Találatok a következő kifejezésre: Egy 1 nyitott külső méhszáj (2 db)

Egy 1 ujjnyira nyitott külső méhszáj bezáródhat újból "magától"? Vagy ha már kinyílt, akkor az úgy is marad, ill. max. tovább nyílik?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nem záródik vissza, csak jobban nyílik. De egy ujnyival még heteket ki lehet húzni, sokaknak már 30 hetesen nyitva van a külsõ, sõt a belsõ méhszája is, és kihúzzák 39 hétig:-)

Én úgy tudom, nem záródik vissza, csak jobban nyílik. De egy ujnyival még heteket ki lehet húzni, sokaknak már 30 hetesen nyitva van a külsõ, sõt a belsõ méhszája is, és kihúzzák 39 hétig:-)
Nem fog bezáródni sok pihenés ajánlott.Üdv 30hetes kismama
Épp tegnap kérdeztem még én is a dokimat.Az már nem záródik vissza...33hetes kismama
Nem fog visszazáródni, de ne aggódj mert nekem is nyitva volt a 30. héttõl. Most már 38 hetes vagyok, és nagyon jól érzem magam.

AZ orvosom azt mondta, a méhszáj külső része 1 újjnyira nyitott, a belső még zárt. Keményedéseim vannak és az ágyékamnál a keményedésekkel egy időben szurkálást érzek. Ugye nem sokára idő van? ! 37+2 pocakos

Legjobb válasz: Igen, remélhetõleg! Én most vagyok a 40. hétben. A 37. hétben már én is úgy voltam mint most te, de sajnos nálam még most is csak a külsõ méhszáj van 1 ujjnyira nyitva.

Igen, remélhetõleg! Én most vagyok a 40. hétben. A 37. hétben már én is úgy voltam mint most te, de sajnos nálam még most is csak a külsõ méhszáj van 1 ujjnyira nyitva.
én is így vagyok, de még csak 32hetesen! szóval remélem ez nem azt jelenti, hogy hamarosan szülök. Neked már lehet itt az idõ és gyönyörû, boldog szülést kívánok!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!