Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos milyen hosszú (12 db)

Egy normális átlagos kéz hány cm átlóban (kisujjtól hüvelykujjig) és milyen hosszú a kézfej (kézfej alja + középsõ ujjig)?

Mikortól számít kicsinek és nagynak?

Legjobb válasz: a kisujjtól hüvelykujjig tartó részt szokták arasznak nevezni, ez kb. 22 cm Persze ez embertõl függ, lehet kisebb és nagyobb is, de átlagosan 22 cm körül van.

a kisujjtól hüvelykujjig tartó részt szokták arasznak nevezni, ez kb. 22 cm Persze ez embertõl függ, lehet kisebb és nagyobb is, de átlagosan 22 cm körül van.
A kérdező hozzászólása: Ha nekem 1 arasz 18.5 cm akkor kicsi a kezem?
A kérdező hozzászólása: amj 160 cm / L
Nõi kéz általában kisebb. Mge tetmagasságtól is függ. Ha alacsony vagy, akkor kisebb, ha magasabb vagy nagyobb. A kézfej hossza arányos az arc magasságával. Ha neked kicsit túllóg, akkor nagyobb kezed van. Illetve ha a csuklódat körbeéred mutató-hüvelykujjal, akkor hosszú ujjaid vannak.
Nekem 19, 2 cm :D 18/L
21 cm 12/L
elõzõ ja biztos
Utolsó esküszöm!
én is arra hogy nem...

Milyen hosszú egy átlagos novella?

Legjobb válasz: Nagyon változó. Legrövidebb: Örkény egypercesei (fél,egy oldal) Ami hosszabb, 10-20, max. kb. 50-70 oldal (de utóbbit sokszor már kisregénynek nevezik)

Nagyon változó. Legrövidebb: Örkény egypercesei (fél, egy oldal) Ami hosszabb, 10-20, max. kb. 50-70 oldal (de utóbbit sokszor már kisregénynek nevezik)
10 000 és 70 000 szó között
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
Kicsi? Apró :D
kicsi
Nekem 17 cm és azt tartom átlagosnak. Nekem 13 centissel azért már farok kisebbségi komplexusom lenne. De ha még nem vagy felnõtt, akkor no problem. A fa-.sz kb. 18-22 éves korig növésben van. Nekem is volt 13 centi, csak tovább nõtt onnan. Egyébként ki mondta, hogy az átlag az 15 cm? Itt ez a világtérkép, ami országonként mutatja az átlag péniszméretet. Nézzétek meg: [link] Eszerint Magyarországon van a férfiaknak a legnagyobb fa-.sza Európában. A magyar átlag péniszméret valahol 16, 1-17, 3 cm között van. Én azt mondom, hogy akinek 15 cm vagy az alatti full mereven, az már kicsinek számít. Viszont mielõtt valaki sértõdött paraszt lenne a kis fütyijére és lepontozna, elmondom hogy a nõket nem érdekli olyan mélyen, mint a férfiakat. 13 centissel pont úgy fogsz tudni nõket dugni, nõket kielégíteni és nõket felszedni mint én a 17-essel, vagy más egy 21-essel.
Nagy? :-)
Magyarországon az átlag kb. 15 centi. Szóval 10-20 centiig megtalálható minden méret benne. A 13 centi nem nagy, de ha egy csajjal odajutsz, hogy na most szexelünk, hidd el nem fogja elõkapni a colostokot!
Az bizony elég kicsi.
#1 kicsit sok volt a pornó :D
Átlagos.
490 az átlagos sebzése és 250 az átütése AP lövedékkel
átlag alsó fele.
Tudsz vele dobolni?
Pont jó méret!

Milyen hosszú, egy átlagos labdamenet ideje a nõi röplabdában?

Legjobb válasz: 20 perc, de nagyon változó. Ha 25-0 a menet szervákból akkor 5 perc is lehet, de ha 38-40 a vége akkor 40 perc is simán.

20 perc, de nagyon változó. Ha 25-0 a menet szervákból akkor 5 perc is lehet, de ha 38-40 a vége akkor 40 perc is simán.
A kérdező hozzászólása: Oké, én ezt értem, de a kérdésem arra irányult, hogy 1db labdamenet, mennyi ideig tart átlagosan! Másképp fogalmazva: a szervától a pont megszerzéséig, mennyi idõ telik el! Átlagban! Hol van ilyen statisztika? Erre is tudod a választ?
Tudtommal (s elég mélyen benne vagyok a röplabda témában) nincs erre irányuló konkrét statisztika. Én szoktam feljegyezgetni, de csak bizonyos csapatok meccseit, így az én statisztikám világszínvonalú átlagban nem helytálló. Na de az én adataim szerint a legrövidebb kapásból a szervás pontszerzés, ami elég gyakori, viszont a leghosszabb labdamenet 7 perces volt (egy 2006-os Japán-Korea barátságos mérkõzésen). Átlagban azonban mégis úgy vettem észre, hogy az ázsiaiak sokkal tovább húznak egy labdamenetet. Amerikában kb. fél és kettõ perc közé tehetõ, Európában 10 mp és 5 perc közé tehetõ, míg Ázsiában 3-6 perc közé. Ebbe természetesen nem számoltam bele a szervapontokat, és a hibákat sem, tehát csak a pályán belül lepattanó labdával végzõdõ meneteket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Azóta, már én is kielemeztem egy Gödöllõ Teva vs izraeli club csapat meccset. Ott a leghosszabb labdamenet 1perc volt, ...(volt még egy 45mp-es is)de átltalában 12-15-19mp-esek voltak az ún. "hosszú" labdamenetek. Amúgy nagyon hasznos információkat adtál.
Elsõ válaszolo 38-40 What? 25 pont egy szett 2 pont különbség max 30-ig!!!!!!

Egy átlagos tollal milyen hosszú vonalat lehet húzni mielőtt elfogyna a tinta?

Legjobb válasz: ez már engem is foglalkoztatott és én ki is próbáltam. Hasonlítsuk össze: az enyém kb. 2 km lett, és neked?

ez már engem is foglalkoztatott és én ki is próbáltam. Hasonlítsuk össze: az enyém kb. 2 km lett, és neked?
Gondolod volt itt olyan aki ezt kipróbálta? :)

Milyen hosszú egy átlagos macskafarok, és mennyi idő koráig nő a macska farka?

Az átlagba a kurta farkú macskák farkát nem számolom bele. Pl: japán macskafajták

Legjobb válasz: Szerintem kb 10 cm

Szerintem kb 10 cm
A kérdező hozzászólása: Ha azt hiszed, hogy vicces vagy, ki kell ábrándítsalak, nem vagy az. Ezen max egy tízéves gyerek nevet.

Lányok, nektek számít a kéz formája, vagy az ujjak hossza? Milyen hosszú egy átlagos emberi újj? És mire figyeljünk oda, mi fiúk? Mi az ami nem tetszik?

Legjobb válasz: Hát, legalább nem a farokmérettel jöttél. Nézd, az ujjaid méretén nem tudsz változtatni, a formáján se hacsak el nem töröd õket. Úgyhogy ne foglalkozz vele, nyilván nem ezalapján fogsz párt találni.

Hát, legalább nem a farokmérettel jöttél. Nézd, az ujjaid méretén nem tudsz változtatni, a formáján se hacsak el nem töröd õket. Úgyhogy ne foglalkozz vele, nyilván nem ezalapján fogsz párt találni.
Nekem a vastag húsos ujj jön be.
A kérdező hozzászólása: nyugi nem izgolok miatta :) csak közvélemény kutatás, h mi nem tetszik (gondolok it pl. ha valaki rágja a kormét) Szóval ilyen hasonló dolgokat írjatok, h mire kell odafigyelni...ja és, h milyen hosszú az ujjatok :D
A kérdező hozzászólása: nekem olyan 8-8, 5cm a gyûrûs meg a középsõ (azok a leghosszabbak, csak azért mértem ezeket)...hát nem valami hosszú szerintem és ami azt illeti szerintem vékonyak az ujjaim :) átlagosnak gondolom (ha a karomhoz viszonyítom)
Szerintem kevésbé lényeges, hogy milyen a kéz formája, viszont az egy kicsi elõnnyel rendelkezik akinek hosszabb az ujja. A lényeg az, hogy hogy használod õket. Én az intenzív , gyors mozgást kedvelem. De amúgy próbálgasd a lányon, és kérdezd meg tõle, hogy melyik módszer tetszik neki jobban, vagy ha nem szeretnéd megkérdezni, a sóhajtásaiból is tudni fogod.

Milyen hosszú egy átlagos felnőtt gördeszka?

Olyanra gondolok amit a profik is használnak. Mert lehet ezért nem megy egy trükk...

Legjobb válasz: Hát van a Profi , és van a kezdõ.. a hosszúsága kb 4-5 cm hosszab és 1,2 cm vel szélesebb. De a Kezdõ deszka nincs annyira "behajlítva" a végénél mint a profinál.De kezdõvel is lehet Ollie-zni, kickflip csak nem ugyan akkorákat..

Hát van a Profi , és van a kezdõ.. a hosszúsága kb 4-5 cm hosszab és 1, 2 cm vel szélesebb. De a Kezdõ deszka nincs annyira "behajlítva" a végénél mint a profinál.De kezdõvel is lehet Ollie-zni, kickflip csak nem ugyan akkorákat..
A kérdező hozzászólása: Kösz mert nekem van egy deszkám és qva nagy szerintem xD ahogy nézem videókat majdnem hogy akkora a deszka mint a 2 tenyere xD remélem ez nem gond xD
De hogy gond .. Minél nagyobb annál jobban tudok a lábadat húzni rajta (: nálam így van
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Egy átlagos golyóstollal milyen hosszú vonalat lehetne rajzolni, míg ki nem fogy a tinta?

Legjobb válasz: Úgy 4-5000 méter, a tollbetétek többsége ezt a paramétert hozza.

Úgy 4-5000 méter, a tollbetétek többsége ezt a paramétert hozza.
A hogyankészültben volt, hogy (legalább)8 km-t kell írniuk.
számold ki: a vonalvastagságát tudod rá van írva, a betét mérete mérhetõ - abból kiszámolod a tinta térfogatát amire még szükséged van, hogy hány mikron tintát hagy a papíron a toll ( vagy googli vagy pedig leméred: tinta térfogatcsökkenése/ x méter)
4 km.
5634 m

Milyen magas/hosszú egy átlagos 2 hós baba?

Legjobb válasz: Ez teljesen gyerek függõ. A mi babánk 55 cm-rel született, de aztán picit összement (állítólag a szülés miatt csúcsosabb a fejük, és ilyenkor többet mérnek). Két hónaposan is kb 55-56 cm volt. Aztán a 2. hónap után meglódult a növésben, és most három hósan 60 cm körül van.

Ez teljesen gyerek függõ. A mi babánk 55 cm-rel született, de aztán picit összement (állítólag a szülés miatt csúcsosabb a fejük, és ilyenkor többet mérnek). Két hónaposan is kb 55-56 cm volt. Aztán a 2. hónap után meglódult a növésben, és most három hósan 60 cm körül van.
Szia! Az a furcsa h születéskor a babák felületét mérik, vagyis végigvezetik a centit a fején a hátán a lábán...így mikor mérik 1-2 hósan a babákat, van h centikkel kisebbek, mint a születéssükkor! Mi 61 cm-vel születtünk, és a 3 hós státuszkor lett nagyobb 64, 5cm!
Ez igy van ahogy az elöttem lévõ irta, az én fiam 58 cm-rel született, 1 hónaposan 57cm volt, 2 hónaposan 61 cm, most 3 hónaposan 66cm.
Szerintem is gyerekfuggo. A fiunk 3.5 kiloval es 56cm-el szuletett, de mi 2 hosan is csak 53-at mertunk....Viszont azota jol felszedett es 5.5 hosan most 68-as/74-es (6-9hos)rucikat hord es 8.6kilo... 3hos koraig kovette a meretezest. Utana nyult meg nagyon, pedig egyikunk sem tul magas.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!