Találatok a következő kifejezésre: Egy éves vajon (97 db)

Egy éves cicámat vajon hozzá tudom szoktatni a pórázhoz? És egyáltalán jó ötlet a pórázon való sétáltatás?

Legjobb válasz: Hozzá lehet szoktatni õket, és jó ötlet, ha máshogy nem tud friss levegõn lenni. Csak azt az egyet érdemes tudni, hogy a macskák egy picit önfejûek, szóval nekik mondhatod, hogy merre menjenek nem valószínû, hogy elsõre leesik nekik. A mi cicánk az mindig bogarakat vadászik ilyenkor. Nagyon aranyos. Más cicák egereket kergetnek, neki meg be kell érnie a bogarakkal.

Hozzá lehet szoktatni õket, és jó ötlet, ha máshogy nem tud friss levegõn lenni. Csak azt az egyet érdemes tudni, hogy a macskák egy picit önfejûek, szóval nekik mondhatod, hogy merre menjenek nem valószínû, hogy elsõre leesik nekik. A mi cicánk az mindig bogarakat vadászik ilyenkor. Nagyon aranyos. Más cicák egereket kergetnek, neki meg be kell érnie a bogarakkal.
Nagyon aranyos és jó dolog szerintem.
Szerintem jó ötlet.Így nyugodtabb leszel, hogy a cica nem kóborol, de lesz friss levegõn. Ez a legbisztonságosabb!:)
Ha a cicád "kezes" akkor könnyen megszokja a pórázas sétáltatást. Ha a macska bent van a lakásban, és nincs kert, ahová ki tudna menni, akkor jót tesz neki a szabad levegõ, és a póráz nem árt, ha modnjuk a cica elszaladna és egyenest a 4 sávos úton támadna kedve futkározni. Ha kertes házban laktok, felesleges sétáltatni :)

Vajon miért ébred óránként egy éves kislányom mostanában?

1 éves kislányom sosem aludta végig az éjszakát egy rövid periódust kivéve, de még újszülött korában sem ébredt 2-3 alkalomnál többször. Kivéve amikor valami baja volt...Most két napja az egész éjszaka szörnyű, felkel sírva-nyöszörögve, megszoptatom mert másként nem nyugszik meg, visszateszem és mire visszaaludnék szinte már ébred is újra...persze olyan vagyok mint a mosott rongy, a párommal együtt. Szerintem nem a foga a baj, mert nem látok és nem érzek fogkezdeményt a szájában, nem is rágcsál és nem nyáladzik. Baja nem hiszem hogy van, mert egész nap élénk, jókedvű, mosolygós, játszik és eszik is. Mi lehet???

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés.Az én lányom 19 hónapos és napok óta nagyon rosszul alszik(pedig már régóta végig aludja az éjszakát)Tegnap is egész éjjel ébren voltunk.Nappal is kevesebbet és nyugtalanul alszik.:(Szerintem ez a hülye idõ lehet az oka:(

Ez egy jó kérdés.Az én lányom 19 hónapos és napok óta nagyon rosszul alszik(pedig már régóta végig aludja az éjszakát)Tegnap is egész éjjel ébren voltunk.Nappal is kevesebbet és nyugtalanul alszik.:(Szerintem ez a hülye idõ lehet az oka:(
A kérdező hozzászólása: :-( Én is csak a frontra tudok gondolni...de eddig nem volt ilyesmi, pedig azért elég változékony mostanában az idõjárás. Csak ma este ne ismételje meg :-(

Van egy másfél éves szuka macskám, aki eléggé rosszindulatú. (nem az a kényesztethető macska) És szeretnék örölbefogadni egy kiscicát. Vajon befogadná a nagy macskám?

Legjobb válasz: 1. nem szuka, hanem max. nõstény, a kutyára mondjuk, hogy szuka. 2. *kényeztetve 3. hogy a kérdésedre is választ adjak, ha kiscica, azaz nem felnõtt, valószínûleg semmi gondja nem lesz vele, kicsit zárkózottabb cicus, az emberek közt is elõfordul az ilyen.

1. nem szuka, hanem max. nõstény, a kutyára mondjuk, hogy szuka. 2. *kényeztetve 3. hogy a kérdésedre is választ adjak, ha kiscica, azaz nem felnõtt, valószínûleg semmi gondja nem lesz vele, kicsit zárkózottabb cicus, az emberek közt is elõfordul az ilyen.
Elõbb-utóbb biztos befogadná. A kiscicával meg fõleg összeszoktatható.


Van egy macskam mar 8 eves, most nem reg szult kiscicakat es az utobbi napokban nagyon sokat nyavog es mind jon utanunk, nem akar egyedul maradni, vajon mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.

Lehet, hogy maradt benne kiscica, és segítséget akar kérni... Vagy van valamelyik kölyökkel baj, és szintén segítséget kérne, mert õ nem tudja megoldani. Bár ha már több nap is eltelt a szülés óta, akkor nem valószínû, hogy kölyök maradt benne, mert azzal nem "élne" napokat. Ha "szól hozzád", kövesd, nézd meg, hogy hova vezet, mit akar mutatni.
Hol vannak a kölykök? Nem lehet, hogy azt akarja, hogy máshová tegyétek az almot? A miénk is ezt csinálta, aztán behoztuk kismacskástul, és most boldog.
az én kutyáim is ezt csinálják, de csak a száraztáppal, és fõleg akkor ha van itt valaki.
Tökéleteseb egyetértek az elõttem szólóval, kutyakiképzõ létemre több ilyen kutyát is láttam már. A 'falkatagok' jelenlétében magára hagyni a kaját, ez csak annyit jelent, hogy kutyád úgy érzi, õ a falkavezér. Rengeteg dolog függ össze ezzel, de most csak a kérdésedre válaszolok(ha érdekel írj, és megbeszéljük). Add neki a kaját, és amikor még ott van, vegyél ki egy marékot belõle. Ha nem zavarja, ez már jó. Ahogy elvonul, és felügyelet nélkül hagyja a tálját, vedd el, tedd el. Ezt naponta többször tedd meg(még ha csak egyszer szokott enni kapni, akkor is. Ne kapjon semmi mást enni. Egy idõ után rá fog jönni, hogyha otthagyja a tálját, eltûnik a kaja, magyarán nem kéne otthagyni.
Kicsit fura lehet amit mondok de próbáld ki, hogy amikor elviszi a kis adag kaját, odamész a táljához és közvetlen mellette leülsz. Ha nem reagál erre és csinálja tovább, akkor egyszerûen szórakoztatja magát ezzel. Viszont ha agresszivitást mutat, akkor fõnöknek képzeli magát. Bõvebben nem mennék bele de ha kipróbálod és morgolódik vagy ilyesmi, akkor szólj.
Egy ismerõsöm kutyája is ezt csinálja. Nem tudom miért. De talán, mert a saját helyén szeretne enni. Szerintem tedd be neki a tányérját.
A mi puli kutyank is igy szokott enni!! Nem mindig, de ha csontot kap, es annyira nem ehes, ott ragcsalja el, imadom!!!
Szia! Esetleg tedd a tálját a vacka elé, vagy áztasd meg a tápot hogy ne tudjon szemezgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az enyém is száraztáppal csinálja. Megnyugtat, hogy nem csak én vagyok így ezzel! :) A második válaszoló tippjét kipróbáltam, nem zavartatta magát a kutya, szóval akkor valószínû, hogy csak szórakozik. :)

15 éves vagyok, és mozog egy fogam, vajon lehet még tejfog?

27 fogam van jelenleg, egy csontfogat már kihúztak, mert fájt, az pótolhatatlan.Már régóta, kb 1-2 éve nem mozogtak a fogaim, ez lehet még tejfog, és nyugodtam kiszedhetem, vagy forduljak inkább orvoshoz?Már annyira mozog, hogy szerintem az orvos se tudna kezdeni valamit.Csak gondoltam arra is, hogy valami betegség, vagy ennyire gyengék a fogaim, hogy kihullnak az ételt?l.Inkább olyanok válasza segítene, akik konyítanak hozzá valamit, de szeretném mindenki véleményét hallani.

Legjobb válasz: Mindenféleképp fordulj fogorvoshoz de azért még reménykedhetsz hogy tejfog.Öcsémnek olyan volt hogy a rágófogát húzták ki és csontfog volt de most kezd vissza nõni szóval minden megeshet.

Mindenféleképp fordulj fogorvoshoz de azért még reménykedhetsz hogy tejfog.Öcsémnek olyan volt hogy a rágófogát húzták ki és csontfog volt de most kezd vissza nõni szóval minden megeshet.
én kb 13-14 környékén vesztettem el (fiu vok) az utolsó fogam az fájt rohadtul doki húzta ki tejfog volt sztem menj dokihoz õ tudja megmondani addig meg ne piszkáld amúgy

Pár napja elindult a kislányom. (1 hete volt egy éves). Most még "csak" pár lépést megy, aztán lecsücsül. Mikor fog vajon hosszabbakat menni? Hetek kérdése, napok, vagy hónap?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk 1 hónap telt el míg elesés nélkül eltotyogott a pontból b pontba. Biztos vannak babák akiknek hamarabb sikerül stabilabban járni, lehet a nektek is könnyen megy majd :) 14 hónapos kislány anyukája :)

Szia! Nálunk 1 hónap telt el míg elesés nélkül eltotyogott a pontból b pontba. Biztos vannak babák akiknek hamarabb sikerül stabilabban járni, lehet a nektek is könnyen megy majd :) 14 hónapos kislány anyukája :)
Bocsi az off-ért Vettél már neki indulócipõt?
A kérdező hozzászólása: Nem vettem még cipõt. Ha nem fog esni az esõ, ma délután veszünk, ha esik, holnap..

Vajon létrejöhet egy szerelmi viszony egy 16 éves fiú és egy 18 éves lány között?

Lányok, kérlek Titeket írjátok meg hogyan reagálnátok arra, ha egy nálatok legalább 2 évvel fiatalabb fiú közeledne felétek!

Legjobb válasz: Nekem másfél évig volt nálam 2 évvel idõsebb barátnõm. 15 évesen jöttem vele össze.

Nekem másfél évig volt nálam 2 évvel idõsebb barátnõm. 15 évesen jöttem vele össze.
Azzal a lánnyal, akinél a 2 év korkülönbség miatt nem rúghatsz labdába, inkább ne foglalkozz...
Persze, hogy létrejöhet. Anno 18 évesen úgy éreztem, tetszek egy 17 éves srácnak, szívesen is fogadtam volna a közeledését, de gondolom azt hitte, nincs nálam esélye, mert visszalépett. Utána összejöttem valakivel, akivel nem kellett volna, így nagyon bántam utólag, hogy nem hoztam jobban értésére, szabad a pálya :( Tehát ha tetszik a srác, és csak a kora miatt aggályoskodsz, ne fogd vissza magad! Nem biztos, hogy éretlen csak azért, mert 16 éves, ez nem mindig korfüggõ! Ha járni fogtok, az emberek majd napirendre térnek a korkülönbség fölött -de ha szerelmes vagy valakibe, nem is számít annyira, hogy mások mit gondolnak.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lehet hogy túl félreérthetõ voltam, de én vagyok a 16 éves fiú és nem tudom, hogy reagálna egy nálam idõsebb lány a közeledésemre, azért fogalmaztam úgy, hogy: Lányok, kérlek Titeket írjátok meg....
A kérdező hozzászólása: ... persze ez nem azt jelenti hogy fiúk válaszára nem is vagyok kíváncsi.
Ha tetszel neki elfogadja majd a közeledésedet...elmondom az én tapasztalataimat!! Nekem 2 évvvel fiatalabb a barátom...eleinte bevallom borzasztóan zavart, de már nem! Inkább az a rossz ebbe h megszólják az embert, fõleg a lányt! De attól mág van esélyed....nekünk is összejött!
Van eselyed szerintem , hisz ah mondani szoktak " a szerelem nem valogat korban , nemben, vagy idoben " .Ha tetszik a csaj akkor huzzal bele , probalkozz nala , vess be mindent s ha te is tetszel neki egy kicsiket is akkor ad egy eselyt.De mutasd meg h te nem is vagy annyira "kicsi s tapasztalatlan" ah azt egyesek gondolnak majd ... Legy furfangos , es esszel hodits mint inkabb erovel :P Nekem is a baratnom 1 evvel idosebb mint en , s mar tobb mint 2 eve egyutt vagyunk.Ugyh sok sikert kivanok neked ! Ne tantoritson el teged a korkulonbseg!
Mérnejöhetnelétre. Én se tiltakoznék a helyében! :D
Nekem többször volt fiatalabb barátom. Többségében kedves emlékû kapsolatok ezek, úgy tudtak rajongani, de úgy... :) És volt egy, aki szexuális téren is meghazudtolta taasztalatlanságát. Meg tudod hódítani a csajt, van esély, de nagyon bátornak kell lenned, duzzadni az önbizalomtól - pofátlanul, szemtelenül bátornak kell lenned (szövegileg) - de ugyanakkor éreztesd vele, hogy nagyon tiszteled, odavagy, rajongsz érte!!! Talán úgy rajongsz érte, ahogy egy nála idõsebb srác nem rajongana. Engem e finom egyensúllyal vettek ke a lábamról hasonló szituban. Meg éretlenség jelét ne mutasd, gyõzd meg, hogy a korosztályod felett állsz. Ez nagyon fontos.
Én sem laktam már otthon 19 évesen de ettõl te még nem vagy hülye szerintem.
A kérdező hozzászólása: A dolog úgy állt egy éve, hogy én is albérletbe költözök, egyik haverommal ugyanarra a szakra jelentkeztünk, ugyanazon a fõiskolán. Engem felvettek, õt nem, így alakult ki ez a helyzet. Persze ha végre lenne már barátnõm, akkor lehet, hogy másképp vélekednék, de egyelõre ezek a lehetõségeim, 4-6 nap fent lakok, 1-3 nap itthon, az óráimtól függõen.
ebbõl tényleg ne csinálj problémát, a fõiskolások/egyetemisták jelentõs része nem költözik el otthonról mielõtt melót találna. Mi értelme lenne?
Én 22 vagyok, 200 km-re élek otthonról, albérletben, de csak a suli miatt. És a szüleim fizetik a bérleti díjat. És nem érdekel ki mit gondol, érettségi után nem tudtam elmenni dolgozni, nem volt hova. Továbbtanultam, és a szüleim támogatnak, és én is így fogom tenni a gyerekemmel. Majd ha lediplomázok, én támogatom a szüleimet.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mi errõl a véleményem? Hogy tökre magasról lesz*rom mások véleményét. Én 23 éves vagyok és itthon élek. Év vesztes voltam, és nyelvi tagozatos (5 évfolyamos) gimibe jártam, így 2 év csúszásban vagyok mondhatni önhibámon kívül. 20 évesen kerültem be az egyetemre és idény nyáron végzek mérnökként, ha minden jól megy. Nem tudok mellette dolgozni, ez van. Próbáltam, de kevesebb pénzt kaptam a diákmelómért, mint amennyit egy jobb ösztöndíjjal össze tudok kaparni, így inkább erre hajtottam a 4 év alatt. 50-60 ezer forinttal havonta kb a hátsómat kitörölhetem és már akkor is sokat mondtam. Sokszor átrágtuk ezt a szüleimmel. Õk most még megtehetik, hogy eltartsanak, cserébe annyit kérnek, hogy ne linkeskedjek és gyûjtsem a pénzemet, mert nem fognak tudni nagyobb összegekkel támogatni, ha egyszer elköltözök itthonról. Az anyagi oka mellett mégnagyobb anyagi okai vannak annak, hogy itthon élek. Mi a halálnak szorongjak és éhezzek a kis pénzembõl két utcával arrébb, amikor a szüleimmel mély egyetértésben eléldegélünk itthon? Enyhén szólva pénzkidobásnak tartom ezt, amíg nincs miért elmennem. Az más téma, hogy ha itt kapnék munkát, akkor sem költöznék el, csak akkor már haza adnék a rezsibe, a kajába, stb., mert elvárás lenne saját magammal szembe, hogy ha tudok és van mibõl, akkor beleadjak. Mindegy... Szerintem tökre nincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki miért él még otthon. 24 éves koromig én is tutira itthon fogok élni, utána meg majd a sors hozza és valószínûleg a párom miatt majd úgy hozza, hogy jó messzire költözünk az õ munkája miatt.
Én is itthon lakok 20 évesen. Fõiskolára járok, jövõ nyáron végzek, utána még fél év gyakorlatom lesz, valószínûleg akkor fogok elköltözni. Egy vidéki nagyvárosban élek, ide járok tanulni is, mégis miért kéne azért fenntartani egy külön albérletet akár nekem, akár a szüleimnek, csak hogy ne lakjak velük? Elég így is fizetni nekik a sulit (nem indult állami képzés abban az évben, mikor felvételiztem, így esélyem se volt bejutni). Én sem dolgozok a fõiskola mellett, mert max. éjszakai árufeltöltõ munkára mehetnék, ahhoz meg õszintén szólva sok kedvem nincs, és a szüleim is azt mondták, hogy jobban éreznék magukat, ha inkább otthon lennék éjszakánként, pláne annyi pénzért - inkább ideadják zsebpénzbe. Szóval csak nyáron szoktam dolgozgatni, fesztiválokon, meg itt-ott pultosként és ennyi. Év közben meg iskolába járok, onnan meg haza, ahol amúgy tökjól elvagyok a szüleimmel, imádom õket. És egyelõre ezt is kihasználom, mert baromira hiányozni fognak, ha már több 100 km-re leszünk egymástól.
16-os vagyok. Hozzá tartozik még a dologhoz, hogy bár nem ismerem az egész évfolyamot, akikkel eddig megismerkedtem vagy kolisok, de hazajárnak, vagy a környéken laknak a szüleikkel, és bejárnak a városba suliba. Senki nem lakik albérletben, pláne nem úgy, hogy magának tartja fenn. A legtöbben nem is dolgoznak, max. családi vállalkozásban, mert mint mondtam, semmi lehetõség, az ilyen alja munkákon kívül. Ezeket meg általában aki egyszer kipróbálja, felveszi a fizetését, megköszöni, és nem megy többet. Szóval az ismerettségi körömben ez nem számít csodabogár dolognak, hogy a szülõkkel lakunk, mert nem tudnék ellenpéldát mondani.
23 éves koromig (most szeptember) otthon laktam, mert egyetemre jártam a lakhelyünkön, most a párommal lakunk albérletben, mert felvettek mesterszakra 240 kilométerrel arrébb, így kapok havi 20 ezret, mint húgom (õ kolira és kajára), mert még tanulok, és még megteheti édesanyám, hogy támogat. Azt mondta inkább tanuljak minthogy diákmunkával próbáljak ennyit összekaparni egy hónapban és a tanulás rovására menjen, mert elég kemény szakon vagyok. Van mindenféle szociális támogatásom így kb egy minimálbérnyi bevételem van minden hónapban így hogy anyu besegít, szóval nyomorogni épp nem nyomorgunk, mert a páromnak átlagfizetése van. Egy év múlva diplomázok és onnantól ha el tudok helyezkedni a diplomámmal (mérnök) kiemelkedõ lesz már a kezdõfizum is és akkor majd kezdhetek esetlegesen törleszteni anyunak ha szüksége van rá :) Így szarok mások véleményére. 23 N
szerintem elköltözni csak úgy érdemes, ha tudod hogy nem kényszerülsz arra késõbb hogy visszamenj. (vis major esetek természetesen kivétel) imádom anyámat, kijöttem vele tini koromban is nagyon jól, viszont 19 éves korom óta nem élek vele együtt. nem 100%ban saját döntés volt, és nem is menekültem, így hozta az élet. ha újra együtt kéne vele élnem, szerintem 2 napon belül megfojtanánk egymást egy kanál vízben. 8 év alatt az ember kialakít magának egy saját életritmust, idõbeosztást, amin nehezen változtat. sokkal becsülendõbb ha valaki inkább 22 évesen is otthon él, mintsem 18 évesen nagy dirrel durral lelép, aztán utána visszakullog mert nem bírja eltartani magát.
Szerintem is irigy az ilyen, vagy csak simán hazudik, mert azt hiszi, ez a mai módi. Én 20 évesen még mindig itthon vagyok, párommal 22-23 éves korunk körül tervezzük az összeköltözést, addigra meg tudunk valamennyit spórolni. Minek elhamarkodni bármit is? Ha meg szétmegyünk addig netalántán, bármilyen okból kifolyólag, akkor meg nem hinném, hogy kivennék magamnak egy kis albérletet. Miért mennék el? Nagyon jó viszonyunk van anyával, ráadásul így többet tudok neki is segíteni. Szerintem az ilyen észhuszárokat, akik pedáloznak, hogy már 10 éves korukban dolgoztak és külön éltek, nagyon bántja valami személyes sérelem belül. Lehet kidobták õket otthonról, vagy tudom is én.
Jól teszed, hogy tanulsz, ha koleszos vagy, akkor nem is nagyon vagy otthon ráadásul, úgyhogy az ilyen megjegyzéseket le kell tojni magasról. Lehet, hogy irigykedik rád, amiért van jövõképed és ezért tanulsz?
nyugodj meg.. nem te vagy a hülye :) )) (tényleg nem! :) )
Jelentem, én még nálad is nagyobb hülye vagyok, mert 20 évesen a szüleimnél élek és tanulok! Amúgy engem is érdekelne, hogy mibõl van pénze, mert hiába dolgozok iskola mellett és jár ösztöndíj is, sehogy sem jön ki a pénz még egy albérletre sem...
Én anno annak idején 18 évesen a magam lábára álltam. Elköltöztem, dolgozta, albérletben éltem. Ma a lassan 22 éves fiam még mindig velem él. Iskolába jár, rengeteget tanul. Nem tartom hülyének mert még nem költözött el. Majd eljön annak is az ideje. Tudod az én idõmben minden másképp volt mint ma, így nem is várható el, hogy ma egy 18 éves csak úgy elköltözzön.
Akkor eddig én vagyok a leghülyébb! :D 18 évesen elköltöztem a suli miatt, majd 22 évesen VISSZAköltöztem, és még néhány évig a szüleimmel laktam. Ha valaki netán megjegyezte volna erre, hogy "nahát", nem igazán izgatott volna fel a dolog...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mondjuk nem lakom "teljesen otthon", nagyrészt koleszos vagyok 250km-re innen, csak most a vizsgaidõszak "üres" részében vagyok itthon. Tény, hogy nem dolgozom még, de egyrészt fõiskolás vagyok (államin), így idõm se lenne (néha még szombaton is órám van), másrészt pedig mivel gimnáziumba jártam, így szakképesítésem sincsen semmibõl. Nulla szaktudással pedig elég nehéz lenne olyan munkát találni, amibõl 100%-ig el tudnám tartani magam.
Dehogy vagy hülye. Egyre kevesebb fiatal engedheti meg magának, hogy hamar elköltözzön, pontosan azért, mert nincs mibõl. Munkát találni jóformán lehetetlen, lakást bérelni szintén, és rendkívül bizonytalan a jövõ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 25 éves koromig anyámnál éltem, akkor kaptam az elsõ állásomat. Teljesen természetes ez, sõt ha ott kaptam volna állást, még nagyon sokáig ott laktam volna, teljesen ésszerû okokból. Nincs ezzel semmi baj. Az pedig elég tipikus, hogy az ember 19 évesen a szüleivel él, akik eltartják, taníttatják, ilyesmi... Maximum van valami diákmunkája a fiatalnak, de abból mégis miért és hogyan menne albérletbe? A párom addig az anyjával lakott, amíg nem vettünk ki egy közös albérletet. A tesója (talán 27 éves) még mindig vele lakik. Nem mindenkinek van felesleges sok tízezre külön lakni, plusz ott a régi szoba a régi cuccokkal, az anya remek fõztje és megértõ szavai... (Nagyon szeretem az anyósomat, van is miért :) ) Még az együtt lakó több generációval sincs bajom, ha nagy és kellõképpen megosztható a ház (már ha a résztvevõk igénylik), de ha problémák vannak, akkor is megértem, ha az anyagiak miatt nem tudnak lépni, egyelõre...
A kérdező hozzászólása: Igen, és nálam még az is közrejátszik, hogy egy kis 800 fõs baranyai faluból felkerültem Bp-re. Azért ezt annyira nem volt egyszerû megszokni, még talán most se sikerült teljesen.
Nyugi, egyáltalán nem vagy hülye! tudok olyat, aki még 40 évesen is a szüleivel él, igaz hogy külön kasszán, de akkor is! pl ha a 40 évesnek kell 3 tojás, nem kell rögtön boltba szaladnia, csak kér az anyukájától (nagymamám) :) ebben nincs semmi, senkinek semmi köze hozzá! :)
hányszor irod még ki ezt a kérdést? Fejezd be te gyerek
Miért nem embereled meg magad? Nem tudsz férfiasan öltözködni? Rajtad múlik, hogy nézel ki, és nem máson... Ahelyett, hohy itt sírsz inkább nézz utána hogy néz ki egy férfi.
A kérdező hozzászólása: Most írtam ki elõször, te valakivel összekeversz. Nem sírok, csak tini lányokkal nem lehet hosszabb távra tervezni, egy korombelivel meg igen.
A franckarikát akarsz te 23 évesen hosszú távra tervezni? Azt majd ráérsz még 32 évesen. Majd jól leragadsz, aztán jön a válás/szakítás, mert nem élted ki magad....
azért próbáld meg. az van ami van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!