Találatok a következő kifejezésre: Egy 15 gondot (26 db)

Az gond a lányoknak ha egy fiu 20 éves létére ugy néz ki kb mint egy 15 éves külsőre?

Legjobb válasz: szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.

szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.
én 19 vagyok és 16-nak nézek ki, de a lányok többségének bejövök
Nem dehogy, elvégre egy 20 év körüli lány nyilván egy kisfiúval akar járni, nem egy férfivel...
Engem 22 évesen néznek többnyire 17-nek max! Csak én [email protected] vagyok a csajozásban nulla önbizommal, önbecsüléssel, azért nem tudtam eddig kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Anyáskodó tipusu lányok????
Szerintem rosszabb lenne, ha 15 éves lennél és 20-nak néznél ki.. :D
Vannak olyan anyáskodó típusú lányok. Nekik biztosan bejönnél! Ne add fel!
Én meg 14évesen nézek ki 17nek és sokszor nem hiszik el ezt nekem a fiatalabb lányok. Egészen addig amíg meg nem mutatom a személyimet..-.-
Ne. Próbálkozz fiatalabb lányoknál. Amúgy is azok az a legfincsibbek. :D
A kérdező hozzászólása: Na jó volt aki 17-nek nézett.
A kérdező hozzászólása: Akkor ássam el magam?
Igen. De 34 évesen majd jó lesz 29-nek kinézni.

Egy 15 centiset gondot okozhat tövig bekapni a lánynak?

Legjobb válasz: Van egy ilyen technika...a lényege,hogy az ajkaknak és a nyelõcsõnek egyvonalba kell lennie,szóval,hogyha a lány térdel pl. és hátrahajtja a fejét,akkor be tudja kapni "tövig".Itt tudsz utánaolvasni: http://www.hotdog.hu/doksi/doksi.hot?d_id=46858 :)

Van egy ilyen technika...a lényege, hogy az ajkaknak és a nyelõcsõnek egyvonalba kell lennie, szóval, hogyha a lány térdel pl. és hátrahajtja a fejét, akkor be tudja kapni "tövig".Itt tudsz utánaolvasni: http://www.hotdog.hu/doksi/doksi.hot?d_id=46858 :)
15 cm-es mit?? betondarab azt pl elég nehéz lenne :D nyalóka azt betudná csak megfulladna tõle... stb stb... :D am viccen kivül ha tövig benyeli minden tiszteletem az övé, de sztem max 10-12 cmet bir benyelni
Na szerinted melyik elötte szoló ajj egyértelmü, bár nekem nem az a fontos hogy tövig be kapja annak ellenére hogy jó érzés de nem ez a fontos szerintem meg hát nem szabad eröszakoskodni.bár tényleg van olyan aki képes bekapni.Nem tudom milyen érzés nem akarom kiprobálni XD
azért kérdeztem, mert mindketten 20.30kor írtuk a válaszokat..egyébként a párom nagyon szereti, élvezi ha jobban beveszem..ha kicsit jobban nyitva van a szád, nem úgy mint sima bakapáskor, akkor nem gázos...
a barátomnak 18 centis és majdnem teljesen be tudom nyelni, egy két centi hiányzik hozzá..de nagyon sokáig tartott kontrollálni az öklendezési reflexemet...
melyik elõtted szóló? mert aki írta h 18centi és majdnem be tudja kapni, az én vagyok, és lány...:D Kitti a nevem ha így jobb...:)
Ha mèg nem tudod vagy nemkaptäk be akkor javaslom hagyd elsöre a csajnak hogy mennyire akarja mert ha eröszakoskodsz vele többet nem kapja beDe neked mèrt a mèjsèg szämit nem ojan nagy ez a 15cm Vagyis ätlagon aluliMert 17-18 az ätlag
betegek vagytok az biztos. az elõttem szóló meg biztos hogy fiú...
A kérdező hozzászólása: :D kösz a választ
Én másoltam be a hotdog-os linket...és lány vagyok :D Nem alkalmaztam még, csak hallottam róla azért tudom ennyire...szóval nah...nem vagyok fiú :D


Mi lehet a baj? A barátommal 15 hónapja vagyunk együtt, de van/volt egy kis gond.

Idén nyáron többször is volt táborban, de egyáltalán nem hiányzott. Viszont amikor újra találkoztunk és átölelt és újra éreztem az illatát akkor úgy éreztem, hogy megint nagyon szeretem és nem akarom, hogy elmenjen.

Legjobb válasz: Ha eszel 1 finom csokit...nem tudod abba hagyni az evését. De ha már elfogyott, akkor nem mindíg gondolsz rá. Mi a tanulság? Szopogasd a barátod lassabban.:P

Ha eszel 1 finom csokit...nem tudod abba hagyni az evését. De ha már elfogyott, akkor nem mindíg gondolsz rá. Mi a tanulság? Szopogasd a barátod lassabban.:P
dugjatok többet
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat szeretnék :)
a táborban elterelték a gondolataid. ha mondjuk én is egy baráti társasággal vagy csak egy barátnõmmel megyek el valahová és nem beszélünk róla akkor nekem se õ jár a fejemben mert újabb és újabb témák jönnek.
A kérdező hozzászólása: õ volt táborban én itthon voltam :)

Van egy 2001-es 1.9-es dízel Renault Clio-m, és van, hogy menet közben megáll és csak 15-20 perc után indul újra. Mi lehet a gond?

3 hónapja kezdõdött az egész akkor nagy ritkán azt csinálta, hogy csak a 2. Indítózásra volt hajlandó elindulni. Azután tovább fajult a dolog, a sokadik indítózásra sem akart elindulni, de ha vártam egy 20 percet utána a második indítózásra indult. Ekkor már vittem szervizbe, de nem nagyon tudtak vele mit kezdeni, a felsõ holtpont jeladó elektronikáját javították. Utána két hétig semmi gond nemvolt. Jelenleg azt csinálja, hogy egy 15-20 perces út után egyszer csak leáll a motor, és nem indul. Indítózás megy. 15-20 perc várakozás után viszont általában beindul. Valaki tud rá megoldást? Levegõszûrõ, üzemagyaszûrõ cserélve volt.

Legjobb válasz: Ismerösõm is ilyen gondokal küzdött,bár neki astra f el voltak ugyan ezek a problémák,neki egy bizonyos trafo ment el már ök is cseréltek majdnem mindent ,még az agya is át lett rakva de semmi.Igaz a tiéd dízel de ami a az elektromoságal össze függ azt próbáljátok ki szürni.Még annyit hogy annak akinek úgyan ezt csinálta az autója típusban meg egyezet az enyémel, aztán cserélgetünk és meg lett a hiba. A Renault biztos bonyolultab elektromoság terén de ha van ismerösöd ugyan ilyen típusal egy próbát meg ér ...sok sikert!:)

Ismerösõm is ilyen gondokal küzdött, bár neki astra f el voltak ugyan ezek a problémák, neki egy bizonyos trafo ment el már ök is cseréltek majdnem mindent , még az agya is át lett rakva de semmi.Igaz a tiéd dízel de ami a az elektromoságal össze függ azt próbáljátok ki szürni.Még annyit hogy annak akinek úgyan ezt csinálta az autója típusban meg egyezet az enyémel, aztán cserélgetünk és meg lett a hiba. A Renault biztos bonyolultab elektromoság terén de ha van ismerösöd ugyan ilyen típusal egy próbát meg ér ...sok sikert!:)

üdv van egy Fiat Bravó s 1.4 12v tipusu autóm. , most lett cserélve a teljes hengerfej.! Most meg az a gond vele hogy kb 15 litert eszik vagy többet és nagyon füstöl. érdemes megjavittatnom vagy mégse?

Legjobb válasz: Hat osszetett a kerdes. Eloszor is kicserelte le mert egy alapos seggberugast megerdemel. Szerintem siman elrakta a vezerlest..ez konnyen orvosolhato...de a fust amit nem ertek: vagy a hengerfejtomitesnel keverednek a dolgok, vagy mar elotte is fustolt es akkor honolas nyista gyuru meg kilagyulva...esetleg ha csak hidegen fustol akkor lehet szelepszar szimmering is. A masik kerdes a hengerfej fel-e lett ujjitva beszereles elott? mert ha nem akkor akar a szelepek is lehetnek a problemak okozoi...akar a fustolese is mert egy gatrepedeses hengerfej az nagyon kellemetlen tud lenni. Ellenorizd a hutot hogy bugyborekol-e ha igen akkor vagy tomites vagy gatas...ha nem akkor szelepszar szimmering vagy gyuru+honolas a fustoles oka. Az ero+fogyasztas az vagy szelep tomitetlenseg vagy vezerles elrakva...de a azt nem tudom mit jelent a komplett hengerfej mert ha az Injektorokat is cserelted az mar mas story. Remelem segitettem.

Hat osszetett a kerdes. Eloszor is kicserelte le mert egy alapos seggberugast megerdemel. Szerintem siman elrakta a vezerlest..ez konnyen orvosolhato...de a fust amit nem ertek: vagy a hengerfejtomitesnel keverednek a dolgok, vagy mar elotte is fustolt es akkor honolas nyista gyuru meg kilagyulva...esetleg ha csak hidegen fustol akkor lehet szelepszar szimmering is. A masik kerdes a hengerfej fel-e lett ujjitva beszereles elott? mert ha nem akkor akar a szelepek is lehetnek a problemak okozoi...akar a fustolese is mert egy gatrepedeses hengerfej az nagyon kellemetlen tud lenni. Ellenorizd a hutot hogy bugyborekol-e ha igen akkor vagy tomites vagy gatas...ha nem akkor szelepszar szimmering vagy gyuru+honolas a fustoles oka. Az ero+fogyasztas az vagy szelep tomitetlenseg vagy vezerles elrakva...de a azt nem tudom mit jelent a komplett hengerfej mert ha az Injektorokat is cserelted az mar mas story. Remelem segitettem.
Érdemes megjavitanom? Kérdésedre azt tudom mondani, hogy ha neked a 15 literes fogyasztással nincs gondod, akkor engem se zavar. A füstölés viszont aggasztó, mûszakin meg tud bukni nagyon könnyen emiatt. Mindenképp javittasd meg!

15 éves éves srác vagyok, a jobb "mellembe" találtam egy ilyen kisebb gumót, ez mi lehet? Szerintem csak valami dolog a tinédzser kori elváltozások miatt. Remélem, hogy nem nagy gond.

De a balba is találtam valamit,de az régen elég nagy volt,mintha egy pattanás lett volna,és ki luk is volt és ha megnyomtam az a gumót,akkor kijött pattanás szerû valami.De a jobba nincs semmi luk csak a gumi.

Legjobb válasz: A kamaszkorba lépõ fiuk mindegyikénél van ilyen.A hormonok változása miatt van ez.Kezdesz férfiasodni,de nem csak itt tapasztalod a jelét ,hanem lent is XD.Változik a folyadék színezete is .Normális ez ,csak fájdalommal is együtt járhat. Kerüld a megnyomását ,megütését .Van akinek egy évig is eltarthat,mint nekem is .

A kamaszkorba lépõ fiuk mindegyikénél van ilyen.A hormonok változása miatt van ez.Kezdesz férfiasodni, de nem csak itt tapasztalod a jelét , hanem lent is XD.Változik a folyadék színezete is .Normális ez , csak fájdalommal is együtt járhat. Kerüld a megnyomását , megütését .Van akinek egy évig is eltarthat, mint nekem is .

Van egy LCD tv-m amire rá lehet csatlakoztatni pendirve-t, viszont ha szeretnék nézni rajta filmet akkor amikor elindítom például meg 15 percig a film és azt írja hogy a pendrive le lett csatlakoztatva. Mi lehet a gond?

Lehet az lenne a gond hogy nem bírja a 8 gigás pendrivet? De viszont akkor már el sem kellene indítania nem? TV-n már hibát nem vettem észre. Úgy emlékszem hogy volt már olyan hogy egy filmet ilyen hiba nélkül néztem végig. De általában egy film alatt kb 4-szer leválasztja... Valakinek volt már hasonló problémája?( Pendrivenak nincs baja)

Legjobb válasz: Probáltad másik pendriveal is? lehet egy egyszerü inkompatibilitás pont pechedre két eszköz között... én elsõre kiprobálnék mást. nagyobbat, kisebbet kölcsönkérni és teszt.. ha másik pendrival is rossz, esetleg a földelésnek nézz utána a tévével kapcsolatban... ha nincs is vagy rendben van akkor gyanus h tévé baja.. Esetleg probálj másik filerendszert formázni a pendriveon.

Probáltad másik pendriveal is? lehet egy egyszerü inkompatibilitás pont pechedre két eszköz között... én elsõre kiprobálnék mást. nagyobbat, kisebbet kölcsönkérni és teszt.. ha másik pendrival is rossz, esetleg a földelésnek nézz utána a tévével kapcsolatban... ha nincs is vagy rendben van akkor gyanus h tévé baja.. Esetleg probálj másik filerendszert formázni a pendriveon.
Nekem van 5 pendrive-om csak az egyiknél fordult elõ ilyen dolog a többi tökéletesen mûködik. Valószínû hogy a pendrive a ludas a dologban.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Köszönöm. Próbálok majd másik pendrive-t. Majd írok a fejleményrõl. :) Még egyszer köszönöm! :)

2 hetes kisfiamnál többször volt már a légzésfigyelőnkön előriasztás (Angelcare) Tehát egyet csippantott, és annyi. Mi lehet a gond? Valóban ennyiszer kihagy a légzése 15 mp-re? Nem csak éjszaka, nappal is előfordult már.

Már nagyon aggódom, alig merek aludni.Amikor megnézem, már minden rendben, szépen alszik...

Legjobb válasz: Nem sárga a babád? Egyedül alszik? Idõre született? Mennyit van ölben? VÁltozott valami a kiságy elrendezésében az elsõ babátok óta?

Nem sárga a babád? Egyedül alszik? Idõre született? Mennyit van ölben? VÁltozott valami a kiságy elrendezésében az elsõ babátok óta?
12. vagyok Én nem azt írtam kedves 13-as, hogy téves a riasztás, csak azt, hogy mitõl lehet téves. Ha ezek rendben vannak, akkor a riasztás indokolt és jó volt. De mielõtt arra gondol az ember, ellenõrízze ezeket, mert az a legegyszerûbb!!!
CSerélj elemet, vagy az érzékelõ van túltekerve. A kókuszmatracot én kidobtam mert nem érzékelte a babámat megfelelõen. Nem bukik babád, kap Infacolt? A barátnõmnek a bukós babájánál ilyen légzéskimaradásokat okozott az Infacol, a kórházban mondták nekik és felemeltették a baba fejrészénél az ágyat 9cm-rel.
Miért gondolja itt mindenki hogy téves a riasztás? Azért mert nem halt meg a gyerek? Már leírtam de érdemes lenne mindenkinek utánna olvasni, hogy 15 mp légzés kimaradás a csecsemöknél normális folyamat. pont ezért is riaszt csak 20 mp után a készülék.
Ha téves riasztás, akkor az több minden miatt is lehet. Nem vastagabb a kókuszmatrac, mint az elõírt? Nem szorul a matrac az ágyban? Jól vannak elhelyezve az érzékelõk? Érzékenység megfelelõen van beállítva? Egyébként mi kb. 10 cm-es kókuszmatraccal használjuk most, kezdetben 10 cm-es szivacs matraccal, 3-as erõsséggel, és nem volt gond soha!
jól vannak elhelyezve az érzékelõk a matrac alatt? Nekünk ezt akkor csinálta, mikor a két lap közelebb volt egymáshoz, mint a megadott. Mikor helyretettük, megszûnt a riasztás.
Nekunk is angelcare van. az én lànyom nem volt korababa, es semmi gond nem volt vele, a szulés is konnyen ment. aztàn miutàn hazajottunk, kb 3-4hetes koràig nàlunk is volt ilyen riasztàs, de ez àltalàban téves. àllitsàtok 3asra hàtul az érzékenységet. az is boven elég. aztàn kb 1honapos kora ota 1szer se riasztott, most 4honapos mult a lànyom.
Elsõ és hetedik vagyok. A kókuszmatrac jóval "keményebb" mint a szivacs, tehát elõfordulhat, hogy olyat is kimaradásnak érez, amit a sima matrac még "átengedett".
A kérdező hozzászólása: Nem könnyû nem aggódni... Szoptatom, és egész jól beindult, tehát szépen, és eleget eszik, csak anyatejet. A születési súlyát is visszanyerte már, nem kis súlyú baba, 3850 gramm. A testkontaktus is megvan... Most kókuszmatrac alatt van a légzésfigyelõ, a régi kiságyban szivacsmatrac volt, nem tudom, ez számít-e...
ne e legrosszabbra gondolj, pl könnyû a baba, és közte és a figyelõ közt sok a ruha, és aprókat lélegzik, tehát minimálisat mozdul a figyelõ nem érzékeli
második vagyok én mikor sürü lett a csipogás kezdtem utánna olvasni. majd ez megnyugtatott és következö státusz vizsgálaton kérdeztem rá. szerintem ne aggódj, olvass utánna, de nekünk az angel care használatiban is benne volt. (habár mi németországban vettük)
A kérdező hozzászólása: Eszembe sem jutott, hogy kikapcsoljam! Csak annyira rémisztõ! Elvigyem emiatt már most szakorvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Betöltött 39. hétre született, igen sárga, de már múlóban van a gyerekorvos szerint. Az elõzõ baba másik kiságyban volt, én is ott alszom a szobában, és a nagytesója is... Nem mondanám, hogy túl sokat van ölben...
Bizony ez légzés kimaradás. De ha elolvasod a használatit még abban is azt hiszem írják hogy 15-20 mp teljesen normális. Rengeteg kisbabának a légzése kimarad 15 mp-re majd az agy ekkor oxigén riasztást ad és a test azzal reagál hogy egy mélyet sóhajt a gyerek. ìgy müködik egészséges gyerekeknél. Pont ezért csippant de már nem riaszt. Elsö lányomnál nekünk is az elsö 3 hónapban rendszeres volt, utáltam de utánna jártam neten és a gyerekorvosnál is ugyaz ezt az infot kaptam. 3-ik hónaptól szinte telejsen eltünt. második lányomnál egyetlen egyszer sem csippant az 5 hónap alatt. szóval szerintem ne hogy kikapcsold, de ne ijedj meg nagyon nézd meg és hagyd tovább aludni ha alszik.
Akkor is beriaszt, ha az angyalka tul kozel van a kisagyhoz, ez benne van a tajekoztatoban. Nekunk 13 honapos elmult a babank, de meg mindig beriaszt neha, ezek sajnos nem tevesek nalunk. Volt, mikor fel kellett raznom a kislanyom, hogy vegyen levegot. Haziorvosunk arra kert, hogy jegyezzem fel mikor riaszt. Mi voltunk alvas kozbeni ekg-n, de nem talaltak semmit. Megertem, hogy alig mersz aludni, en is gyomorideggel fekudtem le este, mikor meg hetente 1x 2x beriasztott, ahogy nott a lanyom, ugy ritkult a riasztas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!