Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 lány vagyok a barátom (12 db)

Egy 14 éves lány vagyok a barátom lassan 20. A körülöttünk lévő emberek szerint sok a korkülönbség de mi nem így érezzük. Lehet a korkülönbség ellenére is hosszútávú a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Lehet hosszútávó.Ez csak most sok,mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná,hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.

Lehet hosszútávó.Ez csak most sok, mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná, hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.
Szerintem lehet.:) Én drukkolok nektek!:)
persze, hogy lehet! aki azt mondja, hogy sok a korkülönbség köztetek, az csak irigykedik! a mamám és a papám között 14 év a korkülönbség, de 50 éve boldog házasságban élnek:)
Lehet, mert a szüleim közt 23 év van. És már 25 éve boldog házasságban élnek. Ha szeretitek egymást a korkülönbség a legkisebb gond :)
Éppenséggel lehet, ha sikerül áthidalnotok a korkülönbségbõl adódó problémákat. Egy 14 éves lánynak ugyanis teljesen mások a gondolatai, más dolgok foglalkoztatják, mint egy 20 éves, felnõtt férfit (más kérdés, hogy nagyon kevés olyan 20 éves srácot látok manapság, aki igazán felnõtt módjára gondolkodik).
szerintem is lehet, drukkolok, mert énis ilyen helyzetben vagyok! :)
nem tudom 1 20éves pasi mit akar egy kislánytól...
Ez tényleg elgondolkodtató dolog hogy egy 20 éves felnõt férfi mit akarhat egy szinte még kisgyerektõl.Jogos hogy a szülõknek nem tetszik ez a kapcsolat.Nekem sem tetszene ha az én kislányom egy felnõtt férfival kavar.Fõleg hogy másak az igényeitek is.Mivel õ már felnõtt ember neki már vannak szexuális vágyai
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
egyet értek az elõttem szólóval. ha komoly a kapcsolatotok, és biztos vagy benne, hogy nem csak kihasználni szeretne, akkor még egy-két év és már nem is lesz annyira észre vehetõ a korkülönbség. én 16leszek nemsokára, a barátom 20múlt nemrég. három hónapja járunk, és teljesen megbízom benne, és megértjük egymást. semmi féle nagy eltérés nincs a gondolkodásmódunkban és a vágyainkban sem. mondjuk az is sokat jelent végülis, h mikor leszel vagy épp voltál 14.
Most nem tudom miért kell a 14éves lányokat legyerekezni.Jó igaz, hogy sokan közülük még tényleg gyerek módjára viselkednek, de van már köztük sok érett is.És nyilván ez a 20éves férfi nem véletlenül választotta ezt a 14éves lányt.Nyilván jó oka volt rá.:) Szerintem legyetek boldogok!:-)
én 13 évesen ismertem meg a páromat aki akkor 19 volt. már 4 éve együtt vagyunk. ha mindaketten érettek vagytok, akkor simán lehet hosszútávú. bocs most olvasom, hogy 2008-as kérdés. együtt vagytok még??

Szerintetek szánalmas, vagy helytelen ha egy 14 éves lánynak megszivja a barátja a nyakát? Ti leszidnátok ezért a lányotokat?

Legjobb válasz: ha az én lányom lenne pffuuuu nagyon ideges lennék jól ordibálnék vele h még egy kis takony lehet a nagy idegtõl eldurranna 1pofon

ha az én lányom lenne pffuuuu nagyon ideges lennék jól ordibálnék vele h még egy kis takony lehet a nagy idegtõl eldurranna 1pofon
A kérdező hozzászólása: azért kicsi tulzások vannak szerintem.de köszönöm mindenkitõl a véleményeket.
Kiszívott nyak lányon kb olyan mintha ezt kiabálná az utcán: Héééé emberek, tegnap jót szoptam és rongyosra dugtak...
bonobói csimpánz :) ) XD
A kiszivott nyak nemtõl, kortól függetlenül NAGYON GÁZ!
Max azért, mert hagyta, de leginkább a lánynak kéne leszidni a barátját. Ez egy elképesztõen bunkó szokás, és úgy verném szájba ha valaki a nyakamat szívogatná, hogy a fogait köpdösné ki utána. Mint ha valami tehenek billogoznának meg, tulajdonjog szerint. A legfejlettebb emberszabású, aminél ezt elfogadhatónak tartom, az a bonobói csimpánz.
Egy 14 éves lánynak még babáznia kellene, meg tanulnia, nem pedig a fiúkat hajkurásznia. Az ilyen dolgokra bõven ráér késõbb. Egyébként, ha az én lányommal fordulna ez elõ, akkor elõször elgondolkodnék azon, hogy én mint szülõ mit rontottam el, és mérhetetlenül szégyellném magam, hogy a lányomból egy ribi lett, továbbá a kisasszony, sehova nem mehetne, az iskolán kívül.
mért kéne ezért szidni!? majd ha rajt lenne kapva mikor döngeti egy gyerek (még mindig 14 évesen!) akk hagyján....
WTF??? minek szivják a nyakát? mintha az olyan jó izû lenne
Még nincs lányom. Ha lenne, és ez történne vele, valószínûleg akkor sem ordibálnék vele, hanem csak kitekerném az udvarlója nyakát.
Szerintem nagyon gyerekes kiszívni valakinek a nyakát. Értelmes emberek ilyet nem tesznek.
minek idegeskedni? volt ott már akkor minden!
Hát szerintem itt a lány is szív már valamit. Azért inkább leszidnám, mint egy kis piros foltért, ami 3 nap alatt elmúlik...
Ciki, és egészségtelen is. És ha 14 évesen kiszívta a nyakát akkor ott már több van mint kézenfogva sétálni. Gondolkozz el ezen. Kislányod szája szerintem szívott már mást is mint nyakat... pulykanyakat. :D If you know what I mean... :P Ehhez meg még elég kicsi, szóval pasiról off!!!

14 éves lány vagyok! Már csak egy hónap van hátra suli idõig. Eddig nem tudtam mit csinálni nyáron. Mármint nyaralni voltunk a családdal meg minden! De egyedül vagy a barátnõmmel is szeretnék valami emlékezetes nyarat! Mit csináljak?

Csak hogy tudjátok nem vagyok valami gazdag fajta akinek az udvarában minden megvan.Vannak ötleteim de ahhoz nincs felszerelésem!(akinek van sátra vagy ahhoz hasonló felszerelés amiben aludni is lehet..ha olyan jó szívû akkor kölcsön adhatná!)Nagyon hálás lennék.Privátba írjon aki kölcsön adná. :D

Legjobb válasz: A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)

A legjobb sztorik mindig varatlanul kezdodnek :)
Es altalaban egy orul legjobb baratno kezdemenyezi...ugyhogy hajra :)
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû!! :/
ha ennyire felnõttnek gondolod magad akkor szerintem meg tudod oldani
ne dugj 14 évesen !!! szerintem
Korán kezded a ribanckodást. De már hallottam olyanról is aki 12 évesen kezdte. Ne tudd meg hogy azóta mi lett vele. Azóta is sajnálom szegénykét.
1.szerelembõl szeretkezz 2.ha nem vagy eléggé felizgulva, felejtsd el 3.menszinél használj tampont, az majd átszakítja 4.ha már d*gtatok, akkor már nem vagy szûz, függetlenül attól h.megvan a szûzhártyád vagy nincs!! 5.várj ezzel még pár évet
Menjetek el az állatkertbe, és ujaztasd meg magad egy vizilóval
Nem sikerült az "egyik" barátoddal??? Hát próbáld akkor a többivel!
Ha fájt, holott a szûzhártyád át sem lett szakítva, akkor nem voltál kellõen átnedvesedve és/vagy a hüvelyed görcsösen össze volt szorulva. Mindkettõ annak a jele, hogy nem igazán kívántad a fiút. Talán csak az élményre voltál kiváncsi? Sajnos az a baj, hogy így inkább rossz élményeid lesznek. Szerintem ne görcsölj, és ne erõltetsd. El fog jönni a megfelelõ alkalom! :) Ui.: Tamponnal és ujjal elég nehéz a szûzhártyát átszakítani. N31
hát most szerintem várj vele
hisz még gyerek vagy, és már szexelsz?? hová fajul ez a világ
Van nevem igen... Alapíts vallást! Elvakult követõd leszek!:D (ammeg respect!xD)
A kérdező hozzászólása: Ja de csak azért mert nagyon szeretjük egymást és õ nagyon szeretné és belementem
Próbálj meg teljesen ellazulni, õ meg próbálja meg lassan, lehet h fáj, de csak addig amíg teljesen nem megy beléd, azt túl lehet élni, utána meg élvezni fogod!
nem tom én tampont használtam szeretkezés elõtt hónapokig és szex elõtt újjazás is volt és nem fájt a behatolás, pedig nem volt sok elõjáték közvetlen a behatolás elõtt.
szánalom 2.0
szerintem nem indok hogy szeretjük egymást....14 éves vagy!!!!! jessszusom mi lesz veled késõbb...
A kérdező hozzászólása: mi lenne semmi
Én majd segítek.
H a francba vagy duci......én 180 vok 95 kilóval:DDD és van némi hasam:D
Nem vagy duci, nagydarab vagy, testes, de nem duci. Beszélj vele sokat, beszélj, beszélj éééés ki nem találod de beszélj vele.
Ezért rossz olyan lánynak lenni, akit szépnek tartanak... Egy csomó fiú nem mer odajönni. Aztán évekkel késõbb derül ki, hogy a srác, akiért totál odavoltam, igazából viszonozta az érzéseimet csak úgy gondolta "szép lány" vagyok, neki meg nem volt önbizalma... :( A mostani párommal is ez volt. Nemrég egy munkahelyre kerültünk, kicsit bátrabb lett és elhívott randizni, kiderült, hogy középsuli óta odáig van értem, csak azt hitte, nekem másfajta fiúk jönnek be, mert õ duci.... én meg éjszakákat sírtam át miatta, mert azt hittem nem érdeklem õt. :D Így csak most jöttünk össze. Pedig milyen régóta együtt lehetnénk már.
Merj kockáztatni!! Legyél BÁTOR!! a lányok csípik ha magabiztos vagy ;) Mutasd meg neki hogy neked többet jelent:)
Dehogy vagy duci :) 14 èvesen mèg nincs acèlos, kifejlett izomzata senki. Keep calm! Legyèl vele kedves, figyelmes ès beszèlgessetek. Ja ès mellesleg èn 175cm, 74kg ès fantasztikus vagyok. Ne kiloban mèrd a szèpsèget! L17
A kérdező hozzászólása: Ó fuck. Bocsi, de elírtam mert csak 168cm vagyok és nalá 180cm a min. De egy magasak vagyunk. :-((( Esély így is nulla ?
Igen

Én egy 14 éves fiú vagyok. Nagyon tetszik nekem egy lány aki nagyon szép. Csak az a baj hogy én szerintem nem vagyok annyira "jó pasi" hozzá. Ezt abból gondolom hogy ő is velem egykorú de 18, 19 éves barátai szoktak lenni. Segítettek?

Mi mondhatni barátok vagyunk, de én többet szeretnék tőle csak én nem merem neki ezt megmondani.Néha iskolába mellé szoktam ülni ( néha ő kéri ) és néha haza is szoktam kísérni de ennyi.. Szerintetek van nála esélyem, és ha igen akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást

beszélgess vele sokat. bókolj neki, nevess vele, ne rajta. néha "véletlenül" hozzáérhetsz, és ha zavarba jön, akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor keress mást
mond meg neki, elvégre mégis már ismeritek egymást jó ideje!
A kérdező hozzászólása: HOnnan tudod hogy régóta ismerjük egymást??
Ha osztálytársak vagytok, ez elég egyértelmû, nem? :-)
Azt ajánlom, lassan itt a nyár, hívd el sétálni, beszélgessetek! Egy próbát megér!
hello :D nem szeretenk rossz lenni de te mibol gondolod azt hogy rossz pasi vagy?? hivd el egy filmre es ha szuletesnapja van adjal egy szal viragot neki mert azt nagyon fogja pontozni. 14/L

14 éves vagyok és kicsit nagyobb darab a szokásosnál. Szeretnék végre egy barátnőt. Sok lány barátom is van csak szerintem nem jövök be nekik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem pedig nem kell fogyókúráznod. Pont ez az az életkor, amikor elkezdenek nõni, szóval te is egy pillanat alatt nõsz 20 centit és máris nincs súlyfelesleged. Egy fiatal szervezetet szerintem nem szabad fogyókúrával terhelni, viszont a sportot ajánlom, az egészséges és hasznos :)

Szerintem pedig nem kell fogyókúráznod. Pont ez az az életkor, amikor elkezdenek nõni, szóval te is egy pillanat alatt nõsz 20 centit és máris nincs súlyfelesleged. Egy fiatal szervezetet szerintem nem szabad fogyókúrával terhelni, viszont a sportot ajánlom, az egészséges és hasznos :)
foggyá' le
14 évesen mit csinálsz egy barátnõvel? Vagy az mit csinál veled? A 14 évesek tényleg úgy gondolják, hogy nekik ez már való? Én 14 évesen barbikat gyûjtöttem...
A kérdező hozzászólása: Okés :) ))
Nem kell külön fogyókúrázni, csak TV/számítógép elõtt fekve evést kell beszüntetni. (Ha nem inged, ne vedd magadra.)
A kérdező hozzászólása: Köszi.. :D Aki tudna adni jó tipeket fegyáshoz meg stb. pls vegyen fel msn re :P :) [email protected] a címem :)
Olyat, amilyenben jól érzed magad.
A kérdező hozzászólása: És valakinek nincs v mi tipp hogy hogykéne változtatni a kkülsömõn? milyen ruhákat vegyek fel? Vagy valami fogyókúrás tipp? ( 1 évig jártam konditerembe)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a biztatásokat :) )) A súlyom nem szeretem híresztelni ink nem írom le :(((
18 éves korodig ne nagyon gyúrj, egészségtelen, nem erre van szüksége ebben a korban még a szervezetednek. Sportolj rendszeresen, mert az az egész tested átmozgatja és azzal is jó kis alakot lehet csinálni. Futás vagy úszás. Válassz !!:D Szerintem ez a kettõ a leghasznosabb.
vaze ennyi kg nemlehetsz hogy még mindig irnod kell !!!
Figyelj, 14 éves vagy, ha most elkezdesz kicsit konditermezni, kicsit futni, akkor 16 éves korodra le is fogysz és izmaid is lesznek. És 16 évesen még egyáltalán nem késõ elkezdeni csajozni :)
14 évesen még ne parázz, persze olyankor érdemes elkezdeni a csajozást és a fogyást is.
hány kg?
Hidd el hogy akkor is fogsz találni jó csajt ha kövér vagy! Az a csaj aki a külsõdért szeret, az lehet meg sem érdemel.Sportolni azért kezdj el, mert egészséges, és ne azért hogy jobban begyere a csajoknál. Ha dobsz le pár kilót az azért lesz hasznos, mert a késõbbiekben sok betegségtõl óvod meg magad.

Hogy becézzem? A barátommal két hónapja vagyunk együtt én 14 ő 16 éves. Kérlek valami vicces beceneveket írjatok Egy lány

Legjobb válasz: -Béla -Te vadállat -Pajti -Elvtárs -Dezsõ -Kandúrom -Bikám -Jocó

-Béla -Te vadállat -Pajti -Elvtárs -Dezsõ -Kandúrom -Bikám -Jocó
Maci, poci, macifül, nyuszi, bari, manó, valamilyen állatnév :D
-Béla -Mein Führer
Amikor én a barátomnak egyszer aztmontam hogy "mucika" szakadt meg a röhögéstõl majd megkért hogy szólítsam õt a normális nevén.Hát igen ritka egy érzéketlen pasi. De mond ezt: Gyere te kanos hímringyó és büntesssss!!
medvedisznóember.
Hívd pacinak, ha szeretsz lovagolni!
az én barátnõm engem cicámnak meg kismacimnak szólít :P
-te fasz -hülye gyerek
Mi nem ismerjük a barátodat. Neked kell tudni, hpgy mi illik rá. Az exemet mackómnak, cicámnak hívtam. A páromat kisördögnek hívom. Eszembe se jutna azt mondani neki, hogy mackóm, cicám. Egyszerûen nem az a típus aikre ezt mondanám. Van aki szívemnek, szerelmemnek, drágámnak, kicsimnek stb. szólítja a barátját. Ezt nem nekünk, hanem neked kell tudni.
Cuncimókus. qqqq
én a barátomat macimnak hívom, néha punkmacinak, õ engem kicsimnek, szivemnek.14/L 16/F
Riska :D
Nem kötelezõ becenevet adni neki:) Én és a barátom nem nagyon becézzük egymást, csak akkor ha meghitt a pillanat:)
kicsi vagy.. még ne becézdd! és ne is járj senkivel! ráérsz késõbb!
vmilyen állatnév? Akkor: - Barom - Marha - Görény - Lujza - Majom - Disznó - Mintamókus XD
Az elõzõ 17/L
12-es válaszoló, te egy rohadt érzéketlen tuskó vagy, ne szólj már bele mit csinál más.;) Hívd macikámnak, kicsimnek, szívem, drágám, husi, akármi.:3

12 éves lány vagyok és van egy barátom (14 éves). Múltkor csókolóztunk, ő pedig benyúlt a bugyimba és simogatott. Nagyon jó volt, de nem hagytam. Azóta minden este erre gondolok. Gáz amit csináltam?

Legjobb válasz: Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)

Most divat tizen pár évesen már ilyenket csinálni, de sztem ne engedd. nem akarok lelkiismeretfurdalást kelteni, de lehet jobb lenne ha nem engednél meg ilyeneket neki. ne rágódj rajta, csak máskor légy okosabb:)
Nem gáz, csak talán még túl korai. Ha jól esett, hát próbáld ki otthon egyedül, hogy milyen, simogasd magad, de szerintem még ne nagyon engedd a fiúnak, mert nagyon elbízza magát és hamarosan mást is akar. Inkább csak ruhán keresztül simagassátok egymást, nem késtek le semmirõl, nem kell elsietni a dolgokat, ismerkedjetek még egy kicsit.
Hahóóó emberek 12 éves a kisasszony!Ez még igen korai neki is meg a barátjának is
Szerintem az, hogy nem engedted, arra utal, hogy még nem állsz készen olyan dolgokra, amikre még bõven ráérsz. Abszolút nem gáz az, hogyha nem válasz olyanná, mint nagyon sok tizenéves mostanában. Még mind a ketten nagyon fiatalok vagytok a folytatáshoz. Ne szívd ezt most mellre, de a barbibabás hasonlat akármennyire durvának tûnik, jogos ebbõl a szempontból. Nagyon eltúlozva, de jogos. Mivel pedig valószínû, hogy nem állsz komolyabb dolgokra készen a barátoddal, ezért várj még, nem maradsz le semmirõl sem :)
Bûntudatod semmiféleképpen ne legyen, felesleges. De szerintem se engedd, azért 12 év tényleg túl kevés... Ha ennyire jól esett, próbáld ki otthon, a maszturbálás már ilyen korban sem bûn szerintem:)
Na igen még azt kéne csinálnia!Mi van ezekkel a mai fiatalokkal?12 évesen még mit tudhat ilyenekrõl?Én 12 évesen még nem is csókolóztam nemhogy még nyúlkáljanak a bugyimba!Úristen mi van veletek?
12évesen barbizzál!
sztem ne rágodj semmin jó volt élvezted akkor csináljátok
nem gáz amit csináltál, és figyelj rám, tudom, hogy még fiatal vagy, de ha nem mentek tovább a simogatásoknál, akkor szerintem ebbõl nem lehet baj, ha szerelmesek vagytok egy picike élvezet járhat nektek is!
De hát a barátja nem megerõszakolni akarta egybõl. Csak simogatni... :) Ha tényleg szeretitek egymást, és megbízhatsz benne ennyi szerintem belefér, fõleg, hogy élvezted is. Csak tudd hol a határ, mert tényleg fiatal vagy!
12évesen még egy csóktól is paráztam sõt arra se voltam felkészülve:D 16\L
Hello, én is 12 éves vagyok! Szerintem ezt még nem kéne hogy a bugyidba nyúlkájjanak! De a barbizáshoz te már öregvagy!
TE 12 éves ringyó mit akarsz magadtol? 12évesen még a sexre sem mertem gondolni!ti meg már 10 évesen döngetitek egymást pffffff
Szerintem jól húzd meg és majd meglátom én 12 évesen egyfolytában pornó oldalakon voltam és minden nap recskáztam
Te is ilyen sexmániákus vagy!
Jó van latsszi ismerlek és jól tudom hogy te még nagyobb sexõrült vagy mint én
naná h gáz! ha élvezted akkor mért vagy hülye és mért nem haghyod neki! Ti meg milyen majmok vagytok h a **** lenne már korai meg ilyen hülyeségeket mondtok neki, eszem megáll rajtatok. akkor ájjatok le ti is a szexel ha arcotok van
Én is 12 vagyok és ez az a helyzet ahol te döntöd el, hogy mi legyen. Ha élvezted akkor csináld, de ez a te döntésed ha én lány lennék és élvezem akkor nem hiszem hogy le állok de ezt nem tudhatom, mert nem vok lány én pl. már durvábbat is csináltam .
Szia! Én is egy 12 éves lány vagyok, és az én véleményem az, hogy egy kicsit még talán a csókolózás is korai (de nem akarlak lef*kázni, mert bevallom, hogy arra én is vágyom...), hát még az ilyen bugyiba nyúlkálás? Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad magad... Beszélj a sráccal, és mondd meg neki, hogy te egyenlõre nem akarsz tovább menni a csókolózásnál...
12 éves vagy? õ simogatta, jé gyere hozzám megmutatom mi jön majd ezután.
én is belenyultam volna a bugyidba :) :D de én a szüzeségedet is elvettem volna :) kislány :D
Ráérsz még ezzel, ha már 12 évesen itt tartasz, 15 évesen majd már a 2. randi után szobára mentek?bocs ha kicsit letolásnak tûnik, de sztem ne rágódj már rajta, ami megtörtént az megtörtént nem tudsz mit tenni, de legközelebb ha akezét már lejebb viszi állítsd meg.
Hagyjuk már ezt a "kislány vagy még", meg "bezzeg a mi idõnkben" dumákat. Amikor én ennyi idõs voltam, akkor is volt már az általános iskolában több olyan osztálytársam, aki 13 évesen már nem volt szûz. Kicsit szabadabban gondolkoztak, de ettõl még nem lettek "rossz lányok". Egyébként szerintem nem kell egybõl szeretkezni, elõbb ismerjétek meg jobban egymást, ez a legfontosabb.
Miért lettem 0%ra lepontozva, ha szabad tudnom?
nagyon korai még neked...ha minden este erre gondolsz végezz önkielégítést vagy ilyesmi de még ne engedd neki..várj még egy két évet..utána jöhet a petting ;)
Elég furcsa, hogy tizenkét évesen a szexrõl gondolkodsz. Most még az iskolára kellene koncentrálnod, szerintem pasizni ráérsz 2-3 év múlva is.....de ha ennyire izgat a téma, és ilyen fiatalaon élvezted azt, hogy a barátod simogatta a pinádat, akkor szerintem ujjazd jól meg magad!!!!:D
Elég gáz, TE MÉG KISLÁNY vagy! Birom a válaszadókat. Sokan teljes komolysággal tanácsokat adnak egy olyan gyereknek, akinek még tényleg a barbikkal kellene foglalkozni. Gusztustalan a világ!!!!!
12 évesen..hmm...még a fiu is túl fiatal 14évesen, nem hogy te!Ez elég furi, én elképzelni nemtudtam vna 12évesen ilyesmit, még nem is smároltam annyi idõsen..de sztem nem idegenektõl kéne tanácsot kérned, minden esetre lassíts, rá érsz még, nagyon is!szerintem!
Szerintem is nagyon fital vagy még ehez.. Ne akarj hamar felnõni.. hidd el sokkal jobb lesz ha ezeket a dolgokat majd a megfeleõ fiuval és korban teszed...amikor te is készen álsz erre..mert valljuk be egy 12 éves lány még kisem fejlõdött rendesen..
Haliha emberek, én vagyok 14 éves, és most csókolóztam elõször, õ meg már...khm...egy kicsit korai, nem gondolod?
Ha nem hagytad akkor mi is volt jó??Szóval csak hagytad!A 16-18évesek nem mernek lefeküdni a párjukkal(persze még akkor sem feltétlenül fontos, egyénfüggõ)de ti 2hét múlva hol fogtok járni? El sem hiszem h ilyen is van.én csak 19vagyok de talán most mondhatom h:Bezzeg a mi idõnkben4
Fiatal vagy még...
Raersz meg kislany!!
Szia szerintem nem gáz, de tényleg kicsit korai. Persze azt írod nem hagytad, s ez jó. Azzal, hogy erre gondolsz esténként semmi baj nincs, ez természetes. Nagyon izgalmas volt, miért ne gondolnál rá.:-) Szerintem azokra nagyon ne hallgass, akik azt javasolják, hogy inkább magadat simogasd. Azok olvassák el Füst Milán vonatkozó feljegyzéseit a szexualitásról, ami leírja, hogy hogy vállik egy egész társadalom boldogtalanná azért mert az önkielégítés által az öröm az önkielégítõ emberhez, önmagához kötõdik, s nem egy másik emberhez. Tessenek ebbe belegondolni. Én a helyedben azt tenném, hogy ha a fiú tetszik, hát néha csókolózhattok, de ezen túl inkább csak azt hagyd, hogy ruhán kívül simogasson. Vagy csak egyszerûen öleljen át. A fiúk egyrészt türelmetlenek, másrészt kíváncsiak, harmadrészt többnyire addig mennek el, ameddig Te elengeded õket. Másrészt a fiúk hamar elvesztik az érdeklõdésüket az olyan lányok iránt, akik egybõl mindent megadnak nekik. Tehát érdemes kicsit tartózkodóbbnak lenni velük. Attól nem kell félni, hogy ha nem engedsz neki meg mindent, amit szeretne, akkor lelép, ha rendes srác, akkor e miatt nem fog cserben hagyni. S ugye te csak rendes srácokkal akarsz kezdeni!? ;-) Meg hát 14 évesen õ is most tanulja ezt az egészet - vélhetõen. Ezért kicsit te is tanítod õt, a te felelõsséged is, hogy miként is mûködik ez az egész: Hogyan kell a lányokkal, s benne veled bánnia.
Mi a [email protected]!? Én ha 12évesen ilyet csináltam volna a faterom úgy állba vert volna! Mi lessz it 10 év múlva?! 5 évesek dugni fognak, vagy mI???

Van egy osztálytársam, akivel 1, 5 éve legjobb barátok vagyunk, én fiú ő lány. Jól megvagyunk, mindent tudunk a másikról, de bennem egy idő után több alakult ki mint barátság. Ez érthető, egy csomó embernek tetszik Mit gondoltok, mit tegyek? F/14 L/15

Legjobb válasz: Semmit, próbáld elfelejteni azt a másik érzést, akkor örökre barátok maradtok. Esetleg, a barátok mindent megosztanak egymással, szöveggel próbálkozz, de félõ, hogy többé nem lesztek "legjobb barátok". Nehéz ügy, neked kell eldönteni, hogy mit akarsz tõle.

Semmit, próbáld elfelejteni azt a másik érzést, akkor örökre barátok maradtok. Esetleg, a barátok mindent megosztanak egymással, szöveggel próbálkozz, de félõ, hogy többé nem lesztek "legjobb barátok". Nehéz ügy, neked kell eldönteni, hogy mit akarsz tõle.
Te tudod, de szerintem védd a barátságotokat.
Igen, barátság marad szerelem megy. :) Pluszba tudom tudom a kor nem számít, de azért még is csak egy évvel fiatalabb vagy nála és a 15 éves lányok többsége idõsebb fiúval szeretne lenni..
A kérdező hozzászólása: 3. Igazad van, de az az 1 év nem olyan sokat számít. És tavaly év végén kicsit több is volt ez mint barátság, de kevesebb mint szerelem. Nagyon régóta rágódom ezen, hogy mitévõ legyek. És igen, azt is tudom, hogy a barátság fontosabb. Ezért is szoktam azt válaszolni arra a kérdésre, hogy miért nem járunk, hogy: "Most 1, 5 éve vagyunk barátok, volt több vitánk is, de kibékültünk. Ha akkor összejövünk, az a kapcsolat kb. 2 hónapig tartott volna." :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!