Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 lány egy 22 (23 db)

Egy 14, és egy 22 éves lány lehetnek barátok?

Legjobb válasz: Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.

Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.
Miért ne lehetnének? :)
Persze, miért ne a kor nem minden....az egyik ismerõsöm 14 éves és 23 éves baráta van.
Én 18 éves vagyok és van több barátnõm is akik még általános iskolások. (7 vagy 8-adikasok) 18/L
Ha ugyan azt szeretiik:pl ugyan azt a bandát akkor igen. Ha nincs semmi közös bennük akkor természetesen nem.
Nekem van olyan barátnõm, aki tõlem 14 évvel idõsebb:) ..és tényleg mindent elmondunk egymásnak, sokat vagyok a kislányával is, aki 8 éves. Szerintem lehetnek barátok. 17/L
Igen, amolyan nõvér szerûség :) Van olyan ismerõsöm, aki velem egyidõs (24) és 15 éves azegyik barátnõje. Beszélgetnek divatról, pasikról, sulis dolgokban segít neki a nagyobb, már bulizni is együtt járnak. Vannak dolgok, amiket egy 15 éves csajszi nem biztos, hogy meg mer kérdezni az anyjától, de a 24 évestõl igen (akár szex, akár sulis problémák, családi ügyek...). Bzonyos értelemben az idõsebb lány már tapasztalt, nem fog hülyeségeket mondani a fiatalabbnak, élvezi hogy anyáskodhat felette, és tisztában van olyan dolgokkal, amitõl félteni kell kell a fiatalt (drog, szex, féktelen bulizás, éjszakai séta a városban)
Miért is ne lehetnétek barátnõk. Fõleg ha van közös pont az életetekben, pl hobbi, suli, pipere dolgok, buli, stb.

Lányok, fiúk, mindenki! Ha egy 22 éves srác úgy néz ki külsőre, mint egy cuki 15-17 éves srác és jellemre is gyerekes kicsit még, akkor joga van 14-15 év körüli lányokkal járnia? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.

Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.
Nem fogad el jobban, csak olyan korban menõ ha idõsebb srácokkal haverkodnak! Szerintem csak azért vonzódsz hozzájuk mert (úgy gondolod) csak õket tudnád megszerezni és egy veled egykorú nõ pedig szóba se állnak veled.
Jogod van jarni, de agyba ne akard vinni....liliomtipras szamomra , fuggetlenul attol h torvenybe utkozo vagy sem....Te mar egy 18. Eletevet betoltott felnott ferfi vagy, o pedi meg egy kamasz, egy kiskoru, egy gyerek! Kulonben....inkabb a tanulason jarjon a lany esze is. Es az is mindegy h nezel ki, vagy hogy hogy jatszod a hozza passzolo tinedzser szerepedet! Ha az en gyerekemet egy 22 eves ferfi kornyekezne , lenne egy ket megjegyzesem!
joga van, de nagyon nagyon fura.
A kérdező hozzászólása: ma 18:57 Nem gond. Én is bújós típus vagyok, jól van az! :D
jogod van hozzá, persze :) csak tudod, te 22 évesen már úgymond komoly kapcsolatot szeretnél, a 14-15 éves lányok pedig még csak bújni akarnak a barátjukhoz...
22 éves srác, aki 15-nek néz ki? Ez elég durva, szerintem joga van azzal járni, akivel szeretne, csak aki egy ilyen emberrel szóba áll, annak nincs szeme. Egy 22 éves max 19-nek nézzen ki, vagy max 25-nek, de ha annyira nem felel meg a korának a kinézete, akkor bizony az nem lehet egy jó pasi. Valami baj van vele.
Ha összehasonlítjuk, hogy hogy néz ki most egy 13-15 éves külsõre és hogy nézett ki 10 évvel ezelõtt az eredmény zavarba ejtõ...Smink, magassarkú, nõies ruhák, festett haj, köröm... Némelyikre simán rámondom, hogy 18-20 éves. De ennek ellenére is azt mondom, hogy inkább dolgozz azon, hogy megérj egy korodbelihez. (A jogalkotó nem tiltja, ha a lány betöltötte a 14.életévét és beleegyezik egyébként.)
Már látom, párszor kérdezted ezt. De még egyszer mondanám, én például nem tartalak annak! Ahhoz azért több kell, mondjuk a folyamatosan, csakis a 10-11 évesekre /vagy még fiatalabb/ izgulás szexuális téren. És ha még meg is rontod õket, akaratuk ellenére, na akkor már tutira az vagy, és mész is a börtönbe, vagy még elõtte valaki kiherél, és megeteti veled, majd fejbe lõ....
Õszintén? Nem vet rád jó fényt de törvényileg 14 éves kortól lehet járni max 24 éves sráccal nem büntetendõ de nem is nézik jó szemmel. Másrészt attól függ te hogy gondolod? ha úgy érzed csak azért teszenek mert fiatalok és érintetlenk meg hasonló szexuális dolgok akkor igen az pedofilnak számít ha viszont azért mert azt érzed a veled való szintnek hát akkor tessék azért próbálj minél idõsebbel demindenkinek egyéni ügye.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom amúgy a környezetemben is furán néznek rám, úgyhogy már nem is igazán van barátom sem, csak a 15 év körüliek. Õk még megértenek legalább. Egyik haverom lepedofilozott, pedig én efebofil vagyok és nem ugyanaz a két fogalom. Sosem tudnék 7 éves kisgyerekhez vonzódni. Na, aki ilyen korúra gerjed az a pedofil. Egyébként meg valamiért jobban is vonzódnak hozzáma 14-15 év körüli lányok is szerencsére.
Szerintem ne legyél hülye...
Megnyugtatásra vágysz, hogy nem vagy pedofil? Ha nem akarod õket megdugni, akkor esetleg.
Miért ne járhatnál olyan korú lányokkal, amilyenekkel szeretnél. Egyébként a mai lányok tényleg nem 14-nek néznek ki, én 25 leszek de de a 15 éves lányok velem egykorúnak néznek ki... :) ja és nem csak bújni szeretnek a mai lyányok ;)

Van itt olyan 14-17 éves lány, aki adna esélyt ismerkedésre egy 22 éves fiúnak, főleg, ha a fiú sem néz ki sokak szerint 17-nél többnek?

Legjobb válasz: Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L

Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L
A kérdező hozzászólása: ma 10:36 Nekem muszáj fiatalabbaknál is próbálkoznom, mert a kisfiús testalkatom miatt több esélyem van a tizenéves lányoknál, ez van sajnos. Bár nekem nem kéne buta lány, szóval olyannal össze sem állok, aki agyilag éretlen, mert azzal nem lehet normálisat tervezni.
elsõ vagyok. Hát próbáld meg ...... de senki nem foga jó szemmel néni azért sem mert õ nem nagy korú te viszont már rég az vagy. és sajnos nincs sok esélyed h, ebben a korban a lányok olyan "komolyan" gondolkodjanak. Csak játszadoznak... flörtölgetnek és játszanak sz érzelmekkel és kiismerik a pasikat...... csak 17-18 éves korukban kezdenek komolyabb kapcsolat fele nézni vagy akkor sem...... :S
Szerintem attól függ a dolog, hogy ismerkedés alatt csak barátkozást vagy párkapcsolatot értesz-e. A barátkozással semmi gond, viszont a párkapcsolat...Nos, ebben a korban (14-17 év) szerintem ez elég ijesztõ lenne (A felnõtt-gyerek párosítást nézve, szerintem ez érthetõ.), bár biztos vannak kivételek. :) Viszont az is igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ne törõdj vele, hogy néznek rátok mások, mert az elronthatja a boldogságotokat. És szerintem a 18.59.-esnek nincsen igaza abban, hogy ebben a korban nem komolyak a lányok, vagy hogy csak játszadoznak. Lehet, hogy az õ környezetében csak ilyen lányok akadnak, viszont attól még nem muszáj ennyire általánosítani...
Elsõ vagyok. Persze van esély rá h, vannak komoly lányok ebben a korban.De lássuk be általában a 70%-uk csak egy jó poénnak veszi az ilyet. Viszont igaza van az elõzõnek mert tényleg nem mindegy hogy, csak barátkozni szeretnél 14-15 éves lányokkal vagy párkapcsolatot. Az egyik kivitelezhetõ a másik nem biztos. (17/L)

Egy 14 éves lány egy 22 éves házas, gyerekes férfival kavar. A férfi minden csajt megdug, aki csak az útba jön, és a 14 éves lánynál is bepróbálkozik folyamatosan, de a lányak is 4 éve tetszik. Ebből mi lehet?

imádja a lány de nem mer vele lefeküdni mert nagyon er?szakos a fiú,és szerintem még nem lenne jó neki!

Legjobb válasz: Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja,hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen,éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret,de muszáj az észre hallgatni,na meg a tapasztaltabb tanácsára.

én egy 14éves lány vagyok és egy 21éves fiu nagyon bejönne nekem.számtalanszor elképzeltem hogy vele elösször...De aztán mindig rájövök hogy nem lenne az igazi.azt mondta nekem hogy vigyázna rám, de egy 21-22éves fiunak akit a hormonok uralnak, nem biztos hogy szabad hinni.Nekem ez egyértelmü és remélem a 14éves lánynak is az(lesz).remélem okosan dönt
Egyet értek az elõttem szólókkal. 14 évesen nem lenne jó neked(vagy azt kéne írnom hogy neki?) és egy ilyen pasi csak kihasználna. Max gondolatban de gyakorlatban ne erõltesd, mert rosszul járnál a végén.
Egyértelmû hogy a pasi csak "azt" akarja, hiszen le is irtad!Egy 14 éves lány még ne szexeljen, éretlen hozzá testileg-lelkileg(de ezt te is érzed nem?).Maradjon a szerelem plátói abból nem lesz se baj se csalódás.Nehéz parancsolni a szivnek ha szeret, de muszáj az észre hallgatni, na meg a tapasztaltabb tanácsára.
Hogy ebbõl mi lehet? Hát természetesen letöltendõ börtönbüntetés is a pasinak, ha kiderül, hogy ilyen fiatal lánnyal próbálkozik! Nem hinném, hogy egy 14 éves lánynak egy 22 éves pali az ideális. Fõleg, ha tudja, hogy csak "azt" akarja. Nem kell az ilyen f*szoknak imponálni, majd talál újabb ágyast magának. Ne áltasd magad, hogy Te kellesz neki, csak újabb trófeát akar. Ha a lelked is érdekelné (vagyi TE magad), akkor valószínûleg udvarolna, nem pedig lerohanna!
Nekem volt dolgom 22 évesen 15 éves lánnyal. Nagyon szerettem, de õ csak kíváncsi volt a szexre. Természetesen egy 22 éves fiú szeretne szexelni, és természetes hogy próbálkozik, de attól még érzelmei is lehetnek. Szexeltünk, persze csak orálisan, stb, és nagyon jó volt mindkettõnknek. Sajnos miután kiderült hogy többet is akarok mint sex, mert szeretem, a lány többé szóba sem nagyon állt velem. Ha az illetõ házas + gyerekei vannak, akkor eleve halott ügy szerintem. Szerintem elõbb érzelmileg kell közel kerülni valakihez, ha azt szeretnéd, hogy egy kapcsolat sokáig tartson.
A lány 10 éves kora óta vágyódik egy férfira! Ez csúcs! Úgy tûnik, hogy ennek a fiúnak most szûz lányra fáj a foga, nem pedig Rád! És akár erõszakoskodni is képes. Ne engedd!! Ez az egész elkövetkezendõ szexuális életedre hatással lesz. Másrészt pedig ez bûncselekmény. Egyenlõre foglalkozz a tanulással, sem testileg, de fõleg lelkileg nem vagy érett erre!
fhúú, felejtsd el a pasit, mert egy nõcsábáz és csak kihasznál..Amig nem késõ addig tedd meg!!
Cstalakozom az elõttem szólókhoz, kerüld messzirõl a pasit! Õ meg szégyellje magát, kíváncsi lennék, mit szólna, ha a felesége vagy a késõbb gyerekei viselkednének így! Bár valószínûleg nincsenek erkölcsi gátlásai.
a csaj kuldje el a francba a pasit, amig még nem késo és nem fog eroszakhoz is folyamodni, ha nem teszi a csaj(aki gondolom te vagy)akkor meg o a bolond.nem is értem eddig mért nem kuldte a búsba...
Hajaj!!! Izgalmas lehet ez a pasi annak a lánynak, de akkor most viselkedjen felnõttként: küldje el egyszer, s mindenkorra! Határozottan!
14 évesen nem a szexen kéne járatni az agyatokat!!Ráértek még!Pláne nem egy nõs pasival kellene kezdeni.
Pedofília! Börtönbe, ne engedjék ki többet a férfit, a kislánynak még két hatalmas pofon anyucitól, meg egy kis beszélgetés... Hogy a francba van, hogy a Vámpírok bálja rendezõjét, és fõszereplõ színészét becsukják ezért, ezek meg szabadon futkosnak, és ha meg is tudná a rendõrség, tenne rá?
Ha a 14 éves lány apja lennék akkorát lekevernék hogy kihullana a fogsora a lánynak. A palinak meg letépném a fejét és a seggébe dugnám
:D Normális esetben 1 22 évest már nem csak a hormonoknak kéne irányítani, de a leírás alapján erre a személyre ez nem mondható, a vámpírososnak annyit, hogy az erõszak volt, ezt meg a lány is akarja, nem mindegy, az utolsónak meg annyit, hogy biztos b*zi :D
ha szerelmes a csaj akkor vak és velószinüleg bele fog menni abba amit akr a hapsi az ott haggya mert másra nem kellett neki a csaj meg szevedni fog (de van egy olyan érzésem hogy te vagy a 14 éves lány)
mi történt azóta? :)
Ki tudja? Boldogan éltek, míg meg nem haltak! :) ))))

Mi a véleményetek arról, ha egy 22 éves srác egy 14 éves lánnyal van párkapcsolatban?

Legjobb válasz: Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?

Az, ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne... A húgom 15 most, ha ennyi idõs srác legyeskedne körülötte, az illetõt elintézném. Keressek korához illõ lányokat. Nincs baj a 8 év korkülönbséggel, de ennyi idõsen még durva... Most akkor ha 12 éves a lány, járjon vele a 20 éves fiú?
Õszintén? Az, hogy a faszi d_gni akar, és ezért egy naiv kislányt választott.
boccs utcsó elötti
utcsó atya ur isten
szerintem pedofil a fiú
Eléggé durva! Egy 14 éves (kis)lánynak nem a pasizással kéne foglalkoznia hanem a tanulással, hogy legyen belõle valami! A srác meg találjon a maga korához való lányt, nehogy már egy tizen éves lánnyal "szerelmeskedjenek". Kicsit humoros. Azért kíváncsi vagyok a lány szüleire , hogy tudják-e és , hogy mit szólnak hozzá! Különben is az ilyen nagy kor különbséges kapcsolat nem tartanak sokáig, megy pár hétig, 1-2hónapig aztán kész..fõleg ilyen korba.(ezalatt a lányt értem)
ez a srác budapesti?
"ha az én lányom lenne a 14 éves leányzó, a srácnak annyi lenne" Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál.
Teljesen rendben van, 35 évesen voltam már 15 évessel is.
Ahhoz nagyon érettnek kell lennie annak a tizenpár éves lánynak, hogy meg tudja adni azt, amire egy huszonévesnek már jogosan van szüksége. Vagy annak a huszonévesnek van még gyermeteg lelkivilága, hiszen milyen olyan közös téma lehet közöttük, ami mindkettejüket õszintén érdekelheti. Persze tisztelet a kivételnek. Én eddig azt tapasztaltam, hogy azok a férfiak(fiúk?) keresnek ennyire fiatal lányt, akiknek önértékelési problémái vannak, és úgy érzi, már csak ebben a korosztályban tud érvényesülni. 23N
Egy 22 éves srác már igényel szexuálisan, érzelmileg, anyagilag bizonyos dolgokat, amikre egy 14 éves kislány nem felkészült.
liliomtiprásért 5 év börötön
Nem olvastam el a hozzászólásokat. Én csak annyit mondok, hogy 15 voltam, amikor megismertem a páromat, aki akkor 23 volt. 16 éves voltam, amikor már ténylegesen egy pár lettünk. Most 22 vagyok, õ 30. És azóta is 1 párt alkotunk. Úgyhogy nem kor alapján kell ítélni, mert akadnak kivételek, olyan fiatal lányok, akik sokkal érettebbek (gondolkodásilag), mint sok huszonéves. A párom is ezért szeretett anno belém.
érdekes, de azért nem úgy kell kezelni minden fiút, hogy jajj csak dugni akar....ha normális gyerekek, még lehet belõle valami
21:30: Rosszul tudod :) 14 felett azzal, úgy, és akkor akivel csak akarja, amíg nem kap érte juttatást és nem készül róla hanganyag/felvétel. Igazából nem is értem pl az usa-t, ahol tiltják 18 év alatt mindenkivel, és 18 alatt 18 évessel csak azért lehet, mert mindketten fiatalkorúak. Annyira álszent, hogy mondjuk 17 évesen nem feküdhetek le a 19 éves barátommal, mert nem. Egyébként szerintem várniuk kéne még egy kicsit, de egyáltalán nem olyan rémes, ha van közös témájuk és nem a szexre megy ki az egész. Persze a srác már felnõtt a lány meg még csak kamasz, de magamra visszaemlékezve nekem is voltak annyi idõsen huszonéves barátaim, tök jól elvoltunk, miért ne mûködhetne egy párkapcsolatban is, ha mind a két fél kellõen rugalmas?
Én 13 voltam, a srác 23, mikor összejöttünk. Természetesen nem bújtunk ágyba egybõl. Mára a férjem, azóta együtt vagyunk, van egy gyönyörû fiunk és útban a kistesó. Benne lenni egy ilyen kapcsolatban más, mint kívülrõl szemlélni. Sajnos a mai világgal nem vagyok túl toleráns, bocsi a kérdésért, de tudja a srác, hogy hány éves a barátnõje? A mai lányokról ránézésre nem könnyû megmondani, hogy 15 vagy 21 éves-e. Egyébként ez a divat, hogy a fiatal lánykák elcsábítják a 20on, esetleg 30on éves pasikat, na azt nem mondom, hogy nekik van ellene kifogásuk... De! Kivétel mindig van, csak nem mindenki kivétel aki azt hiszi.
elsõ vagyok Igenis d_gni akar, más miatt nem kezdhet kislánnyal, egyszerûen nem lehet közös érdeklõdési körük, nincsenek egy szinten, és mindenki tudja, hogy a tizenévesek manapság könnyûvérûek.
nem a korkülönbséggel van gond( a számokkal), hanem, hogy teljesen más életszakszban vannak!
Nem mintha némelyik 20-22 éves Nö/lány érettebb lenne, mint egy 14 éves, tehát ez meddö vita. Mind addig, ameddig az emberek normálisnak nevezik, hogy 20 évesen 40-50 éves párja van egy Nönek, addig ez is normális! Érdekes módon a fordított esettel, hogy a Nö idösebb, nagyon ritkán találkozni...
Azt, hogy a párkapcsolat erõs szó, még a járás is, egy 14 éves lány diákszerelmes legyen (olyan plátói), vagy csak én ragadtam le a 80-as éveknél? :)
Nem olvastam végig mit írtak a többiek. De elmondoám mit gondolok. Lehet köztük jó párkapcsolat. Én 15 évesen voltam együtt egy 23 éves fiúval. De nem volt még egy olyan fiúm aki annyira becsült volna mint õ. Ez az egyik oldal. A másik oldal meg az hogy elképzelhetõ hogy a fiú csak kihasználni akarja õt úgy nem mennek sokra
Mondjuk az én lányom nyáron lesz 14 éves és kinéz 16-17-nek(nem sminkeli magát), de én (az apja meg fõleg)ki lennék akadva, ha egy 22 éves fiúval "járna" Szerintem egy 14 éveshez egy 16-17 éves fiú illik(mondjuk az én lányom most az egyik osztálytársába szerelmes)
15 voltam mikor össze jöttem a 23 éves barátommal. Mostanra a férjem és van egy kisfiunk. Szerintem nem a kor külömbség számít hanem az hogy szeressék és megértsék egymást.
Azért pedofilnak nem mondhatnánk a srácot, mivel elég sok 14 éves lány úgy öltözik, sminkeli magát mint egy 20 éves. Múltkor amikor a párommal sétáltam találkoztunk egy csajjal aki a bnõm szomszédja és kérdeztem a párom, h szerinte hány éves és 18-ra tippelte mikor csak 13. A másik meg néhányotok mibõl gondolja, h a srácnak mások a testi igénye? Lehet, h a csaj is akar már szexelni és ki tudja akár egy hosszútávú kapcsolat is lehet ebbõl.
A jelentõs korkül miatt lehetnek ellentétek. De az ellenkezõje is elõfordulhat. A lánynak azt javasolnám legyen óvatos. És egy 22éves fiúnak más igényei vannak, akár testileg, de fõleg lelkileg.. Sok szerencsét nekik!
szerintem csak akkor oké ha a lány elmúlt 18
A baráti körömben van egy pár, akik mikor megismerkedtek, a lány 16 volt, a pasi 32. Persze mondtuk neki, hogy ez nagyon durva, de hajthatatlan maradt. Már több, mint 5 éve együtt vannak, és a lány szülei is végül elfogadták.
Én 21 vagyok és soha nem tennék ilyet, azt nem mondom hogy nem jópofák ezek a mai 13-14 évesek (én már nem emlékszem milyen voltam ennyi idõsen) de mégis csak olyan mintha kb a gyerekem lehetne szinte. Nemis tudok úgy nézni rájuk mint nõre.
A srác annyira szerencsétlen/igénytelen/buta/éretlen/stb., hogy az idõsebb lányoknál esélye sincs. 22F
Azt h fura igényei vannak a srácnak, de a csaj se kutya.
Durva! Pedofil.
A kérdező hozzászólása: De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?
Kedves kérdezõ. Megyét tudnál mondani? Ismerõs szitu. 17/l
A kérdező hozzászólása: Baranya megye.
ez szerintem sok mindentõl függ. pl. h mennyi ideje ismerik egymást, milyen a fiú háttere, stb.
kedves kérdezõ! mégis mi a jó fenét akarna egy 22 éves felnõtt egy 14 éves tinitõl?? nagyon durva!! szerintem modnjuk a srác részérõl a legdurvább.. hogy ennyire nincs lelke, és játszik egy kislány szívével..
Volt egy kérdezõ itt a gyik-en.Majd te is ùgy fogsz jàrni, hogy a làny fenéken fog billenteni mire 20 éves lesz.Aztàn sirhatsz, mint a màsik kérdezõ.Komolyan mondom ti pasik nem vagytrok màr normàlisak.
ma 21:50 irta a kérdezõ hogy nem rólla van szó
boccs elirtam ma 21:20
A kérdező hozzászólása: Legjobb barátnõmrõl van szó. Állíthatom, hogy szép és elég érett gondolkodású csaj. Egyébként a fiút nemrégóta ismeri, kb. fél éve, ha jól tudom, de sokat jártunk arra a helyre, ahol a srác dolgozik, és látszott, hogy izzik közöttük a levegõ. A srác pedig feszélyezve érezte magát sokáig, visszautasította a barátnõmet, viszont a barátnöm 2 hete meggyõzte, hogy próbálja meg vele .. és tényleg én még ilyenszép párt életemben nem láttam. Nem lehet, hogy csak szimplán szeretik egymást? Egyébként a kérdésemet csak kíváncsiságra alapoztam, hogy az emberek többsége hogy áll hozzá az ilyen dolgokhoz.
nekem volt egy ilyen "kapcsolatom" márha ezt annak lehet nevezni. csak akkor õ még 21 én meg 13 voltam. 2 hónapig msn-eztünk, és már atalálkozást tervezgettük, le is akartunk feküdni. hál' Istennek még idejében észbe kaptam, és megmondtam neki h ez nem lesz így jó. szerencsére nem találkoztunk. ez december január környékén volt, azóta nem beszéltünk. mondjuk õ egy nagyon durva eset volt, a végén az volt a legdurvább mikor meggondoltam magam h inkább mégse feküdjünk le elõbb találkozgassunk. õ erre felajánlotta h mi találkozzunk és közben szóljak egyik b.nõmnek h nem akar-e vele ágyba bújni. ekkor jöttem rá, mekkora f*szfejre pazaroltam ennyi idõt. hülye voltam, naiv és nagyon nagyon hülye! azt ajánlom a lánynak, h NE adja oda magát, csak két három év múlva, mikor biztos benne h õ az igazi :)
azt, h szánalmas, h lassan felnõttként annyit tud, hogy egy éretlen kis tinivel hetyeg. 22 éves fiúnak minimum 18 körüli lányoknak kéne udvarolnia, nem 14 éveseknek. úgy tudom, ha 18 feletti 14-16 közöttivel szexel, akkor fel lehet nyomni liliomtiprásért.
"Ha betöltötte a 14 évet akkor téged csuknának be ha valamit csinálnál." Pedó-pártikám, 14 év felett is az én lányom lenne. Ha tettlegességig nem is mennék, de meg lenne fenyegetve a gyerek, az biztos... A gyerek pedig be lenne zárva, míg ki nem veri a fejébõl az illetõt.
"De mégis, szerintetek nincsenek kivételek? Minden 22 éves srác csak a szexet akarja egy 14 éves csajszitól?" Nem, normális esetben persze nem csak a szexet, de ez 22 éves srácnak már vannak igényei, amihez a szex is hozzátartozik.
Kérdezd meg Roman Polanskit hogy mit szól hozzá.
Nézd, itt nemcsak a szexrõl van szó.... egy 22 éves felnõtt ember alapvetõen más igényekkel rendelkezik lelki téren is, mint egy 14 éves tinédzser lány.
Az öcsém egyik 14 éves lány osztálytársát (ismerem személyesen) egy 20+ -os pasit keféli. Szerintem megdöbbentõ és szànalmas mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem budapesti. A legjobb barátnõm "párja".

Akarhat e valamit egy 13 éves (szeptemberben 14 éves) lány egy idősebb (22 éves) pasitól?

Egy autóban közös baráti társaságban utaztunk hátul egy kiscsajjal aki 14 lesz és nem tudom miért, de elkezdte simizni a picit mélyen kivágott fels?jéb?l (mellkasát és a mellei domborulatait nem takarta,tehát szokványos) kilogó mellkasát és a mellei fels? részét, egy pár percig. Elszégyeltem magam, de amikor direkt néztem akkor is csinálta). Úgye csak az agyamat húzta vagy ennyire megfeledkezett magáról?

Legjobb válasz: Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.

Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.
Persze. Ugyanúgy izgatja õt a "lehetõség" ahogy téged. :) ))
hát jobb is ha hanyagolod a témát...mert ha véletlenül (ne tedd ) mégis lefekszel vele le nem rázod magadról..az tuti!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Azt hittem már hogy én vagyok hülye de kiderült tényleg a tükör görbe...amúgy nem akarok tõle semmit.

14-16 éves lányok tényleg gáz, ha egy 22 éves fiúval jártok?

Sokan mondják, hogy ?k nem kezdenének id?sebbel, mert az már nekik öreg, meg ciki, de mások meg jól elvannak id?sebb fiúkkal is, akkor most úgy többnyire hogy álltok ehhez a korkülönbséges dologhoz?

Legjobb válasz: Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.

Nektek 14-16 éves lányoknak nem gáz.Hiszen egy felnõtt férfival jártok.Uuu akkor én nõ vagyok mellette.HÁT NEM Elég nagy korkülönbség.Mások az elvárásai.Sokkal érettebb Szerintem gáz.
nem
#13 A mostani fiúk ugyanannyira gyerekesek, mint a mostani lányok. Szóval hülyeséget írtál. "másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly" Ez nagyon nagy marhaság. A kettõnek semmi köze egymáshoz. Sõt, általában az éretlen kislányok szoktak több évvel idõsebb fiúval járni, mert menõzni akarnak.
thx
#14! Tökéletesen 1etértek veled :D
A lány szemszögébõl nem gáz, mert egyrészt a mostani fiúk -hogy is mondjam..- túl gyerekesek (tisztelet a kivételnek, másrészt azért mert a lány már ha idõsebb fiúval jár akkor valamilyen szinten komoly.. A fiú szemszögébõl akkor nem gáz ha: -nem kihasználja a csajt -nõként tud rá tekinteni SZERINTEM..;)
Végülis a lány számára nem gáz, sõt azthiszik az menõbb akinek idõsebb a pasija... (nagyon sok olyat ismerek, hogy a csávó az apja lehetne a csajnak) A pasinak viszont gáz, hogy a saját korosztályából nincs esélye a csajoknál! De az én véleményem, hogy gáz az egész!
Gáz, de törvény nem bünteti...
Nem nem gáz, ha fiatal lány idõs fiúval van együtt
#8-nál a pont! Végre 1 csaj, aki 1etért velem ilyen téren :D
hát ha pedofil a srác...
Nekem személy szerint nem lenne gáz. Nem is öreg :d Bár 17/L :) )
2 dolog számít csak: 1. ha te és a lány boldogok vagytok 2. ha boldogok is maradtok, illetve az õsöknek nincsen panaszuk, szóval nem cikiznek + ilyesmi, avagy nem beszélik ki téged vagy õt..
14-es vagyok, utolsó ezt adom :)
Az az igazszág, hogy õk menõnek éreznék mert hú de nagylány vagyok. Meg mindig azt olvasom, hogy "de én érettebb vagyok a koromnál" de ez rohadtul nem változtat a lényegen. 16 22 az határeset de az is sok. Röviden tömören: Igen gáz. 18L
csak a törvény bünteti :)
A lány számára nemgáz mert nagyoskodhat a barátnõi elõtt hogy neki idõsebb a fiúja. Viszont férfi részrõl szánalmas 22 évesen összejönni egy 16 évessel elég szánalmas. Mindenki maradjon meg a saját koránál vagy max két év ide vagy oda. Egy 22 éves srácnak szex kell amit te remélem még nemtudsz megadni neki. 17/F 17/F
Nekem nem az 14/l

14-17 éves lányok! Járnátok egy 22 éves fiúvak, aki koránál fiatalabban néz ki és komoly kapcsolatra vágyik vagy elutasítanátok a korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....

en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....
engem nem zavar a korkülönbség, mikor 15 voltam, akkor volt egy 28 éves, most meg vagyok 18 és egy 29 éves barátom.
Miért a 14 éves csitriket nézed ki magadnak 22 (!) évesen?? Én nem járnék veled. 16/L
elég tág határt adtál meg... 14 és 22 éves az már bõven pedofil 17-22 még akár normálisnak is mondható
Én 17 vagyok, 18 leszek a nyáron. A fiútól függ... Nem tudom mit mondanék. Ha tetszik a srác az az 5 év nem akadály szerintem
én igen belemennék mer a kor nem számít csak a belsõ (nekem)
hát a kisiskolás középiskolás lányok még nem érettek komoly kapcsolatra... nekik még csak szemezniük kéne ismerkedni, csalódni, próbálkozni, flörtölni.... és a komoly kapcsolat alatt is mindenki mást ért
egyre több olyanról hallani hogy 15 éves 30 évesekkel összejön... lehet hogy szép meg jó de csak akkor ha a csaj tudja hogy a pasi csak kihasználja... egy 30 éves pasinak nem lessz kielégítõ lelki társa egy 15 éves csak meghúzni akarja
korombelivel nem érezném jól magam, 18-19 éves még gyerek
A kérdező hozzászólása: ma 16:54 igazából nem én nézem ki õket, hanem a korombeli lányok járnak inkább tõlem idõsebb minimum 25-35 éves pasikkal

Beleszerettem egy 14 éves lányba. Normális ez? 22/F

Azthiszem beleszerettem. Talán azért mert nagyon érett vagy nemtudom de csak rá tudok gondolni.Facebookon sokat beszélünk,? neki nagyon tetszem.De tudom hogy nemlehet köztünk semmi így letiltottam. Már nemis köszönök neki.Nagyon rossz így.Nemtudok mitcsinálni pedig sok barátn?m volt mind 18 feletti.Szerintetek próbáljam elfelejteni?22.F

Legjobb válasz: "kérdem hol itt a probléma" Ha nem látod, akkor súlyos gondok vannak veled... Kérdezõ keress korban kicsit jobban hozzád illõ lányt inkább.

"kérdem hol itt a probléma" Ha nem látod, akkor súlyos gondok vannak veled... Kérdezõ keress korban kicsit jobban hozzád illõ lányt inkább.
Megértelek hisz van olyan csaj aki 14 évesen úgy néz ki mint egy 18 éves 8 év korkülönbség az eléggé sok de esetleg ha komoly kapcsolatot szeretnétek akkor megér egy próbát, bár kétlem hogy egy 14 éves lány komoly kapcsolatot szeretne, ki tudja
Szerintem azért, mert neked bejön a csaj nem kell , hogy kerüld õt. Fõleg akkor , ha mindketten tudjátok , hogy akármilyen közel álltok egymáshoz , nem lehet semmi. Ha nem is köszönsz neki , azzal csak az eddigi jó kapcsolatotoknak ártasz, nem ? Amúgy meg , ha tényleg ennyire oda vagytok egymásért , akkor miért ne lehetne valami kettõtök között? A 8 év az akadálya?
A kérdező hozzászólása: igen a 8 év. hogy néznének ránk az emberek?:// és nekem az sem tetszik hogy õ azt akarja h vegyem el a szüzességét.
Respect azért, hogy volt erõd letiltani! Házasságnál még simán jó, de ilyenkor lehet hogy megvetnének az emberek.
nekem 13 éves barátnõm van és én 23 vagyok, kérdem hol itt a probléma? igaz mindig anyukájától kell elkérnem a kislányt de ez apróság
#3 Ne foglalkozz mással, sz*rd le hogy mit gondolnak errõl mások #6 Pedofil! :D Feldoblak a rendõrségen :D

Szerintetek gáz, hogy 22 évesen egy 14-16 éves lánnyal szeretnék szexelni? Van ilyen lány, aki benne lenne a korkülönbség ellenére is?

Legjobb válasz: Kérdezõ : te rossz b*zi Te kíváncsi vagy rá , hogy mit válaszolnak, ezek után már elsõ komment után azt írod a gyereknek aki méghozzá igazat is mond , hogy nem érdekelsz. Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel a válasza? Csak a kész tényt mondta el .

Kérdezõ : te rossz b*zi Te kíváncsi vagy rá , hogy mit válaszolnak, ezek után már elsõ komment után azt írod a gyereknek aki méghozzá igazat is mond , hogy nem érdekelsz. Akkor minek tetted fel a kérdést, ha nem érdekel a válasza? Csak a kész tényt mondta el .
nekem az elsõ barátom 22 volt, amikor én 16...és szexeltünk is :D
igen az, maradt a saját korosztályodnál
gáz vagy ;)
A kérdező hozzászólása: Nekik legalább bejövök, nem utasítanak el csak, mert nem vagyok két méter magas meg izomállatra kigyúrt.
Jaj ne már! Most komolyan elõ akarod adni a pórul járt, szegény, árva, csúnya fiút aki csak a fiataloknak jön be? :D Még nekik sem jössz be- te magad mondtad, hogy ez a korosztály kimaradt az életedbõl.(Szerinted mégis miért? Az általad megnevezett korosztály pont csak a külsõségekre megy..)
Mellesleg ha akkora Don Juan lennél nem itt próbálnál szerezni kiskorú szexpartnert:D.
tegnap 21:45 Na ezt kikérem magamnak a nõk védelmében!!! A nõk nem használati tárgyak hogy el lehessen õket használni!!! Ugyanolyan önálló akaratú emberi lények mint te vagy én, és ha valamelyikõjüknek akkora a szexuális étvágya mint nekünk, az csak jó és nem megvetendõ dolog! tegnap 22:21 Mondjuk a teste. Persze sokuknak nem, de vannak akik nõiességben és belsõ tûzben is keresztbe verik az érett nõk többségét, még ha tudat alatt is! Amelyik meg 14-15 évesen szexel az lehet hogy koraérett, de szerintem semmiképp sem k..!!! tegnap 23:03 A kiskorú az 12 év alatti te nagyonhülye!!!! Sok ökör dobálózik a szavakkal és azt se tudja mit jelentenek!!!!
#24: a 23.03-ra irtó nagy marhaságot mondtál. Nézz csak utána.
A 14 éves személy még kiskorú. Nézzétek csak utána..
Sõt! Pontosítok neked, kedves 24.. "A jogtudományban kiskorú alatt olyan személyt értünk, aki a 18. életévét még nem töltötte be, kivéve, ha 16 és 18 éves kora között házasságot kötött, mert ekkor a házasság megkötésével a nagykorúság bekövetkezik." Van még a cselekvõképesség, mely nem összekeverendõ a kis- és nagykorúsággal!! -Cselekvõképtelen: 0-13 (A 14. évüket még be nem töltött kiskorúak.) "Cselekvõképtelenek a 14. életévüket még be nem töltött kiskorúak, és azok a már 14. életévüket betöltött kiskorú és 18. életévüket betöltött nagykorú személyek, akiket a bíróság cselekvõképességet kizáró gondnokság alá helyezett. Gyermekkorúság vagy cselekvõképességet kizáró gondnokság alá helyezés nélkül is cselekvõképtelen az a nagykorú vagy korlátozottan cselekvõképes személy, aki olyan állapotban van (például kábítószer, alkohol hatása alatt, mûtéti altatás), hogy az ügyei viteléhez szükséges belátási képessége – tartósan vagy a jognyilatkozata megtételekor átmenetileg – teljesen hiányzik. Az ilyen tudatállapot önmagában elegendõ jogi tényként idézi elõ a cselekvõképtelenséget, elmúltával pedig a megelõzõ cselekvõképességi állapot automatikusan visszaáll." -Korlátozottan cselekvõképes: 14-17 (18. évet még be nem töltött kiskorú.) "Korlátozottan cselekvõképes minden olyan személy, aki 14. életévét már betöltötte, de a 18. életévét még nem (azaz fiatalkorú), és nem cselekvõképtelen, továbbá az a nagykorú is, akit a bíróság cselekvõképességet korlátozó gondnokság alá helyezett.(A gondnokság alá helyezés okai lehetnek a szellemi fogyatkozás, az elmebeli állapot, vagy kóros szenvedély.)" -Cselekvõképes:18+ (Nagykorú.) "Aki cselekvõképes, az maga köthet szerzõdést vagy tehet más jognyilatkozatot, nem áll senkinek a felügyelete alatt, döntéseit maga hozza meg, saját ügyeiben megfontolásra képes. Cselekvõképes minden nagykorú, feltéve, hogy a cselekvõképességét a törvény nem korlátozza, vagy nem zárja ki. Hazánkban (valamint az Európai Unió többi államában és világszerte sok más országban) nagykorú az, aki a 18. életévét már betöltötte. Továbbá nagykorú kivételesen az is, aki ennél elõbb házasságkötése révén nagykorúvá vált. Az ember a 18. születésnapja 0 órájától válik nagykorúvá. Házasságot 18 éven aluli csak engedéllyel köthet és feltétel még, hogy 16. életévét betöltse. Az ily módon szerzett nagykorúság – cselekvõképesség – akkor is fennmarad, ha a házasság a 18. életéve elõtt megszûnik. Ez alól a szabály alól azonban kivétel, ha a bíróság a házasságot éppen a cselekvõképesség hiánya miatt vagy a szükséges gyámhatósági engedély hiánya miatt nyilvánítja érvénytelennek." Csak, hogy kedves #24-es bele ne fusson egy a jogi fogalmakkal tisztában lévõ dühös és aggódó anyába hódításai során.. 20N
05-02 12:02 Ezt nem tudom honnét szedted, de 14 év alatt kiskorú! 14-18-ig fiatalkorú, 18 fölött pedig nagykorú!
A kérdező hozzászólása: Jól van ne jogról vitázzatok már, hanem fiatal lányok írjanak nekem és ismerkedjünk inkább meg, mert ez már uncsi. :D
Ez nem egy társkeresõ oldal.
Nem tudom elképzelni mi élvezet van egy éretlen gyereklány húzogatásában?Nem jobb egy érett nõvel szexelni?milyen lány az aki 14-15 évesen már toszik?-olyan..k
"Ha ti korombeli lányok 25-35-40-50 évesekkel vagytok, akkor nincs is más választásom, na meg sokkal jobb egy fiatal lány, mint egy elhasznált rongy." Kikérem magamnak ezt az általánosítást! 1: A párom 24 éves, szóval ezt nem szólhatod meg. 2: Honnan tudod, hogy a kis 14 éves aki egy mosolyért hozzád vágja magát, nem "elhasznált". Mit gondolsz, szerinted milyen 14!! éves kislány feküdne csak úgy egy 22 éves pasi alá?:D Az, hogy valaki idõsebb nem jelenti azt, hogy szana-szét baszták. Mellesleg ha képben lennél a te célcsoportoddal kapcsolatban, megtudnád, hogy kissé kiéltek.. 20N
A kérdező hozzászólása: ma 08:18 Ha ti korombeli lányok 25-35-40-50 évesekkel vagytok, akkor nincs is más választásom, na meg sokkal jobb egy fiatal lány, mint egy elhasznált rongy.
A kérdező hozzászólása: ma 12:57 Nem érdekelsz, bejövök egy csomó fiatal lánynak és õk is nekem. :D
A 14 talán kicsit még fiatal hozzád, a 16 az már alakul.
szerintem is inkább a 16 éves lenne ideálisabb. És biztos van olyan lány aki benne lenne, persze azt ne várd hogy õk itt fognak neked válaszolni, mivel 18+os a kérdés :)
Én 17 vagyok, és a nálam sokkal idosebb pasik vonzanak.A 22 évest fiatalnak tartom.Szeretem a határozott, tapasztalt férfiakat.25-tol 40-ig a kedvenc korosztályom. Megkérdezhetem, hogy te miért szeretnél fiatalabb lányokkal szexelni?
Én 30 leszek de engem is izgat a fenti korosztály! Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs. Sok fiatal csajnak van jó melle szép hasa és formás feneke! Persze ha ezek nincsenek akkor felõlem 20 is lehet de nem kell!
A kérdező hozzászólása: ma 14:39 Amíg 14-17 éves voltam az idõsebb nõk vonzottak, de miután 18 lettem azóta sokkal jobban vonzódom a fiatalabb lányokhoz, fõleg a 14-16 évesekhez, van bennük valami izgató, nem azok a felnõtt agyonhasznált, megkomorodott roncsok, mint sok felnõtt nõ, hanem játékosak, angyaliak és vonzóak. Bár én komoly kapcsolatok híve vagyok, de a szexkapcsolatok ellen sem vagyok.
tegnap 20:53 Ettõl függetlenül egy kellemes 40-est még mindig és bármikor gerincre vágnék! Akár egy ilyent is!: http://www.redtube.com/84123 Nade egy tini finom teste sem utolsó dolog!!: http://www.redtube.com/140552
A kérdező hozzászólása: ma 22:30 A szex és a járás egész más dolog. Ha olyan a kedves lánya, akkor nem csak szexre kéne ennyit elárulhatok.
a fiatal lányok többsége ast se tudja mi a szex , csak csinálják és nem is élvezik csak nyögnek mert azt látták a dugiban nézett pornókban!Egy érett harmincas nõ az már döfi, tud valamit!
Szerintem az egész mögött annyi áll, hogy sz*rra se vitted az életben és egy friss 14essel még el tudod hitetni, hogy király vagy.. Na meg ugye vele szemben MÉG te vezetsz. 20N
tegnap 22:30 Nyilván az ember féltékeny a saját lányára, és a legtöbb 14-16 éves nem akar semmit sem! De amelyik már be van járatva (ez pedig nem ritka!) annál mi ellenvetés lehetne?... tegnap 23:34 A többség tényleg nem, de akad olyan is. ma 08:18 Nekem pl már volt 20-as 30-as 40-es és 50-es korosztállyal is dolgom nem is egyszer. A tizenéves még kimaradt. :)
Ja! Nekem is írjon minden nimfomán kiscsaj! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!