Találatok a következő kifejezésre: Egy üzletben a kislányommal (3 db)

Szupinalt cipit kell vegyek a kislanyomnak, valaki egy uzletet ajanlana?

vagy esetleg egy weboldalt?

Legjobb válasz: 18. ker. Üllõi út. Privátban leírom a pontos címet, nem akarok reklámozni.

18. ker. Üllõi út. Privátban leírom a pontos címet, nem akarok reklámozni.
Heim Pálban is lehet venni
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen hogy irtatok, en mataszalkai vagyok, egy kozelebbi uzletet esetleg valaki...
A kérdező hozzászólása: http://www.cylex-tudakozo.hu/reviews/viewcompanywebsite.aspx.. szerintetek ezek a cipot jok? valakinek tapasztalata? melyek jobb a tepozaros cipo vagy a fudzos?
Nekünk nem kellett, de egy gyógytornász barátnõm a saját gyerekének innen szokott venni és úgy látom, rendelni is lehet: http://www.bokorcipo.hu/megrendelo/
Mi nagyon szeretjük a SALUS márkát, sok üzletük van és neten is lehet rendelni (bár elõtte célszerû valahol felpróbálni). Mindenképpen tépõzárasat vegyél a kicsinek, azért kb. 4 éves korig nem nagyon várhatod el, hogy õ kötögesse :) - kényelmesebb és a bokát ugyanúgy tartja, ha normálisan be van állítva a tépõzárja. Olyan helyen érdemes vásárolni, ahol egészségpénztárral szerzõdésben állnak (esetleg termináljuk is van)- mert EP-re általában elszámolhatóak ezek a cipõk és az szja bevalláskor visszakért 20% figyelembevételével már nem is annyira drágák :) Nekünk a SUPI+ nem jött be, nem tartom olyan igényesnek és stapabírónak, mint a SALUSt. Konkrétan a sötétkék cipõik, szandáljaik színe ereszt- többször tapasztaltam én is és ismerõsök is. Csak budapesti helyeket tudnék ajánlani, de nem teszem, mert messze élsz. http://salus.hu/kiskereskedelem/ Sok gyógyászati segédeszköz boltal van viszonteladói szerzõdésük is, a cipõk sok helyen kaphatóak. Havd fel a központi számukat és megmondják, hogy felétek merre. Szép napot
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszat, utolso nagyon koszonom az infokat, de a weboldalon nem talalom a cipoket, vagy csak en vagyok olyan bena?
A kérdező hozzászólása: megtalaltam....:)

Sokat ártok a kislányomnak ha csak egy kínai üzletben tudok neki 2000 kis szandált venni?

ez lesz az els? kis szandálja most kezdett totyogni.

Legjobb válasz: Utolsó, én is pécsi vagyok, én is így látom :) Árban lassan nincs különbség a kínais, vagy az árkádban vásárolt cuccoknál. Én a fiam elsõ cipõjét a Humanic-ban vettem, egy kis bakancsot, 2500 forint volt. Szerintem nagyon jó volt, kényelmes és nem gagyi minõség.

Szia! Hidd el, nem az számít, hogy HOL veszed a cípõt! Egyébként kínaiban is ki lehet fogni SZUPER cipõket, én is vettem már ott csupa bõr, puhatalpú, csatos, Siesta-fazonú kisszandált 3000 Ft alatt!!! Szóval csak nyitott szemmel kell járni! Ami viszont fontos, hogy ne legyen túl merev a talpa a cipõnek, legyen kellõen rugalmas. Nagyon jó kis puha, gumitalpú cipõket is lehet találni. Egyébként érdemes még a Deichmanban is körülnézni, a Bobby Shoes kollekció szintén ilyen 2-3000 ártartomány, és szerintem elég jók, mi már rengeteg ilyen cipõt vettünk. Hozzáteszem, hogy én kifejezetten nem szeretem a Siesta cipõket, bármennyire is istenítik, a legtöbb fazon nehéz, merev (a talpa és a felsõrésze is), és egy picit szélesebb lábú, vagy magasabb rüsztû gyereknek már bele sem megy a lába.
Mi is kínais kiscipõt vettünk neki elsõre, aztán semmi baja sincs. Egyébként én óvakodok a használt cipõktõl, mert némelyik már igen ki van taposva, mégha kívülrõl annyira nem is látszik!
Utolsó, én is pécsi vagyok, én is így látom :) Árban lassan nincs különbség a kínais, vagy az árkádban vásárolt cuccoknál. Én a fiam elsõ cipõjét a Humanic-ban vettem, egy kis bakancsot, 2500 forint volt. Szerintem nagyon jó volt, kényelmes és nem gagyi minõség.
NEM ártasz! ha nem tartja a lábát, annál erõsebb lesz, mind a bokája, mind a lábfeje, és minél jobban használja a lábát, annál inkább nem lesz lúdtalpas, ezek a boltozatemelõs cipõk arra kényszerítik a baba lábát, h ne használja õket, és persze h kialakul a lúdtalp. A marha divatos és drága cipõk miatt van annyi bokasüllyedéses és lúdtalpas gyerek! Amúgy hadd legyen sokat mezítláb, az a legeslegjobb, max annyi, h majd késõbb rá tudd adni, szoktasd a cipõt a lábára. Nekünk sem volt ilyenolyan cipõnk... csak gondolj bele, ettõl a mai "divattol" kivagyok.
Ugyan már, mikor mi felnõttünk nem volt kókusz matrac, Asso és Elephanten cipõ meg hasnonlók. Én nem is tudom, hogy hogyan létezik az, hogy nem nyomorék a fél emberiség. Sajnos nem mindenki tudja megvenni a méregdrága, állítólag hasznos gyerekcipõket. Azért érdemes benézni teszveszre, vaterára, ha nagyon furdal a lekiismeret, nagyon jó áron lehet venni egy-kétszer használt nem kitaposott márkás cipõket. Vagy utólag vegyél a kínai cipõbe egy pici talpbetétet, az is nagyon jó a fejlõdõ lábnak, egyébként meg a legjobb ha sokat jár mezítláb, persze nem kinn, hanem a lakásban. A lányom kb egy éve ilyenkor indult el, nyáron már az udvaron is mezítláb szaladgált!
20.04, teljesen igazad van :) Ugyan ez a véleményem a mindenféle tanulókutyákról meg csodajátékokról :) Nekem sem volt anno, (és ugye az itt író többi anyukának sem) mégis normális felnõttek lettünk....többé-kevésbé :) A kínaival meg nem az a baj, hogy kínai, mert szinte mindent ott, vagy a "környéken" csinálnak, hanem az, hogy vannak üzletek, ahol olcsóbban lehet venni dolgokat. Legalábbis Pécsett ezt vettem észre, hogy a kínai nem olcsó, de legalább drága. Szerintem ezért nézz körül máshol is. Bocsi, ha hosszúra sikeredtem :)
utolsó vagyok, még annyit, h megtehetném de akkor sem veszem meg ezeket az elephanten cipõket!
Az elsõ szandál nagyon fontos. A lényeg: tartsa a bokáját és ne emelje, hanem csak tartsa a lábboltozatot (a harántemelõ részt be tudd nyomni az ujjaddal, ne legyen merev). Hányas méret kell????
szerintem nézz szét pl. a vaterán. Igazán jókat, márkásakat ki lehet fogni-alig használtakat. Inkább ott nézz körül.
Sztem is tesz-vesz, vatera. Ugyanaz az ár, de ilyen oldalakon ha ügyes vagy, minõségi cuccokat is tudsz venni. A kínai az meg kínai... :(
A második 20.04-es vagyok. Még eszembe jutott, hogy én egyszer vettem a lányomnak egy Asso cipõt, na azt el is adtam, vadi újan, mert egy nagy sz.r volt. Én is Deichmannban veszem a lányom cipõit, én nagyon jó minõségûek a Bobby cipõk! Úgyhogy ne ess kétségbe, hogy a babád nem flancos cipõkben jár.
Szia én is a kínaiban vettem a kis cipõkett. Meg is bántam a gyermekem lábát annyira tönkretették, hogy a körzeti orvos és a védõnõ ortopédiára küldtek minket. És kiderült hogy ludtalpa van a lányomnak. Most 4 éves a lányom, és kb: 6 hónapja hordja a cipõkett.

Egy üzletben voltunk a kislányommal. Voltak bent cigányok is. Csak hogy az egyiknek a kb. 5 éves lánya benyúlt a babakocsiba. Sajnos nem vettük észre. Szószerint bele mart az arcába. Mit tehettem volna?

Elég csúnya marás! Mit tehettem volna? Ráadásul még anyuka odahozta a gyereket, mondván: Gyere nézd meg mit tettél. A Düht?l legszívesebben felrugtam volna az anyukát is. Még azt sem mondta, hogy fogd meg a seggem.

Legjobb válasz: Miért kellett volna azt mondania, hogy fogd meg a seggem? :S Egyébként én tuti leordítottam volna a hülye fejüket, az fix. Persze megértem, ha nem tetted, a cigányok terrorizálhatnak minket, de ha mi védjük a gyerekeinket tõlük, az diszkrimináció..Remélem nem maradandó a marás.

Miért kellett volna azt mondania, hogy fogd meg a seggem? :S Egyébként én tuti leordítottam volna a hülye fejüket, az fix. Persze megértem, ha nem tetted, a cigányok terrorizálhatnak minket, de ha mi védjük a gyerekeinket tõlük, az diszkrimináció..Remélem nem maradandó a marás.
Lassan e téma öldöklésbe torkollik. Lényeg az hogy a béna magyarok félnek a cigányoktól, ilyen helyzetben nincs mit tenni, mert téged kapnak szét, mert hívják a tesókat. A vége rossz lett volna ha bármit is tettél volna. A drága magyar csenden van, ha nem lehet hogy kampec.
épp ez itt a marhanagy probléma!!!
14:11-es válaszoló ha lehet magyarul köszi
kérdezzük már meg az embereket(magyar EMBEReket) hogy ki szereti a cigányokat vagy akár csak azt ki nem tart tõlük kicsit se?kiváncsi lennék az ÕSZINTE válaszokra
Voi sunteti analfabeti daca nu stiti in limba romana...
az az analfabeta aki magat a betuket nem ismeri es nem pedig a nyelvet! si nu stiu cine-i prost aici?:D
Hát én iszonyatosan kiakadtam volna. Elõször is leordítom aztán meg tetanuszra viszem a gyereket. Hogy lehet ilyet csinálni??????
10:42 XD nagy volt :DD
Ai de mine ce proasta esti...
ná dicsák testvírem há more...nemértesz te semmit.cigánypárti.gratulálok nem a románia szócskán van a hangsúly de látom nem vagy képes felfogni.kösz hogy ittvoltál, szép próbálkozás gyere máskoris.vagyis...inkább ne!köszi.
A kérdező hozzászólása: kezd már alakulni a kisarca, nem hiszem hogy késõbbiekben meglátszik a helye.
neked nem az a baj hogy a gyerekedbe bele martak hanem mert cigány tette. ha anyuka leszidta a kisgyereket akkor inkább örülj neki hogy ennyit megtett, egy magyar tuti még tapsolt volna a gyereknének. nekem van olyan ismerösöm akinek a gyereke olyan dolgokat megtesz hogy egy felnöttet is bokán rug az utcán mert annyira neveletlen az anya meg erre "jaaaja" azt ennyi. semmi köze nincs a cigányokhoz. nem védem öket kicsit sem de itt nagyon az tünik ki hogy neked a cigánysággal volt baj. egyébként mit tehettél volna? mit tettél volna ha egy magyar szöke család tszi ezt veletek? és minek kellett volna megfognod a seggét?
az hogy miéRt irta hogy fogd meg a seggem...az arra szolt(gondolom én)hogy azt sem mondta a cigäny nö hogy bocsänat.én a helyedben legaläbb annyit mondtam volna elég méRgesen, hogy legaläbb magyaräzza el a gyerekének hogy ilyet nem szabad, és kérjen tle a kicsi bocsänatot!megmondtam volna az anyjänak ..hgy hät milyen nevelteteéS ez???persze midnen gyerek csinäl rosszat .ilyet is.hisz gyerek.de ha csinäl, szidja le, és magyaräzza el eki miéRt nem lehet, éS hogy igenis ilynekor bocsänatot kell kérni neki, hiäba 5 éves!puszilom lätatlanban a kislänyod, és kivänom hogy goyguljon meg mielöbb!
lehet leszavazni, de ez az én véleményem:nem kell odairnod:cigàny, an£élkül is ami megtörtént , megtörtént, hidd el nem csak a cigàny gyerekek ilyenek(nem minden esetben) most az hogy nem figyeltél oda, hogy a kicsi babàddal mi történik, az a te felelösséged, ennyi erövel elis lophattàk volna.ha a babakocsi elötted van, és nem melletted, vagy hàtad mögött, akkor làtnod kell mi folyik.ha nem ott volt a kocsi akkor ez a te hibàd is.velem is volt hogy egy hasznàlt üzletben a tulajdonos kislànya rendesen ököllel belevàgott a hasamba, a szülö meg jo pofàkat vàgitt hozzà(magyarok, nem cigànyok) ja és terhes voltam!!!!!! ami a lényeg:teljesen mindegy ki tette cigàny arab, török, vagy magyar ez megtörtént. vagy legközelebb figyelmesebb leszel, vagy pedig te is kimarod az illetö arcàt, ami szerintem nem szép dolog.nem vagyok cigànypàrti, de a kérdésedben nagyon érzödött a rasszizmus, ezt nem szerete`m!és te magad irtad hogy az anya probàlta leszidni gyermekét. most mit csinàlt volna szegény nö?megfojtotta volna gyerekét?
Én itt ugylátom, hogy mindenki szegény anuyka ellen van.:( A hejében én sem mertem volna visszaszólni nekik, hisz akkor még talán az én arcomat is átrendeznék. Csak annyit tehettél voltna, hogy figyeled a cigányokat, vagy legalább egy picit se mész el a kocsitól. gyereked szerintem ugyse fog erre emlékezni, ha nyoma nemmarad, akkor nyugodj meg. Ha magyar lett volna, valszeg én is pástétomot csináltam volna belõle. Sajnos ezen tovább kell lépni, vissza nemlehet csinálni. Legközelebb nagyon vigyázz rá, fõleg ha valaki is a kocsi közelébe megy.:S Együttérzek veled. És remélem a kicsi rendbejön.
mivan itt cigányvédelmi intézet?szerintem 1 megoldás van mindíg legyen kéznél 1 jó kis 9mm-es...rasszista vagyok?nem!csak ha cigányt bántanak rasszizmus ha cigány bánt?mi van akkor?pl a kisgyerek 5 évesen 1 babakocsiban fekvõ EMBERgyerek arcába mar?mi lesz késõbb?késelés a blahán?:S ezek után majd biztos megkapom hogy :"te rasszista náci majom" nem vagyok rasszista náci se vagyok de Magyar vagyok.az ország neve ahol élek:Magyarország tudtommal és nem románia...mégis ha az utcán megszólalok hogy cigány már csúnyán néznek rám és ez a jobbik eset...van tapasztalatom ilyen téeren nemvagyok balhés gyerek de amikor az utcán belémkötött 1 csorda csak azért mert ültem barátaimmal és beszélgettünk és rájuk néztem épp...10en voltak de az 1iknek nagy pofája volt és ha egyedül lett volna?fülét farkát behúzza és elmegy összeszotyizni a bkv-t...nem vagyok kopasz se, se nagy "hungarista" csak egyszerûen idegesít az EMBERiség eme elkorcsosult fajtája...vérében van a bûnözés...
u.i:mért kell odairni hogy cigány volt?mert amit a levelembe is irtam elõbb cigányt bántasz rasszizmus cigány bánt semmi...ez itt MAGYARORSZÁG nem románia nehogymár a CIGÁNYOK terrorizálják a Magyar EMBERt...nézzmár a cigókra...erõszakos mind szotyiznak "undorító faj"...(van 1-2 emberhez hasonlító egyed is de nem ez a többség!)
Legyszives hagyd ki Romaniat ebbol!Ott is vannak rendes emberek mint Magyarorszagon!Milyen hulye vagy...
Hát jobb hián én el magyaráztam volna a gyereknek H jól nézd meg ezt a bõrszint ez volt az életed elsõ atrocirása velük, de azt tudnod kell h rengeted lesz még mert a saját országodban sajnos ezektõl a tetves, betolakodó, csuszó, mászó Férgektõl kell majd retegnad és nem tehetsz ellene semmit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!