Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 lány egy 22 éves (22 db)

Egy 14, és egy 22 éves lány lehetnek barátok?

Legjobb válasz: Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.

Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.
Miért ne lehetnének? :)
Persze, miért ne a kor nem minden....az egyik ismerõsöm 14 éves és 23 éves baráta van.
Én 18 éves vagyok és van több barátnõm is akik még általános iskolások. (7 vagy 8-adikasok) 18/L
Ha ugyan azt szeretiik:pl ugyan azt a bandát akkor igen. Ha nincs semmi közös bennük akkor természetesen nem.
Nekem van olyan barátnõm, aki tõlem 14 évvel idõsebb:) ..és tényleg mindent elmondunk egymásnak, sokat vagyok a kislányával is, aki 8 éves. Szerintem lehetnek barátok. 17/L
Igen, amolyan nõvér szerûség :) Van olyan ismerõsöm, aki velem egyidõs (24) és 15 éves azegyik barátnõje. Beszélgetnek divatról, pasikról, sulis dolgokban segít neki a nagyobb, már bulizni is együtt járnak. Vannak dolgok, amiket egy 15 éves csajszi nem biztos, hogy meg mer kérdezni az anyjától, de a 24 évestõl igen (akár szex, akár sulis problémák, családi ügyek...). Bzonyos értelemben az idõsebb lány már tapasztalt, nem fog hülyeségeket mondani a fiatalabbnak, élvezi hogy anyáskodhat felette, és tisztában van olyan dolgokkal, amitõl félteni kell kell a fiatalt (drog, szex, féktelen bulizás, éjszakai séta a városban)
Miért is ne lehetnétek barátnõk. Fõleg ha van közös pont az életetekben, pl hobbi, suli, pipere dolgok, buli, stb.

Lányok, fiúk, mindenki! Ha egy 22 éves srác úgy néz ki külsőre, mint egy cuki 15-17 éves srác és jellemre is gyerekes kicsit még, akkor joga van 14-15 év körüli lányokkal járnia? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.

Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.
Nem fogad el jobban, csak olyan korban menõ ha idõsebb srácokkal haverkodnak! Szerintem csak azért vonzódsz hozzájuk mert (úgy gondolod) csak õket tudnád megszerezni és egy veled egykorú nõ pedig szóba se állnak veled.
Jogod van jarni, de agyba ne akard vinni....liliomtipras szamomra , fuggetlenul attol h torvenybe utkozo vagy sem....Te mar egy 18. Eletevet betoltott felnott ferfi vagy, o pedi meg egy kamasz, egy kiskoru, egy gyerek! Kulonben....inkabb a tanulason jarjon a lany esze is. Es az is mindegy h nezel ki, vagy hogy hogy jatszod a hozza passzolo tinedzser szerepedet! Ha az en gyerekemet egy 22 eves ferfi kornyekezne , lenne egy ket megjegyzesem!
joga van, de nagyon nagyon fura.
A kérdező hozzászólása: ma 18:57 Nem gond. Én is bújós típus vagyok, jól van az! :D
jogod van hozzá, persze :) csak tudod, te 22 évesen már úgymond komoly kapcsolatot szeretnél, a 14-15 éves lányok pedig még csak bújni akarnak a barátjukhoz...
22 éves srác, aki 15-nek néz ki? Ez elég durva, szerintem joga van azzal járni, akivel szeretne, csak aki egy ilyen emberrel szóba áll, annak nincs szeme. Egy 22 éves max 19-nek nézzen ki, vagy max 25-nek, de ha annyira nem felel meg a korának a kinézete, akkor bizony az nem lehet egy jó pasi. Valami baj van vele.
Ha összehasonlítjuk, hogy hogy néz ki most egy 13-15 éves külsõre és hogy nézett ki 10 évvel ezelõtt az eredmény zavarba ejtõ...Smink, magassarkú, nõies ruhák, festett haj, köröm... Némelyikre simán rámondom, hogy 18-20 éves. De ennek ellenére is azt mondom, hogy inkább dolgozz azon, hogy megérj egy korodbelihez. (A jogalkotó nem tiltja, ha a lány betöltötte a 14.életévét és beleegyezik egyébként.)
Már látom, párszor kérdezted ezt. De még egyszer mondanám, én például nem tartalak annak! Ahhoz azért több kell, mondjuk a folyamatosan, csakis a 10-11 évesekre /vagy még fiatalabb/ izgulás szexuális téren. És ha még meg is rontod õket, akaratuk ellenére, na akkor már tutira az vagy, és mész is a börtönbe, vagy még elõtte valaki kiherél, és megeteti veled, majd fejbe lõ....
Õszintén? Nem vet rád jó fényt de törvényileg 14 éves kortól lehet járni max 24 éves sráccal nem büntetendõ de nem is nézik jó szemmel. Másrészt attól függ te hogy gondolod? ha úgy érzed csak azért teszenek mert fiatalok és érintetlenk meg hasonló szexuális dolgok akkor igen az pedofilnak számít ha viszont azért mert azt érzed a veled való szintnek hát akkor tessék azért próbálj minél idõsebbel demindenkinek egyéni ügye.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom amúgy a környezetemben is furán néznek rám, úgyhogy már nem is igazán van barátom sem, csak a 15 év körüliek. Õk még megértenek legalább. Egyik haverom lepedofilozott, pedig én efebofil vagyok és nem ugyanaz a két fogalom. Sosem tudnék 7 éves kisgyerekhez vonzódni. Na, aki ilyen korúra gerjed az a pedofil. Egyébként meg valamiért jobban is vonzódnak hozzáma 14-15 év körüli lányok is szerencsére.
Szerintem ne legyél hülye...
Megnyugtatásra vágysz, hogy nem vagy pedofil? Ha nem akarod õket megdugni, akkor esetleg.
Miért ne járhatnál olyan korú lányokkal, amilyenekkel szeretnél. Egyébként a mai lányok tényleg nem 14-nek néznek ki, én 25 leszek de de a 15 éves lányok velem egykorúnak néznek ki... :) ja és nem csak bújni szeretnek a mai lyányok ;)

Van itt olyan 14-17 éves lány, aki adna esélyt ismerkedésre egy 22 éves fiúnak, főleg, ha a fiú sem néz ki sokak szerint 17-nél többnek?

Legjobb válasz: Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L

Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L
A kérdező hozzászólása: ma 10:36 Nekem muszáj fiatalabbaknál is próbálkoznom, mert a kisfiús testalkatom miatt több esélyem van a tizenéves lányoknál, ez van sajnos. Bár nekem nem kéne buta lány, szóval olyannal össze sem állok, aki agyilag éretlen, mert azzal nem lehet normálisat tervezni.
elsõ vagyok. Hát próbáld meg ...... de senki nem foga jó szemmel néni azért sem mert õ nem nagy korú te viszont már rég az vagy. és sajnos nincs sok esélyed h, ebben a korban a lányok olyan "komolyan" gondolkodjanak. Csak játszadoznak... flörtölgetnek és játszanak sz érzelmekkel és kiismerik a pasikat...... csak 17-18 éves korukban kezdenek komolyabb kapcsolat fele nézni vagy akkor sem...... :S
Szerintem attól függ a dolog, hogy ismerkedés alatt csak barátkozást vagy párkapcsolatot értesz-e. A barátkozással semmi gond, viszont a párkapcsolat...Nos, ebben a korban (14-17 év) szerintem ez elég ijesztõ lenne (A felnõtt-gyerek párosítást nézve, szerintem ez érthetõ.), bár biztos vannak kivételek. :) Viszont az is igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ne törõdj vele, hogy néznek rátok mások, mert az elronthatja a boldogságotokat. És szerintem a 18.59.-esnek nincsen igaza abban, hogy ebben a korban nem komolyak a lányok, vagy hogy csak játszadoznak. Lehet, hogy az õ környezetében csak ilyen lányok akadnak, viszont attól még nem muszáj ennyire általánosítani...
Elsõ vagyok. Persze van esély rá h, vannak komoly lányok ebben a korban.De lássuk be általában a 70%-uk csak egy jó poénnak veszi az ilyet. Viszont igaza van az elõzõnek mert tényleg nem mindegy hogy, csak barátkozni szeretnél 14-15 éves lányokkal vagy párkapcsolatot. Az egyik kivitelezhetõ a másik nem biztos. (17/L)

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?

Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?
Õszintén? Az, hogy a faszi d_gni akar, és ezért egy naiv kislányt választott.
boccs utcsó elötti
utcsó atya ur isten
szerintem pedofil a fiú
Eléggé durva! Egy 14 éves (kis)lánynak nem a pasizással kéne foglalkoznia hanem a tanulással, hogy legyen belõle valami! A srác meg találjon a maga korához való lányt, nehogy már egy tizen éves lánnyal "szerelmeskedjenek". Kicsit humoros. Azért kíváncsi vagyok a lány szüleire , hogy tudják-e és , hogy mit szólnak hozzá! Különben is az ilyen nagy kor különbséges kapcsolat nem tartanak sokáig, megy pár hétig, 1-2hónapig aztán kész..fõleg ilyen korba.(ezalatt a lányt értem)
ez a srác budapesti?
"ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne" Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál.
Teljesen rendben van, 35 évesen voltam már 15 évessel is.
Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket õszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni. 23N
Egy 22 éves srác már igényel szexuálisan, érzelmileg, anyagilag bizonyos dolgokat, amikre egy 14 éves kislány nem felkészült.
liliomtiprásért 5 év börötön
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én csak annyit mondok, hogy 15 voltam, amikor megismertem a páromat, aki akkor 23 volt. 16 éves voltam, amikor már ténylegesen egy pár lettünk. Most 22 vagyok, õ 30. És azóta is 1 párt alkotunk. Úgyhogy nem kor alapján kell ítélni, mert akadnak kivételek, olyan fiatal lányok, akik sokkal érettebbek (gondolkodásilag), mint sok huszonéves. A párom is ezért szeretett anno belém.
érdekes, de azért nem úgy kell kezelni minden fiút, hogy jajj csak dugni akar....ha normális gyerekek, még lehet belõle valami
21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem. Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnõtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idõsen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne mûködhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellõen rugalmas?
Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egybõl. Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörû fiunk és útban a kistesó. Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülrõl szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnõje? A mai lányokról ránézésre nem könnyû megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e. Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk... De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.
elsõ vagyok Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerûen nem lehet közös érdeklõdési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyûvérûek.
nem a korkülönbséggel van gond( a számokkal), hanem, hogy teljesen más életszakszban vannak!
Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita. Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális! Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...
Azt, hogy a párkapcsolat erõs szó, még a járás is, egy 14 éves lány diákszerelmes legyen (olyan plátói), vagy csak én ragadtam le a 80-as éveknél? :)
Nem olvastam végig mit írtak a többiek. De elmondoám mit gondolok. Lehet köztük jó párkapcsolat. Én 15 évesen voltam együtt egy 23 éves fiúval. De nem volt még egy olyan fiúm aki annyira becsült volna mint õ. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az hogy elképzelhetõ hogy a fiú csak kihasználni akarja õt úgy nem mennek sokra
Mondjuk az én lányom nyáron lesz 14 éves és kinéz 16-17-nek(nem sminkeli magát), de én (az apja meg fõleg)ki lennék akadva, ha egy 22 éves fiúval "járna" Szerintem egy 14 éveshez egy 16-17 éves fiú illik(mondjuk az én lányom most az egyik osztálytársába szerelmes)
15 voltam mikor össze jöttem a 23 éves barátommal. Mostanra a férjem és van egy kisfiunk. Szerintem nem a kor külömbség számít hanem az hogy szeressék és megértsék egymást.
Azért pedofilnak nem mondhatnánk a srácot, mivel elég sok 14 éves lány úgy öltözik, sminkeli magát mint egy 20 éves. Múltkor amikor a párommal sétáltam találkoztunk egy csajjal aki a bnõm szomszédja és kérdeztem a párom, h szerinte hány éves és 18-ra tippelte mikor csak 13. A másik meg néhányotok mibõl gondolja, h a srácnak mások a testi igénye? Lehet, h a csaj is akar már szexelni és ki tudja akár egy hosszútávú kapcsolat is lehet ebbõl.
A jelentõs korkül miatt lehetnek ellentétek. De az ellenkezõje is elõfordulhat. A lánynak azt javasolnám legyen óvatos. És egy 22éves fiúnak más igényei vannak, akár testileg, de fõleg lelkileg.. Sok szerencsét nekik!
szerintem csak akkor oké ha a lány elmúlt 18
A baráti körömben van egy pár, akik mikor megismerkedtek, a lány 16 volt, a pasi 32. Persze mondtuk neki, hogy ez nagyon durva, de hajthatatlan maradt. Már több, mint 5 éve együtt vannak, és a lány szülei is végül elfogadták.
Én 21 vagyok és soha nem tennék ilyet, azt nem mondom hogy nem jópofák ezek a mai 13-14 évesek (én már nem emlékszem milyen voltam ennyi idõsen) de mégis csak olyan mintha kb a gyerekem lehetne szinte. Nemis tudok úgy nézni rájuk mint nõre.
A srác annyira szerencsétlen/igénytelen/buta/éretlen/stb., hogy az idõsebb lányoknál esélye sincs. 22F
Azt h fura igényei vannak a srácnak, de a csaj se kutya.
Durva! Pedofil.
A kérdező hozzászólása: De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?
Kedves kérdezõ. Megyét tudnál mondani? Ismerõs szitu. 17/l
A kérdező hozzászólása: Baranya megye.
ez szerintem sok mindentõl függ. pl. h mennyi ideje ismerik egymást, milyen a fiú háttere, stb.
kedves kérdezõ! mégis mi a jó fenét akarna egy 22 éves felnõtt egy 14 éves tinitõl?? nagyon durva!! szerintem modnjuk a srác részérõl a legdurvább.. hogy ennyire nincs lelke, és játszik egy kislány szívével..
Volt egy kérdezõ itt a gyik-en.Majd te is ùgy fogsz jàrni, hogy a làny fenéken fog billenteni mire 20 éves lesz.Aztàn sirhatsz, mint a màsik kérdezõ.Komolyan mondom ti pasik nem vagytrok màr normàlisak.
ma 21:50 irta a kérdezõ hogy nem rólla van szó
boccs elirtam ma 21:20
A kérdező hozzászólása: Legjobb barátnõmrõl van szó. Állíthatom, hogy szép és elég érett gondolkodású csaj. Egyébként a fiút nemrégóta ismeri, kb. fél éve, ha jól tudom, de sokat jártunk arra a helyre, ahol a srác dolgozik, és látszott, hogy izzik közöttük a levegõ. A srác pedig feszélyezve érezte magát sokáig, visszautasította a barátnõmet, viszont a barátnöm 2 hete meggyõzte, hogy próbálja meg vele .. és tényleg én még ilyenszép párt életemben nem láttam. Nem lehet, hogy csak szimplán szeretik egymást? Egyébként a kérdésemet csak kíváncsiságra alapoztam, hogy az emberek többsége hogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz.
nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" márha ezt annak lehet nevezni. csak akkor õ még 21 én meg 13 voltam. 2 hónapig msn-eztünk, és már atalálkozást tervezgettük, le is akartunk feküdni. hál' Istennek még idejében észbe kaptam, és megmondtam neki h ez nem lesz így jó. szerencsére nem találkoztunk. ez december január környékén volt, azóta nem beszéltünk. mondjuk õ egy nagyon durva eset volt, a végén az volt a legdurvább mikor meggondoltam magam h inkább mégse feküdjünk le elõbb találkozgassunk. õ erre felajánlotta h mi találkozzunk és közben szóljak egyik b.nõmnek h nem akar-e vele ágyba bújni. ekkor jöttem rá, mekkora f*szfejre pazaroltam ennyi idõt. hülye voltam, naiv és nagyon nagyon hülye! azt ajánlom a lánynak, h NE adja oda magát, csak két három év múlva, mikor biztos benne h õ az igazi :)
azt, h szánalmas, h lassan felnõttként annyit tud, hogy egy éretlen kis tinivel hetyeg. 22 éves fiúnak minimum 18 körüli lányoknak kéne udvarolnia, nem 14 éveseknek. úgy tudom, ha 18 feletti 14-16 közöttivel szexel, akkor fel lehet nyomni liliomtiprásért.
"Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál." Pedó-pártikám, 14 év felett is az én lányom lenne. Ha tettlegességig nem is mennék, de meg lenne fenyegetve a gyerek, az biztos... A gyerek pedig be lenne zárva, míg ki nem veri a fejébõl az illetõt.
"De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?" Nem, normális esetben persze nem csak a szexet, de ez 22 éves srácnak már vannak igényei, amihez a szex is hozzátartozik.
Kérdezd meg Roman Polanskit hogy mit szól hozzá.
Nézd, itt nemcsak a szexrõl van szó.... egy 22 éves felnõtt ember alapvetõen más igényekkel rendelkezik lelki téren is, mint egy 14 éves tinédzser lány.
Az öcsém egyik 14 éves lány osztálytársát (ismerem személyesen) egy 20+ -os pasit keféli. Szerintem megdöbbentõ és szànalmas mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem budapesti. A legjobb barátnõm "párja".

14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

14-17 éves lányok! Járnátok egy 22 éves fiúvak, aki koránál fiatalabban néz ki és komoly kapcsolatra vágyik vagy elutasítanátok a korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....

en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....
engem nem zavar a korkülönbség, mikor 15 voltam, akkor volt egy 28 éves, most meg vagyok 18 és egy 29 éves barátom.
Miért a 14 éves csitriket nézed ki magadnak 22 (!) évesen?? Én nem járnék veled. 16/L
elég tág határt adtál meg... 14 és 22 éves az már bõven pedofil 17-22 még akár normálisnak is mondható
Én 17 vagyok, 18 leszek a nyáron. A fiútól függ... Nem tudom mit mondanék. Ha tetszik a srác az az 5 év nem akadály szerintem
én igen belemennék mer a kor nem számít csak a belsõ (nekem)
hát a kisiskolás középiskolás lányok még nem érettek komoly kapcsolatra... nekik még csak szemezniük kéne ismerkedni, csalódni, próbálkozni, flörtölni.... és a komoly kapcsolat alatt is mindenki mást ért
egyre több olyanról hallani hogy 15 éves 30 évesekkel összejön... lehet hogy szép meg jó de csak akkor ha a csaj tudja hogy a pasi csak kihasználja... egy 30 éves pasinak nem lessz kielégítõ lelki társa egy 15 éves csak meghúzni akarja
korombelivel nem érezném jól magam, 18-19 éves még gyerek
A kérdező hozzászólása: ma 16:54 igazából nem én nézem ki õket, hanem a korombeli lányok járnak inkább tõlem idõsebb minimum 25-35 éves pasikkal

Egy 22 éves kisfiú, ha csak a fiatalabb 14-16 év körüli cuki, aranyos lányokhoz vonzódik, az ugye nem normális?

Legjobb válasz: A kisfiút testalkatra kell érteni. Kb. testre olyan kisfiús, mint egy 15-17 éves srác.

A kérdező hozzászólása: A kisfiút testalkatra kell érteni. Kb. testre olyan kisfiús, mint egy 15-17 éves srác.
Persze, ne aggódj, hiszen egy 22 éves fiú kb. azon a szinten van, még gyerek, és ez nem bántás, ez tény:)
A kérdező hozzászólása: Ha találnék végre egy lányt, akit igazán tudok szeretni, megbecsülném és tisztelném. A mai világban nagyon nehéz jellemre is értékes embereket találni sajnos.
A kérdező hozzászólása: Szerintem csak az õszinte érzelmek számítanak és nem a kor.
Szerintem nem normális és könnyen lehet, hogy a cuki kislány cuki apukája bucira veri a cuki fejecskédet. Egy 14 éves lány még gyerek, csak nem mindig néz ki úgy. A felnõtt nõktõl félsz?
szerintem ez a fiútól függ.hiszen a hamarabb érik akkor valószínû hogyha egy 14 éves lányt választana akkor pedo.haviszont a korához képest gyerekes akkor nem meglepõ ha 4-5 évvel fiatalabb csajt választ az õ szellemi fejletségéhez viszonyítva.
Tök normális, habár furán néznének rád az emberek, ha 14 éves barátnõd van.Azért az a 8 év korkülönbség mégis ott van!Biztosan találsz a korosztályodban is fiatalos, aranyos lányokat.
Mi az hogy 22 éves kisfiú?
Miért ne lenne normális? Jó, mondjuk a 14 és 15 éves az már nem annyira jöhet szóba nálad... legalábbis szerintem.
Lehet, hogy pont ezt gondojlák azok a lányok is, akikkel összeakadsz. Nézz mélyen magadba, hátha ott sem minden ok.
Pedomaci?
Bocsi, de abból, hogy gyakorlatilag férfiként, kislányokkal kezdesz, ne csodálkozz, ha elõítéleteink vannak..
A kérdező hozzászólása: Az elõítélet az megy, pedig nem is ismertek.
csecsemok? akkor guglizz ra hogy mi is az a pedofil ha rendes volnal nem jarna az eszed ilyensmin
Manapság szinte bárhol, de javaslom a különbözõ diszkókat.
Bármelyik középiskolában.
22 éves létedre akkor se 14-15 évessel kezdjél...
A kérdező hozzászólása: Ez nem pedofília. A pedofil csecsemõkre bukik. -.-
Tudod, hogy ezt pedofiliának hívják? Keress fel egy pszichológust. Remélem tudtam segítení!
Mi a fenének 14-15 éves kislàny? Inkább 17+
aha... mindig ezzel a szoveggel mentik magukat az olyanok mind te
Kedves kérdezõ, picit el vagy tévedve... Nem csak az a pedofil, aki csecsemõkre bukik. "Pedo" (görög eredetiben παεδυ) azt jelenti, gyermek, nem pedig csecsemõ. Egy 14-15 éves még nagyon sok szempontból gyerek. De hogy a kérdésedre válaszoljak: sztem bármelyik szórakozóhelyen, ahová beengednek kiskorúakat.
Mert az esetek döntõ többségében ez így van...
14 év?? te jó ég én is frászt kaptam volna ha egy nálam 8 évvel idõsebb srác mozdul rám... 14 évesen a legtöbb kislánynak még a menstruáció sem alakul ki rendesen nem hogy azt képzelje el hogy mit lehet(kell) egy 22 éves sráccal csinálnia, ahhoz hogy boldoggá tegye. (bár amilyen lányok vannak ma) Nem érzed egyébként a gondolkodásukat éretlennek vagy csak komolyabb témákról még nem esett szó? Mondjuk az apja fejét is megnézném a lánynak ha hazavinne téged hogy õ a barátom... 18L
ennyi idõsen nem 14 évesekre kéne é[email protected]
mondjuk a 14 éves körüli lányok ráérnek még pasizni.
Azért mert 8 év van köztetek, és el se tudják képzelni, ez mennyi idõ. Neked 14 évesen nem tûnt teljesen más világnak egy 18 éves? És ennél is több a különbség
Talán mert általában ez szokott lenni a helyzet. Igaz kicsit elhamarkodottan itélkeznek hiszen idöt sem adtak de szerintem paráznak
talán mert 22 évesen nem 14évesekkel kéne járni...keress veled egykorú nõt.
"El sem tudod képzelni egy lány számára milyen fontos a szüzessége" Ja nyilván:D Azért öltöznek 12 éves koruktól ribinek, tisztelet a kivételnek. Azért röhögik képen, ha valaki 18 éves korára még szûz. Nem beszélve afölött, akkor már egyenesen orvoshoz küldenék. Ezek a lányok ebben a korban már dugnak, igen DUGNAK, ha tetszik, ha nem. Nekem nem. Egy 60 éves papa is kufircolhat egy 14 évessel, ha az beleegyezik. Már nem a 19. században élünk.
Urtolsò válaszoló te férfi vagy ugye? El sem tudod képzelni egy lány számára milyen fontos a szüzessége, és milyen lehet belegondolni abba hogy egy fiú aki már bõven érettebb nála mit vár el tõle vagy ha nem kapja meg meg is erõszakolja. Lehet nem kell mindig a legrosszabbra gondolni de egy felnõtt férfi aki 14 éves kislányokat hajkurászik az mégis csak furcsa...
Hát nem tudom én 17 vagyok és szûz, nem kell általánosítani, és én nagyon rendes lányokat ismerek. Nem mindenki akar 12 éves korától ribanc lenni. Amúgy ez csak a szülõkön múlik.
"A 14 év körüli lányok miért gondolják egy 22 éves srácról, hogy pedofil?" Mert buták mint a tök és fogalmuk sincs mit jelent a pedofil szó.
Jut eszembe még annyit saját "élményként", hogy 14éves voltam épp bekerültem gimnáziumba és egy 19éves fiú akart nekem "udvarolni", hát a frászt kaptam tõle, hogy mit akar.Pedig "csak" 5évvel volt idõsebb nálam..aztán már zaklatásba ment át a dolog és végén apukám intézte el a dolgot.Szóval javaslom a saját korosztályod és hagyd már békén szegény kislányokat.
23:59-nél a pont.Mondom ezt úgy, hogy "engem" is érint pont ez a téma:öcsém 23éves és a barátnõje 15éves lesz.Na ez sem normális....természetesen a lány apja tiltja is, amit én megértek teljes mértékben, de õk(öcsém és a kislány) nem.24N
Most komolyan... Egy olyan fiú, akinél szóba jöhet egy 14 éves lány, mint partner... Miért a huszonéves lányokat hibáztatja, hogy túl éretlennek tartják?! 24N
Uh, hát veszélyes téma, azért egy 14 éves még bõven gyerek! Ha mondjuk 16-17 lenne, de ez így akkor is gázos! Szerintem felejtsd el!
lehet, hogy 22 éves létedre agyilag kb azon a szinten vagy, mint 1 14éves lány. én ismerek roppant intelligens 16 éves lányt, de még akkor is érezni rajta, hogy gyerek. nem tudom mit látnak a magadfajták egy ilyen fiatal lányban.
*bepróbálkozna*
egy egy'ejszakás smárolgatást ne hasonlíts már össze egy hosszútávú kapcsolattal... ÉN (már) 17 vagyok, de ennyi idõsen is megilletõdnék, ha egy 22 éves pasi bepróbálkozni. Hiszen az már majdnem felnõtt.. ÉS arra nem gondoltál, hogy a saját korosztályod azért nem vesz figyelembe, mert csõnacit hordasz, mint ezek mai divatosnak beállított b*zik??
Azért, mert egy 14 éves még gyerek, egy 22 éves meg felnõtt ember. Mégis mire kéne gondolnia? Hogy majd olvasol vele tinimagazint és veszel plüssmacit a ballagására? Egy 14 évesnek még arról kéne álmodoznia, milyen lehet csókolózni a leghelyesebb osztálytársával, meg fogni a kezét... Nem attól parázni, hogy tetszik egy 22 évesnek, aki jó eséllyel már nem szûz, és szíve szerint rendszeresen élne szexuális életet... Inkább 17 felett keresgélj! 24N
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a fajta fiú, még jóformán szûz vagyok. Ha olyan a lány, tudok várni rá, én megbecsülném, ha találnék végre olyan lányt, aki nem csak külsõre szép, hanem jellemre is. Egyébként hazudhatnám simán, hogy 15-17 éves vagyok, fõleg, ha ilyen csõnaciban meg egyéb középsulis divatcuccokba öltözöm, mert fiatalosan nézek ki, ezért sincs esélyem a saját korosztályomnál, õk meg a 30-40-esekre buknak. Afiatalabbak meg rám, de itt neten meg valamiért elutasítanak a korom miatt és ezt nem érzem igazságosnak, ez csak a kor, az ember érzései, jelleme sokkal fontosabb szerintem, de úgy látszik, csak én gondolom így. Buliban bezzeg nem bánták, ha velem smárolhattak a lányok, fura.
Mert õk csak akarnak nagyok lenni de még nem azok s ezt a liliomtiprás név jól szimbolizálja.
miért kérded?
kis faluban laktok??????akkor ez megeshet!!!!ha nem.akkor baj va a pasival.....
Jolvaaan #21-ke...:D azért nem kell így túldramatizálni a helyzetet....:_D

Egy 14 éves lány egy 22 éves házas, gyerekes férfival kavar. A férfi minden csajt megdug, aki csak az útba jön, és a 14 éves lánynál is bepróbálkozik folyamatosan, de a lányak is 4 éve tetszik. Ebből mi lehet?

imádja a lány de nem mer vele lefeküdni mert nagyon er?szakos a fiú,és szerintem még nem lenne jó neki!

Legjobb válasz: Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja,hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen,éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret,de muszáj az észre hallgatni,na meg a tapasztaltabb tanácsára.

én egy 14éves lány vagyok és egy 21éves fiu nagyon bejönne nekem.számtalanszor elképzeltem hogy vele elösször...De aztán mindig rájövök hogy nem lenne az igazi.azt mondta nekem hogy vigyázna rám, de egy 21-22éves fiunak akit a hormonok uralnak, nem biztos hogy szabad hinni.Nekem ez egyértelmü és remélem a 14éves lánynak is az(lesz).remélem okosan dönt
Egyet értek az elõttem szólókkal. 14 évesen nem lenne jó neked(vagy azt kéne írnom hogy neki?) és egy ilyen pasi csak kihasználna. Max gondolatban de gyakorlatban ne erõltesd, mert rosszul járnál a végén.
Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja, hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen, éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret, de muszáj az észre hallgatni, na meg a tapasztaltabb tanácsára.
Hogy ebbõl mi lehet? Hát természetesen letöltendõ börtönbüntetés is a pasinak, ha kiderül, hogy ilyen fiatal lánnyal próbálkozik! Nem hinném, hogy egy 14 éves lánynak egy 22 éves pali az ideális. Fõleg, ha tudja, hogy csak "azt" akarja. Nem kell az ilyen f*szoknak imponálni, majd talál újabb ágyast magának. Ne áltasd magad, hogy Te kellesz neki, csak újabb trófeát akar. Ha a lelked is érdekelné (vagyi TE magad), akkor valószínûleg udvarolna, nem pedig lerohanna!
Nekem volt dolgom 22 évesen 15 éves lánnyal. Nagyon szerettem, de õ csak kíváncsi volt a szexre. Természetesen egy 22 éves fiú szeretne szexelni, és természetes hogy próbálkozik, de attól még érzelmei is lehetnek. Szexeltünk, persze csak orálisan, stb, és nagyon jó volt mindkettõnknek. Sajnos miután kiderült hogy többet is akarok mint sex, mert szeretem, a lány többé szóba sem nagyon állt velem. Ha az illetõ házas + gyerekei vannak, akkor eleve halott ügy szerintem. Szerintem elõbb érzelmileg kell közel kerülni valakihez, ha azt szeretnéd, hogy egy kapcsolat sokáig tartson.
A lány 10 éves kora óta vágyódik egy férfira! Ez csúcs! Úgy tûnik, hogy ennek a fiúnak most szûz lányra fáj a foga, nem pedig Rád! És akár erõszakoskodni is képes. Ne engedd!! Ez az egész elkövetkezendõ szexuális életedre hatással lesz. Másrészt pedig ez bûncselekmény. Egyenlõre foglalkozz a tanulással, sem testileg, de fõleg lelkileg nem vagy érett erre!
fhúú, felejtsd el a pasit, mert egy nõcsábáz és csak kihasznál..Amig nem késõ addig tedd meg!!
Cstalakozom az elõttem szólókhoz, kerüld messzirõl a pasit! Õ meg szégyellje magát, kíváncsi lennék, mit szólna, ha a felesége vagy a késõbb gyerekei viselkednének így! Bár valószínûleg nincsenek erkölcsi gátlásai.
a csaj kuldje el a francba a pasit, amig még nem késo és nem fog eroszakhoz is folyamodni, ha nem teszi a csaj(aki gondolom te vagy)akkor meg o a bolond.nem is értem eddig mért nem kuldte a búsba...
Hajaj!!! Izgalmas lehet ez a pasi annak a lánynak, de akkor most viselkedjen felnõttként: küldje el egyszer, s mindenkorra! Határozottan!
14 évesen nem a szexen kéne járatni az agyatokat!!Ráértek még!Pláne nem egy nõs pasival kellene kezdeni.
Pedofília! Börtönbe, ne engedjék ki többet a férfit, a kislánynak még két hatalmas pofon anyucitól, meg egy kis beszélgetés... Hogy a francba van, hogy a Vámpírok bálja rendezõjét, és fõszereplõ színészét becsukják ezért, ezek meg szabadon futkosnak, és ha meg is tudná a rendõrség, tenne rá?
Ha a 14 éves lány apja lennék akkorát lekevernék hogy kihullana a fogsora a lánynak. A palinak meg letépném a fejét és a seggébe dugnám
:D Normális esetben 1 22 évest már nem csak a hormonoknak kéne irányítani, de a leírás alapján erre a személyre ez nem mondható, a vámpírososnak annyit, hogy az erõszak volt, ezt meg a lány is akarja, nem mindegy, az utolsónak meg annyit, hogy biztos b*zi :D
ha szerelmes a csaj akkor vak és velószinüleg bele fog menni abba amit akr a hapsi az ott haggya mert másra nem kellett neki a csaj meg szevedni fog (de van egy olyan érzésem hogy te vagy a 14 éves lány)
mi történt azóta? :)
Ki tudja? Boldogan éltek, míg meg nem haltak! :) ))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!