Találatok a következő kifejezésre: Egy új a (4915 db)

Már mind a ketten tovább akarunk lépni (szüzek vagyunk), de amikor meg akarna ujjazni, akkor alig teszi be az egyik ujjának a végét már ilyen nyomasztó, feszitő érzést érzek, és ha egy kicsit beljebb tolja már fáj. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Fél éve vagyunk együtt a barátommal, régebben valahogy mindig kerültük ezt az ujjazós témát, de most h továbblépnénk megint előjött. Sok dolgot olvastam már, hogy ha előtte megujjazzák a csajt akkor nem fáj annyira meg van aki nem is érzi. Félek is tőle de valahogy ennek nem igy kéne lennie, mégiscsak minden nő kibirja. Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Mi is ennyi ideje vagyunk együtt,egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva,fölizgulva.Elõször maszírozott,majd lekerütl a felsõ,melltartó,utána persze egymásnak estünk,elkezdte a mellem simogatni,csókolgtni,majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott,é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)

Mi is ennyi ideje vagyunk együtt, egy pár napja újjazott meg. Nekem is fájt kicsit, de én elvoltam lazulva, fölizgulva.Elõször maszírozott, majd lekerütl a felsõ, melltartó, utána persze egymásnak estünk, elkezdte a mellem simogatni, csókolgtni, majd lejeb csúszott a keze, elõször csak simogatott, é is õt, majd lekerütl a nadrág, tanga is , szopogattam az újjait, és benedesedve, az õ újja is nyálasan , már nem fájt csak egy kicsit:)
Próbáljatok ki esetleg sikosítót
Én nem próbálkoznék ezzel az ujjazással, nekem pld. nem is tetszene. Mi anno egy két-három pohár Martini után belevágtunk a közepébe... :) Nem volt könnyû, nekem is fájt eléggé eleinte, mikor még csak próbálkoztunk, azért döntöttünk a Martini mellett, és úgy már összejött.
még nem vagy kitágulva az után nem fog már fájni
Próbáld meg magadnak csinálni. Vagy talán ha nagyon be lennél indulva rá akkor könnyebben menne. Vagy egy kis síkosítóval. Nem kell félned. A legnagyobb probléma, hogy rágörcsölsz, ha be vagy görcsölve és nem is nedvesedsz akkor sokkal nehezebb, fõleg, hogy szüzen még milyen szûk vagy.
same here.

Mitől lehetetett, hogy amikor egy ujjal a barátom megújjazott picit véres lett az ujja, de enyhén csak a körme alatt meg a ujja hegyén és utána picit a bugyim reggelre? De csak nagyon kicsit egy vagy két csepp.

A sz?zhártyám szakadt át v vmit megsérthetett? Nem fájt amúgy.

Legjobb válasz: Szerintem inkább a szûzhártya szakadhatott át valamennyire, mert ha felsértett volna mondjuk a körmével akkor érezted volna.

Szerintem inkább a szûzhártya szakadhatott át valamennyire, mert ha felsértett volna mondjuk a körmével akkor érezted volna.
Nem biztos, hogy érzi ha fölsértette. Lehet egy nagyon apró sebet csinált a körmével oda belülre neked. Amúgy mekkora volt a körme? De az is lehet, hogy a szûzhártyádat "mozgatta" meg egy picikét. Amúgy semmi gond nincsen. elõfordul az ilyesmi :)
Dehogynem, itt van az egyfõre jutó legtöbb láma, agyatlan fake kérdésekkel...
Szerintem a barátod Észak-Koreai ügynök, és egy mikrochipet ültetett be a hüvelyfaladba Kim Dzsong Ill elvtárs megbízásából. Nemsokára el fogsz kezdeni miniatûr Észak-koreai ügynököket szülni, akik átveszik a hatalmat a falud könyvtára vegyesboltja és kocsmája (!) felett.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ két válaszadónak köszönöm:) Deí az utolsónak üzenem nem ezen az oldalon kéne szórakoznia...Várom a további, értelmes válaszokat
ez a koreás gyerek egy vicc... mondd te rendesen eszel reggelit és ebédet?? eredj haza és baszd meg magad. hülye fasz

Csak én nézem egyedül újra a Dallast a Story Tv-n? Hiába, én imádom.

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül! Én is nézem többek között! Jockey-t nem lehet megunni! Nagyon király!

Nem vagy egyedül! Én is nézem többek között! Jockey-t nem lehet megunni! Nagyon király!
Nem csak Te, ha így lenne már levették volna a mûsorról
Én is nézem csak, csak megszületett a babám és sajnos nem látok minden részt. Én is imádom.
Én eddig egy részt se hagytam ki.
Én is nézem! Annak idején, mikor adták, akkkor még kisgyerek voltam, nem nagyon értettem mirõl szól, de néztem :-D Ma már ha tehetem, akkor egy részt sem hagyok ki, nagyon tetszik :-))
Nicolas Pears-t Jockey lökte ki az ablakon verekedés közben, miután Pears és Samantha meglátogatta Jockey-t. Igazából ez inkább önvédelem volt Jockey részérõl. Amúgy én is imádom a sorozatot és minden részt megnézek!
A kérdező hozzászólása: Én ezt a Michellet úgy utálom. Vajon Kelly össze fog jönni James-szel?
Nicolas kizuhant egy emeletes ház erkélyérõl, ahol Jockey átmenetlieg lakott. Jockey és Nick összeverekedtek mikor Samantha is ott volt és Johnnyt kereste. Nem történt gyilkosság, egyszerûen csak így alakult.
Én is kíváncsi vagyok, hogy összejönnek-e :-DD Tök jó lenne :-))
Ja, az egyik kérdésre még nem is válaszoltam :) Jockey úgy került vissza a Ewing Olajtársaságba, hogy mivel Bobby-nak sikerült visszaszereznie a cég nevét, ezért így õ lett a fõnök, és "testvéri szeretetbõl" bevette Jockey-t is azzal a feltétellel, hogy Jockey nem foglalkozhat többé olajügyekkel.
Jockey elrejtette Johnny-t Samantha elõl egy fiúiskolába, mivel elvileg Samanthá-é lett volna a gyerek feletti felügyeleti jog. Samantha és Nicholas ezért elég dühös állapotban elmentek Jockey-hoz (aki ekkor már nem Southforkban lakott, hanem sértõdésbõl elköltözött). Nicholas és Jockey elkezdtek dulakodni, Jockey fegyvert is rántott, de nem sikerült lelõnie Nicholast. A dulakodás végül már az erkélyen folyt, ahonnan Jockey kihajította Nicholast, az pedig szörnyethalt. Samantha dühében lelõtte Jockey-t a saját fegyverével (amivel korábban Nicholast akarta Jockey lelõni), de a kórházban kiderült, hogy Jockey csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Mindketten gyilkossággal vádolták a másikat, de hogy Johnny-t megkíméljék a botrányoktól és bírósági tárgyalásoktól, végül elálltak a vádemeléstõl. Az ügyészség sem tudott bizonyítékot szerezni Nicholas gyilkosának személyérõl, ezért õk is elálltak a vádemeléstõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és még egy kérdés: hogy halt meg Nicolas Pears?
A kérdező hozzászólása: És augusztusban is kimaradt 1 hét, Pamelának milyen balesete lett?
A kérdező hozzászólása: És azt nem láttad véletlenül azt a két részt amikor Ray bekerült a kórházba: kibékült Jennával utána? És hogy került vissza Jockey a Ewing olajtársaságba Bobbyhoz?
Nézem, de már csak megszokásból. Az utolsó évadok elég gyengére sikeredtek már.
A kérdező hozzászólása: Húú de jó, már azt hittem csak én vagyok elmebeteg. :)
Én is nézem!

Milyen telefont javasoltok? Anyukámnak szeretnék venni egy újat a szülinapjára.

A régi telefonja már nagyon régi, és a teljes kipusztulás szélén van.

Legjobb válasz: sziaa:)én az LG GS290-t ajánlom :) én is olyat vettem édesanyámnak és nagyon örült neki és tényleg könnyen kezelhetõ:) és ami fontos a sok rossz hiresztelés ellenében nagyon strapabiró kis készülék .. kétszer repült majd csúszott végig a padlón és egyszer véletlenül én ráis ültem mert a széken volt..(épp töltõn) és egy karcolás sincs rajta:) árban: 25.000 Ft-ért megkapod:) ez egy érintõképernyõs telefon és tényleg reagál minden érintésre:) nagyon okos kis telefon, de ez nem megy a kezelhetõség rovására:) egy kicsit néha lasú..de csak a zenelejátszó mert anyuén 134 szám van.. a telefon alapmemóriája nagyon kicsi, ezért vegyél hozzá egy memóriakártyát ha gondolod!:) a memóriakártya 3.000Ft-ba kerül..még igy is megáll 30.000-bõl:) én tiszta szívembõl ajánlom :) gyönyörû képeket készit, tehát anyukád akár megörökitheti vele a szülinapi tortáját is:) és boldog szülinapot anyukádnak:)

sziaa:) én az LG GS290-t ajánlom :) én is olyat vettem édesanyámnak és nagyon örült neki és tényleg könnyen kezelhetõ:) és ami fontos a sok rossz hiresztelés ellenében nagyon strapabiró kis készülék .. kétszer repült majd csúszott végig a padlón és egyszer véletlenül én ráis ültem mert a széken volt..(épp töltõn) és egy karcolás sincs rajta:) árban: 25.000 Ft-ért megkapod:) ez egy érintõképernyõs telefon és tényleg reagál minden érintésre:) nagyon okos kis telefon, de ez nem megy a kezelhetõség rovására:) egy kicsit néha lasú..de csak a zenelejátszó mert anyuén 134 szám van.. a telefon alapmemóriája nagyon kicsi, ezért vegyél hozzá egy memóriakártyát ha gondolod!:) a memóriakártya 3.000Ft-ba kerül..még igy is megáll 30.000-bõl:) én tiszta szívembõl ajánlom :) gyönyörû képeket készit, tehát anyukád akár megörökitheti vele a szülinapi tortáját is:) és boldog szülinapot anyukádnak:)
Érintõset vagy gombosat? Érintõképernyõs ennyiért: Samsung s5230, LG KP500, LG KP502, LG GS290 Gombos: Huhh, azokat annyira nem tudom, mert a mostani telók közül a 90% érintõképernyõs. Samsung c3050 talán.
Persze hogy igen... Jobb a biztonság
Kifog száradni ... szerintem jobb másikat 500 ft megéri hidd el ha meg lyukas ... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat! :)

Nagyon fontos! Hogy beszéljem meg anyukámmal ezt a dolgot? Vagy egyáltalán mondjak-e neki valamit! Nem rég let vége egy komoly kapcsolatomnak, de most van egy új a 2 kapcsolat teljesen más!

Szóval a baj hogy a régi kapcsolatomban elég ritkán 2-3 havonta mentünk el valamerre elég otthon ülös volta kapcsi!Most viszont az új kapcsolatomban a barátom minden héten pénteken és szombaton is elmegy bulizni meg haverokkal szórakozni stb meg még azonkiv?l hétköznap is esténként elmenek a haverjaival sétálgatni, kocsikázni!És hívnak engem is!!Anya viszont nagyon em szereti a csavargást, hiába kisérnek haza!Mit tehetnék! 18éves lány vagyok!

Legjobb válasz: Kérdés, neked lenne-e igényed ilyen mértékû csavargásra, bulizásra, megbízhatónak tartod-e a barátodat (nem vezet ittasan stb) és marad-e idõd mellette még tanulásra, vagyis a jövõd alakítására? Hétközben én sem engedném a lányaimat csavarogni, mert azt látom, hogy annyi tanulnivalójuk van, hogy így is sokszor 11-kor fekszenek le és reggel hulla fáradtak. Beszélgess anyuddal, nyilván õ is megérti, hogy néha szórakoznod kell, inkább most, mint amikor már gyerekeid lesznek.

Kérdés, neked lenne-e igényed ilyen mértékû csavargásra, bulizásra, megbízhatónak tartod-e a barátodat (nem vezet ittasan stb) és marad-e idõd mellette még tanulásra, vagyis a jövõd alakítására? Hétközben én sem engedném a lányaimat csavarogni, mert azt látom, hogy annyi tanulnivalójuk van, hogy így is sokszor 11-kor fekszenek le és reggel hulla fáradtak. Beszélgess anyuddal, nyilván õ is megérti, hogy néha szórakoznod kell, inkább most, mint amikor már gyerekeid lesznek.
Meg kérdés az, hogy miért nem vagy az érettségin, ha 18 éves vagy. Ott lenne a helyed, nem a gyakorikérdéseken.
igen, látszik a színvonaladon, h nem is nagyon menne az az érettségi. menj csak a barátoddal csavarogni, más értelmes programot amúgysem venne be az agyad...
Jaj utolsó, én is érettségiztem, mégis itt vagyok. Egyébként meg az is lehet, hogy nyelvi elõkészítõs osztályba jár, tehát 1 év múlva érettségizik.Neked ez nem tökmindegy? Elnézést, szóval ettõl függetlenül egyetértek az elõzõ válaszolóval.
A kérdező hozzászólása: Szakmunkásképzõbe járok mondjuk!
18 éves vagy azaz nagykorú, túl sok közük nincs hozzá, abba semmi rossz nincs, ha kimész, állj a sarkadra és legyén önállóbb. Nehogymár egy ennyi idõs embernek megszabják mikor mehet el otthonról.
"Kedves" elõttem szóló, ezzel aztán most meg is mutattad, te mennyire "intelligens" vagy... Szerintem sok kamaszban benne van a csavargás utáni vágy, az természetes, hogy a szülõk ettõl féltik és nem engedik el.Most még az a dolgod, hogy tanulj, persze kell a szórakozásra is idõ, de az legyen inkább hétvégén. Ha valóban komoly dologról van szó köztetek, a fiú is áldozni fog az idejébõl a csavargás helyett arra, hogy veled, kettesben értelmesebb programokkal töltsétek el az idõt, amit a szülõk is jó szemmel néznek :) Szerintem beszéld meg a barátoddal is és anyukáddal is, hogy mi lenne az ideális megoldás.
Én rengeteget buliztam, pasi nélkül is.Kb.18 éves koromtól kezdve.Péntek, szombat, néha vasárnap is!És ma már bánom, de nagyon!Visszatekintve, üres volt az életem és hasznosabb dologgal is foglalkozhattam volna.35éves anyuka
Keresztkötésû utp kábellel kösd össze a 2 gépet, oszd meg a cuccokat és másold át. Legegyszerûbb megoldás

Youtube on a csatornám nevét hogy tudom megváltoztatni? Pl. Ne Kis Pista feltöltött egy uj videot hanem mongyuk amit szeretnék BossTeam feltöltöt egy uj videot?

Legjobb válasz: Új csatornát hozz létre! Google+ esetén Összes csatornám" menüpontra menj rá és ott létre lehet hozni újat.

Új csatornát hozz létre! Google+ esetén Összes csatornám" menüpontra menj rá és ott létre lehet hozni újat.
A kérdező hozzászólása: thx
ennél van jobb megoldás is. írok még amint mégegyszer megkéreztem és fejben tudom tartani.

Letöltöttem egy programot a gépemre, és azóta az interneten ha megnyitok egy Új lapot, akkor egy ismeretlen oldal jelenik meg. Mit csináljak hogy újra az új lap nyíljon meg?

Chrom-ot használok, és a programot azóta már töröltem.

Legjobb válasz: Milyen böngészõt használsz? Beállítások - keresõmotorok kezelése

Milyen böngészõt használsz? Beállítások - keresõmotorok kezelése
Most látom, oda írtad. Bocs.
Chrome-nál Beállítások >> bõvítmények És itt a bõvítményeknél nézd meg nincs-e feltelepítve valami számodra ismeretlen bõvítmény. Ha igen, ne engedélyezd, és/vagy töröld.
gondolom az a babylon search-ös szar :@ mindenhova beeszi magát, és nem fogod tudni teljesen kitörölni! mozillához tudok csak configbeállításokat, hogy hogyan lehet eltüntetni :(
A kérdező hozzászólása: Már megvolt de nem volt semmi !!!
Valószínûleg programként is települt a gépedre.Könnyen lehet, nem is egy néven.Át kellene nézni a legutóbb települt programok listáját, és ha valami ismeretlent látsz, esetleg megszabadulhatsz tõle ( tõlük ). Vírusirtót - akár online is - és/vagy Malwarebytes Free. A következõ telepítésnél pedig, az automatikus Next, Next, Finish nyomkodás helyett, MINDEN ESETBEN MEG KELL bizonyosodni arról, hogy semmi más nem akar feltelepülni az adott program mellé.Ha mégis, meg kell szüntetni a kijelölést, és úgy Tovább.
A kérdező hozzászólása: Rendben, máskor figyelek, de most hogy tüntessem el ??? Azt már megoldoltam, hogy ha elindítom a chrome-ot akkor ne az jöjjön ki, de ha új lapot nyitok meg akkor még mindig ez a lap jön ki !!!

15 évvel ezelőtt érettségiztem, akkor még nem volt emelt szintű érettségi. Azóta van egy főiskolai és egy egyetemi diplomám is. Most egy új szakmát szeretnék tanulni. Ilyen esetben hogy zajlik a felvételi? Újra kell érettségiznem?

Legjobb válasz: Szia, szerintem alapvetõen nem kell újra érettségizned. Ha az új intézmény kér emelt szintût, akkor viszont nem tudom... e-mailben kérdezz rá, az a biztos!

Szia, szerintem alapvetõen nem kell újra érettségizned. Ha az új intézmény kér emelt szintût, akkor viszont nem tudom... e-mailben kérdezz rá, az a biztos!
Az új szakma alatt mit értesz? OKJ képzés vagy egyetem/fõiskola?
A kérdező hozzászólása: Fõiskolára szeretnék menni, de a felvételi követelmények csak érettségi pontokról szólnak. Olyan opciót nem találtam ahol nem kell érettségi pontokat bemutatni. Elképesztõen megbonyolódott a felvételi rendszer...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!