Találatok a következő kifejezésre: Egy 16 lány lehet egy (87 db)

Szeretem a 14-16 év körüli lányokat megnézni és ők is megnéznek engem, szemeznek velem, pedig én már felnőtt vagyok. Miért lehet az, hogy jobban bejövök egy tini lánynak, mint egy velem egykorú felnőtt nőnek?

Ma is felt?n?en szemezett velem egy tini lány buszon például. A száját is nyaldosta.

Legjobb válasz: Tini koromban nekem is a nálam jóval idõsebb férfiak tetszettek, késõbb fordul a kocka. :-)))

Tini koromban nekem is a nálam jóval idõsebb férfiak tetszettek, késõbb fordul a kocka. :-)))
szerintem csak azon gondolkoznak, hogy minek bámul ez a pedofil
sármos vagy
Nos hát vagy tényleg ahogy feljebb is írták nagyon jól nézhetsz ki XY éves korodra. vagy csak beképzeled ezeket magadnak.
A kérdező hozzászólása: :DDD Szerintem inkább úgy nézek ki felnõttként, mint egy középiskolás. De például volt olyan is, hogy buszon elõttem ült nem sokkal két tini lány és ahogy én beszélgettem haverommal, haverom mondja, hogy nézd az a lány téged néz. Odanéztem és tényleg hátrafordult a lány és engem nézett, közben rámmosolygott. Aztán hallottam, hogy duruzsolnak valaamit és nevetgélnek kicsit, de annyit sikerült kihallanom, hogy aranyos srác. Na, de ez csak pár sztori, vannak ennél durvábbak is és más helyszíneken. Pedig sosem tartottam magam jó hapsinak.
Szerintem csak szivatnak, mert tudják, hogy nem teszel / tehetsz semmit, bár a legtöbb baromi szexéhes, simán megy náluk a "seggbõl szájba" :D
Én is csináltam ilyet még huszonévesen, de egybõl begyulladnak, vagy leráznak, ha odalépsz, és megszólítod õket. Aztán olyan is volt akivel megvolt még aznap este :D Két hétig volt minden aztán egymásra untunk.
25 éves férfi vagyok, átlagos kinézetû, önbizalomhiányos, olyan fajta aki meghúzza magát és csöndes, valamint körülbelül annyinak nézek ki mint valójában vagyok, mégis amikor 1 hónapig lejártam Ceglédre(50km) akkor bizony láttam a saját szemeimmel hogy megnéztek a 14-17 éves lányok is, valószínû az idõsebek hamar feladták az érdeklõdést mert látták rajtam hogy nem vagyok ismerkedésre felkészülve ezért kevesebbszer láttam hogy néznének a korombeliek.A te eseted is ilyen lehet nem?Csak többnek tûnik, de csak azért mert a kor elõrehaladtával gyûlnek az elvárások és csökken az az idõ amíg kivárnak.
A kérdező hozzászólása: Elõször is nem vagyok pedofil. Másodszor meg igazából pontosabban kellett volna fogalmaznom, mert a megnézés alatt nem azt értem, hogy bámulom aláynokat, csak fogékony vagyok azok tekintetére, akik szemezni akarnak velem. Nem igazán merek idegenek megnézni, de ha már valaki szemez velem azzal felveszem a szemkontaktust valamiért.

16 éves lány + 21 éves fiú. Normális lehet egy ilyen kapcsolat? Milyen akadályok várhatók, amik az életkor, és a más "életvitel miatt lennének?

Legjobb válasz: Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.

Legrosszabb esetben, ha a fiú egyetemista a 16 éves lány nem fogja érteni, hogy a vizsgaidõszakban mitõl idegbeteg, de miért nem ér rá arra se, hogy csak egy kicsit találkozzanak, de csak egy kicsit akar átmenni stb. a fiú viszont azt nem fogja érteni, hogy mi a fenéért nem tud vele jönni szerdán este is abba a jó kis buliba, ahova mindenki más is megy, de a csajának másnap reggel suli, meg az anyjáék sem engedik el, ha meg egyedül megy, majd durcizik. Pl. ez lehet konfliktus az életvitel miatt. Egyébként semmi, nem egy extra különbség, ha nem egy idóta lányról van szó, meg egy átlagos pasasról, akkor még össze is illenek, mert épp ez az a kor, mikor a lányok elkezdenek egy komoly fiúra vágyni, aki jobban ért a lányokhoz is, meg nem nyerítve vihog a haverjaival azon, hogy mellett láttak stb. a srácoknak meg jó egy fiatalabb csaj, mert jól el lehet lenni vele, de elvenni azt azért még nem kell. Nekem mindig minimum ilyen korkülönbségek voltak a kapcsolataimban, és még így is elõfordult, hogy "kinõttem" a barátomat. Végül egy tizessel idõsebb mellett horgonyoztam le, és még ez sem sok.
talán ha a csaj kicsit konzevrvatívabb, akk probléma leheta szexel is, bár nemtudom ez ma mennyire lenne aktuális.. az elején tök jól fog menni, mert a csajnak inponál az idõsebb pasi, a srácnak meg a fiss husi (bocsi a megfogalmazásért) késõbb jöhetnek problémák.. azért sok sikert
Bátyám 27 éves és a barátnõje 18. Már 2 éve vannak együtt és kmolya a kapcsolat.
Én 23 vagyok, a barátnõm 15, és már 1 éve tökéletes a kapcsolatunk! :)
a21 eves pali nem ugy gondolkodik mint egy 16 eves kislany. Job esetben var a szexel roszesetben meg "keri" hogy fekudjetek le mar.
Mi is valahogy így jöttünk össze barátnõmmel. azóta 2 év eltelt. Megértette, hogy a vizsgaidõszak az gáz és nekem szükségem van a szexre. Nem kérette magát, de jó is volt, már elsõre is.
most ebbõl nem lehet eldönteni h. te a fiú v. a lány vagy-e? ha fiú: beszélj vele msn-en sokat, ajánld fel h. kiviszed autóval suliba, hívd el sétálni a városba du.-n. ha lány: akk. várd meg míg õ lép, ha nyuszi akk. abból úgy se lesz így smi:P

Miről lehet beszélni egy 16 éves lánnyal?

Én lassan 20 leszek és megteszett a lány, már párszor beszéltünk msn en , de ezek inkább olyanok voltak h én beszélek ? válaszol meg néha ír még valamit. Már kezdtem lemondani a dologról, de nemrég "aktivizálta " magát ilyen téren és az eddig szokásos pár sor helyett igazi" regényt" írt. Azóta nem beszéltem még vele, de ha tudnék se nagyon tudnék mit írni, mert már kezdek kifogyni az ötletekb?l.Ne gyertek azzal hogy jön ez magától mert nem jön. Nekem konkrét ötletekre van szükségem. Pl mit csináltál tegnap?( ez már nem jó mert mindig ezzel kezdem)

Legjobb válasz: Én 16 éves lány vagyok. Vannak srácok, akik szinte folyton írnak, le sem állnak, és még annyi idõt sem adnak, hogy én írjak/kérdezzek vmit.:D Szval nekik aztán van témájuk. De azért néha jó egy kicsit leállni, hátha a csaj is akar vmit mondani/kérdezni.:) Szval ne akarj folyamatosan te témát felhozni, viszont azt se hagyd, h. kínos csend legyen... De ne legyen az, hogy folyton csak te írogatsz. Hagyd õt is szóhoz jutni. Nálam úgy szoktak témát felhozni, hogy pl kérdeznek csak úgy vmit, aztán azt kibelezzük. Pl ki van nekem írva msnen, hogy "jó volt ez a verseny is:) jók voltunk" és akkor megkérdezi, h. "Milyen versenyen voltál?" és akkor tovább: "Hányadikak lettetek?" "Sok ilyen versenyre jársz?" Hányadik versenyed volt?" "Mit nyertetek?" "Jól játszol?" és még egy csomó minden... szval ki kell belezni egy adott témát. Azért mondok pár konkrétat, amibõl kiindulhatsz: -Voltál hétvégén bulizni?:D (ezt tõlem gyakran kérdezik:D és mondom, h. nem, aztán elkezdik mesélni, h én voltam.. tökjó volt, ***ban vtam, minden hétvégén megyek:D stb.) -Pill, megyek vacsizni... (és mikor visszaérsz->) vok. Te már vacsiztál?:) Mit? ... Nah most így hirtelen más nemis jut eszembe, de mindig hoznak fel vmi témát, ami tökre nem odaillik... az nemgáz.:) és akkor azt kibelezzük...:D lehet az egy tévémûsor, egy film, egy színész, egy tantárgy, egy weblap, vagy bármimás:) Egyik nap megkért egy srác, h küldjek neki képeket magamról, és errõl beszélgettünk egész este.:D kb 2-3órán keresztül:D szval azért elég jól kilehet belezni egy témát. szval ha megkéred, h küldjön képet magáról, akkor tudod neki írni, h de cukii:) meg tudod mondani, h melyik a legjobb, és hogy küldjön még:D majd leheth kicsit kéretni fogja magát, de végül úgyis küldd majd párat:) Fellépek msnre, aztán majd még írok, ha lesz vmi új.:D

Én 16 éves lány vagyok. Vannak srácok, akik szinte folyton írnak, le sem állnak, és még annyi idõt sem adnak, hogy én írjak/kérdezzek vmit.:D Szval nekik aztán van témájuk. De azért néha jó egy kicsit leállni, hátha a csaj is akar vmit mondani/kérdezni.:) Szval ne akarj folyamatosan te témát felhozni, viszont azt se hagyd, h. kínos csend legyen... De ne legyen az, hogy folyton csak te írogatsz. Hagyd õt is szóhoz jutni. Nálam úgy szoktak témát felhozni, hogy pl kérdeznek csak úgy vmit, aztán azt kibelezzük. Pl ki van nekem írva msnen, hogy "jó volt ez a verseny is:) jók voltunk" és akkor megkérdezi, h. "Milyen versenyen voltál?" és akkor tovább: "Hányadikak lettetek?" "Sok ilyen versenyre jársz?" Hányadik versenyed volt?" "Mit nyertetek?" "Jól játszol?" és még egy csomó minden... szval ki kell belezni egy adott témát. Azért mondok pár konkrétat, amibõl kiindulhatsz: -Voltál hétvégén bulizni?:D (ezt tõlem gyakran kérdezik:D és mondom, h. nem, aztán elkezdik mesélni, h én voltam.. tökjó volt, ***ban vtam, minden hétvégén megyek:D stb.) -Pill, megyek vacsizni... (és mikor visszaérsz->) vok. Te már vacsiztál?:) Mit? ... Nah most így hirtelen más nemis jut eszembe, de mindig hoznak fel vmi témát, ami tökre nem odaillik... az nemgáz.:) és akkor azt kibelezzük...:D lehet az egy tévémûsor, egy film, egy színész, egy tantárgy, egy weblap, vagy bármimás:) Egyik nap megkért egy srác, h küldjek neki képeket magamról, és errõl beszélgettünk egész este.:D kb 2-3órán keresztül:D szval azért elég jól kilehet belezni egy témát. szval ha megkéred, h küldjön képet magáról, akkor tudod neki írni, h de cukii:) meg tudod mondani, h melyik a legjobb, és hogy küldjön még:D majd leheth kicsit kéretni fogja magát, de végül úgyis küldd majd párat:) Fellépek msnre, aztán majd még írok, ha lesz vmi új.:D
hüvelygombáról
A múltkor is ezt mondtam: A kettõs kovalens kötés szimmetriájáról! Az tuti bejövõs!


Egy 28 éves pasinak és egy 16 éves lánynak lehet közös jövője?

Lehet hosszútávú a kapcsolatuk? (közös érdeklődési kör és ezesetben az eltérő életszakasz sem olyan vészes mert a 27éves pasi is tanul,vagyis 2.egyetemet végez éppen )

Legjobb válasz: mikor 12.-es voltam akkor az osztályunkba került egy lány (17 évesek voltunk). a lány pár hónap után arról kezdett mesélni, hogy a párja közel 40 éves és, hogy van egy tõle fiatalabb lánya a férfinak. ez volt 4 éve. facebookon fenn van ez a lány, kezében a pár hónapos kisfia, és a kedvese az az idõs férfi. Látod lehet jövõjük. Ennél van meredekebb is. 1 évvel ezelõtt volt évfolyamtársam 19 éves volt és hozzá ment egy 50 éves emberhez. most van egy fél éves kislányuk Kamilla Ha nem találkozom ezekkel az esetekkel hidd el én sem hinnék az ilyen kapcsolatokban, ahol az egyik fél még szinte gyerek.

mikor 12.-es voltam akkor az osztályunkba került egy lány (17 évesek voltunk). a lány pár hónap után arról kezdett mesélni, hogy a párja közel 40 éves és, hogy van egy tõle fiatalabb lánya a férfinak. ez volt 4 éve. facebookon fenn van ez a lány, kezében a pár hónapos kisfia, és a kedvese az az idõs férfi. Látod lehet jövõjük. Ennél van meredekebb is. 1 évvel ezelõtt volt évfolyamtársam 19 éves volt és hozzá ment egy 50 éves emberhez. most van egy fél éves kislányuk Kamilla Ha nem találkozom ezekkel az esetekkel hidd el én sem hinnék az ilyen kapcsolatokban, ahol az egyik fél még szinte gyerek.
Szerintem nem.
A férfi egy szerencsétlen, de attól még lehet..
Lehet, de nehezen. Kevés esélyetek van(sajnálom), de nem 0%, tehát ha meg akarjátok próbálni, akkor tegyétek.
Az nagyon sok, nem tudom de nekem az eléggé gyerek lenne még a 18 éves is túl fiatal.
Nem. Elõbb-utóbb biztos szétcsúsznátok. Pl: amikor 18 leszel, õ már 30.
úgy 0, 0001% nyi esély van rá.
két év múlva kezdhetitek a közös jövõt :D
Nem. De ez már tegnap is volt...

Milyen pszichológiai oka lehet annak, hogy megtetszik 27 évesen egy 16 éves lány, 23 évesen egy 15 éves lány? Lehet hogy valamiféle infantilizmus? Érdekelne, hogy mi okozza.

Volt, hogy megtetszett egy 15-16 éves lány, és tök jól éreztem vele magam. természetesen nem közelítettem, mert ebben a korban ez a korkülönbség brutális az én véleményem szerint. De volt olyan is hogy 40-hez közel levõ nagyon kedves, értelmes és szép nõ tetszett meg. szintén a kor miatt nem léptem ott (+ gyereke is volt, és ez sem elfogadható nálam). Amiket nem tartok elfogadhatónak általában úgy érzem, hogy a társadalmi elvárások teljesítése miatt nem tartom annak. Amiért a mi kultúránkban ez így mûködik és szégyenérzet miatt -> "mit fognak szólni". A saját korosztályomból is szoktam válogatni. Önismereti tréningre is járok, de szeretném sok ember véleményét kikérni. Komoly válaszok érdekelnek. Visszakérdések csak a téma pontosítása miatt legyenek.28F

Legjobb válasz: Sok oka lehet. A mai tizenévesek sokszor úgy néznek ki, mint a huszonévesek. Ha konkrét esetrõl van szó, lehet, hogy a lány érettebb volt szellemileg és ezért érezted jól magad vele. De ugye írtad, hogy idõsebb nõ is volt. Lehet, hogy nekem nem számítanak elviekben az ilyen dolgok, hogy kor, hanem a személyiséget nézed, és az a fontos, hogy valakivel jól érezd magad, kortól függetlenül. És olyan is szokott lenni, hogy különbözõ gátlások miatt, valaki képtelen a saját korosztályával kapcsolatot létesíteni, ezért vagy nagyon fiatal vagy nagyon idõs párt keres. Ha fiatal, akkor lehet az ártatlanságra, a fiatal teste vonzó. Ha idõsebb, akkor a magabiztossága, önállósága. És még biztos van sok minden, most ezek jutottak eszembe.

Sok oka lehet. A mai tizenévesek sokszor úgy néznek ki, mint a huszonévesek. Ha konkrét esetrõl van szó, lehet, hogy a lány érettebb volt szellemileg és ezért érezted jól magad vele. De ugye írtad, hogy idõsebb nõ is volt. Lehet, hogy nekem nem számítanak elviekben az ilyen dolgok, hogy kor, hanem a személyiséget nézed, és az a fontos, hogy valakivel jól érezd magad, kortól függetlenül. És olyan is szokott lenni, hogy különbözõ gátlások miatt, valaki képtelen a saját korosztályával kapcsolatot létesíteni, ezért vagy nagyon fiatal vagy nagyon idõs párt keres. Ha fiatal, akkor lehet az ártatlanságra, a fiatal teste vonzó. Ha idõsebb, akkor a magabiztossága, önállósága. És még biztos van sok minden, most ezek jutottak eszembe.
16 éves csajok többsége már teljes nõi szépségében tündököl, ennyi idõsen modellkedve korunk ízlése szerint is vonzó nõk, 50 éve még nálunk is az volt a természetes minden társadalmi osztályban, hogy huszonéves férfiak ennyi idõs szûzlányt vettek feleségül. 40-hez közeli jó nõk nekem és haverjaimnak is mind tetszettek 20-on éves korunkban is. Ok, társadalomban adunk a társadalmi elvárásokra, méltóságunkra. De ha pl. 30 évesen egy lakatlan szigetre vetõdtem volna egy 40 éves csinos anyukával és 16 éves lányával, akkor toltam volna mind a kettõt. Nincs veled semmi gond. 36F
Ha meg nõ tartja az önismeret órát, vagy pl. 50-es moralizáló férfi pszichológus (aki 18 éves prostikhoz jár, rosszabb esetben b.u.zi is), akkor annak sok értelme nincsen...

Az normális hogy 16 évesen fejvesztve keresem azt a lányt akivel egy normális párkapcsolatot lehet kiépíteni?

Már régóta nem volt senkim. És ez nagyon zavar. Inkább csak hiányzik valaki. Akiknél próbálkozok valahogy sose jön össze. Mi a teendő ilyenkor? Rosszul csinálok valamit?Segítsetek!

Legjobb válasz: az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)

az nem normális hogy igy gondolkodsz 16 évesen. Miröl késtél le? Semmirõl Csak nyugodj meg, végy egy nagy levegõt és normális pulzussal és vérnyomással éld az életed és elöbb utobb lesz barátnöd... "már régóta nem volt senkim" pff 16 évesen az volt csak régen hogy megszülettél... :)
annak idején még én is így voltam...
A kérdező hozzászólása: :) #2 remélem igazad van és végül is igazad van abban hogy még van idõm... csak olyan hiányérzetem van....
dugni akarsz mond ki nyiltan :) De erre is ráérsz még. 17 évesen tapasztaltabbleszel mitn 16 évesen 18 évesen tapasztaltabb mint 17 évesen és igy tovább. Ne akarj egy lenni a sokbol mert akkro sosem találod meg az igazit. Ha most ellövöd a patronaidat akkro rövidtávon talán sok nõd lehet de 10 év mulva elterjed hogy falod a nõket és egy értelmes lány sem áll majd szóba veled. Mérlegelj hisz nincs arany középút bármennyire is szeretnék ezt mi pasik. :)
A kérdező hozzászólása: ép ez az hogy nem csak dugni akarok :D
Ezzel én is így vagyok, csak pont fordítva... 15l

Egy 16 éves lánynak lehet aranyere?

Tapasztalatokat is írhattok, És mik az aranyér tünetei? Már többsz?r volt ilyen, van mikor nagy wc-zés után jön elö, és van mikor csak úgy. Például ma is miután nagy wc-ztem visszamaradt egy nagyon kellemetlen érzés, nagyon viszketett a végbelemnél, szúrt, csípett, égett, nagyon szörny? volt, föleg menés közben jelentkezett, és egyszer-egyszer annyira beleszúrt, hogy azt hittem mingyárt elájulok. Most sem szünt meg, csak talán picit enyhült, mert ha ülök nem annyira szörny?. Szerintetek lehet 16 évesen aranyerem, ha nem az akkor mi lehet? El?re köszönöm válaszaitokat.

Legjobb válasz: A tüneteid alapján valószinüleg aranyér lehet, és ez nem korhoz kötött, lehet 16 évesen is. Ami segit, az egyrészt a megfelelö tápálkozás, hogy soha nem legyen szorulásod illetve túl kemény székleted, tehát aránylag sok zöldségfélét és gyümölcsöt ajánlott fogyasztani. Ezen kivül a gyógyszertárban lehet recept nélkül kapni kenöcsöt aranyérre - nem túl drága, és ha rendszeresen használod, akkor rövid idön belül enyhülnek a tüneteid. (Több féle van, nekem a hemoridkrémmel van jó tapasztalatom, de másikol is hallottam már jót). Ha viszont nem javul, akkor orvoshoz kell fordulni, mert tovább romolhat és elfertözödhet. Jobbulást kivánok.

A tüneteid alapján valószinüleg aranyér lehet, és ez nem korhoz kötött, lehet 16 évesen is. Ami segit, az egyrészt a megfelelö tápálkozás, hogy soha nem legyen szorulásod illetve túl kemény székleted, tehát aránylag sok zöldségfélét és gyümölcsöt ajánlott fogyasztani. Ezen kivül a gyógyszertárban lehet recept nélkül kapni kenöcsöt aranyérre - nem túl drága, és ha rendszeresen használod, akkor rövid idön belül enyhülnek a tüneteid. (Több féle van, nekem a hemoridkrémmel van jó tapasztalatom, de másikol is hallottam már jót). Ha viszont nem javul, akkor orvoshoz kell fordulni, mert tovább romolhat és elfertözödhet. Jobbulást kivánok.
21:08-as válaszoló, szerintem meg pont azért kell minden furcsa tunettel orvoshoz rohangálni, hogy idoben megelozzhessuk a bajt.Nem azt mondom, hogy minden utasítást be kell tartani, de ha valami változást észlel valaki a testén, ki kell vizsgálni, mi okozza.Ráadásul o fájdalmat is érez, és a fájdalom mindig arra figyelmeztet, hogy valami nincs rendben, valamin változtatni kell. Vagy esetleg a szomszéd fogja felállítani a diagnózist?
Ritka, de lehet. Egyik ismerõsömnek is volt már ennyi idõs korában. Menj el vele orvoshoz, ez nem játék, mivel jelenleg csak találgatsz, hogy mi lehet a bajod.
Lehet aranyér, berepedés, fertõzés, gyulladás is. Nézesd meg proktológussal (háziorvos ad beutalót). A sebészeten is megnézik - de ott csak gumikesztyûvel megállapítják, hogy aranyér-e. Sajnos az aranyér nem korfüggõ, akár még csecsemõknél is elõfordulhat nehéz kakilástól. Amit aranyér ellen tehetsz: ne ülj sokat, mozogj, ne emelj nehezet, könnyû széklet (igyál sokat, rágj rendesen, rostos, tejes dolgokat egyél), gyógyszertári kenõcsök, kúpok végigpróbálása, vitamin.
Lehet, hogy nem aranyér, hanem berepedés, ami ugyan rosszabb, de kúppal lehet kezelni. Szólj a szüleidnek, gasztroenterológus vagy sebész tudja mit kell felírni rá. Azért írom ezt, mert az én lányzóm 15 és régóta van neki is ilyesmi panasza. Ha úgy érzed wc-s közben, mintha pengével vágnák odabenn és utána kijön egy kis húsdarab, ami aztán visszamegy, akkor ez a berepedés jele. Menj orvoshoz bátran.
Szerintem meg érdemes elmenni 1x az orvoshoz, mert akár rák is lehet...
A kérdező hozzászólása: A tegnap tusolás után szünt elég sokat, és másnap reggelre elmúlt, de mindig mikor elõjön, csak akkor múlik el ha lefekszem és alszom egy éjszakát rá. Amugy köszi az eddigi válaszokat.
Sajnos ez nem a kortól függ, tehát lehet.
Szedjél C-vitamint, mert rugalmasítja az ereket, persze nem 60mg.amit a gyógyszeripar javasol. Min. napi 1000mg, de a te esetedben akár napi 3000mg is szóba jöhet.
Szerintem egyáltalán nem kell rögtön orvoshoz rohanni minden hülyeséggel ahogyan azt az emberek tévesen gondolják. Szerintem kérdezd meg a szüleidet elõször és/vagy menj el egy patikába és a patikusnõt kérdezd meg hogy ilyen esetre milyen krémet tudna javasolni, valószínüleg hogy aranyérkrémet fog adni amit használhatsz egy hétig és ha még azután sincsen változás és ugyanolyan kellemetlen tüneteket észlelsz, na akkor sétálj el a körzetidokihoz. És mellette figyelj az étrendedre is, egyél sok rostos ételt, kefirt, joghurtot stb
Szerintem is fordulj vele orvoshoz, az a legbiztosabb
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

16 hónapos gyermeketek mennyi ideig játszik egyedül? A lányom most annyira anyás, hogy 1 percre sem lehet elmozdulni, ha mégis akkor jön a sírás, a hiszti. Nem tudom mit tegyek? !

Legjobb válasz: Nem azzal van gond, hogy nem tudom megcsinálni a teendõket, az eddig is ment(fõzés, mosás, takarítás) Csak arra gondoltam, hogy 16 hónaposan egy fél órácskát egyedül is képesek játszani a kisgyerekek. Pl. néhány hónapja még nem volt gond játszott akár 1 órán keresztül is egyedül...

A kérdező hozzászólása: Nem azzal van gond, hogy nem tudom megcsinálni a teendõket, az eddig is ment(fõzés, mosás, takarítás) Csak arra gondoltam, hogy 16 hónaposan egy fél órácskát egyedül is képesek játszani a kisgyerekek. Pl. néhány hónapja még nem volt gond játszott akár 1 órán keresztül is egyedül...
Az én 16hónaposom is max.10-15percet van elegyedül.Reggel míg zuhanyzok a járókában el van a kedvenc meséjével, utána segít össze pakolni a lakást.Én is bevonom mindenbe és nagyon élvezi.Beviszi a spejzba az üres ásványvizes flakont, kihozza a cica kaját, segíti a mosógépbe pakolni stb.Amíg sepregetek õ is hozza a kis seprût és segít.Néha formabedobóik, vagy meg eteti a babáját, nézegeti a könyvét.Én hiába ülök le vele játszani ott hagy 2perc múlva és intézi a kis dolgait.Labdázni lehet vele, kergetõzni, bújócskázni.

Egy 16 éves lány lehet egy kocsmában pultos? Nem ütközik törvénybe az, hogy nem vagyok nagykorú és szeszesitallal foglalkozom?

HA lehetséges az erkölcsi részre nem vagyok kíváncsi, de ha akarod irhatod azt is.

Legjobb válasz: azt btudom hogy 18 év alattiak régen nem dolgozhattak este 10 után. kocsma az attól függ milyen, ha valami falusi putri azért meggondolandó, mert a sok részek undorító ember... de nagyon jól teszed hogy már 16 évesen alkalmi munkára gondolsz, ez azt jelenti nem vagy egy lust ember, ha ez nem jön össze probálkozz valami mással, pl butikban kisegítö. a nyugati országokban a nagyon jómodu gyerekek is ennyi idösen már alkalmi munkákat vállalnak. ahogy a fünyiros fiukat látod a filmekben, stb..

azt btudom hogy 18 év alattiak régen nem dolgozhattak este 10 után. kocsma az attól függ milyen, ha valami falusi putri azért meggondolandó, mert a sok részek undorító ember... de nagyon jól teszed hogy már 16 évesen alkalmi munkára gondolsz, ez azt jelenti nem vagy egy lust ember, ha ez nem jön össze probálkozz valami mással, pl butikban kisegítö. a nyugati országokban a nagyon jómodu gyerekek is ennyi idösen már alkalmi munkákat vállalnak. ahogy a fünyiros fiukat látod a filmekben, stb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mivel lehet egy 16 éves lányt megnevettetni vagy miről lehet beszélgetni vele?

Mi az a téma, amivel egy jó hosszas beszélgetést tudok kialakítani?

Legjobb válasz: Ahoz képest h ezt gondolod, h más lánnyal errõl nem lehet beszélni, nagyon sokat segítettél. Köszönöm szépen. ;)

A kérdező hozzászólása: Ahoz képest h ezt gondolod, h más lánnyal errõl nem lehet beszélni, nagyon sokat segítettél. Köszönöm szépen. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!