Találatok a következő kifejezésre: Egy 10 baba félig (14 db)

5 es fel honapos baba miert nincs el egyedul 10 percnel tovabb?

A babam 10 perc utan nyuglodik,pedig korbe van rakva jatekokkal,ha nincs korulotte annyi dolog akkor is. Hagyjam nyuglodni kicsit? A ti babatok mennyi ideig volt el magaban?

Legjobb válasz: 5 és fél hónaposan? semeddig, max 5-10 percig, de az semmi. 1,5-2 évesen szoktak (általában, ez sem igaz mindenkire) hosszabb idõt egyedül eljátszani. õ még nagyon kicsi, ne várd tõle, hogy egyedül is elfoglalja magát, még szüksége van a közelségedre, a társaságodra.

5 és fél hónaposan? semeddig, max 5-10 percig, de az semmi. 1, 5-2 évesen szoktak (általában, ez sem igaz mindenkire) hosszabb idõt egyedül eljátszani. õ még nagyon kicsi, ne várd tõle, hogy egyedül is elfoglalja magát, még szüksége van a közelségedre, a társaságodra.
az enyém soha egyetlen percet sem volt el magában, ha nem volt mellette valaki azonnal ordított és ez most is így van!11 hónapos
Nekem csak azota van el egyedul amiota megtanult maszni. Addig meg 5 percet sem volt el egyedul, sehogy sem volt jo neki. Amikor elkezdett maszni akkor egyik jatektol maszott a masik jatekig es mindig valami olyan jatekot szemelt ki ami a szoba masik sarkaban volt. :) Igy addig maszott egyik helyrol a masikra amig belefaradt es elaludt. Tettem vettem a konyhaba es ralattam a szobaba de onnan nem tudott kijonni mert racsos kaput szereltunk a nappali ajtajara. Mikor egyszercsak nagy csond volt akkor tudtam, hogy elaludt a nagy mozgasba. :) Azota nincs gond vele, most 15 honapos. De azelott sosem volt el egyedul.
5-6 hónaposan nekem is csak 3-5 percet volt el a játékaival(ha jó kedve volt, pihent volt és a csillagok állása is jó volt)

Egy 10 hetes baba félig ülő helyzetbe már lehet az ölemben, vagy még csak fektetve?

Legjobb válasz: Szerintem ha félig öóülteted fel, akkr nagy baj nem lehet. Én is ezt csináltam... Dia

Szerintem ha félig öóülteted fel, akkr nagy baj nem lehet. Én is ezt csináltam... Dia
Nem gond. Én már egy naposan szembe ültettem az ölembe és úgy etettem meg cumisüvegbõl. Így mutatták a debreceni klinikán. Semmi probláma nincs a bébimmel!

Mit tegyek akkor ha eladtunk egy 10 hetes kan boxert és a vevõt nem érjük el a kutya után se üzenettel se hívással, félek hogy rossz embernek adtuk oda nem szeretném hogy baja essen? ! Kérem segítsen az aki tud!

oxer , kiskutya , SOS ,

Legjobb válasz: A szerzõdésnek tartalmaznia kell a vevõ címét személy azonosságát. ( az ( eladónak is ) Látogassátok meg az illetõt.

A szerzõdésnek tartalmaznia kell a vevõ címét személy azonosságát. ( az ( eladónak is ) Látogassátok meg az illetõt.
A kérdező hozzászólása: tudom csak azért rossz
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ha nincs szerzõdés akkor gyakorlatilag azt csinál a kutyával amit akar. Ha agyonelleti akkor agyonelleti, a éhezteti akkor éhezteti, ha veri, akkor veri. Nektek innentõl semmi közötök hozzá, az õ tulajdona, és mivel nem volt szerzõdés így semmiféle elszámolással nem tartozik felétek. Törõdjetek bele, ez a kutya már elveszett... És ne legyen több kiskutya!
A kérdező hozzászólása: semmi de én csak anyukámnak szeretnék segíteni hogy megnyugodjon de tök mind 1
Már elnézést a kérdésért, de miért akarod elérni? Lehet külföldön van, vagy valaami ilyesmi. Nem tudom, miért akarod mindenképpen elérni õt. A kutyát megvette, az övé. Ennyi.
Ez hülye.
mi az, hogy születtek? kutyák nem születnek csak úgy. kutyák úgy születnek, ha két kutyát pároztatnak. miért akartatok kölyköket? mondd meg a szüleidnek hogy többször ne forduljon elõ, hogy szül a kutya. mellesleg az ilyen szaporított kiskutyák sajnos tényleg NAGY ESÉLLYEL kerülnek rossz kezekbe. szóval ezt a szüleid majd feldolgozzák valahogy, együtt élnek vele, nem hiszem, hogy bármit tudtok tenni. IVARTALANÍTSÁTOK A KUTYÁITOKAT!!!
A kérdező hozzászólása: nem írtak anyuék, és születtek a kutyik!!
Szerzõdést írtatok?
A kérdező hozzászólása: eladtuk a kutyust és félünk (anyuékkal) hogy valami baja esik mert nem érjük el a vevõt !! azt viszont nem tudom miért írtam bele hogy 10 hetes meg ilyenek de nem nem az a fontos!!
csak hogy értsd a kérdést: hogy került hozzátok egy 10 hetes kiskutya, amit utána eladtatok?
Segíteni? Tippekkel, esetleg. Ha csipezve van a kutyus, be kell jelenteni az állatorvosoknál. Az összesnél, abban a városban. Ha nincs chip, akkor is végig kell járni az állatorvosi rendelõket. Szólni, hogy keresitek az illetõt, telszámot hagyni. A meghagyott elérhetõségeken rendszeresen próbálkozni...egyéb most nem jut eszembe. Ja, és máskor talán jobban megválogatni? Én személyi igazolvány, felelõsségvállalási aláírása nélkül szóba sem állok. Pedig "csak" korcsokat adok és "csak" örökbe.
most ki tudna segíteni?? az a kérdés, hogy ki vett mostanában 10hetes boxert?? szedd már össze magad kicsit és magyarázd el, hogy mi a helyzet.
mi az, hogy eladtatok egy kiskutyát? magyarázd el.
A kérdező hozzászólása: aki ismer valakit aki ki tudja vagy tud segíteni kideríteni azt légyszíves írjon és ami kell le irom (pl.:telszám, cím, név) elõre is köszönöm!! :'(
Talán azelõtt kellett volna ezen gondolkodni, mielõtt szaporítani kezdtetek.Meg lehet nagyon könnyen elõzni a hasonló problémákat:a kölykök árából elviszitek a szukát ivartalanítani. Ha az eladott kicsi rossz helyre került, ti tettétek tönkre az életét.

Mennyire biztos, hogy egy 10 hónapos anytejes baba nem azért kel fel éjjel cicizni, mert éhes?

Legjobb válasz: Ha este eleget szopizott,és a teától vissza alszik,akkor biztos nem éhes.Ha viszont éhes,akkor este adj neki valamilyen komolyabb vacsit.Ebben a korban már nem elég neki csak az anyatej.

Ha este eleget szopizott, és a teától vissza alszik, akkor biztos nem éhes.Ha viszont éhes, akkor este adj neki valamilyen komolyabb vacsit.Ebben a korban már nem elég neki csak az anyatej.
Valószínûleg nem éhes. Az én lányom 13 hónapos, még mindig szoptatom éjjel is, csak egy pár korty kell neki és alszik tovább. Próbáltam vízzel kínálni, hát ne tudd meg, hogy "megsértõdött" rajta:) Maradt a tej, így nyugodtak az éjszakáink. A lányomnak a rágófogai jönnek, valószínûleg ez ébreszti fel.
Hát ha már eddig szoptattad éjjel is akkor megszokásból ébred meg..Ha felsír adj neki cumisüvegbe vizet majd visszaalszik.. Elvileg ahogy Te sem úgy már egy 10 hónapos baba sem kel fel csak azért mert éhes.. Az Én lányom két hónapos kora óta alszik éjjel.. Néha felsírt, de csak nyöszörgött.. Aztán hogy nem kapkodtam fel rögtön rájött, az éjszaka alvásra van nem hamikálásra. Szerintem ez a titka..
Szinte biztos, hogy nem azért kel fel. Az én lányomnak is voltak napjai, amikor szinte semmit nem evett egész nap, mégis aludt egész éjjel. Ebben a korban már az õ gyomruk is pihen éjjel. Inkább tényleg a megszokás vagy a foga.

Van egy autóhitelem amit 10 évre vettem fel, ebből már 5 év letelt, havi törlesztésem 35000 ft-ról 60000 ft-ra ugrott amit már egyre nehézkesen fizetek. Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után? Kell fizetnem rá?

Legjobb válasz: "Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után?" Attól még a tartozást ki kell fizetni. Gondolom eleve nem volt nagy értékû autó (3 millió?), jelenleg nem a felét éri az eredeti értékének, hanem a negyedét, a tõkébõl meg legalább 3/4-e van meg. Tehát a felét még ki kell fizetni - magasabb kamatozású, pl személyi hitelbõl, ugyanúgy 5 évre havi 60000-ért. A kifizetésen kívül nincs kiút az ilyen hitelekbõl.

"Nem tudom mit csináljak hagyjam hogy elvigye a bank 3 hónap után?" Attól még a tartozást ki kell fizetni. Gondolom eleve nem volt nagy értékû autó (3 millió?), jelenleg nem a felét éri az eredeti értékének, hanem a negyedét, a tõkébõl meg legalább 3/4-e van meg. Tehát a felét még ki kell fizetni - magasabb kamatozású, pl személyi hitelbõl, ugyanúgy 5 évre havi 60000-ért. A kifizetésen kívül nincs kiút az ilyen hitelekbõl.
Autóra 10 év hitelt? Ez eléggé rizikós ötlet volt. Szerintem ahogy lehet, hagyd a fenébe. Inkább tömegközlekedj vagy bringázz. Ilyen benzinárak mellett... Hacsak nem létszükséglet.
Próbáld meg kiváltatni kedvezõbbre. Õk elég profik benne, egy próbát megér: autohitelkivaltas.hu
Menj el persze, hisz ha baba van a dologban, és vérzel, el is mehet! De akár meg is maradhat, ha írnak fel gyógyszert! Mindenképp menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a mai negatív teszt?az nem azt jelenti hogy nincs baba :(
Talán nem kéne ennyit projektelgetni ezen az egészen akkor lenne baba... 27 évesen meg még bõven ráérsz szülni.
Szia! Szerintem minden kép menny el.
A kérdező hozzászólása: van egy kis probléma a mellemmel és kaptam 1 évet hogy terhes legyek és ha nem akkor megmûtenek....
menj el dokihoz, méhen kívüli is lehet az egyszer + egyszer - teszt
szerintem sajnos korai vetélésed volt. Nekem ugyanez volt a múlt hónapban, késett egy hetet, de már a mensi elõtt pozitív tesztem volt, bár nagyon halvány. elmentem a dokihoz, elküldött bhcg vérvizsgálatokra, ott is egyértelmûen ezt mutatta. Mi is hónapok óta szeretnénk, nagyon megviselt hogy elment a "baba", de a doki azt mondta, ez a jobbik eset: meg tud foganni, képesek vagyunk beavatkozás nélkül összehozni. Hogy miért nem maradt meg annak számos oka lehet. Én úgy döntöttem próbálkozunk még egy félévig, hátha összejön ismét, ha nem akkor vizsgálódás. Nem akarok rágörcsölni, ez mint látszott, ugy sem rajtam múlik...
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ! neked, hogyan sikerül nem rágörcsölni? én azt hiszem nekem megy, de akkor amikor meg kellene jönnie tiszta gáz leszek....(belõlem élnek a terhességi teszt gyárak...)és ha már én észreveszem magamon akkor mit élhet át a párom...szegény próbálja pozitívan felfogni....de nekem minden hónapban egyre rosszabb....
nagyon nehezen megy, de új melóhelyem van , eltereli a figyelmem napközben. Este pedig tényleg arra gondolok, hogyha a Jóisten is úgy akarja, babás leszek majd. Persze összebújunk két naponta, nem csak ugy várom a csodát, de nálunk egyébként is ilyen sûrûnek számitó volt az együttlét, még a próbálkozás elõtt is. Amit viszont másképp csinálok; nem kávézom, nem nagyon iszok alkoholt, ha igen csak vörösbort, most nem járok kondiba. De ezek nélkül is lehet bárki terhes, az én lelkemnek ez kell! Remélem nektek is hamar sikerül!

Miért van az, hogy azoknak a családoknak ahol minden rendben van, már csak egy baba hiányzik, de sajnos betegség miatt nem lehet. De más, 5-10 gyereket szül, és fel sem tudja nevelni őket. Olyan igazságtalan az élet. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nem rólam van szó. Egy kedves ismerõsömröl, nagyon kedves házaspár ,gyönyörû lakásuk van, anyagilag is minden rendben ,annyira normális emberek, már csak egy kis baba hiányzik abba a nagy lakásba aki egésznap csak játszik, rohnagál, kacag,annyira megérdemelnék. Én nem szeretnék gyereket, nem is szeretnék szülni ,sem örökbefogadni .

Általában azoknak nem lehet, akik ennyire "rágörcsölnek a babaprojectre"
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek :) ) Inkább egy gyerek legyen, persze ez is sokmindentõl függ.., de legalább boldog lehessen kapjon meg mindent, amire egy gyerekenek szüksége van. De ahol több gyerek van, enni nem kap, pucéron rohangál.. (romák )ez idegesit inkább , és csak szülik, szülik, mint a nyulak.. és szegény gyerekek majd elkerülnek otthonokba ..mert nem tudják õket felnevelni . Csak a pénz miatt szülik õket.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó. Egy kedves ismerõsömröl, nagyon kedves házaspár , gyönyörû lakásuk van, anyagilag is minden rendben , annyira normális emberek, már csak egy kis baba hiányzik abba a nagy lakásba aki egésznap csak játszik, rohnagál, kacag, annyira megérdemelnék. Én nem szeretnék gyereket, nem is szeretnék szülni , sem örökbefogadni .
Ez van. Ezt a lapot osztotta a sors, ez nem azon múlik, hogy valaki aranyos és kedves. Fantasztikus rokonom halt meg alig harmincévesen egy hónapokig tartó durva betegségben, egy egész életében undok, áskálódó némber (soha senkihez nem volt két kedves szava sem) meg élt 95 évet, az utolsó percekig egészségben, jólétben. Ez is igazságtalan. Ilyen az élet..
Nekem 5évig nem lehetett kisbabám, ezalatt az idõ alatt sógornõm ketõt szült.Néha kiborultam hogy miért pont én, mikor annyira szeretnénk, és itt is adott volt minden. Igy visszanézve már nem bánom hogy nem lett akkor, sok mindenen keresztülmentünk, lélekben megerõsödtem, és már egyáltalán nem fáj.Nekünk ez jutott. Ha tulsulyosak le kell fogyniuk, tenni kell azért hogy gyerek legyen, mert bizony valakiknek nem csak úgy besikerül.
Nincs igazság a Földön ez igaz. De az is, hogy nem mások tehetnek róla, hogy neked nem lehet .Mondjuk én az említett kisebbségre egyébként sem irigykednék , örülök , hogy nem tartozom közéjük, szerintem te is:D Örökbefogadás nem jöhet szóba?milyen betegséged van ? a keresztanyámmal néhány éve közölték, hogy meddõ és 1 % esélye sincs rá, hogy gyereke legyen ezért abbahagyta a védekezést, és néhány hónapra rá teherbe is esett.
Eleve amíg nincs minden kész a babára, sokszor addig ki sem derül, hogy eü gond van. Addig védekeznek, aztán amikor jöhet, akkor derül ki, hogy valaki készülékében hiba van. Egyébként miért nem lehet nekik? Kérdezem ezt egy meddõvé nyilvánított anya gyerekeként.
Így igaz. Amúgy az 5-10 gyerek inkább a cigányoknál gyakori.
Nem is tudod hogy tényleg beteg e hogy akkarnak e egyáltalán gyereket egyáltalán mért foglalkozol te az õ gyerekvállalásukkal, a saját dolgaidal törödj.
Fenét. 5-10 gyerek azoknál gyakori akik tisztában vannak azzal hogy a gyerek értékes. Az élet mindig igazságtalan volt, ebben semmi új nincs, de ha nagyon akarsz valamit akkor elérheted. Örökbe is lehet fogadni, bár tény hogy nagyon körülményes procedúra.
A kérdező hozzászólása: Nagyon el vannak hízva, mindketten, és gondolom emiatt a nõ veszélyeztetett terhes lenne.
16: Én meg ismerek olyat, akinek soha nem volt abortusza, egészségesen élt, nem szedett gyógyszereket, nem dohányzott és nem is volt beteg. És mégsem jön a baba.... Van ahol meg az elsõ összejött, a második nem, csak nagy nehezen évekkel késõbb. Pedig neki sem volt abortusza.... Eléggé általánosító kijelenteni azt, hogy XY azért nem esik teherbe, mert biztos abortusza volt vagy ivott.
Én három párt ismerek, ahol nem jön össze a baba. Ez alapján nekem megvan a saját véleményem, ami nem egyezik, azzal, hogy jajj milyen igazságtalan az élet, hogy nem kap babát az, aki megérdemelné, bezzeg a romák... Nos az egyik nõnek 18 éves kora elõtt két abortusza is volt. Ma sikeres ügyvédnõ (ami ugye nem lehetett volna, ha megszüli a gyerekeit) és rendesen le is nézi azokat, akik nem építettek karriert. Gazdagok és nyilván jó helye lenne náluk egy kisbabának, hiszen minden vágya most már csak egy gyerek. Kívülrõl csak ennyi látszik. Azt meg mindenki elõtt tagadja, hogy mit tett fiatalon, így mindenki sajnálja is õket és sokszor elhangzott már a környezetükben, hogy milyen igazságtalan, hogy neked nem lehet gyereked, bezzeg másoknak.... De erre mondom azt, hogy magának köszönheti. Legyen boldog a karrierjével, õ ezt választotta. A másik nõ pedig szintén fiatalon egy nagy k. volt. Összefeküdt mindenkivel, csövezett az utcán, drogozott és ivott, mint a gödény. 15 évvel késõbb, persze ezt már senki nem mondaná meg róla, mert már régóta minden rendben van körülötte. Õ is sikeres és látszólag tökéletes nõ és feleség. Õt is mindenki (aki nem ismerte régen) sajnálja és igazságtalannak tartja, hogy nem lehet gyereke... A harmadik nõ pedig gyerekkorában tornászlány volt. Hormongyógyszereket is szedettek vele, hogy ne nõjön nagyra. Na és persze rendesen kizsigerelték a szervezetét és nagy erõpróbáknak volt folyamatosan kitéve. Mindezt annak érdekében, hogy jó tornász legyen. Osztálytársam volt 8 évig és pontosan emlékszem, hogy mindig mindenkinél többre tartotta magát és nagyon is élvezte az elõnyét az alkatának és a hajlékonyságának, sikereinek. Emlékszem, amikor mindenki fogdosta a fenekét - a lányok is-, hogy milyen húú, milyen kemény. Ennek köszönhet egyébként mindent, amit elért, hogy egyetemet végzett (mert amúgy buta) és testnevelõ tanárként elismert ember. Hát mellékesen ez az ára, hogy babája nem lehet, pedig már meghal érte, hogy lehessen. Illetve ismerek egy negyediket, de õt egyáltalán nem bántanám. Neki rákja volt és kipakolták sajnos, még mielõtt anya lehetett volna... :(
A Teherbeesés topicban rengeteg ilyen kérdés van, sajnos nem mindenkinek adatik meg az azonnal teherbeesés sikere. Még teljesen egészséges pároknál is általában fél-egy év alatt jön össze. Pláne ha valami egészségügyi gond van! Az élet igazságtalan tud lenni sajnos.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lesz az a gyerek hülye aki egyedül él, nekem sincs testvérem, még sem vagyok hülye.:DD A másik, hogy egy család min 3. emberbõl áll: anya, apa, gyerek. Ez a család.. nem 3 gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is inkább a romákra gondoltam, annyi gyereket szülnek.. terhesen cigarettáznak , meg ütik a gyereket , hogy beteg legyen, és minnél több pénzt kapjanak majd utánna. Más meg örülne , hogy ha egyetlen egy egészséges gyermeke lehetne , akinek mindent megtudna adni, és teljes értékû életet élhetne.
sajnos én is látok a környezetemben ilyen ellentétpárt. az egyik nõnek van gyereke, de kb le xarja szegényt, nem ad neki normálisan enni, beszélni nem tud a gyerek rendesen 7 évesen. a másik nõ meg a fél karját odaadná egy csöppségért, de sajnos nem nagyon van esély rá, h találjon olyan férfit, akivel sikerülne. itt is a túlsúly a gond. de annyira, h még a pasizásig sem jutott el szegény lány 30 éves korára. betegség áll a háttérben :( nekem van egy szeretõ párom, anyagiakban sem kell nélkülöznünk, késõbbre tervezzük a babát, viszont még csak fogalmam sincs arról, h egyáltalán lehet-e. van egy súlyosnak mondható betegségem. ami mondjuk jó hír, hogy egy ugyanilyen betegséggel élõ barátnõm most hozott világra egy egészséges édes kisfiút, szóval talán van esély :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Tudom, hogy mi a problémájuk, szerintem ha rossz napod van ne rajtam töltsd ki légyszíves. Szerintem, nem sok közöd van hozzá hogy mivel foglalkozom ..
Bizony az élet igazságtalan de emiatt még nem kell sirni és másokat szidni, a probléma megoldáson kell gondolkodni. Örökbefogadás, lombik program, ha nincs más keresni egy trükkös ügyvédet és tõle segitséget kérni.
Az érmék kb. 300 kg-ot tesznek ki.
A kérdező hozzászólása: indoklást is!amúgy köszi
Mindegyikbõl x darabot kapott. 10000x + 1000x + 100x + 10x = 22331100 stb.
2010
Igen 2010.
Jelekkel: A pénz az asztalon csoportosítva fajtánként: 10000x + 1000x + 100x + 10x = 22331100 A kupacok csomagocskákká kötözgetése: 10000x + 1000x + 100x + 10x = (10000 + 1000 + 100 + 10) x = 11110 x A csomagocskák számának kiszámolása: 11110 x = 22331100 x = 22331100 / 11110 x = 2010

Mit csináljak? A doki azt mondta lehet sex-elni, viszont azt is mondta, hogy utána előfordulhat egy kis barnázás, mivel méhszájsebem van. Viszont én félek. Nem lesz baja a babának? 10 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami

Szia! Mikor én 9 hetes voltam és szeretkeztem a párommal enyhe vérzésem volt utána. Tényleg minimális. De nagyon megijedtem! Egybõl hívtam anyukámat és kellemetlenül éreztem magam, de elmondtam neki, hogy mi volt! Azt mondta, hogy az azért volt mert lehet egy kicsit durvábban csináltuk és nem kell megijedni. Ezt az orvos is megerõsítette, de talált egy kis vérömlenyt 5 mm-es amire azt mondta, hogy vagy felszívódik vagy barnázni fogok tõle. A végén felszívódott, mert nem látták már. Azóta nem merünk mi se úgy szeretkezni, peddig nagyon híányzik mindkettõnknek! Más hogy is örömet tudtok szerezni egymásnak, ha félsz. Az az igazság, hogy az elsõharmadban nagyon óvatossan kell szeretkezni mert félõ, hogy egy heves szándékból szomorú következmény lesz. Ezeket azért írtam le, hogy tudd más is van, volt és lesz ilyen helyzetben. Boldog babavárást!23 hetes kismami
Ha félsz, akkor behatolás nélküli örömszerzéssel próbálkozzatok, abból nem lesz barnázás.
En is barnaztam 7 hetesen szeretkezes utan, nagyon megijedtem annak ellenere h nem voltunk hevesek...elrohantam masnap a dokihoz megerositette es latszott is az uh-n h hol sertettuk meg a mehet...es letiltott rola es irt fel ultrogestanat...azt mondta akkor lett volna nagyobb baj ha epp ott lenn lett volna a mehlepeny...mert akkor azt is sertettuk volna es az mar nem lett volna jo... Jobb vigyazni...mi is mar csak most probaltuk ki nagyon ovatosan de valahogy magyon feltuk ...es nem is volt igy jo...inkabb marad a masfajta oromszerzes... ...hidd el ki lehet birni en csak tudom... 35 hetes pocis
megeteted mikor felébred?
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy mi már tápizunk egy hónapja, de cicibõl is keveset evett, amikor még volt tejem...
még annyi, hogy 4 hónapos korában én bevezetném a sinlacot vagy pótolnám tápszerrel ha nincs annyi tejed már, azért éhes
ha aludni akarsz kénytelen leszel növelni a nappali kaja adagját, míg ezt nem teszed meg, fel fog kelni hisz éhes! Pár napig etesd sûrûbben, akár 2 óránként is. ha sikerül annyit ennie, hogy nem lesz éhes éjjel, akkor szépen visszaállíthatod 3-4 órás szopira.
A kérdező hozzászólása: A 17.14-es válaszolónak. Nem tudok neki több kaját adni, mert nem fogadja el. Próbáltam már fél álomba etetni, mert akkor többet eszik, de akkor sem annyit, amennyit kéne. 130g nálunk nagy szám:)
tegnap 21:06 vagyok Félreértettél: 14 hónapos most :-) Szerencsére nekem sincs nagy alvásigényem, bár amikor faltól falig közlekedek, akkor a párom átküld a másik szobába aludni, és átveszi a "szolgálatot".
Valószínûleg most több tápanyagra van szüksége. Tudsz neki napközben többet adni enni? Talán akkor nem fog éjjel felébredni.
A kérdező hozzászólása: Megetetem, amikor felébred, és többet eszik, mint általában napközben. Vissza alszik rögtön. Napközben 4-5 órát alszik összesen. Utolsó válaszolónak: 10 hónapos korától alszik csak normálisan??Jézusom, addig végkimerülésben elpatkolok! Az viszont igaz, hogy hirtelen sokat nyúlt a kislányom, és lehet ezért nem alszik...
Mennyit alszik napközben? Ha éjjel felébred, éhes? Visszaalszik? Vagy fél kettõtõl fenn vagy vele?
akkor csak azt tudom mondani, hogy ideje elkezdeni a hozzátáplálást. persze ha elmúlik 4 hónapos és a dokitokkal megvitatjátok a lehetõségeket! nálunk 4 és fél hónapos volt a babám amikor uez volt, sinlaccal kezdtük, este kapott 200ml-t (hígra csináltam, cumisüvegbõl ette) aztán HA vaníliás tejpépet kapott (tescoban lehet kapni). 5, 5 hónaposan meg elkezdtünk kóstoltatni. cicizni végig 90 és 120ml-t tudott mert nem volt több tejem :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!