Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 kiadják azt (2 db)

Az óvszer megvásárláasa nincs életkorhoz kötve. Dzsízüsz! xD
Mindekinek kiadják...
100% h kiadja , de ha mégis belekötne akkor mondd neki hogy ha nem adja ki akkor 1 hét múlva terhességi tesztet fogsz venni :D
hogyha nem akar adni mondd azt, hogy a nevére iratod a gyereket :D
KENJED ÖCSI!!!!!! PAKOLD MINT ÁLLAT ! AxsddasXDASd 20:17 - ki vagy te, Chewbacca ? :D
Kizárt.Nagyon öskonzerv talán nem adná ki, de a dm nem a 90 éves nénikre épiti a marketinget.
Lehet kicsit érthetetlen ahogy irtam, de az kizárt, hogy nem adják ki. XD sry.
Én 15 éves voltam, mikor elõször vásároltam óvszert. -azóta se volt használva de ez nem lényeges. Szóval igen, adnak. -bár nekem akkora szakállam volt, hogy 30-nak nézhettek 19/F
mi 14 évesen vettünk bnõmmel. simán :) a csaj pedig azt szereti, ha figyelsz rá, figyeled mi az ami jó neki, gyengéd vagy, amit nem akar nem erõlteted
Sweet Jesus. Osztálykirándulás lesz vagy gólyatábor? xD Kiadják, csak max kiröhögnek.
21:03 Nagyon elveztem amit irtal, majd leestem a szekrol a rohogestol. Na meg szep, hogy kiadjak az is csak penz, ha meg csunyan neznek rad akkor se torodj vele ugyse mesz oda mindennap. Max beszolhatsz, hogy mi van tan jobb lenne terhesegi teszt?
nekem 12 évesen kiadták mert fogadtunk haverral egy 2000esbe h nem merek venni hát veszített:D

Egy 14 évesnek kiadják azt a tablettát, amit 72 órán belül kell bevenni a nemkívánt terheség elkerülése érdekében?

Legjobb válasz: Persze, hogy kiadják. De valószínû csak receptre lehet kiváltani. Nálunk pl orvosnak kell felírnia, különben nem adják ki. Nem tudom, hogy ez máshol hogy van.

Persze, hogy kiadják. De valószínû csak receptre lehet kiváltani. Nálunk pl orvosnak kell felírnia, különben nem adják ki. Nem tudom, hogy ez máshol hogy van.
Gyorsan menj orvoshoz, mert a tabletta receptköteles!! Azt nem tudom, van e korhatár, mert ugye ez nagy mennyiségû hormon. Még felnõtt nõknél is hónapokra összezavarja a dolgokat. De ha a logikát nézem, akkor még mindig jobb 14 évesen egy kis hormonális zavar, mint egy nemkívánt terhesség és az abortusz.
Sürgõsen menj el dokihoz és vizsgáltasd meg magad! Biztosan fel fogja írni! De máskor talán a VÉDEKEZÉSRE is gondolhatnál! Nem utólag kell védekezni, hanem elõre!!!
Szia!Igen kiadják a gyogyszert kiskoruaknak is és menj minél elõbb dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!