Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos milyen hosszú (10 db)

Egy normális átlagos kéz hány cm átlóban (kisujjtól hüvelykujjig) és milyen hosszú a kézfej (kézfej alja + középsõ ujjig)?

Mikortól számít kicsinek és nagynak?

Legjobb válasz: a kisujjtól hüvelykujjig tartó részt szokták arasznak nevezni, ez kb. 22 cm Persze ez embertõl függ, lehet kisebb és nagyobb is, de átlagosan 22 cm körül van.

a kisujjtól hüvelykujjig tartó részt szokták arasznak nevezni, ez kb. 22 cm Persze ez embertõl függ, lehet kisebb és nagyobb is, de átlagosan 22 cm körül van.
A kérdező hozzászólása: Ha nekem 1 arasz 18.5 cm akkor kicsi a kezem?
A kérdező hozzászólása: amj 160 cm / L
Nõi kéz általában kisebb. Mge tetmagasságtól is függ. Ha alacsony vagy, akkor kisebb, ha magasabb vagy nagyobb. A kézfej hossza arányos az arc magasságával. Ha neked kicsit túllóg, akkor nagyobb kezed van. Illetve ha a csuklódat körbeéred mutató-hüvelykujjal, akkor hosszú ujjaid vannak.
Nekem 19, 2 cm :D 18/L
21 cm 12/L
elõzõ ja biztos
Utolsó esküszöm!
én is arra hogy nem...

Milyen hosszú egy átlagos novella?

Legjobb válasz: Nagyon változó. Legrövidebb: Örkény egypercesei (fél,egy oldal) Ami hosszabb, 10-20, max. kb. 50-70 oldal (de utóbbit sokszor már kisregénynek nevezik)

Nagyon változó. Legrövidebb: Örkény egypercesei (fél, egy oldal) Ami hosszabb, 10-20, max. kb. 50-70 oldal (de utóbbit sokszor már kisregénynek nevezik)
10 000 és 70 000 szó között
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)

Egy átlagos tollal milyen hosszú vonalat lehet húzni mielőtt elfogyna a tinta?

Legjobb válasz: ez már engem is foglalkoztatott és én ki is próbáltam. Hasonlítsuk össze: az enyém kb. 2 km lett, és neked?

ez már engem is foglalkoztatott és én ki is próbáltam. Hasonlítsuk össze: az enyém kb. 2 km lett, és neked?
Gondolod volt itt olyan aki ezt kipróbálta? :)


Milyen hosszú egy átlagos macskafarok, és mennyi idő koráig nő a macska farka?

Az átlagba a kurta farkú macskák farkát nem számolom bele. Pl: japán macskafajták

Legjobb válasz: Szerintem kb 10 cm

Szerintem kb 10 cm
A kérdező hozzászólása: Ha azt hiszed, hogy vicces vagy, ki kell ábrándítsalak, nem vagy az. Ezen max egy tízéves gyerek nevet.

Lányok, nektek számít a kéz formája, vagy az ujjak hossza? Milyen hosszú egy átlagos emberi újj? És mire figyeljünk oda, mi fiúk? Mi az ami nem tetszik?

Legjobb válasz: Hát, legalább nem a farokmérettel jöttél. Nézd, az ujjaid méretén nem tudsz változtatni, a formáján se hacsak el nem töröd õket. Úgyhogy ne foglalkozz vele, nyilván nem ezalapján fogsz párt találni.

Hát, legalább nem a farokmérettel jöttél. Nézd, az ujjaid méretén nem tudsz változtatni, a formáján se hacsak el nem töröd õket. Úgyhogy ne foglalkozz vele, nyilván nem ezalapján fogsz párt találni.
Nekem a vastag húsos ujj jön be.
A kérdező hozzászólása: nyugi nem izgolok miatta :) csak közvélemény kutatás, h mi nem tetszik (gondolok it pl. ha valaki rágja a kormét) Szóval ilyen hasonló dolgokat írjatok, h mire kell odafigyelni...ja és, h milyen hosszú az ujjatok :D
A kérdező hozzászólása: nekem olyan 8-8, 5cm a gyûrûs meg a középsõ (azok a leghosszabbak, csak azért mértem ezeket)...hát nem valami hosszú szerintem és ami azt illeti szerintem vékonyak az ujjaim :) átlagosnak gondolom (ha a karomhoz viszonyítom)
Szerintem kevésbé lényeges, hogy milyen a kéz formája, viszont az egy kicsi elõnnyel rendelkezik akinek hosszabb az ujja. A lényeg az, hogy hogy használod õket. Én az intenzív , gyors mozgást kedvelem. De amúgy próbálgasd a lányon, és kérdezd meg tõle, hogy melyik módszer tetszik neki jobban, vagy ha nem szeretnéd megkérdezni, a sóhajtásaiból is tudni fogod.

Milyen hosszú egy átlagos felnőtt gördeszka?

Olyanra gondolok amit a profik is használnak. Mert lehet ezért nem megy egy trükk...

Legjobb válasz: Hát van a Profi , és van a kezdõ.. a hosszúsága kb 4-5 cm hosszab és 1,2 cm vel szélesebb. De a Kezdõ deszka nincs annyira "behajlítva" a végénél mint a profinál.De kezdõvel is lehet Ollie-zni, kickflip csak nem ugyan akkorákat..

Hát van a Profi , és van a kezdõ.. a hosszúsága kb 4-5 cm hosszab és 1, 2 cm vel szélesebb. De a Kezdõ deszka nincs annyira "behajlítva" a végénél mint a profinál.De kezdõvel is lehet Ollie-zni, kickflip csak nem ugyan akkorákat..
A kérdező hozzászólása: Kösz mert nekem van egy deszkám és qva nagy szerintem xD ahogy nézem videókat majdnem hogy akkora a deszka mint a 2 tenyere xD remélem ez nem gond xD
De hogy gond .. Minél nagyobb annál jobban tudok a lábadat húzni rajta (: nálam így van
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Egy átlagos golyóstollal milyen hosszú vonalat lehetne rajzolni, míg ki nem fogy a tinta?

Legjobb válasz: Úgy 4-5000 méter, a tollbetétek többsége ezt a paramétert hozza.

Úgy 4-5000 méter, a tollbetétek többsége ezt a paramétert hozza.
A hogyankészültben volt, hogy (legalább)8 km-t kell írniuk.
számold ki: a vonalvastagságát tudod rá van írva, a betét mérete mérhetõ - abból kiszámolod a tinta térfogatát amire még szükséged van, hogy hány mikron tintát hagy a papíron a toll ( vagy googli vagy pedig leméred: tinta térfogatcsökkenése/ x méter)
4 km.
5634 m

Milyen magas/hosszú egy átlagos 2 hós baba?

Legjobb válasz: Ez teljesen gyerek függõ. A mi babánk 55 cm-rel született, de aztán picit összement (állítólag a szülés miatt csúcsosabb a fejük, és ilyenkor többet mérnek). Két hónaposan is kb 55-56 cm volt. Aztán a 2. hónap után meglódult a növésben, és most három hósan 60 cm körül van.

Ez teljesen gyerek függõ. A mi babánk 55 cm-rel született, de aztán picit összement (állítólag a szülés miatt csúcsosabb a fejük, és ilyenkor többet mérnek). Két hónaposan is kb 55-56 cm volt. Aztán a 2. hónap után meglódult a növésben, és most három hósan 60 cm körül van.
Szia! Az a furcsa h születéskor a babák felületét mérik, vagyis végigvezetik a centit a fején a hátán a lábán...így mikor mérik 1-2 hósan a babákat, van h centikkel kisebbek, mint a születéssükkor! Mi 61 cm-vel születtünk, és a 3 hós státuszkor lett nagyobb 64, 5cm!
Ez igy van ahogy az elöttem lévõ irta, az én fiam 58 cm-rel született, 1 hónaposan 57cm volt, 2 hónaposan 61 cm, most 3 hónaposan 66cm.
Szerintem is gyerekfuggo. A fiunk 3.5 kiloval es 56cm-el szuletett, de mi 2 hosan is csak 53-at mertunk....Viszont azota jol felszedett es 5.5 hosan most 68-as/74-es (6-9hos)rucikat hord es 8.6kilo... 3hos koraig kovette a meretezest. Utana nyult meg nagyon, pedig egyikunk sem tul magas.

Belül milyen hosszú/átmérőjű egy átlagos p*na?

Nem is értem, hogy miért mindig csak a f*rok hosszát kérdezik meg...

Legjobb válasz: 30cm x 6 cm

30cm x 6 cm
De igen. Csak nem hosszában hanem széltében. Amúgy az átlagos farok 30cm. Ezért nem elégül ki sok nõ, mert nekik legalább 45centis kéne.
Nem, az a hossza. 30cm az átmérõje. De akkor az szûk. Gyakoribb a 45×11cm-es.
elsõnek nõlj fel
nem csodálom, hogy te nem értesz ilyesmit...
Nagyon kisgyerek vagy még, ugy látom. azért irnak ilyen hülyeségeket. Ilyen méret nincs, átlagosan állitolag a nõi test 11 cm hosszu, ami felizgulásnál tágul ki. de ez egy hülye kérdés, sokat kell még tanulnod.
A kérdező hozzászólása: De akkor egy átlagos 25 cm hosszú farok bele sem fér egy p*nába?
Én már olvastam olyat h a hüvely 9-13 cm.De nem tom h ez igaz-e.
A kérdező hozzászólása: 6 cm az átmérõje?
Ne szórakozzatok itt vele... egy átlagos hüvely nyugalomban 4-8 cm, izgalomban 10-20 cm hosszú. Az átmérõje max. 10 cm (a kisbaba feje ekkora) - de ennyire csak szüléskor tágul ki.

Egy átlagos hüvely milyen hosszú?

Legjobb válasz: A nõ ujjának hossza, hisz elérjük a méhszájunkat.

A nõ ujjának hossza, hisz elérjük a méhszájunkat.
Igen, 9-10cm
Szerintem kb. 10 cm. Remélem nem mondtam túl nagy hülyeséget:)
10


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!