Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos illetve nő (2 db)

Szerintetek milyen egy szép lány, illetve nő? Egy átlagos külsejű valaki hogyan teheti magát szebbé, hogyan érezheti magát szebbnek? (lent. )

Az a helyzet, hogy régebben olyan 12-17 éves koromig folyamatosan csúfoltak amiatt, hogy hogy nézek ki, és szerintem is volt igazság abban, amit mondtak. Ugyanis akkor évekig állandó fogszabályozóm volt, ami valahogy jelentősen rontott az összképen, a hajammal nem tudtam semmit sem csinálni, mert úgy állt, mint egy szénaboglya, és amit a legjobban utáltam, hogy örököltem édesapám vastag fekete szemöldökét, amit anyám még 16 éves koromban sem engedett szedni (azért kellett volna valami alakot adni neki, mert nagyon ronda volt úgy, tényleg...). És ezek alatt az évek alatt annyi gonosz és rosszindulatú (azért volt egy pár jogos is) beszólást kaptam, hogy még most, 20 évesen is teljesen alá van ásva az önbizalmam. Természetesen már lekerült a fogszabályozóm, egész szépen állnak a fogaim, szerencsére a szemöldök-dolog is megoldódott és a hajamat is megtanultam kezelni, de ettől függetlenül is szinte minden nap, amikor meglátok egy szép lányt a városban, rögtön alsóbbrendűnek és amolyan "szürke kisegérnek" érzem magam. Mit tehetnék, hogy ez elmúljon? Tudom a lelkem legmélyén, hogy én is szép vagyok, de azt is tudom, hogy száz lány van, aki nálam szebb, és ezzel szerintem nem is lenne probléma, csak ezt a kisebbrendűségi érzést hogyan lehetne megszüntetni? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, kérlek, normális válaszokat írjatok.

Legjobb válasz: Nos, hidd el, hogy amíg te magad nem hiszed azt el, hogy jó nõ vagy, akivel élmény együtt lenni, addig mások sem fogják. Tehát tedd meg magadért mindent, hogy a tükörbe nézve azt mondhasd.Igen!kihoztam magamból a maximumot, jól nézek k!!! És tessék mosolyogni! Meglátod, hogy mindenki el is fogja hinni rólad, azt amit te magad.

Nos, hidd el, hogy amíg te magad nem hiszed azt el, hogy jó nõ vagy, akivel élmény együtt lenni, addig mások sem fogják. Tehát tedd meg magadért mindent, hogy a tükörbe nézve azt mondhasd.Igen!kihoztam magamból a maximumot, jól nézek k!!! És tessék mosolyogni! Meglátod, hogy mindenki el is fogja hinni rólad, azt amit te magad.
Egy képet láthatnánk esetleg?:) Ne becsüld le magad! Mindenkinek más jelenti a szépet. És minden lánynál van szebb, minden nõnél van jobb, sosem lehet senki sem a legjobb. Persze, jót tesz az ember önbizalmának, ha utánafordulnak az utcán, de hidd el, van aki azért bújtatja magát mackónadrágba és bõ fölsõbe, hogy elkerülje ezeket, pedig alapból nagyon szép lenne. Sajnos, nem sajnos 50-60 évet még le fogsz húzni ebben a testben, csak nem szeretnél végig azon parázni, hogy 'mért nem vagyok olyan mint a többiek'. :)
Nem meglepõ, hogy szinte mindenkinek a saját egójával van problémája.

Egy átlagos férfi, illetve nő mennyi idő alatt megy el orális szex és normális szex közben?

Legjobb válasz: Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.

Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.
Minden attól függ, h milyen lelkiállapotban estek egymásnak, mikor voltatok utoljára együtt, és, h hatvankilenceztek-e. Lelkiállapot:Mennyire tudsz a szexrekoncentrálni Másodikat nem kell magyarázni. 69:a másikra figyelsz és nem magadra, aztán egysercsak jön a HÉV:D:D:D:D
Szerintem függ a gyakoriságtól és a párok egymásra gerjedési fokától.
"Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt"---> sztem erre gondolt, hoyg hazudott neked a csaj és én is így gondolom... voltam én is olyan helyzetben, hoyg annyira odavoltam a fiúért és azt akartam, hogy büszke legyen magára, színleltem neki pár orgazmust (tudtam, hogy nem lesz hosszú távú a dolog, mert aztán elköltözött). Mit ne mondjak, tényleg dobott az egoján... persze ez nem jó taktika és nem is válasz a fenti kérdésre, de nem akartam magamban tartani.
Mármint melyiknek? De mint mondtam egész éjjel csináltuk, órákon keresztül.
A 3. válaszadõnak üzenem: tapasztalat, hogy hogy sikerülhet 3 órán keresztül:D:D Nõ vagyok, és a párommal rettenetesen meg vagyok elégedve. és nem kevés az ijen eset imerõsöknél sem.. de tényleg függ, hogy mikor volt utoljárra orgazmus. a régebben vagy még soha akkor korán elmegy a sex alatt, vagy legalábbis korábban. a nõknél sok tényezõ van: mennyire van felizgatva, kivánja e a párját, mijen pózban, mijen szögben vannak. az orális sexnél pedig a türelem az összhang, a vágy, és a ... a tudást akartam irni, de inkább partnerfügõ..
Azt elõzõt is én írtam, de elfelejtettem, hoyg nálam ebbõl a szempontból amjdnemhogy mindegy, hogy orálisról vagy normális szexrõl beszélünk. De azért tapasztalatom szerint orálisnál sokat számít, hogy ki mennyire "ügyes"... és mennyire szereti csinálni. Ha azt látom, hogy a pasim csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, õ nem élvezi, az már veszett fejsze nyele...
Egyszerûen fogalmazva az ÁTLAGOS férfi illetve nõ nem létezik. Ez mindenkinél teljesen másképp van. Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt. Egy másik lánynak kb. egy óráig tartott, és egyre nehezebben ment. A 4-nél már majdnem feladtam, de csak sikerült. :) Nekem, ha egy lány orálisan csinálja, az kb egy óra, de függ attól, hogy a lány mennyire ügyes, és hogy milyen régen volt amikor legutóbb elmentem. Mivel "kezdõ" vagyok a normális szexben kb. fél perc alatt elmegyek (túl jó odabent), aztán max még fél percig tudom folytatni az aktust, szerencsére volt hogy ezalatt a lánynak is jó volt. Megkönnyebbültem amikor megtudtam, hogy a korai magömlés a kezdetekben, minden férfinál természetes. Úgy hallottam hogy valaki képes rá akár 3 órán keresztül is.
Na igen, lehet, bár megmondtam neki is, hogy szerintem a legrosszabb dolog amit egy nõ a férfival tehet, hogyha színlel. Ráadásul rendkívül õszinte lány. Szerintem legalább 10 biztosan volt neki, ez biztos, mert sokszor jelezte, hogy kicsit pihennie kell, meg fél óránként csak volt neki, ha 2 perc alatt képes rá. És lehet, hogy tényleg nem "átlagos" lány, mert pl. eszméletlenül nedves volt végig. Nem szoktam mindíg észrevenni, hogy a lánynak mikor van orgazmusa. Kb így zajlott le egyszer: "Jó már? - Viccelsz? Már kétszer elmentem.." Nem fogok errõl vitázni, tévedhetek. De abban biztos vagyok, hogy minden lány más és más. Valakinek két perc, valakinek egy óra, valaki erre érzékenyebb, valaki arra. És ez velünk is így van.
Akkor az a lány neked nagyont hazudutt!!! Meg persze jól szinlelte!!! De ha igaz akkor tuti vmi baja is va csóri csajnak!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!