Találatok a következő kifejezésre: Egy éjszaka is (223 db)

Mi az ami bejön egy negyvenes férfinak? Ha csak egy éjszakára is de kell nekem!

22N

Legjobb válasz: Lökd a feleségét a busz elé.

Lökd a feleségét a busz elé.
A kérdező hozzászólása: õ nem lepukkant 40-es. és azt sem tudom h nincs e nõje még.
ez sajnos igaz, hogy a 40-es pasik döntõ többsége már régen nem tud szexelni, mert vagy partnere nincs, vagy az egészsége nincs rendben, vagy nem jó pasi és nincs is hely, ahol 40-esek ismerkedhetnének szóval egy 22 éves csaj bármit csinál, megkap egy 40-es pasit, egyszerûen flörtölj vele, nevess azon, amit mond, mondd, hogy annyira jó pasi, nem hiszed el, hogy nincs nõje, ha nem teljesen hülye, akkor veszi a lapot...
Szerintem is gondold meg. :) "AZ EREKCIÓ HARMINCTÓL CSÖKKEN! Ismerik az erektivis diszfunkciót? A nem eléggé kemény pénisz megjelölésérõl van szó a szexuális érintkezésben. Nálunk több mint egymillió férfi rémálma, amely a 35-65 éves férfi népesség fele! Természetesen gyakran sok nõé is- az õ partnereik-, amennyiben azt gondolják, hogy a merev pénisz nélkül a szexuális életük a múlté. A legújabb kutatások bebizonyították, hogy az erektivis diszfunkció csak az esetek 20%-ában függ össze pszichés tényezõkkel. A további bûnösök az elhízás, a mértéktelen alkoholfogyasztás, vagy az emelkedõ életkor- 30 éves kortól sokszor következik be az erekció lehetõségének csökkenése. A túlzott dohányzás sem ajánlott. Egyre gyakrabban okozzák a csökkent erekciót a különféle egészségügyi problémák. Elsõsorban a keringési rendszer panaszairól, a szívrõl, és a bosszantó prosztata bántalmakról van szó. Alattomos a lopakodó cukorbaj is (40% érintett). Erekciós problémákkal küzd a világ férfilakosságának fele, 40 év felett. (A szakemberek feltételezik, hogy 2025-ig ez a szám 322 millió lesz!) Ám csak a tizedük fordul orvoshoz!"
Ne játszd meg magad, mutasd ki hogy mindent amit csinálltok élvezed, és tabuk nélkûl.Élj akkor ott csak neki, csak érte, csak vele....jobban így nem tudom leírni.
Eredj már fél lábbal koporsóban van. Ja vannak olyan láncdohányos alkeszek.... De ne általánosíts kérlek.
A kérdező hozzászólása: akirõl én kérdeztem sportol keményen
A kérdező hozzászólása: Te nem vagy normális. Egy 40-es pasi ha jól karban van tartva meghazudtolja a fiatalokat is, tapasztalatból mondom.
egy 40-es már örül, ha nõt kap szóval már az is bejön neki, ha szexelhet veled amúgy vigyél szívgyógyszert, mert 40 felett már a legtöbb magyar pasi fél lábbal a koporsóban van
ajánld fel hogy megmasszírozd a hátát, kezdeményezz te! szeretik ha egy csaj tudja hogy mit akar :D
Akkor lökd õt a busz elé.
Minek neked egy 40-es? Ott a sok helyes 20-as. Mindegy, te dolgod.
A sör, pénz, jó kaják, egy jó meccs, a gyerekei, boldog családi élet, stb...
mássz rá?
A kérdező hozzászólása: nincs feleség se gyerek
Ha nem tudod, van-e nõje, mit akarsz? Egy nagy hajtépést? Basszus, az olyanok miatt szólják le a húszonéves csajokat, mint amilyen te vagy!

Lányok FIGYELEM (18-felfele) Vágytatok már arra hogy 18 év alatti fiúval legyetek együtt akár egy éjszakára is? Kor irjatok

Hülye megjegyzés nem kell

Legjobb válasz: Annyira fiatalkáról még nem fantáziáltam,de olyan kb 22 évesrõl már igen.Csúnya,megrontós,kikötözõs szexrõl. 27/N

Annyira fiatalkáról még nem fantáziáltam, de olyan kb 22 évesrõl már igen.Csúnya, megrontós, kikötözõs szexrõl. 27/N
18alatti vagyok jöhet a pm:D
elmúltam 18 de fiatalabbnak nézek ki úgyhogy lehet jelentkezni ;)
A kérdező hozzászólása: Csak lányok válasza érdekel tehát megkérem a válaszolókat irják oda azt is a válasz mellé hogy fiú vagy lány

Hogyan tudnám leszoktatni az éjszakai ivásról a 2 éves kislányomat? Ha iszik rögtön visszaalszik, de már ez elég fárasztó, mert van hogy egy éjszaka 5-6-szor is kér inni!

Legjobb válasz: Szia! Köszi válaszod! Igazából a kislányom velünk egyszobában, de külön a saját kis ányában alszik!Már tervezzük régóta hogy külön szobába rakjuk, de pont-e miatt, hogy sûrûn felkel, így nem merem, mert akkor nem tudni, hogy nem-e lesz rosszabb a helyzet. Lehet, hogy ebben már neki egy megszokás is, mert amikor nincs az a nagy meleg, akkor is többször felkel. Éjszaka csak sima vizet adok neki, de õ azt is szereti, nem úgy mint más gyerek, hogy nem szerti a vizet! Próbálkoztunk már ezzel az éjszakai fénnyel, de õ ha már egy kicsit világosabb van akkor már kel fel,mert azt hiszi, hogy már reggel van! Amúgy ott van az ágya mellett egy kis szekrényen az itató pohara, de addig nem nyugszik míg nem megyek oda és itatom meg. De még arra gondoltam, hogy teszek oda neki a falra éjszaka világító holdat, vagy csillagokat, hátha úgy lát és elveszi majd magától a poharát. Mégegyszer köszi a válaszod!

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi válaszod! Igazából a kislányom velünk egyszobában, de külön a saját kis ányában alszik!Már tervezzük régóta hogy külön szobába rakjuk, de pont-e miatt, hogy sûrûn felkel, így nem merem, mert akkor nem tudni, hogy nem-e lesz rosszabb a helyzet. Lehet, hogy ebben már neki egy megszokás is, mert amikor nincs az a nagy meleg, akkor is többször felkel. Éjszaka csak sima vizet adok neki, de õ azt is szereti, nem úgy mint más gyerek, hogy nem szerti a vizet! Próbálkoztunk már ezzel az éjszakai fénnyel, de õ ha már egy kicsit világosabb van akkor már kel fel, mert azt hiszi, hogy már reggel van! Amúgy ott van az ágya mellett egy kis szekrényen az itató pohara, de addig nem nyugszik míg nem megyek oda és itatom meg. De még arra gondoltam, hogy teszek oda neki a falra éjszaka világító holdat, vagy csillagokat, hátha úgy lát és elveszi majd magától a poharát. Mégegyszer köszi a válaszod!

5 hónapos baba egy hónapja ébred és szopizik éjszaka is. Addig átaludta az éjszakát. Sokan ajánlják, hogy ne adjunk enni és hagyjuk sírni, s akkor többet nem fog ébredni éjszaka. Ez egy jó és bevált módszer?

Legjobb válasz: Neked lenne szíved otthagyni???!!!Sztem magadra kellene hallgatnod,nem a sok okoskára.Ha pedig valóban éhes,adj neki enni.Gondolom üres hassal te sem alszol jól...Arra nagyon jó módszer,h a baba elveszítse a bizalmát,mert rájön,h nem kap segítséget.Az is lehet,h csak a közelségedre vágyik.Ha ez a helyzet,nem kell kivenni,csak mellé ülni és símogatni.Talán túl sok inger érte,és ezért nyugtalan...sok oka lehet,de ha valóban csak éhes add oda neki a cicit!18 hetes baba anyukája

Neked lenne szíved otthagyni???!!!Sztem magadra kellene hallgatnod, nem a sok okoskára.Ha pedig valóban éhes, adj neki enni.Gondolom üres hassal te sem alszol jól...Arra nagyon jó módszer, h a baba elveszítse a bizalmát, mert rájön, h nem kap segítséget.Az is lehet, h csak a közelségedre vágyik.Ha ez a helyzet, nem kell kivenni, csak mellé ülni és símogatni.Talán túl sok inger érte, és ezért nyugtalan...sok oka lehet, de ha valóban csak éhes add oda neki a cicit!18 hetes baba anyukája
Persze, elõbb-utóbb elfárad és elalszik, remény és bizalmát vesztetten. Többet ébredni sem fog, hisz tudja, senki nem reagál a jelzésére. Ennél nagyobb hülyeséget és kegyetlenséget még nem hallottam. Babám 7 hónapos, még mindig többször ébred éjjel, ha most erre van szüksége legyen...
Szia! Mi is 5 hónaposak vagyunk és nálunk is ez volt a helyzet.( 3 hétig kb 3x 4x kelt fel) mostmár csak 2x kel fel a lánykám, az elsõ ébredésnél( fél 2) felveszem és visszaaltatom, a második ébredésnél ( 5 körül)már adok neki enni. Hamar visszaalszik és 8 fél 9 körül kel. De tegnap kiderült, hogy mi volt a baj: kint van a foga!! Ma éjszaka 1x volt fent fél 5 kor. Evett, és aludt fél 9 ig. szerintem, ne hagyd sírni.Sok sikert és kitartás!!!!!
Adjál neki.Ha erre van szükse´ge??A lányom a mai napig 5x 6x kel éjjel pedig már 7, 5 hónapos.Sosem aludta még át az éjszakát.5 hónapja min, 4x kel és csak cicivel alszik vissza. Ne hagyd öt sírni.Legalábbis én a lányomat nem tudom.
Semmiképpen ne hagyd sírni. A babáknél bizonyos idõközönként elõfordul, hogy megváltoztatják az étkezési, alvási szokásaikat, amikhez jobb igazodni, mint hagyni õket szenvedni. Állítólag ilyen a 6. hét, 3. hónap, 6. hónap, de ez gyerekenként eltérõ, csak nagyjából ekkor lehet változásra számítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Nagyon jó olvasni, hogy nem mindenki ennek a módszernek a híve. Lassan úgy éreztem már csak mi vagyunk egyedül a férjemmel akik nem hagyjuk a babánkat sírni. Nem is tudnánk hagyni és nem is akarjuk, csak kiváncsi voltam mindenki így gondolja mint az ismerõsök? Szinte meg vannak rökönyödve, hogy mi "másképp" neveljük a babát mint ahogy az eddig megszokott volt. Aztán igazán hülyének néznek mikor kitartunk az mellett is, hogy márpedig 6 hónapig csak szopi van. Nagyon jól fejlõdik és a gyerekorvos is azt mondta, hogy akkor mindenképpen csak anyetej 6 hónapig. Erõssek vagyunk a párommal, de sokszor elgondolkodom, hogy csak mi csináljuk így, mert annyian vannak akik mást mondanak ;s szinte megkérdõjeleznek. Köszönöm a megerõsítést :-)

Van hogy a 2hetes babám csak 4*-5* szopik egy nap mondjuk akkor rendessen bekajál. Fent van sokat de néha 4-5órát is alszik és az éjszaka is 6 órán át átálussza az éjszakát viszont a sulya szépen megy! Változtassak valamit?

Azt mondják ébresszem meg 2-3óránként szopni de akkor csak nyügös és el sem fogadja a cicit ugy mint mikor ? ébred. Szerintetek? Jah és nem sárga. Normális h enyit is tud aludni egyfolytába?

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom is 2 hetes õ is végigalussza az éjszakát és nappal 2-3 óránként ébred enni.A doktornõ és a védõnõm azt mondta nem szabad felébreszteni majd õ jelez ha éhes.A fontos,hogy szépen fejlõdik és kiegyensúlyozott.

Szia!Az én lányom is 2 hetes õ is végigalussza az éjszakát és nappal 2-3 óránként ébred enni.A doktornõ és a védõnõm azt mondta nem szabad felébreszteni majd õ jelez ha éhes.A fontos, hogy szépen fejlõdik és kiegyensúlyozott.
Nem szabad felébreszteni!!! Az én kisfiam most 8 hetes, és hasonlóan eszik õ is mint a tiéd. Én az elsõ hetekben megijedtem, hogy miért alszik ilyen sokat, és miért nem eszik sûrûbben. Ezért elkezdtem 3 óránként ébresztgetni. Szörnyû volt! Szegény azt sem tudta, hogy mi van, és a nap végére teljesen "kikészült". Mondta a doki és a védõnõ is, hogy ezt nem szabad csinálni! Azóta akkor szopizik, amikor jelzi, hgy éhes. Ez általában 4 óránként van. Viszont éjszaka 8-tól 5-ig alszik, és akkor sem költöm fel. Nagyon szépen gyarapszik, és nagyon kiegyensúlyozott baba. :)
Szerinetm a legnagyobb marhaság olyan tanácsot adni, hogy ébreszd fel , mert ennie kell. Gondolj bele, legszebb álmodból ébresztelek, hogy gyere kajálni! Szerinted mennyire volnál éhes mondjuk reggeler? :) )) Tudom nekem is ezt mondta a védõnõ én pedig nem tettem. Most 19hós már a kisfiam, van rendes napirendje, de kicsinek is akkor és annyit szoptattam ahogy õ kívánta! /hetesen óránként is, mert akkor így kívánta. (elég fárasztó volt, de 1hét alatt visszaállt a régi rend)Most azzal zsibbaszt a védõnõ, hogy miért 9-kkor reggelizik a gyerek, akkor már a tízórai ideje van lassan, keltsem fl korábban. Ki kellett ábrándítanom: nem tudom korábban ébreszteni, MERT ENGEM IS A GYEREK KELT! :) )))) Szóval ahogy a picid kívánja úgy csináld szerinetm. Boldog babázást!
Én egyszer próbáltam ébreszteni, de hiába, mert nem evett semmit, és utána csak 2 óra nyûglõdés következett. Na soha többet nem csináltam ilyet :)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz.Az én lányom, ma már 2 és fél éves, nagyon pici koraszülött baba volt(800 gr), nem is nagyon akart hízni az elején, ezért a védõnõ mondta hogy ébresszem éjszaka is enni, mert nem fog hízni.Én hülye megtettem, az eredménye az lett, hogy többszöt is úgy félrenyelt, hogy alig bírtam kirázni szegénybõl a kaját.Mondtam is a védõnõnek hogy alvó állapotomban én sem tudok enni:) Úgyhogy hagytam akkor kelni és enni amikor Õ akart, és így szépen elkezdett hízni is.

Mikor tettétek össze egy szobába éjszakára is gyermekeiteket?

Megvártátok, amíg a kicsi már nem eszik éjjel vagy már előtte? Nem ébresztette fel a kicsi a nagyot vagy fordítva? Nálunk a kicsi 8 hónapos, Õ már fél 8kor lefekszik este, a nagyobb 3 éves olyan fél 9 körül fekszik. Neki esti mese, beszélgetés elalvás előtt....stb. félek ez felébreszteni a más alvó kicsit. Ja, és a kicsi még 1x eszik éjjel.

Legjobb válasz: Elsõ naptól kezdve együtt alszanak, délután és éjszaka is. A nagy egyszer sem ébred a kicsire (ha éjszaka ébred, akkor is csak nyöszörög) sajnos a nagyobb néha felkiabálja a picit. ("Anyaaaa, gyejeeeee" - szerintem az egész lépcsõház hallja) Ha álmos, visszaalszik, ha nem, valószínû úgyis ébredés közelében volt. Este, van hogy egymást magyarázzák álomba, édesek :) a "nagy" 2 éves, a pici 3 hónapos.

Elsõ naptól kezdve együtt alszanak, délután és éjszaka is. A nagy egyszer sem ébred a kicsire (ha éjszaka ébred, akkor is csak nyöszörög) sajnos a nagyobb néha felkiabálja a picit. ("Anyaaaa, gyejeeeee" - szerintem az egész lépcsõház hallja) Ha álmos, visszaalszik, ha nem, valószínû úgyis ébredés közelében volt. Este, van hogy egymást magyarázzák álomba, édesek :) a "nagy" 2 éves, a pici 3 hónapos.
Kezdettõl együtt voltak, a nagy hamar megszokta a sírást, de csak 6 hétig ébredt éjjel a pici, úgyhogy hamar túl voltunk ezen a problémán, ami nem is jelentett igazán gondot :)
pár ezrest megér, akár rendszeresen is :)
Függ a fiutól, hogy mennyire tetszik neki a lány. Függ a lánytól, hogy milyen visszajelzéseket ad. De a "mai fiatalságnál" már nem erkölcsi kérdés néhány éjszaka...
Ezredszer is elmondom: a látszattal ellentétben a fiúknak nem az a célja, hogy egyszer 'megfektessen'. Más dolog, hogy te mit tudsz neki adni a szexen kívül?
3+ meg hogy milyen az a szex!
A kérdező hozzászólása: A lányok többsége érzelemközpontú, így a fiúk lényegében kihasználva ezt meddig képesek elmenni? Ha az illetõk nem járnak, csak ismerkednek. -Kérdezõ
Bármeddig. Ez a dolga. (Mindamellett fenntartom elõzõ véleményemet is. 3-as voltam)
tapasztalatból mondom: ha a lány sokáig kéreti magát, és a fiúnak nagyon kell, akkor a fiú kitartó marad. fagyizni viszi, bemutatja a szüleit, csillagok alatt romantikáznak, teljesen meghülyíti. Persze a lány tudhatja ezt, és játszhat a fiúval

Mikortól lehet a cicámat egyedül kint hagyni a kertben, még éjszakára is?

Most 7 hetes a cicusom. Az élet úgy hozta hogy 2 évig nem volt cicám, el?tte egy 6 éves macskám volt. Szóval olyan rég volt kölyök macskám, h nem emlékszem, hogyan célszer? kintre szoktatni. Sosem volt benti cicám, szép nagy kertünk van, minden cica imádta. Persze most még el van zárva, ha nem tudok vele foglalkozni+ éjszakára is. Van egy külön helyisége a lakásnak, ott van mindene. Persze, ha id?nk engedi, letelik a napi meló, vele vagyok. De sokkal könnyebb lesz, ha már teljesen önálló lesz. Hány hónapos korára lesz olyan "nagy", hogy bátran kint hagyhatom éjszakára is, hogy nem kell elzárni?

Legjobb válasz: Nekünk kinti cicáink voltak, a kicsinyeik is kint születtek, mindig kint voltak. De mivel õ egyedül van így szerintem még egy kicsit hagyhatod. Illetve célszerû lenne elõször csak szoktatni a kinti léthez, pl. hogy nyitva hagyod az ajtót vagy kint játszol vele, de ha nagyon eltávolodna már hívod. Aztán csak napközben kint hagyogatni, de estére még bevinni. A cicák éjszaka szeretnek vadászatra indulni és messzire is elmenni, ezt már csak akkor szabad neki engedni, ha napközben sosem szökik el.

Nekünk kinti cicáink voltak, a kicsinyeik is kint születtek, mindig kint voltak. De mivel õ egyedül van így szerintem még egy kicsit hagyhatod. Illetve célszerû lenne elõször csak szoktatni a kinti léthez, pl. hogy nyitva hagyod az ajtót vagy kint játszol vele, de ha nagyon eltávolodna már hívod. Aztán csak napközben kint hagyogatni, de estére még bevinni. A cicák éjszaka szeretnek vadászatra indulni és messzire is elmenni, ezt már csak akkor szabad neki engedni, ha napközben sosem szökik el.
Nekem is mindig kint laktak a cicák. Én 8 hetes korban ha elhoztam õket, három napig a fáskamrába zártam õket, hogy szokják a helyet, az embert, stb. Három nap után kinyitottam nekik az ajtót, és hagytam, hogy maguktól jöjjenek ki, és térképezzék fel a területet. Enni mindig a fáskamrában kaptak, megszokták a helyiséget, és oda mentek be mindig aludni is. Aztán ezután mindig nyitva volt az ajtó nekik. Mondjuk nagy a kertem, haszonállatok is vannak, aztán mászkáltak a tyúkólban, a juhól szénatartójában. Amikor kint voltam, mindig hívtam õket, aztán megszokták a közelséget. Most csak egy kandúrom van, 1 éves lesz, de valamikor volt 11 kismacska is az udvaromban
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon szépen köszönöm! Biztos, hogy így kellene nekem is, csak olyan kis pici, és lüke, hogy annyira féltem, el ne szaladjon, vagy át ne menjen a szomszédba, aztán ne jöjjön vissza...Ilyenek járnak az agyamban. Rosszabb vagyok, mint az anyja...:)
én átérzem, énis rettegnék hogy valami baja lesz :D de olyan szinten pánikolok hogy csak néha viszem el anyósomék kertjébe (sétálni) de folyton követem :D eleinte azon gondolkodtam ne kössem-e pórázra :D mondjuk õ benti cica csak a szórakoztatása kedvéért vittem ki :D

Bevállt nektek a cumis lázmérő? Ma vettünk egy olyat, meg egy füleset is! Biztos ami biztos! Persze van digitális is, de rossz a gyerkőcöt felkelteni éjszaka!

Legjobb válasz: a cumis akkor jó, ha bent tudod tartani a szájában végig. az enyém utálta, valamiért kemény volt neki szerintem, állandóan kiköpte, így nem nagyon használtuk. én végbélben mérem inkább a hõjét, éjszaka is. szerencsére az én babám nagyon hamar vissza tud aludni.

a cumis akkor jó, ha bent tudod tartani a szájában végig. az enyém utálta, valamiért kemény volt neki szerintem, állandóan kiköpte, így nem nagyon használtuk. én végbélben mérem inkább a hõjét, éjszaka is. szerencsére az én babám nagyon hamar vissza tud aludni.

Mitől lehet, hogy 3 hónapos babám egész éjjel nyugtalanul alszik? Már nem tudok vele mit kezdeni és még egyetlen egy éjszakát sem aludt át! Napközben sem sokat alszik és már jó lenne, ha végre kitudná aludni magát, na meg én is!

Legjobb válasz: ne haragudj, de amíg szopik egy baba, az általában éhes éjjel még. Én 6 hónapig nem aludtam éjjel egyhuzamban 3 órát sohasem. Miután elhagytuk teljesen a szopizást akkor kezdte átaludni az éjszakát. Ezen kívül ezer oka van hogy nem alszik, mint az elõzõ válaszoló írta, hasfájás, túl melege van, fázik, éhes, ha tápszeres aklkor lehet szomjas, nappal is sötétben altatom a lányom.. ezt probáltad e.?

ne haragudj, de amíg szopik egy baba, az általában éhes éjjel még. Én 6 hónapig nem aludtam éjjel egyhuzamban 3 órát sohasem. Miután elhagytuk teljesen a szopizást akkor kezdte átaludni az éjszakát. Ezen kívül ezer oka van hogy nem alszik, mint az elõzõ válaszoló írta, hasfájás, túl melege van, fázik, éhes, ha tápszeres aklkor lehet szomjas, nappal is sötétben altatom a lányom.. ezt probáltad e.?
A kérdező hozzászólása: Sajnos hasfájós baba, de kapja rá a cseppeket és a fogai is beindultak már, de ez már tart egy ideje a nyugtalan alvás 1 hete tart.Bár sajnos õ nappal sem akar aludni, nagyon nehezen tudom elaltatni.Nekem azt mondták napközbe ne sötétítsek, mert tudnia kell, hogy nappal van!Tegnap átaludta az éjszakát 6 órát aludt egyhuzamban, meg is voltam lepõdve.Sajnálom szegényt mert nem igazán tudja kipihenni magát.Remélem ezt mihamarabb kinövi majd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!