Találatok a következő kifejezésre: Egy éves lánycicámnak (7 db)

14 éves lánycicához hozzá lehet szoktatni egy 2 hónapos szinten lánycicát?

a 14 eves cica teljesen egeszseges es elvezi az eletet

Legjobb válasz: Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Ha az idõ cicus boldog akkor mindenképpen hozzá lehet szoktatni. Idõ kell hozzá, az biztos. Néha kevés idõ kell hogy megszokják egymást, néha sok. Lehet(ha az idõsebb cicád nyugodt)hogy 1-2 nap alatt megszokják egymást de lehet hogy egy hónap lesz. A lényeg az, hogy ne keseredj el :)

Van egy 7 éves ivartalanított lány szobacicám. Haza szeretnék hozni egy időre egy kb.2 éves lánycicát. Vajon össze lehet őket szoktatni?

Legjobb válasz: hááát. Nem is tudooom :S szerintem nem igazán ( DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ), mivel akkor a legösszeszokottabbak az állatok ha már korábbról ismerik egymást. és így õk lehet hogy össze fognak verekedni... de azért próbálkozni lehet :) SOOOK SIKERT!!!

hááát. Nem is tudooom :S szerintem nem igazán ( DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ), mivel akkor a legösszeszokottabbak az állatok ha már korábbról ismerik egymást. és így õk lehet hogy össze fognak verekedni... de azért próbálkozni lehet :) SOOOK SIKERT!!!
én nem értek egyet az elõttem szólóval. nekem is van egy szobacicám. én is hoztam haza egy sokkal fiatalabb cicát, és igaz fújt meg morgott rá kb. egy hétig, de utána állandóan játszottak, még egy kiskutyát is megszokott. csak annyit, hogy nem szabad erõltetni, majd megszokja magától. ha mégse akkor bocsi, de szerintem a macskák nagyon alkalmazkodók :D remélem segítettem. úgyhogy nyugodtan vigyed.

Hogy szoktassam össze 1 éves lánycicámat egy kölyök bologonese lány kutyussal?

Legjobb válasz: Mindenképpen türelemmel! Szerinetem mondjuk így jóval nehezebb a helyzet, hogy a cica már felnõtt, hiszen egy macsek sokkal önfejûbb és akaratosabb mint egy kutya, de azért nem reménytelen a helyzet. Óvatosan vidd õket közel egymáshoz, hagyd, hogy szimatolják egymást, közben pedig beszélj hozzájuk, hogy milyen jó kis lányok, milyen ügyesek, okosak :) Ja, és szerintem a macskát többet babusgasd, az enyém néha még mindig durci velem amiért "kistesót" hoztunk neki :) Szerintem a kutyusod is jópár macskapofont fog kapni, dehát ez ezzel jár:) Ha türelmesen gyakorolsz, akkor egy idõ után- ha nem is lesznek puszipajtások- meg foják szokni egymást!

Mindenképpen türelemmel! Szerinetem mondjuk így jóval nehezebb a helyzet, hogy a cica már felnõtt, hiszen egy macsek sokkal önfejûbb és akaratosabb mint egy kutya, de azért nem reménytelen a helyzet. Óvatosan vidd õket közel egymáshoz, hagyd, hogy szimatolják egymást, közben pedig beszélj hozzájuk, hogy milyen jó kis lányok, milyen ügyesek, okosak :) Ja, és szerintem a macskát többet babusgasd, az enyém néha még mindig durci velem amiért "kistesót" hoztunk neki :) Szerintem a kutyusod is jópár macskapofont fog kapni, dehát ez ezzel jár:) Ha türelmesen gyakorolsz, akkor egy idõ után- ha nem is lesznek puszipajtások- meg foják szokni egymást!
Szerintem könnyû helyzetben vagy, hogy a kutyus a fiatalabb, meg ugye a bolognese az alapból kicsi. Néha próbáld õket barátkoztatni, közelebb vinni egymáshoz, de az egyiket mindig fogd, vagy legyen ott a kezed, hogy ha tettlegességig fajul a dolog, szét tudd õket választani. Egyébként majd megszokják egymást, a macska nem fogja magától piszkálni a kutyust, ha pedig a kutya szemtelenkedik, kap egy pofont a cicától, és meg fogja tanulni, hogy a macska tabu. :) Elintézik maguk közt.


Szeretnék 2 éves lánycicám mellé, lakásba, egy kistestű kutyát. Ti milyen fajtát ajánlotok?

Legjobb válasz: Csivava, mopsz, francia bulldog. szerintem ezek nagyon aranyosak. Vegyél egy ilyet ha tetszenek :)

Csivava, mopsz, francia bulldog. szerintem ezek nagyon aranyosak. Vegyél egy ilyet ha tetszenek :)
hülyeség amit mond a 2 válaszadó !!!! sztem csivava yorkie uszkár mopsz sitzu stbb
Elfogadja (hogy mennyi ideig tart az összeszoktatási periódus az változó, de türelemmel megoldható). Én egy menhelyi keveréket javasolnék. Mindenképp egy nyugodt és nem domináns kutyát. A megfelelõ türelem mellett nem lesz probléma.
nem hiszem h a macskád elfogadná a kutyát majd, miután 2éves. kicsi koruktól kellett volna összeszoktatni!lehet hülyeséget mondok de ez az én véleményem!
Szerintem csivava, törpeuszkár vagy törpespitz.

Hogy szoktassam össze majdnem másfél éves lánycicámat és egy pár hetes mini yorkit?

Legjobb válasz: Nem kell különösleg szoktatási szertartást csinálni, csak egyszerûen legyen együtt is, szóval nem kell elzárni õket. Ha erölteted az csak rosszabb lesz. Szeretni szerintem nem fogják egymást, de majd elviselik a másikat :)

Nem kell különösleg szoktatási szertartást csinálni, csak egyszerûen legyen együtt is, szóval nem kell elzárni õket. Ha erölteted az csak rosszabb lesz. Szeretni szerintem nem fogják egymást, de majd elviselik a másikat :)

Egy éves félperzsa lánycicámnak eléggé hullik a szőre. Pedig minden nap fésülöm. Ez ellen mit lehet tenni?

Legjobb válasz: ilyenkor vedlenek a cicák,ez valahol normális,nem sok mindent lehet csinálni a fésülésen kivül(nekem perzsám van). javasolt még kiprobálni valamilyen tenyésztõi,jo minõségû tápot(pl rolyal canin,de sok más is van,állatpatikában segitenek),mert ezek magasabb mennyiségû vitamint s ásványi anyagot tartalmaznak,ha le lenne gyengülve a cicád szervezete,s ezért hullik a szöre.

ilyenkor vedlenek a cicák, ez valahol normális, nem sok mindent lehet csinálni a fésülésen kivül(nekem perzsám van). javasolt még kiprobálni valamilyen tenyésztõi, jo minõségû tápot(pl rolyal canin, de sok más is van, állatpatikában segitenek), mert ezek magasabb mennyiségû vitamint s ásványi anyagot tartalmaznak, ha le lenne gyengülve a cicád szervezete, s ezért hullik a szöre.
Ne nevess ki de ha nem fél a porszívótól porszívózd ki a szõrét

Ez normális? 5 éves ivartalanított lánycicám 1-2 napja nem húzza vissza a nyelvét, egy picit mindig kilóg a vége. Hol jobban, hol kevésbé. Van vmi tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

Semmi látható baja, vidám, játékos és eszik rendesen, nincsenek fájdalmai, de azért aggaszt mit?l lehet ez.

Legjobb válasz: Nekem is volt egy (fiú)macskám,akinek gyakran kilógott a nyelve.Nem hiszem ,hogy betegség jele lenne.Neki sem volt semmi más baja.

Nekem is volt egy (fiú)macskám, akinek gyakran kilógott a nyelve.Nem hiszem , hogy betegség jele lenne.Neki sem volt semmi más baja.
Nem büdi a szája? Lehet hogy a fogával van baj, egy ismerõsömék cicája ugyan így járt, kiderült, hogy az egyik szemfoga körül nagyon fogköves, és emiatt lötyög, ki kell majd húzni neki.
Hívd fel az állatorvost és kérdezz rá! Valószínû azt fogja mondani, hogy vidd be hozzá.
Nyugi nem betegség, ez annak a jele hogy boldog. nálunk is volt ilyen és doki mondta.
paranormális


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!