Találatok a következő kifejezésre: Egy éves mivel lehet meglepni (2 db)

Egy éves évfordulókor mivel lehet meglepni a párunkat? Vagy mit illik?

(Egy lánynak a fiú számára... )

Legjobb válasz: Fontos, nincs olyan, hogy illik, se olyan, hogy kell! A meglepetés úgy az igazi ha személyes ezért neked kell tudnod. Ebbõl következik, hogy meg kell ismerned mit szeret mi érdekli stb stb. Ezekbõl kell válogatni, pl az is tökéletes ha közös fényképekbõl összeállítassz egy kis album félét és a képek alá romantikus és vicces megjegyzéseket írsz.

Fontos, nincs olyan, hogy illik, se olyan, hogy kell! A meglepetés úgy az igazi ha személyes ezért neked kell tudnod. Ebbõl következik, hogy meg kell ismerned mit szeret mi érdekli stb stb. Ezekbõl kell válogatni, pl az is tökéletes ha közös fényképekbõl összeállítassz egy kis album félét és a képek alá romantikus és vicces megjegyzéseket írsz.
Valami személyeset, ami összeköt benneteket.Itt a lehetöség egy szép fényképre (késöbb már nagyon ismeri az arcodat akkor már úszik ez a lehetöség:-) ) Ilyenkor még elmléket kell ajándékozni, késöbb jöhetnek a szükséges dolgok :-) Vagy mellékelhetsz egy forró estét is, a szexet a programba építve...
Valami személyes dolog. Bár 2 lehetõség van szerintem. Mivel tudod miket szeret ezért: 1) Veszel neki abból ez az egyszerûbb dolog 2) Kreatívan összehozol neki valami humoros dolgot. De szerintem mind a 2 esetben írj hozzá valami idézetet ami illik hozzá.

Mivel lehet meglepni egy 22 éves lányt?

Többek között ti csajok milyen kedves ajándékoknak örültök a legszívesebben, amikor a párotok vesz nektek valamit?

Legjobb válasz: Én egy welness hétvégén,vagy ékszeren,nagyon meglepõdnék.Nem tudjuk,hogy mennyi pénzed van a lepõdésre.

Én egy welness hétvégén, vagy ékszeren, nagyon meglepõdnék.Nem tudjuk, hogy mennyi pénzed van a lepõdésre.
juuujjj *.* Bocsánat, nem szoktam ilyen jeleket használni de megláttam a kérdésed és nagyon elérzékenyültem. Olyan jó olvasni, hogy vannak még férfiak, akiknek fontos a párja öröme:) Ugyanis én SOHA semmit nem kaptam eddig a férjemtöl, sem meglepetésként, sem amúgy. Én egy finom, vékony aranygyürünek örülnék a legjobban... Bizományiból kinéztem magamnak egy kis köveset 14 ezerért... de soha nem kaptam meg... :'( Szerintem valami hasonló ékszert, finom darabot, te tudod hogy melyik fémfajtát szereti a legjobban. 23/N
na jó, nem leszek ennyire hülye, viszont ideje lenne mindenkinek ráérezni, hogy minek örülne a párja. Nehogy már gondot okozzon ez.
vattacukorral... hajába. Az biztos meglepné :D
Jaaaj de kis cukimuki nyálasz bu*i vagy. Ez annyita tündibündi. :)
Csak úgy jönnek a cukcsimukcsiságok
Szerintem is valami kis aprósággal lepd meg, ha nincs "különösebb oka" az ajándékozásnak. Annyira szép és finom marcipánokat illetve csokikülönlegességeket lehet kapni, ami szerintem aranyos, kedves és finom is. (nem olyan, ami a tortán van, mert az kemény) Vagy egy kis virág, annak mindig örülnek a lányok. Idézetes képeslap sem rossz szerintem
Ha nem vagy teljesen béna a konyhában, fõzz vagy süss neki valamit :) Szerintem az nagyon aranyos tud lenni :) Én valahogy mindigis többre becsültem a saját készítésû vacsikat, mint az éttermit. 19 L
A kérdező hozzászólása: egyet értek veled, mert az tök normális, hogy az ember kedveskedik annak a személynek akit szeret.. Vettem már neki fülbevalót és nyakláncot és egy szíves macit is:) néha napján megajándékozzuk egymást és meghívjuk a másikat. Én kimondottan ilyen egyszerû kedveskedésekre gondoltam, mint amiket te is írtál és ilyen hasonlókra lennék még kíváncsi :D
bocsi a helyesírásért. Siettem.
Szerinmtem meg pont hogy ez hiányzik manapság a férfiakból, ami belõled. Ne hallgass az elsõ irigykedõ válaszolókra. Nekik nem hiszem hogy mostanság lesz csajuk. Mert én kapásból vágnám ki az ilyen szutyok pasi, kat mint õk. Szánalmasak. Kérdésre a válasz: Én is 22 éves vagyok, és engem a párom meglepett elõször egy ezüst gyûrûvel. Majd születésnapomkor egy vörösrózyával, + bulival és a legjobb, elvitt wellnesezni :) Mindegyik jó ötlet szerintem. De a wellnes az szerintem a tuti. + egy szál rózsa.
A kérdező hozzászólása: éreztem, hogy nem lehet ilyet kérdezni itt... mivel értelmes kedves ötletekbõl hiány van inkább a hülyeség irányába bontakozik ki a leleményesség...tisztelet a kivételnek:) nem vagyok nyálas csak õszintén nagyon szeretjük egymást és az ember ha valakit nagyon szeret, akkor a legnagyobb boldogság számára az amikor örömet tud szerezni a kedvesének=)
Lepd meg... szó szerint ;) éééértedd ugye ?
Én a legkisebb ajándéknak is örülök! Nem kell, hogy ékszer legyen, vagy drága cucc! Szeretem a virágot, csokit, valamilyen desszertet, plüss figura, dezodor, parfüm, vagy egy szép jegyzetfüzet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!