Találatok a következő kifejezésre: Egy 14 kiadják (7 db)

Az óvszer megvásárláasa nincs életkorhoz kötve. Dzsízüsz! xD
Mindekinek kiadják...
100% h kiadja , de ha mégis belekötne akkor mondd neki hogy ha nem adja ki akkor 1 hét múlva terhességi tesztet fogsz venni :D
hogyha nem akar adni mondd azt, hogy a nevére iratod a gyereket :D
KENJED ÖCSI!!!!!! PAKOLD MINT ÁLLAT ! AxsddasXDASd 20:17 - ki vagy te, Chewbacca ? :D
Kizárt.Nagyon öskonzerv talán nem adná ki, de a dm nem a 90 éves nénikre épiti a marketinget.
Lehet kicsit érthetetlen ahogy irtam, de az kizárt, hogy nem adják ki. XD sry.
Én 15 éves voltam, mikor elõször vásároltam óvszert. -azóta se volt használva de ez nem lényeges. Szóval igen, adnak. -bár nekem akkora szakállam volt, hogy 30-nak nézhettek 19/F
mi 14 évesen vettünk bnõmmel. simán :) a csaj pedig azt szereti, ha figyelsz rá, figyeled mi az ami jó neki, gyengéd vagy, amit nem akar nem erõlteted
Sweet Jesus. Osztálykirándulás lesz vagy gólyatábor? xD Kiadják, csak max kiröhögnek.
21:03 Nagyon elveztem amit irtal, majd leestem a szekrol a rohogestol. Na meg szep, hogy kiadjak az is csak penz, ha meg csunyan neznek rad akkor se torodj vele ugyse mesz oda mindennap. Max beszolhatsz, hogy mi van tan jobb lenne terhesegi teszt?
nekem 12 évesen kiadták mert fogadtunk haverral egy 2000esbe h nem merek venni hát veszített:D

Egy 14 évesnek kiadják azt a tablettát, amit 72 órán belül kell bevenni a nemkívánt terheség elkerülése érdekében?

Legjobb válasz: Persze, hogy kiadják. De valószínû csak receptre lehet kiváltani. Nálunk pl orvosnak kell felírnia, különben nem adják ki. Nem tudom, hogy ez máshol hogy van.

Persze, hogy kiadják. De valószínû csak receptre lehet kiváltani. Nálunk pl orvosnak kell felírnia, különben nem adják ki. Nem tudom, hogy ez máshol hogy van.
Gyorsan menj orvoshoz, mert a tabletta receptköteles!! Azt nem tudom, van e korhatár, mert ugye ez nagy mennyiségû hormon. Még felnõtt nõknél is hónapokra összezavarja a dolgokat. De ha a logikát nézem, akkor még mindig jobb 14 évesen egy kis hormonális zavar, mint egy nemkívánt terhesség és az abortusz.
Sürgõsen menj el dokihoz és vizsgáltasd meg magad! Biztosan fel fogja írni! De máskor talán a VÉDEKEZÉSRE is gondolhatnál! Nem utólag kell védekezni, hanem elõre!!!
Szia!Igen kiadják a gyogyszert kiskoruaknak is és menj minél elõbb dokihoz.

Egy 14 évesnek kiadják a vizipipát és a dohányt, szenet?

Dunakeszin lakom westend és a környéke még szóba jöhet meg egész dunakeszi.

Legjobb válasz: Hivatalosan nem.

Hivatalosan nem.
A mammutban igen, cserépváros a bolt neve (mammut 1)
Majdnem mindenhol kiadják, még meg is simogatnak.

Ha lejár a táppénzem szülés elött ( dec.14-én, január 21-re vagyok kiirva) akkor igényelhetem előbb a tgyást 28 nappal, hogy ne legyen egy üres hónapom? Év végén kiadják majd a bent maradt szabikat is?

Legjobb válasz: Szülés idõpontja elõtt 28 nappal már meg lehet igényelni, vagyis a te esetedben 2013/12/24-tõl lehetne. 2013/12/14 - 2013/12/23-ig menj szabira

Szülés idõpontja elõtt 28 nappal már meg lehet igényelni, vagyis a te esetedben 2013/12/24-tõl lehetne. 2013/12/14 - 2013/12/23-ig menj szabira
A kérdező hozzászólása: Aha értem, nekem nem éppen kismama barát volt a melóhelyem azért nem ajánlották hogy dolgozzak (veszélyes anyagok). Vagyis akkor ugyanúgy te is megigényled elöbb a gyást mint én , de neked nem lesz olyan problémád szerintem, mint nekem volt :) )
Aranyos vagy, köszi! :) Én február elejére vagyok kiírva, de a munkáltatóm nem tolerálja a kismamákat, így mindenképpen azt szeretnék, ha táppénzre mennék. Én szerettem volna még maradni, de megoldják, hogy ne legyen kedvem... Szóval 2012. májustól vagyok folyamatosan a cégnél, mert bár elõtte is ott voltam, munkaerõ közvetítõ által, és az nem számít. Január elejétõl venném igénybe a szülési szabadságot, addig viszont marad a táppénz..
A kérdező hozzászólása: Nekem ezt tegnap mondta a könyvelõ a melóhelyrõl. Már táppénzen vagy, azért kérdezed? Vagy valami hasonló problémád van? Amúgy én errõl nem igazán találtam a neten semmit. Érdeklõdj a munkahelyeden szerintem :) De lehet tudok segiteni , ha leirod :) )
Értelek.. :) Köszönöm szépen. :) Ezt amúgy honnan tudod? Vagy hol lehet utánanézni?
A kérdező hozzászólása: Ja igazából azt akarják hogy még most dolgozzam le , mig nincs nagy pocak, de ha kihasználhatom ezeket a lehetõségeket akkor megteszem! :) Úgy értem hogy idén 5és fél hónapot dolgoztam le igy nekem csak ennyi ideig jár táppénz sajnos :)
Sziasztok, Bocs, ha hülye kérdés, de hogy érted azt, hogy lejár a táppénz? Maximalizálva van? (Kismama vagyok, így engem is érint.)
Igen, menj szabira míg nem tudsz tgyásra menni, vagy tényleg dolgoznod kell egy pár napot, ha nem engednek szabira. Ha nem adják ki a szabit, akkor a gyed lejárta után fogják ezeket a napokat is a felgyülemlett szabikhoz hozzáadni. Bár nem értem miért ragaszkodnak hozzá, hogy dolgozz 8 hónapos terhesen.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi a választ valahogy én is igy tervezem, csak nem tudom a meló helyen hogy állnak majd hozzá, mert õk azt akarták dolgozzam le a maradék 1 hónapot :)
Ha volt egy év folyamatos munkaviszony, akkor a táppénz nincs korlátozva (csak a mértéke - ha 2 év folyamatos volt, akkor a mértéke sem). Ha egy évnél kevesebb a munkaviszony, akkor a táppénz annyi idõre jár, amennyit az igénylés elõtt dolgoztál. Ha 2012 május óta folyamatos a jogviszonyod, akkor te lehetsz bármeddig táppénzen, de csak 50% a mértéke.

Ha írtam egy jó könyvet 14 évesen, mit tegyek, hogy kiadják?

Mármint,mik a lépések ?

Legjobb válasz: 1: Ügyes vagy. 2: Nézz szét junior írói pályázatokon, mert egy kiadó elkér több százezer forintot egy kiadásért, mert nem szeretik vállalni a rizikót.

1: Ügyes vagy. 2: Nézz szét junior írói pályázatokon, mert egy kiadó elkér több százezer forintot egy kiadásért, mert nem szeretik vállalni a rizikót.
Pályázatokra küldd be szerintem is, akár csak részleteket belõle. Esetleg egy helyi újságot keress fel, hogy írjanak rólad, közöljenek részleteket a mûvedbõl. Kiadatni támogatás nélkül nagyon drága lenne, várj, amíg felfigyel rád valaki! Ha tényleg olyan jó könyvet írtál 14 évesen, akkor szerintem lesz, aki lát benned fantáziát. Csak ehhez elõbb meg kell mutatni az írásodat hozzáértõ személyeknek.
Ki mondta, hogy jó a könyv? Család? Barátok? Mert nekik nem túl objektív a véleményük. Kiadáshoz, ahogy már korábban is írták, keress pályázatot, küld el olyan kiadóknak, akik adnak ki hasonló könyveket. Ha még vannak novellákat, regényfejezeteket közlõ havi magazinok, nekik is elküldheted. Nem elkeserítésként mondom, de kevés magyar írós könyvet adnak ki, fõleg elsõ könyveset. Kicsi a piac, nagy a kockázat. Ha többet is akarsz írni, az elsõt közölhetnéd blogban is, akkor a késõbbi köteteknél hivatkozhatnál az olvasottságára, ottani véleményekre.
A kérdező hozzászólása: igazából, az egyik barátnõmrõl lenne szó.. nagyon, nagyon jó könyvet írt, és ezt nem mint barát mondom, hanem mint olvasó..Meg szeretném lepni ezzel születésnapjára..köszönöm!
Te nem adathatod ki a könyvét a beleegyezése nélkül.
Én tudok olyan kiadót, ahol úgy tudom, ingyen is kiadják. Kiadót kell találnod, azt akkor ha aszondják kiadják, akkor onnantól õk már tudják a többit, gondolom ha õk adják ki kiadó költségén, akkor lesz valami szerzõdés, megállapodtok, hogy te hány százalékot kapsz minden egyes eladott példány után.

Kiadják boltban egy 13-14 éwes lánynak a pipadohányt?

vizipipához szeretnénk venni dohányt ( pécs,árkád ) kiadják nekünk,wagy kiskorúak nem vehetnek iet..??:S

Legjobb válasz: Pont az árkádban dolgozom pécsen :DD igaz, nem a dohányüzletben, de majd szólok nekik, hogy ha bemenne egy kislány ne szolgálják ki, mert egy flegma, bunkó kiscsaj. remélem segítettem.

Pont az árkádban dolgozom pécsen :DD igaz, nem a dohányüzletben, de majd szólok nekik, hogy ha bemenne egy kislány ne szolgálják ki, mert egy flegma, bunkó kiscsaj. remélem segítettem.
engem is rohadtul idegesít...
Fingom sincs, de döntsd már el hogy normálisan V-vel, vagy kvásan W-vel írod a szavakat... Kettõt egyszerre ne.
nem adják ki mert zárjegyes.. amugy minden mást igen amin nincs zárjegy
XDD
A kérdező hozzászólása: oksa :D
jót röhögtem rajtad.
A kérdező hozzászólása: áh nagyonköszih h szólsz az érdekemben :) <33
szerintem nem szolgálják ki dohányáruval
A kérdező hozzászólása: jólwanoksa :D kinemszarja le.?! ez csak egy kérdés wolt...ha walami nemteccik el lehet takarodni a pics*baahh. (: na puszpusz
már az írásodról is lerí, hogy egy hülye kis naiv p.csa vagy. nem engedheted meg magadnak ezt a hangnemet az idõsebbekkel szemben, elõször tegyél le valamit az asztalra, mellesleg NEM adják ki, személyi kell hozzá, de azt is csak 14 éves kortól adnak és csak akkor oké, ha elmúltál 18 éves, de te attól még messze állsz. 19/L
A kérdező hozzászólása: úristen -__- nem az wolt a kérdés h mikor nõl fel a mai ifjúság, hanem hogy pipadohányt adnak e kiskorúaknak az árkádban.na, már világos??? -.-" ennyi szerencsecsomagot... (Y)
túl korán nõ fel a mai ifjúság.
A kérdező hozzászólása: most ne azzal foglalkozzatok h hogy irom a w-t hanem a kérdéssel de tökmind1.. -.-" legközelebb ideirom : csak értelmes wálaszokat wárok ... -.-""
A kérdező hozzászólása: ja amúgy simán kiadják, már kétszer wettünk árkádban dohányt.:D nembaj, azé köszi a wálaszokat (:
terhes vagy.
Helyfüggõ, de egy próbát megérhet. Maximum beküldöd egy idõsebb haverodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!