Találatok a következő kifejezésre: Egy éves belső (26 db)

15-18 éves lányok. Nektek mi tetszik legjobban egy fiúban belsõleg?

Legjobb válasz: Gondoskodó, törõdõ, kedves, humoros, türelmes, és én szeretem ha kicsit védelmezõ típus is :)

Gondoskodó, törõdõ, kedves, humoros, türelmes, és én szeretem ha kicsit védelmezõ típus is :)
Ha értem. De amúgy ha megtalálom, megmondom.
Ha okos. A többi nem érdekel.
Egészséges vese és tüdõ.
ha szereti a kutyákat
Elsõ. Köszönöm az elismerést :)

Egy éves mosógépem belső gumija, mely tartja a dobot, penészes. Mivel tudnám a penészt eltávolítani?

Legjobb válasz: Bármilyen Domestos szépen leszedi, vagy a Cif súrolókrém de tényleg érdemes minden használat után letörölni illetve nyitva hagyni az ajtót, így legalább nem büdösödik be. Én kb. 1-2 havonta trisóval is kitisztítom a gépet, ami még a vízkövet is leszedi.

Bármilyen Domestos szépen leszedi, vagy a Cif súrolókrém de tényleg érdemes minden használat után letörölni illetve nyitva hagyni az ajtót, így legalább nem büdösödik be. Én kb. 1-2 havonta trisóval is kitisztítom a gépet, ami még a vízkövet is leszedi.
szia!az enyém is állandóan az, domestos súrolóporral szoktam ledörzsölni róla és nyitva kell hagyni az ajtaját hogy szellõzzön.
Szia! A legfontosabb ez esetben a megelõzés. Mosás után mindig töröld szárazra egy ronggyal vagy szivaccsal az üstszájgumit, és egy kicsit hagyd nyitva a mosógép ajtaját, így meg tudod elõzni a további gombásodást. A már meglévõ gombásodást pedig súrold le valamivel.
Szia! Én hypoval szoktam, bár nem szeretem annyira a hypót, de erre és a vízkõre ez a legjobb. Olcsó, ezáltal nem kell sajnálni és lehet használni bõven. Nagyon szépen kitisztítható vele, erõsebb súrólás nélkül. Nekem ez bevált. Szia!

Mi kell egy mai 14 éves fiúnak egy lánybam? Mi fogja meg õket külsõleg - belsõleg?

14/L vagyok, és kíványcsi vagyok arra, hogy a fiúknak mi tetszik? Voltak már belém szerelmesek..stb de soha nem értettem hogy egy oszonyat helyes fiú mit eszik rajtam.:)

Legjobb válasz: Külsõleg: arc, mell, popsi, kisugárzás Belsõleg: lehet veled értelmesen beszélgetni, nem vagy buta, se hisztis.

Külsõleg: arc, mell, popsi, kisugárzás Belsõleg: lehet veled értelmesen beszélgetni, nem vagy buta, se hisztis.
Fiúk szeretik, ha tudnak mit fogni egy 14 éves lányban.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszadóknak:) Amúgy nincsenek nagy melleim, a koromhoz képest pont jók:D de ez hülyeség.. ha nincs nagy melled, nem lehet fiúd? Pff..:D szánalmas
Legyenek nagy melleid.
Szerintem nézz magazinokat, weblapokat, onnan gyakran ötleteket meríthetsz. Egyébként õszi színek: barna, bordó, egyéb sötét színek :33
Ahhoz nem értek sajnos, én sem vagyok divatos:D
A kérdező hozzászólása: Öltözködés az milyen legyen? Mi az átlagnál jobb öltözködés?
Illat is nagyon fontos igen. Nekem leginkább az arc számít, azon belül is, hogy szép fogak, lehelet ne legyen büdös, ápolt legyen. 1-es voltam
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy lehet hogy lehetetlen elhinni, de sokkal érettebb a gondolkozásom mint néhány embernek, legyen az bármennyi idõs. Nem minden gyerek olyan, mint amilyennek elmondják. Amúgy meg az 5ös átlagommal szerintem semmilyen okból nem fogok az utca sarokra állni!
De. Én pl. Utálom ha egy lánynak rossz szaga van.
A kérdező hozzászólása: #5 Ez a 21. Század. Nem csak 20+ éveseknek vannak érzelmei. És nem tudom, hogy van e olyan 14 éves vagy volt e olyan ember aki 14 évesen autókázott.
Pontosan. Ahogy az 5. mondja. Úgy sem tudna értékelni. Aztán a csalódástól meg beribisisedsz te kis agyatlan. 14 évesen inkább barátkozz! Azt sem tudod még hogy mi fán terem a szerelem!
A kérdező hozzászólása: És a jó illat is számit, nem?:)
Egy 14eves fiunak dugo kell a seggibe es kis auto a kezebe, nem lany.
A kérdező hozzászólása: Köszi:D:)
Ha a jóízû beszélgetés annyiból áll, hogy kérdéseket teszek fel, amire jó, ha kapok egy összetett mondatos választ, akkor már okosabb vagy a kortársaid felénél. - Mi a kedvenc kajád? - Pizza. - Hol laksz? - Hömpölygõspuszta - Baszunk? - Ja. Ha ezt a szintet übereled, már nem reménytelen a dolog.
A kérdező hozzászólása: És öltözködésben? Amúgy nekem nincs túl nagy mellem, hanem olyan átlagos (75A/B)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy minden 14 éves fiú nõ melleket fogdosna.. vannak kivételek. Sõt, vannak akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Ha meg magy melleket szeretnék, ott a push up-os melltartó. Úgy se látná meg, 14 évesen nem az a célom hogy egy fiú ágyában kössek ki.


Hölgyeim van közöttetek olyan (szép lányok is lehetnek), akiknek a belső fontosabb, mint a külső? Várom minél több lány válaszát! Üdvözlettel! Egy 27 éves fiú

Legjobb válasz: Szerintem tinédzser kort kinõve a nõknek sokkal fontosabb a belsõ mint a külsõ. Én például nem tudnék élni egy olyan férfival, aki iszonyúan helyes, de a viselkedése kiakasztó a számomra. :)

Szerintem tinédzser kort kinõve a nõknek sokkal fontosabb a belsõ mint a külsõ. Én például nem tudnék élni egy olyan férfival, aki iszonyúan helyes, de a viselkedése kiakasztó a számomra. :)
sztem is fontos a belsö
ahhoz h megakarjam ismerni a belsejét, kell h legyen vmi a külsejében is ami megfog. lehet az illetõ nemhelyes, ha egyszer vmi megfog a nézésében pl, akkormár megakarom ismerni és ha a belseje szimpi akkor összejövök vele. de ne éljetek tévedésben. ha a pasinak nincsen semmi kisugárzása, semmi plussza akkor nemfog tudni mivel megfogni a nõket, fõleg ha ezmellett még csúnya is. ha nem a külsõddel hívod fel magadra a fdigyelmet, akkor a belsõddel, de ahhoz viszont kell egy olyan belsõ, ami kívülre is kisugárzik. ha ez neked nincsen meg akkor nemnagyon fog menni a dolog. 24L
Egyetértek az elsõvel. Én ugyan csak 19 vagyok, de már most fontosabb. Egy fiú akivel alakultak a dolgaink, meg is kérdezte, hogy ilyen szép lány hogy hogy szóba áll vele. Szerintem átlagos vagyok. Ért csalódás, összetörték a szívem. már csak a hûséges, kedves, rendes férfiak érdekelnek, akik megbecsülnek majd.
Kedves 27 éves fiú, aki szerintem már tett fel itt hasonlóan kedves stílusban kérdést, nagyon sok olyan lány van, akinek fontosabb a belsõ, mint a külsõ. Sõt azok a lányok, akik pusztán a felszín alapján ítélik meg az aktuális párjukat, nagyon gyakran rádöbbennek arra, hogy a belsõ értékeket nem helyettesítheti a külsõ. Ebbõl azt akarom kihozni, hogy van akinél elõbb, de van akinél késõbb lesz ez a meghatározó, attól függõen, hogy emberileg mikor érik meg. 27L
Nekem is a belsõ a fontos. A mostani párom is alacsonyabb nálam, és külsõleg nem igazán vonzó. A személyisége, intelligenciája viszont nagyon megfogott. Sokan nem értik, miért vagyok vele együtt, hiszen "bármelyik pasit megkaphatnám" de nem foglalkozom velük. Inkább a legrondább férfi a világon, mint egy kigyúrt, primitív barom. 17/L
A saját példám: 19 voltam mikor egy látásból már igen csak ismert illetõvel úgy alakult az életünk hogy egy társaságba keveredtünk. Soha nem néztem rá úgy mint pasira, de ha úgy is néztem rá, egyáltalán nem tetszett. Aztán ahogy ott voltunk nap mint nap egy társaságban néhány hónap alatt teljesen bele szerettem. Most már két éve hogy együtt vagyunk, és azok amik azelõtt nem tetszettek benne, most el se tudnám képzelni az életem nélkülük.
Hát, nekem például nagyon imponál a mód, ahogyan feltetted a kérdést os ;) Nálam annyi számít a külsõben, hogy azért ne taszítson... és nem feltétlenül az taszít, aki nem épp az aktuális trendeknek megfelelõen néz ki és tökéletesre szálkásítot izomzattal rendelkezik... Mostani páromat egyszerûen mérhetetlenül imádom, pedig eleinte csak barátok voltnuk, és a külsejében sem fogott meg semmi... de fõleg a humora, az intelligenciája, meg úgy minden, és szép lassan átalakult a szememben egy görög istenné :D És minden beképzeltség nélkül mondom, hogy a visszajelzések alapján igenis szép lány, "jó nõ" vagyok :P =)
19 éves vagyok. Régebben sok rövid kapcsolatom volt, 1-2 hetesek. (Persze itt elcsattant egy csók, és ez volt a legtöbb). mindegyik sovány vagy izmos volt. Mostani párom duci, de imádom. Fontosabb a belsõ, mint hogy kockás hasa legyen. õ is 27 éves. :) 19L (ha nem aludna a másik szobában, azt hinném õ tette fel a kérdést)
Szerintem is a belsö a fontos, a külsö meg olyan amilyen..
a belsõ nagyon fontos, de el is kell jutni odáig. ha valaki alapvetõen nem tetszik egy lánynak, akkor ott mindegy milyen a belsõ. talán akkor számít nagyon, ha a srác olyan semleges külsõre, de valami nagyon megfogja benne a lányt, abból lehet nagy szerelem. de ha nem tetszik, akkor nem. nekem is van ilyen barátom, egy fantasztikus ember, óriási szíve van, lelkes, érdeklõdõ, humoros, de mint pasi nagyon nem jön be. pedig õ szeretett volna többet, de megmondtam, hogy én nem és õ elfogadta, azóta is jóban vagyunk. persze ott a másik oldal is, nézhet ki akármilyen jól egy pasi, ha amúgy semmi mást nem tud. de olyanra is volt példa az életemben, hogy elsõre nem tetszett, de valami annyira, de annyira megfogott benne, hogy nagy szerelem lett. 19/L
ez összetett.a külsõ tükrözi valamilyen szinten a belsõt.pl gesztusok stb. és az pedig teljesen emberfüggõ, hogy mi jön be.nálam alap, hogy jóképûnek lássam.az mindegy hogy az e, de tudjam meglátni benne a szépet.de, a külsõ megfog, belsõ megtart.

Lapos hasat szeretnék, és a combomat vékonyítani ( főleg belső comb). Minél hamarabb, egy-két hét után már jó lenne változást látni. Milyen étrendet, mozgást javasoltok? 15 éves/lány

Legjobb válasz: "egy-két hét után már jó lenne változást látni." - ennyi idõ alatt nem fogsz, ha csak így a jó, inkább bele se kezdj. Nem szabad türelmetlenkedni, ennek idõ kell. Kevesebb evés, több mozgás, és türelem.

"egy-két hét után már jó lenne változást látni." - ennyi idõ alatt nem fogsz, ha csak így a jó, inkább bele se kezdj. Nem szabad türelmetlenkedni, ennek idõ kell. Kevesebb evés, több mozgás, és türelem.
Minnél kevesebb ch, minnél több fehérje. Pl az étkezéseid közül legyenek ilyen kombinàciòk:10dkg light mozarella, 2 fõtt tojás, 2 dl kefìr, 2 tk pirìtòs, 5 dkg sonka, 4 koktélparadicsom(ez legyen a reggeli), ebéd:15 dkg pulyka- vagy csirkemell, 5 dkg barnarizs, salàta Edzés:Heti hatszor 1 òra biciklizés, heti ötször direkt combra és hasra kifejezett gyakorlatok(pl R. Réka tornái jòk erre) Ha mindent jòl csinàlsz kb 3 hét mùlva kezded látni az eredményt! A zöld kéz jöhet!;-)
Mozarella és kefìr után pontosvesszõt akartam ìrni.
183?!
Hát ha 183 kg vagy akkor te oldalra nagyobb vagy mint magasságra... pfuu nem 83kg vagy, ?
A kérdező hozzászólása: bocs 83:D:D:Dészre se vettem
183 kilóval már benevezhetsz egy szumóbajnokságra is.
LOOL, "rám jött egy pár kiló" ezen behaltam, az nem pár kiló, hanem 113kg minimum.
próbáld meg betartani a 6 utáni nem evést!!! Jó lenne ha reggel/vagy délbe 1 órás laza futás/kocogást végeznél minden 2nap lehet minden nap is csak akkor inkább félórás laza futásal csináld. Ha edzel gyúrsz akkor ajánlom a Protein porokat ez nagyon jó és nem károsít semmit! Remélem segítettem valamit.
ja ha 6 óra után nem eszik, kb annyi lesz, hogy a reggelit kétszer olyan jól raktározza el a szervezete mint máskor.
Hát ha tényleg 183 kiló vagy, akkor még azt sem merem tanácsolni, hogy mozogj, mert a szíved sanszosan nem bírja. Orvossal beszélj, valszeg csináltat egy terheléses EKG-t, és megbeszélitek, hogy hogyan tovább, mert a szervezetedet csak nagyon fokozatosan lehet terhelni.
szumóbajnokság háháhááháXDXDXDXDXD

18 éves vagyok, szűz. Átlagos vagyok külső-belsőre ha lehet igy fogalmazni, de még nem vesztettem el. Nyáron alkalmam lesz kurvázni és a kérdésem hogy megtegyem e? Vagy várjak még egy "igazira"? (fiú vok)

Egyébként éretnek érzem magam rá és már nagyon kívánom a sexet.

Legjobb válasz: én mondjuk lány vagyok, de ha fiú lennék sem jutna eszembe soha kuvához fordulni, bármit elkaphatsz tõle, neki semmit nem jelentessz, sittysutty azt mehetsz... persze, amit kérsz, megcsinálja, de milliószor jobb az, ha szeretsz valakit, leírhatatlan érzés, élvezed, hogy élvezi és fordítva:) én is 18 évesen vesztettem el és egyátalán nem bántam, hogy megvártam az igazit,pedig sok lehetõségem lett volna... neten való ismerkedést pedig én is ajánlom, csak a sok csalóra vigyázz!!!

én mondjuk lány vagyok, de ha fiú lennék sem jutna eszembe soha kuvához fordulni, bármit elkaphatsz tõle, neki semmit nem jelentessz, sittysutty azt mehetsz... persze, amit kérsz, megcsinálja, de milliószor jobb az, ha szeretsz valakit, leírhatatlan érzés, élvezed, hogy élvezi és fordítva:) én is 18 évesen vesztettem el és egyátalán nem bántam, hogy megvártam az igazit, pedig sok lehetõségem lett volna... neten való ismerkedést pedig én is ajánlom, csak a sok csalóra vigyázz!!!
Én 16 vagyok és kinoz a kangörcs mégse kurvázok! ;)
Nehalgass a fafejekre. Várjál arra a lányra akivel tényleg érzelmileg is kötõdtök. Semmi értelme a "kurvázásnak". Menjen oda az akinek MÁR nincs kivel. de te fiatal vagy. Lessz még alkalmad elég. Ismerkedj a neten lányokkal. Ha nincs érzelem, akkor nem is fog igazán tetszeni a dolog.
Csak kurvát ne!!!!!!Inkább várj még az igazira!A q-val egyrészt nem lessz olyan jó érzés mivel már rohadtul tág, és még te fogod magadat hülyén érezni h miért nem volt jó?!?!?!(ezt csak egy haveromtól hallottam, mert õ volt annyira hülye h megtegye!)Másrészt pedig sokkal jobb azzal akit szeretsz!És ne izgulj lehet h már nyáron meglessz az igazi;)HAJRÁ!!!
ne kurvázz semmiképpen.ha elmész egy diszkóba, vagy akárhova, inkább az figyelhetõ meg, hogy a lányok másznak a fiúkra, szóval fel tudnál csípni valakit könnyen.(ha meg rocker vagy hasonló vagy, akkor tudok pár helyet, ahol szintén könnyen kapható, a te stílusodhoz illõ lányok vannak.)
ne kurvázz, az undorító.
nem tudom, miért, de a szüzesség elveszítésébõl mindenki nagy hûhót csap, szerintem kurvázz.
Inkább szedj össze vmi alkalmit, attól nem nõnek ökölnyi tepertõk a szádon meg a farkadon.
szerintem faszság a nagy õ-re várni ezzel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Most nemrég majdnem öszejött az igazi de egyszerüen nincs szerencsém mert pont elutazik évekre. Szal lehet akkor várok és remélek tovább..(jah és nem vagyok rocker:D de azért kössz:D)
Olyan értelmes ember lehetsz! Menj és k*rvázzál ha neked ez kell......
Na szûz vagy még ? :D
szûz vagy még?:D:D:D::Dd
naaa? :D meghalta ? :S vagy mivan?

Van egy NoName LCD tv-nk, amit Németo. Ban vásároltunk, a belső részét Philips vagy Samsung gyártja azt hiszem.2-3 éves a készülék. Bekapcsoláskor pukkant/durrant egyet és meghalt. Lehetséges a javítása? Mekkora összeg lehet hozzávetőleg?

Legjobb válasz: Nem szabad noname készülékeket venni, hisz a márkás dolgokkal is elõfordul, hogy "átkúszik" a minõségbiztosítás keze alatt egy-egy hibás darab. Nos a kérdésedre válaszolva, mivel noname és ráadásul külhonból való, szerintem felejtsd el, hogy szervizeld. Végy újat garival, jobban jársz.

Nem szabad noname készülékeket venni, hisz a márkás dolgokkal is elõfordul, hogy "átkúszik" a minõségbiztosítás keze alatt egy-egy hibás darab. Nos a kérdésedre válaszolva, mivel noname és ráadásul külhonból való, szerintem felejtsd el, hogy szervizeld. Végy újat garival, jobban jársz.

17-18 éves fiúk! Mi az a külső és/vagy belső tulajdonsága egy lánynak, ami igazán megfog?

Mi az ami behálóz és utána nem enged? Mi az, amiért megőrültök? De nem csak a nagy mell, feszes popsi kategóriára vagyok kíváncsi. :)

Legjobb válasz: Naiv hit hogy egy nõ is behálózhat engem. :D Nézd, legyen agyad! Ez már elég! És használd is! Legyen szíved és ne játszmázz! Külsõre jó ha 170 feletti vagy és max 65 kg. :D Hajad, szemed, mindegy, legyen helyes arcod. Kicsi mell is oké, de kerek, feszes popsi legyen.

Naiv hit hogy egy nõ is behálózhat engem. :D Nézd, legyen agyad! Ez már elég! És használd is! Legyen szíved és ne játszmázz! Külsõre jó ha 170 feletti vagy és max 65 kg. :D Hajad, szemed, mindegy, legyen helyes arcod. Kicsi mell is oké, de kerek, feszes popsi legyen.
Külsõ:adjon magára de ne vigye túlzásba tehát, legyen az az "egyszerûbb" lány, aki nem tölt 1 órát azzal hogy elkészüljön ha megy valahova, fekete hosszú haj+kék szem az mindent visz, illetve nem szeretem a csont sovány lányokat Belsõ:akivel értelmesen el lehet beszélgetni, nem az a nagyon pörgõs csaj, aki mindig a figyelem középpontjában szeretne lenni, szóval kicsit csendesebb, nyugisabb.
Külsõ: Legyen ápolt, nem hátrány ha szép vagyis hogy nem az a csontkollekció de nem is dagadt.. Belsõ: Ne legyen nagyképû, ne játsza a rbancot, humoros de lehessen vele komolyan is beszélni, magabiztos vagyis legyen saját gondolata... stb 17/F
#8 nagyon komoly :D
Nekem a füle. Ha egy lánynak nem csámpás a füle akkor azzal teljesen magába szippant.
nagyon szép arc és társulva nagyon szép szemekkel :D
Nekem tetszik, ha kicsit titokzatos. Meg, ha kicsit visszafogottabb, de a bóknak szemmel láthatóan örül. Meg a szemek. A szép, nagy, tiszta szemekért megõrülök. Szín mindegy, csak barna legyen.
Külsõ: Legyen szép az arca, minimum vállig érõ szép haj, "kerek, feszes popsi". Ne legyen túl alacsony, vékony legyen, de ne csont kollekció.
Belsõ: Ha kedves és vicces, jófej csajszi Külsõ: Alacsonyabb mint én (sajnos sok lány magasabb nálam, 167 cm vagyok) és lehetõleg barna haja legyen, barna szeme és ilyen hogy is mondjam.Egyszerû, de szép arca:D És legyen aranyos, ne egy plázabiccs 17/F Írj rám privátban, ott tudok küldeni képet:)
Gyönyörû és kedves arc, szem, normális, nem anorexiás vagy kövér, és ezekhez legyen is kedves. Ha visszahúzódóbb, elõny, de ne féljen semmitõl, vagy legalább ne mutassa ki. Mell mindegy, ne legyem láthatatlan vagy lógós.
Ha magabiztos, es tudja mit akar, talpraesett (mentalisan is), meg ha intelligens, vagy egy kacer mosoly, ne adja magat konnyen viszont ne is jatsza el az erinthetetlent stb
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Szerintetek így mikor indulhat be a szülés? 36 hetes vagyok, bő egy ujjnyira nyitva a belső méhszáj, van egy 1, 5 évesem aki mellett nem nagyon tudok pihenni és már nagyon lent van a pocim és a baba?

A derekamban sokszor érzem azt a bizonyos érzést ami az első terhességnél a fájások beindulásának kezdetén volt, viszont egyáltalán nem keményedek! A baba kevésbé aktív már 1 hete amióta teljesen beilleszkedett. A doki 2 napja azt mondta hogy azért próbáljam még bent tartani a babát, mert picike. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.

szerintem (nem szentírás) pá nap múlva szülsz. én sem keményedtem.
Nem tudsz segítséget kérni valakitõl, legalább egy hétre? Mert akkor már betöltenéd a 37 hetet, onnantól nem számít koraszülöttnek a baba. Tudom, hogy nehéz ilyen kicsi mellett pihenni, de azért valahogy próbáld meg - akkor is, ha nincs segítség, mert muszáj. Egyébként akár még túl is hordhatod, bármi lehet. Drukkolok, hogy jól alakuljon!
Én is ugyan így voltam, nekem a 30. héttõl lett Cg: 2111 méhszájértékem sokat keményedtem, és minden nap több órás erõs jóslóim voltak leszállt korán a hasam már a 33. héten be volt illeszkedve a baba. Én sem tudtam pihenni semmit állandóan futnom kellett a kisebbek után akik 3 és fél éves, és két és fél évesek, és egy nagyobb 10 évesem is van itthon, ahhoz képest, hogy negyedik baba, túlhordtam meg kellett indítani a szülést, a méhszájam meg sem mozdult errõl az értékrõl, hiába az oxitocin méhszájlazító injekció és az orvosom hiába adott bele apait anyait fél óránként durván vizsgált, több órás vajúdás után megcsászároztak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!