Találatok a következő kifejezésre: Egy évben jön (186 db)

Kb. egy évvel ezelőtt volt abortuszom! Most babát szeretnénk párommal de nem jön össze! Lehet köze egymáshoz a két dolognak? (még nem voltam orvosnál! ) ha esetleg valaki tud erről valamit segítsen!

Legjobb válasz: Mióta nem jön össze? Egy év próbálkozás még bõven belefér, és ha egy éve volt abortuszod (kivéve ha missed ab., ezt nem írod), akkor gondolom nem egy éve próbálkoztok. Ha nem volt mûtét utáni szövõdmény, akkor lényegében kizárt, hogy az ab. legyen az ok.

Mióta nem jön össze? Egy év próbálkozás még bõven belefér, és ha egy éve volt abortuszod (kivéve ha missed ab., ezt nem írod), akkor gondolom nem egy éve próbálkoztok. Ha nem volt mûtét utáni szövõdmény, akkor lényegében kizárt, hogy az ab. legyen az ok.
*pároddal
Nem rosszból, de hülye vagy, azért megöltél egy gyereket, mert összevesztetek kb. 3-4 hónapra a párotokkal. Most meg egy évre rá megint akartok gyereket? Hogy aztán megint összevesszetek, és megint meggyilkoljatok egy gyereket? Te nem érdemled meg, hogy a világ legjobb és legszebb dolgában részesülj.
hívj fel egy másikat. simán kapsz pár héten belül.
A kérdező hozzászólása: Nem meddõségi központba, hanem nõgyógyászhoz szól az idõpont.
A lelki tényezõk nagyon sok mindent befolyásolhatnak, lehet, hogy a stressz és az aggódás miatt nem jön össze a baba. Ezt nem igazán értem, hogy szeptember 3.-ára kaptál idõpontot. Meddõségi központba? Addig bátran keress fel egy nõgyógyászt. Én nagyon ajánlom Neked Hamvas Ferenc Doktor urat. Emberséges, kedves és kiváló szakember. Mondjuk azt, hogy az ab után 1 hónappal már akartatok újra babát, azt lehet, h én nem említeném.
A kérdező hozzászólása: felhívtam a nõgyógyászatot idõpontért....szeptember 3-ra kaptam idõpontot!ez azért durva nem?
Az én férjem is orvos, mondjuk más szakirány már, mert fogorvosi irányban átképezte magát. (õ is szülészként kezdte egyébként) de van hogy õ is bele-beleolvas... Igazad van teljesen, sokminden zöldséget le tudnak ide írni.....
Keresd fel az orvosod, és kitaláljátok, hogy hogyan tovább. Kétlem, hogy az abortusz az ok. Hogy milyen orvos vagyok? A férjemmel használjuk ezt a fiókot ketten, õ válaszolt, belgyógyász-neurológus, de szülészként kezdte. De többet ért a szülészethez, mint itt a legtöbben, viszont válaszolni már nem sokáig fog, mert általában véve gyakorikérdéseken a zöldséges is jobban ért az orvosláshoz, mint õ. Én pszichológus vagyok.
A kérdező hozzászólása: párommal már van egy 3 és fél éves kislányunk. és ez a pici lett volna a második de akkor nem alkottunk egy párt, így õ nem szerette volna megtartani, így 2011 március 1-jén abortuszra mentem.és 2011 áprilisban kibékültünk. szóval mindennek egy éve már.békülésünkre rá egy hónapra úgy döntöttünk h babát szeretnénk.(eddig sajnos eredménytelenül.)
vélhetõleg olyan aki értelmes választ ad, nem pedig a szomszéd Rozitól hallottakat mondja tovább népmeseszerûen, mint itt sokan..
na aztan milyen orvos? :) )
Kedves utolsó, tök mindegy, hogy élõ volt-e az embrió, a mûtéti eljárás ugyanaz. A méhnyálkahártya vastagságát hormonális hatások determinálják, abortusz szövõdménye nagyon durva mûhibánál lehet méhnyálkahártya-probléma, amirõl egyértelmûen tudna a kérdezõ. Egy orvos.
Pedig elõször orvoshoz menj. Az abortusznak (Fõleg ha mûvi, tehát élõ volta az embrió) számos "mellékhatása2 van, többek közt h nem tud jól regenerálódni a méhnyálkahártya, ez pedig a terhesség ugye egyik fõ tényezõje, ennek a vastagsága.... De a az is lehet, h teljesen más, és nincs köze az abortuszhoz abszolút. Orvos kellene, h lásson!
El tudtad gyászolni a meg nem született gyermekedet? Létezik lelki eredetû meddõség is. Egy családterapeuta nagyon sokat segíthetne nektek!

Egy éve nem jön a baba. Összefügghet ez azzal, hogy mióta próbálkozunk menzi előtt néhány napig barnázok?

Kb fél éve elkezdtem menzi el?tt barnázni, el?tte sose volt ilyen. Úgyhogy mostanában már a nemvárt el?tt közel egy héttel elveszítem a reményt...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ez kissebb hormonzavar, amit egy kis gyógyszeres támogatással nagyon jól helyre lehet hozni. Amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál, az sajna a hormonokra nem vonatkozik, hiszen azt nem láthatja, az csak vérvételbõl derûl ki. De az is lehet, hogy nagyon ideges vagy és ezért egy kicsit felborult a hormonháztartásod.Nekem ez volt pár hónapig tavaly télen, de aztán elmúlt. Ha pedig már 1 éve nem jön a baba, mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod! Lehet, hogy hamar kiderûl, mi a gond és akkor jön majd a baba. Irány a dokihoz, ha kell, válts orvost!

Én úgy tudom, hogy ez kissebb hormonzavar, amit egy kis gyógyszeres támogatással nagyon jól helyre lehet hozni. Amikor a doki megvizsgál és mindent rendben talál, az sajna a hormonokra nem vonatkozik, hiszen azt nem láthatja, az csak vérvételbõl derûl ki. De az is lehet, hogy nagyon ideges vagy és ezért egy kicsit felborult a hormonháztartásod.Nekem ez volt pár hónapig tavaly télen, de aztán elmúlt. Ha pedig már 1 éve nem jön a baba, mindenképpen orvoshoz kéne fordulnod! Lehet, hogy hamar kiderûl, mi a gond és akkor jön majd a baba. Irány a dokihoz, ha kell, válts orvost!
Szia! Nekem egész életemben így kezdõdött minden mensi, hogy elõtte egy-két napig barna volt a váladék, aztán jött a vér. Második hónapban terhes lettem, ahogy abbahagytuk a védekezést (nem fog. gátló tablettával védekeztem).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenképpen visszamegyek a dokihoz, de megvártam az évet, mert melyik nõnek nem az a vágya, hogy "csak úgy" jöjjön a gyerekáldás, minden beavatkozás nélkük??? Még fiatal vagyok, 26 éves, és sokat idegeskedtem az utóbbi idõben, elképzelhetõ, hogy ezzel felborítottam a hormonháztartásomat...

Gimnazista vagyok és minden évben jönnek új 9. es tanulók. A kérdés az lenne, hogy ha az újak közül megtetszik egy lány, hogy közeledjek felé?

El?re is köszi a normális kommenteket.

Legjobb válasz: "Szia XY vagyok,látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F

"Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?" Az elgondolás oké, a megfogalmazás nem. Mindig legyél domináns, vezesd a lányt, mert az vonzó. Ha mindenképp körbe akarod vezetni akkor tegyél így: Szia xy vagyok, látom még új vagy. Körbevezetlek! (Nem kérdezed állítod, hatalmas különbéség!) Majd miután ezt elmondtad, fogod a kezét és körbevezeted (finoman húzod magaddal, jönni fog veled). Fontos: amíg körbevezeted, végig folyamatosan sztorizgass, keveset kérdezz. Ha a lány érdeklõdik irántad azt észre fogod venni (jön veled, kérdezgetni kezd rólad, mesél magáról, és még ezer meg egy jele van). Amúgy ez az új vagy duma kb elsõ két nap mûködik. Utána kiismeri a helyet (legalábbis egy gimi nem elég nagy ahhoz hogy ne). Valamint pl az én volt gimimben volt körbevezetés közvetlen azután h felvettek, ergo a gólyák már ismerõsek voltak ;) +2 tipp: Ne legyél reaktív! Ha nem jön veled, vagy beszól közben, csak tesztel, hagyd figyelmen kívül vagy fordítsd vissza rá a dolgot (nem jön veled: csak mosolyogsz és halálosan nyugodtan folyamatos mosoly közben megjegyzed: pedig a jósnõm azt mondta ma körbe kell vezetnem valakit... Nem a szöveg a lényeg, hanem h ne reagálj rosszul!) Illetve használd a go first rule-t. Ha azt akarod hogy érezzen egy érzelmet, kezd el elõször te érezni (pl jókedvhez legyen jókedved). Beszéd közben átragasztod rá, erre a lányok nagyon érzékenyek. Good luck: 22/F
Mutasd meg neki a sulit, kérdezgesd, hogy tetszik neki, milyen tervei vannak. Beszélgessetek. Ha õ is kedvel, egyre többet beszéltek majd, és jön minden magától. (:
Légy határozott, tudd, hogy mit szeretnél.. Légy ápolt és tiszta (nem kell zslés haj, meg menõ ADidas ruha meg ilyenek) De lássa, hogy törõdsz magaddal. Amilyen belül vagy, olyan a külsõd is. Ne légy bunkó, ne akarj többet magadtól, mint amire képes vagy... Közeledj, hozzá és a szituáció kialakul. Beszélj, ismered meg õket minél jobban. Próbálj több lánnyal beszélni, mert több esélyed lehet, és akár szelektálni is tudsz :) Nem jó elõre tervezni, hogy mit akarsz, mármint a párkapcsolati témában, mert általában nem az történik amit szeretnél... Alkalmazkodj a helyzethez. Mindig az jár sikerrel, aki a körülményeket, lehet bármi, azt saját maga javára tudja fordítani... Ha közeledni akarsz valakivel, éreztesd a másikkal, hogy mi a szándékod... Így figyelheted a reakcióit... Hogy hogyan nézz rád, stb... A lányok szeretik, azt hogy a fúk kezdeményezzenek elõször. A lépést neked kell megtenned elõször... Ennek módja bármi lehet, levél írás, személyes beszélgetés egy eldugott helyen.. A levél írás, azért jó, mert le tudod írni mindazt, amit szeretnél. Csak a nevedet add meg neki, semmi mást.. A te fejedbõl pattanjon ki a levélírás... Ezután neki kell kezdeményeznie... Én azt mondom, ha megismersz valakit látásból, közeledj felé ha akarja...és ha úgy érzed, hogy eljött az idõ lépsz a dolog érdekében...De semmikép az elején ne, mert még nem ismer téged és nem ajánlatos mindjárt elõállni azzal, hogy szereted stb...
elõttem levõ jókat mond!
16:07 nagyon bunkó vagy :S inkább ez a szánalom:S:S aha, amit leírtál az a szöveg jó lesz :) a lényeg hogy legyél magabiztos játsszd el a menõ csávót aki a legjobb pasi a suliban :D
XD Tiszta szánalom..... Neked az kell, hogy vki a szádbarágja hogy mit csinálj??? Hát akkor csináld ezt: Menj oda a csajhoz, vágj le neki egy hatalmas pofont, csapd a falhoz és kérdezd meg tõle: járunk? xDxDxD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszodat
A kérdező hozzászólása: Nálunk gólyabálnak hivják ez is iylen avatásos móka... Am honnan tudjam h fent van e ezen az oldalon amikor még azt se tudom h kik jönnek.XD
és javaslom hogy kérdezd , eg fenvan-e ezen azo oldalon és ha igen akor hagyjad mert ha meglátja a menüt.... xD
Javaslom a szecska avatót. Nem tudom, hogy a te gimidben van-e utána disco nálunk van. És ott talán nincs annyi részeg, bár erre nem tenném a fejem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Úgy pl jólesz , hogyha meglátom a folyosón akkor leszólítom: Szia XY vagyok, látom új vagy. Körbe vezethetlek?
Szerintem tartsd be azokat amiket az elõzõ kommentekben írtak. De ez a "körbevezetlek, , nekem nem jönne be. Szerintem meg inkább azt mond hogy:körbevezethetlek? Vagy:Körbevezesselek? Ha nekem valaki majd azt mondaná:körbevezetlek. Erre én azt mondanám:És ha én nem akarom? :D De ha azt mondja:körbevezesselek? Akkor már csak udvariasságból, ha nem tetszik a srác akk is azt mondanám:oké, köszi. L/14
Nem fába vésett idõpont alapján jön meg. Az ilyen eltéréssel nincs semmi baj.
hormonális változás én a helyedben azért elmennék egy kontrollra
Semmi gond ezzel, nem gépek vagyunk.
Nincs ezzel baj, jól van ez így, nyugi.

Hányan vagytok úgy, hogy több, mint egy éve nem jön a baba?

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen vizsgálatokon vagytok túl és jártok-e esetleg valamelyik medd?ségi intézetbe.

Legjobb válasz: Mi 6 évet vártunk babára. A 6 év alatt semmiféle védekezés nem volt. Én kaptam closty-t utána visszamentem volt érett petesejt. Aztán annyiban maradt a dolog. Nem álltunk rá a dologra annyira.Rá 3 évre pedig minden nélkül egyszercsak baba lett.

Mi 6 évet vártunk babára. A 6 év alatt semmiféle védekezés nem volt. Én kaptam closty-t utána visszamentem volt érett petesejt. Aztán annyiban maradt a dolog. Nem álltunk rá a dologra annyira.Rá 3 évre pedig minden nélkül egyszercsak baba lett.
Mi a Budai meddõségiben jártunk. 1 éve nem jött a baba. Sok vizsgálatot megcsináltunk.Melyik érdekel? És te Kedves kérdezõ?Hol tartassz?
Mi két éve szeretnénk babát!Idén februárban fordultunk orvoshoz!Nekem volt hormonszint vizsgálat:magas prolaktin-Bromocriptyn, closti kúra 3.hónapja, HSG ami nem sikerült így meg kell ismételni, párom vizsgálata andrológusnál:lassú spermák, megoldás még folyamatban, Tegnapelõtt tüszõrepesztõ:várjuk az eredményt!Ha köv.HSG sikerül és jó lesz és párom eredményei is lehetõvé teszik:inszem.Már nagyon elegem van és sokszor gondolkodom, hogy abba hagyom de ha belekezdtem a vizsgálatokba végig kell csinálnom!Amire már nem fogok vállalkozni az a lombik!Azt már nem!!!
Mi 3 éve próbálkozunk. Augusztusban lesz az esküvõnk, ha addig nem jön össze a baba, akkor utána irány a doki :((
Nekünk 2 év 2 hónap után sikerült. Az inszeminációk sem segítettek, pedig elvileg minden rendben volt velünk. Ami meghozta a várt eredményt: http://www.gyorgytea.hu (itt mindent megtalálsz) egy 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem volt hormonvizsgálat.Az rendben volt. Laparoszkópia szintén oké és párom is rendben. Írtak Clostit, de sajna túlstimulálás lett a vége. Nemsoká megyünk meddõségibe, hogy az összezavart hormonrendszeremet rendbe rakják! Köszi, hogy írtatok!
szia mi 3 éve szeretnénk kisbabát de mind hiába lehet h a nagyon akarás az oka
Szia! Mi 2 éve próbálkozunk, túl vagyunk stimuláláson, spermavizsgálaton, Hsg-n, tüszõrepesztésen! Mostanra készen lettem, nem érdekel, hogy mi lesz, majd jön, ha akar! Már nem hõmérõzök, nem vezetek görbét sem, és most felfüggesztettük az ultrahangos figyelést is! Pihenni akarok!
szia mi 29. honapja probálkozunk, a páromnak kevés a spermaszáma, sok kezelésen tul van meg gyogyszereken, nálam minden ok, 2 honap még várunk aztán megyek átjárhatoságira aztán irány Pécs inszem asszem, de az andrologusa türelemre int fél évet még várna.. ja könnyü neki.. mire ?
Mi 15 hónapja próbálkozunk de már nagyon unom! Fõleg , hogy minden nap megkérdezi valaki:hogy állunk , lessz már baba? Legszivesebben lakatlan szigetre költöznék! Egy elkesredett 30-as.

Ebbe a hónapba másodszorra jött meg! 13 vok és egy fél éve van meg (nagyjából) és nyár eleje óta egyre hamarabb jön meg. Most meg már ugyan abba a hónapba. Ez normális?

A válaszokat előre is köszi! :(

Legjobb válasz: Miért mennél orvoshoz? A korodban ez így normális, majd néhány év alatt be fog állni. Hülye rémtörténeteket meg lehet olvasni rengeteget, pl. ne állj meg az eresz alatt, mert a fejedre fog esni egy cserép, stb.

Miért mennél orvoshoz? A korodban ez így normális, majd néhány év alatt be fog állni. Hülye rémtörténeteket meg lehet olvasni rengeteget, pl. ne állj meg az eresz alatt, mert a fejedre fog esni egy cserép, stb.
Dehogyis menj orvoshoz! Teljesen normális ez a korodban, majd 17 éves korodban lesz kb. rendszeres.
Lehet normális is, de biztosat mindig csak orvos mondhat!
Elsõ vagyok. Minden esetre Anyukádnak mindenképpen szólj!
A kérdező hozzászólása: Akkor menyek el orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam mert elégé izgultam h van valami komolyabb baj és nem normális... Köszönöm az összes választ még egyszer! :)

Van egy egyiptomi fiú haverom egy éve ismerem (nettről) és kb. ott vagyunk, hogy szeressük egymást meg minden.4 év múlva jön ide hozzam, vagy én megyek hamarabb oda. Vajon lesz valami belőle?

Nagyon oda vagyok érte szoktunk Skype-on Facebook-on stb. n beszélni.De azért kicsit aggódom is ,hogy csak kamu. 14\L

Legjobb válasz: elfog adni egy tevéért, majd meglátod!

elfog adni egy tevéért, majd meglátod!
Ez a kérdés komoly? Hány éves a fiú?
SEMMIKÉPP NE MENJ TE !!! egyiptomi férjem volt, utána másik egyiptomi barátom is, és hát nem ajánlom.Az elõítéleteim ellenére, adnék esélyt hogy megismerjem a helyedben de ha fontos vagy neki jöjjön ide, vagy találkozzatok félúton valamelyik országban, mert nagy bajod is lehet.
Ez náluk nem így mûködik! Ott a család nagyon befolyásolja az egyént.
A kérdező hozzászólása: Nem valami vallásos , nem tudom, hogy mit mondhatnak neki a szülei, amúgy is már 18 éves
Nem a Te szüleid hanem az övé. Mert semmit nem fog csinálni a szülei bele egyezése nélkül.
A kérdező hozzászólása: Muzulmánnak nem hiszem , hogy beálnék. A szüleim nem mondtak semmit, nem vették komolyan, amikor mondtam ezeket nekik , hogy mit szeretne tõlem egy egyiptomi.
Mit szólnak a szülei a kapcsolatotokhoz?
Át akarsz térni ha komoly lesz a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Kairóban lakik
A kérdező hozzászólása: Õ 18 éves, és csak 21 éves korába engednek ki a határból, valamennyire a magyart is beszéli és én is beszélem az arabot.Vallásos, Salami muzulmán.A story igaz amit irtam.
Egyiptom melyik részére való? Hány éves? Menyire vallásos?
Nem lesz belõle semmi.
Még van idõd gondolkodni ezen, legalább addig gondolkozz, amíg el nem kezded és utána be nem fejezed a középiskolát. Ne akarj 14 évesen 4 évre elõre gondolkodni, ez még a felnõttek 99%-ának sem megy, hiszen senki nem tudja a jövõt. Tervezgetni persze hogy lehet de csináld azt, ahogy érzed, lehet h jövõ hónapban már lezárt ügy lesz, nem kizárt :) Az angoltudásodnak mindenképp jót tesz, bár a magyartudás is fejlõdhetne, de még tanulsz, belefér a hiba :) Te minek mennél ki hozzá???? EGY JÓ NÕ SOSEM SZALAD A HAPSI UTÁN, mert azzal saját magát járatja le! Ha akar valamit, jöjjön õ! Ennyi :)
Ez most kamu? Hány éves a srác? Angolul beszélgettek vagy egyiptomiul?
Amúgy magyar muszlim lányként mondom, NEM kell ez neked.De ha mégis , én maximum egy kávézóig mennék el itt Budapesten.Elõzõ vagyok

Lehetséges, hogy egy férfi és egy nő egy év ismerettség jön össze, pedig már elötte is ismerték egymást, és elötte is éreztette a férfi, hogy tetszik neki a csaj?

Legjobb válasz: Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1,5 év.....27/f

Lehetséges! Nálam pont ez a folyamat zajlik jelenleg...... csak itt már több mint 1, 5 év.....27/f
ha nagyon kell annak a férfinek az a csaj... de annál édesebb lesz, ha majd összejönnek. szóval, lehet, de egy pasi és egy csaj mindenképp kell hozzá, a többi meg sima ügy.

Már lassan hogy egy éve probálkozunk a párommal de nem jön össze a picike Mit tegyünk? .

Kérlek adjatok tanácsokat mit lehetne tenni..

Legjobb válasz: Probaljatok ne rägörcsölni a dologra.Hidd el tapasztalatbol beszelek. Sokszor mi is nagyon akartuk es stresszeltünk miatta, rengetegszer ägybabujtunk es semmi.Aztän utäna megbeszeltük, hogy ne azert sze.eljünk, hogy összejöjjön a gyerek, hanem mert elvezzük. Es läääm 8 honapos terhes vagyok. Probäljatok igy hozzäällni. Ha egy ev utän sem jönne össze, akkor a päroddal együtt menjetek el vizsgälatra. Sok sikert nektek!

Probaljatok ne rägörcsölni a dologra.Hidd el tapasztalatbol beszelek. Sokszor mi is nagyon akartuk es stresszeltünk miatta, rengetegszer ägybabujtunk es semmi.Aztän utäna megbeszeltük, hogy ne azert sze.eljünk, hogy összejöjjön a gyerek, hanem mert elvezzük. Es läääm 8 honapos terhes vagyok. Probäljatok igy hozzäällni. Ha egy ev utän sem jönne össze, akkor a päroddal együtt menjetek el vizsgälatra. Sok sikert nektek!
Elõször is, ha úgy gondolod valami gond van menjetek vizsgálatra.Ne csak téged vizsgáljanak, a párodat is. Mi is így jártunk, 3 évig nem sikerült teherbe esni, azt hittem velem van baj, közben a párommal volt, mûteni kellett volna.Belenyugodtunk, hogy akkor majd mûtét után...azonnal teherbe estem és van egy 4 hónapos Kislányom! Kitartást!
Nekünk is a nem ràgörcsöles jött be, màsfèl èv utàn abban a hónapban jött össze mikor2x ha együtt voltunk, ràadàsul abban az idõszakban le is mondtunk a dologról...
1. Orvosi kivizsgálás - mindkét félnek! 2. Életmódváltás - mindkét félnek! Vitaminok, sport, egészséges táplálkozás, sok alvás, cigirõl leszokni, alkoholt csökkenteni. 3. Méhpempõ, E-vitamin, D-vitamin, cink - mindkét félnek! 4. Szerintem nem árt, ha a lelki okokat is megpróbáljátok kideríteni, pl. pszichológus vagy kineziológus segítségével. Sok sikert!
Egyetértek azzal amit az utolsó írt, én is ezt javasolnám. Mi egyébként egybõl az orvosi vizsgálattal kezdtük, mert nem akartunk üres köröket futni. Apró eltérések voltak csak, de szerintem megérte, mint egy évig próbálkozni és azon gondolkodni, vajon miért nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Az elsõ kommentelõnek sok sikert a babához gratulállok!:)

Kb. egy éve jött meg az első menstruációm és tegnap óta nagyon erős a vérzés és alvadt vér is jön. Mitől?

Legjobb válasz: Hanyadik nap? Az elsõ 3 napban nekem is sok szokott lenni (olyan is volt már hogy azt hittem elvérzek:DDDDD), alvadt vér természetesen van hiszen van ami késõbb jön és az megalvad.. az szerintem nem gáz.:) ne aggódj, majd helyreállsz, nincs semmi baj ezekkel :)

Hanyadik nap? Az elsõ 3 napban nekem is sok szokott lenni (olyan is volt már hogy azt hittem elvérzek:DDDDD), alvadt vér természetesen van hiszen van ami késõbb jön és az megalvad.. az szerintem nem gáz.:) ne aggódj, majd helyreállsz, nincs semmi baj ezekkel :)
elfogsz vérezni
Nyugi az alvadt vér az valójában a levált méhnyálkahártya darabkák. Teljesen természetes. :)
A kérdező hozzászólása: 4. nap
A kérdező hozzászólása: és kb. mikorra múlik el ez a nagy vérzés?
Kb. meddig szokott tartani? Ez egyébként, hogy az a nagy vérzés meddig tart meg mikor van nagyon változó. Egyénenként változik. Nincs vele semmi baj. Nekem pl:. az egész 3 napig tart és kb. 1, 25 nap az amíg nagyon erõs és akkor lehet sokat mondok. De vannak akiknél ez az egész sokkal tovább tart és az erõs is sokáig tart.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!