Találatok a következő kifejezésre: Egy újraírható kiírtam (2 db)

A minap vettem egy újraírható, dupla rétegű DVD lemezt. Kiirtam rá egy XBOX 360 játékot, de a gép a játék indításánál a "disc unsupported" felirattal üdvözölt. Gondoltam, hogy ha már nem bírom játékra felhasználni, legalább kiírok rá pár filmet? !

Próbáltam Nero-val, ImgBurn-al letörölni a lemezen lév? adatot, de sajnos hiába. Titeket szeretnélek megkérni, hogy mondjatok nekem egy (vagy akár több) programot amivel lehetséges lenne ez a folyamat!? 18/F A lemez: Verbatim DVD+DL RW

Legjobb válasz: Szerintem nem DVD író alkalmazás függõ. Frissíteni kéne a DVD-író firmware -ét.

Szerintem nem DVD író alkalmazás függõ. Frissíteni kéne a DVD-író firmware -ét.
Ha meg tudta írni, akkor szerintem törölnie is kéne tudni, szóval nem hinném hogy a firmware a szar. Esetleg clonecd, powerIso ??

Egy újraírható CD-re kiírtam zenéket és betettem az autórádióba ami nem játsza le a CD-ét. Van erre valami megoldás, hogy lejátsza a CD-ét?

Legjobb válasz: Nincs, a régi típusok csak az egyszer írható CD-t ismeri fel, azt is csak akkor ha le van zárva írás után.

Nincs, a régi típusok csak az egyszer írható CD-t ismeri fel, azt is csak akkor ha le van zárva írás után.
Lehetséges, hogy a zenét pl.: MP3 formátumban írtad ki, ezzel szemben a rádiód - miután régebbi tipusú - ezen formátumot nem ismeri. Készíts audioCD-t, azt biztos felismeri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!