Találatok a következő kifejezésre: Egy éves után (644 db)

Kis fiam elmult 1 éves és tegnap kiprobáltuk a tejet ha alergiás lenne rá az már egy evés után mutatkozna?

Legjobb válasz: Nem okvetlenül,de persze van olyan is akiket már másnapra kiüt ha valami olyat esznek.Szerintem nem lesz baja.

Nem okvetlenül, de persze van olyan is akiket már másnapra kiüt ha valami olyat esznek.Szerintem nem lesz baja.
off: elõzõ, mit értesz az alatt, hogy "kiüt"?? köszi a választ on
a nagyon durva allergia 5-10 perccel az elfogyasztás után jelentkezik. bõrelváltozás, ekcéma pl. 1-2 nap múlva is kijöhet.
Kipattog, ugy értettem:-)

Aki csak egy mellből szoptat, annak mennyi idő kell egy evés után, hogy újra legyen benne tejcsi?

Hány óránként szopizik a babátok?

Legjobb válasz: Valószínû hogy azért sír a cicin mert nem annyi jön amennyi neki kellene!Próbáld meg pótolni valamivel!Én is egy mellbõl szoptattam, hál istennek nem volt ilyen problémám, de ha kevés neki akkor pótold!Ugyan úgy 3-4 óránként evett a lányom, és annyi idõ bõven elég volt a termeléshez.Sõt még fejtem is!

Valószínû hogy azért sír a cicin mert nem annyi jön amennyi neki kellene!Próbáld meg pótolni valamivel!Én is egy mellbõl szoptattam, hál istennek nem volt ilyen problémám, de ha kevés neki akkor pótold!Ugyan úgy 3-4 óránként evett a lányom, és annyi idõ bõven elég volt a termeléshez.Sõt még fejtem is!
3 nónapos múlt a lánykám, ált. egy mellbõl szopik, kb. 3 óránként, de van, hogy 2. (Ha alszik, akkor meg több is lehet.) Legtöbbször a következõ szopásig megtelik, tehát ez mellenként 4, vagy 6 óra (6 óra alatt mindig lesz benne elég). Ha úgy érzed, hogy nem elég neki, akkor kínáld fel a másikat is, majd a következõ szopinál az utoljra kiürítettel kezd, és hamar utoléri a tejtermelés a megnövekedett igényt.
második vagyok: én a pótlást csak a legvégsõ esetben tenném, ha a két melles szoptatás nem válik be. Az anyatej a legjobb nekik (bár nem írtad, hogy mennyi idõs).
A kérdező hozzászólása: 2 hónapos a kislányom, és már az ég világon mindenen túl vagyok ami a tejszaporítást illeti! Én is anyatej párti vagyok, és már lelkiismereti kérdést csinálok a szoptatásból! Nagyon szeretném min. 1éves koráig szoptatni, de nagyon úgy néz ki, nem lesz elég.Már kapott tápszet, de nem eszik abból sem csak min. 60ml-t.Éjjel viszont szopizik mert 4-5 óra elteltével nekem is lesz benne újra.Csak napközben 1-2 evés és este nehézkes!A másik cicibe nagyon kevés van, és nem is kell neki, pedig mindig rá teszem!Sõt azt még fejtem is, de hiába.
Ugyanez nekem is...este nehéz...a bal cicimbe meg alig van

Aki méri a babáját evések után az hogy csinálja? Minden evés előtt és után is pucérra vetkőztetve? Mennyit kell ennie egy két hós kislánynak?

Mostanában nagyon ny?gös a babám és nem tudom eleget eszik-e ezért gondoltam elkezdem mérni. Folyton cicin lenne, és amit eszik gondolom mivel túl gyakran eszik nem elég neki.

Legjobb válasz: Dehogy!!! Nem kell levetkõztetni, csak az a lényeg, hogy mikor kaja elõtt reméled, kaja után is ugyanabban, ugyanúgy változatlan öltözékben mérd le és a különbözetet ette meg a kicsi. Ha bekakál, akkor kákával együtt, csak mérés után tedd tisztába. Fölösleges vetkõztetni, nem a súlyára vagy kíváncsi, hanem hogy mennyit evett. Én mikor úgy gondoltam talán eleget szopott megmértem. 2 hósan azt hiszem 100-120 körül szopott egyszerre, és általában 2-3 óránként kérte, de volt hogy óránként. A dokinõm azt mondta rengeteget eszik, meg hogy álljunk be egy rendszerre és éjszaka se hagyjam 4-5 óránál többet aludni. Na ezt 2 napig bírtam, mint egy zombi úgy néztem ki. És nekünk az igény szerinti szopi jött be. LEhet hogy kevesebbet eszik egyszerre, nem mindig kér egyformán, van hogy kér 120-130-at van hogy csak 80-90-et, mikor hogy. Ha már nagyon bukja vissza, akkor biztos elég. Az én lányom mohó volt, és sokszor drasztikusan már nem adtam többet, mert hihetetlen sokat evett már és még mindig kérte. Akkor ne adja neki csak, ha már nagyon túrósat büfizik, olyankor érdemes várni fél órát, addig ringatni, nehogy pocifájás legyen belõle. Hidd a baba tudja mire van szüksége. Én a méréssel már csak felidegesítettem magam, aztán nem mértem. :) Viszont jó tudni, ez biztos, 1-2 hétig mérni érdemes ha bizonytalan vagy. Sok sikert és jó babázást. 1 éves huncut kislány anyukája

Dehogy!!! Nem kell levetkõztetni, csak az a lényeg, hogy mikor kaja elõtt reméled, kaja után is ugyanabban, ugyanúgy változatlan öltözékben mérd le és a különbözetet ette meg a kicsi. Ha bekakál, akkor kákával együtt, csak mérés után tedd tisztába. Fölösleges vetkõztetni, nem a súlyára vagy kíváncsi, hanem hogy mennyit evett. Én mikor úgy gondoltam talán eleget szopott megmértem. 2 hósan azt hiszem 100-120 körül szopott egyszerre, és általában 2-3 óránként kérte, de volt hogy óránként. A dokinõm azt mondta rengeteget eszik, meg hogy álljunk be egy rendszerre és éjszaka se hagyjam 4-5 óránál többet aludni. Na ezt 2 napig bírtam, mint egy zombi úgy néztem ki. És nekünk az igény szerinti szopi jött be. LEhet hogy kevesebbet eszik egyszerre, nem mindig kér egyformán, van hogy kér 120-130-at van hogy csak 80-90-et, mikor hogy. Ha már nagyon bukja vissza, akkor biztos elég. Az én lányom mohó volt, és sokszor drasztikusan már nem adtam többet, mert hihetetlen sokat evett már és még mindig kérte. Akkor ne adja neki csak, ha már nagyon túrósat büfizik, olyankor érdemes várni fél órát, addig ringatni, nehogy pocifájás legyen belõle. Hidd a baba tudja mire van szüksége. Én a méréssel már csak felidegesítettem magam, aztán nem mértem. :) Viszont jó tudni, ez biztos, 1-2 hétig mérni érdemes ha bizonytalan vagy. Sok sikert és jó babázást. 1 éves huncut kislány anyukája
tisztába tettem, majd megettem és újból lemértem.
A kérdező hozzászólása: pelussal együtt méred le evés után?
Az a lényeg, hogy ne öltöztesd át, pelenkázd át a két mérés között. Itt csak a különbséget kell nézni, az mutatja, hogy a tejcsitõl mennyit változott a súlya. Nem biztos, de nem a testsúlya egyhatodát kell megenni naponta? Ezt osztani kell azzal ahányszor eszik egy nap...
igen pelussal mérem le elõtte és utána is. nem cserélem le.
Szia! Nem kell levetkõztetni, csak ne ugyanabba a ruhába és pelusba etesd+ és utána mérd le +int! Ha tisztába teszed akkor öltöztesd vissza mérd le, etesd + és mérd + újra és az eredmény, hogy mennyit evett! Hány hónapos a kicsi? Mert 3-6-9 hónaposan fejlõdési idõszakok amikor többet esznek.Kínáld + mind a két cicidbõl és az utolsóval kezd a következõ etetést.Így több tejcit fog termelni a cicid több inger éri és késõbb újra elég lesz az 1ik is. De a fogzás miatt is ciciznek sokat. Nekünk is volt , hogy +ijedtem nem elég a tejcim, de a doktornéninél és a védõnéninél a mérleg +nyugtatott hízott a kislányom.Szóval inkább cicifüggõ lett a csöppöm:) . Ha nem fogy a kicsid akkor nincs gond és nem kell pótolnod tápszerrel. Kitartás! Remélem tudtam segíteni. 6, 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, két hós a lányka. én is csak megnyugtatásként akarom mérni egy két hétig, addig kölcsönzök egyet. eleinte 30dkg-okat hízott aztán már csak 19-et hetente. most megyünk majd dokihoz 20án akkor kiderül hogy most is hízik e rendesen, ha nem akkor mérni fogom kicsit.


Melyik elítélendőbb, ha egy 13-15 éves szűz lány egy nap után lefekszik valakivel, vagy ha egy szűz fiú hosszas próbálkozások után, végső elkeseredésében 25 éves kor felett elmegy egy prostihoz?

Legjobb válasz: Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom

Az elsõ mert õ ezek után nem számit soknak és max lábtörlönek fogja használni a pasi õ meg bánni fogja élete végéig... a 25 éves srác meg már elég idõs és ha nem akar tovább várni akkor tegye prostival bár én ezt az ötletet is baromságnak találom
mégjó hogy az elsõ!!! a második inkább sajnálatra méltó... 16/L
az elsõ, a második pedig nem elítélendõ
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyre több lesz aki rájön, hogy valami nincsen rendjén! :) A kérdés direkt arra irányul, hogy az emberek figyelmét ráirányítsa arra, hogy amíg a legtöbben a prostinál elvesztõ fiúkat ítélik el, addig valószínüleg rengeteg olyan lány van, aki ennél sokkal elítélendõbb módon veszti el a szüzességét, nem is tesz érte semmit, mégis õket senki nem tartja lúzernek. Pedig, ha egy ilyen lány majd visszagondol késõbb az egészre valószínûleg ugyanúgy bánni fogja. De neki ezt nem kell szégyelnie, nem tartják bénának, nem kell majd titkolnia a leendõ párja elõtt ( sõt még sajnáltathatja is magát, hogy jaj de szemét volt az aki elvette). Közben meg az a fiú, aki folyamatosan küzdött érte, hogy elveszítse a szüzességét rengeteg megalázást kapott, még a társadalom elítélésével is szembe kell néznie. Nekem az volt a célom ezzel a kérdéssel, hogy erre rávilágítsak, mert én is így veszítettem el, és zavar ez az igazságtalanság. De egyrészt örülök, ha neked nem kell, (nem kellett) ilyen dolgokkal szembenézned, másrészt annak is, hogy itt mindenki inkább az ilyen lányokat ítéli el. Ja és hidd el én sem szerettem volna ilyen "beteg" lenni, hidd el! Örülj neki, ha Te nem vagy az! Irigyellek!
És hány ilyen beteg lehet, aki ilyeneken agyal?!
A kérdező hozzászólása: Azt már tudjuk, hogy rengeteg ilyen fiú van manapság aki így veszíti el, de mennyi ilyen lány lehet, aki ilyen fiatalon egy nap után odaadja magát?
Az elsõ. És az elsõ fogja a legjobban bánni szerintem!
Mindkettõ gáz!
A kérdező hozzászólása: Még az is érdekes kérdés lehet, hogy ki fogja jobban megbánni? A lány vagy fiú?
A kérdezõnek részben igazat adok! Valóban a mai lányok(tisztelet a kevéske kivételnek) ezen versenyeznek például a barátnõjükkel, hogy kit mikor, hányan, mennyi idõ után birizgálnak meg! És érdekes mód ezt az átlag nem ítéli el, sõt egyenesen vagánynak tartják! Hogy egész életében bánni fogja-e az ilyen hogy például egy nap alatt megadta magát? Kétlem! Ezek annyira e

1 éves koruk után milyen ütemben nőnek a babák? Kisfiam 13 hónapos, az egy éves státuszon volt 83 cm.

Legjobb válasz: a növekedési táblázat szerint havonta kb. 1 cm-t másfél éves korig biztosan. pl. 80 cm átlag (lány, nekem lányom van :)1 évesen, másfél évesen 85 cm.

a növekedési táblázat szerint havonta kb. 1 cm-t másfél éves korig biztosan. pl. 80 cm átlag (lány, nekem lányom van :) 1 évesen, másfél évesen 85 cm.

Egy éves kora után mennyiben változtak meg a dolgok nálatok?

Ezekre gondolok? - ha tápszeres volt, kapta -e még a tápszert? Mikor próbálkoztatok meg a bolti tejjel? - forraltátok -e még a csapvizet? Mert én még forralom. - az étkezése hogyan változott? Az én lányom pépesb?l még mindig többet eszik, mint darabosból. 2 foga van, így azért nem olyan könny? a kezébe adnom a dolgokat, mert nagyokat harap le.Mikor tértetek át a feln?tt kajára? Az gondolom már egy könnyebbség, ha azt eszi, mint a feln?ttek, de mi szeretjük a f?szeres ételeket, és lányom pocakja sok mindenre érzékeny.Mindig kap a mi kajánkból is, de csak pár falatot. - ha nagyon anyás volt, rá mertétek bízni valakire? - be kell jelentkezni a bölcsibe, ha szeretném, hogy 2 évesen bölcsis legyen? Bocs, hogy ilyen sokat kérdeztem, de mindig úgy tekintettem erre az egy évre, mint egy mérföldk?re, és eddig minden ugyanaz.

Legjobb válasz: nekem köv héten lesz a lányom 1 éves. de pl tegnap föztem zöldséget és simán villával megette. ugyan így a mi kajánkból is ilyeneket megeszik, habár mi nagyrészt köretnek párolt zöldséget eszünk, mi fözeléket, vagy füszeres kajákat alig alig, akkor üvegeset kap. ja a lányomnak csak most bújt elö az elsö foga, de még rág ezerrel. mi tápszerhez mindig forraljuk, de azért mert valahogy kiskorából az maradt meg hogy felforraljuk reggel és este a vizet és a lehütöttböl kap, de pl ivóviznek sima csapvizet adok neki. (fél éves kor után annyi koszt eszik a földröl hogy felesleges forralni, gondolom nem fözöd ki a játékokat ha leesik a földre otthon) tápszer már régóta csak reggel este van, most vettem neki 1 éves nek való gyerek tejet. tehnén tejre rákérdeztem az orvosnál, azt mondta hogy ovatosan, de ha nem lesz hasfájása, vagy ilyesmi akkor mehet neki rendesen, de lassan vezesem be, ha érzem hogy fosik, vagy fáj a hasa akkor kicsit szüneteltessem. pl pörköltet, vagy töltöttkáposztát tuti nem adnék neki, de a rántott patiszont bunda nélkül mindig megeszi. anyásság, nem korr függö. nekem kb 10 hós koráig szuperül elvolt nélkülem, most mindig a fenekembe lóg, de azért elvan másokkal is.

nekem köv héten lesz a lányom 1 éves. de pl tegnap föztem zöldséget és simán villával megette. ugyan így a mi kajánkból is ilyeneket megeszik, habár mi nagyrészt köretnek párolt zöldséget eszünk, mi fözeléket, vagy füszeres kajákat alig alig, akkor üvegeset kap. ja a lányomnak csak most bújt elö az elsö foga, de még rág ezerrel. mi tápszerhez mindig forraljuk, de azért mert valahogy kiskorából az maradt meg hogy felforraljuk reggel és este a vizet és a lehütöttböl kap, de pl ivóviznek sima csapvizet adok neki. (fél éves kor után annyi koszt eszik a földröl hogy felesleges forralni, gondolom nem fözöd ki a játékokat ha leesik a földre otthon) tápszer már régóta csak reggel este van, most vettem neki 1 éves nek való gyerek tejet. tehnén tejre rákérdeztem az orvosnál, azt mondta hogy ovatosan, de ha nem lesz hasfájása, vagy ilyesmi akkor mehet neki rendesen, de lassan vezesem be, ha érzem hogy fosik, vagy fáj a hasa akkor kicsit szüneteltessem. pl pörköltet, vagy töltöttkáposztát tuti nem adnék neki, de a rántott patiszont bunda nélkül mindig megeszi. anyásság, nem korr függö. nekem kb 10 hós koráig szuperül elvolt nélkülem, most mindig a fenekembe lóg, de azért elvan másokkal is.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek!Lehet, hogy megpróbálkozunk a csapvízzel, kap majd néhány kortyot inni, és ha semmi baja, akkor én is megnyugszom.Van itt egy bölcsi a közelben, majd rákérdezek.Egész napra még nem hagytam senkire, rokkantnyugdíjasok a szüleim, tesómnak szintén kisbabája van, anyósomék 100 km-re laknak, de pár órát vigyáztak már rá.Köszi!
2 gyerekem van (majdnem 3 éves és 11 hós). - adtam tovább a tápszert 21 hós korig, utána vezettem be a tejet (ivásra, amúgy már fõztem tejjel 1 év felett) - kb 15 hóig forraltam a csapvizet, utána fokozatosan átszoktattam a forralatlanra - kb 16 hóig muszáj voltam neki turmixolni mindent, mert csak pépesen evett, felnõtt kajákat adtam neki, azt amit én fõztem, viszont leturmixoltam pici vízzel - nem volt anyás a nagy, viszont most a pici igen, nem nagyon tudom másra bízni - a nagyot nem írattam be bölcsibe, mert tudtam, hogy lesz kistesó, de most a picit már beírattam, hogy 2 évesen tudjon menni Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi!!

Úgy tudtam, 3 hónap után a babák egyre kevesebbet alszanak napközben. Az én babum eddig az evések után fél órát aludt, most a napokban meg szinte minden szopi után 2 órát. És éjjel is többet alszik, mint eddig. Hasonlót tapasztalt valaki?

Legjobb válasz: Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1,5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...

Gyereke is válogatja. A lányom a nagykönyv szerint aludt, hónaposan már kevesebbet, mint elõtte. A fiam úgy látszik, nem olvasta ezt a könyvet, õ 5 hónapos koráig aludt annyit, mint a csecsemõk, minden evés után legalább 1, 5 órát. És még én féltem, hogy hogy leszek el az elsõ idõben a két picivel...
ez normális az én fiam 2 éves koráig minden nap delelt most mar 4 éves és most mar csak néha delel csak arra ugye-ly hogy azért 6-7 óra este mar ne nagyon delejen mert asztan nincs alvás :-) de ilyen pici babáknál ez normális az én fijacskam szinte csak aludt meg evet mar volt akiktõl olyan kommentet kaptam hogy "ez a gyerek meg el?" pff hat jó hogy tele pocival jókat tud csicsikálni :-)

Van egy 17 éves fiú, szomszédom, és nagyon bejön. Elköltöztek külföldre és msn-en beszélgetünk néha. Amikor beszélgetünk egy idő után nyomul meg felajánlja, hogy mi lenne ha lefeküdnék vele? !

. Ez után fél évig nem is beszéltünk egymással. Most egy hónapja újra jelentkezett, ugyan így. Csak most belementem, haza is jött, de írtam egy sms-t neki, hogy mégis meggondoltam magam. Azóta egyszer találkoztam vele, de akkor is csak egymásra mosolyogtunk. Semmi több=) =S Szeretnék egy kicsit közelebb férk?zni hozzá, hogy például barátok legyünk.Szerintetek ezek után elhívjam beszélgetni?

Legjobb válasz: szerintem 13 eves letedre nem kene lefekudnod egy 17 eves fiuval.Meg nagyon eretlen vagy hozza mind lelkileg mint testileg 1....2.ha le is fekudnel vele azthiszem nagyon fajna neked mert azert egy 17 eves fiunak mar eleg nagy cerkaja van es te meg....13 eves vagy.

szerintem 13 eves letedre nem kene lefekudnod egy 17 eves fiuval.Meg nagyon eretlen vagy hozza mind lelkileg mint testileg 1....2.ha le is fekudnel vele azthiszem nagyon fajna neked mert azert egy 17 eves fiunak mar eleg nagy cerkaja van es te meg....13 eves vagy.

Lányom tartós beteg.4 éves. Még 4 évig kapom utána a GYES-t. Ha lesz egy másik akkor utána is kapok, vagy csak az egyik gyerek után?

Legjobb válasz: Csak egy gyerek után kaphatsz gyest,de a tartósan beteg gyerekkel max 10 éves koráig lehetsz gyesen én úgy tudom.

Csak egy gyerek után kaphatsz gyest, de a tartósan beteg gyerekkel max 10 éves koráig lehetsz gyesen én úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam 6 éves a lány. köszi a választ
Gyes mindig egy gyerek után jár, de az emelt családit továbbra is fogod kapni a beteg gyerek után.

Egy éves kor után tejitalt vagy tápszert adtatok? Melyik olcsóbb?

Legjobb válasz: Tejitalt sosem adtam. Az elsõ gyerekem nehezen gyarapodott, bevezettük ugyan a tejet, de alig hízott így vele 2 éves kora után hagytuk abba a tejet, addig DM tápszert ivott. A második gyerek pufika, nem kell aggódni, h nem hízik így õ 1 éves korától tejet kap.

Tejitalt sosem adtam. Az elsõ gyerekem nehezen gyarapodott, bevezettük ugyan a tejet, de alig hízott így vele 2 éves kora után hagytuk abba a tejet, addig DM tápszert ivott. A második gyerek pufika, nem kell aggódni, h nem hízik így õ 1 éves korától tejet kap.
Az én kislányom 1 éves kora óta rendes bolti tejet kap.És szerintem olcsóbb mint a tápszer vagy a tejital.Én elötte a Mildibé tápszert adtam neki, az elején a Bebát.A Mildibé 2000Ft.körül van ez elég volt kb.1 hétig.Egyébként én is kíváncsi lennék melyik az a tápszer amelyik ennyire olcsó.Na nem mintha visszatérnénk rá, már 19 hós a kislányom biztos nem adnék neki tápszert.
a 15, 57-es vagyok baby fitt plus (banános) 36hónapos korig írják fel támogatással. egy doboz 500g (2 csomag van benne). és ez kerül 635Ft-ba. nekem ez olcsóbb mint a tej és azért vitaminban gazdagabb is.
De ez egyébként attól is függ, ki melyik tejet adja a gyerekének.Én sose adtam a kislányomnak tartós tejet(ami olcsóbb), én 2.8-as magyar tejet adok neki ami 240ft.De ha akciós akkor 200-220ft.De még így is olcsóbban jövök ki mint a tápszerrel.
Én sem értem, a tejital meg a tápszer tudtommal is ugyanaz. És ez az olcsó tápszer (Baby fitt) ez jó? Mert alapesetben egy jó, átlagos árú tápszerhez, tejitalhoz képest szerint egyértelmû, hogy a tej az olcsóbb.
13 hóig szoptattam, azóta tejitalt kap, Nestlé Junior 1+ gyerekital, ez a pontos neve. Nem olcsó. 1600 Ft egy dobozzal (nem tudom mennyi grammra, de egy hónapban kb. 3 ilyet iszik meg). Reggel és este kap másfél decit. És a tápszer olcsóbb, mert ezen a gyerekitalon kívül van olyan, amire az van írva, hogy tápszer 12 hós kortól.
Bocs az offért! A Magyarországon kapható szerintem összes (de 99% tuti) tejbõl a 2, 8%-os az mind magyar bociból van. Vagy legalábbis magyar gyárban töltik bele. (Lásd a tej csomagolásán.) Azt meg nem hiszem, h egy tejitalban, ami hónapokig eláll, abban ne lenne tartósító.(Ezt csak a tartós tej miatt írtam.) És a tejital meg a tápszer akkor is ugyanaz, akármi is van ráírva a dobozára!
Én tejitalt adok(Mildibé)18 hós a fiam
A tejital és a tápszer ugyanaz, nézd meg alaposabban a csomagolásokat, a feliratokat -a fordítást... Én a müllerben veszek bebivita 4-es babatejet/tápszert -mindegy, minek nevezzük, ez jelentõsen olcsóbb, mint a márkásak: milupa, beba, stb!! Így kevesebbe kerül a heti tejalapú ital a Kincsemnek, , mint a tehéntej: heti 1090.-Ft (egy doboz). A tej pedig napi 2-3-400.-Ft lenne, mert úgyis megvenném minden napra a frisset, és nem a legvizesebbet persze... Neki. 22 hós.
Szia! Tejitalt kap az orvos javaslatára. 15 hónapos
Bocsi kedves Kérdezõ, de a tejital és a tápszer az teljesen ugyanaz. Vagyis a tejital az egyfajta tápszer. Csak 1évtõl nem tápszernek nevezik. De valójában ami benne van a dobozban, az ugyanolyan, mint amiket 1év alatt tápszerként árulnak, csak persze a kornak megfelelõ összetétellel. Szóval én így nem értem a kérdésedet. Mi amúgy kb.15hóig adtuk a tejitalt, aztán átálltunk bolti tejre. Én pont az ára miatt adtam. A Brendonban és a Müllerben olcsóbban tudtam megvenni, mint a boltban a tejet. De aztán rátaláltam az Aldiban a Milfina nevû tartós tejre (170-180ft körül van), ami nekem jobban megéri már mint a tejital. Úgyhogy azóta azt issza.
Egy éves kora után már bolti tejet kapott. Egyébként a tápszer olcsóbb.
Tejet iszik egy éves kora óta, hízni pedig nem attól hízik, hanem már rendes ételeket eszik, ugyanazt amit mi!
elsõ vok. rosszul írtam. két éves korában hagytuk abba a tápszert. onnantól kezdve ivott tejet
bolti tejet próbáltam elõbb, nem bírta. így tápszert kap inni reggelire, vacsira.
tápszert kap. 400g 635Ft. két éves korig tervezem hogy ezt kap még reggelire-vacsira. néha uzsira kap folyékony tejpépet.
Én tejitalt adok Neki, Milupát. 15 hós.
Bocs hogy belekérdezek 15:17-es melyik tápszer ilyen olcsó???
Bocs nem 15:17-es hanem 15:57-es :)
Tejitalt kapott 21 hós koráig, onnantól bolti tejet. Egyébként pedig a tejital és a tápszer egyáltalán nem ugyanaz, nézd meg az összetételét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!