Találatok a következő kifejezésre: Egy órával vettem (167 db)

Minek vetted meg akkor?Amúgy meg vidd el, kérdezd meg.
Adom az elsõt. Ez eladófüggõ, menj vissza és kérdezd meg.

Mekkora bajt jelent ha a második hónap végén egy órával később vettem be egy szem tabletátt és utána este rendesen volt szex?

Ebb?l lehet gyerek? Mert modnják a 12 órát, de abban mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: Ha csak egy órával vetted be késõbb, akkor nem lehet baj! Nyugodj meg, szerintem tuti nem estél teherbe!

Ha csak egy órával vetted be késõbb, akkor nem lehet baj! Nyugodj meg, szerintem tuti nem estél teherbe!
Ne aggódj, ha 12 órán belül pótoltad (és jól tetted), akkor nem lehet semmi baj!

Reziát szedek a 11-es szem bevétele után egy órára hánytam, és mivel csak egy levelem volt kiváltva mert most szedem elõször (elsõ levelem is) ezért a 12. szemet vettem be, majd folyamatosan szedtem és nem volt semmi baj, lehetek terhes?

Köszönöm a válaszokat! Ha valakivel fordult már elõ ilyen vagy tud valamit az kérem írjon fontos lenne! 22/L

Legjobb válasz: Ha 12 órán belül pótoltad akkor nem lesz baj, csak annyi, hogy nem 21 napos lesz a ciklusod hanem 20 napos, ill. a megvonásos vérzésed is egy nappal elõbb fog megjönni.

Ha 12 órán belül pótoltad akkor nem lesz baj, csak annyi, hogy nem 21 napos lesz a ciklusod hanem 20 napos, ill. a megvonásos vérzésed is egy nappal elõbb fog megjönni.
A kérdező hozzászólása: Igen, hányás után kb 2 órával bevettem! köszönöm szépen!

Vettem egy Orion T32-DLED tévét, vettem hozzá egy HAMA fali konzolt, de amikor felakartam a tévére szerelni a konzolt útban volt a 220-as vezeték! Hogyan lehet a konzolon átvezetni a 220-as kábelt?

Legjobb válasz: talan ha legalabb egy fenykepet csinaltal volna arrol a konzolrol meg a tv-rol, esetleg lehetne tanacsot adni, de igy...? HAMA falikonzol van kb. 14000-fele.

talan ha legalabb egy fenykepet csinaltal volna arrol a konzolrol meg a tv-rol, esetleg lehetne tanacsot adni, de igy...? HAMA falikonzol van kb. 14000-fele.
A kérdező hozzászólása: A felfogatás helye lóg bele a vas függõleges síkjába!
FENYKEPET.
Ez igaz, vagy hetente egyszer lemerited teljesen vagy kiszeded az aksit és folyamatosan a töltön hagyod a lapit!

Egy órával ezelőtt vettem észre hogy nem csináltam meg a házidolgozatom, és holnap kell beadni! Kéne egy jó kamu?

Segítsetek hogy nyerjek egy napot. Mit mondjak apámnak mi a bajom mért nem akarok/tudok suliba menni? (kiakad ha bevallom a dogás szitut..:S)

Legjobb válasz: küldd el egy barátodnak aki kinyomtatja neked..v. Suliban esetleg nem lehet nyomtatni óra elõtt?

Egy valamire való suli könyvtárában nyomtatnak pendriveról, vagy lemezrõl, akármirõl pár forintért, reggel még óra elõtt simán el tudod intézni. A doga meg nem egy olyan horribilis terjedelmû és nehézségû, hogy fél óra alatt ne lehetne összehozni.
küldd el egy barátodnak aki kinyomtatja neked..v. Suliban esetleg nem lehet nyomtatni óra elõtt?
milyen házidoga? mennyit kell írni? mibõl?
Mi lenne, ha odaadnád a pendrive-on a tanárnak?
Max másold le füzetbe..Aztán megmondod a tanárnak h nem volt patron..Azért nem nyomtatottan van..
A kérdező hozzászólása: *ra konkrétan akkor kezdõdik az elsõ órám, ha kész is lennék és pendrive-ra tenném kinyomtathatnám suliba de elsõ órára kell... na mindegy nem bonyolítom.. nem megyek be holnap.
*mindegyik
A kérdező hozzászólása: köszi. Másodiknak-: nem az a bajom h nem tudnék felkelni korán vagy most elkezdeni mert nem netezek hanem most is irom a gépen..:S csak ki kell nyomtatni és nincs patronom.. reggel 4:30kor kelek mert bent kell lennem 7:30
jaaaa hogy mind kérdésre 1 A/4 oldalt kell írni..Nah az neccesebb.. Azt hittem a 8-ra kell válaszolni 1-2 oldalban:P Mondd reggel h megy a hasad..Azt úgyse tudják ellenõrizni:)
írd le gyorsan hátha tudunk segíteni
neked kell 8 kérdést feltenni? vagy megvan a 8 kérdés?
A netrõl összeválogatva hamar meg lehet oldani egy ilyen feladatot. Egyébként a hasmenés, hányás kimutathatatlan ;)
Hát, elég szomorú, hogy már egy órája azon töröd a fejed, hogyan bújhatnál ki ez alól! Ahelyett, hogy netezel, ess neki, és csináld meg! Nekem, volt olyan, hogy este már nem volt erõm/kedvem stb tanulni, de akkor meg felkeltem HAJNALBAN, és friss aggyal sokkal jobban ment. Na, szóval, én a helyedben nekilátnék!!!!
A kérdező hozzászólása: Szophoklész - Antigoné 8 kérdés, mindet 1-1 A4-es lapra kifejteni.
Ha elsõ órára kell, akkor elég, ha elalszod az elsõ órát. Vagy elindulsz idõben és azt mondod, hogy baleset volt, vagy mittomén. Vagy ha lány vagy, akkor megjött és görcsölsz.

9 órával előbb vettem be a tablettát, mint szoktam. Vegyek most be még egyet, hogy tökéletes legyen a védelem, vagy csúsztassam mindig egy órával visszább?

Yasminelle-t szedek, de valamilrt azt hittem, hogy ma már szombat van, és azt hittem, kimaradt a pénteki tablettám. Így gyorsan bevettem azt. Aztán rájöttem, hogy még csak péntek van, és így 9 órával el?bb vettem be, mint ahogy kellett volna. Most az els? héten vagyok, ez a 7. nap. És hétf?n szeretkeztem utoljára (a párom utána elutazott). Egyébként 3 és 3/4 éve szedek fogamzásgátlót folyamatosan.

Legjobb válasz: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már amióta tabit szedek és valami kérdéses, akkor feltalálom magam, elõszedem a betegtájékoztatót. Kinyitom. Fellapozom a nekem kellõ oldalt és ELOLVASOM! Tégy így te is.. Vagy ez csak számomra egyértelmû?? Egyébként úgy gondolom nem szükséges bevenned most egy másikat is. Majd holnap a szokásos idõben.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már amióta tabit szedek és valami kérdéses, akkor feltalálom magam, elõszedem a betegtájékoztatót. Kinyitom. Fellapozom a nekem kellõ oldalt és ELOLVASOM! Tégy így te is.. Vagy ez csak számomra egyértelmû?? Egyébként úgy gondolom nem szükséges bevenned most egy másikat is. Majd holnap a szokásos idõben.
A kérdező hozzászólása: Képzeld, elõvettem a betegtájékoztatót, el is olvastam már sokadszorra, de arra vonatkozóan nem írt semmit, hogyha valaki ennyivel korábban veszi be. Arról ír, hogy 1-2 óra eltérés belefér, na de ez annál lényegesen több. Valamint azt is írja, hogyha egyel többet vesz be valaki, attól nem lesz baja. Úgyhogy tanulj meg különbséget tenni. Egyébként CSAK akkor kérdezek valamit, ha már nem tudok utánanézni sehogy. Ugyanis a nõgyógyászom és a háziorvosom is csak 11-ig rendelt tegnap. De azért kösz, hogy leírtad.

Ha egyetemen én egyedül vettem fel egy órát, akkor az az óra elmarad vagy csak nekem is megtartja? L21

Felvettem egy francia nyelvû órát,de csak én egyedül.

Legjobb válasz: A neptunban ki szokták írni, hogy mennyi a minimum létszám. Bár nálunk van, hogy az semmit nem jelent. Pl. vizsgán volt, hogy a minimum 5, és csak 2 ember ment, mégis azt mondta a tanár, hogy megtartja a vizsgát. A lényeg: kérdezd meg az illetékes tanárt.

A neptunban ki szokták írni, hogy mennyi a minimum létszám. Bár nálunk van, hogy az semmit nem jelent. Pl. vizsgán volt, hogy a minimum 5, és csak 2 ember ment, mégis azt mondta a tanár, hogy megtartja a vizsgát. A lényeg: kérdezd meg az illetékes tanárt.
Rá kell kérdezni. Nekem is volt egy félévem, amikor egyedül hallgattam a franciát. Késõbb összecsaptak más szakokkal, így lettünk 4-en. A tanár lelkes volt, megtartotta így is.
A kérdező hozzászólása: remélem akkor megmarad az óra, nagyon szeretném:)
A gyújtástrafóra kell rákötni valószínüleg.
Hát ezzel el kell menned egy autóvillamosságihoz és beköttetned. Másrészt én egy 34 éves autót 100%, hogy nem akarnék ilyesmivel felszerelni, ez egy veterán autó, minél gyáribb, annál jobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap megnézem mit hova merre. Gyári állapotot akarom minél jobban visszaállítani, kis króm lökösökkel, nem szétmûanyagozott kaszni. A fordulatszámmérõs km-óra gyári, csak felszerelés kérdése. üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!