Találatok a következő kifejezésre: Egy 15 lány (1205 db)

Egy 18 éves fiúnak gáz egy 15 lánnyal járni?

Legjobb válasz: Én nem járnék ilyen kislányokkal... Az jön le belõle, hogy az idõsebbik fél ( jelen esetben te) nem vagy még elég érett, elég felnõtt ezért csak ilyen kis gyerekes kapcsolatokra vagy képes. Bocs, de ezt egy nõ ismerõsömtõl hallottam, és a többiek is helyeselték. És valamennyire én is egyetértek vele. Én 19 vagyok, de 18 alá már nem megyek. De ha szereted a csajt akkor ne érdekeljen mások véleménye, hanem légy férfi és tarts ki mellette.

Szerintem az utolsó hozzászóló irdatlan nagy hülyeséget írt, már bocs. Mért a 18 évesnek kéne gyerekesnek lennie? A 15 éves is lehet kicsit komolyabb. És a lányok elõbb is érnek. Amúgy nem vagyok elfogult én 18 éves vagyok a barátnõm 15 és jó kicsit gyerekes is vagyok , de ez szerintem nem egy negatív jelzõ. De vele nagyon sok dolog közös bennünk és szerintem azért mert most nem idõsebb 1-2 évvel, azért nem fogom õt nem szeretni , ha már egyszer beleszerettem. Szóval egyáltalán nem gáz nyugi.
Én nem járnék ilyen kislányokkal... Az jön le belõle, hogy az idõsebbik fél ( jelen esetben te) nem vagy még elég érett, elég felnõtt ezért csak ilyen kis gyerekes kapcsolatokra vagy képes. Bocs, de ezt egy nõ ismerõsömtõl hallottam, és a többiek is helyeselték. És valamennyire én is egyetértek vele. Én 19 vagyok, de 18 alá már nem megyek. De ha szereted a csajt akkor ne érdekeljen mások véleménye, hanem légy férfi és tarts ki mellette.
sztem nem gáz egyáltalán :) A lányok tényleg korábban érnek, ezért van általában idõsebb barátjuk. Persze ez lehet fordítva is. Én ismerek olyan párt ahol a fiú 15 a lány 18 éves. De általában a lány a fiatalabb és nem értem miért lenne gáz ha 3 évvel lenne fiatalab...Nyugi! :)
Attól függ... Az én barátom 18 volt, amikor összejöttünk (egy hónap múlva ünnepli a 20. születésnapját), és neki egyáltalán nem volt kellemetlen. Mondjuk én nem az a lányka voltam, aki mindenen vihog, és nincs egy normális gondolata sem... :)
Na igen, az lemaradt, hogy én is 15 éves voltam akkor.
Mért lenne? :D
kicsit gáz, én 16-18 évest keresnék.
Igen, ennek már neve van, és büntetik.
szerintem egyáltalán nem gáz
Ismerek egy olyan embert, a barátom, aki 22 évesen egy 14 éves barátnõje van. Neki, és pedobearnek sincs gondja ezzel.
én is 15 éves vagyok, a a barátom pedig most lesz 19.Semmi gond nincs ezzel:) ha szeretitek egymást ne érdekeljen más véleménye.Halgass a szívedre, ahogy én:)
Egyáltalán nem gáz! Két 15 éves csajszi között is óriási különbségek vannak testi-lelki érettség tekintetében.
sztem sem gáz..:) én örülnék ha a kiszemelt fiúval összejönnék..:( de hát lehetetlen..na mindegy Am meg ha nem vagy az a lökött tini csaj mind a legtöbben közüllünk sztem simán összejöhet a dolog. Mert azért bizti tudod h a "b-ott ribiket" csak megpakolják a fiúk és utána azok meg ennek örülnek. Viszont ha normális a srác is és látja h nem az a fajta vagy sztem összejöhet a dolog. Am meg a barátaitól is függ a dolog.Mert rengeteg haver leszójja a kisebbeket pedig normálisak és érettek vagyunk-.-' szal ha a haverja azt mondja gáz lehet el fogadja:S engem beoltott a srác haverja...:S szal eléggé rajtuk is múlik..
Oké, akkor csak félreértettem a reakcióidat. Ezesetben elnézést, csak már a falra mászom ettõl, hogy van egy rakat éretlen, pénzes kis liba, és akkor már mindegyik ilyen. :)
Én nem járok ilyen szar helyekre, szóval normális helyeken ismerkedtem meg velük is, de mégis túl infantilis volt számomra sokszor a viselkedésük. De nyilván nem mondtam, hogy mindenki ilyen!!! Rád sem mondtam, hogy te is buta kiscsaj vagy, nyilván vannak kivételek. De én nem kívánok vitatkozni, emellett nekem nem is volt különösebb "elméletem", de ha megdõl az se érdekel. :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de akkor ezek szerint nem volt érthetõ, h én vagyok a 15 éves lány, és csak azért aggódtam, h esetleg ez neki nem kellemetlen, mert ugye neki csupa 18-19 éves sõt még idõsebb haverjai, barátai vannak
Van olyan, aki nem bír zöld ágra vergõdni, de van kb. 30-40 18-19-20 éves lányismerõsöm, akik annyira sötétek, buták, és éretlenek, hogy sokra menne velük az a válaszoló, aki írta, hogy nem járna ilyen kislányokkal. Az elméleted meg megdõlni látszik, nem egy olyan kapcsolatot tudok, ahol már 3-4 éve együtt vannak, a fiú jóval idõsebb a lánynál, és mégis teljesen jól megvannak, nincs köztük különösebb szakadék. A saját kapcsolatom még csak 14 hónapja tart, de sosem érezte úgy a barátom, hogy gyerekes lennék, tudok neki én is újat mondani. Nem a Rioban bulizó, általánosságban hülye 15 éves kis elkényeztetett p*csákra kellene elsõsorban gondolni... Azok tényleg buták, kislányok, akármilyen nagynak hiszik magukat.
12:25 lehet, hogy baromság de van amikor igaz. Persze kivételek mindig vannak... Amúgy én azzal nem értek túlzottan egyet, hogy a lányok hamarabb érnek. Én már falnak megyek a legtöbb 15-17 évestõl is mert annyira nem tudják mit akarnak, nem bírok velük zöld ágra vergõdni :) De inkább ne vitázzunk, úgyis felesleges. A kérdezõ meg ne adjon más véleményére, ha szereti a lányt. Végül is több ilyen kapcsolatról hallottunk már, vannak ennél 1000szer gázabb dolgok :)
Igen. persze. nagyon-nagyon-nagyon-nagyon gáz. De már vagy százan megkérdezték ugyanezt. Általában nem vok ilyen, de ez már kezd idegesítõ lenni. Szerinted gáz? Amúgy mért lenne? mi az a három év? Az tálan gázabb lenne ha egy 21 éves csajjal járná. Szóval nyugi. NEM GÁZ
Õõõ mostmár közben elõzõ elötti voltam :D 18F
Elõzõ vagyok , és bocs az elöttem lévõtõl :D A vége igaz , de amit az a nõ ismerõsöd mondott az szerintem tényleg hülyeség :) . Nekem is volt már idõsebb barátnõm vagyis 17 éves (én is 17 voltam) és komolyan gyerekesebb volt , mint a mostani 15 éves barátnõm. Amúgy õ a 3. barátnõm, és most úgy érzem megtaláltam az igazit :) Õ is úgy érzi, de igen mondjuk kicsit félek attól, hogy még változni fog gondolkodásbelileg , de nembiztos :) És szerintem az a lány ismerõsöd aki mesélte , az csak féltékeny volt , mert biztos aki tetszett neki , összejött egy fiatalbb lánnyal :D
néha egy 15 éves lehet érettebb mint egy 16-7 éves:)

Fiúk! Titeket zavar ha egy 15 lánynak olyan a kabátja mint egy ovisnak? Lila és ZSÀK alaku

Legjobb válasz: nem érdekel ha neki erre telik vagy ez tetszik akkor ez van

nem érdekel ha neki erre telik vagy ez tetszik akkor ez van
de egy kép a kabátról segítene
totál leszarnám, hogy milyen a kib--zot kabátja.
Szerintem cuki:) )

Hogy fezessem rá a 18 éves fiut h nem gáz ha egy 15 lánnyal jár?

Van egy fiu aki tetszik nekem.Célzott rá hogy én vagyok aza lány akivel eltudná képzelni a kapcsolatát.De zavarja hogy általánosba járok. :S

Legjobb válasz: Ha igazán szeretne nem foglalkozna vele,de szerintem tényleg sok az a korkülönbség,mert õ sokkal fejletebb,minden téren.

Ha igazán szeretne nem foglalkozna vele, de szerintem tényleg sok az a korkülönbség, mert õ sokkal fejletebb, minden téren.
Sehogy. Gimis, nagykorú fiúnak igenis ciki egy általános iskolással járni. Várj 1évet-hátha õ is ezt teszi-, vagy keress már, korod beli fiút.
Pedig mást nem tudsz csinálni, mint várni, de ez elég piti kifogás...
A kérdező hozzászólása: õ is ezt mondta hogy akkor yo lesz ha elballagok de félek hogy talál mást :S
Nos, az én 15 éves osztálytársam egy 22 éves pasival jár már néhány hónapja, szóval a kor nem számít :) (Ugyanaz a 77es vagyok)
Ne vezesd ra, ha tenyleg veled akar lenni akkor nem fogja erdekelni a korkulonbseg... ami szerintem nem sok, 3 ev az semmi. Varj turelmesen, turelem rozsat terem :) Lehet, h meg akarja varni, amig elballagsz altalanosbol, vegulis az is ertheto.
Hát lehet, hogy régi módi vagyok, én csak elmondtam a véleményemet, szerintem egy 14 éves még nem képes a komoly kapcsolatra, vagy nagyon ritkán...
A kérdező hozzászólása: nem buktam :D õ ebben az éwben lesz 18 és meg ebben az éwben 15 most fogok ballagní :)
Buktál vagy évet halasztottál? Mert én már 14 évesen gimnazista voltam csak azért kérdem :)
A kérdező hozzászólása: Értelmileg egy szinten vagyunk mert a fiuk késöbb érnek ;)és szeríntem elég régimódian gondolkodsz
Hát én 15/F vagyok és Gimi 2. ba járok, úgyh nem tudom, hogy lehetsz még Általánosba:) De a 3 év az elhanyagolható szerintem. Hát mond meg neki, amit érzel iránta:)
Nem hinném, hogy az lenne ciki neki.Végülis 15 vagy már.Ha meg az a ciki neki, akkor nem is szeret.Nem is kezdenék ilyen hapival.Általánost évvesztesen kezdted gondolom.Lehet nem érett meg egy kapcsolatra.

Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent

Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek

Legjobb válasz: én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek,aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!

én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek, aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!
Ne legyetek már ilyen bunkók vele. Most mért baj az, ha szeretne egy barátot? Persze várjon 19 éves koráig. hahh. Addig ne is pasizzon mert nem érett még? Am nem tudom mit lehet csinálni, én is hasonló helyzetben vagyok.
Sivár életed lehet, ha 15 évesen már ez a legfõbb problémád. Komolyan mondom. Ráérsz ezzel foglalkozni 18-19 éves korodtól. 15 évesen egyébként nem is vagy képes igazán értékelni vagy élvezni egy párkapcsolatot, mert egyszerûen nem vagy hozzá még elég érett.
Sivár életed lehet ha f*szra vágysz, de nem vallod be magadnak, hogy kívánod...feküdj le az elsõ palival, és meglátod utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi=)És igen nem más miatt csinálom hanem magam miatt fogyizom!
én is 15éves vagyok és lány. nem panaszkodom a pasik terén és azon téren sem h duci vagyok. sztem nem itélhet senki el azért amiert valaki duci vagy éppen sovány és nem csak a külsõ a lényeg. ha le akarsz fogyni azt magad miatt tedd és ne mások elvárásainak próbálj megfelelni! sose add magad oda könnyen egy fiúnak, fõleg ne azért h veled maradjon és eltudd mondani h van barátom! én mindig ehhez tartom magam! és aki szeret az igy is elfogad, velem marad és tud rám várni! az elsõ válaszolóhoz szólva: most vagyunk fiatalok, tinik, most kell kiélvezni az életet, szórakozni és nem majd 18-19éves korunkban akkor már lassan arra is lehet törekedni h lekomolyodjunk nem h akkor fogjunk neki szorakozni. jah és a 15évesek után is megfordulnak a huszon eves pasik is és lehet belõle egy boldog kappcsolat! tudok rá példákat! neked csajszi meg sok szerencsét és kivánom h boldog legyél!
A kérdező hozzászólása: Köszi=)
jah és hozzá teszem már fél éve van barátom...és most avgyok 60 kiló szal én is elég duci voltam.... sok sikert kívánok neked...ha kel fogyókurás tipp tudok ajánlani egy párat...
szia! én is 15 éves vagyok és én sem vagyok egy sovány leány de én nekem sikerült ezen változtatnom ...ha te is elakarod azt érni h legyen egy barátod akkor változtass azon ami esetleg egy fiunak tudod h bejön ...na persze lehet h egy olyan fiut találsz akinek épp úgy kellesz ahogy vagy és az sem baj ha nem vagy vékony...igaz én 17 kilót fogytam 3 hónap alatt és sikerült elérnem a célom és hogy ez hogy sikerült...akartam és hittem magamban hogy ha nem si sikerül akkor majd találok egyszer egy olyan fiút akinek ugy kellek ahogy vagyok...és hidd el h sokszor nem a külsõ számít de viszont arra kérlek h ne hagyagold el magad legyél mindig ápolt jó illatú és divatosan öltözködj még akkor is ha nem vgy vékony...hdd el ez is elég lessz ahhoz ha nem tudsz az alakodnon változtatni hidj magadban h soha semmi nem tart örökké szoval ezzel arra céloznék h ha most nem is d emajd késöbb talál magadnak egy olyan barátot akinek ugy kellesz ahogy vagy...
Hát a külsõ nem minden, aláírom, mert én is 15/L vagyok, és még nem volt barátom.:S Asszem 2éve én is a pasik miatt fogytam le, de így sem lett pasim:S, de mondjuk jobban is érzem magam. És nem csak az kell, hogy te tetsz a fiúnak, neki is tetszenie kell neked. Mert még nem tom, h csak le akartak-e volna fektetni azok akik azt mondták tetszem nekik, de õk nem tetszettek nekem, szal már az elején visszautasítottam õket. Lehet naok az elvárásaim, mert akik nekem tetszettek, azoknak én nem.XD Szal sztem nézelõdj, én is fogok.;) És az 1.-nek írnám, hogy a 18-19 éves lányok 18-24 éves srácokkal járnak, nem hiszem, h várnának a srácok addig.
nincs mit én csak azt szeretném, hogy neked is jó legyen =)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!!a fogyokurás dologról meg hogy azt fogyokurázom!=)És kösz a jó kivánságot...
Ott a kulcs: "nem vagyok sovány duci vagyok" ezen kéne változtatni, az meg hogy páran azt mondják csinos vagy azt gondolom nem álmaid pasijai mondták hanem barátok/rokonok õk meg nem akarnak megbántani, csak nem mondhatják hogy dagadt mangalica vagy. Lelehet pontozni de ez az igazság, nem tetszik a pasiknak ha valaki duci fõleg még ilyen korban szóval változtatnod kéne ezen és tudsz is, csak akarni kell. Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Nem kell lebecsülni a 15éveseket...nem tudom hogy hány éves vagy hogy azt irtad h rá érek pasit találni 18-19éves koromba!!!!:S... ---Arra meg hogy faszt akarok hogy te egy szex-mániás lehetc
ÉN is szeretnék kapcsolatot de én 15/f vagyok:)

Egy 21 éves fiú bele tud szeretni egy 15 éves lányba?

Legjobb válasz: Egy 21 éves fiú csak akkor tud beleszeretni egy 15 éves lányba ha a fiú terhes és a lány az apja.

Egy 21 éves fiú csak akkor tud beleszeretni egy 15 éves lányba ha a fiú terhes és a lány az apja.
igen.
A kérdező hozzászólása: Pffff..-.-" Még csitri... hát gratulálok (Y) Te is elég értelmes lehetsz.
utolsó te hülye vagy. egy 21 éves teljesen más értelemszinten van mint egy 15 éves kis csitri.
Ugyanmáááár tuti h ez a lány IS sokkal érettebb mint a korosztálya, a vele egykorú fiúk túl buták neki meg a szokásos bla-bla.
A szerelemhez nem árt a harmónia, márpedig ha egy 21 éves egy húron tud pendülni egy 15 évessel, akkor ott gond van.
Ez a "szerelem nincs korhoz kötve" maszlag a legnagyobb b*romság
A kérdező hozzászólása: 00:23.xDD Hát igen.. de reméljük hogy behódolxDD 00:26. már elõzõleg leirtam, hogy csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
ó nem tilos.-.-
A kérdező hozzászólása: 00:22. :D Tudom hogy nincs korhatárhoz kötve... csak kíváncsi voltam mások véleményére is. mert én nem vagyok benne biztos.
az is ritka hogy egy pali beleszeret egy nõbe xD de lehet hogy befog hódolni.
persze :D a szerelem nincs korhatárhoz kötvee ;))
A kérdező hozzászólása: Gyengébbek kedvéért én vagyok a lány.. :D csak h ne b*zizzanak le még1x.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) A holdasra inkább nem mondok semmit.. XD (Y)
Ha b*zi vagy, akkor nem!!!
Bele....
Miért ne tudna? A hold is le tud esni az égrõl, csak még nem történt meg.
egy 15 éves is lehet okos, míg egy 21 éves is lehet buta. egy 15 éves is lehet érett, míg egy 21 éves is lehet éretlen. de ezeknek mi köze van az érzésekhez? azért mert egy lány még fiatal, és éretlenebb, attól még szeretni lehet õt... hacsak nem a diplomamunkájáért esünk bele.

Ti mit gondoltok arról ha 13 éves vagyok (fiú) de kinézek 15-16-nak is és ha összejönnék egy 15 éves lánnyal az gáz lenne? Tehát ezalatt azt értem hogy ha nem a kort nézzük hanem a kinézetet akkor lehetünk-e egy normális pár?

Csak értelmes kommenteket kérek!

Legjobb válasz: Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)

Szerintem viszonylag kevés rá az esély. Miért? Ebben a korban ütköznek ki leginkább ezek a "nõk általában korábban érnek, testileg és szellemileg" szabályok, így szerintem egy kisfiú nagy valószínûséggel nem lenne "méltó párja" egy ilyen lánynak. Persze arra legalább jó, hogy nem fogják túl fiatalon megdugni (reméljük :D)
A kérdező hozzászólása: MEGY A ZÖLD PACSI MINDENKINEK AKI ÉRTELMES VÁLASZT AD!!!!! várom továbbra is a válaszokat :)
fiú szemszögbõl inkább "menõ" az idõsebb lány:) ha kijötök (pl szülök nem engednek el ide-oda, õt mg igen) akkor szerintem nem gáz.
A kérdező hozzászólása: nem azt mondtam hogy menõzni akarok szegény lánnyal a haverok elõtt hanem hogy az baj-e?
én se azt mondtam (azért nem lehet összejönni egy lánnyal) , ha kijöttök akkor nem baj.
Szerintem nem tudtok majd normális párt alkotni, ilyen idõs korban egy lány sokkal magasabb szellemi szinten van mint egy fiú, pláne hogy még 2 évvel fiatalabb is vagy nála, de majd ha mondjuk te leszel 18 õ meg 20 az már úgy oké.:)
Ha az idõsebb külsõdhöz idõsebb személyiség is társul szerintem nincs akadálya
A kérdező hozzászólása: köszönöm annak a kommentelõnek aki elõttem írt pontosan errõl beszéltem. MEGY A ZÖLD KÉZ MINDENKINEK! :)

Mit gondoltok arról, ha egy 15 éves lány hajnal ötkor megy haza egy buli után, mikor a szülei nincsenek otthon?

Legjobb válasz: Az hogy egy 15 éves lány mit keres az éjszakában ? Nem arról van szó..én is elmehettem anno bulizni,de hajnal 1-re otthon kellett lennem,másképp bünti volt és 1 hóig sehova. Plusz mindig tudták hova és kikkel,mivel megyek.pedig akkor még nemvolt minden héten tini gyilkolás,erõszak a tv-ben de vigyáztak rám !!! Másrészt a szülõ sem jól csinálja hogy szó nélkül hagyja ezt

Az hogy egy 15 éves lány mit keres az éjszakában ? Nem arról van szó..én is elmehettem anno bulizni, de hajnal 1-re otthon kellett lennem, másképp bünti volt és 1 hóig sehova. Plusz mindig tudták hova és kikkel, mivel megyek.pedig akkor még nemvolt minden héten tini gyilkolás, erõszak a tv-ben de vigyáztak rám !!! Másrészt a szülõ sem jól csinálja hogy szó nélkül hagyja ezt
Azt, hogy hálistennek nem az én gyerekem.
Elszomorodok, mert az én szüleim mindig itthon vannak...
15 évesnek semmi keresnivalója buliban, pláne éjjel.
Azt gondolom, hogy nem becsülendõ, de érthetõ. Lehet, hogy itt rajtam kívül mindenki angyal volt tinikorában, de bizony én is kihasználnám a helyzetet, hogy addig maradhatok, ameddig akarok.:) Az más kérdés, hogy én mindig is úgy mentem haza hajnalban, hogy a gyerekkori fiúhaverjaim hazakísértek.
Kb, mint én, csak én háromnál tovább nem maradok sehol, értelem szerûen hétvégente csak, és lám, nem lettem se szakadt csöves, se drogfüggõ, heti 30 eurót tõzsdézek össze a családnak és még ennyit magamnak. Engem is kiosztott egy halom otthonülõ ember ennyi idõsen, akiknek a szórakozás fogalma kimerült a gép elõtt ülésben meg a tévézésben. Ártani nem árt, ki fogja nõni, én is már egye ritkábban járok el, legközelebb csak mikuláskor megyek el.
azt hogy felelõtlen és tegye csak tönkre a saját életét (bár nem értem miért kell).. meg azt hogy amikor õ a buliból haza támplyog én már egy órája uton vagyok a reggeli edzésemre utána suliba és még így is ott az egész délután a haverokra meg a barátnõimre még egy pici tanulás is belefér, vagy elmegyünk wakeboardozni vagy csak logunk a belvárosba és kafkát elemezgetjük, vagy szervezünk valami nem hétköznapit, vagy ha már végkép unjuk a fejünket elindulunk egy tanulmányi versenyen ne adj isten!!!!(ja és megis nyerjük mert ha már csinálod csináld jól igaz közben az átlagunk hármas négyes :D) és ha nem elég akk elolvassunk egy héten 4-5 könyvet minek ehez még egy buli? kezdjetek már el igazán élni gyerekek mit tanulsz abból a buliból? hogy ne csinálj hülyeséget egy hektoliter alkohollal a szevezetedben? 17/L
hogy miért nem õ rendezte a bulit, ha egyszer nincsenek otthon?:D
Irigyelném. :) 17L
Azt hogy mindannyian ezt csináltuk 15 évesen. Aztán majd ahogy öregszik egyre korábban fog hazamenni, míg végül már el sem megy! Addig kell menni amíg még bír az ember!
azt hogy valami nagyon nincs rendben. de nem feltétlen vele hanem a szüleivel.
Én megkérdezném: van-e pasija? Ha van, akkor miért nem alszik õ is nálunk minden este? (Mivel lehet, hogy kicsit össze akart bújni a párjával és így szállt el az idõ.) és akkor már 10-kor ágyban lennének és éjfél körül aludnának. Szerintem teljesen normális, ha egy 15 éves hétvégén mászkál, csavarog, bulizik. Soha nem azzal történik a baj, aki rálát a világra, hanem, akit elzárnak ketrecbe. Ui.: a mai kamaszok már (néha) 9 évesen menstruálnak, de 11 évesen biztos. Ez a lány 4 éve érett biológiailag. Így is csoda, hogy eddig kibírta pasizás nélkül. és most ez alatt nem azt értem, hogy aktívan szexeljen, de együtt aludhasson a barátjával, átölelhesse stb. (Ausztráliában 15 és három negyed évesen biológiailag nagykorúnak tartják az embereket és ehhez jogok is tartoznak.)
15 évesen még ne járkáljon éjjel és ne bulizgasson, hiába okoskodsz utolsó manapság agyilag és lelkileg nagyon is éretlenek a 15 évesek, attól, hogy hamarabb nõ a mellük még baromira nem érettek a szexuális élethez, vagy az éjszakai élethez
Attól függ, mit értünk buli alatt. Nem biztos, hogy ez egy alkoholgõzös szobában való orgia, lehet, hogy csak egy koncertrõl van szó, ahol megiszik az ember egy-két sört, és semmi baja tõle. Én örülnék amúgy, hogy egyáltalán hazamegy épen, egészségesen. Persze éjszaka azért ne induljon neki, akkor inkább aludjon egy megbízható barátnál, vagy környékbeli rokonnál, vagy kísérje valaki el hazáig.

Én 17 éves fiu vagyok. Es megismerkedtem egy 15 éves lánnyal msnen. Szoba jöhet egy ilyen párkapcsolat, hogy a fiu 17 a lány meg 15?

Sokszor szoktunk beszélgetni és már a sex is szóba jött. Azt mondta, hogy eltudná képzelni közöttünk.És a rendszeres sex?.Komoly válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.

Szerintem simán mûködhet, de neki még korai. Várd ki amíg nem csak a teste szeretné, hanem az egész lelke. Ha csak msn-es kapcsolat ez eddig, akkor honnan is tudhatná hogy veled eltudja képzelni? Hagyd még kicsit ezt a témát. A pettinggel, csókokkal, simogatással nincs semmi baj, de ezzel szerintem még várjatok egy kicsit.
Miért ne lehetne? Két év az nem olyan nagy korkülönbség. Nekem mindig idõsebb barátaim voltak. Ha úgy érzitek járjatok. A szexet én késõbbre hagynám, ha már komolyabb lesz. Ha szeretitek egymást és mind a ketten szeretnétek, akkor pedig rendszeres is lehet. Nincs ebben a kapcsolatban semmi rossz:)
Mi is így vagyunk (én vagyok a lány). Több, mint 8 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le (mind a ketten szüzek vagyunk). Megmondtam neki, hogy még nem vagyok kész a szexre, ezért vár:) Szóval mûködhet a kapcsolat;):)
en is 15 eves voltam akkor mikor osszejottunk a párommal, most 17 vagyok. ket eve boldogan elunk egyutt. 3 het utan teljesen ugy ereztem h vele akarom elvesziteni a szuzessegemet, megis tortent a dolog. semmi gond nincs azota minden rendben mukodik. hetvegente vagyunk egyutt, egymasnal alszunk es hetkoznap meg msn, skype..szoval hajra. na de persze ez suliidoben. nyariszunetbe logikus h tobbet..sot szinte minden nap :) sok sikert!!
16 voltam barátnõm meg 14, egy éve és 2 hónapja vagyunk együtt és még mindig nem feküdtünk le, persze várom már, de nem kell ezeket elsietni. Elõször szeressétek meg egymást utána jöhetnek a testi dolgok.
Én most 15 vagyok, a párom meg 17. másfél éve vagyunk együtt, és 1 év után szexeltünk :P. Szerintem nincs semmi ebben a 2 évben...
uccsó válaszoló vagyok: 15(és fél)/L
A kérdező hozzászólása: :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) Nekem sokat jelent::)
14 éves korig büntetik mivel már 15 így nem büntethetnek meg.
ha jol tudom akkor torveny szerint ha a csaj is bele egyezik akkor nem torvenytelen
Pedofil az, aki gyermekkorúakkal szexel, azaz 14. évét be NEM töltöttekkel...
http://m.neon.hu/menu/11/cikk/281269 itt is van 12-14-rõl van szó, szóval nagyot is mondtam :D
A törvénnyel nem lesz bajod de a lány szüleivel még lehet.
most volt nemrég pont a híradóban, hogy mivel a mai fiatalok sokkal hamarabb érnek (sztem csak testileg), így csak akkor büntethetõ 14-15 éves korban, ha nem egyezik bele, tehát erõszakról van szó.... bár 40 évesen 15 éves lány....sztem is gáz
Persze, hogy megbüntethetik a lánykának a szülei! Miért nem pedofil?Pedig az!
Nem büntetik, de a lány szülei LEVÁGJÁK A PÖCSÖD ÉS FELDUGJÁK A SEGGEDBE!!!
Ha beleegyezik, akkor sztem nem büntetik, de majd levagjak a farkad..miert nem sajat korosztalyoddal kezdessz?
Azért alaposan gondold végig, mert a szerelem az múlik. Nem büntetendõ, mert már elmúltál 14, de a szüleidnek lehet beleszólása, hogy találkozhatsz-e vele. Akik meg ki akarják herélni, azok gondolom Nagy Feróval is megtennék, aki harminc éve házas a tizenévesen megismert feleségével. Nem biztos, hogy ez a tipikus, és követendõ példa, de két lépést azért illik hátralépni, és végiggondolni, mielõtt elborul az agy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm utolsó! Eddig a te kommented bizonyult a leghasznosabbnak! Elég régóta érzek így iránta (2 év) de arról fogalmam sincs õ mit érezhet irántam, kölcsönösek -e az érzései?Vajon õ is ennyire szerethet engem? nem tudom eldönteni..
Jól értem-e, hogy a kedves közönség egy 15 éves lány egyelõre plátói és egyoldalú vonzódása miatt vizionál kiherélést? Az, hogy õ mit érez, az már végképp nem jogi kérdés. De vigyázz magadra. Egy dolog, hogy a jog már azt mondja, hogy felelõsen tudsz dönteni a nemi életedrõl. De ez felnõtt fejjel sem mindig könnyû. Nem tudom kirõl van szó, de lehet neked is, neki is az a jobb, ha megmarad távolból rajongásnak még pár évig, aztán te is el tudod dönteni, akarod-e még.
Az angol történelem legnagyobb királynõje, Tudor Erzsébet fejét is elcsavarta a mostohaanyja férje (Thomas Seymour), de az asszony rajtakapta õket. A lány akkor mindössze 14 éves volt, inkább még gyerek. Óriási botrány lett a vége, a pletykák szerint a lány terhes lett, de elvetélt, a férfit más miatt a saját bátyja végeztette ki. Szerencsétlen mostohaanyja belehalt a szülésbe. És Erzsébet egy életre megtanulta, hogy csak izgalmas kaland volt a férfinak, semmi más, noha õ beleszeretett. Soha többé nem gondolt férjhezmenésre, megmaradt "Szûz királynõnek". Erre gondolj: neki te "pipihús" vagy, kaland, semmi más, miközben odahaza van felesége vagy élettársa, akár néhány kisebb gyerek is.
Jogilag 0-14 éves korig gyereknek, 14-18 éves korig pedig fiatal korúnak számít az ember!Szexelni 12 éves kortól "szabad", de csakis 12-14 év közöttiekkel.....14 év fölött közös beleegyezéssel akár még egy 100 évessel is elmehetsz, de ezek a törvények BETEG, PEDOFIL törvények!Elhiszem, hogy úgy érzed szereted, de higgy nekem ez csak fellángolás/szexuális vonzódás!Ez mellesleg a te részedrõl sem teljesen normális, már ne is haragudj:Ezt apakomplexusnak hívják, és bár nem betegség, de általában olyan lányoknál jelentkezik akiknek valamilyen "traumájuk" volt a közel vagy akár távoli múltban.....Azt javaslom gondold át a dolgokat, nehogy olyat tégy amit késõbb felnõtt fejjel megbánnál! SOK SIKERT! Még annyit hozzá teszek, hogyha az én 15 éves húgomnál bepróbálkozna egy 39 éves pasi, akkor a saját fas-zánál fogva lógatnám fel az illetõt :) 21/kan
jogilag jelenleg magyarországon nem büntetendõ, ha a nemi és érzelmi serdülésen túl vagy elviekben társadalmilag sem kellene elítélni, de ez egyéni vélemény és társadalmilag nem ez az elfogadott. ezért nagyon alaposan gondoljátok át hogy családi baráti környezetben ennek milyen következményi lennének, és hogy késõbb a korkülönbség mivel járhat ha évekig tart a kapcsolat. személy szerint sok boldogságot kívánok csak az átgondolós részt vedd kérlek nagyon komolyan.
Pár évet vársz , vagy pár évet ülsz ! 16-tól beleegyezhet a csaj , de akkor a szülei feljelenthetnek ! Én nem kockáztatnék !
Komolyan, ebben az országban tényleg mindenki azt hiszi, hogy ért a joghoz. Amennyi hülyeség ide be lett posztolva... Szóval, akkor jogilag ahogy a dolog áll: Btk. 198. § (1) "Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Magyarán ha elmúltál 14, JOGILAG azt csináltok amit akartok. Hogy ERKÖLCSILEG vagy LELKILEG helyes-e, az nagyon sok mindentõl függ - a kapcsolat jellegétõl, a személyiségtõl stb. Én azt tanácsolnám, hogy ha nagyon bele vagy esve, akkor épp ezért felejtsd el. Össze fog törni a kicsi szíved, ebbõl hosszú távú komoly kapcsolat nem lehet. Ha érdeklõdik is irántad, a dolog természetébõl fakadóan csak szexre vágyik majd egy friss fiatal tinilánnyal, 39 évesen nem fog párjául választani Téged... Tudom hogy nehéz, nem irigyellek, de fiatal vagy és túl fogod élni. :)
A kérdező hozzászólása: Szerelmes vagyok belé.15/L
A pedofília nem jogi fogalom, úgyhogy nyugodtam mondhatom, hogy undorító pedofil vagy!
Szerintem igen, 18 év alatt. Senkit nem fog érdekelni, hogy õ is benne volt. Am. ez nekem eléggé pedofilnak hangzik, már bocs
ma 22:03 Mér az nem hangzik pedofilnak, hogy a törvény szerint, már 12 évesen is engedélyezett a szex akárkivel, beleegyezés alapján?
Normális választ erre nem igen lehet adni. Az én lányommal csinálná a hapi, garantáltan az utolsó aktusa lenne, utána guggolnia kell majd a pisiléshez.
Én nem a törvénytõl tartanák leginkább a helyedben. A Kedves papa szerintem sokkal veszélyesebb rád nézve. Én mondjuk a beled tekerném a nyakadra és azzal akasztanálak fel. Ha törlik ha nem! 1 FÉRFI nem GYEREKHEZ vonzódik ha bele egyezik ha nem! 38F
Csak egyet tudok erteni az elottem szolokkal, torvenyileg nem buntetheto, viszont meglehetosen aberralt a viszony, es akkor meg finoman fogalmaztam. Az hogy a lany is benne van...Na bumm. Tini, fiatal, benne vannak azok mindenben. Te viszont felnott vagy, nem 15 eves, es kontroll alatt kellett volna tartanod az esemenyeket. En sem fekudnek le egy 15 eves lannyal, pedig joval fiatalabb vagyok mint te. Konkretan undorodom attol amit csinalsz. 24/F
én a lánynak is adnék 1-2 pofont ha hagyja magát megdugatni a 40eves emberrel
És ahhoz mit szóltok, hogy 34 éves pasi elcsalt egy 13 éves lányt, bújkálnak, a rendõrség meg nem is keresi? Aki gyerekpornót néz, azt letartóztatják, aki pedig gyerekkorúval szexel, azt futni hagyják? Kis p* is megérdemelne jó néhány pofont.
13 évesen még semmi tapasztalata nincs egy lánynak, tényleg még gyereknek számít.....a pasi elcsavarja a fejét, jól megdugja minden nap.....nem azt mondom hogy védem a 13 éves lányt, de tényleg még éretlen, ennyi idõsen az iskolapadban a helye.....mennyire szeretheti a férfi, inkább csak a beteges vágyai hajtják, mint a szeretet, szerelem..
Személy szerint nagyon furcsának tartom az ilyen kapcsolatot, akkor is, ha nem büntetendõ. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy 39 éves férfi szellemi partnerként tud kezelni egy 15 éves lányt.Igazából szerintem biztos, hogy valamelyik vagy mindkét fél sérült valamilyen szinten, mert normál esetben nem nagyon tudom elképzelni, hogy belemennének ebbe a kapcsolatba.Fõleg egy egészséges, ép gondolkodású, normális értékrenddel rendelkezõ 39 éves férfiról nem tudnám elképzelni, hogy akár szexuális kapcsolatot, akár tartós párkapcsolatot kialakít egy ilyen fiatal lánnyal... Én biztos, hogy nagyon rosszul reagálnék, ha megtudnám, hogy a 15 éves lányomnak ilyen idõs barátja van. A Te szempontodból is sokkal egészségesebb lenne egy 17-19 éves fiú, aki korban közelebb áll Hozzád, aki tényleg a társad lehet... Ennek ellenére tudok egy példát arra, hogy van, amikor az ilyen "furcsa" kapcsolatok tartósnak bizonyulnak: volt gimiben egy osztálytársam (elég zûrösek voltak z otthoni körülményei, a szülei elváltak, az apjával nem tartotta a kapcsolatot, az anyja pedig mindennel foglalkozott, csak a gyerekeivel nem) aki 15 évesen összejött egy 38 éves férfival.Mindenki nagyon megbotránkozott, fel volt háborodva minden ismerõs.Õket nem nagyon érdekelte a dolog, sõt, a csaj kb. 1 év múlva "nem hivatalosan" oda is költözött a pasihoz (papír szerint nem lakott ott, de gyakorlatilag oda ment haza az iskolából és reggel onnan indult el). A csaj most 25 éves, a pasi 48. Azóta összeházasodtak, van 2 gyerekük, és kívülállóként úgy látom, hogy boldogok. Szóval van, hogy nem csak futó kaland lesz egy ilyen kapcsolat, de mindenképpen egészségtelen, legalábbis szerintem. 25/L

Egy 15 éves leszbikus lány hol találhatna magának barátnőt?

Már egy ideje tudom, hogy a lányok érdekelnek, a fiúk egyáltalán nem érdekelnek, undorodom t?lük. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de már elegem van a magányból, leszbikus lányokkal szeretnék ismerkedni, csak nem tudom, hogy hol. :/

Legjobb válasz: Szerintem meg addig nem lehetsz biztos a beállítottságodban, míg ki nem próbáltad mindkettõt. Fõleg nem 15 évesen, mikor még kialakulóban vagy. (Nem kioktatás, nem tenném, nem vagyok erkölcscsõsz, nekem is volt 14 évesen barátnõm. Aztán lett csak barátom. Most ha egy 10-es skálán, ahol a 0 a totál leszbikus, az 5 a bi, és a 10 a hetero, be kéne lõnöm magam, olyan 7-8 lenne.) Jöhet még olyan fiú, aki megváltoztatja ezt. (Nem biztos). De a netet én sem ajánlom neked, sok kamu, magát fiatal leszbikus lánynak kiadó, tinikre élvezkedõ f.sszal futhatsz össze...

Szerintem meg addig nem lehetsz biztos a beállítottságodban, míg ki nem próbáltad mindkettõt. Fõleg nem 15 évesen, mikor még kialakulóban vagy. (Nem kioktatás, nem tenném, nem vagyok erkölcscsõsz, nekem is volt 14 évesen barátnõm. Aztán lett csak barátom. Most ha egy 10-es skálán, ahol a 0 a totál leszbikus, az 5 a bi, és a 10 a hetero, be kéne lõnöm magam, olyan 7-8 lenne.) Jöhet még olyan fiú, aki megváltoztatja ezt. (Nem biztos). De a netet én sem ajánlom neked, sok kamu, magát fiatal leszbikus lánynak kiadó, tinikre élvezkedõ f.sszal futhatsz össze...
Az a baj, hogy elég nehéz helyzetben vagy. A társkeresõk alanyai 90%-ban kamuk. Hely nagyon még ebben az országban nincs erre, de ha nyitott szemel jársz a mindennapokban szerintem lesz olyan lány aki szemez veled :) De biztos vagy a beállítottságodban ? Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul, korrekt válaszokra számíthatsz, bármilyen témában.
"bírnák" Elõször -- javaslom -- tanulj meg magyarul, és csak utána gondolkozz a társkeresésen.
Itt. Vagy suliban. Társkesõt nem ajánlom.
Utolsónak igaza van, Pesten valóban több a melegbarát szórakozóhely, és több a lehetõség az ismerkedésre, de nem zárja ki, hogy máshol is sikerrel járhatsz :) Olvastam azt is, hogy netes ismerkedést nem ajánlanak, mert sok a kamu. Ez így van, leginkább társkeresõkön, a nagy része tényleg kamu...nekem sincsenek jó tapasztalataim :// Netes fórumokon viszont jól lehet ismerkedni, bár inkább baráti szinten. Itt gyakorin viszont tényleg jó ismerkedni, mert elég sokan vagyunk...:) és a legtöbb normális, nem kamu felhasználó. 18/L Bp.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi szépen! :)
itt is remekül zajlik az élet, ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetek bárkivel :) 16/l/l Bp.
Én is Békés megyei vagyok/voltam és otthon találtam meg a páromat és két és fél éve együtt is vagyunk. Szóval vidéki városokban is van rá esély, bár Pesten tényleg több a lehetõség. Kitartás, jön majd a szerelem úgyis. 23 meleg F.
A kérdező hozzászólása: Oké. :) Köszi szépen! :)
Szia, 15 vagyok szintén ha dumálni szeretnél (baráti szinten mondjuk, mivel Fejér megye nincs éppen a szomszédban:) nyugodtan írj, szívesen beszélgetek.
Tolna megyexd
A kérdező hozzászólása: Békés megyében lakom. :)
Barátokon keresztül, (melegbarát szórakozóhelyeken), itt is lehet. 15 évesen is már tisztábban lehet lenni a szexu. orientációval, én is ekkor kezdtem, de mint ahogy az ember változik így csak igazán az idõ múlásával lehet valaki egészen biztos a dolgában. Kérdezõ, te merre laksz? (mert Pesten több az mb-szórakozóhely + ösztrosok is szervez bulikat).
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen a tanácsot! :)
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos vagyok a beállítottságomban! :) Értem, köszi szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elgépeltem! *bírnék
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy nem bírnák megcsókolni egy fiút se, meg nem is bírnám a szexet elképzelni fiúval.
*mit
undorodás alatt mi értesz?
A kérdező hozzászólása: Oké. :) Köszi! :)
szivesen elnyalogatnálak :P 15/l kiváncsi lennék milyen ízû a puncid

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!