Találatok a következő kifejezésre: Egy 1 nyitott (8 db)

Egy 1 ujjnyira nyitott külső méhszáj bezáródhat újból "magától"? Vagy ha már kinyílt, akkor az úgy is marad, ill. max. tovább nyílik?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, nem záródik vissza, csak jobban nyílik. De egy ujnyival még heteket ki lehet húzni, sokaknak már 30 hetesen nyitva van a külsõ, sõt a belsõ méhszája is, és kihúzzák 39 hétig:-)

Én úgy tudom, nem záródik vissza, csak jobban nyílik. De egy ujnyival még heteket ki lehet húzni, sokaknak már 30 hetesen nyitva van a külsõ, sõt a belsõ méhszája is, és kihúzzák 39 hétig:-)
Nem fog bezáródni sok pihenés ajánlott.Üdv 30hetes kismama
Épp tegnap kérdeztem még én is a dokimat.Az már nem záródik vissza...33hetes kismama
Nem fog visszazáródni, de ne aggódj mert nekem is nyitva volt a 30. héttõl. Most már 38 hetes vagyok, és nagyon jól érzem magam.

4éves fiunknak van 1 oviba járó sportcipöje, +egy otthoni, 1 száras tornacipö, otthon bentre 1 papucs, kintre 1 klumpa s 1 uszócpöféleség. Kell-e ezek mellé még 1 szanda s ha igen, nyitott vagy zárt legyen? Falun lakunk.

Legjobb válasz: ez mind zárt cipõ. 40 fokba ha ki kell mennetek valamiért, berohad a lába :( szerintem elkélne kánikulában egy kis szandi, fõleg az oviban! ott még klumpával se tudod kiváltani mert balesetveszélyes az udvaron

ez mind zárt cipõ. 40 fokba ha ki kell mennetek valamiért, berohad a lába :( szerintem elkélne kánikulában egy kis szandi, fõleg az oviban! ott még klumpával se tudod kiváltani mert balesetveszélyes az udvaron
A kérdező hozzászólása: vége az ovinak nálunk, majd szept.15 -én kezdödik megint addig itthon vagyunk, csak arra gondoltam, ha el kell valahova mennünk, jobb lenne a szanda
2, 5 éves lányom kint és bent is csak szandálban van. Mi is falunk lakunk és nyitott a szandálja.
3, 5 éves fiam a kertben crocs-ot használ, de ha kimegyünk valahová (boltba, sétálni) túraszandált (bõr) vagy vászoncipõt. Kisvárosban lakunk. Szerintem kellene szandál.
Az elsõ év, hogy nem veszek szandált. Csak a habklumpát hajlandóak hordani bárhová megyünk. Ha olyan kiöltözõs helyre kéne menni, akkor beszereznék persze, de a játszózásra tökéletes a klumpa

AZ orvosom azt mondta, a méhszáj külső része 1 újjnyira nyitott, a belső még zárt. Keményedéseim vannak és az ágyékamnál a keményedésekkel egy időben szurkálást érzek. Ugye nem sokára idő van? ! 37+2 pocakos

Legjobb válasz: Igen, remélhetõleg! Én most vagyok a 40. hétben. A 37. hétben már én is úgy voltam mint most te, de sajnos nálam még most is csak a külsõ méhszáj van 1 ujjnyira nyitva.

Igen, remélhetõleg! Én most vagyok a 40. hétben. A 37. hétben már én is úgy voltam mint most te, de sajnos nálam még most is csak a külsõ méhszáj van 1 ujjnyira nyitva.
én is így vagyok, de még csak 32hetesen! szóval remélem ez nem azt jelenti, hogy hamarosan szülök. Neked már lehet itt az idõ és gyönyörû, boldog szülést kívánok!!!
A te dolgod. Számára is elég megalázó lehet, hogy te így fogod fel, de ha nem akarod akkor ne csináld.
Nem értem miért biztatják sokan szegény lányt egy olyan dologra, amit õ nem szeretne. Én is ugyanígy gondolom, ahogy te. Szerintem is megalázó plusz van a fenének kedve takarítani a hajamból is a cuccot meg ha szememet se tudom kinyitni tõle vagy "balesetként" belelõ. Hát biztos marha nagy élvezet lenne mindkettõnknek. Én pl azt is megalázónak tartom ha sz*pás közben "megdugja" úgymond a szám vagy ráhúzza a fejem. Nem egy útszéli vagyok hanem a barátnõje, párja aki szeretne neki örömet okozni miközben az én emberi méltóságom is megmarad. Szerintem mondd el neki, hogy hogy érzel ezzel kapcsolatban. Ha megérti nyertél, ha nem... hát az is jelent valamit.
Mi Is Ugyanebben a szituációban voltunk a párommal, de egyszer arra kerûlt a sor hogy megtettük és miután megtörtént nem volt semmi igazából csak a szexuális életünkben egy új kapu nyílt ami csak még közelebb hozott minket egymáshoz, mivel már erre is képesek voltunk :) Szerintem ha egyszer engeded neki akkor az neki is nagyon jó lesz és neked sem lesz rossz, se így se úgy... Nem fogjátok megbánni, sõt... :)
Én is csak néha engedem a páromnak. Néha néha számomra belefér. De ha te nem vagy kész rá akkor ne tedd, ne érezd emiatt rosszul magad.
Ha neked ez megalázó ne csináld, csak rossz élmény lenne ami utána akadályozni fog. Szerintem a párodnak kéne engedni ebben az esetben, de mindenképp beszéljétek meg. Amúgy fel nem foghatom mi a jó ebben a pasiknak...
Az sperma arcra való ürítése egyáltalán nem a nyalás megfelelõje, az a sz0pás, amit már írt a kérdezõ, hogy megteszi. Kíváncsi lennék közületek hányan nem tartanák megalázónak, ha egy csaj az arcotokra engedne egy jó adag, elõre összegyûjtött, sûrû turhát. Persze, akinek ez izgató, csinálja nyugodtan, de szorulhatna belétek egy kis empátia.
5-bõl kb. 2 csaj szokta engedni átlagban.
A kérdező hozzászólása: Nem nyalogatná le!! Már mondtam neki, és szerintem undorodik tõle. Igen a pornófilmek miatt...
Jól sejtem, hogy a pornófilmek miatt érzed megalázónak? Ha a párom ezt szeretné, én például egyáltalán nem érezném megalázónak, de õ meg nem vágyik erre. Ezt neked kell érezned, én is csak olyat tennék meg, ami nekem nem rossz érzés.
Ezt vele beszéld meg. Mi csak tudomásul vesszük a tényt, hogy te nem szeretnéd, a barátod meg igen. Esetleg mondd meg, hogy csinálhatja, de csak ha utána lenyalogatja az arcodról a cuccot. Kíváncsi lennék, beleegyezne-e. :D
A kérdező hozzászólása: Nem erölteti, de ha én is leszopom õt, õ meg kinyal az fair de nem akarom még egyelõre!!
Mi ebben a megalázó ? Kivisz közszemlére miután az arcodra verte ? Mégha ki is derulne akkor sem lenne semmi, ez a mai világban elfogadott. Sõt, szerintem ez elõtt is elfogadott volt. Nekem is rosszul esne a barátod helyében ha viaszautasitanal.
Hát ha õ is kinyalja neked, akkor ez egy fair ajánlat.
A kérdező hozzászólása: Teljesen megérti hogy nem akarom meg nem is erõlteti csak néha eszébe jut és megkérdezi, hogy lehet-e. De mindig azt mondom hogy még nem!

A guppik kiugranak egy nyitott akviból aminek csak 1-2cmes száraz rész van a pereméig?

Legjobb válasz: Éveken át voltak guppijaim, nekem egyszer sem ugrottak ki.

Éveken át voltak guppijaim, nekem egyszer sem ugrottak ki.
A kérdező hozzászólása: De szerinted ha csak 1-2centit hagyok se mert általába többet szoktam de nekem kellene a magasság minden centije :)
1-2 centi az nagyon sok, nekem annyi nem volt hagyva kicsit több volt. A guppi soha nem ugrált, nekem se volt gondom vele. Egyedül a szumátrai díszmárna ami ugrándozott és a kardfarkú hal
Azért nem árt vigyázni, már ugrott ki guppim.
Nekem akkor ugrottak ki, mikor véletlen túl lett fûtve az akvárium. :/ Nemlehet, hogy a tieidnek is a víz hõmérsékletével van bajuk?
Nincs benne fütö, mert 24-25 fok van a szobában. Utálok fázni :D
A kérdező hozzászólása: És nincs meleged?Én megsülök már 25fokba :D nálunk max24 van általába 21-22
én nekem már ugrott ki guppim de szerencsére észrevettem, szerintem a biztonság kedvéért vegyél rá tetõt.

Telivérnek nagyon fontos, hogy legyen külön box/istálló? Nem elég ha van egy 3 falas rész (1 oldala teljesen nyitott), ahová eső esetén be tud menni?

Legjobb válasz: de elég, nekem is telivérem van, 2 évig olyan helyen tartottam ridegben, ahol beálló sem volt, semmi baja nem lett, nem fázott! de ugye nem most akarod kitenni istállóból hirtelen? mert a fokozatosság itt is fontos. azonban ha nyár óta kint van akkor nem kell neki istálló, úgy fog bundát növeszteni. meg persze úgy is kell etetni télen.

de elég, nekem is telivérem van, 2 évig olyan helyen tartottam ridegben, ahol beálló sem volt, semmi baja nem lett, nem fázott! de ugye nem most akarod kitenni istállóból hirtelen? mert a fokozatosság itt is fontos. azonban ha nyár óta kint van akkor nem kell neki istálló, úgy fog bundát növeszteni. meg persze úgy is kell etetni télen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod! még mindig pesten van, most fog a napokban haza jönni. Alagon van tartva. Nagy boxban:\ Napok óta helyet keresek neki, most valószínûleg egy szép istállóba fog kerülni, boxal. Csak a végsõ esetben megy arra a helyre.
most is ki lehet szoktatni még szerintem boxból (bár ezért mások lehet, hogy megköveznének) éjszakára takaró, és kis biotin, ami serkenti a szõrnövekedést. most még szerintem megoldható, nincs olyan hideg, 2-3 hét múlva már gáz. nagyon hamar megbundásodnak ám! (én szeptember elején vettem 2 éve és azonnali herélés után került ridegbe) én is alagon vettem, sok boldog évet kívánok vele!
A kérdező hozzászólása: Meg lett oldva, hála Istennek :) rendes szoba nagyságú boxa lesz ;) nagyon szépen köszönöm, hogy írtál :) neked is további boldog éveket a paciddal!
Húzz vizes zoknit a lábadra, azzal használd, ki fog tágulni.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!