Találatok a következő kifejezésre: Egy évig spirálom, semmi (3 db)

Egy évig volt spirálom, semmi gondot nem okozott, könnyen terhes lehetek miután levették?

Nem volt kaparás csak kihúzták.

Legjobb válasz: Elméletileg semmi akadálya,h teherbe ess,miután levették a spirált.Anyukámnak évekig volt aztán gond nélkül jött a hugom,aki már 20 éves.Gondolom most már ezek modernebbek is és még kevesebb gondot okozhatnak.

Elméletileg semmi akadálya, h teherbe ess, miután levették a spirált.Anyukámnak évekig volt aztán gond nélkül jött a hugom, aki már 20 éves.Gondolom most már ezek modernebbek is és még kevesebb gondot okozhatnak.

Jó napot kívánok Doktor úr! Négy éve viselek spirált, most egy féléve kb. visszatérő felfázásom van! Általába a férjemmel való eggyütlét után a 2. napon már jelentkezik. Vizsgálatokon már jartam, uh.-on ott nem találtak semmi bajomat, de a vizeletem meg v

Jó napot kívánok Doktor úr! Négy éve viselek spirált, most egy féléve kb. visszatérő felfázásom van! Általába a férjemmel való eggyütlét után a 2. napon már jelentkezik. Vizsgálatokon már jartam, uh.-on ott nem találtak semmi bajomat, de a vizeletem meg véres és 4 keresztes genny volt benne. Kérdésem, hogy mi okozhatja ezeket a tüneteket. Válaszát előre is köszönöm! Egy elkeseredett nő!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vizelet leletben ismételten vért és gennyet találtak, ennek megfelelő célzott kezelés szükséges. Könnyen lehet, hogy a háttérben mégis valamilyen idült fertőzés áll, ezért egy részletesebb kivizsgálást javaslok! Addig is javasolnám az Urzinol nevű tabletta szedését, amely növényi alapú készítmény, baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatással. Érdemes lenne személyesen konzultálnunk. Tel. 20 401 71 …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vizelet leletben ismételten vért és gennyet találtak, ennek megfelelő célzott kezelés szükséges. Könnyen lehet, hogy a háttérben mégis valamilyen idült fertőzés áll, ezért egy részletesebb kivizsgálást javaslok! Addig is javasolnám az Urzinol nevű tabletta szedését, amely növényi alapú készítmény, baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatással. Érdemes lenne személyesen konzultálnunk. Tel. 20 401 71 … Olvass tovább »
Nekem is csak 3 napig tart a mensim, szerintem neked is normális. A spiráltól lehetett a hosszabb mensi. De ha megnyugtat, menj el dokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!