Találatok a következő kifejezésre: Egy 16 fiú (603 db)

A kérdező hozzászólása: *éves
esély mindenre van maximum legroszabb esetben 1:8 milliárdhoz.
20 éves koromban majdnem összejöttem egy 14 éves lánnyal, nem a korán múlt a dolog.
persze, én is 14 vagyok, és már próbálkoztak idõsebbek is
Még én is
Az elsõ komoly barátom (akivel aztán el is vesztettem késõbb a szüzességem) 16 éves volt én pedig 14.
Simán belefér ennyi, nem para
Ideális korkülönbség szerintem.
Azok búzák vagy olyan sportot ûznek...
de
Hát ha 16 évesen még nem lenne szõrös az lenne a gáz.
A kérdező hozzászólása: csak láttam már ilyen 20 körülieket is akiknek nem votl szõr a lábukon, azok szerintem elobortválták, az viszont elég cink .
a lába azért legyen szõrös 21L

Szerintetek milyen igényei vannak egy 16 éves fiunak?

a szükségleteken kivül, az az evés ivés alvás lakhely ruházkodás-on kívül, milyen igényei vannak? (tegyük fel a család anyagilag középkategóriás besorolású)

Legjobb válasz: Honnan a fenébõl tudjuk mi?? Minden 16 éves fiúnak mások az igényei. Az egyik fiamnak amikor 16 éves volt a foci volt az igénye. Így a rendszeres sportedzések mellett a drága stoplis cipõk. A Manchesteri meccsek külföldön, a nyári edzõtáborok mind mind pénz és igény volt. A másik fiam amikor 16 éves lett, neki a zene volt a mindene. Drága gitárok, drágább oktatások, koncertek.. Ezek is mind pénzbe kerültek, de igény volt rá.. Minden 16 éves mást akar..

Honnan a fenébõl tudjuk mi?? Minden 16 éves fiúnak mások az igényei. Az egyik fiamnak amikor 16 éves volt a foci volt az igénye. Így a rendszeres sportedzések mellett a drága stoplis cipõk. A Manchesteri meccsek külföldön, a nyári edzõtáborok mind mind pénz és igény volt. A másik fiam amikor 16 éves lett, neki a zene volt a mindene. Drága gitárok, drágább oktatások, koncertek.. Ezek is mind pénzbe kerültek, de igény volt rá.. Minden 16 éves mást akar..
általánosítsunk ? oké ! napi 1 doboz cigi , pénz piára , koton , telefon rajta pénzzel , alkalmanként egy pakk fû , bérlet pl Budapesten kötelezõ éjfél után ha nincs akkor lábbusz vagy taxi
Rejszolás.
A kérdező hozzászólása: igaz elfogadható, és még?
A kérdező hozzászólása: igaz mindenki mást akarhat, de mondjuk pénzt-re van e igénye? mennyire? vagy számítógép? teleofon?
A kérdező hozzászólása: vagy mondjuk üdítõ vagy honnan tudjam miket szoktak csinálni, kérlek kicsit általánosítsátok a kérdést
Szülõi szeretetre, odafigyelésre, terelgetésre van szüksége. Persze normális keretek között.

Egy 14 éves lány, és egy 16 éves fiú között nagy a korkülönbség?

Legjobb válasz: Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!

Ez emberfüggõ. Ha a 14 éves lány még kislánynak érzi magát, a 16 éves fiú meg gerjed a légyre is, akkor igen. Ha a 14 éves lány érettebb a koránál, a fiú meg egy átlagos srác (köztudottan gyerekesebbek), akkor szerintem pont jó. Mérlegeljen a lány, hogy neki mi fér bele a kapcsolatba. Azért, hogy "felnõjjön" a sráchoz, nem kell baromságokat csinálni, ami aztán kihat az egész életére késõbb!
ehh ha valaki azt mondja, hogy 2 év sok, akkor mostantól milkacsoki vagyok.
belefér
Na most adj neki nagyon egyértelmû jeleket. Ha valami újat veszel észre rajta, dicsérd meg, mondd neki, hogy hiányoztál, mondjuk csak úgy menj oda hozzá, és beszélgess velem, és utána mondd neki, hogy jó volt veled beszélni, hasonló dolgokat, ha látja, hogy neked is bejön, és neki is bejössz, valamit (hogyha nem félénk típus) kezdeményezni fog.
Dehogy sok, én is ilyen felállásban jöttem össze az elsõ barátommal. :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó : Teljesen igazad van... csak félek...bár igazából érzem ( nõi megérzés :) :D ) hogy bejövök neki :) ... de mi van ha esetleg ügyetlenül elszúrom az egészet, vagy õ mégis meghátrál pedig õ is szeretné??
Csak simán mondd el neki, ahogy jön. Persze nehéz, de máshogy, hogy?
A kérdező hozzászólása: A másik meg... : Hogyan mondjam el hogy bejön?? Itt a lehetõség, nemsokára megyünk edzõtáborba...(min.8 éve edzünk már együtt)
nem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. :) A 14 éves lány ( ebben az esetben én :D ) valóban érettebb a koránál (kinézet/gondolkodás....de semmi zûrös dologra ne gondoljatok a gondolkodás alatt!), a fiú meg igen, talán kicsit félénk "gyerekesebb" még. Akkor ez így oké? :)
A korkülönbség pont 2 év. Nem 12 évrõl beszélünk... :) Ha nektek okés a dolog akkor még a lány apja sem feltétlenül fogja baltával üdvözölni a hódítót... :D
Ez nagyon sok idõ gondolj bele: 24 hónap van köztetek. 104 hét van köztetek. 730 nap van köztetek. 17472 óra van köztetek! 1051300 perc van köztetek. :) Szerintem ezek hatalmas számok! :)

16 éves lánynak korai a szüzessége elvesztése? és egy 16 éves fiúnak miért nem az?

Legjobb válasz: Helyzettõl függ. 16 évesen már volt egy fél éves kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet. Így elfogadható szerintem komoly kapcsolatban, a fiú ugyanennyi volt,szintén szûz. L/27

Helyzettõl függ. 16 évesen már volt egy fél éves kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességemet. Így elfogadható szerintem komoly kapcsolatban, a fiú ugyanennyi volt, szintén szûz. L/27
én épp aznak töltöttem a 16ot, 2 hónap után feküdtünk le, azóta a võlegényem és van egy babánk.
mert és kész
A törvény már a 14 éveseknek is támogatja a szexet, de ez csakis tõletek függ megbántad-e vagy nem ? Jó bocsánat nem írtad, hogy elvesztetted volna a lényeg, hogy ahogy érzed a döntés fele a tiéd végülis.
hat nem koraji talan meg csak egy kicsit hat a fiuk nem csoszokodnek enyit a szuzesegel megkurnak oszt kesz
mert a fiukon nem latszik ha 100 volt sem de egy non igen :D bar nem tartom helyesnek de a megszolas azert fenn all :) amugy a mai tinik mint versenyre tekintenek a szuzesseg elveszteseben , bar az okot magam sem ertem pedig nem vagyok en sem oreg :) de ha szeretik egymast es nem csak az elvesztesrol szol a dolog akkor szerintem nem korai

Mi a különbség egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány csókja között?

Én még egyiket sem próbáltam, 21 év alatti lánnyal még nem volt kapcsolatom, fiúval pláne, de szerintem nem sok különbség lehet.

Legjobb válasz: Egyik (jobb esetben) egy lányt csókol míg másik egy fiút.

Egyik (jobb esetben) egy lányt csókol míg másik egy fiút.
Kérdezõ, ugye te még a szüleiddel laksz?
A kérdező hozzászólása: Nem értem a kérdésedet. Vagy inkább te az enyémet. :-)
39 évesen mit is keresel barátom olyan helyen, ahol 16 éves fiúk és lányok is megfordulnak? :D
A kérdező hozzászólása: Miben érint az téged, ha én férfival házasodok? Nem fogok, csak kérdezem. A kérdés tényleg hülyén hangzik, de van értelme. Sokszor lehet olyat olvasni, hogy egy fiú pár pohár után megcsókolja a másikat, a másik meg telerinyálja a webet, hogy õ élvezte a csókot, és akkor õ most meleg lett-e. Általában az említett korosztályból valók ezek a fiúk. Ezért tettem fel a kérdést, mert szerintem nincs különbség. A csók egy élvezetes dolog, bárki adja (már ha nem ápolatlan az illetõ). Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne így legyen. Szóval egy csók nem jelent semmit szerintem.
"Az LMP óvodások gyülekezete, nem foglalkozom velük. Viszont a homoszexualitással összemosni õket rendkívül egyszerû gondolkodásra vall." Lehet hogy egyszerû gondolkodásra vall, de ha TÉGED 39 évesen az a gondolat foglalkoztat hogy mi a különbség a 16 éves fiú és a 16 éves lány csókja között, akkor TE SEM PANASZKODHATSZ kedves kérdezõ. Az összemosás onnan jött hogy a legtöbb turbózsidó akik a médiában szerepelnek és köpködnek ránk magyarokra, homokos és mint tudjuk lmp-sek. Õ szerintük nem baj ha füvezel, nem baj ha férfivel házasodsz, nem baj ha azonos nemû fogad örökbe gyereket stb stb tehát õk a hiba a mátrixban, a vírusok :)
A kérdező hozzászólása: 10-es, ezt én sem értem.
Elmaradtam. Hogy' jön ide az LMP?
Na, hát így már mindjárt érthetõ a kérdés. Egyébként szerintem azért meg lehet mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem fogom, és nem is hiszem, hogy 39 évesen pont én kellenék nekik. :-) Csak azt a sejtésemet próbáltam leírni, hogy ha sötétben valaki odalép hozzád, és megcsókol, akkor nem biztos, hogy megmondod, hogy fiú vagy lány volt.
A kérdező hozzászólása: Kérem, kapaszkodjanak, saját vélemény következik! Az LMP óvodások gyülekezete, nem foglalkozom velük. Viszont a homoszexualitással összemosni õket rendkívül egyszerû gondolkodásra vall. Kikapcsolhatják az öveket.
Szerintem próbáld ki, ha annyira érdekel a különbség íze! ;)
A kérdező hozzászólása: Azért írtam 16-ot, mert õk még "lányok". :-) Nincs borostájuk.
Szerintem ezzel a kérdéseddel fordulj az LMP-hez, ott 100 % biztosan vannak sokan, akiknek ebben nagy tapasztalatuk van.
Elég nagy felkészületlenségrõl árulkodik azt feltételezni, hogy a csók minõsége a kortól függ. Ha ez így lenne, akkor minden tizenhat évesnek ugyanúgy kéne csókolnia? Nanemár... Maradjunk annyiban, hogy sok 16 éves jobban csókol, mint az idõsebb, tapasztaltabb korosztály és ez ugyanígy fordítva is igaz... :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, jön a hárítás! Úgy értem, hogy érzésre mi a különbség. BIk lehet, hogy meg tudják mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem. A feleségemmel (11 éve) és a két gyerekemmel.
Mukodhet. Ahogy telnek az evek, az a nehany ev egyre kevesbe szamit.
Szerintem mûködhet!!!:) 22/L
nem
nem hiszem. a korkülönbség nem baj, viszont ebben a fázisban nagyon nagy szakadék lehet az a 6 év.
A lány az idõsebb? Szokatlan.

Mi a normális öltözködési stílus egy 16 éves fiúnak? Többi lent

Hogyan öltözhetnék fel úgy, hogy elegáns legyek, de mégsem öltönyt akarok felvenni.Nagyon tetszik ez a stílus

Legjobb válasz: Az egyik osztálytársam is elegánsan öltözködik, õ mindig színes ingeket (sötétlila, vörös, stb) és sötét farmert vesz fel, abból is az elegánsabb fajtát, nem azt aminek térdig lóg az ülepe. Ehhez egy elegáns öv és óra, és ennyi szerintem tökéletesen elég egy 16 éves fiúnak.

Az egyik osztálytársam is elegánsan öltözködik, õ mindig színes ingeket (sötétlila, vörös, stb) és sötét farmert vesz fel, abból is az elegánsabb fajtát, nem azt aminek térdig lóg az ülepe. Ehhez egy elegáns öv és óra, és ennyi szerintem tökéletesen elég egy 16 éves fiúnak.
ing, kardigán (gombos) esetleg nadrágtartó (ez utóbbival azért vigyázni kell, tud nagyon jó kiegészítõ lenni, de rosszul is lehet hordani) kardigán helyett mellény sem rossz dolog ha ezeket hordod az elegánsabb mint az átlag, de mégsem kiöltözõs-ünneplõs
Ing farmerrel.
öltözz úgy mint 1 páwa
szerintem vegyél egy kordzakót pl sötétbarnát és az mindennel jó, elegáns, de egy farmerrel meg egy kék inggel például nagyon 'vagány':)

Ha egy 16 éves lány lefekszik egy 22 éves fiúval az pedofíliának számít?

Legjobb válasz: dehogyis, egy 16 éves lány már nem gyerek. egy 22 éves fiú pedig nem 60 éves :D

dehogyis, egy 16 éves lány már nem gyerek. egy 22 éves fiú pedig nem 60 éves :D
Tutira neeeem! :)
10000% hogy nem az ha wele esik jól akkor csináljátok
Pedofil: 18 éven felüli ember erõszakol rá szexuális kapcsolatot 12 aluli gyermekre. Még ha én 25 éves létemre egy 11 éves lánnyal feküdnék össze, se lenne pedofília, hiszen õ is akarta, de erre mondjuk elvbõl nem kerítenék sort. A te eseted viszont teljesen normális:)
teljesen az ez nagyon hülye ötlett
Mekkora baromság!!! BRRRR... Akkor a fél világ aberrált? Nem az.
Ez hueseg.. miert lenne pedofilia ha a 2ember szerelembol lefekszik egymassal.. kortol fuggetlenul?
Nem. A Wikipédián találhatsz egész jó listát a parafíliákról, ahol az is kiderül, mi a pedofília, és hogy ez hebefília. Gyakorlatilag már akkor is perverz kukkoló vagy, ha pornót nézel. Jogilag 18 éves kor alatt még van beleszólása a szülõnek a gyermek döntéseibe, de ha száz százalékosan körültekintõ vagy, és a lány érdekeit tartod szem elõtt, akkor nincs mitõl félned, mert 14 éves kor fölött már önálló döntésjoga is van. Én is, 22 éves voltam, amikor egy akkor még csak majdnem 16 éves lánnyal feküdtünk össze. Ha a szülõk nem háborognak rajta, akkor pláne nincsen gond. Fontos viszont, hogy egy ismeretlen csajjal ne játszd el, mert csõbe húzhat, zsarolhat azzal, hogy feljelent nemi erõszak vádjával, stb. És ne hidd, hogy nem a szülei beszélik rá vagy akár kényszerítik!
Elsõ vagyok. Távol álljon tõlem a taplóság, de ki vagy Te, hogy eldöntsd, hogy ki kit tud kielégíteni?
Savanyú a szõlõ vagy mi? Irigykedsz?
elmondom neked h már 13évesen 15, 5 cm volt a farkam és lazán kibírtam volna elégíteni egy nõt és amikor valakinek 30évesen van 12cm és nagy kúrégép mégis hogy elégíti ki szted a nõket ? -.-"
Miért kizárt?
Nem akarok dicsekedni de én nekem 14 éves koromban 18cm farkam volt ugyhogy szerintem simán ki bir elégiteni egy 13 éves fiú egy 16 éves lányt! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi véleményeket, igen egy fejlett fiúnak mehet a dolog.várom a további véleményeket LÁNYOKÉT is.
16:10 Az lehet hogy megvan a mérete, de nembiztos hogy tudja használni :D (btw, egyén függõ, lehet a srác sokkal érettebb mint hiszed)
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak:szerinted egy 13 éves fiú ki tud elégíteni egy 16 éves vagy egy akármilyen korú nõt? Lehet hogy volt már rá példa a történelemben de azért nehezen hihetõ.
fake
De akkor sem a méret a lényeg!!! :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!