Találatok a következő kifejezésre: Egy 16 lány (1230 db)

Egy 16 lány hova mehet dolgozni?

Tescoba nem szeretnénk, de kéne a pénz... értelmes válaszokat légyszi, nem állok ki az út szélére..:D

Legjobb válasz: diakszovetkezethez elmesz es segitenek...

diakszovetkezethez elmesz es segitenek...
De nem nagyon alkalmaznak még ilyen fiatalokat. 16 évesen próbálkozhatsz szórólapozással is. (Tudtommal 17 éves kortól dolgozhatsz diákszövetkezetnél) Meglátsz egy szórólapost és megkérdezed tõle hogy besegíthetnél-e neki, én így kezdtem még annó melózni... :) De inkább tanulj és menj továbbtanulni, úgy havi 50.000Ft ösztöndíjat is kaphatsz;)

Egy 16 éves srác mennyi idős lánynak felel meg?

Legjobb válasz: 12-13 kb 3 évvel le vagyunk maradva testileg. Jóde ez eltérõ lehet de általába van úgy hogy 10 év is lehet. Egy lány 14 éves korára max 16 évesen totál kifejlõdik. Míg egy fiú 25 éves korában lesz igazi testalkatú általába addig ilyen "fittnesz-vajaskenyér" 60 kilós testük van. Agyilag meg a fiúk érettebbek jóval! Mint egy nõ. Egy fiúnak nincs annyi kapcsolata sose mint egy nõnek. Ígyhát van idejük (még ha nem is mondják) de filúznak sokat a dolgon és változtatnak magukon. Ígyhát õk óvatosabbak (persze ez úgy tûnik hogy nem ) de igen. Ezért egy fiú már 16 évesen igazit akar. Míg egy nõ (õk se tudják miért) de 16-20 évesen olyat akarnak aki leszarja és nem szereti õket. Tudom tapasztaltam sokszor.

12-13 kb 3 évvel le vagyunk maradva testileg. Jóde ez eltérõ lehet de általába van úgy hogy 10 év is lehet. Egy lány 14 éves korára max 16 évesen totál kifejlõdik. Míg egy fiú 25 éves korában lesz igazi testalkatú általába addig ilyen "fittnesz-vajaskenyér" 60 kilós testük van. Agyilag meg a fiúk érettebbek jóval! Mint egy nõ. Egy fiúnak nincs annyi kapcsolata sose mint egy nõnek. Ígyhát van idejük (még ha nem is mondják) de filúznak sokat a dolgon és változtatnak magukon. Ígyhát õk óvatosabbak (persze ez úgy tûnik hogy nem ) de igen. Ezért egy fiú már 16 évesen igazit akar. Míg egy nõ (õk se tudják miért) de 16-20 évesen olyat akarnak aki leszarja és nem szereti õket. Tudom tapasztaltam sokszor.
max 16 : /
A 30 éves szomszédasszonynak :)
ahogy az õrjárat zenébe megmondták: büdös nepper az utcán sittel, a szaga el szál, lövi a kápszert!!
16-nak felel meg. Mindkét oldalon vannak érettebbek és retardáltak. A "lányok korábban érnek" címû passzus a fizikai fejlõdésre vonatkozik, de õk korábban abba is hagyják.
Ez a kérdés olyan, mintha egy kutya korára azt mondanánk, hogy ha ember lenne, már 80 lenne. :D Egy 16 éves srác nem tudom, hány éves lánynak felelne meg...
egy 16 éves srác egy 16 éves lánynak felel meg.Kicsit éretlen lehetsz ha azt hiszed hogy mindegyik fiú visszamaradott a csajoktól:) De majd felnõsz Te is. Amúgy elõttem jól írták mivel mind két oldalon vannak gyerekesek és érettebbek is.
8028324 perces lánynak felel meg ha pontosan 16 éves a fiú 17/F
80
13/14:D? de nem lehet általánosítani... ez egy buta kérdés =) L/16
attól függ mennyire érett. ha egyáltalán nem és nem lehet vele normálisan beszélgetni, akkor egyik csajnak se kell. pasitól függ.
0-90 ...
A kérdező hozzászólása: eléggé éretlen a srác xd.... :PP

Egy 16 éves lánynak iskolába milyen magassarkút ajánlotok?

Nem mindennapos használatra kellene csak 1x2-szer vanném fel amikor olyan kedvem van.

Legjobb válasz: Ilyeneket ajánlotok egy 16 éves lánynak??? Szerintem ne vegyél olyan magasat az iskolába(inkább suli után vedd át). Egyrész praktikusabb a cipeléshez, lépcsõzéshez az 5-6 cm max, harmadrészt 12 cm-s sarok nem iskolába (és nem egy 16 éves lányra) való, nem igazán jó szemmel nézik a tanárok se. Igaz, én a tanárok oldalát képviselem...

Ilyeneket ajánlotok egy 16 éves lánynak??? Szerintem ne vegyél olyan magasat az iskolába(inkább suli után vedd át). Egyrész praktikusabb a cipeléshez, lépcsõzéshez az 5-6 cm max, harmadrészt 12 cm-s sarok nem iskolába (és nem egy 16 éves lányra) való, nem igazán jó szemmel nézik a tanárok se. Igaz, én a tanárok oldalát képviselem...
Bocsánat rosszat linkeltem de az utánam lévõ válasz az jó, de talán ez kicsit felnõttes egy 16 éves lánynak. De sarokmagasságra jó, lehet ennél kicsit magasabb.
nálunk 8.ban vettek fel a lányok egysszeer kétszer 20 centis magassarkút (magasított volt a talpa is..!) is szóval a határ a "csillagos ég"... más hogy mit fognak gondolni rólad. (:
mivel nõni fog még a lábad, ne vegyél szerintem! ellenben egy fekete szolid magassarkú jól jöhet, de ne legyen 7 centinél nagyobb a sarka... egyébként ha sok a cuccod, pláne ne menj magassarkúban, mert belehalsz, mire hazaérsz:P
A kisebb pedig egy s, de ez már csak a hab a tortán :D
talán valami ilyen sarkú?ez nem olyan nagy.. http://www.cosmopolitan.hu/rw_termek/cipo/elegans_cipo/magas..
Akkor úgy mondom, hogy a férfiak általá gusztustalannak tartott.
hosz gusztustalan-e vagy sem, azt nem egy ember fogja eldönteni, fõleg, h mindekinek más az ízlése. manapság ez/ezek a kedveltek, ezvan.
Telitalpú meg platformos, ez két gusztustalan cipõfajta.
vegyél valami egyszerû feketét esetleg valami kis csat vagy egyéb diszkrét díszítés rajta, azt bármihez felveheted kb és ünnepségekre is jó. nagyon meglepõ, de platformos cipõben elképesztõen könnyû járni, tényleg kényelmes. mondjuk azért mert platformos nem kell szörnyen magassarkút venni, abból is vannak laposabbak. nemsokára linkelek valamit ha találok, csak borzalmas vihar ért felénk úgyhogy inkább kihúzok mindent. 17/L
Nem tudom szereted-e a telt talpú ciepllõket. De énis 16 vagyok és imádok bennük lenni! Kényelmes és cipekedni is tökéletes.:) Ittvanpár: http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog.php?brand=107&catego.. ugyanilyenem van feketébe.:) Elõször megijedtem h fogok tudni benne járni de nagyonjó! http://www.deichmann.hu/site/hu/catalog.php?brand=107&catego.. esetleg ez:) Remélem segítettem:) 16/l
Nézd találtam neked ilyesmi cipõre gondoltam. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://bolthely.hu/kepek/..
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat. Én sem 12 cm-es sarokra gondoltam hanem valami kissebbre. Valamire ami magassarkú de azért a tanároknál sem veri ki a biztosítékot. A lábam meg már 4 éve egy centit sem nõtt szóval emiatt nem aggódok.
van amelyik kedveli, van amelyik nem. szerintem ez a nõknél is ígyvan.

Szerintetek az gáz ha egy 16 éves lány ott akar aludni a barátnőjénél és az anyukája azt mondja hogy csak akkor mehet el ha látja a barátnőjét? Szerintem ez elég ciki 16 évesen.

Legjobb válasz: ez az alap. ha nem ismerném a lányt nem engedném el a lányomat. Sõt nem ártana a szülõket is ismerni. mit képzelnek a mai 16 évesek?!

ez az alap. ha nem ismerném a lányt nem engedném el a lányomat. Sõt nem ártana a szülõket is ismerni. mit képzelnek a mai 16 évesek?!
16, éves vagy és anyád DIRIGÁL?? Bocsi, de ez Kiba**ott CIKI!!! Szerintem, ne is mondj, neki semmit, csak tûnj a barátnõdhöz, elõbb vagy utóbb kénytelen lesz megszokni!!!
Nos szerintem ez baromság. Mivel az anyukák hajlamosak a gyerekeik barátait hibáztatni. Sok mindenért. Én vagyok az élõ példa. A legjobb barátnõm anyja utál azóta mióta meglátott. Persze nem kimondottan visszafogott a külsõm, minek után szeretem a piercingeket, tetoválásokat, festem a hajam, stb. Meg tudta, hogy járok bulizni, és dohányzom. Azóta minden az én hibám. Volt, hogy felhívta édesanyámat, hogy elmondja neki, mennyire rosszul nevelt, és elrontom a lányát. Mellesleg ez a nõ egy neves orvos, de olyan szinten képmutató, és önzõ, hogy ilyet én még nem láttam. Szóval igen..gáz.
igen elég ciki de lehet félt .... nem ismeri a lanyt meg hogy lehet nem is lány... vagy ijenek nem tudhatod miért akarja látni... engem igaz mindig engednek de vagy 2x felhívak meg add a szüleit .... szal csak félt látszik szeret ..... nem azt akarom mondani h. nem bízik meg nenned csak szeret ...
én is aludtammár 13 évesen is bnõmnél, de anya jól ismerte meg miösszevoltunk nõve, egyik hétvégén én náluk utána õ nálunk, de mikor 16 évesek lettünk anya kicsit bizalmatlanabb lett(nem ok nélkül:) ) és rendszeresen felhivta a bnõm anyukáját este hogy ott vagyunk e, és hogy kiengedette minket valamilyen programra és hogy mikor kell hazaérnünk, és idõre fel is hivott(akkor még mindenkinek volt matáv-ja) igy biztosan tudta hogy jó helyen vagyok:) akkor baromira idegesitett meg ciki volt de most hogy már anya vagyok ugy gondolom tök igaza volt!
én azt nem értem hogy eddig még az anyuka nem látta a lánya barátnõjét akivel olyan jóban van hogy ott alszik nála!!!!
mondjuk ez nem ciki. én a gyerek szabadsága és önállósága mellett vagyok, de a barátot/nõt azért én is látni szeretném. nem azért, mert azt hiszem, kamuzik a gyerek. hanem mert fogalmad sincs, hogy el tud vinni BÁRKIT egy irányba egy nem neki való ("rossz") barát. inkább elengedem a lányomat hajnalig bulizni egy normális barátnõvel, mint délutáni kerti partira a "rossz" baráttal. és egy idõsebb, külsõ szem észreveszi, ha nem megbízható az illetõ barát.
Ha a barátnõ igazi barát, akkor nem cikizi a barátnõjét. Ha meg nem ért meg ennyit, akkor az hol barátság? Amúgy idegenekhez nem engedném el a lányom 16 évesen sem. Lehet a 16-os számtól ájuldozni, de azért még mindig csak egy tinédzserrõl beszélünk, nem egy felnõtt, független emberrõl!
Ez nem ciki, hanem ez a normális, még jó, hogy legalább a barátnõt ismerjék, sõt az a jobb ha a szülõket is, 16 éves még közel sincs a felnõtthöz, szóval nem kell fenn hordani az orrot, teljesen igaza van a szülõknek.
Nekem a barátnõim szüleit akarják látni. Az gázabb. :s
Bár nálunk más volt a helyzet, ismerték a barátnõmet, de elõfordult olyan, hogy nálunk készültünk a buliba, a szüleim úgy tudták, hogy a buli után barátnõmnél alszok, de én a barátomnál aludtam. Attól, hogy látják a barátnõt, még nem biztos, hogy történik változás. Cikinek ne érezd semmiképp, csak szülõi féltés, majd "kinövik".
Nem, nem gáz. Teljesen normális.
A kérdező hozzászólása: köszönööm :) csak tudjátok a mai világban már "ciki" a barátnõnek
Én is 16 vagyok. A szüleim az összes barátnõmet ismerik. Viszont a legtöbb barátnõm szüleit nem. Anyuék bíznak bennem, nem zavarja õket. Szerintem az, hogy a barátnõdet szeretnék látni, nem gáz.
utolsó hát téged sem neveltek meg normálisan a szüleid, pedig nem ártana egy-két pofon, hogy helyre tegyen
szerintem nem. fõleg ha a lány már csapta be az anyját
lehet lepontozni.. én is 16 vagyok, de engem már 13-14 évesen is engedtek ott aludni barátnõmnél és õ 15 km-re tõlünk a városba lakik.. nem kérdeztek semmit, simán megengedték.. már távolabbinál is aludtam.

Egy 14 éves lány, és egy 16 éves fiú között nagy a korkülönbség?

Legjobb válasz: Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!

Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!
ehh ha valaki azt mondja, hogy 2 év sok, akkor mostantól milkacsoki vagyok.
belefér
Na most adj neki nagyon egyértelmû jeleket. Ha valami újat veszel észre rajta, dicsérd meg, mondd neki, hogy hiányoztál, mondjuk csak úgy menj oda hozzá, és beszélgess velem, és utána mondd neki, hogy jó volt veled beszélni, hasonló dolgokat, ha látja, hogy neked is bejön, és neki is bejössz, valamit (hogyha nem félénk típus) kezdeményezni fog.
Dehogy sok, én is ilyen felállásban jöttem össze az elsõ barátommal. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó : Teljesen igazad van... csak félek...bár igazából érzem ( nõi megérzés :) :D ) hogy bejövök neki :) ... de mi van ha esetleg ügyetlenül elszúrom az egészet, vagy õ mégis meghátrál pedig õ is szeretné??
Csak simán mondd el neki, ahogy jön. Persze nehéz, de máshogy, hogy?
A kérdező hozzászólása: A másik meg... : Hogyan mondjam el hogy bejön?? Itt a lehetõség, nemsokára megyünk edzõtáborba...(min.8 éve edzünk már együtt)
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. :) A 14 éves lány ( ebben az esetben én :D ) valóban érettebb a koránál (kinézet/gondolkodás....de semmi zûrös dologra ne gondoljatok a gondolkodás alatt!), a fiú meg igen, talán kicsit félénk "gyerekesebb" még. Akkor ez így oké? :)
A korkülönbség pont 2 év. Nem 12 évrõl beszélünk... :) Ha nektek okés a dolog akkor még a lány apja sem feltétlenül fogja baltával üdvözölni a hódítót... :D
Ez nagyon sok idõ gondolj bele: 24 hónap van köztetek. 104 hét van köztetek. 730 nap van köztetek. 17472 óra van köztetek! 1051300 perc van köztetek. :) Szerintem ezek hatalmas számok! :)

Lányok nektek hány évesen volt az első párkapcsolatotok? Szerintetek 19 éves fiú létemre hogy néznék ki egy 16 éves lánnyal?

hogy néznék ki → korkülönbségre értve

Legjobb válasz: Szia! Én 16 voltam mikor megismertem az elsö szerelemet!Ö 18 volt. Szerintem egyáltalán nem ciki fiatalabb lánnyal járnod,hisze még csak 19 vagy!!!!Ez a korosztály a neked való! Valamint attól ,hogy valaki 16 még lehet komoly,én például 2 évet voltam az akkori párommal!

Szia! Én 16 voltam mikor megismertem az elsö szerelemet!Ö 18 volt. Szerintem egyáltalán nem ciki fiatalabb lánnyal járnod, hisze még csak 19 vagy!!!!Ez a korosztály a neked való! Valamint attól , hogy valaki 16 még lehet komoly, én például 2 évet voltam az akkori párommal!
Semmi különös. Nekem is volt 22 évesen 17 éves csajom, És?
A korkülönbség szerintem tökéletesen jó. Nekem az elsõ 17 évesen volt. A párom 20 éves volt akkor.
Szerintem sincs gond a korkülönbséggel, mikor az elsõ barátommal összejöttünk, 15 éves voltam, õ pedig akkor töltötte be a 18-at.
20 voltam - barátom 21 Ha tiszteled, megbecsülöd a lányt, és tudsz várni a szexszel, ha õ erre kér, akkor nincs baj.
Még van bõr a képeden megkérdezni... ROHADT PEDOFILOK VAGYTOK MIND!!!!!!
Teljesen normális nyugi! (az utolsónak elment az esze)
Sztem sincs semmi gond a korkülönbséggel:)
ha te 19 vagy és a csaj 16 akkor kb pont egy szinten vagytok :P nem bántásból, de tényleg érettebbek a lányok.

A mai társadalomban mennyire elitélendő illetve meglepő ha egy 16 éves lány fogamzásgátlót szed?

Legjobb válasz: Hát, én úgy látom ezt a dolgot, hogy inkább 16 évesen védekezzen tisztességesen, normálisan, ha már nemi életet él, minthogy abortuszra menjen 3x 18 éves koráig mondjuk... Nem tudunk vele mit kezdeni, ha a fiatalok ilyen korán kezdik a szexuális életüket, ez az õ döntésük. De, ha már így tesznek, akkor legalább gondoskodjanak a megfelelõ védekezési módszerrõl. Egyébként szerintem nem a társadalmi elítéléssel van itt a gond... Hanem azzal, hogy egy 16 éves lány szervezete még nem fejlõdött ki teljesen és a fogamzásgátló csak akadályozza ebben...

Hát, én úgy látom ezt a dolgot, hogy inkább 16 évesen védekezzen tisztességesen, normálisan, ha már nemi életet él, minthogy abortuszra menjen 3x 18 éves koráig mondjuk... Nem tudunk vele mit kezdeni, ha a fiatalok ilyen korán kezdik a szexuális életüket, ez az õ döntésük. De, ha már így tesznek, akkor legalább gondoskodjanak a megfelelõ védekezési módszerrõl. Egyébként szerintem nem a társadalmi elítéléssel van itt a gond... Hanem azzal, hogy egy 16 éves lány szervezete még nem fejlõdött ki teljesen és a fogamzásgátló csak akadályozza ebben...
szerintem is az orvos az elítélendõ, aki felírja ilyen fiatal korban, az orvoslástól távol áll ez a fajta magatartás
Ez inkább sajnálatos, hogy egy 16 éves lány már gyógyszerrel zavarja a szervezetét
nem ítélem el, az õ dolga, mit tesz a testével. de az orvostól nem szép.
figyelj picit eltudná e tartani a fent említett 16 éves lány magát ill egy gyermeket?, az iskolai tanulmányokra kellene koncentrálnia ahelyett hogy aktív nemi életet él...egy 16 éves ember mégy gyerek (leszarom hogy jogilag már nem)
Max az orvos elítélendõ, am nem meglepõ és ink sajnáljuk...
Jobb lenne ha esemény utánit írna fel vagy abortuszra küldené a lányokat? Szerintem mérlegeljetek melyik a rosszabb.
Na és ha fiú?
Szinte semennyire.:) Jobb, mintha sehogy se védekezne. 17L én is tablettázok.
Számomra semennyire. Mindig csak arról kárognak, hogy tönkreteszi a szervezetet, de ez mi a túrót jelent arról semmit nem tudni... Másik, hogy többet is ismerek akik fiatalkortól 15-17 szedték és most 25 körüli egészséges anyukák egészséges babával. :)
MÉG JÓ, HOGY FIGYELTEK A KÉRDEZÕRE IS: "Azért szedek gyógyszert mert már 3 éve van ciklusom de egyszerûen borzalmas. Volt, hogy két menstruáció között csak 10 nap telt el és 2 hétig tartott. A kérdést pedig azért tettem fel, mert a védõnõ megkérdezte, hogy szedek-e. Igent mondtam õ pedig konkrétan elkezdett szidni, nagyon rosszul esett amit mondott. Nemi életet pedig nem is élek." Szóval nem kell sem az orvost, sem a kérdezõt leszólni. Igenis, van olyan, amikor terápiás céllal írja fel az orvos a fogamzásgátlót, nem azért, hogy segítséget nyújtson a könnyelmû szexuális élethez... Kérdezõ, remélem elmondtad a védõnõnek, hogy mi a helyzet, és azt is, hogy kb semmi köze hozzá, hogy te szedsz-e tablettát, és ha igen, akkor miért.
Szerintem teljesen normális. Sokkal meglepöbb ha az illetö pelenkát venne!
Ha már nincs meg a pasid akkor kérek egy nevet szívesen megismerkednék veled :)
Szerintem 16 évesen még tanulnia, sportolnia kell az embernek, fejleszteni önmagát a felnõtté válásig, nem pedig szexen és fogamzásgátlón gondolkodni, úgyhogy én nem nézem jó szemmel, az biztos.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti: Van barátom:) Utolsó: 4, 3-as átlagom van egy erõs szakközépbe. Minden reggel és este futok, délután lovagolok. Rajzolok, festek, fotózok. Nem hiszem, hogy ha elkezdenék szexuális életet élni bármelyik rovására menne. Csak eggyel több élvezet lenne az életemben, amiben szerintem semmi rossz nincs mert nem leszek rákos tõle(mint például a dohánytól), nem megy tönkre a májam(alkohol).
Igen, viszont a lelked rámehet. És az kihatással lesz a szervekre is.
Amúgy meg egy elit gimi lehet erõs, de a szakközéppel nem példáloznék:D
Egyrészt szerintem sem túl egészséges ilyen fiatalon szedni fõleg ha nem is élsz szexuális életet akkor meg pláne. Nekem mindig is nagyon hasfájósak voltak a menstruációim és nagy mennyiségûek is, de eszembe sem jutott, hogy kényelmi okból szedjem. 23 évesen kezdtem csak el szedni...
Köztudott, hogy serdülõkorban nagyon szeszélyes tud lenni a ciklus. Ez néhny nagyon extrém esetet eltekintve (hormonzavar, szervi rendellenesség) idõvel beáll. Nem újdonság ez az orvostudományban, csak mostanság divat lett erre (meg még sok másra is) fogamzásgátlót iratni. Viszont elgondolkodtató, hogy vajon jót tesz az amúgy is nagy változásokon átesõ szervezetnek, ha mesterségesen, a hormonrendszert befolyásolva akarják beszabályozni? Olyan szerrel, ami még felnõtt, kifejlett szervezeteknél is okozhat sajnos néha maradandó károsodást is? Az már más kérdés, hogy nem téged, hanem a tablettát felíró orvost kellett volna lehordani.
Ebben az esetben viszont semmiképpen ne szedjél fogamzásgátlót, hiszen a gyógyszerek ártalmasak a szervezetedre!Ha nem élsz nemi életet a saját egészséged érdekében mindenképpen azonnal függeszd fel a szedését.Hiszen ha nemi életet sem élsz, akkor a hormonja id igen "pihenõ" állapotban lehetnek, aminek egy erõs hormonális gyógyszeri beavatkozás sokat árt, nem véletlen, hogy meg "van õrülve" a szervezeted akkor. Ha nemi életet élnél és szednél valamilyen gyógyszert, akkor is át kéne térned másikra, ha rosszul reagálnál rá...
A te dolgod... Nem a legbölcsebb jó fiatalon bezavarni a szervezetet, de az is igaz, hogy jobb, mint egy abortusz vagy egy esemény utáni. Az már más kérdés, hogy vannak olyan fogamzásgátlási módok, melyek egyáltalán nem terhelik meg a szervezetet, és még a betegségek ellen is véd. F 29
Ez olyan, hogy nem mész ki az utcára mert fejedre esik egy tégla.
Inkább, minthogy terhes legyél. Ha az én lányomnak aki nemsokára lesz ennyi, komolyabb kapcsolata lenne és mivel akárki akármit is mond a 16 éves kor manapság átlag kor szûzesség elvesztése céljából, én mennék el az orvoshoz vele fogamzásgátlóért.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok az a lány. Azért szedek gyógyszert mert már 3 éve van ciklusom de egyszerûen borzalmas. Volt, hogy két menstruáció között csak 10 nap telt el és 2 hétig tartott. A kérdést pedig azért tettem fel, mert a védõnõ megkérdezte, hogy szedek-e. Igent mondtam õ pedig konkrétan elkezdett szidni, nagyon rosszul esett amit mondott. Nemi életet pedog nem is élek.
11-es vagyok... az elõzõ írásom elsõ feléhez idézõjel tartozik. :)
erre az élettõl kapsz majd választ ha belegondolsz ez mit jelent a szervezetednek, megállítja a peteérést, még olyan nõknél is okoz gondot, akik sokkal idõsebbek, mint Te ez a Te döntésed, ha késõbb ez gondot okoz, sajnos az is a Te bajod lesz ettõl nem ítél el senki, Te döntésed otthon mit szóltak ehhez? N
Számomra semennyire. Mindig csak arról kárognak, hogy tönkreteszi a szervezetet, de ez mi a túrót jelent arról semmit nem tudni... Dehogy nem tudunk, el kell olvasni a betegtájékoztatót. Persze, sokan kismamák, mások meg nem... Ez nem érv.
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy tapasztalatlan és fiatal vagyok de szerintem ha valakit igazán, tiszta szívbõl szeretek, akkor a szeretkezés a kapcsolat elmélyítése és egy más magasabb szintre juthatunk. Utolsó, bocs tényleg simán mehettem volna elit gimibe is. Hatodik osztályig kitûnõ voltam, onnantól csak két négyesem volt. És képzeld az a szakközép tényleg erõs!Nem csak melegedni járunk az iskolába.

Szerinetetek létrejohet kapcsolat egy 13 éves lány és egy 16 éves fiú kozott?

Legjobb válasz: Lehet, bár a 16 éves fiúk inkább 16-18 éves lányokkal szeretnek járni.

Lehet, bár a 16 éves fiúk inkább 16-18 éves lányokkal szeretnek járni.
igen
Nem
Igen
Nekem 13 évesen 18 éves barátom volt.

Szerintetek nem felháborító, ha egy 16 éves lánynak 35 éves pasija van?

Ezt hallottam nemrég. Azt hittem lehidalok, ez komolyan mondom már több mint felháborító. 2 gyermekes anyuka létemre, nem tudom elképzelni hogy a fiatal lány szülei nem szólnak ezért semmit! Ha az én lányom csinálna ilyet, hát biztos szívrohamot kapnék, na jó ez még odébb van ? még csak 13 éves. Ti mit gondoltok err?l? Nem igaz, hogy tetszhet egy tini egy érett férfinak? Undorító!

Legjobb válasz: Én 17 éves vagyok, és sohasem tudnék kikezdeni ilyen "öregekkel". Hiába udvarolnak. Mennyire gusztustalan, mikor a "vénkappanyok" udvarolgatnak a tinédzser lányoknak! Sajnos manapság egyre több van belõlük. Még ami azt illeti, szerintem az nevelésfüggõ is, hogy ki hány évesekkel jön össze. Mivel egy rendes szülõ nem engedné a 16 éves lányát 36 évessel járni..Sõt még 26-al sem .

Én 17 éves vagyok, és sohasem tudnék kikezdeni ilyen "öregekkel". Hiába udvarolnak. Mennyire gusztustalan, mikor a "vénkappanyok" udvarolgatnak a tinédzser lányoknak! Sajnos manapság egyre több van belõlük. Még ami azt illeti, szerintem az nevelésfüggõ is, hogy ki hány évesekkel jön össze. Mivel egy rendes szülõ nem engedné a 16 éves lányát 36 évessel járni..Sõt még 26-al sem .
Szia! Nem tudom, hogy neveled a lányod, de lehet hogy vannak olyan dolgok amikrõl te nem tudsz. Nem megijeszteni akarlak, de ha körülnézel akkor te is láthatod, hogy a mai 13-14 évesek "érettebbek", mint régebben. Szóval ne lepõdj meg semmin. Amúgy valóban felháborító, mert azért 19év korkülönbség kicsit sok még nekem is, pedig a párom 9évvel idõsebb mint én, csak ugye nálunk az a különbség, hogy már elmúltam 18 és ilyenkor már a saját tetteimért vállalom a felelõsséget, nem anyának kell értem felelnie. Ennyi csak a különbség, hogy 16 éves-e valaki vagy 18 felett van.
A "mi"városunk sajnos tele van ilyen kapcsolattal, rengeteget ismerek..Egyébként a legtöbb ilyen kapcsolatban a férfiak bizony igen jól menõ "vállalkozók", elvált feleségekkel, gyerekekkel.Elõször persze a szülõk ellenzik a kapcsolatot, majd szépen-lassan belenyugszanak.Ja, és nem igazán 16-17 évesnek néznek ki a lányok, hanem legalább egy tízessel idõsebbnek.Hatalmas mellekkel, csokibarnán, tûsarkúban..Akit most ismerek legnagyobb korkülönbséggel, a férfi 47, a lány 16 éves gimis.Már 1 éve együtt él a pasival, mindenki tud róla, vissza is vitették már a szülei, de mindig megszökik, meg egyéb dolgokat követ el..
Biztos úgy van vele, hogy friss husi. de amúgy nagyon undi, az apja lehetne.
Szóval összefoglalva szerintem azt kellene felfognia a társadalomnak, hogy a szexuális érés is a szocializálódás egy lépcsõfoka. Ki elõbb éri el, ki utóbb. De gátolni nem kéne, mivel az a személyiség megnyomorítása. Aki akarja, csinálja. Aki nem akarja, az úgysem fogja csinálni.
Nem tom, de Én is dugnám azt a 16 éves csajt amelyik összeáll egy 30 évessel. De szerintem nincs pasi aki nem ezt tenné.
ma 00:58 Összefoglaljam mit tetszhet? Fénylõ selymes haj. Ráncmentes feszes hibátlan SZÕRTELEN bõr. Gyönyörû kerek és feszes formák. Kecsesség. Bájos zavar. Szexuális túlfûtöttség Õszinte elpirulások. 29/F
Mellesleg meg azok a pasik vágynak leginkább ilyen fiatalabb lányokra, akik gyerekkorukba nem kaphatták meg õket, vagy azért mert nem õk voltak brad pitt vagy kevin a backstreet boys ból, vagy azért mert egyszerûen a faluba nem voltak ilyen vagy ilyesmire kapható csajszik. A mostani 30 as - 40 es korosztály gyerekkorában azért még nem volt az ilyen szintû szabadelvûség, max pesten ment a hippi korszak is, és azt se tudták mi az a tangabugyi. Emlékszem minket is tudatosan megzavart apám amikor a szomszéd csaj 13 évesen mutogatta a punciját, én meg 14 voltam. Az újabb tapasztalat szerzésig 5 évet vártam a következõ alkalomra. Örökké utáltam ezért. Jobb késõn mint soha :) Hajrá 30 asok ;)
Én nem ítélek el senkit. Sokáig elképzelhetetlennek tartottam, de lássunk csodát pont úgy hozta az élet, hogy nekem is pár 10-essel idõsebb a párom. Igaz én elmúltam 21 és már 3éve vagyunk együtt. Tudom, hogy ritka mégis elõfordulhat, hogy akár egy 16éves is éretten gondolkozzon. Mért kell azt hinni, hogy egy 30-40, vagy akár 50éves férfi úgy néz ki mint egy öreg bácsika. ismerek sok olyat aki 10évet is letagadhatna. Lehet pár év múlva szét mennek, de addig is voltak szép éveik. Persze nem azt mondom, hogy ezt kell csinálni, de ha valóban õszinte szerelembõl fakad a kapcsolat, akkor mért tagadnánk meg egymást csupán a kor miatt. De ha a férfi részérõl ez csak egy kihasználás, akkor õ egy szánalmas alak.
Egyáltalán nem felháborító.
Azta mennyi apakomplexusos lány van errefelé, akik próbálják bemagyarázni, hogy ez normális. Ez egy betegség, pszichológushoz lehet fordulni vele.
Nekem is 14 évvel idõsebb párom van, 3 éve együtt vagyunk. De aki azt irja, hogy beteges meg hasonlók, kiváncsi vagyok mit irna akkor, ha belecsöppenne egy ilyen kapcsolatba. Jó, lehet azt írni, hogy ilyen nem fordulhat elõ, mert ez meg az, de a szívnek nem lehet parancsolni.
09:33-as vagyok. Kikérem magamnak, nem apakomplexusos lány vagyok, hanem egészséges, felelõs gondolkodású 32 éves családanya.! Nem mindegy, ne általánosíts. Psyhológus meg a magadfajtának kell, akinek nincsen más az életben, csak fehér, és fekete.Gondolom 40 éves vénlány vagy, esetleg kamasz fiú, aki ábrándozik a 40-es tanárnõrõl. Nem értem, miért kell leiskolázni magát egyeseknek, még akkor is, ha anonim az oldal.
23 éves nõ vagyok, aki sosem vágyott apjakorú férfiak után. Életemben maximum nálam 5 évvel idõsebb férfiak tetszettek. Ennyit arról, hogy ki általánosít. A pszichológust meg így írjuk magyarul. És sajnálom, de ennek a jelenségnek a neve apakomplexus, még ha 32 éves is az ember. Könnyen kialakul, ha az adott lánynak nincs édesapja, vagy rossz/semleges viszonyban vannak vele. Elhiszem, hogy nehéz ezt beismerni, de a tényeket nem nagyon lehet megmásítani. Aki a 15-20 évvel idõsebb férfiakhoz vonzódik, az apakomplexusos. Lehet lázadozni, hogy szerintetek ez a normális, de ez a tudomány mai állása szerint így van.
Majd akkor oszd az észt, ha 7 év múlva felmutatod azt mint Mi.Addig maradj csöndben, mert nem vagy kompetens ez ügyben.Gyerekes, begyepesedett, buta gondolkodású vagy.Én 25 évesen már felelõsségteljes anya voltam, de ehhez olyan messze vagy, mint Makó Jeruzsálemhez.Egy bizonyos szint alá nem süllyedek, így a veled való vitát muszáj berekesztenem. /Mellesleg az apámmal a mai napig legendásan jó a kapcsolatunk./
Én is rettentõen imádom apukámat és õ is engem! Mindig is apás voltam! nem mindegy, hogy valakiben azért alakul ki így a vágyódás egy idõsebbhez mert nincs/esetleg rossz a kapcsolata az apjával, vagy azért mert szimplán egymásba szerettek mindenféle érdek nélkül. Nem kell egybõl vádaskodni, nem tudhatja senki se, hogy mi játszódik le a színfalak mögött.
1. Nem is ismersz (halvány lila gõzöd nincs pl. arról, hogy nekem van-e gyerekem, mit értem el az életben stb. - amire te annyira felvágsz szintén névtelenül, arctalanul az interneten, tehát nem tudom egyáltalán miért is kéne elhinnem), de elszidsz mindennek, csak azért, mert van fogalmam róla mi az az apakomplexus. Tipikus védekezõ mechanizmus a saját hibáinkkal szemben, melyeket képtelenek vagyunk beismerni, avagy a valósággal való szembenézés képtelenségével szemben. 2. Mint már említettem neten azt mond az ember, amit akar, tehát nyugodtan mondhatsz bármit az édesapáddal való kapcsolatodról, nem kötelességem elhinni.
Szerintem nem felháborító. Én is azon a véleményen vagyok, hogy akinek nem tetszik miért foglalkozik ezzel? Miért kell beleütni az orrotokat másnak a dolgába? Ez magánügy, hogy ki-kivel. Jó nem adom a naivat, igen valószínû sok ilyen korú pasi csak kihasználja a lányt, de én úgy hiszem hogy van olyan is akinek érzelmei lesznek felé. Fölösleges ezen kiakadnotok, attól hogy itt meglesz a balhé, a világban még sok ilyen kapcsolat kötõdik.
mindenkinek szíve joga azzal járni, akivel szeretne. pontosan, lehet, hogy a pasi késõn érõ típus, vagy kevesebbnek néz ki egy 10-essel, nekem van egy 30 éves ismerõsöm, 21-22-nek simán elmegy. azonkívül a 16 éves fiúk sok lányhoz éretlenek, egyszerûen nem tudnak mit kezdeni egymással, és az éretlenséget nem csak azon értem, hogy nem mernek közeledni a lányhoz. szerintem az is borzasztó éretlen, ha valaki jobbra-balra k*félget mindenfajta tisztelet nélkül. ha a lányt nézzük, egy 30-as pasi többet tud nyújtani, mint egy tizenéves: nem csak egy mozi vagy kávé, hanem étterem, drágább ajándékok, színház, komolyabb beszélgetési témák. ha már itt tartunk, az ágyban sem kezdõk (valószínûleg), tudják, hogyan varázsolják el a lányt. összegezve, szerintem ez legyen magánügy, néha valóban kevesebbet kéne turkálni mások életében. nem látunk be a színfalak mögé.
09:56 Ne haragudj, de ezt most elképzeltem és felröhögtem!
nem olvastam el az összes válaszokat. Nem undorító, , sajnos 16 évesen én is bele zúgtam egy 35 éves férfiba.Ebbe semmi rossz nincs. Erre mondják, hogy apa komplesszúsa van. Sajnos nekem is az van. 2x mentem férjhez és a mind a kétszer jóval idõsebb volt a férjem a mostani 15 évvel idõsebb. Jaa és nem szégyellem és a környezetem egyáltalán nem tartja undorítónak. pedig 45 éves vagyok és 10 éve vagyunk jó házasságba. többit számold ki, ,
Én nem tudom erre azt mondani, hogy undorító, mert jártam hasomló cipõben. Amikor 19 éves voltam akkor egy 36 éves, amikor pedig 21 voltam, akkor egy 41 éves pasim volt, engem nõként az fogott meg bennük, hogy sokkal figyelmesebbek, és érettebbek voltak a velem egykorú fiúkhoz viszonyítva. Azt, hogy a férfiakat mi vonzza a fiatalabb lányokhoz azt meg szerintem senkinek nem kell elmagyarázni.... 26/N
Miért érzem azt, hogy az ehhez hasonló kérdések (tudat alatt) a féltékenységre épülnek?
Hmmmm.... Én így kérdezném: Nem felháborító, hogy egy 35 éves elcsavarja egy 16 éves lány fejét?? Aki volt már életében elõször szerelmes tinilány, az tudja, hogy bármit képes lenne sutba dobni, a neveltetés és a társadalmi elvárás a legkevesebb. Annak a 35 éves majomnak milyen a neveltetése, az erkölcse, mit szól az anyja-apja (elvált felesége, gyerekei) ahhoz, hogy neki egy 16 éves játékbaba kell éjszakára????
ma 07:10 mondasz jókat. Tudod, ez az orgazmusszínlelés egyfajta elvárás, legalábbis a nõk gondolják úgy, hogy a srác szemében kisebbek lesznek, minthogyha bevallanák: nem tudnak elmenni. És a barátnõknek 16 évesen pedig hangoztatják, hogy íjjjjjj 5x orgazmusom volt egymás után, azok meg irigykednek, még ha tudják is, hogy nem igaz. Olyan, mint amikor mi, srácok azt mondjuk 16 évesen, hogy a discoba szopattunk, meg dugtunk, közben meg max meghívtuk a csajt egy italra, ami után le is lépett:D De sajnos ez egy elvárás, és hogyha nem állsz be, akkor halálra [email protected] majd, és mindig fogják beléd táplálni a kisebbségi érzést. Én is egy darabig álltam a sarat, majd 17 évesen hazudtam egyet, mert nem bírtam a basztatást, amit kaptam, pedig olyan emberek csinálták fõképp, akikbõl még azt sem nézném ki, hogy arcon pusziltak egy lányt- persze nem véletlen csinálták, arra ment ki a játék, hogy eltereljék a gyanút a körülményekrõl, amiket összehadováltak egy titokzatos olasz lányról, akivel a Szigeten volt afférjuk.
Számomra nem felháborító (miért háborodjak én fel azon, amit mások csinálnak?), csak elég fura. Ismertem ilyen párt én is régebben, nem ártottak vele senkinek, pár évig együtt voltak, aztán a lány rájött, hogy a korabeli fiúkkal több mindent tud kezdeni, de amíg az idõsebb férfival volt, addig elvolt azzal, hogy felnõttesdit játszik. Különben ettõl még szerethetik egymást, csak az ilyen kapcsolatok nem szoktak tartósak lenni, mert elõbb-utóbb a lány rá szokott jönni arra, hogy õ még fiatal, és még sok mindent nem próbált ki az életben, amit egy idõsebb partnerrel nem is nagyon lehet. Aki meg tényleg olyan, hogy sokkal érettebb a koránál (és nem csak ezt gondolja magáról), annak épp elég baj, hogy ilyen, és nem talál a korabeliek között megfelelõ párt, felesleges ezért még külön le is nézni.
Nem mondom, hogy helyes, vagy örülnék, ha majd a lányommal lenne ilyen, de én megértem. Megértem azt a fiatal lánykát is, akit ezerszer jobban vonz egy 35 éves felnõtt, érett, sármos pasas, mint egy vele egykorú, pelyhesállú, pattanásos, wow-b.uzi, komolytalan kölyök. A pasit is ugyanúgy megértem, lehet késõnérõ tipus, nem akar még hézasodni, meg gyereket és jó egy laza, fiatal, üde, CSINOS, babaarcú lánnyal együtt lenni, aki nem cipel a hátán egy adag keserûséget, az elõzõ kapcsolatokból, akit elkápráztatja a pasi érettsége, akinek nem könnyezik be a szeme, ha babakocsit lát. Én mindkét félt megértem, jah és a szerelem? Lehet tényleg szeretik egymást. Ebbe csak õk láthatnak bele, senki más. 23/L
Nem felháboritó. Engem az háborit fel, hogy egy 35 éves pasasnak 16 éves barátnõje van. Na? Ehhez mit szólsz? Amúgy nem kit érdekel? Ha nekik ez jó, akkor csinálják. És nyilván jó mindkettõnek, mert csinálják.
Felháborító? Hát én így jártam, és életem legjobb döntése volt.17 éves voltam, Õ akkor 33. Augusztus 20.-án lesz a 15.házassági évfordulónk! Boldog, büszke, család vagyunk, szeretjük egymást, a 14 éves fiunkat meg imádjuk. /Akiknek fogalma sincsen az ilyen kapcsolatokról, azok minek írnak h.lyeségeket???/
hát nem akartam írni mert tudom hogy szét fogtok szedni aztán meggondoltam magam... 15v vagyok, a barátom 34. imádom. õ is engem. (25nek néz ki mondjuk), én nem nézek ki sokkal idõsebbnek a koromnál, de a korombeli fiúktól megõrülök. annyira gyerekesek hogy az õrületbe kergetnek. õ viszont szeret, megért, biztonságban érzem magam vele. és nem azért szeret mert fiatal vagyok és formák meg feszes meg ...áhh mindegy. aki nem volt benne ilyenben úgysem érti meg. ez egy tökéletes szerelem és semmiben nem akadályoz az a pár év köztünk. eszünkbe sem jut.
Én csak azt nem értem, hogy mért gondolják egyes férfiak, hogy egy 30+ éves nõ csak és kizárólag gyereket meg házasságot akarhat? Mert irta az egyik korábbi válaszoló pasas, hogy õ azért kezdene 20 évessel, mert azzal még lehet lazán élni, nem akar sietni sehová ( házasság, gyerek) De könyörgöm, mért általánositunk?? Én 30 vagyok, de kb.22-nek néz mindenki! Feszes a bõröm, babaarcom van, alakom is rendben, és imádok bulizni, meg mindenféle programot csinálni. Egyetemre járok nappalira, és még min. 10 évig hallani se akarok családról meg elkötelezõdésrõl!! Ilyen is van! Csak annyira nem bírom mikor valaki általánosit és minden nõre ráhúzza azt, amit látott mondjuk 10-20-nál!!
Szerintem 16-17 évesnek kéne lennie minimum, és jobb ha szûsz.
*szûz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!