Találatok a következő kifejezésre: Egy új a CD-t nem (15 db)

Egy új számítógép a CD-t nem akarja lejátszani. Ezt írja ki: a hardver nem válaszol. Miért nem válaszol? Mit kell tenni, hogy válaszoljon és lejátssza a CD-t?

Legjobb válasz: huuh a tipikus hiba... cd olvasói hiba... http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t5280.html ha vistád van http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-hu/help/d9561cd3.. hát ennyi... most nem írom le, hogy pl. jobb klikk hadver fül és a CD-rom meghajtó és ott hibaelháritás, vagy az eszközkezelõben amit a sajátgép jobb klikk és tulajdonságok hadver fül eszközillesztõ és megkeresed a CD-rom meghajtód ha hibásan müködik akkor ott lesz egy felkiáltó jel megnyitott és ott van mi ahibája és egy kód is és beirod googlebe és a hiba kódod ( ha van) és talán más is megtalált a hibát és kész lesz mert a widows oldalon segítenek... csak ennyit

huuh a tipikus hiba... cd olvasói hiba... http://www.pcworld.hu/forum/lofiversion/index.php/t5280.html ha vistád van http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-hu/help/d9561cd3.. hát ennyi... most nem írom le, hogy pl. jobb klikk hadver fül és a CD-rom meghajtó és ott hibaelháritás, vagy az eszközkezelõben amit a sajátgép jobb klikk és tulajdonságok hadver fül eszközillesztõ és megkeresed a CD-rom meghajtód ha hibásan müködik akkor ott lesz egy felkiáltó jel megnyitott és ott van mi ahibája és egy kód is és beirod googlebe és a hiba kódod ( ha van) és talán más is megtalált a hibát és kész lesz mert a widows oldalon segítenek... csak ennyit

Van egy új dvd író, laptopba, azaz új a laptop is. A dvd-t megírja, de a cd-t nem. Mi lehet szerintetek a gond?

Belekezd az írásban, és bizonyos százaléknál kidobja a cd-t, és hibát jelez. NTI író programot használok, de a Neroval ís úgyan ez a gond.
Jól be van kötve a CD meghajtó?
azzal a cd-vel volt már feltelepítve az xp?
Lehet, hogy rossz a lemezolvasó/író? Fõleg a manapság oly elterjedt DVD írók szeretnek vacakolni néhány lemezzel. Érdemes a leglassabb sebességen írni a lemezeket, hogy a koros olvasók is boldoguljanak velük. Az igazság az, hogy érzékenyebb a lézerfej az írókban és lehet, hogy nem birkózik meg a lemezzel. Elõfordul. Persze lehet, hogy tévedek és esetleg a lemez nincs jól megírva vagy egész más a helyzet, de én már jártam így. Egyébként a legtöbb gép kínál lehetõséget a boot médium kiválasztására egy bizonyos gomb megnyomása után. Nálam például F12, így felesleges a BIOS-t átállítani.
A kérdező hozzászólása: Elvileg megy a CD, megnézem a CD meghajtót, de bontóba szerelték át az alaplapot, így nem hiszem hogy gond lenne az átszereléssel, vagy a kábelezéssel. Köszi mindenkinek.
Nem elég átállítani a bootsorrendet, meg is kell nyomni egy gombot (bármelyiket), amikor kiírja egy pillanatra, hogy nyomj meg egy gombot a cd-rõl bootoláshoz.


Vettem egy új billentyűzetet (USB-s) rendesen működik. De, amikor újra akartam telepíteni az XP-t a "nyomj egy bill. a CD telepítéhez-re nem reagál. AZ USB az oka?

Dos alatt a "del" billenty?vel be tudok menni a bios-ba, úgyhogy m?xik, csak éppen a cd-bootolást nem akarja.Van v.kinek ötlete?

Legjobb válasz: Az USB nem lehet, nekem 2 gépem van USB billentyûvel és semmi gond.

Az USB nem lehet, nekem 2 gépem van USB billentyûvel és semmi gond.
Engedélyezd a BIOS -ban az USB Legacy Support vagy USB Keyboard Support -ot. Ha nem válik be vegyél USB-->PS/2 átalakítót, filléres dolog: http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=%C1talak%EDt%F3+PS2+to..
Töltsd le a Driver Genius Professional nevû programot. Rákeres a még nem telepített driverekre, és le is tölti neked.
CPU-Z -t töltsd le, majd a mainboard lapon nézd meg az alaplap típusát, és írd ide. Igazábol jó az Everest is, ha kiírja milyen alaplapod van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Végre van hang. Nem kis idõ ment rá, de végül megoldódott. Még egyszer köszönöm, nélküled nem ment volna.
Setup.exe-t futtasd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket! Le is szedtem, csak az a baj, hogy ha megnyitom a mappát, akkor ott rengeted egyéb mappa is van. Melyiket kell megnyitni? Milyen programmal? Bocs, de ebben nem vagyok zseni.
Tessék, itt az audio driver. Nem egyszerûbb mint a programmal szórakozni? http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800S-X/AD1888..
A kérdező hozzászólása: Asus P4P800S-X
Elsõ vagyok. Tessék ajánljunk csak programot, hagy szemeteljük a rendszert. Már nem is a kérdéssel foglalkoztok, hanem avval, hogy nem megy a program. Amit én ajánlottam egy db exe fájl, nem kell telepíteni, elindul és kiírja a gép adatait. Szóval milyen alaplap van a gépben?
Uccsó lehetõség: ftp://ftp2.avanquest.com/evaluation/DriverGenius/10/UK/Driver_Genius_10_Professional_UK.exe (más verzió, szeddle.) Aztán csak serialt megadod neki: BAQZHSQMQPY3X9PVHGHXYX3ZGSPRTTBJEQ66
A kérdező hozzászólása: A crack nem akar menni. Leszedi, utána kibontja, de megint kiír valami [email protected]ágot.... "Invalid"
A kérdező hozzászólása: ezuskorso köszönöm!! Megpróbálom mindenképpen!!
Szedd le és tedd föl ezt (elõzõt töröld): http://www.driver-soft.com/products/drvgenpro.exe Aztán crack, és kód hozzá: ***** Garantálom, hogy így menni fog. :D* Automatikusan eltávolított tartalom.
Innen szedted a programot? http://www.driver-soft.com/download.html
A kérdező hozzászólása: Azt írja: 'incorrect licens code"
Itt egy kód, mennie kell: BAQZHSQMQPY3X9PVHGHXYX3ZGSPRTTBJEQ66
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem, ki is kereste a a letöltendõ programokat, de ehhez liszensz-kódot kér. :(
Nincsmit, örülök, hogy segíthettem.

Tegnap vettem egy új gépet és telepíteném fölfelé de az eddig jo xp cd-t nem ismeri fel és ezt írja ki: Reboot and select prooper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key. Pls. Help! :S Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: A gép BIOS ába lépj be (az alaplap kezelési útmutatója segíteni fog) és ott a BOOT részt állítsd be hogy a dvd meghajtóról bootoljon elsõsorban. utána ments el a beállításokat (általában F10 el) és utána már beolvassa a lemezt.és lehet telepíteni :)

A gép BIOS ába lépj be (az alaplap kezelési útmutatója segíteni fog) és ott a BOOT részt állítsd be hogy a dvd meghajtóról bootoljon elsõsorban. utána ments el a beállításokat (általában F10 el) és utána már beolvassa a lemezt.és lehet telepíteni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!