Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 lány egy (1266 db)

Egy 14, és egy 22 éves lány lehetnek barátok?

Legjobb válasz: Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.

Így elsõre azt mondanám, hogy nem, de ez attól függ, hogy milyenek. Általánosítok csak, egy 14 éves még gyerek, anya fõz-mos-takarít rá, néha kikérdezi a leckét, és egyébként még általános iskolába jár. Egy 22 éves nõnek már egész más az érdeklõdési köre is, ha még a szüleivel is lakik, akkor is már önálló, de simán lehet, hogy saját háztartást vezet, egyetemre jár, dolgozik, túl van már egy-két kapcsolaton. Ha mondjuk este buliba mennek, a 14 évesnek már otthon kell lennie, mikor a 22 éves egyáltalán elindul. Aztán persze lehet, hogy egy érettebb 14 éves és egy kevésbé érett 22 éves jól egymásra talál, de nekem furán hangzik.
Miért ne lehetnének? :)
Persze, miért ne a kor nem minden....az egyik ismerõsöm 14 éves és 23 éves baráta van.
Én 18 éves vagyok és van több barátnõm is akik még általános iskolások. (7 vagy 8-adikasok) 18/L
Ha ugyan azt szeretiik:pl ugyan azt a bandát akkor igen. Ha nincs semmi közös bennük akkor természetesen nem.
Nekem van olyan barátnõm, aki tõlem 14 évvel idõsebb:) ..és tényleg mindent elmondunk egymásnak, sokat vagyok a kislányával is, aki 8 éves. Szerintem lehetnek barátok. 17/L
Igen, amolyan nõvér szerûség :) Van olyan ismerõsöm, aki velem egyidõs (24) és 15 éves azegyik barátnõje. Beszélgetnek divatról, pasikról, sulis dolgokban segít neki a nagyobb, már bulizni is együtt járnak. Vannak dolgok, amiket egy 15 éves csajszi nem biztos, hogy meg mer kérdezni az anyjától, de a 24 évestõl igen (akár szex, akár sulis problémák, családi ügyek...). Bzonyos értelemben az idõsebb lány már tapasztalt, nem fog hülyeségeket mondani a fiatalabbnak, élvezi hogy anyáskodhat felette, és tisztában van olyan dolgokkal, amitõl félteni kell kell a fiatalt (drog, szex, féktelen bulizás, éjszakai séta a városban)
Miért is ne lehetnétek barátnõk. Fõleg ha van közös pont az életetekben, pl hobbi, suli, pipere dolgok, buli, stb.

Hát egy nehéz kérdésen gondolkozom ezért a ti véleményeteket kérném ti javasolnátok egy 14 lánynak rottweiler?

Még kicsi olyan egy hónapos lehet még csak. A hely meg minden meglehetne csinálni de olyat hallottam hogy harci kutya és nagyon harap. Tudom hogy ez mind nevelés kérdése de kicsit félek hogy nem nevelném jó fegyelemre persze megadnék neki minden szeretetet ami csak telik. És borzasztóan aranyos is. Csak mindenki azt mondja hogy ez nem való gyerekeknek meg ilyesmi. Vagy egyáltalán ez is a nevelés kérdése hogy szerese a gyerekeket meg a gazdáját . Bocs hogy sokat írtam és kösszy el?re a válaszért!? Való vagy nem való ez a kérdés :P Ajánjatok

Legjobb válasz: Igazából 14 éves már nem is annyira kicsi. Kisebb gyerek melé nem ajánlanám, de csak azért mert erõs, izmos kutya. Akiket én ismerek rotikat bûbájosak. Nagyon sok támadásról lehet olvasni, de minden esetben nevelési hibák vannak. A roti az a fajta, aki képes meghalni a gazdájáért. Persze belevághattok, de járjatok vele iskolába.

Igazából 14 éves már nem is annyira kicsi. Kisebb gyerek melé nem ajánlanám, de csak azért mert erõs, izmos kutya. Akiket én ismerek rotikat bûbájosak. Nagyon sok támadásról lehet olvasni, de minden esetben nevelési hibák vannak. A roti az a fajta, aki képes meghalni a gazdájáért. Persze belevághattok, de járjatok vele iskolába.
Ha bevállalod, akkor feküdj neki mihamarabb a szakirodalomnak és kezdj el tanulni. Egy nagy hibádra már most felhívom a figyelmedet: A kutyának elsõsorban nem szeretetre van szüksége, hanem egy jó vezérre, akit követhet. Ha jó vezére leszel, akkor semmi baj nem lesz vele, de ez nehezebb, mint gondolnád! Emellett persze szeretheted is, csak a szeretetet ne keverd össze a kényeztetéssel és az engedékenységgel! Hajrá!
Szia! Szerintem simán bevállalható, ezt saját élménybõl mondom. Mivel én most vagyok egy 11 hónapos roti lány gazdája, és 15 múltam a nyáron. Nem vagyok egy erõs megjelenésû ember, de nagyon határozottan tudok megjelenni elõtte, a kinézetem ellenére. Tényleg mondhatni "kemény kéz" kell hozzá, de szerintem a határozottságon múlik egy ilyen kaliberû kutyánál. De csakis akkor vágj bele, ha elég erõs és határozott embernek érzed magad, SZEMÉLYISÉGBEN, mert ha nem és félsz, hogy valami bakit követsz el. Azt az ebedli megérzi és hát ilyenkor veszi át az irányítást, a vezérséget. De mondom minden csak a hozzáállás kérdése, ha eltudod határozni, hogy igenis keményen fogod a kutyát, akkor egy igazi kis kezesbárány lesz belõle :)
Nem tudom elsõ kutyások vagytok -e. De a kutya annyira megváltoztatja az embert. Egy 14 éves lánynak kifejezetten jót tesz. Szívesen lesz otthon és nem akar, majd csavarogni, bandzázni. NAgyon sérülékeny korszakban van. A Rotikat nevelni kell. Nem veréssel, hanem oktatással. Egy jól nevelt rotika vigyázni fog a lányodra. Viszont azt ajánlom ivartalanítsátok.
Szerintem megpróbálkozhatsz vele. Csak bánj vele erõs kézzel tudja ki a fõnök. Ha kan akkor valószínûleg próbálja majd átvenni a vezetést de ne hagyd :)
14 lánynak? talán 14 éves lánynak.:) Jól írtad ez mind nevelés kérdése, de ha már most félsz, hogy mi lesz ha rosszul neveled, akkor még inkább ne akarj ilyen kutyát. Csak ha felnõsz egy ilyen feladatra.
Most a lányodNAK akarsz rotit vagy a lányod MELLÉ? nem mindegy... Egyébként a rottweiler nem harci kutya, hanem õrzõ-védõ, családi kutyának, kifejezetten kisgyerekek mellé ajálnják. A szüleim 7éves koromban vették az elsõ ilyen kutyájukat, késõbb tenyésztettek is, csak jót tudok mondani, de kifejezetten egy 14 éves gyerek gondjaira nem bíznám.
Kezdõkutyásnak semmiképpen! 14 éves lánynak, csak úgy ha van mögötte egy kemény, tapasztalt felnõtt. Nagyon sok mozgás kell neki, és mivel más kutyákkal általában nem jön kijól sétáltatásnál egy 14 éves lány nem tudja visszatartani ha menni akar. Nagy, erõs kutya, és nem a legszelídebb fajta, én nem ajánlom, több rotival volt már dolgom, és még ha emberbarátnak is van neveleve, nehéz kordában tartani, egy tapasztalt kutyásnak is kihívást jelent.
szia, én 14 leszek május elején, és jövõ héten kapok egy rotit. :)
Ha elsõ kutyás gazdi lennél akkor NE rotival kezdj.Minden kiskutya aranyos és szép.Elsõre valami másik fajtát nézz ami könnyebben kezelhetöbb, a roti alapjáraton nagyon jo kutya DE egy gazdás kutya, nehezzeben kezelhetö, makacsabb , kicsit önfejübb kutya mint mondjuk a németjuhász többet kell vele foglalkozni és keményen, itt nem azt értem hogy nem verni.Az egygazdást ugy értem hogy aki sokat folalkozik vele annak bármit elsöre megcsinál a család többi tagjánál már gondolkozik hogy ki is a falkavezér.Azt javaslom beszélgess roti tulajokkal a környékeden, és a sok gazdi tapasztalatbol meg tudod milyen kutya.
14 éves lány már nem olyan kicsi, hogy ne lehessen mellé, szerintem!! Ha meg nem értetek nagyon a fajtához, a helyetekbe ezt mindenképpen elolvasnám: http://www.libri.hu/sorozatok/?s_id=5643 csak, hogy ismerkedjetek a fajtával... Emelett még van sok könyv, ami kutyakiképzésrõl stb.-rõl szól, de ha ez nem megy, még mindig van kutyaiskola! Sok sikert!
A roti nem harcikutya, hanem õrzõ-védõ!!! Amúgy 14évesen, szülõi segítséggel esetleg vállalhatsz egyet, de inkább szukát, és az alomban a (majdnem)legnyugisabbat.
Szerintem fontoljátok meg amit az elöttem szoló írt. Javaslom úgy álljatok neki a kutya vásárlásnak, hogy a kutya nálatok marad és a szülök válasszak ki a fajtát is. Nem utolsó sorban õk gondoskodjanak róla! Pár kérdés amin érdemes elgondolkodni: - Szükségetek van egy házõrzõre? - Van kb 200000 Ft felesleges pénz a bankszámlán? Ugyanis egy rotit mindenképp nagyon jó tenyésztõtõl érdemes vásárolni. Amennyiben nincs ilyen sok pénz a számlán, rengeteg gazdára váró kutyus van a menhelyen. Nem egy közülük alkalmas a feladatra, és nem kell 2 évet várni míg felnõ ;)
szerintem nagyon kevés 14 éves lány tud annyira határozott fõnök lenni, amennyire ennek a kutyának szüksége van. ráadásul ki tudja, most hová jár suliba a lány, aztán 18 éves lesz, a kutya meg akkor még csak négy éves, a lány elmegy másik városba tanulni vagy dolgozni, aztán a kutya meg marad a szülõk nyakán még 10 évre...
"olyat hallottam hogy harci kutya és nagyon harap." Ez nem éppen arról árulkodik, hogy nagyon értenél a fajtához.
Én nagyon nem ajánlom, feljebb már írták hogy miért és hozzátennék egy példát: Szomszédba volt egy roti, emberekkel végtelenül barátságos, de mint általában a rotik, más kutyával agreszív. Egy idõs házaspár-é volt, akiknek volt egy 16éves unokája, nyáron kitalálta a lányka hogy elvisszi sétálni a kutyát, nagypapa nem volt otthon, nagymami meg nem értett hozzá, persze vidd csak. Csakhogy egy másik szomszéd is akkor volt kint kutyát sétáltani, és bizony a kislány nem tudta visszatartani a rotit és nekiment a másik kutyának aki szerencsére szabadon volt és nagy testû volt, tehát elszaladt/megvédte magát. De pl. ha egy kisebb kutya van pórázon, az már nem élne. Tehát a fizikai arányok miatt sem javaslom egy kislánykának ezt a kutyafajtát, mért nem keressünk egy kevésbé harcias kutyát?
15 eves fiu vagyok egyedul nevelem a kan rotweilerem mar 6 honapos kora ota nemjarattam suliba es igyis nagyon huseges okos kutya , igaz ha idegent lat kirakna a vas ketrecet is ha tudna de ha raszolok es lepaeancsolom a foldre akkor mar semmi baj, annyi a kulombseg h en kutyak kozt nottem fel es tudok rgy s mast:) ajanlom olvas utanna a fajtanak

Én egy 14 éves 160cm magas és 70 kg-s lány vagyok. Min.10kg-t szeretnék leadnia súlyomból. Hogy csináljam? Már fogyóztam de mindig visszajötta duplájy Tanácsokat szeretnék kapni, h csináljam végig Köszönöm:egy elkeseredett lány

Legjobb válasz: 3 dologra lesz szükséged ehhez egyél rendesen, ne fogyókúrázz, de azért kevés nasi igyál sok folyadékot, ne kólát és sportolj sokat a nyáron (túrázás, séta, kutyasétáltatás, bringa, görkori, úszás, futás, stb.) érezd jól magad ;)

3 dologra lesz szükséged ehhez egyél rendesen, ne fogyókúrázz, de azért kevés nasi igyál sok folyadékot, ne kólát és sportolj sokat a nyáron (túrázás, séta, kutyasétáltatás, bringa, görkori, úszás, futás, stb.) érezd jól magad ;)
Ha lefogysz, eléred a kívánt súlyt diétával, utána a hizlalóbb ételeket sokkal jobban raktározza a szervezet, mível sokáig hiányolta... Egy jókora diéta után fokozatosan kell visszaállni a szokásos kajára, de az sem baj ha nem is állsz vissza és csak egészséges kaját eszel. A szénhidrátokat és a zsírt fokozatosan vond meg magadtól, (azért ne teljesen csak minimális szénhidrátot fogyassz és azt is reggel és délben) és edzél keményen, futás, tornázás, lépcsõzés. Sztem amugy leadhatsz 20 kgot is, mert a 160 cm-hez a 60 kg is sok. Sztem. egy edzõ.
én 13 éves 161cm magas 51 kg-s lány vagyok én is szeretnék fogyni vagyis nem a súlyomból veszíteni hanem szákásítani...elõször azt kell tisztáznod hogy mi miatt van...én pl édessszájú csoki függõ vagyokXD de lehet genetikailag...ha genetikailag vag yilyen akkro sehogy nem tudsz...ha viszon nem akkro gondold végig. nem konkrétan fogyóznod kell hanem mértékkel enni...pl reggel nagon bekajálhatsz ..ebéd szolidabb vacsi alig...elmelett sportolni kell...nekem a lovaglás jön be mikro rendszeresen lovagoltam voltam 47 kg is... de néha futok (mostanság ritkán) de ha barátnõiddel elmész biciklizni vag yte is futni esetleg beiratkozol táncolni valahova az sokat segít melessleg ha teis unalom evõ vag ymint és akkro ha elfoglalod magad akkro nem jut eszedbe enni:) remélem segített a dolgog ha bp környékén laksz akkro küldj nekem privát emalilt megetnén együtt futni itt a környéken van eg yjó erdõ:D szóval ha van kedved akkro írj...13/L
A kérdező hozzászólása: Már több mint két éve volt kiírva a kérdés, én sajnos azóta ugyanitt tartok......
Én is pont így vagyok. Osztályfõnököm (férfi) azt mondta, hogy 52 kg lenne az ideális. Naponta 20 percet futok, 15-öt pedig edzem, de semmi, úgyhogy engem is érdekelnek a válaszok. :)
min. hetente 3X, elírtam.
Szia! Mivel 14 évesen még bõven fejlõdik a szervezeted, nem javasolnék semmilyen drasztikus megoldást. Ennyi idõsen annyit tehetsz az alakodért, hogy rendszeresen (min. hetente X) mozogsz legalább 30-40 percet, kevesebb zsíros kaját, vörös húst és édességet eszel, viszont sok zöldséget, gyümölcsöt és fehér húst (csirke, pulyka). Kóla helyett ásványvíz, fehér kenyér helyett barna. A genetikás szöveg nem teljesen helytálló szerintem (valaki ezt írta). A genetika csak kis részbe felelõs a testalkatért. Sporttal, tudatos táplálkozással a leghájasabb emberbõl is lehet csinos alakú egyén. Persze vannak szerencsések, akik bármit és bármennyit ehetnek, nem híznak. Szerintem még Te is fogsz nõni, akkor szépen eltûnik a felesleg, de ha sportolsz és odafigyelsz a kajádra, meggyorsíthatod a dolgot. 25L
Szia! én dettó ugyanez vagyok..ha van kedved, írhatnál e-mailt, és mittomén...lelkiekben segíthetnénk egymást..xd hülyén hangzik, de ketten sokkal jobb, mint egyedül..
egészséges ételeket egyél, kérd meg anyukád hogy vegyen neked csirkemellet és azt natúran süsse ki. finom, táplál és nem hízlal. egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, ha napközbe megkívánsz valamit. emellett sportolj, fuss, járj aerobikra, ilyesmik. ne legyél elkeseredve! lehet rajta változtatni.:) a fogyókúrát én személyszerint nem ajánlanám mert elég fiatal vagy még hozzá és nincs is értelme mert ha sportolsz, tényleg le tudsz fogyni, a fogyókúrával max 1 hónapig leszel valamennyire elégedett magaddal és utána ahogy te is irtad 2szer annyi megy vissza(jojo-effektus). kitartás! :)
Az étrendre figyelj oda és sportolj vagy mozogj mellé. A napi kalória és fehérje szükségleted alapján számold ki, hogy mennyire van szüksége a szervezetednek. Fontos! Ne koplalj, hanem étkezz rendesen és mozogj mellé. Az, hogy lefogytál, majd visszajött a duplája, ez az ördögi kör: a jojó-effektus. Ez azért van, mert izmot is vesztettél a koplalós fogyókúrád alatt. Errõl nagyon sokat lehetne írni, ha komolyan érdekel olvasd el ezt a könyvet! Ingyen letölthetõ: http://gerbovicspeter.hu/index.php/shapeworks-tajekoztato/fo..
Hátõõ figyelj én segítek ha kell.Énis fogyózok, már leadtam 5kg-t : D Vegyél fel msnre ha van kedved, lesz még egy fogyi társam ^^ [email protected] Am 157/41 vagyok. 14/L
2.válaszóló vagyok a 13 éves lány... merre felé leksz???privátba küldj üzit:) mert meglehet oldani...talán =D
tényleg hagyd ki a finomított cukrot, de a szénhidrát kell az agyadnak, ezt próbáld meg jó minõségû nem cukros péktermékekbõl bevinni. Ezen kívül pedig mozogj minél többet! Könnyen felszívódó fehérjéket, zöldséget és gyümölcsöt pedig fogyassz bõséggel! (arra megkérheted az anyukádat, hogy mondjuk grillezzen neked csirkemellet vagy halat, meg vegyen jó sok gyümit) egyébként fogyókúráznod még nem szabad, viszont egészségesen táplálkozni nagyon fontos.
A kérdező hozzászólása: Még1 kérdés: mennyi kalóriát vihetek be a szervezetembe mivel csak 14 vok a szüleim nem engedik h fogyizzam és a zsebpénzembõl nem tudok külön kaját fozni magamnak, mit ehetek?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat(kivéve az 1söt).A 13 éves lánynak üzenem h sajnos nem Bp környékén élek de szívesen elmennék vele futni
A kérdező hozzászólása: .

Mondanátok jó tanulási helyszíneket egy 14 és egy 12 éves lánynak?

Ha konkrét helyeket neveztek meg, akkor az Bp XVII. ker. vagy a környékén (Örs felé)legyen. Köszi

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy Általános iskola, vagy hogy Gimnázium? Nem egészen értem a kérdést. :/

Úgy érted, hogy Általános iskola, vagy hogy Gimnázium? Nem egészen értem a kérdést. :/
A kérdező hozzászólása: Nem, úgy értem, hogy pl. parkban, vagy valami ilyesmi
Én otthon szoktam.
A kérdező hozzászólása: Én is, de az unalmas xd És most nagyon nincs kedvem otthon ülni
Park, könyvtár, kávézó, stb.

Fiúk! Vonzó (bb) nektek egy olyan lány (egy átlagoshoz képest) aki több mint 14 évig zongorázott, majd gitározott?

Nem vagyok penészvirág :) Csak érdekel a dolog. És van barátom. Tehát nem pasizás miatt kérdem :D 22/L

Legjobb válasz: [email protected] Pedig én sznob vagyok... :D

[email protected] Pedig én sznob vagyok... :D
az attól függ, hogy gitározás közben elsajátított-e kézimunka gyakorlatokat
Nos, tud hangszeren játszani, ez szép dolog. De nem mérvadó. Ebbõl még nem ismertem meg a lányt, hogy milyen a jelleme, a habitusa, az életfelfogása, a gondolkodásmódja.
Ön magába nem tesz vonzóvá. Ez nem olyan dolog ami feltûnik ha épp szembe jössz az utcán(kivéve ha épp gitárt cipelsz). De ha már megismerkedtünk akkor tényleg + pont.
És ha ez a lány egy bányarém? Mi köze a gitárnak a csajozáshoz? Vagy az már mûveltséget jelez? Hány bunkó zenészt ismertek. És így tovább.
A plázap.icsa és egy normál csaj között nem az a difi, hogy utóbbi tud zongorázni, meg gitározni. Most ezzel a kommenteddel már kifejezetten ellenszenves vagy. :D
oboával nagyobb esélyekre tennél szert:D
Ha minden más (intelligencia, tudás stb) rendben van, akkor ez olyan plusz, ami miat igenis vonzóbb. Én is játszom nemegy hangszeren (bár csak hobbi szinten), ezért tudom díjazni. Fõleg, ha pl komolyzenében is otthon van :) Kifejezetten örülnék, ha a párom nem kapna hülyét, amikor berakok mondjuk egy operát :)
A kérdező hozzászólása: mert kb már [email protected] mit írtok, úgyis fikázásra megy ki. :D most minek reagáljak? reagáltam. boldog vagy? ;) sztem amúgy meg aki a szüleimmel vagdalkózott... neki is megtehették volna a szülei hogy havi 3800 ft-ért heti 2x járjon zongorára. Nem vagyunk gazdagok, nyaralást kb nem ismerik szüleim, mégis azt tartották fontosnak hogy mûvelt legyek. Jogosan vagyok rá büszke. Mert más kb azt se tudja mi az a zongora... na de mind1. Nem ez volt a kérdés, csak mki kifigurázza, hogy most én ezzel felvágok. Akkor sztem az lenne a kérdésem címe hogy bibibibiiii én 14 évig jártam zenesuliba ti meg neeeeem, felsõbbrendûnek érzem magam heheheeeeee. mégse ez lett a címe. Aki sok nem komplett, gyökér is vagdalkózik irigységébõl meg - úgy gondolja lealacsonyítom õt ezzel hogy õ nem tud zongorázni - válaszolt ilyeneket hogy nagyképû vagyok meg beképzelt. Mki úgy figurázza ki a kérdésem ahogy akarja, de engem ne vádoljon meg a hül.e fejébõl kipattant baromságaival. Errõl ennyit :)
A kérdező hozzászólása: Ja és akit annyira nem tanítottak meg általános iskolában hogy a szöveget amit olvas értelmezze és arra reagáljon, az sztem szégyenébe bújjon el. Vagy ne reagáljon. Mert az oldal célja nem az hogy ki tud minél nagyobb sértést és hül.eséget írni. Errõl meg ennyit. Jogosan vagytok gyökerek, ha értelmezni nem tudjátok az anyanyelvetek szövegeit. Pont
*ami tetszik neki
áááhh, mivel nem ájult el mindenki a csodálatos személyiségétõl és a belsõ értékeitõl (háhá), ezért most sunyít, mert ha nem olyan véleményt kap, ami neki nem tetszik, akkor már nem is reagál, meg azt figyelmen kívül hagyja. mert persze csak az a tökéletes, amit õ gondol ;)
Mi lenne kedves kérdezõ, ha megdugatnád magad valakivel? Talán nem lennél ennyire frusztrált!
Csak remelni tudom, hogy valami nagyon fura humorezekkel rendelkezel es itt eled ki... Ha tenyleg ennyire gyöker vagy, akkor megertem, miert vagy ilyen frusztralt! Tudod, nem csupan a külsö es a talentumok szamitanak, hanem az ember lelke! Ha boldogtalan vagy, ne a külvilagban keresd az okot, hogy nem ahitattal csodalnak, hanem talan a karaktereddel törödhetnel egy kicsit. Ugyanis mind a zene, mind az emberi leny lelek nelkül nem er semmit... de ezt te biztosan tudod vegtelen bölcsessegedben!
Na, azóta elolvastam a topikot. Alátámasztja, hogy semennyi zongora- vagy gitártudás nem kompenzálja, ha valaki alapvetõen egy hisztis, rossz természetû, nagyképû, ellenszenves nõ.
"Fiúk! Vonzó (bb) nektek egy olyan lány (egy átlagoshoz képest) aki több mint 14 évig zongorázott, majd gitározott?" A többi személyiségvonástól függ, mint jelent ez. Pozitív irányban azt jelenti, hogy a nõ érzékeny, képes az összpontosításra és nemcsak azok a primitívségek érdeklik, amik a nagy többséget (sorozatok stb.) Negatív irányban jelentheti azt, hogy konzervatív (karót nyelt, neurotikus) családból jön a lány, és/vagy sznob, mindenféle túlérzékenységei és speciális igényei vannak, nehéz eset. Tehát jót és rosszat is jelenthet.
valahogy nem érzem magam alacsonyabb rendûnek, vagy kevésbé értékesnek azért, mert egy hangszerhez sem volt közöm életem folyamán. egyszerûen nem vagyok zenei beállítottságú. no meg a szüleimnek sosem volt pénze, iszonyú sok pénze, hogy finanszírozzák az ilyen hobbijaimat. én pl elég jól rajzolok. de nem gondolom, hogy ettõl jobb leszek, mint mások, sõt, folyamatosan keresem a fejlõdési lehetõségeket, mert sosem tartom magam elég jónak. de sosem tanultam tanfolyamon, hanem magamat képeztem amennyire lehet. itt tényleg az a baj, hogy azért hiszed azt, hogy jobb vagy másoknál, mert volt lehetõséged ilyenekre járni. és ez azért fõleg a szüleiden múlt akkoriban, nem rajtad, mert nyilván nem te kerested meg rá a pénzt. jó dolog az önbizalom, de nálad már-már a beképzeltség határát súrolja, legalábbis itt az látszik. az meg, hogy 3 számodra fontos személy van, a többi csak "eltöltötte veled az idõt, ha muszáj" az azért megintcsak jelzésértékû, ugyanis pl nekem is csak 3 ember van, akikkel mindent megosztok, és feltétel nélkül megbízom bennük, viszont elég sokan keresik a társaságomat nem kényszerbõl is. legalábbis sosem éreztem rajtuk, hogy csak "lógnak velem, ha nagyon muszáj". ja, és mellesleg egy átlagos leányzó vagyok, aki egyetemre jár, ért a matekhoz, tud rendesen írni, fogalmazni, vannak dolgok, amikben jó, de mégsem vág fel rájuk, és nem gondolja, hogy mondjuk az, hogy jól rajzol, majd akkor a súlyt nyom egy kialakuló kapcsolat sikerébe. meg nem is vágok fel vele. neked a hozzáállásoddal van a probléma. 19/L
Ja hogy most már ragaszkodnál az eredeti kérdéshez? Elõbb még azon problémáztál, hogy arra válaszoltunk, pedig te másra gondoltál valójában. Miért tartod jobbnak magad az átlagnál? Az még kevés, hogy 14 évig zongoráztál, vagy gitároztál. Ezek - hacsak nem ebbõl élsz - hobbik. A legtöbb embernek van hobbija, sokan szép eredményeket is elérnek benne, mégsem erre építik az önbecsülésüket. (direkt nem T/1-ben írtam, pedig tehettem volna) Az embereket a belsõ tulajdonságaik szerint kell elismerni, és nem a hobbijuk alapján (normál esetben). Az, hogy te frusztrált vagy, és rátarti a semmire, számomra sokkal ellenszenvesebb, mint egy buta, de szerény csaj.
A kérdező hozzászólása: azok akiknek semmijük nincs, most itt verik a tamtamot. de ez már teljesen más dolog, nem érdekel kinek milyen papírja / tudása van vagy nincs. csak nem kell belekeverni rögtön mindent. ezt kérdeztem, erre vártam a válaszokat. nem arra hogy én ilyen meg olyan vagyok :)
nocsak, máris vége a sulinak?:D
Kislány, a probléma éppen az, hogy te nem tudod értelmezni azt, amit írunk.
Az IQ tesztek (amelyiket én kitöltöttem) egyik sem adott fel zenei kérdést, szóval te vagy valamit nagyon keversz, vagy életedben nem csináltál még IQ tesztet. Nem tartom magam mûveletlennek sem, sem butának csak azért, mert nem nagyon érdekel a zenei élet és annak múltja. Nem vagyok egy mûvészi beállítottságú, de nehogymár ettõl kevesebbnek kelljen éreznem magam tõled. Nem provokálásból, de te ezzel a zenei tudásoddal (ami egyébként az hogy 14 évig csináltad nem jelenti azt, hogy jól is, de ez részlet kérdés) azt próbálod elfedni, hogy igazából az élet többi területérõl, meg úgy általában más dolgokhoz nagyon buta vagy, és ezzel próbálod kompenzálni. A másik az, hogy ugye te nem felsõbbrendûségbõl, meg lenézésbõl kérdezted, meg persze nem is pasizás céljából, de ha te annyira meg lennél saját magaddal elégedve ahogy itt elõadod, akkor igazából lesz*rnád a GYK olvasóinak véleményét, ergo fel se tennéd a kérdést, mert hát téged a családod meg mindenki aki ismer nagyon szeret. Aham, biztosan. Lehet el kéne gondolkodnod a kérdésed valódi okán ahelyett, hogy minket pocskondiázol minden alap nélkül. 28/n
Válaszolva a kérdésedre: IGEN, ha mondjuk megismerkednénk és szimpatikus lennél külsõre-belsõre és mondjuk utána megemlítenéd, hogy te ezeken a hangszereken tudsz játszani, örülnék neki, szóval szimpibb lennél. :) De lehet, hogy ennek csak az az oka, mert én nagyon szívesen megtanulnék zongorázni, szóval, ha így 22 éves fejjel nekiállnék, legalább lenne egy kis segítség és nem röhögne ki a csaj, hogy miért akarsz te zongorázni :) DE! Ez az egész csak akkor ér valamit, ha hozzá egy nagyon kedves, aranyos, tisztelettudó lány társul!! (és nem egy sznob p'csa) Mivel nem ismerlek nem alkotok semmilyen véleményt rólad, csak szimplán válaszoltam a kérdésedre! üdv 22/F
A zenei mûveltség azt jelenti, hogy tisztában vagy a történelmével, hátterével. Ehhez nem kell az, hogy készség szinten is tudj zenélni. Az egyikbõl nem következik a másik, egyik irányban sem. Ez azonban csak nagyon-nagyon lazán része annak a halmaznak, amelyet általános mûveltség alatt értünk. Az énekórának pont az a lényege, hogy a fent említett elméleti alapot megadja. Ha visszaemlékszel, akkor ott zeneszerzõkrõl tanultál. Az IQ-teszben pedig nincs, és nem is lehet ilyen típusú mûveltségi kérdés.
de úgy látszik, ismét fogalomzavarban szenvedsz. az IQ teszt nem a mûveltséget méri, hanem az adott személy ÉRTELMI képességeit, értsd intelligenciáját. és most az, hogy te mennyire vagy otthon a világ dolgaiban, meg a történelemben, vajmi kevéssé segít hozzá egy jobb IQ teszt eredmény eléréséhez. mert a normális tesztek nem erre épülnek. de amúgy az IQ tesztek kitöltésének mániája is arra utal, hogy mindenképpen találni akarsz minél több dolgot, amiben jobb vagy a többieknél... téged tényleg nagyon frusztrál valami.
igen, ott hozzátartozik az IS. mint sok más egyéb
oké, akkor zeneileg mûvelt vagy, de viselkedés terén, illetve a annak terén, hogy másokat is emberszámba vegyél, és a véleményüket ne csak gyökérségnek, hanem okkal megfogalmazott mondandónak fogd fel, abban már nem. mellesleg még egyetlen olyan IQ tesztet sem láttam, ahol valami olyat kérdeztek volna zeneileg, amihez 14 évnyi zongoraóra kellett volna ;)
A kérdező hozzászólása: pedig igaz. egy általános mûveltséghez HOZZÁTARTOZIK a zenei mûveltség is. Ne mond már hogy ha egy IQ kérdéssorozatot megnézel, hogy ott nem foglalkoznak a zenével, a hangszerekkel... akkor miért van énekóra? Hehe. Gondolkodj már :)
Nézd, a választ már az elején megkaptad. Ezen te elkezdtél értetlenkedni, és marhaságokat összehordani. Innen indult el az egész. Te valójában végtelenül buta vagy, mert sikerült abból a kijelentésbõl, hogy "nem érdekel minket a zenei képességed" ezt a következtetést levonni: "Azért megdöbbent hogy ezek szerint egy szinten állok egy plázap.csával :( Szánalmas hogy nektek az ilyen értékek nem fontosak." Ebbõl logikusan következik, hogy úgy véled, a zenei készség általánosságban összefügg a mûveltséggel, intelligenciával. Ez pedig nem igaz!
a hatalmas nagy intelligenciáddal és a mûveltségeddel tudnod kellene, hogyha felteszel el kérdést, fõleg olyat, ami azért elég provokatív a felvágóssága miatt, akkor számíthatsz negatív válaszokra. olyanokra is, ami neked nem tetszik. nem is tudom, hogy mit vártál azt, hogy "úúú igen, persze, ilyen barátnõre vágyom én is, aki 14 évig zongorázott, aztaaa, légy a feleségem!"? mert erre ne számíts szerintem senkitõl. vagy ha meg nem akartál ilyen választ kapni, akkor feltehetted volna a kérdést kevésbé provokatívan és felsõbbrendûen. mert így tetted fel, ez a válaszok hangvételébõl is látszott. amúgy a kérdésedre is megkaptad a választ szerintem nem egy embertõl, de segítek értelmezni: nem fog pluszt jelenteni az, hogy te most zongoráztál sokáig, vagy hogy éppen milyen hobbid van, ha maga a személyiséged, a viselkedésed elviselhetetlen. ez max azokat érdekli, akik szintén ilyen muzikális beállítottságúak. ezeket többen leírták neked, úgyhogy nem is tudom, kinek van szövegértelmezés problémája. ja, és egészen mellesleg: attól, hogy 14 évig tanultál zongorázni, nem leszel MÛVELT. csak van egy hobbid, amiben jó vagy. de mûvelt nem leszel tõle. úgy látszik, fogalomzavarban is szenvedsz. mûvelt attól leszel, ha sok könyvet olvasol sokféle témában, és sokféle mûsort nézel a tv-ben, amik ismeretterjesztõek. ez a mûveltség. nem az, hogy tudsz zongorázni... mutass már nekem egyetlen 5 év feletti embert, aki nem tudja, mi az a zongora ;) látod, ez is egy elég felsõbbrendûségi megnyilvánulás volt tõled. a zongora nem olyan hangszer, mint a tamtam, vagy a szitár, vagy a kontraaltklarinét, hogy legyen ember, aki tévében vagy újságban, vagy akárhol nem látja, hogy mi az. az is érdekes, hogy legalább 10-15 különbözõ ember írt ide, és persze mind primitív és gyökér, csak te nem... azért elgondolkodhatnál ezen. olyan nincs, hogy mindenki hülye, csak te vagy a tökéletes.
# 48 varázspuncid lehet, ha elvisel:D
A kérdező hozzászólása: Mert talán a hül.eségeiteket nem is óhajtom értelmezni? Meg a fikázást? Egyszerûen nem érdekel. A kérdésre kértem választ, nem arra hogy én milyen vagyok. Van párom aki szeret, barátaim akik szeretnek és családom akik szintén szeretnek. Ennyi elég. Nem kértem kritikát, sem jellemzést :)
A kérdező hozzászólása: utolsó... hát erre már nem tudok mit írni. hogy jönnek ide a barátnõim ehhez a kérdéshez? :D amúgy igen, vannak, õszinte igazi barátnõim. nem sok (kemény 3), de õk mindig mellettem állnak. a többi csak eltöltöm-vele-az-idõt-ha-nagyon-muszáj csaj. nem felsõbbrendûnek, csupán az átlagostól jobbnak érzem magam. megküzdöttem azért, hogy az legyek aki vagyok (képzettség, tudásvilág, mûvészi oldal tralala) és erre jogosan büszke vagyok. a stílusom meg olyan, amilyet kapok.
te nem élvezed az életet hogy erre is megtanított, hanem felsõbb rendûnek képzeled magad mert ezt is tudod -> beképzeltség. Egy normális lány nem csinál semmit, nem ért a matekhoz, nem tud helyesen írni? Nem, kérlek, ez nem egy normális lány, ez egy buta lány. Az ilyen kijelentéseid után megnézném hány barátnõd van. A sulinkban volt egy ilyen lány, õ nem zongorázott meg gitározott, õ nagyon jól énekelt, túl énekelte a kórust, csak éppen egy barátnõje se volt, mert annyira beképzelt volt...
#16: fogalmad sincs róla, hogy kik vagyunk. Mi van, ha azt mondom, hogy fejenként van 3 diplománk? Akkor hogy viszonyulsz a válaszainkhoz? Egyébként az összes válasz korrekt volt.
nem baj, elõbb-utóbb téged is lyukon pattint valaki:D
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat meg köszönöm. Úgy látszik van itt épkézláb ember is. Yeah
A kérdező hozzászólása: Khm... a kommentjeitekbõl ítélve ti aztán nem vagytok valami IQ-fighterek :( Mondjuk kár is tõletek kérdezni, mert ilyen pasikkal eleve nem kezdenék (van egy elvárt szintem ;) ), valamint ha valaki ezt már szinte lenézi... lehet ha codoznék azt többre csipáznátok. Szánalom :O
Azert az elözöek alapjan a "szanalmas, hogy neketek ilyen ertekek nem fontosak" kicsit kemeny volt! Nem hinnem, hogy emberileg több lennel ezaltal (föleg, ha igy reagalsz erre). Most, ha en azt mondanam, hogy festek, ezert mindenki ajuljon el ettöl, aki meg nem, az szanalmas, mert nem ertekeli ezt a müveszetet? Valaszolva kerdesedre: Szep dolog, ha valaki ennyire kitartoan csinal valami szepet. Annak, akinek hasonlo a hobbyja biztosan nagy plussz. De, akinek nem, es akivel nem együtt csinalhatod, az nehezebben fogja megerteni, hogy miert aldozol ennyi idöt ilyenre. Nagyon szep dolog a zene, föleg, ha valakinek van tehetsege es megfelelö gyakorlata. De az mar kevesbe, ha emiatt többnek hiszi magat az atlagnal! Nem feltetlenül jelenti azt, ha valaki nem ezt a hobbyt valasztotta, hogy egy plazacica vagy müveletlen tusko. Reszemröl sajnalom, hogy ez kimaradt az eletemböl, de megsem aldoznek ra idöt a többi tevekenysegem rovasara.
örülünk hogy megjött a havi piros, de nem muszáj itt kiadnod:D
Hát nekem a zongorázás nem élvezhetõ zene. Már bocsi, hogy ezt mondom az én fülemet bántja ez van :) A gitározással szimpatizálok, de attól még hogy pl haverom gitározott egy idõbe én meg nem, semmivel nem lett több nálam. Csak eltöltött egy kis idõt azzal hogy megtanuljon, hát én meg mást tanultam :) Természetesen párválasztáskor minden értéket figyelembe vesz az ember de ez is egy olyan apróság ami szinte semmit se számít. Az, hogy milyen az egyéniséged és a külsõd sokkal többet nyom a lantba minthogy te mivel tudsz zenélni vagy mivel sem. Ha gróf lennék a régi idõkbe és azt akarnám, hogy a feleségem szép elõadást adjon a vendégeknek egy-egy összejövetelkor akkor esetleg számítana, de ezek az idõk már igencsak elmúltak :) 21/F
Amennyiben nem ilyen idióta sznob, mint te, akkor pont [email protected], de így maximum dugnálak, mint a lopott biciklit, aztán mehetsz a többi után.
#9: NEM, nem ezt kérdezted! A kérdésedet leírom újra, és próbáld meg szóról szóra, és egészében is értelmezni: "Fiúk! Vonzó (bb) nektek egy olyan lány (egy átlagoshoz képest) aki több mint 14 évig zongorázott, majd gitározott?" Nem, ebben szó sincs shoppingolásról, p.icsáskodásról, vagy bármi másról. A kérdésedben "átlagosnak" aposztrofált csajoknak sem ebbõl áll az életük. Most már kifejezetten ellenszenves vagy, és a plázacicák szintjére saccolom az IQ-dat.
A kérdező hozzászólása: Mi köze a gitárnak a csajozáshoz? Az égvilágon semmi, nem ezt kérdeztem. Hanem arra a képességre gondoltam, hogy talán a shoppingoláson kívül a zenéléshez, mûvészetekhez jobban ért valaki... Belsõ érték! De látom ez a mai világban nagyon le van ejtve.
írásaid alapján te kedves kérdezõ nem egy átlagos lány vagy, aki tud zongorázni és gitározni, hanem egy beképzelt [email protected], aki tud zongorázni és gitározni... 22L
miért, a homlokodra van írva, hogy gitároztál és zongoráztál? szóval csak így külsõre ez nem tesz vonzóbbá. belsõre meg max annak, aki szintén gitározott, vagy zongorázott, vagy hasonló irányú érdeklõdése van. de emiatt nem fog senki beléd szereti.
Én találkozgattam zongorázó csajjal, de inkább az volt benne a plusz, hogy õ is szereti a komolyzenét. Ez viszont csak egy dolog a sok közül, és nem is jöttünk össze, mert egyébként nem volt az esetem. Épp ezért írtam, hogy ez a dolog önmagában semmit sem jelent. Az pedig, hogy erre még vered is magad, végtelenül szánalmassá tesz téged.
Megjegyzem, téged ráadásul jogosan oltogatnak.
Ha olyan értelmes lennél, kirívóan értékes belsõ tulajdonságokkal, nem szidnád itt ilyen alpári stílusban ismeretlenül a válaszadókat. Nekem is szoktak a kérdéseimre ezeknél ezerszer idiótább válaszok jönni, de vagy kulturáltan reagálok rájuk, vagy sehogy.
Te ugye csak kötekedni jöttél ide? Meg hogy majd a sok pasi rácuppan, hogy igen, ohhh, pont ilyen csajra vágyok, aki ért a zenéhez. Elárulom, hogy az, hogy tehetséges vagy valamiben, vagy érzéked van valamihez, az nem rajtad múlik, hanem a génjeiden. Büszkének büszke lehetsz rá, de ne várd, hogy ettõl bárki elájul és majd építik tovább a korántsem alacsony önbizalmadat, aminek lehet nincs is alapja. Bármennyire is azt gondolod, hogy ettõl jobb leszel bárkinél, elárulom nem. Azzal, hogy idejössz és lefikázol ismeretlen embereket és az IQ szintjüket méregeted abból, hogy nekik irreleváns az, hogy te milyen hangszert szólaltatsz meg csak saját magadat minõsíted. Véleményt kértél, azt is kaptál. Itt nem azzal van a gond, hogy nem fogják fel az ittlévõk a kérdésed lényegét, hanem az, hogy ez egy párkapcsolatban õket nem érdekli. Ha te mindenkinél olyan sokkal jobb vagy (egyébként a kérdéseddel is ezt akartad érzékeltetni) akkor nem értem, hogy miért ettõl a tanulatlan, bunkó, igénytelen szar közösségtõl várod a megerõsítést... Felk*rják az agyam az ilyen hozzáállású emberek. 28/n
#27: husom, akkor idézd már, hogy melyik válaszunk volt értetlen, gyopár? Annyira primkó vagy... hihetetlen! :D
remek. akkor nem várnád máshol a menzeszed?
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva jön meg hahaha :) Csupán felidegesít az értetlen, buta, gyopár embertípus. (TI)
"Szóval hogy ha már MEGTETSZETT valaki és ismerkedsz vele akkor mint BELSÕ ÉRTÉKEI VONZÓBBAK VAGY SEM?????? ÉRTITEK BAKKER?????? " - értjük, és már válaszoltunk is rá... azt, hogy nem ez volt az eredeti kérdés. "Amúgy meg a 3 diplomás emberek nem itt olvasgatnak kérdéseket és válaszolgatnak :D" - miért, szerinted õk mit csinálnak? Nem szeretnek röhögni másokon? Látom, hogy nem sok valódi diplomást ismersz... :D Meglepõdnél... "EGy ÁTLAGOS CSAJ MIT CSINÁL???? SEMMIT. Nem érti a matekot, beszélni nem tud helyesen (sem írni), ugyanúgy nem tud játszani hangszeren sem." - nem, ezek a kretének. Az átlagos csajok nem ilyenek. Egyébként honnan jön ez a frusztráció? Csak nem megbuktál valamibõl, kiscsillag? :D
remek. nem menzeszelnél akkor máshol?
A kérdező hozzászólása: EGy ÁTLAGOS CSAJ MIT CSINÁL???? SEMMIT. Nem érti a matekot, beszélni nem tud helyesen (sem írni), ugyanúgy nem tud játszani hangszeren sem. Nem tudom hogy kik vagytok de nem egy értelmes közösség az biztos.
A kérdező hozzászólása: Mindenki elõször a külsõvel jön.... nem ezt kérdeztem. (Hiába van 3 diplomátok, ha nem tudjátok értelmezni a kérdést) Gondolom ronda csajjal úgyse kezd senki. Szóval hogy ha már MEGTETSZETT valaki és ismerkedsz vele akkor mint BELSÕ ÉRTÉKEI VONZÓBBAK VAGY SEM?????? ÉRTITEK BAKKER?????? kedves 20.: nem beképzelt vagyok, csupán élvezem hogy az élet erre is megtanított. Az szokott ilyen észt osztani mint te akinek köze nem volt egy hangszerhez sem. Ugyanúgy büszke vagyok arra is hogy amibe belekezdek az mind sikerül, de nem fellengõzni jöttem ide. Amúgy meg a 3 diplomás emberek nem itt olvasgatnak kérdéseket és válaszolgatnak :D
A kérdező hozzászólása: Azért megdöbbent hogy ezek szerint egy szinten állok egy plázap.csával :( Szánalmas hogy nektek az ilyen értékek nem fontosak.

6 14 lány egy szilveszteri házibuliban, mit csináljon?

Ötletek..? Rendelünk pizzát meg csinálunk vattacukrot:D Gondolom megnézünk valami filmet..eddig kb ennyi:)

Legjobb válasz: Szívesen lennék veletek. :)

Szívesen lennék veletek. :)
Nem szex, nem társas: Metaxa jéggel, barnasör és párnacsata
mind1 a lényeg hogy legyen pia meg cigaretta. a többi jön magától ;D
Nézzetek filmeket, beszélgessetek, csináljatok discot és egyszerûen csak érezzétek jól magatokat!
A kérdező hozzászólása: Ne már, mondjatok kérlek valamit, hogy mit csinálhatnánk, ami nem szex, nem maszti, nem társasjáték, kártyázás semmi ilyesmi!!
Miért masztiznának? 6-an vannak, mindenkinek van párja... A többit a fantáziátokra bízom:D
masztizzatok
Most olyan jót mosolyogtam, mert régebben olvastam egy hasonló hangvételû kérdést csak az valami születésnapi bulis volt, és valaki nemes egyszerûséggel beírta válasznak hogy "masztizzatok".
Nem kell elõre tervezgetni, gondolom barátnõk vagytok mind a 6-an, biztosan jól ellesztek akkor is, ha nincs elõre megszabott program. Sõt, nekem az a tapasztalatom, hogy mindig jobb, ha ilyen esetekben nincs elõre kitalálva, hogy este 7-tõl, 9-ig társas, aztán éjfélig zenehallgatás, stb.. az olyan erõltetett.
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsi, 6 14 éves lány, nem figyeltem
IGYATOK. Egyébként, mi ez, hogy 6 14 lány? Ez már valami életforma, hogy te egy 14 lány vagy? Nem 14 éves lány? Vagy legalább egy / jel vagy valami?
mi chatroulettezni szoktunk :D

18 (fiú) éveshez nagyon fiatal egy 14 (lány) éves?

Csak kiváncsi vagyok a véleményekre:)

Legjobb válasz: Nem veszed észre, hogy csak azért basztatunk, hogy írjál normálisan és ne légy retardált?..

TöbbségénEK! ;)
Nem veszed észre, hogy csak azért basztatunk, hogy írjál normálisan és ne légy retardált?..
A tizenévesek többségén siralmas a helyesírása. Egyébként szerintem is nagyon fiatal. Fõleg mivel egy 18 éves már tulajdonképpen felnõtt, de a 14 éves még gyerek.
szerintem igen..
A kérdező hozzászólása: És bizony, van pár hiba az írásomban, de most nem a saját mobilom használtam, ezen visszaolvasnni sem tudtam, szóval elnézést a hibákért, de szerintem így is érthetõ.
Már értem. A kérdezõnek azt kell írni: Nem sok, te biztos sokkal érettebb vagy a korodnál, és tökéletesen meg tudod majd értetni magad egy 18 évesel. Különben a véleményed 0%-ban lesz hasznos.
Igen, nyalizni kell különben lepontoznak
Köszönöm, hogy valaki érti amit mondok!
Arra is kíváncsi lennék, hogy néhány nagyokos honnan veszi, hogy a kérdezõ a fiú vagy éppen a lány? Mert ez sehol nem derül ki :D
1.: a kérdés megfogalmazása nagyon azt sugallja, hogy a lány írta ki 2.: a lepontozósdiból szerintem egyértelmûen kiderült a kérdezõ értelmi színvonala.
1.Csak épp annyira sugallja mintha a fiú írta volna ki, különbséget nem látok :D 2.Még mindig fennáll az az alternatíva is, hogy nem a kérdezõ pontozott le mindenkit Na mindegy, ezen nem fogunk összeveszni, csak szemet szúrt, hogy milyen látnoki képességekkel vannak itt felruházva egyesek :D
Sonata90 Te pontozol?..
Nem szokásom pontozni, butaságnak tartom az egészet.
Én 18/F vagyok szerintem nem sok a 4 év..Mert a csajok amúgy is az idõsebbeket szeretik.Meg attól hogy valaki csak 14 lehet érettebb a korosztályánál!Én is inkább a fiatalabb lányok közt keresgélek.Korombeli közt túl sok a r..c
Igazán nincs mit, csak próbáltam reálisan nézni a dolgot és nem lövöldözni a vakvilágba :)
A kérdező hozzászólása: Tehát. Nem, én senkit nem.pontoztam le, különben is, milyen alapon tehettem volna, hogyha mindenkinek a saját véleményét kérdeztem. Minden ember más, így a véleményünk is eltérhet, ezért nem "büntetnék" senkit. Amúgy is, általában csak felpontozni szoktam. Tényleg nem értem se azt, hogy miért vádoltatok meg azzal, hogy én pontoztam le titeket, holott még bizonyítékotok sincs rá. Nem talált az sem, hogy a fiú lennék, mert amúgy lány vagyok, de még csak azt sem említettem meg, hogy rólam lenne szó. Sonata90 köszönöm, hogy segítettél helyettem is megoldani a problémát, végre egy értelmes ember.:) Egyébként. Mondták már nekem több internetes beszélgetés során, hogy idõsebbnek gondoltak, de ezzel nem mondom, hogy akkor én most érettebb lennék a korosztályomnál. Sõt, a kérdés is csak elméleti, mert nem is ismer engem az illetõ, hiszen mondtam is, hogy csak kíváncsi vagyok. A válaszok sajnos eléggé megoszlóak amúgy is.
Szerintem is sok! Csak megrontanád. :D 23N
áhhá.csökevényes agy..hmm értem. oké lese. ezen esetben bocs kérdezõ
Sztem nem. Énis 14 vok és összeakar jönni velem egy 18 éves.
Miért olyan nehéz leírni azt, hogy vagyok? meg azt, hogy szerintem?
A kérdező hozzászólása: Miért, az én is-t is rosszul írta..:D
Jó, most kritizáljátok az írásom -.- xD
10 szóból 4 hiba.. végül is...
de ha azt nézed már, hogy 16 és 20? akkor meg már nem nagy? szerintem nem nagy korkülönbség...
óóó kedves kérdezõ te is egy olyan ember vagy aki nem bírja a kritikát? SZÁNALMAS VAGY!
#11 Szerintem a 16/20 is még sok, mert más életszakasz. Hasonlóan a 21/25. Ahol már tényleg semmit nem számít pl 28/32.
Nem fiatal, nekem 13 évesen lett 18 éves barátom, minden jó volt, nem volt semmi gondunk a korkülönbség miatt.
A kérdező hozzászólása: Kedves #12-es válaszoló, megmondanád mivel adtam rá okot, hogy azt írd, hogy nem bírom a kritikát?
szerintem igen.. A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik és Egyébként szerintem is nagyon fiatal. Fõleg mivel egy 18 éves már tulajdonképpen felnõtt, de a 14 éves még gyerek. A válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró Kell még magyaráznom?...
Nem
ma 00:15 Az nem jutott el a csökevényes agyadig, hogy esetleg nem a kérdezõ pontozott hanem valaki más?
Neki lehet ugrani a tokromnak, de az esetek zömében szerintem is össze nem illésrõl beszélünk. Egy 18 éves világképe, életfelfogása, tervei és legfõképp szexuális étvágya, igényei merõben eltérnek egy 14 évesétõl. Fehér holló, aki évekig halasztani hajlandó az elsõ alkalmat és az olyan lány is, aki felkészült már rá ebben a korban. Nem szerencsés párosítás, én nem javaslom, de tõlem mindenki úgy kovácsolja a magánügyeit, ahogy neki jólesik.

Az lehetséges hogy egy 14 lánynak olyan szük legyen a puncija hogy 1 ujj se megy fel?

Legjobb válasz: persze...21 éves bnõmnek se tudom egybõl benyomni...simizni kell azt elõtte :D

persze...21 éves bnõmnek se tudom egybõl benyomni...simizni kell azt elõtte :D
nem. beférne, ha eléggé be lenne nedvesedve.
Van olyan hüvely amnek az elején levõ szûzhártya olyan szûk hogy egy ujj nem megy be, és erõs ráadásul.Van olyan szûk és erõs szûzhártya hogy a megjövõ menstruációt akadályozza, és orvosi beavatkozás szükséges.
Fiatal még, lehet, hogy még nincs kész a szexre, ezért ideges és jobban összeszûkül. Vagy már nem szûz? :o
nekem még egy cerka sem megy de ha lesz pasim betolatom vele a farkát gyorsan h hamarabb túl legyünk rajta.,
Lehetséges. Jól fel kell izgatni ujjazás elõtt, mert valószínüleg szégyenlõs.
A kérdező hozzászólása: kösszi a válaszokat
hogyne, 14-nél sokkal több ilyen lány él

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztéséről, azt mondják ilyen korban már érett rá, ha kívánja tegye. Ha viszont egy 14 éves lány mondja ezt, már leszólják. Miért van ez?

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztésér?l,azt mondják ilyen korban már érett rá,ha kívánja tegye.Nadeviszont ha egy 14éves lány mondja ezt,már lek*rwázzák?Lerib*ncozzák?Pedig másik kérdés kapcsán azt mondják:A fiúk tiniként,3-4évvel éretlenebbek,míg a lányok a koruknak "megfelel?en" viselkednek.Ne azt írjátok h nincs így,mert mind a való életben,mind ezen az oldalon is ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.

ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne kissé h ki ésmiért is pontozta le a 2.válaszolot, amikor eljesen igaza van?:O Am én adtamneked egy plusszt:)
Nagyon jól látod mindezt! Sajnos tényleg így van, de nemcsak a te korosztályoddal van ez így. Bizony az idõsebb, éretebb, nõket is egyenesen lekurvázzák stb, ha olyat cselekszik, de ha ugyanazt teszi egy pasi arra nem mondanak semmit. Hülye egy helyzet. Szerintem ezért is fél olyan sok csaj odaadni magát a fiúnak, pasinak. Ha lefekszik is a lány a barátjával vagy valakivel egy egyéjszakás kalandra, hogy jól érezze magát máris lekurvázzák, de ezt már a srácról nem mondják, pedig õ is csak egy egyéjszakás kalandban volt benne. De ezt mi emberek rontottuk el, hogy ilyen a felfogásunk. Legalábbis a legtöbb emnernek ilyen. De vannak, akik nem így fogják fel! Ezt azért írtam le, mert biztos vagyok benne, hogy lett volna, aki kikérte volna magának a negatív véleményemet.
így van, és ennek társadalmi okai vannak. ez nem jó dolog, a leghatékonyabban akkor tehetsz ellene, ha következetesen mindig mindent úgy teszel, ahogy neked tetszik. nyugodtan éld úgy a magánéleted, ahogy akarod, minden jogod megvan hozzá, és ne félj attól, hogy korlátolt embereknek esetleg ez nem tetszik.

Szerintetek pedofilnak számít az ha valaki 26 évesen egy 14 éves lánnyal van?

Legjobb válasz: Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L

Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L
mázlista! biztos komoly szándékaid vannak
ez nem normális! szerinted kérdezõ normális dolog egy 14 éves lánnyal kezdeni? egy 14 éves senki mellett nem fogja elkötelezni magát... mi értelme egy kapcsolatnak ekkora korkülönbséggel? keressen mindenki a maga korosztályában
Mivel egy 14 éves már bõven nem a serdülés elõtti idõszakát éli, igazság szerint nem, de a köztudat annak könyveli el.
jogi értelemben nem. morálisan sem feltétlenül. szimplán béna és nem elég 1 korabeli nõnek ezért kell a kislány :)
26 az már sok, biztos nem 100as a srác
hogy mit ír a törvény engem nem érdekel, szerintem kimeríti a kategóriát, és szánalmas a srác, hogy nem tud ismerkedni
jajmár még egy netes csodaszerelem...
nekem annak számít
igen
Uncsi.
14 év fölött nem törvénytelen, de szerintem azért elég meredek. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!