Találatok a következő kifejezésre: Egy 15 lány vagyok, (310 db)

Szia én is biszex vagyok, Heves megyébõl. Zseni nem vagyok, de hülye barom sem, inkább hülyülök... Szívesen barátkoznék ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Igen!Igen!Igen!

Meg tudnátok becsülni egy olyan lányt vagy nõt akiben legalább már 15 pasi járt?

Legjobb válasz: nem, de nyilván nem fog dicsekedni ezzel az erényével, így vlsz ki sem fog róla derülni. azért 15 az nem kevés..mert "lányról" van szó, és nem egy nõrõl.. aki ilyen könnyen kapható, az nem való nekem.

nem, de nyilván nem fog dicsekedni ezzel az erényével, így vlsz ki sem fog róla derülni. azért 15 az nem kevés..mert "lányról" van szó, és nem egy nõrõl.. aki ilyen könnyen kapható, az nem való nekem.
Legalább 15 különbözõ férfi fogorvos matatott már a szájában? :D Engem nem érdekel egy nõ szexuális elõélete, nem ezen fog múlni, hogy szimpatikus-e számomra és el tudok-e vele képzelni valamit hosszabb távon.
WTF!!! Mi ez itt a "The walking dead"!! :D
naná! bejáratott motornak lehet nyomni igazán!
Most õszintén mi köze a párodnak ahhoz, hogy te kikkel és hányszor feküdtél le elõtte? És a jelen számít, nem a múlt.
Szerintem számít, hogy a párunk mit tett elõttünk. De ez csak úgy megy ha kétirányú a dolog én is és õ is elszámolással tartozik a múltjáról. Azért ne mondja nekem senki, hogy lelkileg nem különbözik tõlem az a nõ aki már volt 15 férfival, vagy mondjuk prosti volt. Én kétszer voltam szerelmes eddig, az elsõ párommal nem történt semmi, most a másodikkal élek, 25 éves vagyok és csak vele voltam eddig.
Kibäszottul rühellem a kettõs mércét. Ha én egyszer leülök és összeszámolom a volt partnereimet, akkor elégedetten dörzsölhetem a tenyeremet: ez igen, fäszikám, szép életed volt! De a páromról meg ne tudjam, hogy volt már elõttem mással is! Egyet azonban leszögezek: kifejezetten NÕ esetében igaz, amit mondtam. Ha 16 éves csitri, akkor igencsak csúnyán néznék rá. Vagy többé sehogy.
nincs kettõs mérce! 30+F
Dehogynincs. Képzeld el a következõ párbeszédet. - A fiam végigkúrta az utca összes lányát. - Az én lányomat meg végigkúrta az utca összes fiúja. Gondolod, hogy a második mondat valóbban elhangzik?
Engem még mindig a megfogalmazás zavar. Ez a "benne járt", "végigqrta" és hasonlók elõre itélkezõs szándékosan rosszi9ndulatú megfogalmazás. Ha úgy tesszük fel a kérdés, hogy "15 fiúval szeretkezett" máris olyan a kérdés amire mindenki vállat von, hogy "naés", mert nem szándékosan érzelmeket vált ki, hanem semleges tényszerû megközelités. Ez a kérdés is tipikusan úgy van feltéve, hogy elõre akarja befolyásolni a választ, és kiprovokálni az egyetértést a kérdezõvel. Ennek van aki felül, és van aki nem.
15 emberrel nem lehet szeretkezni. nincs ember akinek 15 valódi szerelem összejön egy életben :D kettõs mérce sincs. Dowd stb védi az életét
nem aki ilyennel találkoztam lelkibeteg ribi volt. maradok a 2-3 partneres 20-30-as lelkibeteg nõknél!
Biztos nem kérdezném meg tõle, h mégis hányan kúrták meg elõttem...ha magától elmondaná, tisztelném és becsülném érte, de semmin nem változtatna a vele való kapcsolatomon. F/31
1# lányt vagy nõt irt -_-
Te hány lányban jártál?
Nem az számít, hogy kikkel volt eddig hanem ha tényleg igazán szereted és te is megbizonyosodtál róla, hogy õ is viszont szeret téged akkor meg nem értem miért érdekel, hogy milyen volt a pasikkal régebben.Most az a lényeg, hogy veled van és nem mással.Szerintem nem számít, mindenki követ el hibákat.
Én nõként is azt mondom, hogy az olyan nõ aki ennyi férfival volt ne is várjon tiszteletet senkitõl sem. Ha valaki könnyûvérû vagy prostituált az ne várja el másoktól, hogy azok úgy tegyenek mintha nem lenne az...
Nõt igen, tizenéves lányt nem.
Persze, ha meg tudod változtatni akkor tényleg szeret, ha nem akkor meg marad a szex, mi ezzel a a gond ?
Jó tapasztalt, nem ijed meg a "kukactól".
Persze, miért ne? Aszerint becsülj meg valakit , hogy milyen ember, ne a szexuális szokásai alapján. Szereti a szexet, ahogy te is. Ezzel nincsen gond. Ne ülj fel ennek a férfi soviniszta álszent dolognak, hogy egy nõ nem élhet úgy ahogy neki tetszik :)
Szerintem kor függõ, hogy ez sok-e 18 évesen sok, 30 évesen egyáltalán nem.. Én végiggondolom, hogy én hány sráccal jártam. Egyáltalán mit nevezünk járásnak, hiszen én 18 évesen az 1 hetes próbálkozást is annak neveztem. Tehat én18 éves koromig "jártam" 5 fiúval.. A csókig jutottunk csak el.. Majd utána volt még 2 kapcsolatom, ami számít, az egyik 1, 5 évig tartott. De szexuális kapcsolatom 5 férfival volt A 2 kapcsolat, egy a plátói szerelmemmel, csak szex volt, de én szerettem, így sem bantam meg, 1 egy haverral, barátság extrákkkal, csak neki lett bnõje, nekem pedig úgy nem fért bele, úgyhogy 1 alkalom volt, és egy egyéjszakás, 21 évesen, mivel 1 éve nem volt senkim..ezt megbántam, mert érzelmek nélkül nekem nem megy, vagyis nem igazán jó. 1 héttel erre az incidensre ismertem meg a férjemet. Sosem csaktam meg senkit, sosem hazudtam senkinek. Így alakult, hogy 5 ferfival volt így vagy úgy szexuális kapcsolatom(is) elõtte 4 srác volt az életemben úgymond.. Tehát az 9 21-ig... Egy kicsit sem érzem soknak...nem ugráltam kapcsolatból kapcsolatba, . Nem szégyellem az egy éjszakást sem, hiszen amíg az ember nem tapasztalta, addig ne ítélje el, mert nem tudja milyen, nem érzem erkölcselennek magam. 21 éves koromban összejöttünk a férjemmel. Neki elõttem csak egy olyan kapcsolata volt, ahol szex is vot. Engem nem zavart, õt sem az én múltam. Megbecsül.. Jó nem 15 férfi;) "csak 5" De õ végignézte az utolsõ 1 éjszakás kapcsolatom alakulását/ ott volt a buliban, és látott, azon az estén lépett volna felém...a srácot is ismerte...megsem ítélt el, ez mai napig nagyon jó erzés nekem. Azta eltelt 5, 5 év, és házasok vagyunk, 4 éve együtt élünk.. Abba gondolok bele, hogy ha akkr nincs aférjem, most 27 évesen 6 évvel késõbb, évi1-2 próbálkozassal, amiben mnincs is 1 éjszakás, a 15 lazán összejön. Vagy a sógorom bnöje, 36 volt amikor megismerkedtek.. Vagy a bnõm, akit a férje úgy is megvecsül, hogy kényszerbõl erotikusmasszõr volt. Vagy éhen halt vagy az 18 évesen. Tehát szerintem egy szám, vagy egy foglalkozás nagyon nem mondja meg, hogy az ember milyen. Sokszor a körülmények, és a helyzet adja azt amibõl a szamok keletkeznek. Egy olyan nõt viszont kevesen becsülnek meg, aki bulibõl buliba megy és jól megk..atja magát, mert van ilyen, aki minden 2 héten más pasival van, és nem csak amõbáznak. De ez fordítva is igaz, egy olyan ferfit sem tudnék becsülni, aki állandõan a lukra hajt. (Az egyik kmoly kapcsolatom ebbe ment tönkre, ha volt egyáltalán valaha jó...)
nem
De lehet, mert a szexet lehet kulturáltan is megfogalmazni, és lehet egyértelmû rosszindulattal is. A szeretkezés a kulturált, és a qrás a bunkó rosszindulatú. (Amire meg te gondolsz az is létezik szép nyelvünkben: szerelmeskedés) A kérdés, és a többség egyértelmû rosszindulattal viseltetik, egyértelmû kettõs mércével.

Ciki, ha én egy ilyen lány vagyok? 15/L

Egyáltalán nem járok bulizni, se "városba", meg ilyesmik. Valahogy hülyeségnek tartom, hogy ezzel üssem el az időmet (ami amúgy így sem a legtöbb). Fontos számomra, hogy jól teljesítsek a suliban. Szerintem komolyabb vagyok az osztálytársaimnál (stb.), de amúgy jó kedvű vagyok általában és sokszor nevetek, mosolygok, de valahogy az ő viselkedésük néha visszataszít amikor hülyeségeken röhögnek meg ilyenek. Számomra az nem vicces.. Nem járok össze menő társaságokkal szóval magamat sem tartom annak. Eddig egy barátom sem volt, bár a barátnőim mindig mondják hogy milyen szép vagy, meg okos (és TUDOM hogy így is gondolják mert teljes mértékben igaz barátok és ha nem lenne igaz akkor nem mondanák, és most nem a nagyképűség szól belőlem) ésígytovább. de akkor eddig miért nem próbálkozott egy srác sem? Persze próbálkoztak (25 évesek, meg nyomorékok, és a nyomorék szót úgy értem hogy tényleg azok de már csak poénból is közelednek)

Legjobb válasz: Én is pont ilyen lány vagyok :)

Én is pont ilyen lány vagyok :)
nekem ilyen csajom van.
a "menõsrácoknak" h*lyepcsa kell az olyanok mint te nem mernek próbálkozni ha ilyen vagy mint amilyennek írtad tényleg...
amúgy cikinek nem ciki, sõt jobb mint az említett h*lyepcsa^^
Egyáltalán nem ciki, én mindig ilyen lányra vágytam :)
egyáltalán nem baj :) én is ilyen lányt keresek, csakl 18 vagy 18+
hát kb. én ilyen vagyok, csak pasiban :D bár én suli után melózok általában :)
A nyomorékok szó pontos jelentése: Olyan személy vagy állat, aki/ami annyira megsérült, hogy a normál mozgás nehéz vagy lehetetlen a számára; rokkant, béna. Most komolyan? Nyomorékok? Szerintem azért nem próbálkozik nálad senki mert lehetsz bármilyen okos meg szép egy felszínes, egoista lány vagy. Miféle ember mond olyat hogy "nyomorék"? Amúgy meg: 15 évesen nem értem miért akarsz barátot, de ha úgy érzed szükséged van rá, akkor esetleg Te is nyugodtan kezdeményezhetsz lévén huszonegyedik század. Odamész, ráköszönsz, mosolyogsz.
Senki A.-volt a kedvenc szereplõm :) Három Testõr Afrikában-ból... Szerintem korai még pasiznod, és nem az életkorod miatt, hanem mert nem veagy elég érett gondolkodásban hozzá.Majd mikor megtanulod tisztelni a másikat akkor gondolkozz el a párkeresésen.
csak hogy ne fényezze mindenki az egódat, megvakarnám az a "nyomorék" szót.... ugy érted, hogy kerekesszékkel jár, vagy nincs keze ? Vagy ugy hogy azok a srácok akik nem jönnek be neked ? Lehet hogy te is pontosan ebbe a kategóriába esel azoknél a "menö" fiuknál , hiába látnak a barátnöid okosnak meg szépnek az nem jelenti azt hogy mindenki annak lát.
Azért nem érdeklõdnek mert nem tudnak hol ismerkedni veled. Manapság a bulihelyeken megy a lányok és fiúk közötti ismerkedés, ne várd senkitõl hogy a suliba oda menjen hozzád beszélgetni mert szimpi vagy neki és randit akar!
Az a ciki, hogy a 25 éveseket negatív jelzõvel illeted, pedig egy férfi kellene neked, nem pedig egy pisis aki csak a p1nát látja benned! Amúgy rendbe' vagy!
Jó látni, hogy vannak ilyen lányok még. Én is ki nem állhatom amikor arról szól a hétvége hogy buli és úgy berug hogy azt se tudja hogy fiúe vagy lány...Emelett úgy füstöl mint a gyárkémény... Egyáltalán nem cigi. Sõt. Én is ilyen lányt keresek. Lehet hogy eddig azért nem találtam mert kevés az ilyen. 17/F
egyáltalán nem baj én is csak ritkán megyek valahova pl koncertre de hogy azt lássam hogy mindenki részegre issza magagát hát azt inkább nem


Én egy 15/F vagyok. Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok. (Nálam egy évvel fiatalabb) Eddig ahányszor megkérdeztem tőle (udvariasan) h járna e velem? . Akkor mindig azt írta, h nem tudja:S Mért van ez? :O

De már olyan tanácsokat is kaptam, hogy CSÓKOLJAM meg, ha ö is akarja és akkor minden kiderül. Elvileg semmit nem veszíthetek?

Legjobb válasz: Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!

Szerintem ne csókold meg! várd meg mg közel enged magához és egyre jobban és jobban aztán egyszer valami lesz és van veszíteni valód ha elsieted ROLI Zénó voltam!
Szegény... Megértelek, csak bátran:) Tudod, aki mer az nyer, legyél vele nagyon kedves, lepd meg valamivel, lehet az ajándék, mondjuk a csoki amit szeret, vagy valami kis apró figyelmesség, vagy csak egy meglepõ dolog tõled, amit sosem gondolt volna... És az ilyen dolgokat élõben illik megkérdezni:) nézz a szemébe és mielõtt felteszed a kérdést, már látni fogod a választ a szemében... Az a válaszoló voltam aki megkérdezte mit keresel itt ilyen korán:D
a csajok a humorra , kedvességre, arra hogy nem felejted el amit kb 2napja mondottXD, szal odafigyelésre buknak.volt már barátja?ha nem akkor lehet h fél h milesz..kitudja..nagyon jo haverok vagytok??ha igen akkor meg lehet h fél attól h megfog ez romlani köztetek h ha valami rosszul sül el.vagy meg szimplán nem vagy neki szimpi azért nemtudja és nem akar téged megbántani...de ezt te látod h h viselkedik veled..ez a hirtelen csak úgy smároljuk le dolog...háát..ez nemigazán jo ötlet.nem kell letámadni!ettöl csak rontasz a helyzeten.van msnje??akkor irogass vele sokat olyan témákról ami öt is érdekli...ha nagyon kell neked akkor tegyél meg mindent érte..de ha látod rajta h hidegenhagyja a dolog akkor csak magadat égeted.de esetleg utánakérdezhetsz a barátainál akivel pl te is jóban vagy, h szerinte mit gondol rollad stb h tetszel e neki...(de ne nyomulj annyira):) (15/L)
Örülök annak, amit most írtál :) ) és tényleg sok sikert, remélem összejön minden.
15 évesen reggel 5kor ez a legnagyobb problémád lol:)
Szerintem azért válaszolja azt, h nem tudom mert nem varázsoltad el eléggé. Lehet tetszenél neki, azért nem utasít el egybõl, vagy csak nem mer... Sokszor én is azt érzem, hogy tényleg nem tudom. Csak egy kevés hiányzik az igenhez, de hiába várok nem adja meg a srác. Legyél vele kedves, barátkozz vele, hívd el moziba vagy bármi. Mosolyogj rá sokat, legyél vele nagyon udvarias kedves. Néha dicsérd is meg a haját, a ruháját, a mosolyát, a sminkjét esetleg. Ha csak odavágod neki, hogy "járunk wazze? :DD" az nem túl nyerõ. Szerintem már csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy igent mondjon úgyh törd egy kicsit magad ha akarod õt. Nálunk is sokszor mondták azt, hogy kapd le majd kiderül minden. Nem tudom, de én 100ból 99 pasit úgy vágnék pofán ököllel, hogy eltörne az orra... ha pl mennék a suliban könyvekkel a kezemben a lépcsõn és egyszer csak rám ugrana. Uhh lépcsõn le is lehet lökni... szóval úgy ne próbáld meg :D Sok sikert, és csak kedvesen "cukin" közeledj hozzá egyelõre.
Üdv. A csókot mindenképpen kerüld el... Ha többször elutasított... én nem sok esélyt látok a gyõzelemre... de van még remény! Beszélgess vele sokat... hagyd h megnyíljon elõtted... aztán egyszer, amikor kettesben vagytok ésmár megvan az a kellemes hangulat... akkor újra udvariasan megkérdezed... esetleg utána jöhet egy csók ... de kizárólag ha elpirult ( ezcsak vicc volt ) Sok szerencsét kívánok neked! Aiwa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat.....=)
hajaj... a lányok nagyon furik.. én már csak tudom, hiszen az avgyok =)) szerintem próbálkozz csak nyugodtan, ha komolyan érdekel a leányzó (de semiképp ne a letámadós csókkal) esetleg hívd el valahova, legyetek együtt, csdak van valami közös kedvtelés, ismerkedjetek, és lehet hogy majd õ is nyitni fog feléd =) Most 25 éves vagyok, de régen, amikor fiatalka voltam én is úgy gondoltam, hogy "akkor most járunk, vagy mi?" de hidd el, hogy ezt nem lehet így elsõre megállapítani, vagy leszögezni, az idõsebbeknél sem így megy. =) üdv, MajomHercegnõ
Figyelj, en mar tapasztalatbol tudom h megkerdezni a legnagyobb hueseg :(.Nekem is sok ilyen elmenyem volt hogy megkerdeztem, nem is azt h jarna-e velem, hanem h ki jonne velem egyet setalni s mar arra se nagyon volt "kedve".A legjobb dolog amit tehetsz az hogy kozeledsz fele, erdeklodsz es jarj olyan helyekre ahova o is szokott.Igy egyre tobbet lesztek egyutt.Lassacskan a beszelgeteseket forditsd kettotokre es erezni fogod mikor megcsokolhatod. Megegyszer ha a lanytol mekerded egybol h akarna-e veled jarni o tenyleg nem tudja.A lanyok szeretik elobb megismrerni az embert.A legjobb az ha nem kerdezel hanem cselekszel. AAA es meg vlmi.En Erdelyben lakom, Sepsiszentgyorgyon.Nemtom nallatok magyarorszagon h megy de nalunk egyenesen ciki megkerdezni h jarna e veled...Ki szoktuk hivni a parkba egy setara(randira) es ha jol csinaljuk haza kiseresnel meg tudjuk maris csokolni...Ha nem akkor a 2. vagy a 3. nal :) Ej ha, jol belejottem az irasba :) )
Ja és még valami eszembe jutott. 15 évesen én valszeg kicsit féltem volna tõle, hogy nyíltan udvaroljak (ááá én csak barátságból hívlak ide-oda... :P). Szal ezen ne izgulj, teljesen átlátszóak lehetnek a szándékaid, az nem baj. Úgyis könnyû Katit táncba vinni, ha õ is akarja (bármilyen átlátszó is a helyzet), de ha nem, akkor úgysem fog menni soha. :P
Jesszusom! :P Figyu, csajozni nem úgy kell, hogy "szevasz, járunk?"... :P Fogadok kb. a suliban odamentem hozzá szintnél tartasz... :) Szóval szaktanács: 1. Szerintem sansztalan vagy. Egyrészt már elcseszted, tudja, hogy bármit megtehet veled, és így általában nem vonzó senki, másrészt nincs elég tapasztalatod, hogy innen fordíts. 2. Próbálkozz, mert nem is lesz tapasztalatod amúgy. Vidd el valahova. Elsõ lépésként csak beszélgetni, valami normális nyilvános helyre. Pl. egy teázó/kávézó. Ha jól elvagytok, mehettek tovább, pl. biliárdozni vagy hasonló laza játék, amin sokat lehet nevetni (a bénázáson). Aztán mozi, ilyenek. Ha nem lenne ilyen baromi hideg mondanám, h hívd sétálni (valami normális helyre, pl. Margit-sziget). Ha pár alkalom után még mindig nem tiltakozik, megy veled szívesen, akkor sínen vagy, mint József Attila! Tessék mellé ülni valahol (NEM A MOZIBAN! :P), átölelni. Ha nincs tiltakozás, akkor meg szépen lassan továbbmenni. Ennyi. Ha pedig úgy érzed a helyzet jól alakul és le akarod fektetni, akkor hívd át videózni... SZIGORÚAN ÁGYBÓL nézve persze. :P 3. Valszeg nem jön össze. Akkor ez a csaj ugrott. Van még elég hal a tengerben, 15 évesen ezen el ne keseredj! Legközelebb rutinosabb leszel és a 3.-4. már bejön. :P
A kérdező hozzászólása: Hátt igen eddig én sem hittem volna h ennyire tudok valakit szeretni....:O =) de ez van ....nagyon sokat gondolok ráá =(
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon remélem =)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.....Nagyon hasznos információkat adtál....És meg fogadom...Kedves Leszek Vele !!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat...=)
Nem akarlak elszomorítani, de kb 80% hogy nem akar járni veled, csak nem akar bunkón elutasítani és 20 hogy félénk és tényleg nem tudja.. szerintem próbálkozz másnál:)

Hogyan fogyhatnék le 15-20 kg? Egy túlsulyos lány vagyok, 172 cm-hez 85 kg vagyok.

A segitségeteket kérném abban, hogy valami olyan fogyókurát mondjatok ahol megvan határozva a menü amit ehetek, vagy ha van valami más ötletetek akkor szivesen fogadom. Ti mivel fogytatok le?

Legjobb válasz: Nincsen csoda :) egyél kevesebbet, figyelj oda rá,hogy mit és mozogj valamit.

Nincsen csoda :) egyél kevesebbet, figyelj oda rá, hogy mit és mozogj valamit.
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=47 olvasd el ezt. itt sok mindent meg fogsz tudni, utána segítek szívesen ha valamire kíváncsi vagy
Én is 172 cm vagyok és pont 85-86kg voltam.Most 69kg vagyok:) Én egyszerûen csak futok.Majdnem minden nap kb.45 percet.Az elején 20 perceket futottam és mindig növeltem egy kicsit.Amikor meg nem futok akkor leg magic-ezek vagy rubint rékázok.Mellette nem eszek sokat.Reggel: zabpelyhet, suliban:almát, 3kor érek haza akkor levest, 4-5kor meg fõételt, 6kor/utánna:gyümit vagy salit.Bármilyen kérdésed van írj:) rem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Nem is csodára várok, csak egyszerüen mások tapasztalatára voltam kiváncsi. És igen szoktam mozogni, amúgy irtam is, csak te nem olvastad el figyelmesen. Ez is egy csoda. A többieknek, nagyon köszönöm.
Kedves 15:12-esnek igaza van, a mozgás a kulcs és a rendszeres, kisadagos étkezés. Én tornázom és csak akkor eszem, ha éhes vagyok, naponta legfeljebb 5X, de már egy darab keksz a kávé mellett 10 órakor is étkezésnek számít (nálam). (15:12-es a legmagic-kel mennyit szoktál edzeni? Hatásos?)
én 173 cm vagyok és 85-86 kg:/ (igaz h erõs a csontozatom) de én is szeretnék fogyni min.15 kilót.
15:12-es vagyok.Szerintem hatásos, persze ez csak kiegészítésként:) Én úgy szoktam csinálni, h reggel csinálom 3-4 percig aztán hazajövök akkor is 3-4 percig és este is 5percig.Mondjuk az elején fárasztó volt 2 perc is:) Én így szoktam csinálni (többször): http://formaslabak.network.hu/video/formas_labak_legmagic/le..
A kérdező hozzászólása: 18:31 irj privát e-mailt kérlek és bátorithatjuk egymást.

Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent

Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek

Legjobb válasz: én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek,aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!

én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek, aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!
Ne legyetek már ilyen bunkók vele. Most mért baj az, ha szeretne egy barátot? Persze várjon 19 éves koráig. hahh. Addig ne is pasizzon mert nem érett még? Am nem tudom mit lehet csinálni, én is hasonló helyzetben vagyok.
Sivár életed lehet, ha 15 évesen már ez a legfõbb problémád. Komolyan mondom. Ráérsz ezzel foglalkozni 18-19 éves korodtól. 15 évesen egyébként nem is vagy képes igazán értékelni vagy élvezni egy párkapcsolatot, mert egyszerûen nem vagy hozzá még elég érett.
Sivár életed lehet ha f*szra vágysz, de nem vallod be magadnak, hogy kívánod...feküdj le az elsõ palival, és meglátod utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi=)És igen nem más miatt csinálom hanem magam miatt fogyizom!
én is 15éves vagyok és lány. nem panaszkodom a pasik terén és azon téren sem h duci vagyok. sztem nem itélhet senki el azért amiert valaki duci vagy éppen sovány és nem csak a külsõ a lényeg. ha le akarsz fogyni azt magad miatt tedd és ne mások elvárásainak próbálj megfelelni! sose add magad oda könnyen egy fiúnak, fõleg ne azért h veled maradjon és eltudd mondani h van barátom! én mindig ehhez tartom magam! és aki szeret az igy is elfogad, velem marad és tud rám várni! az elsõ válaszolóhoz szólva: most vagyunk fiatalok, tinik, most kell kiélvezni az életet, szórakozni és nem majd 18-19éves korunkban akkor már lassan arra is lehet törekedni h lekomolyodjunk nem h akkor fogjunk neki szorakozni. jah és a 15évesek után is megfordulnak a huszon eves pasik is és lehet belõle egy boldog kappcsolat! tudok rá példákat! neked csajszi meg sok szerencsét és kivánom h boldog legyél!
A kérdező hozzászólása: Köszi=)
jah és hozzá teszem már fél éve van barátom...és most avgyok 60 kiló szal én is elég duci voltam.... sok sikert kívánok neked...ha kel fogyókurás tipp tudok ajánlani egy párat...
szia! én is 15 éves vagyok és én sem vagyok egy sovány leány de én nekem sikerült ezen változtatnom ...ha te is elakarod azt érni h legyen egy barátod akkor változtass azon ami esetleg egy fiunak tudod h bejön ...na persze lehet h egy olyan fiut találsz akinek épp úgy kellesz ahogy vagy és az sem baj ha nem vagy vékony...igaz én 17 kilót fogytam 3 hónap alatt és sikerült elérnem a célom és hogy ez hogy sikerült...akartam és hittem magamban hogy ha nem si sikerül akkor majd találok egyszer egy olyan fiút akinek ugy kellek ahogy vagyok...és hidd el h sokszor nem a külsõ számít de viszont arra kérlek h ne hagyagold el magad legyél mindig ápolt jó illatú és divatosan öltözködj még akkor is ha nem vgy vékony...hdd el ez is elég lessz ahhoz ha nem tudsz az alakodnon változtatni hidj magadban h soha semmi nem tart örökké szoval ezzel arra céloznék h ha most nem is d emajd késöbb talál magadnak egy olyan barátot akinek ugy kellesz ahogy vagy...
Hát a külsõ nem minden, aláírom, mert én is 15/L vagyok, és még nem volt barátom.:S Asszem 2éve én is a pasik miatt fogytam le, de így sem lett pasim:S, de mondjuk jobban is érzem magam. És nem csak az kell, hogy te tetsz a fiúnak, neki is tetszenie kell neked. Mert még nem tom, h csak le akartak-e volna fektetni azok akik azt mondták tetszem nekik, de õk nem tetszettek nekem, szal már az elején visszautasítottam õket. Lehet naok az elvárásaim, mert akik nekem tetszettek, azoknak én nem.XD Szal sztem nézelõdj, én is fogok.;) És az 1.-nek írnám, hogy a 18-19 éves lányok 18-24 éves srácokkal járnak, nem hiszem, h várnának a srácok addig.
nincs mit én csak azt szeretném, hogy neked is jó legyen =)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!!a fogyokurás dologról meg hogy azt fogyokurázom!=)És kösz a jó kivánságot...
Ott a kulcs: "nem vagyok sovány duci vagyok" ezen kéne változtatni, az meg hogy páran azt mondják csinos vagy azt gondolom nem álmaid pasijai mondták hanem barátok/rokonok õk meg nem akarnak megbántani, csak nem mondhatják hogy dagadt mangalica vagy. Lelehet pontozni de ez az igazság, nem tetszik a pasiknak ha valaki duci fõleg még ilyen korban szóval változtatnod kéne ezen és tudsz is, csak akarni kell. Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Nem kell lebecsülni a 15éveseket...nem tudom hogy hány éves vagy hogy azt irtad h rá érek pasit találni 18-19éves koromba!!!!:S... ---Arra meg hogy faszt akarok hogy te egy szex-mániás lehetc
ÉN is szeretnék kapcsolatot de én 15/f vagyok:)
hát 15 évesen ez még gáz szerintem. azt meg hogy ennyi idõsen szerethet egy 15 éves lányt azt kétlem, max ágyba vinni szeretne
Nem, nem szabad, felejtsd el!!! Ja, és készülj, mert mindjárt kb 5-en hívnak majd r*bancnak. Mondjuk szó se róla, most igazuk is lenne...
A 15 év ilyen korban még nagyon sok!! Felejtsd el a férfit, mielõtt baj történne, vagy meggondolatlanul cselekednél!
Dugasd meg magad vele. Meg a fiával is. Sõt, talán a feleségével bevesznek téged harmadiknak.
ez kegyetlen már VIGYÁZZ A PEDOMACIVAL!
Felejtsd el ezt a férfit. Családja van, gyereke!!! Mit szólnál ha apud otthagyná anyudat meg téged egy nálánál 15 évvel fiatalabb kiscsajért? Na ugye?!
pedóbér iz káming :D
mi az hogy ez van?:DD te buta kis liba. hogy hiheted egy percig is, hogy õ komolyan vesz téged?:D te jó isten..remélem azért jól megrakatod magad vele ;) te még legalább õszintén sikítanál:D bár, ki tudja, ma már egy 15 éves.....
Azon gondolkoztam, hogy léteznek olyan tini csajok, akiknek igenis tényleg érett gondolkodásuk van, és lehet, hogy te az vagy. Akkor talán még komolyan is vehetne egy ilyen korú férfi. DE aztán eszembe jutott, hogy aki ilyen(!) helyre írogat ilyen(!!!) kérdéseket, az nem hiszem, hogy lehet olyan mûvelt, és kifinomult ízlésû, hogy egy 30 éves férfi beleszeressen. Magyarul: fugázná a repedésedet (csak hogy ilyen tini-szlenggel éljek.)
Itt mindenki csak rosszul jár ha belemész... szerelmes még lehetsz, de ha ebbe belemászol, és fõleg ha kiderül, azt egy életre nem mosod le magadról. :S Szerelmi háromszög...kislány nehogy azt hidd már, hogy egyenlõ rangúnak fog téged tekinteni a feleségével, akitõl nem véletlen van gyereke :S Valószínûleg a fickónak elég beteges hajlamai vannak, és csak kihasználná a naivitásodat. Szerintem megérdemelné hogy szólj apukádnak, õ meg jól elintézze. 21/L
apakomplexusod van, menj el pszichológushoz! Ez most halál komoly! Ebbõl tényleg csak bajod lehet!
nekem ilyenkor amikor semmi válasz, reakció nem jön a kérdezõtõl olyan érzésem van, hogy kamu...
Te neked valami nincs rendben a fejedben!!! egy 30 éves nekem a keresztapám annyi meg am gondolj bele milyen lehet annak a kis gyereknek is?!!!!
Tudsz majd gyerekként együttélni a gondolattal, hogy miattad tönkrement egy család? Oké, ez igazából nem csak a Te felelõsséged lenne, nem csak a Te lelkeden száradna, hiszen 2 ember kell a dologhoz... De akkor is aktívan részt veszel egy család széthullásában.
Amúgy ha nekem lenne egy 15 éves lányom és egy 30 éves nõs faszi legyeskedne körülötte...Hát minimum elkapnám és szétütném a fejét az illetõnek.Majd felkeresném a feleségét és beszámolnék a férje pedó hajlamairól. 20/F
15 évesen :D Ez a szép :D Szerintem a 30 éves emberkének csak dugásra kellenél, mert azt nem várhatod el hogy komolyan vegyen egy 15 éves KISlányt, mert neki az igen csak kislány. Szóval õ nem hiszem hogy szeret, csak tetszel neki mert fiatal vagy.
'ztán mit szólnál, ha apád összejönne egy tizenöt éves lánnyal?
Ezt szerintem apukáddal beszéld meg, aki miatt komplexusos kis csitri lettél 15 éves korodra. Amúgy meg az, hogy rajongasz egy férfiért, az még nem szerelem. Ahogy attól, hogy te szeretnéd, hogy szeressen, attól õ még nem szeret téged biztosan...
Szia! Az a baj h nõs. Ne rontsd el a házasságot! Tudom nehéz de próbálj ellenállni.:/ Kor szerintem nem gáz, én 17 évesen járok egy 32 évessel most.. Csak neki nincs felesége.
úristen. na hát ez semmilyen szemszögbõl sem elfogadható szerintem. szóval szerintem minél hamarabb szakíts
Most komolyan te belegondoltal ebbe rendesen? annak a ferfinek ha az elso probalkozasa ossze johetett volna akkor mar veled egyidos gyermeke lenne. 2 felesege es gyermeke van. Ha a te apadra ramaszna egy kamasz csitri es szettorne anyukad lelket orulnel mi? 3egy 30 eves ferfi ereje teljeben van, mar gazdasagi stabilitasa van, elvegezte az iskolait stb stb. Te meg erettsegizni sem erettsegiztel ...szerinted ennek a kapcsolatnak lenne jovoje? ezt te sem hiszed el. Legyunk oszintek, megdugna es otthagyna. Meg amugy is ez pedofilia bazzzz
Nyugi mindjárt megjelennek az ostobenkó qrvák és adják azt a tanácsot amit hallani szeretnél.Mindjárt írni fogják hogy:"ne foglalkozz a családjával, csak magadra gondolj!", "menj az érzéseid után!", "ne foglalkozz senkivel csak a szerelemmel!"...stb. De gondold át higgadtan.Mégis egy 15 évesnél meddig tart a szerelem?..2hét..2hónap..fél év...és unalmas lesz..aztán jön egy kedves, jóképû korodbeli aki ismét levesz a lábadról, szerelmes leszel és otthagyod a 30 éves palingert aki miattad elhagyta a feleségét és a kisfiát. Ennek van értelme? Szerintem nincs.De "make your choice". 20/F
Úristen! 30 évesen eszembe sem jutna tizenévessel kezdeni! Ne haragudj meg érte, de Te még gyerek vagy, a saját korosztályoddal foglalkozz! Sokkal egészségesebb dolgok alakulnak ki, mint így. Ennél nagyobb darázsfészekbe nem is nyúlhatnál! Ha már a hapsinak 30 évesen nincs ennyi esze, legalább Neked legyen! Gondolj bele a helyzetbe, mi történik, ha kiderül a dolog??? Egy életre elásnak lelkileg!
rrt

15 éves vagyok, és van egy lány akit nagyon szeretek de csak 11 éves de járni akarunk egymással. Ez ciki, vagy járhatnánk egymással?

jfd

Legjobb válasz: Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F

Ha az én 11 éves lányom egy 15 évessel járna, a szart is kiverném abból a 15 éves suttyóból, már bocsánat. 46/F
A 4 év különbség nem baj, csak hát... 11 éves lány... Nem tudom, helyedben még várnék 2-3 évet vele.
biglol
meg se próbáld! 11éves.. te normális vagy? az én húgom 9 éves... ha valakivel 2 év múlva járni kezdene nem tudom mit csinálnék velük... gondolkodj már ember... még kislány!! 17/F
En is 15f vagyok... JEZUSOM!!!!!! A te helyedben nem csinalnam: - ciki a haverok elott - osszetorned a kis szivet - egy ido utan elkezdene idegesiteni a gyerekessege Oke, megertem vannak erettebb ilyen koru lanyok de nem lenne tartos dolog szerintem es a vegen mindketten megbannatok... Mindenki ugy hulye ahogy tatszik, azt csinalsz amit akarsz es az sem kotelezo de en nem ajanlom.. Udv:) UI: en meg egy 13 evessel se nagyon kezdenek..
Játszál még pár évet a homokozoban!
Játszál még pár évet a homokozoban kisöcsém! Vagy felejtsd el és keress magadnak 18-éven felülit!!
apukák befigyelnek :D (Y)
ha ilyeneket kérdezel, akkor nem csodálom, h egy tõled jóval fiatalabb lánnyal kezdesz -.- de most komolyan.. nem h ezzel a csajjal, de szerintem még senkivel se járjál. nem vagy elég érett hozzá. de ha mégis össze jönnétek, mit csinálnátok? max a kezét foghatnád :D
Figyelj én a helyedben várnék még pár évet a járással de ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor tõlem csináljatok amit akartok. Amúgy meg most mivel egy 11 éves lányt szeret azért nem kell itt piszkálni elõfordulhat az ilyen.
Most lopod az én dumámat?
amikor a 12 éves lányom haza hozott 1 14 éves barátot tudod mit csináltam? megfogtam a fiatalember vállát és kikísértem az ajtón elbeszélgettem vele bementem a lakásba csörgött a lányom telefonja és sírva közölte velem hogy a barátja már csak ex ez a szerencsésebb eset tehet az ó apja nem lesz ilyen "megértõ"
És mégis mit tennél vele? Mégcsak meg se csókolhatod büntetlenül :)
hát én a lány szülei helyébe tuti nem engedném h egy 15 éves gyerekkel járjon a lányom!
Járni egy 11 évessel.. xD Hagyjuk már!:D Max. a kezét foghatnád meg.
Inkább játszodj vele barbikkal.
nagyon gáz vagy
hol ismerkedtetek meg?
Figyu haver én még 14 vok (még 5 napig xD) és nekem is egy kis -12- éves lány jön be, de ha igazán szereted vársz még 2-3 évet...
A kérdező hozzászólása: mások azt mondták hogy azzal kincs gond, hogyha van olyan gondolkodása mint nekem akkor járhatunk :)
egy 15 éves fiú egy 11 éves lány iránt (szerintem) érezhet valamit, de az nem szerelem, szerintem te inkább úgy tekintesz rá mint a kishúgod.... ha meg nem így van akkor nem lenne szerencsés együtt járni, mint ahogy a többi kommentbe le volt írva, csak a kezét foghatnád meg...... a másik, hogy egy 11 évesnek (5.osztályos!!!!!)minek barát ????? tesóm 17 és még most sincs pasija !!! az eszem megáll...... hova fejlõdik még ez a világ ??!!!

14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen lefekszem vele, nagyon korai? . Nagyon szeretem, és néha már érzem hogy akarom.

Legjobb válasz: 14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.

Hidd el nekem a hormonok tombolnak, de ez nem azt jelenti, hogy érett és felkészült vagy a szexhez, a tinik 99, 9 % 17-18 év alatt abszolút éretlen hozzá agyilag és érzelmileg, sõt sokan testileg is.Csak manapság divat, hogy 12-15-16 éves gyerekek szexelnek, ettõl még nem normális, és egy normális értékrendû lány akinek van tartása, nem fog a gyerekszerelmével lefeküdni.Korai, de úgy rontod el az életed, ahogy akarod, csak a te érdekedben mondom, hogy várj még 3-4 évet, amikor már nem a szüzesség elvesztéséért feküdnél le egy fiúval amikor , felelõsségteljes és érett leszel.
14 évesen tombolnak a hormonok, és akkor is éreznél szexuális vágyat, ha nem járnál senkivel. De 15 évesen szexelni csak mostanában lett divat. Az olyan lányok, aki már gyerekként (igen, ez még gyerekkor) elveszítik a szüzességüket gyakran égnek ki 18 éves korukra. Nem azt mondom, hogy k.rvás, ha valaki ilyen fiatalon szexel, csak annyit, hogy egy ennyi idõs gyereknek ez még nem egy természetes dolog. Máshogy is ki lehet fejezni a szerelmet.
"14 éves lány vagyok, és járok egy 16 éves fiúval. Szerintetek ha 15 évesen..." Szted 15 évesen, együtt lesztek még? Hajaj... ne tervezz ilyen elõre. 15 évesen is korai még a sex...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!bár néhányat nem értek...:|
már most várjuk a "terhes lettem?!" kérdésedet! :DD 15 évesen jellemzõ, hogy [email protected] már tud, de olvasni még nem... tisztelet a kivételnek :DDDDD
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. VÉDEKEZZ!! Fogynak a magyarok, de nem így kell lélekszámot növelni.
Azt csinálsz, amit akarsz. A te életed.
Te érzed, de megne bánd..tényleg oylannal feküdj le aki érdemes rá..komolyan. 24 vagyok, nem voltam annyira sok pasival..de egy párat, az elsõt is megbántam, visszapörgetném az idõt..akkor nem igy tenném attól nem leszel nagyobb, vagy menõbb, ha szexelsz de ha van érzelmi kapocs mindkettõtök között akkor ok..de te tudod..Tizenévesen még máshogy gondolkoznak az emberkék 24 l
Ehhez képest Angliában egy felmérés szerint 13-14 évesen veszítik el a szüzességüket a fiatalok. Nem biztos hogy természetes, de ez embertõl függ. Egy cigány lány sokkal korábban lesz érett mint egy nem cigány.
A kérdező hozzászólása: értem:D
Persze, mert fiatal vagy! Majd pár év múlva újra olvasva rá fogsz jönni! :)

Egy 15 éves fiúnak bejöhet egy 13 éves lány avagy sok 2 év a lány mondhat újat vagy mutathat?

Legjobb válasz: Öcsisajt... Semmi vagy hozzám képest! :D 20 éves vagyok és 15 éves a barátnõm :D Az azért meg 5 év... ha 6 év lenne köztetek AZ A GÁZ:) 5 évig még nem annyira gázos:D kivéve ha te 16 vagy õ meg 11 xD

Öcsisajt... Semmi vagy hozzám képest! :D 20 éves vagyok és 15 éves a barátnõm :D Az azért meg 5 év... ha 6 év lenne köztetek AZ A GÁZ:) 5 évig még nem annyira gázos:D kivéve ha te 16 vagy õ meg 11 xD
21 vagyok és még nem volt senkim. ez a gáz , és ha tovább gondolkozol ilyen hülyeségeken te is átérezheted.
16 vagyok és egy 13 éves lány jön be(de csak mióta megtudtam h szerelmes belém, mondjuk mindjárt 14 lesz) de szerintem nem gáz.
én 16 vagyok, a pasim 18. ám sztem se gáz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!