Találatok a következő kifejezésre: Egy éves mivel lehet (764 db)

Német juhász és kaukázus keverék kutyával aki közel egy éves mit lehet kezdeni?

Egyfolytában olyan dolgokat csinál, amit nem lenne szabad, pl állandó jelleggel kiáss hatalmas gödröket pl a szomszéd ház falánál leás az alapokig, ja és mindig mikor nem vagyunk otthon és nem látjuk! Mit csináljunk vele?

Legjobb válasz: Unatkozik. Amikor otthon vagytok, mit csináltok vele? Ilyen kutyának nagy szüksége van a feladatokra. Le kell kötni az energiáit sok sétával és tanítással. Megoldás lehet egy társ is.

Unatkozik. Amikor otthon vagytok, mit csináltok vele? Ilyen kutyának nagy szüksége van a feladatokra. Le kell kötni az energiáit sok sétával és tanítással. Megoldás lehet egy társ is.
Mennyit sétáltatjátok a kutyust? Le kell fárasztani szellemileg is és fizikailag is...
Új játékok .. azért csinálja mert unatkozik vegyetek neki labdákat vagy amit rághat amivel játszhat egész nap vagy sétáltassátok mozgassátok sokat hogy veszitsen az enegrgiájábol ... nekem mondjuk fajtiszta németjuhászom van az is szeret ásni de leginkább elõttem hogy produkálja magát de nekünk is van hogy az udvar közepére ás egy hatalmas lyukat .. lehet érez valamit vagy ösztönösen csinálja ..
Sok-sok foglalkozás és nevelés. A németjuhász munkakutya, kellenek neki a feladatok, a fizikai és szellemi foglalkoztatás, különben keres magának hobbit, azt meg a kert fogja bánni.

Milyen egy olyan kapcsolat ahol a "nő" 21 éves a férfi 34 éves? Mire lehet számítani? Tapasztalatokat szívesen fogadok. Érdemes bele vágni?

Legjobb válasz: én ennyi idõsen nem ennyi idõset választanék, de persze ilyen fiatalt könnyû hülyíteni. valszeg a csávónak problémát jelent a korban hozzá illõ nõk számára felmutatni valamit. de persze az is lehet, hogy teljesen normális.

én ennyi idõsen nem ennyi idõset választanék, de persze ilyen fiatalt könnyû hülyíteni. valszeg a csávónak problémát jelent a korban hozzá illõ nõk számára felmutatni valamit. de persze az is lehet, hogy teljesen normális.
engem egy 21 éves nõ kiborítana a gyerekes dolgaival.
34 évesen egy 21 éves, az szép trófea, semmi több.
Kettõn áll a vásár, vagyis hogy tudnak-e alkalmazkodni egymáshoz. Ismerek olyan párt ahol a nõ és férfi között még nagyobb a korkülönbség és mégis nagyon jól mûködik a kapcsolatuk évek óta, gyerekük is született. Puding próbája az evés :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok buta, bár biztos, hogy nagyon tapasztalatlan vagyok még hozzá képest.. akkor nem akarhat tõlem komoly kapcsolatot? nagyon normálisnak tûnik, alakulóban van a dolog. még nem tudok róla sok mindent, de úgy érzem én belemennék többe is .. mibõl tudhatom hogy csak trófeának akar?
Haha, csak nem rólam írsz?! :D Holnapig hivatalosan még 21 vagyok, párom meg októberig 33, szóval majdnem sikerült..:D Nagyon tõletek függ az egész. Nekem szerencsém volt és mégsem. A pasi egyedülálló, Pesten dolgozik, albérletes, én sulizom még, tehát távkapcsolat, amit én bírtam, õ nem. Felnõttebb gondolkodással rendelkezem, de elég gyerek vagyok még sok téren, õ szintén, tehát ebben egyeztünk és jól meg is voltunk relatív. Nem akart gyereket, sem házasságot mostanában, én meg talán egyiket sem soha, tehát ebben is egyeztünk. Nála is elfogadtak, az õ családja látott is, az enyémek csak tudták hogy van, de nem ellenezték. Viszont, 4-5 hónap után kibukott, hogy én még nagyon vadásznék, õ meg már komolyabbat szeretne, tehát itt volt elvágólagos a dolog. Illetve hogy néha nagyon gyerek volt, heti többszöri bebszás, nem ismerte a mérték szót, felelõtlenkedett. Szóval azt csinálta, amit nekem kéne ilyen idõs korban, de én meg ezekre nem vágyom (már-még). Nekem érdemes kapcsolat volt, mert pozitívként gondolok majd rá mindig :) Tõletek függ..továbbra is csak ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: Na akkor majd kiderül, mert én nem szeretném, hogy állandóan igyon , legalábbis én ezt tuti nem tûrném, de kiderül, hogy õ milyen.én sem akarok családot..igazából még nem tudok sok mindent róla, csak annyit hogy remek a humorérzéke, és hogy nagyon fiatalos, sportos, kedves. remélem nem fogok benne csalódni, mert már mindenfélét képzelek róla :D És vonz is a dolog egy ennyivel idõsebb férfival, mert mindig is vágytam rá. Nem rég ért véget egy több éves kapcsolatom ahol a srác 5 évvel volt idõsebb tõlem, de egy agresszív idióta volt.szóval remélem , nem nyúlok megint mellé:/ mert kicsit furcsa , hogy ennyi évesen egyedülálló :D na de mindegy.
bemásolom, amit egy hasonló kérdésre írtam. bár a kedves gy.k. felhasználók jól lepontozták a válaszomat, a véleményemet továbbra is fenntartom. --- a nõknél a termékeny szakasz kb 14-40 éves kor között, a pasiknál meg kb 14-80 éves kor között. így aztán, a 14-80 éves pasik hajtanak a 14-40 közötti nõkre. elõfordulhat akár 60-70 évnyi korkülönbség is. na és? mi a gond? ha valaki ezen problémázik, az valószínûleg azért van, mert a biológiai alapokkal nincs tisztában. ami pedig a "fejlettségi" vagy "érettségi" szinteket illeti... a férfiak és nõk belsõ fejlõdése általában eltérõ ütemû. általános megfigyelés, hogy a lányok elõbb "érnek". elõfordulhat, hogy egy 14 éves lány érettebb mint egy 25 éves pasi.

20 évesen mivel lehet esélyem egy 35 éves férfinál? Mit várnak a nőktől?

Persze normális válaszokat szeretnék ne olyat,hogy a melled meg ilyen butaságokat kérlek!

Legjobb válasz: Mit várnának? Szexet meg kaját. Meg szexet.

Mit várnának? Szexet meg kaját. Meg szexet.
A 35 eves ferfi egy 20 evestol egyetlen dolgot var. Szexet. Komoly kapcsolatot nem. Legy szexi es csinos es van eselyed barmelyiknel szinte.
Rita!!! Keressen meg négyszemközt, drága, s megbeszéljük. De amíg nem vizsgázott le, addig csak beszélgetünk róla, de ennyit tegyünk meg. :D :D
hat, az alap:) en ferfi letemre megtanultam fozni de azert jol esik az ambornek ha foznek ra. amugy megsugom hogy nem nagy dolog.
A kérdező hozzászólása: akkor azt hiszem meg kell tanulnom fõzni..:)
Semmit, így jó vagy, ahogy vagy! 37F.
Magam részérõl én annak örülnék, ha egyszerûen normális lenne. Kedves, õszinte, és önmagát adná. Nem kell, hogy olyanokat "tudjon", mint egy 30 éves, mert nem tudhatja. Ami zavarna, ha ide-oda csapongana, mint egy idegbeteg fruska (ami egyébként a korával jár, tehát fel sem róható neki igazán). Még egy élõ példa: levelezek vele (itt), ír 2-3 levelet, majd úgy eltûnik mintha ott sem lett volna! Aztán 3 nap múlva úgy folytatja a szöveget, mintha csak 3 percre lépett volna le. Na ezt rühellem. Semmi tisztelet a másik ember iránt. Szerintem kb. ennyi. 37/F
Gondolom 35 körül, aki nem egyéjszakákban/laza szeretõi kapcsolatban gondolkodik, az fõleg élettársi/házastársi szempontokat fog figyelembe venni, neadjisten gyermekei anyját keresi. Persze akárki nem jó erre a "szerepkörre", de semmiképp sem csak a túlfûtött szexualitás lesz a fõ szempont. Mennyire megbízható, mennyire elkötelezett... És hát igen, azért valljuk meg, az vszeg ffiaknál mindig megmarad, hogy mennyire "nõ" ezek mellett az illetõ hölgyemény. :)
hosszútávú kapcsolat esetén fontos hogy lássam a nõmben hogy megvannak-e benne a szükséges anyai ösztönök. Ha nincs csak szexre kéne oszt csókolom
Én 24 évesen is azt várnám a nõtõl, hogy érett gondolkodású legyen akivel lehet hülyülni is, de akármirõl beszélni is és hozzá is tud szólni. Ezidáig nem találkoztam ilyen 20 vagy 20 alatti lánnyal, ja, aki még mellette külsõre is tetszene.
Egy pár jó d.gásra jó lehetsz nála.


Lányom 3 éves és egyre több a panasz az óvodában. Nem lehet vele csoportfoglalkozást tartani, hamar hamar elvegzi a kiadott feladatot, hogy mehessen jatszani, igy zavarja a többieket is. Egyre kezelhetetlenebb. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: szerintem te nem sokat tudsz tenni vagy mit javasoltak az óvónõk? Hiszen egyébként pont ez az ovi lényege, hogy betartsa a szabályokat, tekintettel legyen másokra, ha csoportfoglalkozás van, akkor ne játszon stb stb. Lehet hogy éretlen még a közösségi nevelésre. Ki kell venni és majd egy év alatt hátha változik és érettebb lesz. De ha nem tudod kivenni mert járnia kell, nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni.

szerintem te nem sokat tudsz tenni vagy mit javasoltak az óvónõk? Hiszen egyébként pont ez az ovi lényege, hogy betartsa a szabályokat, tekintettel legyen másokra, ha csoportfoglalkozás van, akkor ne játszon stb stb. Lehet hogy éretlen még a közösségi nevelésre. Ki kell venni és majd egy év alatt hátha változik és érettebb lesz. De ha nem tudod kivenni mert járnia kell, nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni.
Hogy mit lehet tenni azt nem tudom, de leírnám amit gondolok.:-) Gondolom most kezdte az ovit...nem hiszem, hogy egy 3 éves gyereknek(aki kb 2 hónapja került be egy közösségbe), feltétlenül ki kell bírnia akármennyi idõt is egy helyben, konkrét feladatot csinálni.Persze késõbb abszolút elvárható, de sztem még szokja a dolgot.Ettõl még nem éretlen az ovira.Az óvónõ dolga, hogy felkeltse a figyelmét, és egy idõ után majd a közösség is húzza (pl. az evésnél is így van, ha mindenki eszik, õ is fog elõbb-utóbb).Az én fiam kisebb még, így nem jár oviba, de pl a zenebölcsiben ha tornáznak a gyerekek és nincs kedve menni, kb 2 perc után már beáll mert látja a többieket.Sztem ez majd alakul nálatok is.Panasz lehet rá, de ezt mondjuk nem is értem, mert ott helyben az ovónõ dolga, hogy ezt megoldja, te mit tudsz tenni ha nem is vagy ott????
Utolsonak igaza van. Ne izgulj mert a lanyod pont ugy viselkedik ahogy egy atlagos gyerek szokott amikor bekerul az oviba...kisse felhaboritonak tartom viszont azt hogy az ovoneni panaszkodik neked...mit var toled hiszen o a szakember neki kell kezelni a problemat!
Ha 3 éves a gyereked, akkor nyilván kiscsoportos. Kiscsoportban még nem megengedett a kötelezõ foglalkozás. Legalábbis nálunk tiltja a pedagógiai program (azt hiszem ez közös elem mindegyikben). Megpróbálhatja az óvónõ elfoglalni különbözõ foglalkozásokkal, de ebben a korban a gyereknek vagy van kedve, vagy nincs. Nekünk is panaszkodtak az óvodában ilyesmi miatt, aztán mikor visszakérdeztünk a kötelezõségre már csak pironkodtak.
Teljesen igaza van az elõzõnek. Ha itt a kiscsoportosoknak kötelezõ foglalkozás, meg kiadott feladat van, nézd meg az óvodai programot az óvónénikkel együtt, és utána ha lehet, vidd el onnan a gyerekedet. Ebben a korban az óvónénik játékokat kezdeményeznek, felkínálnak különbözõ tevékenységeket a gyerekeknek, de semmi nem kötelezõ, csak az alapvetõ közösségi normák betartását várják el, illetve tanítgatják. Nem teheti tönkre a másik alkotását, osztozni, néha várni kell, a játékokat rendeltetésszerûen kell használni, és a napirendhez alkalmazkodni. Például ebédkor mindenki az asztalhoz ül, senki nem szaladgál, nem játszik... de egy beszoktatós gyereknél bõven belefér, hogy némelyik szabály nehézséget okoz, hiszen otthon nem találkozott ilyen helyzetekkel. Kb. decemberig a fõ feladat, hogy "Óvodás" váljon a kisgyerekbõl.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Szerintem is igazatok van . A lányom járt bölcsibe is , ott nem volt ilyen jellegû panasz rá, persze mert ott szabad játékon volt a hangsúly és nem a mindenféle munkafüzetek megoldásában.
Igaza van elõzõeknek. Te pedig ne fogadd el, bármilyen rosszul is esik, és az ovónéni kedvében is akarsz járni - hogy kezelhetetlen, zavaró stb. Még kicsi, mint írták, nem kötelezõ ott lenni minden egyes feladatnál. Az ovonõt kérd meg, hogy a korához megfelelõen kezeljék. Minden gyerek más, fogadják el õt így. Biztos fog alakulni az óvodai szokásokhkoz. Én örülnék, hogy egyáltalán megcsinálja a kis feladatot. Van amelyik abban egyáltalán nem szeret résztvenni. Ha kész akkor hagy menjen, de kössenek vele üzletet, hogy ne zajongjon szépen engedjék el játszani. Elsõ a te gyereket, ne írd le, de ne mutatkozz az ovónõ ellenségének sem, mert azt is a gyerek bánhatja. Beszélj te is a kicsiddel, hogy ügyes, hogy megcsinálja a feladatát, utána kérje meg az ovónénit, hogy csöndben játszhasson mást.

Ma befogadtam egy édes kis keverék kutyust. Nem tudom mennyi idős lehet, de talán pár hónapos/ fél éves körül. Nagyon sírt, mikor egyedül hagytam, mit lehet tenni? ( Többi lenn. )

Nem volt még kutyám ő az első. És egyenlőre betettük őt egy nagyobb zárt helyre a tárolóba odakinn, hogy ne szökjön el. A probléma az, hogy sír, mert egyedül hagytam. A kérdésem pedig az lenne, hogy, ha azt a helyet megszokja ott, de később máshova zárjuk éjszakára, akkor ugyan úgy sírni fog a másik helyen is vagy megszokja, hogy esténként egyedül van?

Legjobb válasz: Nem tudod bevinni a házba? Ha csak pár hónapra is, utána is ki lehet szoktatni, de megtanul alkalmazkodni, beilleszkedni közétek, ha veletek van az elején :)

Nem tudod bevinni a házba? Ha csak pár hónapra is, utána is ki lehet szoktatni, de megtanul alkalmazkodni, beilleszkedni közétek, ha veletek van az elején :)
Uj meg neki a hely. Meg kell szoknia. Ha minden este magara hagyod, megszokja egy ido utan, ne aggodj. Ez meg csak az elso esteje egyedul :)
jól van a kutyus?
majd meséld el mi volt az orvosnál!
A kérdező hozzászólása: Holnap viszem õt, tegnap este kinn hagytuk õt a teraszon szundított, csináltunk kuckót és nem sírt. :)
Állatorvos látta? Most is sír még? Azóta hogy van a kutyus?
A kérdező hozzászólása: Utcáról. :)
Honnan fogadtad be? Menhelyrõl vagy utcáról?
Mi vettünk neki egy plüss kutyát a lomosban, ahhoz szokott hozzábújni. Amikor áttettük a végleges helyére, vittük vele a kutyáját is. Csak az elsõ helyén sírt (egy ideig), a véglegesen már nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! :) Nem a házba semmiképp nem hozok be állatkát akármennyire is édes meg sajnálom. :S Meg kell szoknia a dolgokat.
Tapasztalatból mondom, hogy kell még neki egy kis idõ, amíg megszokja! Mi 3/4 éve fogadtunk be az utcáról egy kutyát, a beköltözés után még egy hónapig sírt éjszakánként, bár nem minden este, de volt, hogy alig akarta abbahagyni... Nem tudtunk mit tenni, eleinte lementünk hozzá, babusgattuk, de ekkor csak még jobban vonyított, nyöszörgött, úgyhogy inkább hagytuk. Szép lassan le is szokott róla. :)
A kérdező hozzászólása: Jelentem a kutyus nagyon jól van, egészséges és nagyon kis pimasz lett. :DD Az állatorvosnál minden okés volt, kb. 7 hónapos most. :) Végül a teraszon lett a helye...és sírni nem szokott már. :)

Hogyan tudom kiszámitani pl. egy hütőgép havi fogyasztását? Teljesitmény 790 W, ez mit jelent a gyakorlatban, egy óra, egy nap vagy egy éves fogyasztás? Lehet, hogy bután kérdeztem, de ha lehet, ne hülyeséget válaszolj!

Legjobb válasz: Hát ez nem egy háztartási hûtõ.. 1 óra alatt 0,79kWh-át fogyaszt ha folyamatosan jár. Ez ca. 40Ft óránként, 960Ft/24 óra stb...

Hát ez nem egy háztartási hûtõ.. 1 óra alatt 0, 79kWh-át fogyaszt ha folyamatosan jár. Ez ca. 40Ft óránként, 960Ft/24 óra stb...
Amit elõzõ írt az oké, de ha pontosabb adatot szeretnél, akkor lehet kapni olyan fogyasztásmérõket, amivel mérhetsz idõszaki fogyasztást. Olyan, hogy bedugod a konnektorba , a készüléket meg a fogyasztásmérõbe és mondjuk 1 hétig méred, mennyit fogyaszt a gép.Hûtõnél persze nem árt több mérés, fõleg ha változik a környezõ hõmérséklet.
az "1"-es hozzászólását kiegésziteném, hogy a hütõ motorja nem megy folyamatosan a 24 órában.....ha eléri a hütõben a beállitott hõmérsékletet akkor leáll. a "2"-ik hozzászóló tanácsát fogadd meg.....

Mitől lehet? 20 évesen impotens lehet egy férfi? Mit lehet tenni?

Bő 1 éve vagyunk együtt a párommal. Nekem már nem, de neki ez az első komolyabb kapcsolata. Eddig jól megvoltunk, a szex is a kezdetektől fogva jó volt (tudom, rózsaszín szemüveg, újdonság, stb). 7 hónapja együtt is lakunk. Mostanában merevedési gondjai akadtak. Kíván, szeretné csinálni (többször is mint én, én nem vagyok túl nagy "étvágyú" - lehet, hogy ez a gond?), de amikor behatol, utána lelankad és kicsúszik. Visszahozható az erekció, de miután megint beteszi, újra elpuhul... Mit lehetne tenni? Én, mint a párja, mit tehetnék? Amikor érzem, hogy lankad, próbálok segíteni, bíztatni, hogy ne pánikoljon be, ez van hogy bejön, van hogy nem... De ezen kívül még mit? Õt is egyre jobban megviseli.

Legjobb válasz: Szia szerintem több oka is lehet ennek és az biztosan nem az impotencia.Túl fáradt fizikailag.Esetleg stresszel valami miatt és ezért nem marad merev neki.Ha esetlegesen megbeszélnétek a problémát akkor lehetséges, hogy javulna a helyzet.De ha nem akkor ajánlom a Kamagrát :-) Teljesen természetes anyag és attól olyan kemény lesz mint a beton és elég rendesen kívánni fogja a szexet is:-)

Szia szerintem több oka is lehet ennek és az biztosan nem az impotencia.Túl fáradt fizikailag.Esetleg stresszel valami miatt és ezért nem marad merev neki.Ha esetlegesen megbeszélnétek a problémát akkor lehetséges, hogy javulna a helyzet.De ha nem akkor ajánlom a Kamagrát :-) Teljesen természetes anyag és attól olyan kemény lesz mint a beton és elég rendesen kívánni fogja a szexet is:-)
Lehetnek lelki okai is (stressz), de ha nem múlik el ez az állapot, akkor érdemes kivizsgáltatni, hogy nincs-e valami fizikai, vagy egyéb oka a dolognak. Ez lehet akármi a szervezetben, akár egy gyulladás, stb... Egy biztos, hogy nem kell ezt szégyellni, az orvosok erre vannak, és komolyan fogják venni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget :)
Nem is kell feladni. Csak tudod, ez egy nagyon de nagyon kényes téma nekünk férfiaknak. Óvatosan kellene felhoznod és mellette biztatni(nagyon szereted, nem nézed le ez miatt stb.). Egyébként most már az is a baj, hogy rágörcsöl és ez miatt se megy... Teljesen el kellene lazítani, elfeledtetni vele mindent és úgy akcióba lendülni.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom. Nyilván nem adom fel, csak eddig még nem sikerült.
"A baj csak az, hogy annyira érzékenyen érinti a téma, hogy nem tudjuk megbeszélni." Ez tényleg nagy baj. Márpedig enélkül nem fog menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm amiket eddig írtatok. Sajnos Pest nekünk nagyon messze van, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy heti rendszerességgel odautazzunk, pedig az ötlet jó. Egyébként én is lelki okokra gyanakszom. A baj csak az, hogy annyira érzékenyen érinti a téma, hogy nem tudjuk megbeszélni.
Simán lehetnek lelki okai is.
Mindennek lehetnek lelki okai.. De általánosságban, gyógyszermentesen egy ésszerû, hátrányok, mellékhatások nélküli megoldás.. Budapesten él egy kungfu mester (magát nem nevezi mesternek, én szeretném ha viszont így tekintenénk rá). A párjával terápiás céllal oktatnak gyógytornákat, a kínai taoista egészségfejlesztõ gyakorlatokat átadható gyógytornákba rendezve. A híres kriston intim-tréning EREDETI, nagyon erõs, a kérdésben szereplõ problémák megoldására nõknek és férfiaknak egyaránt rengeteg elõnnyel járó módszert is oktatják, sõt még óraszám emelést is terveznek. DE az emberek otthon ülnek, gyógyszert szednek tehát legfeljebb a patikáig mennek le, nem csinálnak végig 45-60 percen át egy rövidtávon is hatásos Qigong gyakorlatot. Az edzõk éhen fognak halni, a terem amit azért bérelnek, hogy legyen hol gyógytornákat, önvédelmi edzéseket tartani tarthatatlanná válhat.. Kérlek benneteket, ha Nektek is szükségetek lehet az életetekben segítségre, ha meg tudjátok közelíteni az edzéseket (külföldön rengeteg érdeklõdõ van, csak igen nehézkes lenne nekik az ideutazás, inkább kint szervezõdnek csoportok akik a mestert hívnák ki hogy átadja a tudást) akkor kölcsönösen segíthetnétek a gyógyászati egyesületen is, és Önmagatokon is. http://wudangshanhu.5mp.eu/web.php?a=wudangshanhu Meg nem utolsó sorban, addig lehet ezt igénybe venni, kipróbálni, megtanulni amíg van edzõterem. Ki tudja meddig maradhat így.. Kellemes vasárnapot és jó egészséget kívánok Nektek!
Ezt én is szeretném tudni. 21 vagyok és nekem is hasonló gondjaim vannak, sõt mostanában nem is kívánom a szexet. Tettem is fel pont egy kérdést pár perce:) Szerintem amúgy pszichés gondok lehetnek az okai, ilyen fiatalon nem tudom mi más. De ha magamból indulok ki én nem mernék elmenni dokihoz vele a saját városomban, félnék hogy igaz van orvosi titoktartás, de megmosolyognak vagy valami. Szerintem vidd el egy másik városban lévõ orvoshoz, ha fél elmenni "otthon", hátha az segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igazad van. Bár remélem, hogy magától is elmúlik majd.

13 eves vagyok egyik torna oran nagyon szurták a szivem azota már folyamatosan szurják egy hete mi lehet a baj?

koszike addig is

Legjobb válasz: igen futotunk es azota mikor megyek valahova elkezd szurni asztan abbahagya asztan negint szur

A kérdező hozzászólása: igen futotunk es azota mikor megyek valahova elkezd szurni asztan abbahagya asztan negint szur
Szúrják a szíved tesiórán? Hm ilyenrõl még nem is hallottam.
Hirtelen nõhettél, az ilyen szurkálást fõleg az okozza, hogy a lép összehúzódik, és tartalék vért küld ezzel a keringésbe. Nekem is volt ilyen, de ha elég vizet ittam délelõttönként, jobb lett, és a rendszeres sport is segített. :)

Egy 2évessel és 4 és fél évessel miket lehet játszani, hogy ne vesszenek össze folyton?

Legjobb válasz: Vagy különválasztod õket, vagy mindenbõl kettõt veszel. :) Úgyis vitatkozni fognak... :) Esetleg olyan játékban tudom elképzelni, hogy ne vitázzanak össze, amiben 100%-ig te irányítasz. Mondjuk egy mini tesióra, állat utánzás, hasonlók.

Vagy különválasztod õket, vagy mindenbõl kettõt veszel. :) Úgyis vitatkozni fognak... :) Esetleg olyan játékban tudom elképzelni, hogy ne vitázzanak össze, amiben 100%-ig te irányítasz. Mondjuk egy mini tesióra, állat utánzás, hasonlók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!