nem vagyok kíváncsi, de ha akarod irhatod azt is.

Legjobb válasz: azt btudom hogy 18 év alattiak régen nem dolgozhattak este 10 után. kocsma az attól függ milyen, ha valami falusi putri azért meggondolandó, mert a sok részek undorító ember... de nagyon jól teszed hogy már 16 évesen alkalmi munkára gondolsz, ez azt jelenti nem vagy egy lust ember, ha ez nem jön össze probálkozz valami mással, pl butikban kisegítö. a nyugati országokban a nagyon jómodu gyerekek is ennyi idösen már alkalmi munkákat vállalnak. ahogy a fünyiros fiukat látod a filmekben, stb..

azt btudom hogy 18 év alattiak régen nem dolgozhattak este 10 után. kocsma az attól függ milyen, ha valami falusi putri azért meggondolandó, mert a sok részek undorító ember... de nagyon jól teszed hogy már 16 évesen alkalmi munkára gondolsz, ez azt jelenti nem vagy egy lust ember, ha ez nem jön össze probálkozz valami mással, pl butikban kisegítö. a nyugati országokban a nagyon jómodu gyerekek is ennyi idösen már alkalmi munkákat vállalnak. ahogy a fünyiros fiukat látod a filmekben, stb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

18 éves lány vagyok és egy 16 éves fiút dugok az gáz?

18 éves lány vagyok már vagy fél éve járok vele. Heti 4-5-ször dugunk. Pedofilnek érzem magam, az vagyok?? Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Te dugod? :D Amúgy meg nem vagy pedofil, mert egy 16 éves már nemileg érett.

Te dugod? :D Amúgy meg nem vagy pedofil, mert egy 16 éves már nemileg érett.
Kedves Claire13! Nem vagy pedofil, de én nem a szexet helyezném elõtérbe. Fontos, hogy jól megértsétek egymást. Próbáld egy kicsit jobban megismerni õt. Nem tudom Te mióta élsz szexuális életet, vagy volt-e már idõsebb barátod, és nem akarom megkérdõjelezni a kapcsolatotokat, de figyelj oda, nehogy a "16 évesen 18 éves csajom van" effektus játsszon be. Egyébként pedig ne a korral foglalkozz, jól mûködhet ez a dolog, és hidd el, egyáltalán nem gáz :)
Hát érdekes lehet ha te dugod:D
Felcsatol magára ezt-azt, aztán hadd szóljon. Szegény srác.
nem gáz de ez tényleg furcsa nem õ dug téged hamár igy fejezzük ki magunk
Te még a fél országot végig fogod dugni a kérdésedbõl ítélve...XD
elég domina tipus vagy a srác nem a tulajdonod, gondolj erre 18 évesen pedig te sem vagy vmi baromi öreg
Csóri csávó. :( De azért pacsi neki, egyszer kipróbálnám egy domina nõvel! Csak annyi, hogy engem ne basszon seggbe, de bármi más jöhet. :D
nem vagy pedofil, de a szöveged az nagyon gáz, és ha velem összeakadnál ilyen dumával akkor rövid úton orálszex lenne azt hiszem (magyarul: szájon b.sználak h a fogad beleremegne)
Egyaltalan nem gaz, es en pl birom a szoveged, az ellottem valaszoloval ellentetbe:D Kis technikai hiba h o dug teged es nem te ot, szal erre vigyazz:) ) De amugy semmi gond. En szeressem a dominakat:D Egyszer egyszer egy "dugj meg" jol esik nekem is a baratnomtol:D A szex az maradjon mocskos perverz szex:D
k*rvajó a vakerja, ti balf*szok. amcsiban rég szleng, h azt mondják a lányok, h "I fuck him"
az American Beauty c. filmben emlékszem, hogy mondta is a csaj a barátnõjének, hogy "Don't fuck my father"
05-11 00:12 Hülye vagy amiért szégyelled nem pedofil! A pedofilok 0-12 évesekre buknak! 13 tól megkezdõdik a nemi érés és 14 éves kortól már törvény szerint is legális, nemhogy 16-tól! A csávó szerencsés hogy ilyen nõt talált magának. :)
ma 15:59 24 éves is jó? :)
sztem az egyeltalán nem gáz ha lefekszel ennyi idös pasival de az már igen hogy ugy irod ezt le hogy dugod mint valami tárgyat ......ha nem szerelemböl vagy vele akkor meg haggyad jobb neki nélküled
tegnapelõtt 20:55 Már miért kéne szerelem, ha jól megvannak amúgyis?!
mysterious dsf válasza: "k*rvajó a vakerja, ti balf*szok. amcsiban rég szleng, h azt mondják a lányok, h "I fuck him" Vándorolj ki vakerálni akkor, te hungarodakota! XDD
A kérdező hozzászólása: Nem arról van szó, hogy nem szeretem csak furcsa, hogy egy nálam fiatalabb pasival járok. Általában velem egyidõs vagy idõsebb pasijaim voltak, köszönhetem a fodrász modelségemnek.
xD
nincs ezzel semmi baj. te vetted el a szüzességét? milyen volt? neked mennyi szexpartnered volt elötte?
A kérdező hozzászólása: Igen õ még szûz volt és n is nem volt annyit tartós inkább csak futó kapcsolataim voltak, h bármelyiknek is odaadjam a szüzességem
a fogalmazásod a gáz. Fõleg, hogy nem szeretkeztek, hanem dugtok.
eléggé :D
igaz lány vagyok de én nagyon birnám ha mondjuk egy 20 éves sráccal dugnék legalább tapasztalt én nem bénáskodna össze vissza 16/L
eddig csak idõsebb csávóid voltak, azért fura neked?
Miért lenne ez gáz? Szerintem teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: Inkább velem egyidõs barátaim voltak, és bocsi a rossz kiírásért, de az ember piásan nem figyel annyira a nyelvhelyességre.
szerencsés srác! te vetted el a szüzességét? jobban tolja, mint a profi partnereid?
hány cm es felcsatolhatóssal?:D
Már miért lennél pedofil? Belé vagy szerelmes, és kész. A barátnõm pár hónap múlva lesz 18, én meg februárban töltöttem a 15öt. Mi ebben a hiba? Ja, és már több mint egy éve együtt vagyunk.
off elõzõ dugtok??
mert akkor tényleg kb ugyan az a szitu
A fiúk dugnak, a lányok tosznak. Ne keverd össze. (hacsak nem mûbránert csatolsz fel és te kezeled az ánuszrózsáját szegénynek...pfujj XDD)
jim! Igen tervezgetjük, már csak a hol kérdésre kéne választ találni :)
hát kirájak ezek a komik!!szakadok! na de annyit mondanák erröl hogy a kor egyeltalán nem számit sztem csak az hogy szereted vagy nem mert ez a lényeg az egészben...
itt is ugyanez a helyzet, ne aggódj :) majd megszokod :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!