Találatok a következő kifejezésre: Egy éves be lehet vinni (2 db)

Be lehet vinni a sós tengerbe egy éves babát? Csak azért kérdezem, mert nemsokára megyünk nyaralni és anyukám szerint nem is lehet bevinni két éves koráig. Nem csípheti ki a szemét vagy a bőrét?

Annyira megijesztett!

Legjobb válasz: Ha közvetlenül fürdés utána zuhanyzás megoldható, akkor szerintem igen. Nem tudom, hogy a szemével mi a helyzet, én arra figyelnék, hogy a szemébe ne menjen víz, bár ez igaz a többi vízre is, pláne a klórosra. Amúgy én úgy tudom, hogy a könny annyira sós, mint a tengervíz.

Ha közvetlenül fürdés utána zuhanyzás megoldható, akkor szerintem igen. Nem tudom, hogy a szemével mi a helyzet, én arra figyelnék, hogy a szemébe ne menjen víz, bár ez igaz a többi vízre is, pláne a klórosra. Amúgy én úgy tudom, hogy a könny annyira sós, mint a tengervíz.
Gondosan zuhanyoztasd le minden fürdés után, és ne sajnáld a baba olajat.Akár reggel este.Mindannyiónknak kiszárítja a só.Mivel a nap igazán forró részét így is a hotelszobában és nem a tûzõ napon kell tölteni, fõleg a tengernél, (az árnyékoló sátrak sem érnek semmit, mert rengeteg a visszaverõdõ sugár)így úgysem lesz benne annyit, hogy baja legyen.A szemébe meg ne menjen, ha nem szereti.
Én azt gondolom, hogy a tengervíz, jót tesz a bõrnek. A tenger levegõjét belélegezni is nagyon jótékony. Minden nap klóros vízben fürdetjük sajnos, attól jobban kellene tartanunk, meg hadd ne soroljam mi van még a csapvízben:(
Az én kisfiam 14 hónapos volt mikor elõször fürdött tengerben, sem a szemével, sem a bõrével nem volt baj. Az tényleg kellemetlen ha szemébe megy a víz, de ennyi. S ha nem zuhanyoztatod le csak este az sem fog ártani.
Szia! A fiam 11 hónapos volt, amikor elõször bevittük a tengerbe. Nagyon élvezte, hogy a víz sós! Mi olyan csendes helyen voltunk és vittünk neki kismedencét, amit feltöltöttünk tengervízzel, ami kb 2 óra alatt felmelegedett, aztán vidáman pancsolt benne. Bár mi mindig elõ vagy utószezonba szoktunk menni, mert akkor nincsen olyan nagy kánikula. Jó nyaralást és kellemes pihenést kívánok mindannyiótoknak!
A barátnõm kisfiát én vittem le a tengerre elõször...nagyon jól érezte magát. Nem is akart igazából nekirohanni a víznek inkább a homokot ette.....nem volt víz sem az azonnali sósvíz lemosására. Semmi baja nem lett a kicsinek. Otthon fürödtünk meg. Most 3 éves és még most is a homokot túrja szívesebben.

Egy éves babát be lehet vinni a tengerbe? Nem árt neki a sós víz?

Legjobb válasz: A sós víz gyógyító és fertõtlenitõ hatású. A szemére kell vigyázni, tenger után lemosni tiszta vízzel és bekenni. Jó ha viszel müanyagpalackos vizet és kinthagyod a napon hogy lemoshasd vele. Ha hideg a víz ne vidd be!!És ha lehet ne órákra, nehogy napszúrást kapjon.

A sós víz gyógyító és fertõtlenitõ hatású. A szemére kell vigyázni, tenger után lemosni tiszta vízzel és bekenni. Jó ha viszel müanyagpalackos vizet és kinthagyod a napon hogy lemoshasd vele. Ha hideg a víz ne vidd be!!És ha lehet ne órákra, nehogy napszúrást kapjon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Vigyetek felfújható medencét, abba teszel tengervizet és pancsikálhat benne.
A kérdező hozzászólása: Akkor az árnyékba tegyem a medencét?
szia.Nyugodtan vidd a tengerbe, mindig kis idõre.A fején kalap, a lábán szandi (attól függ hova mentek kagylós e az alja).Vigyél beleülõs úszógumit, hidd el élvezni fogja.A lányom is ennyi idõs volt mikor vittük, elõszõr félt, de aztán megszokta.Elõször mosd meg a kezét hogy lássa hogy nem kell félnie a nagy víztõl.De utána tényyleg mosd le róla a sót, és kend be zsíros krémmel.De a pancsolómedence is jó ötlet.
Szia! A fiam 1 éves volt, amikor elõszörvittük tenger mellé. Vittünk egy felfújható pancsolómedencét, reggel 9 körül feltöltöttük és hagytuk a napon felmelegedni, kb 1-1, 5 óra múlva kellemes víz lesz benne. A fiam legalábbis nagyon élvezte. Az meg különösen tetszett neki, hogy a víz sós... A legjobbakat és jó nyaralást!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!